Bästa Wix-portföljexempel

Exempel på Wix Portfolio


Wix har utmärkt sig som den allt-i-ett-webbplatsbyggare som brukade skapa professionella och fullständiga projekt. Portföljer är inte ett undantag. Plattformen har mycket att erbjuda för användare som har för avsikt att presentera sina projekt för målgruppen och visa upp sina konstverk. Det fungerar bra för utveckling av projekt för konstnärer, fotografer, modeller och företrädare för andra kreativa yrken.

Webbplatsbyggaren tillhandahåller ett omfattande urval av portföljmallar, anpassningsverktyg för avancerad design, flera redigeringsalternativ samt marknadsförings- och marknadsföringsverktyg för att få dem att sticker ut från mängden. Portföljer byggda med Wix ser pålitliga och funktionsbelastade, vilket definitivt driver uppmärksamhet från potentiella kunder.

Vi handplockade några Wix-baserade portföljexempel för dig för att se hur verkliga DIY-webbplatser ser ut. Låt dig inspirera och inspirera andra!

1. Vitanovsky Art

Vitanovsky Art

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Vitanovsky Art är en mycket ovanlig och original Wix-portfölj av Tomas Vitanovsky – skulptören, som skapar unika konstverk av värdelösa motordelar, kedjor och andra redskap. Hans verk är verkligen fantastiska eftersom de kombinerar författarens passion för “moto” liv och konst. Nå bara Skulpturavsnittet för att titta på dem och se till att de verkligen är enastående!

Vill du ta reda på hur dessa fantastiska stycken är gjorda? Då kommer informationen som finns i menysektionen How It’s Born säkert att vara av stort intresse för dig! Webbplatsdesignen utförs i en svartvit färgpalett med högupplösta bilder som står mot bakgrunden. Denna webbplats är värd uppmärksamheten för alla som är intresserade av unika kreativa idéer!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Blake McFarland är en portfölj av Blake McFarland, som är en riktig mästare i sitt arbete. Hans talang för att kombinera saker som verkar oförenliga kan bara imponera på alla som är lyckliga att titta på författarens samling. Blake använder främst återvunna gummidäck för att skapa naturtro djur / mänskliga skulpturer, men han skapar också vackra målningar.

Alla författarens verk presenteras i motsvarande webbplatsavsnitt samt i kategorin Till salu. De bästa portföljproven och videon om processen för att skapa skulpturer finns tillgängliga på hemsidan, vilket utlöser användarens intresse och uppmanar önskan att surfa på webbplatsen.

3. Ross Long Photography

Ross Long Photography

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Ross Long Photography är en portfölj av den Sydney-baserade fotografen, som fokuserar på landskaps-, äventyrs- och livsstilsfotografering. Webbplatsen presenterar galleriet för hans bästa verk och tryck som erbjuds till salu. Kvaliteten och professionaliteten i dessa verk imponerar alla som ser dem. För att skapa bättre intryck och markera färgmättnaden för varje bild publiceras fotona mot den vita webbplatsbakgrunden.

De bästa bilderna i full storlek utgör hemsidans struktur och välkomnar besökare att bläddra i galleriet. Det finns också en video här, som avslöjar skönheten i platsen som Ross bor i. Tillgång till sociala nätverkskonton och kontaktinformation finns på webbplatsen för att ge den mest detaljerade informationen om författaren.

4. Mark McNeill Photography

Mark McNeill Photography

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Mark McNeill Photography är en imponerande och informativ portfölj av Mark McNeill – en begåvad landskapsfotograf, som är bosatt i Storbritannien. Webbplatsen har allt som en användare behöver för att hitta så mycket som möjligt om fotografen och hans kreativitet. En fängslande bildreglage i full storlek som visar de mest anmärkningsvärda bilderna av författaren, en blogg kopplad till portföljen, Art Shop och Signed Prints-avsnitten, där man kan köpa foton, bidra till webbplatsens funktionalitet och informationsvärde.

Marks fans och klienter har också möjlighet att registrera sig på sin personliga YouTube-kanal utan att lämna webbplatsen. Live Chat-funktionen som drivs av Wix Management Solutions gör det möjligt att interagera med fotografen och specificera den information du är intresserad av.

5. Lexi Corn

Lexi Corn

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Mellan att hantera kreativa team, koncept för olika kampanjer och skriva manus, hittade Lexi Cornus tiden för att skapa denna skönhet Lexi Corn portfölj. Ett bra exempel på en väl utformad portfölj som visar ett antal projekt som hon har arbetat med. Enkel men effektiv.

Webbplatsen fångar inledningsvis användarnas uppmärksamhet av den ljusa och lite oväntade färgkombinationen. Webbplatsen ser ganska enkel ut vid första anblicken, men den involverar ett antal designelement som fokuserar en besökares uppmärksamhet på författarens meddelanden. Portföljen i sig skiljer sig också ut i mängden på grund av den fängslande videopresentationer, bilder och detaljerad beskrivning av varje verk.

För dem som är intresserade av portföljen och vill komma i kontakt med ägarna till webbplatsen finns avsnittet “Kontakt” på hemsidan. Det finns också en chans att ladda ner författarens CV vid behov. Detta är utan tvekan en anmärkningsvärd fördel för arbetsgivarna som söker skickliga och kreativa människor.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Patrick Thomas Parnell är ett illustratörsprojekt som tillhör Patrick Thomas Parnell baserat i Sarasota, FL. Denna inspirerande portfölj återspeglar hans passion för serier och illustration. Denna välstrukturerade webbplats ger dig en känsla av författarens lysande verk.

Webbplatsen är ett stort portföljprov skapat på grundval av Wix-plattformen. Det huvudsakliga designelementet som lockar varje användares uppmärksamhet från början är bakgrunden, som involverar författarens verk blandade på ett ganska ovanligt sätt.

Om du är intresserad av mer information om ägaren till webbplatsen och hans verk finns det en imponerande huvudmeny, bestående av 8 poäng. Ett ovanligt och anmärkningsvärt exempel på portföljsidan som definitivt är värt uppmärksamheten!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Stephen Peck är ett webbprojekt, baserat på samma mall som Patrick är. Men det ser helt annorlunda ut. Vi älskar den högkvalitativa bakgrundsbilden på helskärm med ett faktiskt projekt som slutförts i Miami och användningen av kompletterande färger.

Den enda tittningen på webbplatsen ger användaren en uppfattning om sin uppfattning. Mer detaljerad information finns i menyn längst upp på hemsidan. Menyn består av 7 sektioner, inklusive “Hem”, “Om”, “Byggt”, “Landskap”, “Konceptuell”, “Utmärkelser / publikationer” och “Kontakt”.

Varje avsnitt fokuserar på en viss aspekt av författarens skapande arbete och tillhandahåller exemplen med hjälp av ett bekvämt skjutreglage-alternativ. Detta gör webbsökningsprocessen underhållande och förståelig. Dessa egenskaper räcker mer än för att dra slutsatsen att webbplatsen är ett framgångsrikt portföljprov skapat med Wix.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Essentia Productions har en lång rullningssida som omedelbart fångar din uppmärksamhet och guider dig från ett element till ett annat vilket gör att deras innehåll blir en trevlig upplevelse. Hemsidan fungerar som en välkomstsida, en om oss-sida och till och med ett galleri.

Det vi älskar mest med den här webbplatsen är designerns noggranna uppmärksamhet på detaljer. Kolla in hur de formaterade feedbackformuläret. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hur bild- och videogallerierna är organiserade.

Varje användare ges en chans att titta igenom proverna från webbplatsens ägare för att se deras meriter och den professionella nivån som hjälper till att få en historia till liv. Denna portföljwebbplats som utvecklats på Wix-plattformen förtjänar erkännande och uppmärksamhet för de användare som letar efter förstklassiga video-, foto- och webblösningar.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Karlie Kloss är en portfölj som tillhör Karlie Kloss – en supermodell och en entreprenör. Detta är en harmonisk kombination av en kampanjwebbplats och en portfölj som visar all nödvändig information om författaren.

Webbplatsens design och layout är det som får användarnas uppmärksamhet från de första sekunderna av att besöka den. Det är lätt att bläddra ner och surfa på en webbplats för att se informationen om Karlie och några av hennes mest framgångsrika verk. De som är intresserade av att se hela portföljen kan få tillgång till den direkt från hemsidan.

De färgglada fotona sticker effektivt ut mot den vita bakgrunden på en webbplats. Den dolda menyn distraherar inte användaren från webbplatsens innehåll, medan knapparna för sociala nätverk är tydligt synliga på höger sida av hemsidan. Webbplatsen är ett av de mest utmärkta proverna av portföljer skapade med Wix.

10. Mystic Magic

Mystic Magic

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Mystic Magic är en genomtänkt portfölj som återspeglar Ashley Pearces passion för att utforska levande och färgglada koncept, som alla poppar mot en ljus bakgrund. Webbplatsens ägare är en U.K-baserad konstnär som designer och skapar maskeradmasker, huvudbonader, bröllopstillbehör och kläder.

Mystique Magic hittar den harmoniska balansen mellan estetik och funktionalitet. Hemsidan har ett skjutreglage, kundrecensioner och en imponerande Featured in-sektion som omedelbart ger trovärdighet med sina igenkännliga logotyper, inklusive Vogue, Strictly Come Dancing och Schön !, bland andra.

Webbplatsen ger användare flera sätt att följa företaget: besökare kan antingen registrera sig för Magics nyhetsbrev eller följa dem på Facebook, Twitter, Google+, Pinterest eller YouTube.

Vi blev förvånade över att Mystique Magics blogg publicerades på Blogger. Antagligen skapade företaget först denna blogg och byggde sedan en fullständig webbplats. Wix har ett anständigt internt bloggsystem som enligt vår mening inte är underlägset vad Blogger erbjuder. Du kanske vill kolla in vår samling av Wix-baserade bloggar.

Mellan att skapa sina konstverk och driva bloggen fann Ashley tiden att lägga till ett butiksavsnitt på sin webbplats. Det finns faktiskt två sätt att köpa från Mystique Magic: via webbplatsen med Wix’s handelsmotor eller genom att klicka på Etsy-banners på hemsidan som tar dig till artistens Etsy-butik.

11. Julia Kodl Art

Julia Kodl Art

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Julia Kodl Art är ett projekt som tillhör Julia Kodl – Kalifornien-baserad konstnär, som använde Wix för att skapa en onlineportfölj som inte bara speglar hennes färdigheter och talanger, utan också hennes personlighet. Julia har en stormakt att fånga naturen i sina akvarellmålningar.

Webbplatsens design är minimalistisk, enkel och mycket elegant samtidigt. Skjutreglaget som visar exemplen på Julias verk står i kontrast till den vita bakgrunden på hemsidan och bidrar till en bättre förståelse av hennes jobb.

Webbplatsen kommer med en personlig ägarblogg och den inbyggda Etsy Shop, där du inte bara har en chans att köpa ett av de mästerverk som målats av webbplatsens ägare, utan också titta igenom författarens bio- och kundrecensioner..

Kontaktsektionen erbjuder flera länkar till konstnärens sociala konton för att förenkla kommunikationsprocessen. Det här är bara några få funktioner som gör att denna portföljwebbplats sticker ut i mängden!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Wendy Ju kommer definitivt att imponera på alla som har en passion för unika och extraordinära projekt. Detta är en portfölj som tillhör Wendy Ju, en grafisk designer, som är förtjust i varumärkes- och digital designprojekt.

Från de allra första sekunderna som du använde på webbplatsen kan du bara ha önskan att fortsätta surfa på resten av sidorna. Detta beror på de animerade grafiska designelementen, som är klickbara och rörliga när du klickar med musen. Det är en väldigt intressant designmetod, som är det bästa beviset på Wendys professionalism. För att titta på hans bästa projekt, bläddra bara ner på sidan och visa galleriet. Det finns också åtkomst till avsnittet Kontakter här såväl som till sociala nätverksknappar som låter dig följa författarens nyheter och uppdateringar. Det är utan tvekan ett av de bästa portföljproven som lanserades med Wix!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Christina Vanessa är en professionell portfölj som tillhör Christina Vanessa Greifenstei – en visuell kommunikatör, kreativ producent och grafisk formgivare. Det är här du kommer att stöta på de bästa projekten som skapats av författaren samt detaljerna i hennes biografi och karriärutveckling.

När du kommer till hemsidan hittar du ingen text här men din uppmärksamhet kommer fortfarande att lockas av helskärmens videobakgrund. Det framkallar omedelbart avsikten att aktivera Utforska-knappen för att omdirigeras till andra webbplatssidor. Genom att göra det får du tillgång till de projekt som skapats av Christina. De visas på Utforska-sidan på ett ganska ovanligt sätt, medan Om-sidan visar författarens prioriteringar och mål. Det finns också sociala kontoknappar här såväl som kontaktformuläret för att komma i kontakt med designern.

14. Kosmotisk fotografering

Kosmotisk fotografering

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Kosmotisk fotografering är en portfölj som ägs och förvaltas av Oliver Gräf. Han är förtjust i stadsfotografering, men gillar också att ta bilder av människor. Oliver tror att imponerande bilder avslöjar imponerande berättelser och det är det som gör fotografering till hans passion.

Övergripande webbdesign kom helt upp till projektets huvudfokus och implikation. Det finns i färgglada och svartvita foton av människor som tagits i olika situationer. De visar författarens professionalism och expertis. För att titta på resten av Olivers projekt bör du bläddra i menyn, där du kommer att stöta på många av hans verk. Det finns också en möjlighet att köpa några av hans tryckta fotoböcker som kan säljas i butiksavsnittet. Webbplatsen är skapad på tyska, vilket kan göra det lite svårt att leta efter användare som talar andra språk. Men författarens verk talar bättre än ord här.

15. Hilary O’Leary

Hilary O’Leary

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Hilary O’Leary är en personlig portfölj av Hilary O’Leary – en professionell fotograf med många års expertis, som är förtjust i djurliv och hästfotografering. Hon har många verk och projekt i sin samling – de som hon vill presentera i sin portfölj.

Om du är en fan av djurliv, kommer du säkert att bli förvånad över kvaliteten på foton som portföljen innebär. Dessa foton ser så naturliga och realistiska ut, tagna från olika vinklar att det är omöjligt att ta bort ögonen. Du kommer att stöta på både färgglada och svartvita foton och bildspel med djur i deras naturliga miljö som ser riktigt söta ut. Om det behövs är det möjligt att köpa några av dessa bilder online, efter att ha lagt dem till den integrerade kundvagnen. Det är en av höjdpunkterna i denna Wix-baserade portfölj, som levereras med e-handelsfunktionalitet.

Slutsats

Att skapa en framgångsrik portfölj är lättare än du tror! Allt du behöver är att välja en kodfri webbplatsbyggare som låter dig fokusera på den visuella sidan av saker, snarare än tekniska.

Håll det enkelt, enkelt att navigera, kreativt och kom ihåg att integrera några av de trendiga webbdesignfunktionerna; tryck ditt bästa innehåll framåt och gör det enkelt för dina blivande kunder att kontakta dig. Det är allt!

Är du en Wix användare? Dela sedan med oss ​​din erfarenhet!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map