Bedste eksempler på websteder på Google Websteder

Eksempler på websteder på Google Sites


Google-websteder hævder at være en fleksibel og alsidig platform til opbygning af websteder til at skabe forskellige typer websteder fra bunden af. Det bringer nok skybaseret kapacitet, der gør det muligt at centralisere videoer, diasshows, forskellige formater af dokumenter og mere til at skabe et professionelt udseende websted på trods af området eller branchen. Google Sites leverer en fuldt hostet platform, hvilket betyder, at der ikke er tredjepartsservere eller yderligere software til at vedligeholde eller implementere. Desuden har platformen nogle grundlæggende fordele, herunder den store kapacitet til at betjene på tværs af operativsystemerne.

Google Sites kan prale af funktionalitet og indbygget kontrolsystem, der sikrer digital sikkerhed på webstedet. Men er det virkelig så godt for begyndere, der ønsker at opbygge en solid portefølje, virksomhedens hjemmeside eller blog? Vi har gennemgået nogle af de bedste eksempler på Google Sites for at vise deres fordele og funktioner. De giver dig mulighed for at beslutte, om platformen opfylder dine krav.

1. BNH Services

1. BNH Services

Opret et websted GRATIS

BNH Services leverer skyudviklingstjenester ud over grafik og webdesign. Hjemmesiden ser lakonisk og pæn ud med alle nødvendige sektioner, der tydeligt vises i overskriften. Skyderen tilføjer en vis dynamik til siden, så den ser opdateret ud. Desuden forbinder det en bruger med andre webstedsektioner.

Webstedet har sin egen blog. Selvom det ikke ser så lyst ud og indfangende som nogle mere professionelle blogs, har det stadig blogarkiv, der deler artikler op efter måneder og år. Afsnittet “Om os” har Google Map integreret med siden. Webstedet giver et godt indtryk, selvom det stadig kræver nogle rettelser for at gøre det mere professionelt, især når det kommer til bloggen.

2. Morto Park Hall

2. Morto Park Hall

Opret et websted GRATIS

Morto Park Hall har et ikke-rentabelt websted, der ikke beskæftiger sig med e-handel eller tjenester. Dets mission er at vise alle kerneoplysninger om kirken samt repræsentere samfundet. Webstedet indeholder flere sektioner, herunder:

 • Hvad vi tror side fremhæve grundlæggende problemer, der beskriver webstedsejeren;
 • Møder & Services – Siden indeholder tidsplaner og kalendere for møder og gudstjenester med en månedsvisning af Google Kalender-funktion;
 • Sådan finder vi os side har integreret Google Maps og den skriftlige adresse.

Selvom webstedet kan synes at være en smule primitivt, har det alle nødvendige sektioner og funktioner, Google Kalender med alle møder på et sted, fotos fra kirkemøder, kontaktoplysninger osv..

3. PCS-beskyttelses- og kontrolløsninger

3. PCS-beskyttelses- og kontrolløsninger

Opret et websted GRATIS

PCS-beskyttelses- og kontrolløsninger tilbyder et websted, der har et godt design sammen med brugerdefinerede ikoner på siderne om hjem og tjenester. De bruges til at understrege de vigtigste fordele, typer tjenester og løsninger, som virksomheden leverer. Det generelle indtryk er ikke dårligt. Webstedet ser professionelt ud på grund af den kloge og enkle struktur. Det er klart for brugeren, hvilken type information den skal levere.

Selvom det ikke praler med animation eller UX-design som nogle mere professionelle websteder, er alle sektioner let at finde. Produktafsnittet giver en komplet produktbeskrivelse tilgængelig i PDF-filer, hvilket gør det enkelt for kunden at downloade og opbevare informationen i nødvendigt tilfælde.

4. HIJSA

4. HIJSA

Opret et websted GRATIS

Byg med Google Sites, webstedet til HIJSA gør et godt indtryk ved første øjekast. Et andet bevis på, at platformen giver brugerne mulighed for at opbygge en flot og stilfuld hjemmeside. Det ser ekstraordinært og indfangende ud på samme tid. Virksomheden beskæftiger sig med konsultationer og anbefalinger relateret til organisationsstruktur og talentvalg.

Hjemmesiden ser jublende og opløftende takket være en fleksibel skabelon. Det har en blogafsnit, der er mere professionel, sammenlignet med websted nr. 1 på vores liste, selvom det stadig er langt fra perfekt. Alle artikler har korte forhåndsvisninger, publikationsdatoer og billeder. Det får bloggen til at se lidt mere professionel ud. Hjemmesiden har sociale delingsknapper, selvom man næppe finder dem, selvom han vil.

5. Bedste robot USA

5. Bedste robot USA

Opret et websted GRATIS

Bedste robot USA er det Californien-baserede robot- og AI-agentur, der sigter mod digitalisering af alle forretningsprocesser. Virksomheden udvikler banebrydende softwareprodukter og -tjenester, der konverterer menneskelig maskineinteraktion til den nye generationstendenser. Virksomhedens websted ser innovativt og imponerende ud og oprettes med hensyn til den vigtigste virksomhedsspecialisering.

Projektet ser trendy, opdateret og meget digitaliseret ud. Hjemmesiden tilbyder masser af billeder og videoer, der præsenterer Sanbot (roboten i sig selv) i aktion. Det er temmelig interessant at se, hvordan det fungerer og interagerer med mennesker. Derudover vil du støde på produktets potentielle industriapplikationer. Der er også en mulighed for at placere en ordre direkte på hjemmesiden, efter at have fundet ud af mere om roboten og dens mulige anvendelser på forhånd. Helt og interessant og unikt tilbud tilgængeligt på Google Sites-drevne websted!

6. DrPete-teknologieksperter

6. DrPete-teknologieksperter

Opret et websted GRATIS

Dette er et solidt websted, der repræsenterer et team af teknologispecialister, der arbejder for DrPete-teknologieksperter. De tilbyder professionel assistance til dem, der er involveret i it-branchen. Ved første øjekast er hjemmesiden ret professionel. Det viser alle retninger for virksomhedens kompetence. En bruger kan vælge den, han eller hun har brug for. Den gode nyhed, vi kan nu se en flot blog bygget med Google Sites.

Det er stadig langt fra at være perfekt på grund af manglen på data til forhåndsvisning og publicering. I det mindste har det en vis struktur og arkiv, selvom der ikke er nogen tags, der kan gøre artikelsøgningen meget lettere. Hjemmesiden har Team-siden med fotos og korte beskrivelser af alle eksperter.

7. Putnam Valley Federation of Teachers

7. Putnam Valley Federation of Teachers

Opret et websted GRATIS

Den officielle hjemmeside for Putnam Valley Federation of Teachers (PVFT) oprettes i de bedste traditioner for Google Sites-webstedsbyggeren. Organisationen sigter mod at forbedre standarderne for læreryrket, støtte og beskytte dets medlemmer og andre brantrelaterede problemer.

Hjemmesiden indeholder de mest presserende og ajourførte oplysninger om Føderationen, dens fordele, tidsplan, medlemmer, begivenheder. Denne info er nemt organiseret i sektioner, hvor hver bruger muligvis finder den meget information, han / hun leder efter. Disse inkluderer officerer, kalender, protokoller, velfærdsfond, mentorplan, mentorer, fordele, klager, ressourcer osv. For at forenkle søgningen af ​​det krævede ind på webstedet tillader brug af søgefilterindstillingen. Der er også adgang til sociale netværk og et separat donatsektion, hvor alle kan yde donationer til forbundet for at støtte dens aktivitet og medlemmer.

8. Community School of Excellence (CSE)

8. Community School of Excellence (CSE)

Opret et websted GRATIS

Community School of Excellence (CSE) er en K-8 Hmong sprog- og kulturskole beliggende i St. Paul, Minnesota. Skolen administreres af gruppen af ​​dedikerede undervisere, medlemmer af samfundet og forældre, der har ønsket om at starte skolen, der giver uddannelse i verdensklasse til alle dets studerende.

Webstedet for CSE omfatter funktionalitet, informationsværdi og let navigering. Alle de vigtigste menusektioner findes i det venstre panel på webstedet, hvilket giver adgang til alle relaterede oplysninger. Det er her du kan gennemse afsnittet Om os, Katalog, Forældre, programmer og funktioner, Mediecenter, Beskæftigelse, Personaleressourcer osv. For at opdage de kendsgerninger, du for det meste er interesseret i. Søgefilterindstilling hjælper med at skære ned på søgetiden. Webstedet leveres også med skolerelaterede videoer, fotos, skemaer og andre must-have tematiske elementer.

9. Japans dag 2020

9. Japan-dag 2020

Opret et websted GRATIS

Dette er et websted dedikeret til det kommende arrangement – Japans dag 2020 – det vil afholdes i Auckland, New Zealand den 9. februar 2020. Hjemmesiden leverer de vigtige oplysninger om lejligheden, som er tilgængelig alt sammen ét sted. Infoen opdateres jævnligt af Japan Day-udvalget for at holde de potentielle besøgende opmærksomme på tidsplanen for begivenheden og dens specielle funktioner.

En praktisk pop-up-menu giver adgang til de store websidesektioner, nemlig Besøgsinfo, Gallerier, Deltagelse, Kontakter, mens søgefilterindstillingen gør søgningen efter de krævede oplysninger let og hurtig. Der er også adgang til de sociale mediekonti, hvor alle brugere muligvis finder de opdaterede oplysninger om Japan-dagen 2020. Alt i alt. Dette er en værdig prøve af det websted, der blev lanceret med Google Sites.

10. Flanders Hotel Brugge

10. Flanders Hotel Brugge

Opret et websted GRATIS

Endelig gennemgår vi webstedet for Flanders Hotel Brugge beliggende i Belgien leverer alle de vigtige oplysninger om indkvartering og tjenester, som turister muligvis kan benytte sig af her. Dette er hotellet, der anbefales af Trip Advisor til alle brugere, der leder efter et luksuriøst, behageligt og fantastisk sted at stoppe ved, mens de besøger landet.

Hjemmesiden indeholder alle de krævede oplysninger om hotellet, nemlig listen over de tilbudte tjenester og faciliteter, placeringsbeskrivelse, videoture, prisliste, detaljerede kontakter, galleri osv. Den integrerede Google Maps widget gør søgningen efter dens nøjagtige placering enkel, let og praktisk. Der er også en god mulighed for at booke hotelophold direkte på hjemmesiden ved at udfylde den integrerede online formular. Sidstnævnte findes på flere sprog (Engelsk, spanich, fransk, tysk og hollandsk), hvilket er praktisk for udenlandske turister. Adgang til sociale mediekontoer og detaljerede kontakter forenkler søgningen efter den krævede info, mens masser af fotos i høj kvalitet giver webstedet underholdende og visuelt tiltalende look.

Bundlinie

Du kan oprette et websted med Google Sites hver gang du har brug for et enkelt sted med nogle baseline-funktioner. Listen over vores prøver beviser, at platformen stadig har meget arbejde at gøre. Dets blogfunktioner kræver afgørende opdateringer, mens nogle skabeloner ser mindre professionelle ud, hvis de sammenlignes med andre webstedsbyggere. Alle temaer er begrænset med indstillinger.

De ser alle de samme ud, men reserverer stadig nogle tilpasningsmuligheder og redigeringsmuligheder. En god ting er, at Google Sites kan integreres med alle tilgængelige Google-apps fra kalendere og kort til Analytics. Platformen er god for dem, der ikke kræver meget fra deres websteder, men stadig har brug for en solid online tilstedeværelse.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map