Bedste Shopify-butikseksempler

Shopify eksempler på websteder


Shopify har vundet verdensomspændende popularitet som en anstændig e-handelssoftware, der leveres med masser af nichtrelaterede funktioner og værktøjer. Tjenesten gør det muligt effektivt at lancere og styre alle slags webbutikker, lige fra små og mellemstore butikker og op til fantastiske hypermarkeder med tusinder af produkter på lager.

Shopifys funktionalitet er langt over gennemsnittet, og det er netop det, der giver mulighed for at opnå et anstændigt resultat. Tjenesten tilbyder flere webdesignværktøjer, lydhøre e-handelsskabeloner, marketing- og promoveringsfunktioner samt avancerede integrationsmuligheder.

Det er svært at kalde Shopify en let platform for uerfarne brugere. Hvis du bruger systemet første gang, skal du vænne dig til det og mestre hele spektret af dets muligheder. Det er her, nogle af de bedste Shopify e-handelseksempler med kommer godt med. Uanset om du vælger en e-handelswebbygger til din fremtidige butik eller har tænkt på at redesigne dit nuværende websted, er du velkommen til at gennemse vores friske samling af mest succesrige Shopify-butikker, der skal give dig rig designinspiration til dit projekt!

1. Mestre & Dynamisk

MasterDynamic

Bedste e-handelswebbygere

Mestre & Dynamisk er en Shopify-baseret digital butik, der sælger højttalere, øretelefoner og tilbehør. Virksomheden har været en betroet leder inden for levering af lydprodukter af høj kvalitet til fagfolk og begyndere. Brugere kan finde alt, hvad de har brug for for at drage fordel af overlegen lyd lige fra trådløse øretelefoner til daglig brug til kabler, opladningsenheder og hovedtelefoner til dem, der ønsker at arrangere et lille optagestudie lige derhjemme.

Webstedsdesignet ser meget strikket ud. Det har en generel menu med alle produktkategorier, der er anført ovenfor foruden samarbejdsafsnittet, mens sidebjælemenuen tilbyder yderligere oplysninger leveret af FAQ og Om os-blokke ud over et separat afsnit med kontaktoplysninger.

Shopify gjorde det muligt at lave en produktvisning med nogle af de mest solgte. Hvis du vil kontrollere den fulde liste over produkter, der danner en bestemt kategori, skal du blot klikke på knappen “Vis alle”. En sådan funktion gør webstedet temmelig hurtigt og nemt at navigere.

2. Telefonsløjfer

Telefonsløjfer

Bedste e-handelswebbygere

Telefonsløjfer er webstedet for dem, der har vænnet sig til at tage smartphone med, uanset hvor de går. Dette er en webshop, der tilbyder moderne, sikre og praktiske telefonløjfer, der er designet i Quebec og håndlavet i Canada. Dette tilbehør hjælper med at forhindre uventede tab og skader på telefonen, hvilket sikrer et sikkert, praktisk og afslappet greb. Den første ting, der fanger opmærksomheden, når du besøger en webshop, er dets trendy look, interaktive produktbilleder og kundevurderinger, der er tilgængelige på hjemmesiden. Der er også en YouTube-video, der giver produktoversigt her.

Når du gennemser butikken, får du adgang til de vigtigste produktkategorier, nemlig Strap, Leash og Customized. Det er her, du vil være i stand til at vælge og tilføje en kurv til en telefonløkke af enhver farve, stil, mønster og design. Detaljerede produktbeskrivelser er tilgængelige her sammen med flere videoer, der viser fordelene ved at bruge sløjferne. Webshoppen er tilgængelig på to sprog (engelsk og fransk). Valg af valuta samt ofte stillede spørgsmål findes også her for bedre shopping-bekvemmelighed. Dette er en anstændig prøve af en Shopify-webshop!

3. Lotus Belle telte

Lotus Belle telte

Bedste e-handelswebbygere

Lotus Belle telte er den LA-baserede butik, der tilbyder unikke og specialdesignede telte, der passer til forskellige krav, begivenheder og personlige præferencer hos kunder. Online-versionen af ​​butikken fås hos Lotus Belle Tents – webshoppen, der blev grundlagt af Harriet Seddon (som også er forfatteren af ​​teltmodellerne).

Fra det allerførste blik skal du være opmærksom på en stor fotoslider, der findes på hjemmesiden, der tilbyder billeder af telte på de mest usædvanlige steder. De ser rigtig stilfulde og attraktive ud, hvilket kun kan tilskynde til ønsket om at fortsætte med at gennemse produktlisten. For at gøre det er du velkommen til at vælge det krævede menusektion eller kigge gennem de tilgængelige produkter direkte på hjemmesiden. Webstedsmenuen omfatter butikskategorien med popup-underkategorier, Tilbehørskategori, fra Lotus og Galleri. Valg af søgefilter, kundevurderinger og tilmelding til nyhedsbrev bidrager til den praktiske, enkle og effektive shoppingoplevelse.

4. Blu Kicks

Blu Kicks

Bedste e-handelswebbygere

Blu Kicks er en webshop, der tilbyder et bredt udvalg af naturinspirerede sko til børn og voksne. Virksomheden drives af mor og søn, der angiver deres største mission i afsnittet Om os. En af de mest usædvanlige ting ved onlinebutikken og virksomheden generelt er, at 1% af hvert produktomkostninger doneres til de involverede organisationer til miljøbeskyttelse.

Webbutikken ser selv pæn, enkel og alligevel informativ ud. Alle de must-have elementer er inkluderet her, mens produktkataloget er logisk struktureret og giver nem adgang til alle de varer, der tilbydes til salg. Menuen tilbyder dropdown-sektionerne, der giver adgang til produktkategorier. Uanset hvilket produkt du vil shoppe kommer det med detaljerede specifikationer, størrelseskort, lagerbeholdningsinfo, fotos og omkostninger. En blog, et nyhedsbrev og en pressesektion gør det muligt at finde ud af butikens nyheder og opdateringer og holde kunderne opmærksom på de oplysninger, de har brug for. Webshoppen skaber et positivt indtryk fra første blik, idet det er en anstændig prøve af Shopify-baserede projekter.

5. Mind Journals

Mind Journals

Bedste e-handelswebbygere

Mind Journals tilbyder enestående oplevelse for enhver fyr, der har brug for støtte og er villig til at blive mere selvsikker og selvsikker. Hjemmesiden fokuserer på at sælge det eneste produkt – Mind Journal, der tilbyder de nødvendige værktøjer og midler til at lave langsigtede planer og livsændringer.

Onlinebutikken indeholder eksplicit information om Mind Journal, dets sektioner og implikationer. Der er også kundevurderinger, som hver bekræftes for at give maksimal pålidelighed. Blog-siden, som er forbundet til webstedet, indeholder informative artikler om kunsten at journalisere for mænd. Dette skal hjælpe fyre med at føle sig trygge når de bruger produktet og får maksimal glæde og tilfredshed fra processen. Dette er en ganske ekstraordinær prøve af en Shopify-baseret webshop med kun en vare, der tilbydes til salg!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

Bedste e-handelswebbygere

Les CocoNuts er et værdigt eksempel på en stor online butik lanceret med Shopify. Det store webstedsfokus er centreret omkring økologiske hudplejeprodukter af høj kvalitet, der også er 100% naturlige. Strukturen i webshoppen er grundigt gennemtænkt, med alle produkterne på deres steder. Kunder kan gennemse forskellige produktkategorier, som alle leveres med rullemenuer for mere detaljeret opdeling.

Hvert produkt henvises med vilje til en bestemt kategori og kommer med eksplicitte beskrivelser, lokkende fotos, ingredienser, det består af, pris og større indkøbsmuligheder. Der er desuden en mulighed for at e-maile kundesupportteamet, hvis du har spørgsmål angående et bestemt produkt. Det er meget tidsbesparende og praktisk. FAQ-sektion, understøttelse af to sprog (engelsk og fransk), mulighed for søgefilter og en kategori, der henter nyere opdateringer, rabatter og specialtilbud forbedrer funktionaliteten i webshoppen. Hjemmesiden har et enkelt, pænt og behageligt design, lys farvepalet for at skabe en behagelig og engagerende følelse for hver eneste bruger.

7. Biko

Biko

Bedste e-handelswebbygere

Biko er en af ​​de ældste onlinebutikker bygget med Shopify. Lanceret i 2004 og udvider dette websted, hvad en Toronto-designer Corrine Anestopoulos gjorde på sin fritid. Hun begyndte som en hobbymand og skabte smykker, som hun syntes var ‘cool og veltig og ikke så pænt’. Senere indså hun, at der var et hul i markedet for håndlavede smykker af høj kvalitet og besluttede at dyrke sin hobby til en fuldtidsvirksomhed.

Den første skærm på hjemmesiden viser imponerende fotos i høj kvalitet i skyderen og de nyeste produkter. Den anden skyder nederst er et Instagram-feed – få et glimt af hvad der inspirerer Corrine og hvad der foregår bag kulisserne.

8. greats

greats

Bedste e-handelswebbygere

Greats.com er et websted med eksemplet på, hvordan hjemmesiden skal se ud. Det gjorde et godt stykke arbejde med at designe den dør: hvid baggrunde, masser af hvidafstand, skyderen og enkel navigation gør webstedet let at gennemse og købe fra.

Den mest fremragende designbeslutning på dette websted er måske den øverste menu, hvor du kan vælge fodtøj, du har brug for ved deres silhuetter. Du kan også se en kort indlejret videointerview med Greats-ejeren på siden Born in Brooklyn – en anden sjælden ting på websteder af en sådan art.

9. BeardBrand

BeardBrand

Bedste e-handelswebbygere

BeardBrand giver shoppere en smuk oplevelse på fuld skærm. Webstedet gør nøjagtigt, hvad det sigter mod at gøre – få seerne til at øge deres skæg! Alt tilbehør, du har brug for for at gøre dit skæg perfekt koncentreret i to menukategorier – Produkter og samlinger.

Virksomheden startede med kun tre produkter og har vokset deres lager herfra. Den fulde kollektion er vist i et simpelt gitter, mens hvert produkt åbnes i et individuelt fuldskærmsfoto med en detaljeret beskrivelse, kundeanmeldelser og produktspørgsmål.

Den gode ting er en nem adgang til live chat, i tilfælde af at du vil have dit skæg tilbehør bestilt lige nu og ikke et sekund senere.

10. Sarah + Abraham

Sarah og Abraham

Bedste e-handelswebbygere

Sarah + Abraham er et websted, der blev født i 2007 i Illinois. Det hele startede som en simpel Etsy-butik med kun kunsttryk til planteskoler. I dag har de en lang række personaliserede papirprodukter, unikke gaveartikler, tilpasses sæt tallerkener og meget mere.

Hjemmesiden ser virkelig interessant ud, det er næsten som om det blev oprettet af et barn (eller i det mindste nogle ideer var). Alt ser ud til at være på sin plads: alle produktkategorier er på venstre side og menuknapperne øverst. Farveskemaet distraherer ikke.

Når du bestiller en tilpasset vare, kan du vælge mellem et antal forskellige indstillinger, så børnebilledet ligner dit barn så meget som muligt!

11. Dodo sag

Dodo sag

Bedste e-handelswebbygere

Dodo sag er en online butik, hvor du kan købe masser af håndværks ting, der er ganske populært i disse dage. Deres højeste prioritet er sager og tilbehør til iDevices – iPads, iPhones, iMac, såvel som andet personale som tegnebøger og nøgleringe.

Hvis din virksomhed handler om at sælge håndlavet tilbehør, har du bestemt brug for et interessant design, og det er, hvad Dodocase lægger vægt på. Kort sagt, det har et elegant design, der ser godt ud, men desværre kan dette kun siges om deres hjemmeside.

Sider med produkter er mindre spændende, men måske blev dette gjort med det formål at få besøgende til at fokusere på varerne. Når vi taler om det visuelle, er der ingen billeder på fuld skærm, hvilket er meget underligt. Når du udforsker webstedet, kan du sige, at alt er i orden, men der er stadig en følelse af, at der mangler noget.

12. Brændende nysgerrig

Brændende nysgerrig

Bedste e-handelswebbygere

Brændende nysgerrig er en platform oprettet af Erin & Tom, der er kunstnerne i Brooklyn. Det er et kurateret kollektiv af over 20 Brooklyn-baserede kunstnere, der er valgt af Erin & Tom. De viser deres arbejde online, ved pop-up shows og gennem private studiobesøg. Grundlæggende er deres hjemmeside en blanding af et kunstgalleri og en online butik med designerstilte varer.

Du kan se billeder fuldt ud, og det er godt, at de har en skyderen mulighed om bord. Oftere kommer kreative fagfolk med forbløffende ideer med hensyn til design til deres websteder, men kan ikke tænke igennem den funktionelle side.I Fiercely Curious er ikke en undtagelse.

Deres menu kunne være mere struktureret og brugervenlig, mens indkøbskurven kunne lade dig fortsætte med at udforske varerne i stedet for at skubbe dig til at købe noget umiddelbart efter du har trykket på Tilføj-knappen.

13. Vandhane ansigt

Vandhane ansigt

Bedste e-handelswebbygere

Vandhane ansigt er et websted om ideen om, at ledningsvand ikke på nogen måde er ringere end flaskerne. Hvordan beviser de det? De producerer glasflasker og leverer BioSand-filtre til fattige familier i Indien. Det er noget, vi alle kunne beundre og tage til en model.

For at fortælle sandheden tog det mig et stykke tid at indse, hvad de faktisk laver på grund af den overvældende information. Ja, grundlæggere af webstedet har brugt webstedsbyggerens værktøjer til deres fulde potentiale, men det hele ser rått ud.

Selvom det hvide og blå farveskema er visuelt behageligt, er grænsefladen rodet, og du ved ikke, hvor du skal starte, og hvad du skal bruge først. Dejlig idé, men erkendelsen er langt fra perfekt.

14. Gå i kærlighed

Gå i kærlighed

Bedste e-handelswebbygere

Gå i kærlighed er en butik af høj kvalitet, der ved, hvordan de får kundernes opmærksomhed. Online-butikken blev lanceret i 2005 og er dedikeret til at sælge veludformede t-shirts i høj kvalitet med en positiv og inspirerende meddelelse.

Det eneste kig på webstedet er nok til at få idéen om, hvad de tilbyder. Det er ikke nødvendigt at spilde tid og kræfter på at udforske sektionerne for at finde den ønskede vare – de mest populære produkter præsenteres både på startsiden og i hovedmenuen, der findes på sidelinjen. Bare rul ned og vælg!

15. Premier Estates

Premier Estates

Bedste e-handelswebbygere

Premierestateswine.co.uk er en dejlig prøve af en online butik, der tilbyder forskellige typer eksklusive vine til salg. Det eneste kig på webstedet er nok til at forstå, hvad nøjagtigt kunder kan finde der.

Det er ikke nødvendigt at gennemse stedet og leder efter den slags vin, du har brug for til din specielle lejlighed. Topsælgere findes på hjemmesiden og leveres med detaljerede beskrivelser. Kataloget over produkter er nemt opdelt i flere sektioner baseret på den slags vin, der findes i butikken. Pop up-vinduerne og Live Online Help-vinduerne bidrager til informationsværdien af ​​webstedet, hvilket gør det brugervenligt.

16. Grovemade

Grovemade

Bedste e-handelswebbygere

Grovemade er en fuldskala shoppingplatform, der blev designet ikke kun til at sælge, men også til at interagere med kunden. Virksomheden fremstiller skræddersyet tilbehør, puder og møbler for at skabe et passende arbejdsmiljø enten på kontoret eller derhjemme. Besøgende kan finde forskellige typer af bærbare computere og musemåtter, stativer til skærme eller hovedtelefoner osv.

Webstedsskabere gjorde mest muligt ud af alle funktioner bragt til dem af Shopify. Det var opdelt i to større sektioner. Den første sektion er faktisk en butik i sig selv med listen over produkter, kategorier osv. Produktsider ser meget engagerende ud, mens hver vare leveres med fremhævet tilbehør. Butikken har en separat “Bedst sælgende” side med de mest populære positioner, der er tilgængelige på lager.

Det andet ”Udforsk” -afsnit fortæller om det Grovmade samfund og tilgang. Hvad vi kunne lide ved hjemmesiden er hjemmesiden. Bortset fra de nævnte traditionelle produktkategorier, kan vi her se en videoblok med en meget spændende historie om, hvordan produkterne produceres. Derudover kan besøgende se det fulde Grovemade.com-hold i teamblokken nedenfor.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

Bedste e-handelswebbygere

Charlotte Russe er et websted, der beviser, at brug af Shopify ikke kræver særlige færdigheder. Og du kan stadig komme med en stilfuld og spændende webshop. Butikken er fokuseret på at sælge tøj og tilbehør til mænd og kvinder. Intet særligt her. Desuden bruger webstedet nogle baseline-funktioner fra Shopify uden at dykke dybt ned i tilpasningsprocessen. Ikke desto mindre gør webstedet et godt indtryk.

Den største opmærksomhed rettes mod salg, rabatter og særlige tilbud. Det er her Shopify sandsynligvis er det bedste tilbud blandt andre e-handelsplatforme. En typisk menu gør det nemt at overblik over alle produktkategorier og hoppe ind i den, du har brug for, uden at rulle ned ad adskillige sektioner. Der er en simpel sprogskifte ud over adresserings-, konto- og indkøbskurvikoner. En simpel tilmeldingsformular og widgets på sociale medier gør denne enkle og samtidig iørefaldende butik til at være færdig.

18. Hård Graf

Hård Graf

Bedste e-handelswebbygere

Hård Graf er en anden online butik bygget med Shopify. Det sælger håndlavede produkter lavet af læder. Listen over varer inkluderer eksklusive håndtasker, herresko, handsker, tilbehør osv. Besøgende kan også købe etuier til forskellige mobile enheder ud over autentiske tegnebøger, puder og meget mere. Hvad vi ikke kunne lide ved hjemmesiden er hjemmesiden. En klistret hovedmenu ser lidt underlig ud, mens kategorinavigering er vanskelig at finde fra starten.

Men produktsiderne ser fantastiske ud. Her har vi et iøjnefaldende billedgalleri med produktbilleder i høj kvalitet. Brugere kan vælge mellem flere sektioner, der indeholder varedetaljer såsom størrelsesdiagrammer, materialer, der er brugt i produktionen, yderligere detaljer.

Der er en simpel kontakt-widget, der giver besøgende mulighed for at stille spørgsmål direkte eller kigge efter et svar i vidensbasen. Levering over hele verden er en anden fordel til fordel for Hard Graft.

19. Zoku

Zoku

Bedste e-handelswebbygere

Zoku er det firma, der oprindeligt blev lanceret som et designstudie. Det var specialiseret i produktion af køkkenudstyr og husholdningsapparater. I dag leverer det andre produkter og tilbehør til hele familien. Besøgende kan med frosne godbidder, drikkevarer, cocktailingredienser eller is, der leveres lige ved din dør. Planlægger du at kaste en fest og har brug for noget? Zoku er det rigtige valg.

Hvad webstedet angår, ser det godt organiseret og enkelt ud. Hjemmesiden indeholder en glider på fuld skærm med iørefaldende fotos, der får dig til at udforske virksomhedens produkter og tjenester. Den anden blok viser tre større informationsblokke. Den tredje sektion tilbyder en enkel måde at holde kontakten eller oprette forbindelse til de sociale kanaler. Produktsider ser godt ud med enorme fotos, 5-stjernede ratings og enkle filtre for at gøre produktsøgningen endnu lettere.

20. Chalkd Ltd

Chalkd

Bedste e-handelswebbygere

Chalkd er en digital butik, der sælger håndlavede produkter af træ og andre materialer. De kan bruges hjemme eller i bryllupsindretning. De inkluderer tavler i forskellige størrelser og former, bordmenuer, der kan mødes på pubber eller restauranter, markører og pastalkalk for at skrive på tavlen. Virksomheden har været på markedet i et stykke tid. Denne kendsgerning afspejles på sit websted, der ser lidt forældet ud.

Besøgende bør ikke forvente 3D-visuelle effekter eller animation, når de ruller ned på siden. Alt ser meget enkelt ud og lidt dateret. Du har lyst til, at du kom til en online-skole online fra begyndelsen af ​​2000’erne. På den anden side er butikstrukturen let at navigere. Alle produkter er omhyggeligt opdelt i kategorier, mens produktsiderne indeholder produktoplysninger. Checkout-processen er også enkel. Der er også en forsendelsesregnemaskinefunktion. Alt hvad du behøver er at indstille regionen og landet i det forudsatte.

Konklusion

Endnu en gang er det klart, at du kan oprette et websted med din drøm med en webstedsbygger. Men det er vigtigt at have en klar vision om slutresultatet. Der er masser af moduler, du kan bruge, fra funktionen Tilbagekald til funktionen Slider. Med Shopify, du kan oprette en vellykket online butik med interessant løsning og unikt design.

Det er ikke så svært at oprette et engagerende og populært websted, selv med et standard sæt moduler, behøver du endda ikke at være en teknik, men det er vigtigt at lægge en masse tanke i det og forpligte sig til løbende udvikling.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map