Bedste eksempler på websideskrivning

Eksempler på websteder med fusion


Volusion – er en webstedsbygger, der måske er vant til få en e-handels butik op og kører. Ressourcen tilbyder masser af funktioner og værktøjer, der bidrager til succes med webs-byggeprocessen. Lad os se på nogle eksempler på onlinebutikker oprettet med Volusion for at få idéen om, hvordan det fungerer.

At have et websted er ikke et indfald, men en nødvendighed for virksomhedsejere, der ønsker at promovere deres virksomheder på nettet og øge deres rentabilitet. Dette vedrører især online butikker, der kan hjælpe med at styrke enhver forretning.

Selvom behovet for at lancere et websted kan være presserende, er ikke alle virksomhedsejere opmærksomme på det grundlæggende i denne proces. Volusion giver mulighed for at oprette egen webshop på kort tid.

1. Antonellis ostebutik

Antonellis ostebutik

Bedste e-handelswebbygere

Alle gourmeter og oste fans vil være glade for at besøge Antonellis ostebutik – Webshoppen, der tilbyder en fantastisk række ostesorter, der kommer op til enhver smag og lejlighed! Webstedsdesignet er iørefaldende og så fristende, med alle disse højopløsningsbilleder af ostebakker!

Webstedsmenuen er praktisk og let at gennemse. Fundet øverst på hjemmesiden, det kommer med rullelister, der giver adgang til forskellige websidesider og sektioner. Når du har tilmeldt dig en konto, kan du gennemse sortimentet af produkter og placere din ordre. Du kan også tilmelde dig Cheese Club, booke en begivenhed, tilmelde dig en osteklasse eller endda blive en grossistpartner! Valgmulighederne er mange, så skynd dig at tage dit valg!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Bedste e-handelswebbygere

Jon Hart Design er det amerikansk-baserede e-handelswebsted for håndlavede, brugerdefinerede monogrammede tasker og gaver. Webstedsdesign er stilfuldt, moderne, og det kommer helt op til dens store specialisering. Besøgende kan kun undlade at se billeder i fuld størrelse af varer, der tilbydes til salg her.

Det er muligt at placere en ordre enten ved at nå et af menupunkterne eller ved at se samlingerne, mens du ruller ned på startsiden. To videopræsentationer af webshoppen informerer ikke kun de potentielle kunder om dens historie, men opfordrer dem også til at købe i butikken. Brugere, der ønsker at holde kontakten med virksomheden og agter at blive informeret om de nylige opdateringer, kan tilmelde sig nyhedsbrevet eller tilmelde sig de sociale netværkskonti.

3. Night Ops Tactical

Night Ops Tactical

Bedste e-handelswebbygere

Night Ops Tactical er en webshop med nattesynsudstyr og -udstyr. Virksomheden har over 18 års erfaring med at tilbyde en bred vifte af nattesynsprodukter og tilbehør af høj kvalitet. De er tilgængelige i adskillige menukategorier, herunder nattesynssystemer, termiske billedoptagere, lasere og IR-belysning, omfang og seværdigheder, hjelme, tilbehør.

Hver menussektion leveres med rullelister, der giver detaljeret adgang til produktsortimentet. Hver vare har den detaljerede beskrivelse, specifikationer og originale fotos i høj kvalitet. Dette hjælper kunderne med at få en idé om, hvordan produkterne ser ud, og hvad deres implikation er. Der er også hurtige links, der giver adgang til de store webstedsektioner, produkter og kundesupport. Brugere kan også søge på det krævede produkt efter navn, del, nøgleord og andre parametre. Webstedets design overholder absolutt sit emne, hvor produktbilleder og info offentliggøres mod den mørkegrå baggrund. Dette er en værdig prøve af den Volusion-drevne webshop!

4. Så hus

Så hus

Bedste e-handelswebbygere

Så hus tilbyder strømudstyr og forsyninger til virksomheder og enkeltpersoner i Houston TX hovedstadsområde. Webshoppen har stilfuldt design, der helt overholder sin nichespecialisering.

Menuen er tilgængelig her øverst på siden med mange undermenu-kategorier for nem produktsøgning. Disse inkluderer træklatring, rigning, beskæring, sikkerhed, trafikstyring, el-udstyr samt service og reparation. De samme kategorier er tilgængelige på startsiden, mens du ruller ned for nem og hurtig adgang. De leveres med tydelige billeder i høj kvalitet, produktbeskrivelser og specifikationer, shoppinginfo og videoer om de fremhævede produkter. I sidefoden til hjemmesiden finder du kontaktoplysninger, adgang til de store websidesektioner og konto tilmeldingskategori. Det er også muligt at tilmelde dig nyhedsbrevet til webshoppen for at være opmærksom på de nylige opdateringer og specialtilbud.

5. Bliv hård

Bliv hård

Bedste e-handelswebbygere

Bliv hård er en online distributør af robuste netværk og computerteknologier. De giver et rigt udvalg af produkter, der er specielt konstrueret til missionskritiske applikationer og kan betjenes i forskellige miljøer og under forskellige (undertiden endda kritisk) betingelser.

Billedskyder i fuld størrelse, der findes på hjemmesiden, viser de vigtigste oplysninger om virksomheden og dets fremhævede produkter for at underrette kunderne om det sted, de er kommet til. CTA-knappen omdirigerer til webshoppen, hvor alle kan afgive en ordre efter gennemgåede produktspecifikationer og forsendelsesbetingelser. Bare tilmeld dig en konto og vælg!

6. Glowback LED

Glowback LED

Bedste e-handelswebbygere

Glowback LED er et populært mærke, der er specialiseret i fremstilling og distribution af skræddersyede lineære LED-belysningsløsninger til bolig-, dekorative og kommercielle belysningsbehov. Virksomheden tilbyder et rigt sortiment af lineære LED-belysningsarmaturer, LED-baggrundsbelysningspaneler, brugerdefinerede LED-belysningskontrolsystemer samt andet tilbehør. Disse og andre produkter vises i webshoppen og er tilgængelige til salg når som helst på dagen.

Webstedet imponerer brugerne ved sit design, der ikke går på kompromis med projektets avancerede funktionalitet. Den er logisk struktureret og giver adgang til de vigtigste produktkategorier. De er tilgængelige i den omfattende rullemenu såvel som i kataloget over produkter, der er tilgængelige på hjemmesiden. Hver belysningsarmatur leveres med en beskrivelse, forsendelses- / betalingsoplysninger samt prisspecifikationer. Det er muligt at placere ordren i webshoppen inden for den kortest mulige tid. Dette er de vigtigste funktioner, der gør projektet til en værdig prøve af eCommerce-webstedet drevet af Volusion.

7. Pepper Palace

Pepper Palace

Bedste e-handelswebbygere

Pepper Palace er den familiedrevne virksomhed og klodens top hot shop, der bruger omfattende popularitet hos kunder på grund af det imponerende sortiment af små batch, naturlige, håndlavede og prisbelønnede krydret produkter. Hvad der er interessant, Pepper Palace omfatter kæden af ​​detailsteder (der er i øjeblikket over 60 butikker i Canada og USA) såvel som online butik, hvor alle kan shoppe efter deres yndlingsprodukter.

Virksomhedens hjemmeside ser virkelig opmuntrende ud og tematisk ud, med rød farveudbredelse i sit farveskema, der manifesteres i alle designelementer – billeder, skrifttyper, lysbilledshow, bannere, annoncer osv. For at finde det ønskede produkt skal du gennemse rullemenuen med masser af sektioner og snesevis af produkter, der kan sælges der. Således kan du vælge produkter fra følgende menukategorier: Varmssauce, BBQ & Vinger, Salsa, Pantry, Krydderier & Gnider, madlavning & Dypning, gaveartikler. Når du ruller ned ad siden, ser du de mest populære fotos, du kan bestille med et par klik. For at forenkle indkøbsprocessen er produkterne også opdelt i flere grupper – Bestsellers, nye produkter, hotteste produkter osv. Det er praktisk og praktisk.

8. Natale’s Men’s Clothier

Natale's Men's Clothier

Bedste e-handelswebbygere

Natale’s Men’s Clothier er en herre-specialtøjbutik, der tilbyder professionel service, individuel kundetilgang og enestående produktkvalitet. De har et forbløffende sortiment af modeller, der adskiller sig i størrelser, stilarter og andre parametre. Det; også muligt at bestille skræddersyet tøj med hensyn til dine individuelle parametre her.

For at benytte en unik personlig og shoppingoplevelse skal du først besøge webstedet. Det er her du ikke kun finder ud af detaljerede oplysninger om butikken, men også får adgang til produktsortimentet. Kataloget er tilgængeligt både på webstedet og i rullemenuen. For stor brugervenlighed og ordreplacering falder alle produkter i flere kategorier baseret på den tilbudte tøjtype. Disse inkluderer skjorter & Sweatere, bukser & Shorts, overtøj, halsbånd & Tilbehør. Der er også en mulighed for at gennemse og bestille andre tjenester, som butikken tilbyder. Webstedsdesignet har elegance og stil manifesteret i alt elementet, mens den herskende grå og blå farvepalet fremkalder følelsen af ​​troværdighed. Dette er en bemærkelsesværdig fordel for enhver webshop.

9. Ægte gud tyggegummi

Ægte gud tyggegummi

Bedste e-handelswebbygere

Ægte gud tyggegummi vil helt sikkert holde dig begejstret og ivrig efter at gennemse hjemmesiden for at se, hvad den har at tilbyde. Dette er producenten og distributøren af ​​sikre, naturlige og risikofri tyggegummi. Produkterne er blottet for kunstige sødestoffer, plast, kræftfremkaldende stoffer, tilsætningsstoffer, neurotoksiner og resten af ​​ingredienser, der truer menneskers sundhed. I stedet for er de 100% bionedbrydeligt, gluten- og GMO-fri, herunder organisk rørsukker, vild høstet regnskovsglød, naturlig aroma, organisk glycerin og organisk solsikke.

Hjemmesiden ser virkelig lys, farverig, imponerende og munter ud. Dens farvepalet omfatter et bredt spektrum af lyse og lyse farver med lyserød farve, der altid er forbundet med tyggegummi, der dominerer over resten. Dette skaber glædeligt og positivt indtryk, der fremkalder ønsket om at finde ud af mere om virksomheden og de produkter, det fremstiller. Når du ruller ned ad siden, vil du opdage generelle oplysninger om virksomheden, historien om dets oprettelse og udvikling, processen med gum sourcing og de egenskaber, der gør det modstå nichekonkurrence. For at vælge produktet skal du nå Shop-sektionen for at vælge det gummi, du ønsker at smage, og for at placere øjeblikkelig ordre. Let, praktisk og hurtigt – det er det, der gør dette Volusion-baserede websted til en værdig projekteksempel!

10. Fitness Finders

Fitness Finders

Bedste e-handelswebbygere

Fitness Finders er den organisation, der ser sin livslange mission med at forbedre de unges sundhed og kondition og bidrage til deres fysiske og mentale udvikling. Efter at have været i forretning i over 50 år, har de introduceret flere værktøjer og teknikker, der tilskynder og motiverer børn og voksne til at gøre store resultater. Toe Tokens introduceret som en supplerende pris for deres kilometertalsprogram er de mest populære og bedst sælgende incitamenter til køreklubber i Nordamerika.

For de brugere, der ønsker at finde ud af mere om virksomheden, dens mission, mål, resultater og tilbudte produkter / programmer, giver websitet den udtømmende og meget detaljerede info. Det er tilgængeligt i de store websidesektioner – bare nå rullemenuen for at finde svar på dine spørgsmål. Hovedmenussektionerne inkluderer Awards, Toe Tokens, Mileage Club, EZ Scan, Chains & Lanyards, prøver osv. Du kan også se den tilgængelige video på hjemmesiden for at finde virksomhedens prioriteter. For at placere den hurtige ordre direkte på webstedet, udfyld online-formularen for at specificere detaljerne eller nå kataloget for at vælge produkterne der.

Bundlinie

Som du kan se, Volusion er et dejligt værktøj til at bygge e-handelswebsteder til forskellige kompleksitetsniveauer. Webstedsbyggeren involverer sættet med funktioner og muligheder, der gør webbygningsprocessen engagerende og hjælper med at få funktionelle og kvalificerede online butikker i gang.

Ressourcen leveres med over 100 funktioner og et sæt e-handelsskabeloner af høj kvalitet, der kan tilpasses med hensyn til brugernes behov og mål. Hvis du har oprettet en online butik eller et websted med Volusion, er du velkommen til at dele din oplevelse med os!

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map