Bedste Mobirise-webstedeksempler

Bedste Mobirise-webstedeksempler


Mobirise – er en moderne offline webstedsbygger, som i øjeblikket er tilgængelig til Mac, Windows og Android. Systemet er gratis til kommerciel og ikke-kommerciel brug. Det kræver download og installation, før det bruges til formålet med webstedsudvikling.

Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af dets imponerende brugervenlighed og bekvemmelighed. Det indebærer ingen kodebevidsthed, men garanterer dog høj funktionalitet af projekter, der er lanceret med det. Det er det, der gør det til et perfekt valg både for nybegynderne og dygtige brugere. Et af højdepunkterne på platformen er stor optimering af Mobirise-baserede websteder til mobilsøgning. Dette sikres af Bootstrap 4-rammerne, som platformen er baseret på.

Mobirise fungerer godt til udvikling af forskellige typer projekter, herunder promo-websteder, destinationssider, blogs, porteføljer, websteder til små virksomheder og andre projekter, der for det meste fokuserer på indhold. For at finde den integrerede funktionalitet i webstedsbyggeren og de funktioner, den er klar til at tilbyde, er det fornuftigt at se på eksemplerne på projekter, der er lanceret med systemet. Det er hvad vi vil gøre med det samme.

1. Kozik Kiropraktik

Kozik Kiropraktik

Opret et websted GRATIS

Kozik Kiropraktik er et personlig websted for doktor John J Kozik, som er en professionel og erfaren kiropraktik med speciale i diagnosticering og behandling af tilstanden kendt som Vertebral Subluxation. Han tilbyder også tjenester, der hjælper hans patienter med at slippe af med sådanne irriterende og smertefulde tilstande som hovedpine, rygsmerter, smerter i benene, rygmarvsfordeling, whiplash, nakkesmerter og mere.

Hjemmesiden leverer udtømmende information om lægen, de tjenester, han tilbyder, hans specialiseringsområde, sundhedsmæssige forhold, han fokuserer på og andre relaterede problemer. Projektet er velstruktureret, hvilket giver adgang til alle de krævede sektioner og menukategorier. Når du kommer til hjemmesiden, vil du se tre knapper, der vil omdirigere dig til de mest populære webstedskategorier, nemlig Kontakt os, formularer og Find os. Dette er de must-have sektioner, som en patient skal besøge for at give detaljerede oplysninger om hans sundhedsmæssige tilstand og mål. Siden Om os leverer detaljerede fakta om lægens biograf, og der er også sociale kontoknapper, der giver brugerne mulighed for at følge aktuelle forretningsnyheder og opdateringer. Godt job!

2. Biblesoft

Biblesoft

Opret et websted GRATIS

Biblesoft – er den markedsledende Bibelstudiesoftware, der blev grundlagt i 1988 med det eneste formål for øje – at give kristne fra hele verden en dybere forståelse af Guds ord. Softwaren giver også adgang til nyttige og praktiske værktøjer til evangeliets ministre over hele verden.

Webstedet indebærer ikke brug af manualer eller træningssessioner for at begynde at udforske Skriften. Alle – fra en studerende og op til en lærd vil være i stand til at gennemse projektet for at finde ud af den information, de leder efter. Hjemmesiden sikrer nem navigation og hurtig adgang til de store sektioner. Der er OneTouch Light (en gratis version af softwaren) beregnet til brugere af første timer, der er villige til at teste programmet, ressourcer-afsnittet, Om os-siden og endda en webshop her. Det er her brugere kan købe Biblesoft-relaterede produkter til overkommelige priser og med et par museklik. Det er en dejlig prøve af det Mobirise-drevne websted med integreret eCommerce-funktionalitet!

3. Baldwin klaver

Baldwin klaver

Opret et websted GRATIS

Baldwin klaver er den øverste destination for brugere, der er interesseret i musikhistorien generelt eller i historien til et af de mest populære musikinstrumenter – klaver. Hjemmesiden fokuserer faktisk på at levere detaljerede oplysninger om Baldwin – verdens bedst klingende og bedst spiller klaverer.

Det overordnede webstedsdesign kommer absolut til den store specialisering af projektet. Hjemmesiden imponerer hver eneste besøgende ved sit fuldskærmsbillede af en luksuriøs koncertsal med Baldwin-klaveret stående på denne spektakulære baggrund. Der findes også oplysninger om Baldwin-virksomheden, dets engagement og udviklingshistorien her. En bruger har en mulighed for at vælge den krævede produktkategori – enten Grand eller Opright – for at være i stand til at finde ud af detaljerede oplysninger om hver klavermodel sammen med dets billede og detaljerede beskrivelse af de vigtigste specifikationer. Dette Mobirise-drevne websted ser trendy og nichefokuseret ud.

4. BubbaQues BBQ

BubbaQues BBQ

Opret et websted GRATIS

BBQ fans vil helt sikkert være glade for at besøge BubbaQues BBQ – et af de bedste Florida-baserede steder at smage de mest lækre grillretter. De ryger de bedste udskæringer af oksekød, svinekød og kylling og leverer avancerede tjenester til at imødekomme deres kunders forventninger. Hjemmesiden skaber brugerens opmærksomhed med sit lyse og tiltalende design, stilfulde skrifttyper og saftige billeder, der helt matcher dens specialisering.

Så snart du lander på startsiden, vil du se den popup-onlinebestillingsformular til separate placeringer. Det giver mulighed for at placere øjeblikkelige ordrer uden at lede efter den samme form på webstedet. Dette sparer brugernes tid og kræfter på at benytte det bedste resultat på kortest mulig tid. For de besøgende på webstedet, der gerne vil finde ud af andre stedrelaterede fakta, er der en mulighed for at gennemse flere menusektioner, nemlig Specials, Catering, Bubba Shop, Om os, Lokationer + Kontakt. Online bestillingsformular såvel som knapper på det sociale netværk findes også her.

5. 456 FIS

456 FIS

Opret et websted GRATIS

456 FIS er hjemsted for den 456. Fighter Interceptor Squadron, som er dedikeret til alle dem, der tjente organisationen. Det er her alle, der er interesseret i organisationen, kan finde den udtømmende og meget detaljerede information om dens historie, mission, tidligere og nuværende medlemmer, kontakter og særlige resultater.

For at sikre maksimal søgefunktion og brugervenlighed leveres webstedet en detaljeret og velstruktureret rullemenu, der dækker en lang række emner. Siden Om indeholder information om organisationens historie og de vigtigste stadier i dens udvikling. Der er også flere historiske fotos her. Community-siden kommer med afsnittet Alumni-register, fora og endda en integreret eSTORE. Mediesiden giver adgang til fotosamlingen af ​​organisationen såvel som video- og lydfiler. Dette Mobirise-baserede websted ser ganske enkelt ud ved første øjekast, men der er meget information, du kan finde ud her, mens du gennemser dets sektioner.

6. Catalina Hotel & Strandklub

Catalina Hotel & Beach Club

Opret et websted GRATIS

Catalina Hotel & Strandklub er et levende eksempel på hotellets websted drevet af Mobirise. Dette er webstedet, der giver interessante, nyttige og ajourførte oplysninger om det stilfulde, smarte og luksuriøse hotel beliggende i hjertet af Miami Beach.

Alle, der planlægger en ferie på Catalina Hotel & Beach Club, vil helt sikkert sætte pris på muligheden for at gennemse hjemmesiden. Det fortæller næsten alt hvad du muligvis har brug for for at finde ud af om selve hotellet, de tjenester og tilbudte tilbud, tilgængelighedsfunktioner, planlagte begivenheder og kontakter. Der er også nyttige oplysninger om autoriserede og uautoriserede rejsebokselskaber, der tilbyder hvile på hotellet. Samtidig er der en mulighed for at booke en pakke direkte på webstedet for at spare tid, budget og kræfter. Der er masser af højopløsningsbilleder af hotellet i Galleri-afsnittet for at henlede potentielle kunders opmærksomhed. Særlig opmærksomhed skal rettes mod popup-vinduet Live Chat, der findes i det venstre, lave hjørne af webstedet. Det er her du kan indtaste dit spørgsmål for at få hurtig feedback fra hotelholdet.

7. Robin Hood

Robin Hood

Opret et websted GRATIS

Robin Hood – Fet outlaw fra Barnsdale og Sherwood vil være en rigtig overraskelse for hver læser, der er glad for Robin Hood og hans eventyr. Hjemmesiden er viet til denne legendariske helt og indeholder flere online Robin Hood-ressourcer. Disse inkluderer originale artikler, ballader, historier, eksklusive interviews, dybdegående anmeldelser, masser af middelalderlige legender, nyeste bøger, tv-shows og film, der på en eller anden måde er relateret til helten. Næsten alle artikler er skrevet af Allen W. Wright, som er en uafhængig lærd fra Toronto, Canada. Ideen om oprettelse af websteder hører også Allan.

Webstedet i sig selv ser temmelig interessant og visuelt tiltalende ud. Det fremkalder ønsket om fortsat at gennemsøge ressourcen for at finde ud af mere om Robin Hood og hans eventyr. Der er flere kvalitetsfotos tilgængelige i projektets rige fotogalleri, Message Board, FAQ-sektion, links til eksterne ressourcer og anden relateret info på webstedet. Denne og anden info vil bestemt komme godt med alle, der er interesseret i den legendariske historie om Robin Hood.

8. Negril Jamaica

Negril Jamaica

Opret et websted GRATIS

Negril Jamaica er en online ressource, der er viet til et af de mest eksklusive og mest populære resorts. Dette er webstedet, hvor du kan finde ud af masser af fakta, der er nødvendige for at organisere dine drømmers eventyrferie.

Uanset hvilket emne du er interesseret i, når det kommer til Negril Jamaica, vil du finde den påkrævede information her på hjemmesiden. Der er meddelelsesforum, masser af videoer, fora, begivenhedskalender, Negril-kort og andet nyttigt indhold her. Når du ruller ned ad siden, kommer du over flere sektioner, der giver detaljerede oplysninger om steder at bo i Negril, mad at spise, ting at gøre, restauranter at besøge, chauffører at leje og andre fakta, der er et must-have for enhver turist, der drømmer om en perfekt caribisk ferie. Et af højdepunkterne i ressourcen er Negril Guide Map på fuld skærm med de vigtigste steder at besøge. Google Maps-widget med placeringsspecifikationer er også tilgængelig her. En dejlig prøve af et rejsewebsted lanceret med Mobirise!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Opret et websted GRATIS

Kokoshungsan er den globale globale virksomhedsmappe og stedet, hvor man kan gennemse masser af flere indkomstkilder for at vælge dem, han / hun i øjeblikket har brug for. Det er her hver annoncør kan tjene ekstra indtægter, også kendt som KOKOCoin (KKC) ved at skrive, læse, investere, dele, lære, undervise, sælge eller interagere med nogen på webstedet.

Før du fortsætter med at indsende din egen fortegnelse, skal du oprindeligt vælge en af ​​de tilgængelige pakker – enten gratis eller betalt. Hver af dem leveres med bestemte vilkår baseret på brugerkrav og forretningsmæssige mål / behov. Bortset fra at offentliggøre en fortegnelse, er der en mulighed for at tjene point, gennemse job, se gennem specialtilbud, der er tilgængelige i Shop-sektionen og opdage andre nichtrelaterede fakta. Webstedet er velstruktureret, og det tilbyder intuitiv navigation for at hjælpe en bruger med at komme i gang og lykkes med forretningsudviklingsbestræbelser.

10. Videos4Music

Videos4Music

Opret et websted GRATIS

Videos4Music er en online musikvideoproducent, der omfatter et team af virkelige musikvideo-proffere med over 15 års nicheekspertise. Hver bruger, der vælger afspilleren, tildeles en personlig assistent, der hjælper med at skabe en perfekt video til ethvert musikspor.

Hvad du har brug for for at komme i gang med din videoproduktionsproces er at vælge en af ​​de tilbudte musikvideopakker baseret på sangens varighed. Derefter skal du sende et link til sangen til teamet for tjenesten sammen med den besked / stemning, du agter at formidle i videoen. Dette gøres online på kortest mulig tid. Hele processen med videooprettelse er afsluttet inden for 7 dage. Webstedet er praktisk og let at gennemse for alle. Der er listen over funktioner, som afspilleren er kendetegnet ved, listen over grunde til at få afspilleren, kundevurderinger samt prøver af videoer, der er oprettet med tjenesten. For at få kontakt med teamet og placere ordren er det muligt at udfylde den kontaktformular, der er tilgængelig på webstedet. Dette er let, hurtigt og effektivt.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Opret et websted GRATIS

Dr. Kasif Anaokulu er en børnehave, der accepterer børn i alderen 3-6 år og tilbyder specialuddannelse og opdragelsesprogrammer, der sikrer det bedste resultat. Børnehaven er meget populær på grund af udbuddet af tjenester og faciliteter der tilbydes. For at finde ud af mere om dem er det fornuftigt at gennemse de tilgængelige oplysninger på webstedet.

Projektet, der er oprettet på det tyrkiske sprog, overholder absolut nichespecialiseringen af ​​webstedet. Det er lyst, tiltalende, underholdende og så barnligt. Dette skaber en speciel atmosfære af lykke og barndom, som er så typisk for stedet. Al information forældre måske er interesseret i er tilgængelig i flere webstedsektioner. Den tager fat på de mest vitale børnerelaterede aspekter, såsom generel information om stedet, børns ernæring og opdragelsesmål, certifikater, uddannelsesprogrammer osv. Der er også et rigt billedgalleri her, hvor alle kan se stedet, hvor børnene tilbringer deres tid. Derudover er det muligt at læse udtalelser offentliggjort af tilfredse forældre, abonnere på regnskaberne for børnehaven i sociale netværk og endda udfylde registreringsformularen tilgængelig på hjemmesiden.

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Opret et websted GRATIS

Amalfi Mare er et selskab, der fokuserer på bådudlejning og yachtcharter i det tyrrhenske hav, med Amalfikysten og Capri som de vigtigste destinationer. Udflugterne og turene arrangeres her af kaptajn Patrizio, der elsker disse placeringer og er ivrig efter at hjælpe en rejsende med at opdage havet, dets skatte, Amalfikystens historie, dets indbyggere og anden relateret info.

Det eneste kig på hjemmesiden er nok til at fremkalde ønsket om at fortsætte med at gennemse ressourcen og finde ud af, hvad virksomheden nøjagtigt har at tilbyde. Alle de nødvendige oplysninger er tilgængelige i hovedafsnittene i webstedets menu. Disse inkluderer udflugter, chartertjenester, både, om os, kontakter, solnedgangstur, sociale konti. Det er muligt at booke en tur eller en båd direkte på webstedet med kun et par klik. Hjemmesiden bugner af virkelige fotos af lokationer og tjenester, som virksomheden tilbyder, som bidrager til dets anerkendelse. Dette er en kvalitetsprøve af det Mobirise-baserede projekt.

13. Adari

Adari

Opret et websted GRATIS

Adari er et musikprojekt, der hører til Adari og oprettes på det chroatiske sprog. Adari er pseudonymet til Daria Tamara Rac, en sanger, der skriver og synger sange på engelsk, polsk og kratisk. Webstedet er designet i det sort-hvide farveskema, hvor sangerens fotos står på baggrunden.

Fans af sangeren vil være begejstrede for at gennemse hjemmesiden, hvor de finder ud af nyttige oplysninger om Adari, hendes kreative karriere og livssyn. Denne info er tilgængelig i de store websektionsafsnit, nemlig Biografi, diskografi, nyheder og kontakt. Det er her alle, der er interesseret i fakta fra Adaris liv, karriere, kreativitet, nyheder og kommende begivenheder, kan støde på denne info. Der er desuden en mulighed for at lytte til forfatterens sange, se hendes videoklip, abonnere på hendes sociale netværkskonti på webstedet. Dette er de vigtigste egenskaber, der gør projektet til en værdig prøve af en Mobirise-drevet webside-samling.

14. Witsec

Witsec

Opret et websted GRATIS

Witsec er en personlig webside, der ejes og administreres af Mark, en infrastrukturudvikler, der opretter udvidelser til Mobirise på basis af denne platform. Projektet leverer information om eksperten selv samt om webstedsbyggeren, der blev brugt som hans vigtigste webdesignværktøj.

Websiden på én side indeholder tre sektioner, nemlig Om mig, Mobirise og support. Afsnittet Om mig fortæller om webdesigner, Mobirise-delen fokuserer på applikationen (webstedsbyggeren), mens Support-sektionen omdirigerer dig til siden, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål og sende dine systemrelaterede forespørgsler. Selvom webstedet ikke er stort og indeholder en ganske begrænset mængde information, er det stadig nok at finde ud af data om softwaren, dens anvendelse, specialfunktioner og installationsretningslinjer. For alle de brugere, der er villige til at komme i kontakt med udvikleren, er der et separat afsnit, hvor du kan udfylde onlineformularen og vente på feedback. Et af højdepunkterne på hjemmesiden er det faktum, at det også blev oprettet med Mobirise. Dette er det bedste bevis på systemets troværdighed og funktionalitet.

15. Costa d’Amalfi lejligheder

Costa d’Amalfi lejligheder

Opret et websted GRATIS

Costa d’Amalfi lejligheder er den bedste informationskilde for alle, der leder efter et sted at bo på Amalfi Coach. Dette er boligen, der omfatter to lejligheder (Casa Amalfi og Casa Ravello) med en terrasse beliggende i det historiske centrum af Minori, som ligger omkring 200 meter fra stranden.

Hvis du agter at have en god hvile i byen Minori, er webstedet den bedste destination at booke et sommerhus med alle de inkluderede faciliteter. Det leverer udtømmende information om både lejligheder, tjenester og faciliteter, der tilbydes, særlige tilbud, fotogalleri, udflugter, kontakter osv. Der er masser af fotos af begge lejligheder her, der hjælper brugerne med at se design, interiør, udstyr og specielle faciliteter, de tilbyder. Dette forenkler valget af indkvartering. Det, der er vigtigt, gør webstedet det muligt at bede om tilgængeligheden af ​​det rum, du er interesseret i, ved at udfylde den tilsvarende online formular. Dette er let, hurtigt og praktisk for enhver bruger.

Bundlinie

Mobirise er offline webbygningssoftware, hvilket gør det muligt at designe små og mellemstore websteder til personlig og forretningsbrug. Det leveres med et omfattende sæt integrerede indholdsmoduler, SEO- og mobiloptimeringsløsninger, en bred vifte af synkroniserings- og designtilpasningsværktøjer.

Eksempler på websteder, der drives af Mobirise, ser temmelig professionelle ud og tiltalende. De er fuldt udstyrede nok til at lade brugerne realisere deres webdesignmål. Samtidig ligner nogle af disse projekter ligner hinanden, hvilket forklares med platformens orientering på ikke-teknologier. Softwaren fungerer godt til denne brugerkategori, men den har også meget at tilbyde professionelle til webdesign.

Download Mobirise gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map