Bedste Adobe Muse-webstedeksempler

Adobe Muse-webstedeksempler


Adobe Muse – er uden tvivl en af ​​de bedste offline platforme, som blev specielt udviklet til at imødekomme behovene hos webdesignere, der sigter mod at skabe ægte mesterværker. Selvom softwaren indebærer bevidsthed om visse grafiske færdigheder, er det stadig let at bruge og forstå det.

Det fantastiske sæt funktioner og muligheder gør det muligt for kyndige webdesignere at udvikle websteder uden at bruge hjælp fra webudviklere. Dette er et ideelt værktøj til at oprette statiske og informative websteder, hvis mission er at slå brugerne med deres design.

Er du glade for at se på eksemplerne på websteder oprettet med Adobe Muse? Dette er nøjagtigt, hvad vi skal gøre lige nu! Nedenfor er de bedste eksempler på projekter, der blev udviklet på basis af denne platform.

Vigtig note: Adobe er blevet afbrudt Adobe Muse-support siden 26. marts 2018, men du kan stadig bruge det Adobe Dreamweaver eller Adobe-portefølje at skabe inspirerede webprojekter.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Opret et websted GRATIS

Et enkelt blik på Sea Island Media skaber et indtryk af professionalisme og troværdighed. Dette er webstedet for det kreative marketingstudie, der arbejder på udvikling af high end medieindholdsprojekter, herunder fotos og videoer. Hjemmesiden ser anstændig og tiltalende ud – alle de nødvendige elementer er på deres steder her. Hjemmesiden oplister de vigtigste områder inden for studiets specialisering, billeder i høj kvalitet og sektionen Nyheder.

Der er også en high end portefølje af projekter oprettet af studiet. Bloggen er også tilgængelig her for at give informative nichtrelaterede indlæg, brugere kan være interesseret i. Det er muligt at komme i kontakt med specialisterne ved at bruge de kontaktoplysninger, der er tilgængelige i Kontakter-sektionen eller via de sociale medieknapper, der er tilgængelige på webstedet.

2. Lonely Hunters Dog Training

Lonely Hunters Dog Training

Opret et websted GRATIS

For alle, der har til hensigt at træne sin hund, Lonely Hunters Dog Training er et godt sted at starte. Dette er webstedet til Eleanor Post – specialist i hundeuddannelse – der tilbyder en række forskellige programmer at vælge imellem. Valget skal være baseret på en hundras og såvel på de resultater, du forventer at benytte. Ved at rulle ned på startsiden kan du finde nyttige oplysninger om de hunde, Eleanor arbejder med, de tjenester, hun tilbyder i hvert enkelt tilfælde, og hvilke typer træningsprogrammer du kan vælge imellem..

Har du spørgsmål tilbage? Eller måske ønsker du at komme i kontakt med træneren selv? Brug derefter Kontaktindstillingen tilgængelig nederst på hjemmesiden såvel som i det tilsvarende afsnit i menuen.

3. Union Kitchen

Union Kitchen

Opret et websted GRATIS

Union Kitchen er et websted, der repræsenterer et godt genkendeligt restaurantnetværk. Grundlagt i 2010 og har i øjeblikket 10 placeringer i forskellige byer landsdækkende. Kunder sætter pris på alle spillesteder. De kan nyde det lokale køkken repræsenteret af sæsonbestemte salatsindpakninger, burgere, pizzaer med mere. Dette er alt takket være service af høj kvalitet, en række lokale specialiteter og en solid online repræsentation etableret ved hjælp af Adobe Muse webstedsbygger.

Projektstifter Paul Miller har enorm erfaring med at arbejde som iværksætter og restauratør. Han var dog ny på webstedets bygningsteknologier. Adobe Muse hjalp sit team med at oprette et fuldt funktionelt restaurantwebsted med iørefaldende specialbilleder, dedikeret menusektion med fødevarer opdelt i kategorier, kontaktinfo og placeringsblok. Som et resultat her har vi et eksempel på et professionelt serveringssted til mad, der fungerer.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Opret et websted GRATIS

Orsheln Industries er en gruppe af virksomheder, der er specialiserede inden for forskellige områder. Virksomheden kan prale af en rig historie, der startede i 1917. Brødrene Ed og William Orscheln grundlagde et firma, der opererer i dag, og det er stadig en familieejet virksomhed. Gruppen introducerer adskillige separate filialer og afdelinger, der beskæftiger sig med Marine RV og racerproduktionsproduktion. Nogle af Orshen-familiefirmaerne leverer produkter til hjem og landbrug til de største landsdækkende detailhandlere, mens andre leverer ejendomsadministration og andre tjenester.

Det er vanskeligt at udvikle et websted for en gruppe virksomheder. Du skal overveje alle filialer og separate afdelinger på et enkelt sted. Adobe Muse gjorde en god ting, da der blev afviklet flere forskellige virksomheder fra Orsheln-familien i et separat afsnit. Hjemmesiden ser temmelig enkel ud, men samtidig funktionel.

5. Napolis

Napolis

Opret et websted GRATIS

Napolis er en lille restaurantkæde beliggende i West Virginia. Virksomheden ejer flere spisesteder ud over en rig menu. Grundlagt i 1966, har mærket serveret måltider af høj kvalitet relateret til italiensk køkken. Besøgende mått prøve alt fra pasta og ren napolitansk pizza til sandwich, salater og drikkevarer. Bortset fra restaurantwebsteder tilbyder virksomheden en madleveringstjeneste. Så webstedet skulle fremhæve begge specialiteter fra menuen ud over en side med funktionel kvalitet.

Online-menuen ser professionel ud, selvom den er lidt forældet. På den anden side kan kunderne se det måltid, de tilbyder, samt prislapperne og andre detaljer inklusive ingredienser. Hvert produktkort har en tilføjelse til indkøbskurv-funktion, der allerede er integreret i webstedet, mens kasseprocessen ser temmelig hurtig ud takket være den indbyggede eCommerce-funktionalitet.

6. Computeroverhaling

Computeroverhaling

Opret et websted GRATIS

Computeroverhaling er et godt eksempel på, hvordan brugere kan håndtere komplekse webstedsprojekter ved hjælp af Adobe Muse. Virksomheden repræsenterer teamet af New Yorks mest betroede edb-service- og indbytespecialister. Derudover køber de brugte bærbare computere, smartphones og andre enheder fra kunder, der har brug for at få deres kontanter på stedet. Computeroverhalingseksperter beskæftiger sig med forskellige gadgets, herunder spillekonsoller, wearables osv.

Ideen var at oprette et projekt, der faktisk indeholdt to websteder samtidigt. På den ene side har vi en hjemmeside med generel info og detaljer til kunder, der ønsker at sælge deres enheder. Det ser meget dateret ud, mens sideformateringen er en smule off-put. På den anden side har de en fuldt funktionel digital butik, der er vært på et underdomæne og tilbyder en række forskellige produkter opdelt i kategorier, der vises i oversigtsmenuen. Webshoppen ser mere opdateret og stilfuld ud med produktmuligheder og enkel navigation.

7. Bryggeriets bedste sæt

Bryggeriets bedste sæt

Opret et websted GRATIS

Bryggeriets bedste sæt er den ægte gave til alle ølfans og krævende gourmeter. Virksomheden leverer ingredienser, specialudstyr og opskrifter til at brygge de mest fremragende IPA’er, cider, lagers og andre slags øl derhjemme. Etableret i 1992 og er vokset til en stor distributør med sin egen forsynings- og detailkæde. Det er gratis for kunder at bestille forskellige sæt, der leveres med mere end 50 forskellige sorter af ingredienser for at få mest muligt ud af hjemmelavet øl.

Med hensyn til webstedet ser det meget lærerigt ud. Bortset fra hjemmesiden med tre hovedspecifikationer kan brugerne drage fordel af en detaljeret FAQ, CO2-volumen og temperaturkonverteringsdiagrammer, kegginginstruktioner osv. Som et resultat er Brewer’s Best Kit ikke kun en ingrediensleverandør, men også en omfattende videnbase udviklet om Adobe Muse til professionelle bryggerier og amatører.

8. 400 strandfisk

400 strandfisk

Opret et websted GRATIS

400 strandfisk er en legendarisk indendørs og udendørs spisestue beliggende i Florida. Restauranten er blevet en familieejet virksomhed. I dag serverer det lokale specialiteter, der inkluderer sæsonbestemte salater med skaldyr, østers, grillet fisk, forskellige kombinationer og mere. Besøgende kan finde sig ned på udendørsterrassen eller inde i restauranten og nyde et stort udvalg af vine og skræddersyede cocktails.

Hjemmesiden ser temmelig stilfuld ud sammenlignet med andre restaurantwebsteder bygget med Adobe Muse. Det giver et godt førsteindtryk med en lys og spændende hjemmeside, hvor besøgende kan vælge tjenester, de ser efter (bordregistrering, banketter, catering osv.). Blandt vigtige ulemper skal vi bemærke fraværet af webstedets favorit. Den gode nyhed er, at der er en chance for at downloade menuer i PDF-filer.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Opret et websted GRATIS

OMP Muotoilua er design- og arkitekturbureauet. Virksomheden er beliggende i Finland, hvilket betyder minimalistiske og funktionelle designkoncepter. Studiet blev grundlagt i 2015 og har nu flere af sine egne teknikker, der tilbyder færdige designideer til huse, hytter, lejligheder og andre typer ejendomme. Tanken er at skabe et enkelt, stilfuldt og funktionelt miljø på trods af begrænsningerne i opholdsrummet.

Webstedet i sig selv ser meget stilfuldt og rent ud, ligesom skandinavisk boligdesign i sin oprindelse. Hjemmesiden indeholder adskillige større arkitekturkoncepter, der repræsenterer virksomhedens service. Der er en Abut-side af høj kvalitet, der introducerer OMP-grundlæggeren. Dog ville det være pænere for webstedet at have en flersproget version, da alt indhold er på finsk. Desuden har forfatteren glemt at angive webstedets titel og beskrivelse. Men det er næppe problemet med Adobe Muse-funktionalitet.

10. designwerk

designwerk

Opret et websted GRATIS

designwerk er et tysk designstudie og trykkeri. Det er hovedsageligt specialiseret i at levere virksomhedstjenester til virksomheder og startups. De vigtigste kompetencer inkluderer et bogomslag og logo-design, firmabøger, webdesign og mere. DESIGNWERK samarbejder med førende tyske forlag og redaktionelle organisationer.

Hjemmesiden repræsenterer den europæiske tilgang i det, vi kalder tør og minimalistisk design. Når du er kommet ind på webstedet, begynder du at lide det, selvom det ikke indeholder et ord på engelsk. Mærkelige farvekombinationer skaber et komplet look, mens menuimplementeringen er en smule underlig, men funktionel. Det kan tage brugere nogen tid at vænne sig til det. Men i det store og hele gjorde Adobe Muse et godt stykke arbejde her.

11. Træ VFX

Træ VFX

Opret et websted GRATIS

Træ VFX er en webdesigner og animationsportefølje bygget ved hjælp af Adobe Muse. Hjemmesiden introducerer Danny – kunstnere og illustratorer til visuel effekt. I henhold til den tilgængelige info i afsnittet “Om” er Danny en erfaren proff når det kommer til VFX-overvågning, bevægelsesdesign og animation, som er hans vigtigste specialisering.

Med hensyn til selve webstedet finder du ikke mange sektioner her. Porteføljen består af tre store aldre. Den første er hjemmesiden med alle Danny’s værker der vises. Hvert arbejde er tilgængeligt som Vimeo-video med navn og en kort beskrivelse af det takket være Adobe Muse-integrationsfunktioner. Den anden side introducerer Danny’s arbejdserfaring og de typer tjenester, han leverer. Der er en cool kontaktknap-widget til at komme i kontakt. Den tredje side introducerer detaljerede kontaktoplysninger. Hjemmesiden har knapper på sociale medier til at følge Tree VFX på Facebook eller Instagram.

12. Bamberger

Bamberger

Opret et websted GRATIS

Bamberger er en privat ikke-kommerciel bowlingforening. Det introducerer en samling af ligesindede, der elsker at spille bowling. Hjemmesiden blev oprettet til at danne et samfund og dele live resultater, kommende begivenheder, bowling regler, live stilling osv. Så opgaven til Adobe Muse webstedsbyggeren var temmelig let.

Selve projektet har ikke noget særligt med hensyn til design eller funktionalitet. Det har en hjemmeside med flere større indholdsbaserede sektioner. De leverer hovedsageligt tekstinfo, chats, fortællinger og andre blokke, der viser live status, rekordholdere, bedste spillere gennem hele sæsonen og andre vigtige data ud over klubbens privatlivspolitik leveret på en separat side.

13. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Opret et websted GRATIS

Howard & Wayman er et mexicansk-baseret firma, der yder regnskabshjælp til virksomheder og iværksættere. Det kan prale af over 30 erfarne specialister inden for regnskabs- og lovgivningsområdet. De hjælper med at arrangere korrekt arbejdsgang og organisere dokumentation, hjælpe med skattepolitikker og laver alle papirer, som virksomhedsejeren skal lade ham eller hende koncentrere sig om de forudgående forretningsmæssige mål.

Virksomheden samarbejder med forskellige virksomheder fra forskellige nicher. Det kan betyde et kompliceret websted med flere sider og felter at dække. Det ser ud til, at Adobe Muse gør det muligt at oprette minimalistiske projekter, der kan se meget professionelle ud. Her har vi alle større sektioner, der introducerer H&W-team såvel som deres vigtigste specialiseringer, kontaktoplysninger med integreret Google Map og publikationer. Det samlede indtryk er godt, selvom banneret på hovedsiden ser lidt underligt ud, som om det er ved at forsvinde. Måske er det et spørgsmål om billedkvalitet, men ikke Adobe Muse-funktionalitet.

14. Black House-badges

Black House-badges

Opret et websted GRATIS

Black House-badges er en lille virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af badges af forskellige typer. Kunderne kan frit tilbyde produkter i alle størrelser og farver. De får badges med forskellige udskrivninger og billeder på det. Virksomheden leverer sine varer til uddannelses- og ikke-kommercielle organisationer. Produkterne er populære hos begivenhedspromotører, bar- og restaurantejere og andre forretningsrepræsentanter. Nogle synes måske, at der ikke er meget at forvente af webstedet relateret til badge produktion og salg. Nå, Black House Badges ser lidt rodet ud fra starten.

Når du dykker dybere ned i produktsøgningsprocessen, er du klar over, at hver produktside er tæt på perfekt. Kunder vil se detaljerede oplysninger om hvert element, mens sidebeskrivelsen indeholder et størrelseskort ud over info om, hvad produktet er lavet af. Menussektionerne indeholder bestsellers, kontaktinfo, produktkategorier, produkteksempler i virkeligheden og mere.

15. Laredo by

Laredo by

Opret et websted GRATIS

Laredo by er et lokalt socialt og regeringsmæssigt projekt dedikeret til Laredo, Texas. Det repræsenterer et samfund af bybeboere og officielle repræsentanter. Brugere kan holde kontakten med de seneste Laredo-nyheder samt finde ud af alle nødvendige oplysninger for at fuldføre officielle formaliteter. Webstedsafsnit indeholder nyttige oplysninger om alle tilgængelige statslige og sociale afdelinger ud over listen over tjenester, de leverer.

Fra det funktionelle synspunkt er webstedet intuitivt og let at bruge. Det har en dokumentsøgefunktion og Google-søgelinje for hurtigt at finde det krævede problem. Hjemmesiden indeholder yderligere billed- og tekstblokke med regelmæssigt opdaterede oplysninger samt nogle andre praktiske widgets som kalender, abonnementsformular for nyhedsbrev, kommende begivenhedsinfo, kontaktdata osv..

Bundlinie

Eksemplerne på websteder, der gennemgås i denne artikel, viser det Adobe Muse er et nummer et værktøj for de brugere, der kan prale af nogle grafiske designfærdigheder og oplevelser. Hvis du er heldig at være en af ​​disse mennesker, er du velkommen til at bruge værktøjet til at skabe et rigtig mesterværk, som ikke efterlader dine besøgende ligeglade. Ellers kan den funktionsintensive og noget komplicerede platform blive en reel udfordring for dig (i dette tilfælde kan du forsøge at bruge mere lettere webstedsbyggere som Wix, UKIT eller Weebly). Husk dette, når du vælger softwaren til dine behov for webdesign!

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map