Bästa Wix e-handelsexempel

Exempel på Wix e-handel


Wix har sitt eget eCommerce-system som låter dig lägga till en vacker, anpassningsbar onlinebutik på din Wix-webbplats. Wix eCommerce är ganska flexibel: den stöder flera betalningsmetoder som PayPal och Webmoney, låter dig importera hela din onlinebutik till Facebook och möjliggöra olika e-handelsrelaterade applikationer, som presentkort, Sellfy (en app som låter sälja nedladdningar) och mer.

Wix webbshop-funktionalitet kommer som en del av en av sina e-handelsplaner. För närvarande erbjuder webbplatsbyggaren flera prenumerationer på företag / e-handel som skiljer sig åt i funktioner, termer, verktyg för webbbyggnad och tillhandahållna tjänster. Således kan användare välja mellan Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) och Enterprise ($ 500 / mo) planer med avseende på deras e-handelsbehov och färdigheter. Planerna är provisionfria och därmed överkomliga inte bara för de flesta företagare utan också för vanliga användare.

Förutom recensioner finns det en annan bra metod att se och känna hur Wix eCommerce verkligen fungerar – se exempel på Wix eCommerce. Tack och lov visar byggmästaren sina klienters verk på sin officiella webbplats så att du enkelt kan bläddra igenom dem.

Vi har noggrant handplockat några av de bästa exemplen. Här går de.

1. Torra Steppers

Torra Steppers

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Torra Steppers är en webbutik som erbjuder en samling av torra steg som skyddar dina skor från fukt och lera på en regnig dag. Webbutiken är logiskt strukturerad och har flera menypunkter som helt avslöjar webbplatsindikationen. Intuitiv och enkel navigering, en bildreglage som tillhandahåller produkter som är tillgängliga för försäljning, kundrecensioner och en video som ger inblick i torrstegarnas universella karaktär gör webbbutiken värd att besöka.

Du kan också bläddra i FAQ-avsnittet och nå sociala nätverkskonton i webbutiken för att hålla dig medveten om de senaste uppdateringarna av samlingen. För de användare som är intresserade av detaljer om shoppingprocessen erbjuder webbplatsen en möjlighet att registrera sig för ett nyhetsbrev eller komma i kontakt med teamet genom att fylla i kontaktformuläret längst ner på hemsidan.

2. Historia

Historia

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Historia är en webbplats för den Tel-Aviv-baserade designstudio som fokuserar på att skapa historierelaterade leksaker, tryck och T-shirts. Studioens huvudmål är att skapa coola, moderna presenter som tar israeliska och judiska folklore till en ny era.

Även om webbplatsen rymmer mycket innehåll så ser den ren och fin ut. När det gäller design används det tidlösa svartvita färgschemat som ger ett intryck av minimalism och elegans. Skjutreglaget på huvudskärmen är verkligen iögonfallande – jag såg den tre gånger. Det åtföljs av kampanjkoden nedan, som är ett bra marknadsföringstrick som syftar till att engagera webbplatsbesökare till försäljningsprocessen redan från början.

3. Vintique Watch

Vintique Watch

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Vintique Watch är webbutiken för vintage-inspirerade klockor med antik design. Webbplatsen skapar trevligt intryck och uppmuntrar en användare att bläddra i produktkatalogen för att se vad den har att erbjuda dem.

Ljus färgpalett, förekomst av vit färg som skapar atmosfären av utrymme och komfort, minimal användning av text och överflöd av högkvalitativa foton av klockor som talar högre än ord ger webbplatsen elegant, graciös och modern look. De mest utsökta klockmodellerna tillhandahålls direkt på hemsidan, medan knappen “Visa full samling” omdirigerar till katalogen över klockor som erbjuds till salu.

De användare som vill komma i kontakt med webbutiksteamet kan göra det genom att använda kontakterna eller fylla i kontaktformuläret. Om du vill bli informerad om de nya kataloguppdateringarna eller shoppa nyheter, finns det ett alternativ som låter dig gå med i adresslistan och få önskad information i tid. Ett framgångsrikt urval av en Wix-baserad e-handelswebbplats!

4. Originalhandduk Co.

Originalhandduk Co

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Originalhandduk Co. är ett familjedrivet företag som producerar och säljer ett brett utbud av handdukar, inklusive de med personliga tryck. Med en historia bakom varumärket blir torkduken mer än bara en tygbit. Jag måste säga att ägarna till webbplatsen gör ett bra jobb med att lyfta fram den ursprungliga idén bakom deras produkter och här är anledningen.

Denna webbplats kan vara ett perfekt exempel på hur du kan bygga din e-handelswebbplats med Wix. Det första som fångar uppmärksamhet är kreativiteten i toppmenyn, som visualiseras i form av torkdukar som har tvättats och hängts längs linjen för att torka. Varje kökshandduk (menypost) representerar en tillverkare och tar användaren till motsvarande katalog. Den nedre menyn avslutar kompositionen eftersom menyblocken använder samma typsnitt och stil.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Bensimon Boutique är en Wix-driven e-handelswebbplats som grundas och ägs av Tanya Hamersfeld, som kommer från en familj av juvelerare. Webbplatsens design återspeglar dess väsen och uppdrag – att sälja samtida smycken med en lekfull twist.

Precis som varje smycke som visas i E-Boutique-sektionen är lyxigt och exklusivt, har varje sida på webbplatsen trendig och elegant design. Dess svarta och vita allmänna färgschema är mästerligt skapad för att påpeka skönheten i färgglada bilder av smycken från Bensimon-kollektionen.

En detaljerad popup-meny som finns högst upp på hemsidan, informativt kontaktavsnitt, integrerad onlinebutik, widget för socialt nätverk och tillgänglighet för att bläddra på webbplatsen genom att välja ett av de språk som erbjuds och få resursen att stå ur mängden!

6. Amoodz

Amoodz

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Amoodz är en e-handelswebbplats som är professionellt utvecklad av Wix webbplatsbyggare. Webbplatsen är skapad med avseende på nutida idéer och trender för webbdesign. Det har allt som en besökare behöver för att bli upphetsad att fortsätta surfa på webbplatsen och välja ett av de mest exklusiva och lyxiga smycken som besökaren behöver.

Webbplatsens design ser ganska enkel ut, men elegant och elegant samtidigt. Webbplatsen är skapad på franska, så det är inte riktigt bekvämt för en engelsktalande besökare att bläddra igenom den. Detta hindrar emellertid inte användarna från att utvärdera smyckesamlingen på webbplatsen, som kommer med högkvalitativa foton och videor som visar dess exklusivitet. Ett trevligt exempel på en e-handelswebbplats!

7. Small Change Finery

Small Change Finery

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Small Change Finery är en onlinebutik som finns i New Orleans och skapades på grundval av Wix webbplatsbyggare. Webbplatsen erbjuder exklusiva örhängen, halsband och armband till salu.

Utformningen av denna e-handelswebbplats motsvarar idéerna och meddelandena i onlinebutiken och har något aggressivt men uppmärksamt utseende. Den ljusbruna hemsidan levereras med högkvalitativa foton som visar skönheten och äktheten hos de artiklar som erbjuds till salu här och har knappen Shop Now, som uppmuntrar en besökare att fortsätta surfa på webbplatsen. Den integrerade widgeten för socialt nätverk gör det möjligt för webbplatsens ägare att hålla kontakten med sina kunder dygnet runt.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Andrea Miranda Salas är en webbplats för produktdesigner för utsmyckning och arkitektoniska föremål baserade i Brooklyn, New York. Hon brinner för material, tekniker och hantverk, som du kan se från första början på hennes webbplats.

Denna webbplatss signaturfunktion är användningen av vita utrymmen och högkvalitativa bilder, vilket gör att innehållet och användarnas ögon kan andas. Ett annat intressant element är en fast navigeringsfält som bläddrar ner på en sida med dig och möjliggör interaktion när du klickar. Det enda som rör sig är de artiklar du kan köpa. Snygg och ren, detta är en av de bästa exemplen webbplatser på listan.

9. Lefaye-produkter

Lefaye-produkter

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Lefaye-produkter är ett företag som grundades av modern och dottern Jennifer och Morgan Keitt, som ägnar sig åt att förse kvinnor med högkvalitativa produkter som förenklar och berikar deras dagliga rutin. Även om en svartvit färgpall kan tyckas överanvänd, verkar den vara perfekt för LeFaye Products. Å ena sidan visar det en viss känsla av hög klass om deras kosmetika och å andra sidan har det också en lugnande effekt på besökarnas ögon. Det sofistikerade minimalistiska utseendet hjälper till att uppmärksamma de produkter som visas och uppmanas att utforska dem i detalj. Det enda jag skulle förbättra är sortimentet. Jag önskar att det fanns fler artiklar för katalogens fullständiga utseende.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Clay Crocks är en webbplats för den Boston-baserade studiokrukmakaren Jeremy Ogusky, som också är grundaren av Boston Fermentation Festival. Jeremy brinner för sin hobby och tillbringar den rådande mängden tid i verkstaden, där han skapar handgjorda keramikbitar för kockar, barberare, bagare, hotell, jäsare, bartendrar, bloggare och andra kunder som är intresserade av hans tjänster.

Webbplatsen i sig ser ganska ovanlig och ovanlig från första början. Du hittar inget innehåll på hemsidan utom för storbildsbilden och högupplöst bildspel där du presenterar webbplatsförfattaren och hans mästerverk. För att få tillgång till detaljerad information om keramikstudion måste du aktivera “Enter” -knappen som finns i hörnet på hemsidan. Detta kommer att omdirigera dig till ytterligare webbsidor, där du får veta mer om studion själv, portföljen av Jeremys verk, instruktioner om hur du arbetar med materialen och de stora jäsningshemligheterna. Dessutom kan du lära dig mer om kommande evenemang och projekt som författaren vill att du ska veta om.

Hela webbplatsdesignen är enkel men ändå intressant och presenterar allt innehåll på ett visuellt tilltalande och logiskt sätt. Förutom informationen som finns tillgänglig på webbplatsavsnitt, kan användare komma åt sociala nätverkskonton för författaren / studion för att titta igenom fler foton, videor och annat relaterat innehåll. Webbutikens tillgänglighet gör det möjligt att handla för de handgjorda föremålen som krukmakaren skapar på egen hand och erbjuder till salu till det stora utbudet av kunder. eCommerce-funktionalitet realiseras via Etsy-plugin-integration här, vilket gör det möjligt att erbjuda produkterna till salu på ett snabbt och effektivt sätt. Det är ett ganska bra exempel på standardwebben som skapats med Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Kerri Pom är en personlig webbplats för Kerri Pomarolli, som är en begåvad komiker, författare, skådespelare och talare. Webbplatsen ger den tydliga informationen om Kerri, hennes aktivitet, karriär, bästa show och andra relaterade fakta som skådespelerskans fans skulle vilja veta om henne. Det finns en möjlighet att bläddra bland flera foton, videor, presentationer av de kommande programmen och andra evenemang, där hon kommer att delta. Användarutlåtanden tillgängliga i motsvarande avsnitt är det bästa beviset för Kerris popularitet, professionalism och erkännande.

Webbplatsen är logiskt strukturerad men den ser något överbelastad ut med ljusa foton, grafiska element, videor, roliga berättelser och andra typer av underhållande innehåll som bidrar till den totala användarnas engagemang och nöjdhetsgrad. Kontoknappar för sociala nätverk ger åtkomst till Kerris profiler i populära sociala nätverk. Bland andra menylänkar kan användare bläddra och aktivera, det är vettigt att nämna kalendern för kommande evenemang, presspublikationer, medieinnehåll, recensioner, blogg och till och med en butik. På grund av den kraftfulla integrerade e-handelsmotorn som Wix kan skryta med, blir det möjligt att surfa och köpa artiklar som författaren erbjuder till salu. Produktlagret uppdateras regelbundet för att hålla Kerris fans nöjda. Det är ett stort urval av den Wix-baserade butiken som är ansluten till webbplatsen.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Kim Weitkamp är en webbplats för berättaren, talaren och en ledartränare, Kim Weitkam, vars talang, motivation och färdigheter hjälpte många människor att hitta svar på sina flera frågor och till och med nå framgång i sina personliga / affärslivsområden. Webbplatsen innehåller mycket info om Kim, inklusive hennes personliga livshistoria, vägledning för framgång / motivation, kommande projekt och planer osv. Denna och annan information presenteras i de stora webbplatsavsnitten, som What Kim Does, Tour, Contact, Media / Press , Roliga saker och mer.

När det gäller mer detaljerad webbsökning kan användare inte uppmärksamma butiksavsnittet, där de bästa och prisbelönta Kims album fyllda med hennes berättelser, tal och låtar erbjuds till salu. Alla album finns tillgängliga i den digitala nedladdningsvarianten – skicka bara e-postmeddelandet som finns tillgängligt på kontaktsidan med de titlar du vill få och vänta på svaret. Det är verkligen, enkelt, bekvämt och snabbt.

Webbplatsdesignen skapas i en tidningsliknande stil, där alla teckensnitt presenteras mot den vita bakgrunden för att skapa bästa effekt och fokusera användarens uppmärksamhet på webbplatsens huvuduppdrag. Sociala nätverksknappar finns också tillgängliga här, vilket ger extra information om författaren och hennes kreativitet.

13. Tarot by Seven

Tarot by Seven

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Tarot by Seven är en webbplats för tillverkaren av Tarot, Oracle & Lenormand däck och tillbehör. Författaren till webbplatsen känd som “Seven Stars” erbjuder också privata läsningar för att hjälpa andra att hitta svar på sina frågor. Hon har övat kortläsning sedan 1987 för att äntligen komma med Deck of the Bastard – en sammanställning av flera gamla däck som bildar en uppsättning kort – 2012, som snabbt har vunnit popularitet hos kunder över hela världen.

Hela webbplatsdesignen matchar helt den totala webbplatsens specialisering. Det ser ovanligt, ovanligt och till och med något mystiskt ut. Deck of the Bastard-videopresentationen samt andra relaterade videor som finns tillgängliga på webbplatsens hemsida ger detaljerad information om produkten. Det kommer definitivt att fånga användarnas uppmärksamhet och uppmuntra dem att handla efter de olika produkterna som finns på lager i den integrerade webbutiken. Det är här du kan välja alla typer av kort (Tarot, Lenormand, Oracle och mer), tillbehör (Lg & Sm Reading Mats, Journals, Pouches och mer), Crystal Grid Collection och andra relaterade föremål.

Om du inte är säker på den produkt du är intresserad av – antingen dess kvalitet, egenskaper eller andra nyanser – klienter vittnesmål tillgängliga på webbplatsen kommer att hjälpa dig att göra rätt val. Sammantaget har webbplatsen tilltalande, uppmärksamt design som inte äventyrar dess informationsvärde och e-handelsfunktioner.

14. Gitarrhängaren

Gitarrhängaren

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Gitarrhängaren är en webbplats fokuserad på fördelarna och användarvänligheten av gitarrhängare som hjälper till att lagra dessa artiklar enkelt och bekvämt för alla. Webbplatsen ger explicit information om produkterna, dess speciella egenskaper, applikationer samt fördelar jämfört med andra liknande artiklar.

Det första som får användarnas uppmärksamhet när man når hemsidan är videouppvisningen av gitarren Hanger samt länken till bildbilden för kundbilden. Portföljen består av riktiga foton som laddats upp av de kunder som redan har köpt produkten och utvärderat dess fördelar till fördel. Om det fortfarande finns något du vill ta reda på om tillbehöret är du välkommen att besöka andra webbplatsavsnitt, inklusive Om, Press och recensioner, Artister, Återförsäljare & Distributörer. Det är här du kommer att upptäcka ytterligare information om produkten som låter dig få snabb och enkel åtkomst till instrumentet genom att hänga det på närmaste spik, krok eller garderob.

Så fort du är redo att göra en beställning låter webbplatsen dig nå sin butiksavdelning som ger ett urval av gitarrhängare av hög kvalitet som är tillgängliga till överkomliga priser. Varje produkt har detaljerade beskrivningar, zoomade foton som gör det möjligt att förstora artikelbilder och knappen “Lägg till i kundvagn” som gör att du kan placera beställningen i mindre än några få klick. Således realiseras e-handelsfunktionen på ett bekvämt och professionellt sätt här, vilket tilltalar de flesta webbplatsanvändare.

Slutsats

Om du har haft en chans att följa länkarna och titta närmare på exemplen webbplatser som visas ovan, bör du ha en bra uppfattning om ett omfattande utbud av möjligheter som Wix erbjuder. Designalternativen är verkligen oändliga och varje mall kan ändras utan erkännande. Allt beror bara på dina preferenser och din estetiska smak.

Känner du till andra e-handelswebbplatser byggda med Wix som är värda att presentera? Om du har en i åtanke, tveka inte att dela den i kommentarerna!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map