Bedste Jimdo-webstedeksempler

Eksempler på Jimdo-websteder


Jimdo – er en moderne webstedsbygger oprettet med behov fra enkeltpersoner og virksomheder i tankerne. Platformen leveres fuldpakket med webdesignfunktioner og værktøjer, der bidrager til enkel, men effektiv webdesignproces.

Den tid, du har brug for at beherske systemet, afhænger af den webstededitor, du til sidst vil gå til. Webstedsbyggeren tillader at designe websteder i to tilstande.

  • Den første er den klassiske webstededitor, der tilbyder intuitiv og enkel WYSIWYG-proces. Du har brug for visse færdigheder og baggrund for at starte websteder med det, men du vil til sidst nå det ønskede resultat med den rigtige tilgang og overvejelse af alle de afgørende nuancer.
  • Den anden vej du kan gå er at bruge den avancerede Jimdo Dolphin værktøj. Dette er Kunstig intelligens funktion, hvilket gør det muligt at oprette websteder i den automatiske tilstand baseret på det indhold, du sender. Dette tager kun et par minutter og sikrer altid et anstændigt resultat. Dette er hvad newbies kan lide mest om denne Jimdo-funktion.

Hvilken mulighed fungerer bedst for dit websted? Dette afhænger af dine evner og det resultat, du forventer at komme på lang sigt. Lad os se på de bedste eksempler på Jimdo-websteder, der er oprettet på begge måder nu. De er designet af rigtige mennesker til reelle personlige og forretningsmæssige behov. Dette giver dig idéen om, hvordan dit projekt kan se ud. Det er tid til at komme i gang!

1. Det gode galleri

Det gode galleri

Opret et websted GRATIS

Det gode galleri er et indramning og fin kunstgalleri fundet i Kent, Connecticut, der viser kunstværkerne, der hører til lokale og nationale kunstnere. Hvis du er interesseret i emnet eller vil udstille dine egne kunstværker / købe nogle af mesterværkerne til din samling, giver websitet detaljerede oplysninger alt sammen ét sted.

Når du kommer til hjemmesiden, vil du se navn og tid på den planlagte udstilling samt nogle af de kunstværker, der vil blive præsenteret for offentligheden. Derudover indeholder webstedet information om alle kunstnere, hvis malerier vises i galleriet, links til deres websteder samt kontaktoplysninger om galleriet, dets nøjagtige placering, adresse, e-mail og telefonnummer. Der er også en mulighed for at komme i kontakt med repræsentanterne for galleriet ved at udfylde den online formular, der er tilgængelig i sektionen Kontakter.

Brugere og kunstfans, der ønsker at være opmærksomme på de seneste opdateringer, nyheder, udstillinger og andre vigtige gallerirelaterede oplysninger, kan benytte muligheden for at tilmelde sig nyhedsbrevet eller følge de tilsvarende konti i de sociale netværk. Med hensyn til det overordnede webdesign er det let, klart og intuitivt. Alle maleribillederne præsenteres på den snehvide baggrund her for at skabe bedre indtryk og for at skabe opmærksomhed fra brugerne.

2. Genix Tekstil

Genix Tekstil

Opret et websted GRATIS

Genix Tekstil er en webshop af det europæiske mærke, der tilbyder salg af tekstilhør i høj kvalitet til salg. Webstedet blev oprettet med en standard WYSIWYG Jimdo editor og ser stilfuld og trendy ud. Projektets eneste blik skaber beroligende og behageligt indtryk, hvilket er så vigtigt, når det kommer til linneprodukter. Der er de detaljerede beskrivelser af hvert element, alle kommer med flere fotos.

Webstedet gennemføres i det enkle lysfarveskema med dominerende hvide, blå og grå farver. Kontaktsektionen og sociale netværksknapper gør det enklere for en kunde at komme i kontakt med repræsentanter for webshoppen for at rydde detaljerne. Det er stilfuldt og så naturligt!

3. Bryce Pioneer Village

Bryce Pioneer Village

Opret et websted GRATIS

Bryce Pioneer Village beliggende i de maleriske steder i den lille by Tropic i Utah ikke langt fra Bryce Canyon, inviterer lokale besøgende og turister til at slappe af og nyde de fantastiske steder.

For at finde ud af detaljerede oplysninger om stedet, kan du gennemse alsidige webstedsafsnit. Det er her du kan lære de vigtigste fakta om placeringen – generel info, specielle nuancer vedrørende faciliteter og unikke seværdigheder i Bryce Canyon National Park, reservationer og kontaktinfo. Brugere, der gerne vil tilbringe noget tid på stedet, kan booke indkvartering direkte på webstedet. Derudover er der adgang til konti på det sociale netværk her, som giver dig mulighed for at opdage nylige nyheder og meddelelser om Bryce Pioneer Village.

En af de mest interessante ting ved hjemmesiden er dens design. Når du gennemser sektionerne, vil du støde på flere fotos af placeringen og dens højdepunkter, der tilskynder brugere til yderligere projektudforskning. Det er en spektakulær prøve på det websted, der blev lanceret med Jimdo!

4. Michael J.Bingham DDS

Michael J.Bingham DDS

Opret et websted GRATIS

Michael J.Bingham DDS har specialiseret sig i endodonti (rodkanalterapi) og ser den største mission i at give patienterne komfortable og sikre tjenester. Dette er kontoret i Boise, Idaho, der byder patienter velkommen, der er villige til at modtage rodkanalterapi af høj kvalitet.

Hjemmesiden til den medicinske praksis leverer alle de vigtige oplysninger, som patienter for det meste er interesseret i. Denne info er tilgængelig i flere webstedsafsnit, nemlig Hjem, Tjenester, Om kontoret, Hvad man kan forvente, Ofte stillede spørgsmål, Patientformularer, økonomi, henvisende læger, placering og kontakt. Dette imponerende antal hjemmesider er mere end nok til at give den mest detaljerede og udtømmende info om den medicinske praksis.

Uanset hvilken side du besøger, vil du være 100% sikker på at få de mest dybtgående oplysninger om de problemer, du er interesseret i. Der er flere fotos forbundet med endodonti her, prøver af patient- og lægenes dokumenter samt Google maps-widget, der hjælper med at finde den nøjagtige placering af lægekontoret.

5. Retropot

Retropot

Opret et websted GRATIS

Retropot er en spansk-baseret webshop, der tilbyder alsidig retro køkkenudstyr til salg. De produkter, der præsenteres i kataloget, har unikke design og kan tilpasses med hensyn til dine behov og præferencer.

Hjemmesiden ser pæn og interessant ud. Oprettet med klassisk Jimdo-editor, det har intuitiv navigation, logisk struktur og usædvanligt design. Webshoppen bugner af de originale fotos af produkter og deres samling, som hver har detaljerede egenskaber og shoppingmuligheder. En blog og sociale netværksknapper giver adgang til yderligere info om produkterne. Dette er nyttigt og praktisk. Et anstændigt e-handelswebsted designet med Jimdo!

6. Jandeys

Jandeys

Opret et websted GRATIS

Jandeys er et fremragende eksempel på et simpelt e-handelswebsted bygget med Jimdo. Det har en brugercentreret vandret navigationslinje, let at gennemse samlinger og smukke baggrundsbilleder. Se hvordan de præsenterer deres produkter ved hjælp af masser af hvidafstand omkring dem, detaljeret beskrivelse og flere produktbilleder. Hver produktside indeholder alle de oplysninger, som kunderne muligvis har brug for: varens tilgængelighed, materialer, størrelsesindstillinger, skatter og forsendelsesinformation.

Det er altid en god ide at sætte menulinjen øverst. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er nogle af de baggrundsvalg, der gør teksten i sidefoden vanskelig at læse. Stadig alt i alt ser webstedet godt ud.

7. Corma perler

Corma perler

Opret et websted GRATIS

Corma perler er et varemærke for det påfyldningsmateriale, der bruges til fremstilling af behagelige puder, der sikrer god luftcirkulation og gør din søvn mere behagelig, kvalitet og afslappende. Materialet er fremstillet af det Japan-baserede Yamaichi-firma, der har snesevis af år med nicheekspertise.

Webstedet leverer alle de Corma Beads-relaterede oplysninger, som kunderne gerne vil vide, inden de køber produktet. Når du gennemser de store sider, vil du være i stand til at finde ud af mere om selve materialet og dets anvendelse. For at sikre, at produktet har høj kvalitet, giver det mening at se det vidnesbyrd, de kunder har efterladt, som allerede har testet det. Der er en separat side om udtalelser / anmeldelser, du kan besøge for at finde ud af det. For at specificere de problemer, du ikke er sikker på, kan du lade anmodningen eller forespørgslen findes i den tilsvarende online formular i afsnittet Kontakter. Så snart du beslutter dig for at teste produktet på egen hånd, kan du følge linket, der fører til webshoppen, hvor du muligvis kigger gennem det rige sortiment, der tilbydes til salg.

8. Kunstneriske renserier

Kunstneriske renserier

Opret et websted GRATIS

Kunstneriske renserier er et godt eksempel på et websted for mindre virksomheder. Andy og Young er ejere af firmaet siden 1986. Bemærk, hvor velmærket webstedet er: fra det tilpassede favorit til det professionelt designede logo og ned til sidefoden – Kunstneriske tørrensere imponerer besøgende med deres konsistens og minimalisme. Webstedet gør et godt stykke arbejde med at bruge piktogrammer til at demonstrere virksomhedens forskellige tjenester, mens den enkle struktur på hjemmesiden gør det nemt at straks finde den vigtigste information.

Du kan finde en anmeldelse side (faktisk leder det dig til et andet websted, men stadig) hvor du kan finde kundevurderinger. Generelt er webstedet temmelig forenklet i alt, hvad der er relateret til funktionaliteten.

9. Tilbehør Af Allison Hertzberg

Tilbehør Af Allison Hertzberg

Opret et websted GRATIS

Hvad startede som en hobby for Tilbehør Af Ash blev hurtigt til en blomstrende forretning. Allison håndværker smukke vævede smykker i hendes lejlighed i Brooklyn, NY, og er overbevist om, at et smykke kan gøre et tøj. I kernen af ​​hendes kunst er de komplicerede knude detaljer, som hun lærte, mens hun forberedte en dokumentar om hummerfiskere i Maine. Allison bruger Jimdos handelsplatform til at sælge hendes håndlavede varer over hele verden.

I kernen af ​​hendes kunst er de komplicerede knude detaljer, som hun lærte, mens hun forberedte en dokumentar om hummerfiskere i Maine. Hendes arbejde er virkelig godt, du kan finde kendte mennesker, der bærer Allisons håndværk, bare åbn pressesektionen. Men hvis hun vil have endnu mere succes, ville hun bedre redesigne sit websted i et mere tilpasset look og tilføje en Tilbage til toppen-knap til siderne.

10. Taqnia International

Taqnia International

Opret et websted GRATIS

Taqnia International er en teknologiinvesterings- og udviklingsvirksomhed, der leverer al vifte af tjenester både til nye og etablerede virksomheder over hele verden. Deres websted, TaqniaInternational.com, bruger med succes Jimdo-webstedet til at skabe teknologi.

Her kan du se et pænt og moderne design med fantastiske animerede elementer, der understreger virksomhedens forfølgelse af innovation og interessesfære. Det er godt at se en veloptimeret mobilversion og et branded favicon, og jeg kan godt lide, hvordan farverne ændrer sig.

De animerede billeder passer perfekt til virksomhedens tema. Du har virkelig lyst til, at fremtiden står på dit dørtrin, faktisk banker det allerede på din dør.

11. Ben Ahn

Ben Ahn

Opret et websted GRATIS

Ben Ahn er en ukulele kunstner og vokalist fra øen Kaua`i, der i øjeblikket bor i San Francisco Bay-området. Han bruger sit Jimdo-websted Benahn.com til at dele sin lidenskab for musik, finde potentielle klienter samt vise nogle klienthenvisninger.

Selvom Ben’s websted måske føles enkelt, kan du ved nærmere undersøgelse se, at det har alt, hvad en musiker’s websted har brug for: historien om kunstneren, videoer, nyheder, begivenhedskalender og en nem måde at komme i kontakt med. Resultatet er et effektivt, moderne websted, der promoverer Ben Ahns musik til verden.

Du kan finde videoer, hvor Ben er i aktion og lytte til hans forestillinger. Og det er dejligt at se hans tilgængelighedskalender bare på hjemmesiden.

12. Bobsmade

Bobsmade

Opret et websted GRATIS

Bobsmade er et andet websted for et brugerdefineret malerfirma, der gør almindelige ting unikke og fantastiske. Dine sko, snickers, hovedtelefoner eller guitar – næsten alt hvad du vil kunne males med fantastisk design født i malerens sind eller i dit eget. Det er meget spændende at udforske webstedet fra sektion til sektion med masser af seje designs og billeder.

Jeg kender virkelig ikke en person, der nægter at tilpasse deres Chuck’er ?! Du kan finde enhver hjælp, du har brug for, fra et størrelseskort til en valutakonverter, det er virkelig praktisk at have det hele på ét sted i stedet for at surfe på nettet fra sted til sted. Så bare flere klik – og dit tilbehør er mest unikt og usædvanligt!

13. Frihedsrocken

Frihedsrocken

Opret et websted GRATIS

Frihedsrocken er projektet, der centrerer sig om historien om den såkaldte “The Freedom Rock” -bloksten, der findes i Iowa. Hvert år males denne sten på forskellige måder for at udtrykke taknemlighed over for nationens veteraner og ære deres mission i tjenesten til landet.

Hjemmesiden ser ganske interessant og endda noget usædvanlig ud. Når du kommer til hjemmesiden, vil du se Freedom Rock-videoen sammen med samlingerne af originale årlige vægmalerier. Når du gennemser websidesider, vil du være i stand til at finde ud af mere om de nyheder, supportmuligheder, kontakter og ofte stillede spørgsmål, der kræves for at finde mere information om det store webstedsmål. Der er også mulighed for at oprette forbindelse til projektets konti i de sociale netværk for at holde sig opmærksom på alle de relaterede oplysninger.

14. Twist Wine Company

Twist Wine Company

Opret et websted GRATIS

Twist Wine Company tilbyder eksklusive vingårdsspecifikke vine fra forskellige specifikke klimazoner fra hele verden. Dette er den familiedrevne virksomhed, der hører til Vincenzo, Chenin og Audrey Cilurzo, der forfølger den eneste mission – at fremstille vine, folk vil drikke og lave vin til speciel lejlighed, som alle vil kunne drikke hver dag.

Det overordnede webdesign kommer helt op til den største virksomheds specialisering. Alt indhold vises på baggrunden med masser af vin tønder. Det er det, der afspejler det store virksomhedsfokus og lader brugerne forstå den store idé fra de første sekunder af opholdet på webstedet.

For faste kunder og for førstegangskunder afslører webstedet muligheden for at få adgang til webshoppen og placere ordren der. Dette er den funktion, der gør webstedet både informativt og praktisk ad gangen – et perfekt projekt startet med Jimdo!

15. Cykelindpakning

Cykelindpakning

Opret et websted GRATIS

Cykelindpakning imponerer brugere fra første blik af sin høje kvalitet og underholdende videobakgrund i fuld størrelse. Det eneste kig på videoen giver forståelse for webstedets implikationer – der tilbyder cykeltilbehør (rammeindpakning) for at gøre ture behagelige og sikre for alle.

For at finde ud af mere om indpakningen, der er lavet specielt til forskellige typer cykelrammer, kan du se videoen, der viser de detaljerede beskrivelser og anmeldelser af disse produkter. Når du ruller ned ad siden, vil du se de vigtigste funktioner i disse produkter, der hjælper dig med at få den vigtigste idé om deres anvendelse. Hvis du ønsker at opdage mere interessante fakta, kan du få adgang til Blog-sektionen, der indeholder masser af nichtrelaterede indlæg og giver mulighed for at dele dem i de sociale netværk. Derudover er det muligt at tilmelde sig virksomhedens nyhedsbrev og konti på det sociale netværk for at holde dig orienteret om alle branchens relaterede nyheder.

Det ubestridelige højdepunkt på hjemmesiden er den webshop, der er forbundet til det. Det er her, alle, der har lyst til at købe et cykelindpakning, kan placere en ordre på næsten ingen tid. Alt i alt er dette Jimdo-baserede websted en levende prøve af projektet, der kombinerer informationsværdi og funktionalitet.

16. Barnyard Velsignende gedemælksæbe

Barnyard Velsignende gedemælksæbe

Opret et websted GRATIS

Barnyard Velsignende gedemælksæbe er stedet, hvor du kan få frisk, 100% naturlig håndlavet sæbe fremstillet direkte på Barnyard Blessing Farm ud af håndplukket mælk fra mejerigederne, som er tilsat yderligere organiske og rene æteriske olier til resultater af høj kvalitet.

Hjemmesiden indeholder den udtømmende info om gården, processen med sæbefremstilling, dens ingredienser og andre relaterede detaljer. Alle, der er interesseret i at få produktet, har mulighed for at få adgang til butiksafsnittet, se på det udvalg af produkter, der tilbydes der og derefter placere ordren.

Har du ønsket om at besøge gården personligt? Gå videre til adgang til sektionen Kontakter, hvor du kan finde adressen og de detaljerede instruktioner om, hvordan du kommer til gården. Hjemmesiden indeholder masser af fotos taget på gården, der kan tilskynde ønsket om at besøge stedet og købe den sæbe, der tilbydes der. Det Jimdo-baserede projekt er således ganske enkelt, men informativt og brugerfokuseret.

Bundlinie

Jimdo er en ganske usædvanlig webstedsbygger, der giver brugerne to forskellige web-bygningsmetoder. Den klassiske Jimdo-editor og Jimdo Dolphin varierer meget, hvad angår brugervenlighed, bekvemmelighed, webdesignfærdigheder og selvfølgelig applikationsfære. Som du ser af prøverne, der blev leveret i gennemgangen, fungerer AI Dolphin-værktøjet bedst til udvikling af enkle projekter til personlig brug. Dette er porteføljer, enkle destinationssider og standardwebsteder, der ikke er beregnet til forretningsbrug.

Hvis du har brug for et mere komplekst projekt, fyldt med funktioner og avancerede designtilnærmelser, er klassisk Jimdo-editor en mulighed at overveje. Platformen vil være til stor hjælp til design af forretnings- og e-handelswebsteder. Til disse projekter leverer Jimdo alle former for værktøjer til at gøre dit websted stilfuldt, moderne og vellykket. I tilfælde af at du ikke kan lide Jimdo, kan du prøve andre SaaS-webstedsbyggere som Wix, UKIT eller Weebly.

Brug enhver mulighed eller funktion i webstedsbyggeren med omhu, overbelast ikke projektet med ting, du ikke har brug for. Vær opmærksom på, hvordan resultaterne kan variere, hvis du vælger et forkert farveskema eller endda en skabelon i sig selv. Tag dig tid, ikke nødvendigt at skynde dig med denne, udforske funktionerne og tilpasningsmulighederne på dit websted, så får du et virkelig storslået resultat.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map