Bästa Wix-webbplatsexempel

Exempel på Wix-webbplatser


Wix har vunnit världen över popularitet som den bästa allt-i-ett webbplats byggare som har en omfattande uppsättning av avancerade verktyg och alternativ. Plattformen gör det möjligt att skapa olika typer av projekt, utnyttja kraften i dess integrerade funktioner. Dra-och-släpp-redigerare, hundratals fantastiska anpassningsbara och gratis mallar, massor av kraftfulla appar, mobilredigerare, säker värd, avancerat Wix ADI-verktyg – detta är en ofullständig uppsättning höjdpunkter som webbplatsbyggaren har i lager!.

Användare som är osäkra på att välja Wix för att skapa sina webbplatser är ofta intresserade av att se några riktiga webbplatser designade med denna webbplatsbyggare innan de fattar sina beslut, så idag tittar vi på olika Wix-drevna webbplatser – från portföljer till företag, samhällen och butiker.

1. Chase Dekker Wild-Life-bilder

Chase Dekker Wild-Life-bilder

Skapa en webbplats GRATIS

Chase Dekker är ett projekt av Chase Dekker, som kallar sig en “djur- och bevarandeskapsfotograf”. Chase är en riktig naturentusiast som försöker göra sitt bästa för att avslöja den omgivande världens skönhet i sina bilder. Titta bara på fotografens bästa verk i det interaktiva bildsidan för att förstå att han verkligen kräver sitt yrke.

När du surfar på webbplatsen kan du se galleriet för författarens bästa verk, registrera dig för hans workshops, se nya utgåvor, shoppa de mest imponerande digitala nedladdningarna, anpassade utskrifter, affischer och till och med en kalender med sina bästa naturbilder! Det är också möjligt att kolla Chases Instagram-flöde. Vill du hålla dig informerad om de senaste händelserna och uppdateringarna? Registrera dig sedan för nyhetsbrevet för att vara medveten om allt Chase Dekker vill att hans fans ska veta!

2. Mario Moreno Photography

Mario Moreno Photography

Skapa en webbplats GRATIS

Mario Moreno Photography är en otroligt vacker och uppmärksamhetsresurs som skapats med Wix. Det tillhör Mario Moreno – en fotograf, som är skicklig i olika fotografiska genrer och kan resa världen för att slutföra beställningarna.

Fotografens professionalism och talang manifesteras levande i hans ljusa och livliga foton representerade i reglaget på helskärm på hemsidan. Detta är också platsen, där du kan ta reda på fotografens kontakter, hans sociala nätverkskonton och onlineformulär för att komma i kontakt med honom. Menyn är dold i det övre högra hörnet av webbplatsen, vilket ger tillgång till Marios samling av verk, klientutlåtanden, avsnittet Köp utskrifter och information om workshops. Detta är ett anständigt och informativt urval av en Wix-driven webbplats!

3. Liran Vardiel

Bästa Wix-webbplatsexempel

Skapa en webbplats GRATIS

Liran Vardiel är en portfölj av Liran Vardiel, en begåvad konstnär, som skapar fantastiska målningar i olika ämnen. Författarens fantastiska konstverk presenteras i bildspelet för hemsidan för att dra upp användarnas uppmärksamhet från första början.

Det finns också personliga foton av konstnären från hans utställningar och videor av den kreativa processen. Du kan prenumerera på Lirans Instagram-flöde för att vara medveten om hans uppdateringar och kommande konstshower. Fotona presenteras mot fotografens svartvita bakgrundsbild för att skapa ett enhetligt intryck. Det är möjligt att prenumerera på webbplatsens nyhetsbrev för att hålla sig informerad om de senaste nyheterna och händelserna utan att behöva besöka webbplatsen om och om igen.

4. Dagar till lycka

Dagar till lycka

Skapa en webbplats GRATIS

Dagar till lycka dök upp som ett resultat av WordPress till Wix migration. Detta är en resurs för ett ledande system för medarbetarengagemang, som ser sitt uppdrag att tillhandahålla verktyg och självupptäcktsaktiviteter som särskilt kan öka medarbetarnas engagemangsgrad, vilket är nära kopplat till företagets produktivitet på lång sikt. Grundaren av systemet, Corey Davis, anser att varje ansedda företag måste ta hand om skapandet av glada och engagerade anställda i världsklass som skulle arbeta hårt för deras företagas välstånd.

Den allra första titten på webbplatsen skapar inspirerande och till och med lite magisk känsla. Helskärm animerad bakgrund, ljusa färger, stora teckensnitt kan inte annat än locka användarens uppmärksamhet och uppmuntra till ytterligare webbsökning. Hela projektet framkallar positiva känslor och glatt anda. Webbplatsen är inte bara informativ, utan den har också flera ord, citat, citat, högupplösta bilder och massor av statistik som belyser vikten av att skapa en glad och positiv miljö för företagets anställda! Det är ett verkligt värdigt urval av en Wix-baserad webbplats!

5. Hon bygger varumärken

Hon bygger varumärken

Skapa en webbplats GRATIS

SheBuildsBrands.com är ett välorganiserat personligt projekt som är full av socialt bevis och kundcentrerat innehåll. Det finns länkar till YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter och till och med SoundCloud! Kubi Springer, ägaren till webbplatsen har en imponerande lista över varumärken i hennes CV, inklusive Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week och MOBO Awards, bland andra.

Det finns mycket att utforska på She Builds Brands – författaren erbjuder massor av detaljerad information om vad hennes team gör. Det finns en ofta uppdaterad blogg, ett anmälningsformulär för nyhetsbrev, massor av videor och till och med en butik. Via webbplatsen kan besökare köpa ljud-mp3, böcker och video-DVD-skivor som hjälper dem att bygga upp sitt varumärke.

Webbplatsen är vackert utformad, men det som verkligen sticker ut för oss är fokus på kunden och värdefullt innehåll. Grattis till Kubi med en attraktiv, effektiv webbplats!

6. Gruvi Juices

Gruvi Juices

Skapa en webbplats GRATIS

Gruvi Juices skapar en verkligt unik vibe. Vitt utrymme är nyckelordet här. Produktpositioneringen skapar en välorganiserad layout för hemsidan. Det som är speciellt intressant här är att produktdisplayen visas på ett naturligt, icke-påträngande sätt.

Webbplatsen visar oss att smart användning av vitt utrymme leder en läsare från ett element till ett annat. Det ger också betoning på innehållsområdet. Den första skärmen ger oss tydligt en förståelse av vad vi kan hitta här.

7. French Knot Studios

French Knot Studios

Skapa en webbplats GRATIS

French Knot Studios är ett fint exempel på hur en välstrukturerad och funktionell resurs ska se ut. Projektet tillhör evenemangsplaneringen och fotostylingstudio i Savannah, Georgia.

Från den allra första titten på webbplatsen imponerar den användare med sin design. Webbplatsen skapades i en lugnande, inspirerande och glad atmosfär och det är detta som lockar användarnas uppmärksamhet och uppmuntrar dem att fortsätta utforska resursen. Smart användning av reglage och portföljbilder som sticker ut från mängden på grund av deras höga kvalitet, ger designen av webbplatsen romantiskt och rörande utseende.

Förutom den enastående designen har webbplatsen också funktionalitet, som manifesteras i tillgängligheten av sociala medieknappar, online kontaktformulär och detaljerad information som alltid finns till hands.

8. J Media Global

Bästa Wix-webbplatsexempel

Skapa en webbplats GRATIS

J Media Global är det välkända marknadsförings- och reklamföretaget som betjänar den judiska marknaden och syftar till att tillhandahålla avancerade annonsrelaterade tjänster tillsammans med högteknologiska lösningar. Projektet ser ganska enkelt ut men utsökt vid första anblicken. Du hittar inga avancerade webbdesignelement eller tillvägagångssätt här och det är detta som gör webbplatsen bekväm och lätt att bläddra igenom.

Det allra första som får användarnas uppmärksamhet när man kommer till webbplatsen är videobakgrunden av den blå molniga himlen. Det ger projektets engagerande utseende och uppmuntrar därmed användare att fortsätta surfa igenom det. Webbplatsen skapar trevlig, lugnande och lite avslappnande intryck, vilket hjälper till att distrahera från vardagens krångel.

Webbplatsen är logiskt strukturerad, med alla element och sektioner på deras platser. All viktig information finns i följande avsnitt: Om, Kunder, Mediasatser (finns på två språk – engelska och judiska) och kontakt. Den senare ger den viktigaste kontaktinformationen tillsammans med Google Maps-appen som hjälper användare enkelt att hitta sin fysiska plats. En bekväm inbyggd kontaktform bidrar i sin tur till en effektivare och bekvämare interaktion med kunderna. Sammantaget är J Media Global ett värdigt urval av den Wix-baserade webbplatsen!

9. Niagara på sjön

Niagara på sjön

Skapa en webbplats GRATIS

Niagara på sjön fångar användarens uppmärksamhet från de allra första sekunderna du besöker den – så ljus, underhållande och glad att dess design är! Detta är platsen för Niagara-on-the-Lake samhället som fokuserar på att uppmuntra utvecklingen av turism på platsen. Projektdesignarna hävdar att “Niagara på sjön har en unik och mycket speciell påverkan på människor” och det kändes redan från början.

Webbplatsen innehåller massor av information som ger uttömmande fakta om alla livsområden turister kan vara intresserade av. Den här informationen finns i följande avsnitt: Om, Äta middag, Bo, Shaw Festival, Sevärdheter, Vinodlingar, Parker Kanada, Upplevelser, Händelser , Kultur, Shopping, Magazine och till och med Live Cam. All information presenteras på appalign och naturligt sätt, medan själva webbplatsen finns i ljusa saftiga bilder, bildspel, fotogallerier och mediaelement som bara inte kan uppmuntra till ytterligare webbsökning.

För att stärka påverkan på potentiella turister har utvecklarna av webbplatsen integrerat imponerande videor om platsen och dess speciella fördelar. Det finns också tillgång till sociala medieknappar som kommer att omdirigera dig till konton för platsen i sociala nätverk, där du kan följa uppdateringarna. En riktig höjdpunkt i projektet är tillgängligheten till live-kameror, på grund av vilken du kan titta på platsen i realtidsläge – det är definitivt en spännande upplevelse!

10. Cuts And Bruises Barbershop

Cuts And Bruises Barbershop

Skapa en webbplats GRATIS

Med sin verkligt maniska stildesign, Cuts And Bruises Barbershop visar sig vara ett perfekt exempel på en barbershop. Webbplatsen har vilda västmotiven, ett starkt catchy namn och kontrasterande svartvit färgschema, men lockar inte användarnas uppmärksamhet från första början.

Det finns inget behov av att surfa på webbplatsen och leta efter den obligatoriska informationen här, även om detta alternativ också finns på webbplatsen. Info om oss, kontakter med en bekväm Google Map-app och till och med YouTube-videon bidrar till att underlätta uppfattningen och ger maximal information om barbershop som en användare kan vara intresserad av.

Vad som är viktigt, listan över tjänster och deras kostnader finns också på hemsidan. Detta är en avgörande faktor för många kunder som väljer mellan flera barbershops. Onlinebokningsalternativet samt rullgardinsmenyn som gör det möjligt att välja önskad frisör finns också på webbplatsen för att säkerställa att kunderna kommer att få de nödvändiga tjänsterna i tid.

11. Arbeta för en kreditförening

Arbeta för en kreditförening

Skapa en webbplats GRATIS

Förutom högupplösta bilder och en modern “kortstil” -layout, är Arbeta för en kreditförening lyckas med en av de viktigaste sakerna i sin bransch – att skapa förtroende. Låt oss titta på tre attribut som hjälper till att skapa förtroende:

 • Design av hög kvalitet. Vi är alla visuella av naturen, så det första vi märker är bilder och den allmänna utseendet på en webbplats. Work for a Credit Union har ett modernt utseende med spöknappar, mycket vitrum och högkvalitativa foton.
 • Gott om information. Det är en konst att presentera massor av information på ett organiserat och lätt att navigera sätt, och den här webbplatsen lyckas göra det. Det finns en omfattande sida om oss, massor av information om kreditföreningar och vad som är viktigare – kontaktinformation. Det finns en Google Maps-inbäddning med företagets fysiska adress, telefonnummer och ett feedbackformulär.
 • Uppdaterad information. Detta är en av de vanliga saker som webbplatsägare förbiser. Från din webbplats upphovsrättsdatum i sidfoten till din blogg bör din webbplats se uppdaterad. Ägarna till webbplatsen Work for a Credit Union känner till denna regel och uppdaterar regelbundet sin blogg.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Skapa en webbplats GRATIS

Karoline O. F. Pettersen är ett visuellt centrerat projekt som har enkel, ren och inspirerande design. Karoline använder en högupplöst bakgrundsbild på full skärm som omedelbart fängslar tittarna. Den övergripande minimala stilen hjälper till att fokusera uppmärksamheten på författarens foton som webbplatsen marknadsför.

Men var försiktig – HD-foton och videor, inbäddade på din webbplats, kan bromsa hämtningen av webbplatsen. Inte varje användare kan vänta länge. Och ytterligare en anmärkning – menyens teckensnitt ska vara djärvare eller kontrast – när den första bilden rullar på dem är det nästan omöjligt att läsa menyn ordentligt.

13. Flex R&D

Flex FoU

Skapa en webbplats GRATIS

Flex R&D gör ett bra jobb med att berätta för potentiella kunder vad de gör annorlunda än andra och hur det skulle gynna deras kunder. På hela webbplatsen visar de prov på sitt arbete för att stödja sina påståenden. Vad är bra med Flex R&D: s webbplats är att de lyckas ge besökarna mycket information samtidigt som de behåller en välorganiserad, användarvänlig webbplats. De gör det genom att dra full nytta av de funktioner som finns tillgängliga genom Wix HTML5 sitebuilder. Några av dessa inkluderar en blogg, en reglage för hemsidan, video-inbäddningar och mer.

Ett annat problem med menyn på den här webbplatsen – det är undermenyn som täcker huvudtexten när den öppnas. Och bloggen bör uppdateras oftare men inte en gång om året.

14. Inherving the Nations School

Inherving the Nations School

Skapa en webbplats GRATIS

Inhärda nationerna är en kristen skola med religiös orientering som ger djup kunskap om Bibeln bland dess följare. Den lär ut huvudprinciper för religion, teologi och händelser och handlingar i den nationella skolan presenteras med flera dussintals fantastiska bilder och videor på INS Experience-sidan på deras webbplats.

Det är ett exempel på klassisk webbplatsbyggnad – med hemsida, kontakter och lite information mellan dessa två sidor. Ett perfekt organisationsbeslut – allt är klart.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Skapa en webbplats GRATIS

Monica Pack Pilates ägs av Monica Pack – en professionell och certifierad tränare, som är specialiserad på freestyle pilates. Hon är författare och utvecklare av Nova Method-metoden som kombinerar alternativa och traditionella Pilates-stilar tillsammans med kunskapen om biomekanik, mänsklig anatomi, grundläggande rehabilitering mm.

Webbplatsens övergripande stil stämmer helt överens med Monicas specialisering. Det finns mycket information du kan ta reda på om tränaren och pilates i allmänhet. Ett specialerbjudande för nybörjare som finns tillgängliga i huvudet på hemsidan ger projektet popularitet och driver kundens attraktion. När du bläddrar ner på sidan kan du boka en lektion online, ta reda på mer om de tjänster Monica erbjuder och titta på riktiga bilder som visar hennes arbetssätt. Dessutom innehåller webbplatsen flera sidor som fokuserar på ett visst ämne. Dessa inkluderar Hem, Om mig, Om Pilates, Klasser, Priser och Kontakt. Webbplatsen själv är ljus och skapar ett positivt intryck från det första ögonblicket du besöker den!

16. Corsos kakor

Corsos kakor

Skapa en webbplats GRATIS

Corsos kakor erbjuder de mest läckra och Amerikas favoritdekorerade kakor som inte bara är välsmakande utan också attraktiva, ljusa och säkra för barn och vuxna. De bakas och dekoreras personligen av Tina Corso, som är författaren till idén och företagets ägare. Alla som besöker webbplatsen fängslas verkligen av sortimentet av kakor och den totala atmosfären i matlagningsprocessen. Det kan bara inte lämna någon likgiltig och uppmanar den omedelbara önskan att beställa.

Webbplatsen innehåller all nödvändig information om företaget och kocken. När du bläddrar i resursen kommer du att komma över historien om bagerifundamentet, sortimentet av kakor som erbjuds till försäljning och kontaktinfo. Vad som är viktigt och bekvämt för kunderna är produkterna indelade i kategorier för att förenkla sökningen. Varje cookie har en detaljerad beskrivning och ljusa “saftiga” foton som omedelbart leder användarens uppmärksamhet.

Tina anser också att det är avgörande att tillhandahålla en lista över ingredienser som varje cookie innehåller för att säkerställa “säkerheten först”. Detta värderas mycket av hennes vanliga och nya kunder. Webbplatsen ser glad, ljus och trevlig att bläddra igenom. Det framkallar utan tvekan önskan att köpa och smaka på dessa perfekta kakor! Bra jobbat!

17. Bzz Agent

Bzz Agent

Skapa en webbplats GRATIS

Bzz Agent är den internationella online-communityn av användare som ivrigt delar sina frivilliga recensioner och personliga erfarenheter om de mest populära tjänsterna och produkterna de har testat. Detta är en användbar informationskälla för de kunder som bara ska köpa vissa produkter och vill ta reda på åsikter från andra kunder om dem..

Webbplatsen ser ganska enkel och bekväm vid första anblicken. När du kommer till hemsidan erbjuds du en kort men detaljerad instruktion om hur du går med i samhället. Det finns en “Gå med” -knapp här som du kan aktivera för att gå vidare till produktgranskningen. Det finns också kommentarer från användare som redan har lämnat sina recensioner och nu delar sina avsikter och mål. Om det finns något du inte förstår om processen att interagera med samhället, finns vanliga frågor här till ditt förfogande. Dessutom är det möjligt att använda kontakterna i motsvarande avsnitt för att komma i kontakt med webbplatsteamet och följa deras riktlinjer och rekommendationer. Ett trevligt exempel på den Wix-baserade webbplatsen för vardagligt bruk!

18. OCD Online

OCD Online

Skapa en webbplats GRATIS

OCD Online är en resurs som är helt fokuserad på OCD-orsakerna och effektiva behandlingsalternativ. Alla som är intresserade av ämnet kommer att stöta på massor av användbar information här. På samma sätt har alla, som hoppas bli av med störningen, en stor chans att personligen kontakta Dr. Steven Phillipson, ägaren till webbplatsen och den licensierade kliniska psykologen. Han kommer att erbjuda de mest effektiva behandlingsalternativen som hjälper hans patienter att glömma störningen och fortsätta leva ett hälsosamt och lyckligt liv.

Webbplatsen ser ganska bekväm och lätt att bläddra bland för alla. Det garanterar enkel och intuitiv navigering – kom bara till hemsidan för att nå de avsnitt och information som du för närvarande är intresserad av. Dessa inkluderar OCD 101-sida, utbildning, framgångshistorier och behandlingsalternativ (individ, grupp, parterapi samt intensiv terapi och Skype / telefonsamtal). Alla kontakter finns i sidhuvud och sidfot för att vara inom räckhåll för alla som söker professionell psykologisk hjälp.

Den övergripande webbplatsdesignen är färdig i trevliga och tilltalande ljusblå och vita färger och deras kombinationer. Detta skapar lugnande och avkopplande effekt, vilket hjälper användare att hålla fokus på sina faktiska behov och information de letar efter.

19. Copacabana Night Club

Copacabana Night Club

Skapa en webbplats GRATIS

Copacabana Night Club är den mest legendariska, populära och kosmopolitiska nattklubben i New York. Det är här du kan utnyttja möjligheten att koppla av och njuta av fantastiska shower och specialevenemang som har den största populariteten hos användare. Ta dig bara tid att surfa på webbplatsen och ta reda på tillgängliga annonser och affischer.

Alla föreställningar (både nuvarande och kommande) och evenemang kan ses direkt på hemsidan. Det är också möjligt att se gästlistor, klädkodskrav för varje tillfälle och till och med köpa biljetter till de program du vill besöka. Särskilda webbplatsavsnitt skapas separat för de användare som är intresserade av VIP-paket, själva nattklubben, catering och specialrekommendationer. För alla som vill ha kul att läsa underhållande och informativa inlägg erbjuder webbplatsen tillgång till Bloggsektionen, som regelbundet uppdateras med nya artiklar.

Webbplatsdesign är inte så intrikat eftersom allt innehåll presenteras mot den snövitbakgrunden för att vara tydligt synlig för varje användare. Ljusa och färgade bilder såväl som interaktiv videobakgrund skapar den så kallade “nattklubb” eller “kasino” -atmosfären. Det finns också detaljerade kontakter i sidfoten för snabb och enkel interaktion med nattklubbcheferna – du kan använda adressen som kommer med en praktisk Google Maps-widget eller fylla i kontaktformuläret för att få feedback.

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Skapa en webbplats GRATIS

Baltimore Research är en leverantör av marknadsundersökningar och insikter som används för att hjälpa företag att anta rimliga lösningar baserade på den djupa marknadsanalysen. Företaget avser att rikta in sig på olika målgrupper och uppmuntra dem att besöka sin webbplats, som ser pålitlig och pålitlig. Det ser att dess uppdrag är att hjälpa företag att utvecklas genom att bättre förstå sina kunders krav.

Den viktigaste allmänna informationen om företaget, dess mål, tillvägagångssätt, gästtjänster och andra relaterade frågor finns direkt på hemsidan. Det tar användarnas uppmärksamhet på grund av tillgängligheten av bilder på full skärm och en harmonisk färgkombination. När du bläddrar ned webbsidor hittar du mer detaljerad information. Det finns i flera webbplatsavsnitt, nämligen Hemsida, Panelist, Gästtjänster, Studios, Om oss och Kom i kontakt.

På grund av den enkla webbplatsnavigeringen och popup-menyn är det ganska enkelt att hitta nödvändig information om företaget och de tjänster det erbjuder. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör projektet till ett av de mest trovärdiga proverna från en professionell företagswebbplats som lanserades med Wix.

Slutsats

Lansering av en webbplats med Wix är mycket enklare än du kanske tror. Webbplatsbyggaren ser inledningsvis sitt uppdrag att hjälpa icke-tekniker utan kodningsbakgrundsstart och sedan enkelt hantera kvalitetsprojekt för personlig eller affärsmässig användning. Plattformen erbjuder flera designanpassningsverktyg och funktioner som bidrar till problemfri och smidig webbutveckling.

Tack vare det integrerade Wix ADI-verktyget, avancerade blogg- och e-handelsmotorer samt hundratals mobilfärdiga mallar kan till och med en nybörjare driva en professionell webbplats utan att investera en dollar i det. Vill du prova just nu? Gå sedan vidare för att registrera dig hos webbplatsbyggaren och börja arbeta med ditt första projekt!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map