Bedste IM Oprettelseswebsiteeksempler

Eksempler på IM Creator Website


IM Creator er en af ​​de enkleste og mest overkommelige skibwebsitebygere, som tillader oprettelse af forskellige typer projekter. Systemet fungerer oprindeligt godt for kunstnere, studerende, kreative og nonprofitorganisationer, der har til hensigt at præsentere deres værker for målgruppen og få maksimal eksponering. For disse brugerkategorier tilbyder platformen et helt gratis abonnement, der kommer uden nogen begrænsninger, annoncer eller begrænsninger. I stedet leverer systemet et bredt funktionssæt, som bidrager til let at udvikle webstedet og hjælper med at opnå værdige resultater.

Bortset fra kreativt fokus, viser IM Creator sig også at være et godt valg for iværksættere, hvilket gør det muligt starte og administrere professionelle forretningswebsteder, herunder e-handelsprojekter og destinationssider. På disse websteder afslører systemet flere fordele og designtilpasningsmuligheder, der gør det skiller sig ud fra mængden og fører brugerens opmærksomhed.

I øjeblikket omfatter IM Creator over 17 millioner alsidige websteder designet til det. Er du interesseret i at se på nogle af de mest bemærkelsesværdige eksempler på projekter oprettet med webstedsbyggeren? De vil hjælpe dig med at forstå, hvad systemet nøjagtigt har at tilbyde, og hvordan dit projekt til sidst kan se ud, og lanceres med IM Creator. Lad os gøre det med det samme.

1. Nominelt indhold

Nominelt indhold

Opret et websted GRATIS

Nominelt indhold er et websted for studiet, der udmærker sig i kunsten at fremstille film og har kravet om at producere professionelle high end-projekter til deres klienter. Studiet placerer sit team hos en gruppe digitale indfødte, der er dygtige til filmproduktion og har den førstehåndsviden om, hvad præcist målgruppen forventer at benytte.

Webstedet blokerer brugerens opmærksomhed helt fra de første sekunder, de besøger det. Når du har åbnet hjemmesiden, vil du se en fuldskærms videobaggrund, der præsenterer studiet og fungerer som dets promo. Nederst på videobaggrunden er der knappen “Lad os arbejde sammen”, der omdirigerer dig til Connect-siden. Det er her du kan udfylde onlineformularen for at komme i kontakt med teamet af nominelle indholds-professionelle.

Når du gennemser webstedet, vil du støde på flere sider, der leverer eksplicit information om teamet af filmskabere, der tilbyder deres avancerede tjenester. På siderne Om os og rådgivning fortælles du så meget som muligt om studiet, tjenester og samarbejdsvilkår, mens Portfolio-sektionen gør det muligt at tjekke den seneste videoeksempe af værker studiet har udført for sine kunder. Dette er mere end nødvendigt for at hjælpe dig med at få konklusionerne om platformens professionalisme og færdighedsniveau for dens eksperter. Alt i alt er webstedet en imponerende prøve af projekter, der er lanceret med IM Creator.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Opret et websted GRATIS

Naina Shenoy er en professionel IM Creator-baseret portefølje af Naina Shenoy – en talentfuld og dygtig designer med mange års ekspertise og snesevis af avancerede projekter oprettet til klienter. Hendes største interesseområde fokuserer på at studere hjemmeboende omkring møbler og dagligdagse rumoplevelser for yderligere at skabe designprojekter, der fokuserer på bæredygtighed og cirkularitet.

Portfoliowebstedet ser ganske enkelt og tydeligt ud. Der er kun tre sider, du kan gennemse her for at finde ud af mere om designeren, hendes biografi, livssyn, uddannelse og professionel baggrund, interesser og anden relateret info. Derudover kan du gennemse Portfolio-sektionen med de mest imponerende og kvalitetsprojekter, som forfatteren er særlig stolt af. Endelig er der kontaktsiden med onlineskemaet, hvor du kan slippe en linje til designeren, e-maile hende eller se hendes LinkedIn-profil. Uanset et så lille antal internetsider leverer de alle de oplysninger, som potentielle kunder muligvis er interesseret i. Dette er mere end nok til at tage den objektive beslutning om yderligere samarbejde.

Webstedsdesignet er også logisk og enkelt. Alle siderne har snehvid baggrund med farvede fotos, der står mod det for bedre brugeroplevelse. Der er særlig opmærksomhed på Portfolio-siden, der leverer maksimal information om de projekter, der er optaget der. Hver prøve leveres med en detaljeret beskrivelse, der giver den specielle designer syn og de mål, hun forfulgte, når hun afsluttede den. Der er også flere fotos, der giver den udtømmende forståelse af projektets specialisering. Således er Naina Shenoy en kvalitet og imponerende prøve af et porteføljewebsted, der er professionelt designet med IM Creator.

3. Yeelight

Yeelight

Opret et websted GRATIS

Yeelight er en Singapore-baseret webbutik med lysarmaturer og apparater, der ikke kun ser fantastiske ud og passer til de fleste af de alsidige interiører, men også leverer moderne design og avanceret funktionalitet for at sikre den bedste kundeoplevelse. Hjemmesiden leverer maksimal information om virksomheden, de tjenester og produkter, det tilbyder, seneste nyheder, opdateringer, kontakter og anden relateret info mest potentielle og nuværende kunder er interesseret i.

Den allerførste ting, der fængsler din opmærksomhed, når du åbner webshoppen, er slideshow-galleriet, der giver information om det avancerede Yeelight-produkt, der er kompatibelt med Apple Home Kit, der giver en helt ny og uventet oplevelse af hjemmebelysning. Hjemmesiden indeholder desuden nylige virksomhedsnyheder, listen over seneste kampagner samt nye produktudgivelser.

Webstedsudviklerne har taget sig af kundernes bekvemmelighed ved at tilbyde et community-formafsnit, avancerede kundesupportmuligheder detaljerede kontakter, der leveres med integreret Google Maps for at lette søgningen i butikkerne (virksomheden har flere detailsteder i Singapore, hvor alle kan købe deres belysningsarmaturer og tilbehør). Live Chat-support er også tilgængelig på webstedet for at hjælpe kunder med at finde svar på deres presserende spørgsmål. .Hvis der stadig er noget, du gerne vil finde ud af om Yeelight, eller du bare ønsker at være opmærksom på virksomhedens nyheder, opdateringer og planlagte begivenheder, er der en mulighed for at abonnere på dets konti i de sociale netværk for at holde sig opmærksom på virksomheden -relaterede problemer.

4. Janni Louise

Janni Louise

Opret et websted GRATIS

Janni Louise er et porteføljewebsted, der ejes og drives af Janni Louise – en professionel og talentfuld kunstner, der har flere individuelle freelance-projekter såvel som rig erfaring med at arbejde for designbureauer. Janni er dedikeret til at overholde sine kunders særlige behov og præferencer og bringe sin fantasi til live via et bredt spektrum af visuelle midler. Hun er klar til at gennemføre forskellige typer kreative projekter, og hun har allerede mange af dem i sin portefølje.

Webstedet i sig selv bugner af grafiske ior designelementer, men det er ikke nødvendigt, når det kommer til den professionelle portefølje. Der er kun to sider her – Om og Sketchbook, som er mere end nok til at give den mest udtømmende information, som brugerne leder efter, når de ansætter en kunstner til at afslutte deres projekter.

Hjemmesiden ser imponerende ud på grund af tilgængeligheden af ​​galleri-lysbilledshows, der viser Jannis værker. Der er også direkte adgang til porteføljesektionen, der også indeholder flere forfatteres mesterværker. Brug for en mere detaljeret oversigt over Janis værker? Gå så videre til Sketchbook, der omfatter en fantastisk samling af hendes papir og blyant og digitale skitser, som kunstneren er stolt af. Dette er et vellykket eksempel på et porteføljewebsted lanceret med IM Creator!

5. Blomster Management

Blomster Management

Opret et websted GRATIS

Blomster Management er et websted for en af ​​de øverste London-baserede influencer management, creative marketing og PR agentur. Virksomheden ser sin mission i at hjælpe mærker og influencere blomstre og vokse for at nå de mål, de sætter. Med dette formål udvikler og udfører de marketing, sociale medier og promo-kampagner for at forbedre deres medie tilstedeværelse og hjælpe dem med at drive salg og nå målmarkeder.

Webstedsdesignet overholdt absolut det generelle koncept for agenturet, hvilket skaber imponerende, moderne og avanceret vision om deres tjenester og mål. Projektet ser friskt ud og behageligt at gennemse med lyse farver dominerende i sin farvepalet. Sammen med det er webstedet logisk struktureret og dækker et bredt spektrum af brugernes behov. Der er flere sider her, der giver eksplicit info om teamet af Flourish Management-eksperter, deres færdigheder, leverede tjenester, kontakter og blogsektion.

Særlig opmærksomhed er rettet mod porteføljesektionen, der regelmæssigt opdateres med nylige værker afsluttet af virksomhedens eksperter. Hvert projekt leveres med lyse og avancerede fotos såvel som beskrivelsen af ​​de vigtigste parametre. Det er præcis, hvad de fleste brugere har brug for, når de leder efter et marketing- og PR-bureau. Godt arbejde!

6. Philip Joa

Philip Joa

Opret et websted GRATIS

Philip Joa er et porteføljewebsted, der tilhører Philip Joa – en professionel og dygtig instruktør, der arbejder med dokumentarfilm, fotografering, skrivning og frivilligt arbejde for forskellige organisationer, magasiner og andre klienter. Hjemmesiden blev oprettet af Phili med det eneste formål for øje – at skabe opmærksomhed fra målgruppen og generere nye klienter via hans professionelle porteføljeprøver og personlige oplysninger om hans biografi og kreative karriere.

Webstedet indeholder ikke for meget info, og det bugner ikke af avancerede grafiske / designelementer. Dette er dog ikke helt nødvendigt, da projektet omfatter den krævede information alt sammen ét sted. Designet af porteføljen ser også temmelig interessant og usædvanlig ud. En separat webside er viet til samlingen af ​​forfatterens værker som instruktør. Hvert projekt leveres med en video og dens detaljerede beskrivelse for at lade seerne vide om dens implikation og generelle fokus. Etc.-siden indeholder på sin side masser af porteføljearbejder udført af Philip som fotograf, designer, talsmand og forfatter. De præsenteres også på den tiltalende og moderne måde.

For at komme i kontakt med Philip skal du bare nå det tilsvarende kontaktsektion. Det er her du kan udfylde onlineformularen eller bruge e-mailen til at kommunikere med eksperten og specificere / diskutere dine projektkrav og specifikationer.

7. Anchal Goyal

Anchal Goyal

Opret et websted GRATIS

Anchal Goyal er et porteføljewebsted for filmskriveren, forfatteren, instruktøren og fotografen Anchal Goyal, hvis interessesfærer omkring at fange “små skiver af livet”. Det er præcis, hvordan han beskriver sit kreative fokus og præsenterer det for målgruppen. Forfatteren har allerede samlet en rækkevidde portefølje af avancerede værker bestående af film og fotos. Det præsenteres i porteføljeformat direkte på hjemmesiden.

Når du først kommer til porteføljens hjemmeside, finder du ikke noget afsnit eller indhold her – intet andet end diasshowet på fuld skærm af fotos, der tilhører Anchal. Det er den bedste præsentation af hans kreativitet og professionelle talent, der taler højere end snesevis af ord. Hvis du stadig har til hensigt at finde ud af mere om fotografen eller se hans andre værker, skal du gå ahd for at gennemse de tilgængelige sektioner i pop-up-menuen, der findes i højre del af skærmen.

Porteføljemenuen består af flere sektioner baseret på emnet med inkluderede film / fotos. Dette er film, rejser, mennesker og natur. Derudover kan brugere gennemse siden Om mig for at finde flere fakta om fotografen og hans kreativitet. Der er også mulighed for at komme i kontakt med forfatteren ved at udfylde den online kontaktformular, der er tilgængelig nederst på siden her. Det er let, praktisk og hurtigt. For at opsummere det, er projektet en vellykket og imponerende prøve af IM Creator-drevet porteføljeside!

Bundlinie

IM Creator er en alt-i-en DIY-websitebygger til flere formål, der giver mulighed for udvikling og styring af forskellige typer projekter til kommerciel og erhvervsmæssig brug. Platformen er stolt af millioner af websteder, der er lanceret med den, da hver af dem har udsøgt og personaliseret design, der ikke går på kompromis med avanceret funktionalitet.

Webstedsbyggeren nyder den største popularitet hos kunstnere, annoncer, fotografer, designere, stylister, modeller, stylister, filmskabere, producenter og andre brugere, der har brug for professionelle porteføljewebsteder for at vise deres værker og talent. For disse brugere såvel som for almennyttige og studerende er systemet helt gratis uden nogen funktionsbegrænsninger. Samtidig er IM Creator et ret flot valg for iværksættere, der vil bruge tjenesten til udvikling af forretningswebsteder. Prøverne af projekter, der gennemgås i artiklen, er det bedste bevis på dens universelle karakter, intuitive tilgang til webdesign og alsidighed af tilpasningsmuligheder inkluderet i værktøjssættet.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map