Bedste Squarespace e-handelseksempler

Eksempler på e-handel med Squarespace


Squarespace er en webstedsbygger, der positionerer sig som en alt-i-en-platform til at oprette personlige websteder og e-handelswebsteder. Det giver mulighed for at bygge små til mellemstore onlinebutikker, som ser pæn ud og har anstændig ydeevne. Webstedsbyggeren er en fantastisk løsning for iværksættere, der ønsker at præsentere deres produkter i det mest gunstige lys, tiltrække brugerens opmærksomhed og engagere dem i shoppingprocessen.

Tjenestens brugervenlighed er en af ​​dens mest afgørende aspekter, mens platformens funktionalitet ikke hænger bagud. Så hvor god er Squarespace, når det kommer til oprettelse af e-handelswebsteder? Kan det være en anstændig konkurrent til andre kendte systemer? Vi har gennemgået nogle af de mest tiltalende eksempler på Squarespace eCommerce for at få deres vigtigste funktioner og fordele. Dette giver dig idéen om platformens implikationer og e-handelsfunktionalitet.

1. The Warre Store

The Warre Store

Bedste e-handelswebbygere

The Warre Store er en webshop, der tilbyder det rige sortiment af produkter, der er nødvendige for at starte og effektivt drive biavlervirksomheden. Webshoppen, der blev grundlagt i 2008, drives nu af Teakwood Organics LLC, et familieejet selskab fundet i Kingsley, Michigan. De ser deres mission i at hjælpe kunderne med at gøre professionelle fremskridt inden for biavlindustrien og yde uovertruffen og uovertruffen support, service og vejledning.

Hele webbutiks design og funktionalitet overholder kundernes behov og krav, hvilket gør det lettere for dem at shoppe rundt og finde de krævede oplysninger uden at investere for meget kræfter og tid. Alle de krævede forretnings- og webstedrelaterede data er tilgængelige i de tilsvarende webstedsafsnit, herunder Om os, Produkter, Bee-uddannede, Honeybee-skadedyr, Warre Biavl og mere. Praktisk og intuitiv popup-menu bugner af kategorier og underkategorier, der leverer udtømmende information om virksomheden og selve webshoppen. For at få adgang til produkterne skal en bruger bare tilmelde sig webstedet og gå videre til den bekvemt organiserede shoppingproces. Det er meget praktisk og tidsbesparende.

2. Crozet kaffe

Crozet kaffe

Bedste e-handelswebbygere

Crozet kaffe er den øverste destination for kaffe fans, der kun foretrækker unikke og kvalitets kaffemærker. Crozet er et kendt kaffemærke med rig historie og enestående kaffestegning og bryggerimetode. Webshoppen, der findes på webstedet, præsenterer originale Crozet-kaffesorter, der vises i showvinduet. Det er dog ganske kompliceret at kalde produktudvalget omfattende. Der er kun tre kaffesorter, der udbydes til salg her nu.

Fotos af produkter ser realistiske og tiltalende ud. Før du bestiller, skal du vælge den stege, du foretrækker, kontrollere, om den er på lager og se gennem de detaljerede produktbeskrivelser. Det er muligt at specificere den mængde kaffepakker, du ønsker at få. Ægte Crozet-fans kan desuden bestille en T-shirt i mærket i afsnittet om separat webshop. Kundeanmeldelser-funktionen realiseres også her, så alle kan skrive et par linjer for at dele indtryk af det foretagne køb. Webshoppen er temmelig enkel, men de produkter, den tilbyder til salg, er beskrevet til fordel her.

3. Lille lerland

Lille lerland

Bedste e-handelswebbygere

Lille lerland er et sted, hvor du kan shoppe fantastiske brugerdefinerede håndskulpturede lereportrætter, miniatyrer og figurer lavet af Laura. Når du åbner webshoppen, får du en mulighed for at vælge mellem tre shoppingmuligheder, nemlig Custom Portraits, Gavekort og Fødevarer. Hver kategori leveres med lyse originale fotos af værker oprettet af Laura, forfatteren og mesteren. Der er også detaljerede instruktioner om, hvordan man bestiller, hvilke trin man skal gennemføre for at gøre det, og hvordan man finder ud af prisen på købet. Det sidstnævnte afhænger af flere parametre, som også er optaget i ordreafsnittet.

Forfatteren beskriver forsendelsesoplysninger i detaljer, forskellige muligheder og den tid det tager at modtage en ordre. Hvis der stadig er spørgsmål tilbage, kan du sende en e-mail til masteren for at rydde alt ud. Et ægte højdepunkt i webshoppen er afsnittet “Bagved scenen”, som gør det muligt at se arbejdet med oprettelsen af ​​lerfigurer i gang. Det giver en stærk trang til at afgive en ordre!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Bedste e-handelswebbygere

Reno Chicago er et websted for et afslappet sted i Logan Square, hvor alle kan spise og tilbringe god tid i vennekredsen. Butiksektionen på webstedet præsenterer en liste over mærkeprodukter, som nyder popularitet hos stedets besøgende og fans. Dette er hovedsageligt tøj til børn og voksne, kaffe og andet tilbehør her. Listen er dog ikke lang og består kun af et par varer.

Hvert produkt, der udbydes til salg kommer med kortfattede beskrivelser, prisspecifikation samt størrelse / mængde parametre. Dette gør shoppingprocessen enkel og hurtig. Når du gennemser webbutikken, får du imidlertid indtryk af, at den er ufuldstændig og kræver forbedring eller regelmæssige opdateringer. Der er for lidt produkter her, mens deres beskrivelser også lader meget tilbage at ønske.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Bedste e-handelswebbygere

Alexandra Grecco er en webshop, der tilbyder en fantastisk og inspirerende brudesnor og klassiske kjole-kollektioner designet af Alexandra Grecco. Hver kollektion er unik på sin egen måde, da Alexandra har en klar vision om brudernes præferencer. Shop-sektionen leveres med rullemenuen, der viser de vigtigste produktkategorier og ordredetaljer. Dette er Brudeudstyr, RTW Classics, Begrænset udgave, Brudeeksemplarsalg og Shop-politikker.

Uanset hvilken kategori du besøger, og hvilket produkt du vælger, får du tilbud om dets detaljerede egenskaber og flere fotos for at få en idé om, hvordan en bestemt kjole eller tilbehør ser ud i virkeligheden. Billederne er af høj kvalitet og giver en detaljeret oversigt over hvert objekt. Webshoppen såvel som hele websitet har et blidt og lyst farveskema, der overholder webstedets tema. Det skaber et positivt indtryk på de første besøgende, der kommer på webstedet på udkig efter den bedste handel.

6. Ryan Putnam Shop

Ryan Putnam Shop

Bedste e-handelswebbygere

Ryan Putnam Shop er webstedet oprettet af Ryan Putnam, der – ikke overraskende – er en designer, illustratør og en keramiker. Den første tanke, du har på dit sind, når du går til webstedet er “Huh, simple”, men hovedideen er at fokusere på produkterne og værkerne. På grund af denne enkelhed bliver du ikke distraheret af noget, det være sig bannere med irriterende annoncer eller lyse farver. Webstedets vigtigste farveskema er hvidt & blå, og fordi Ryan er en designer, klæber hans websted til alles hukommelse. Alt er helt tilpasset fra favicon og slutter med produkterne til salg.

Gennem hjemmesiden tilbyder Ryan sin ekspertise inden for grafisk design til virksomheder og enkeltpersoner. Butikken med hans værker og et let betjent vognsystem er grundlaget for hjemmesiden, men der er også en Om-side, hvor du kan lære lidt om personen bag webstedet, finde en kort FAQ, en kontaktformular, muligheden for at abonner på de seneste opdateringer og nyheder, og følg Ryan på sociale medier.

Designet er ekstremt enkelt, men det er det, der gør det smukt.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Bedste e-handelswebbygere

Beatrice Kim er et kvalitetswebsted, der blev oprettet af endnu en talentfuld kunstner. I dette tilfælde, snarere end digital kunst, skaber hun smykker. Beatrice Kims smykker er blevet bemærket som en pioner for den “håndlavede renæssance” af Boston Globe’s. Det skal jeg sige, men hvad med hendes hjemmeside?

Nå, jeg elsker den kreative brug af skyderen, det giver webstedet et moderne look fra starten .. Hver sektion har en flok smukke billeder, der præsenterer Kims håndlavede smykker. Der er ingen bedre måde at beskrive det kreative arbejde, du vil sælge for at vise det. Den visuelle appel er et vigtigt aspekt af enhver kunstners websted, og Kim bruger dette til hendes fordel. Den ultimative stil på hjemmesiden er minimalisme. Du finder ikke meget tekst på webstedet, og du vil heller ikke se høje farver. Alt er på sin plads fra kontaktformularen til knapper på sociale medier, fra presseanmeldelser til Kims personlige blog.

Menuen er dog lidt ulogisk, jeg tror, ​​den kunne være enklere og mere tilgængelig. Men alligevel er webstedet stadig en stor prøve.

8. Tænk kaffe

Tænk kaffe

Bedste e-handelswebbygere

Tænk kaffe er designet ikke kun som en butik til at købe kaffe af høj kvalitet online, men også som et sted at lære mere om kaffeproduktion. Navnlig bruger webstedet effektivt følgende Squarespace-funktioner: en tilmeldingsformular til nyhedsbrev, blog og butik. Det er godt at have jobmuligheder og kontakte os knapper bundet til bunden af ​​siden, uanset om du ruller op eller ned. Deres brugerdefinerede favorit er meget let at huske, hvilket er godt.

Ved at inkorporere billeder af lande, hvor de kaffesorter, de sælger kommer fra, får du en god fornemmelse af geografisk mangfoldighed og sortiment, og det er lige inden for rækkevidde at finde information om deres virksomheds indflydelse og bruge webstedets søgefelt.

Selvom der er en masse ting, der kan læres fra Think Kaffes websted, er der også noget plads til forbedring. Jeg ville ønske, at de brugte fotos af højere kvalitet, og det vil være godt at faktisk have illustrationer til nogle artikler. For eksempel i deres rejsedagboksafdeling, der ser dårlig og tom ud med overdreven tekstmængde, er det meget svært at forstå informationen, på trods af at de er ret interessante. Det vil også være godt at have nogle sider i forskellige farver for at skabe visuel interesse og spænding ved hjælp af kontraster. Uanset hvad de gjorde et godt stykke arbejde for at få deres hjemmeside til at se indbydende og hyggelig ud, ligesom deres caféer.

9. Combo Nuvo

Combo Nuvo

Bedste e-handelswebbygere

Combo Nuvo er en anden professionel prøve af det websted, der blev lanceret med Squarespace. Du kan måske tro, at der ikke er behov for musikere at have deres eget websted, for i dag har du en masse muligheder for at downloade et hvilket som helst spor, du ønsker fra en musiklagringstjeneste. I lyset af det, ja, det kan se ud, men hvis du dykker dybere, er en kunstners websted et specielt sted, der reflekterer bandets personlighed, dets musikstil, skaber et specielt bånd med fansen og gør nye sange øjeblikkeligt tilgængelige til mennesker over hele kloden.

Combo Nuvo er entusiastiske og professionelle, og det samme er deres websted, der finder en god balance mellem enkelhed og værdifuldt indhold. Hver side på siden indeholder nyttige og relevante oplysninger præsenteret på en let til forståelig måde. Jeg elskede især den måde, de formaterede siden Om os, der indeholder kunstneres bio og fotos.

Bandet bruger det indbyggede handelsværktøj til at sælge deres musik online, som er tilgængelig på cd, samt en digital download af albums og individuelle numre. Så dybest set har de et to-i-én websted – et visitkort og en online shop. Det eneste, der mangler er sociale medier. Det er svært at forestille sig et moderne websted uden dem, men det er meget let at håndtere dette problem. De har også en blogside og et mediesektion, hvor du kan se nogle videoer med Combo Nuvos jazz. Hvad designet angår, kan jeg med sikkerhed fortælle, at det er så forbandet, at andre band skal overveje at bruge det som et eksempel. Pæn og elegant antyder det, at bandet producerer feel-good musik, der er let at lytte til og sjovt.

Alt i alt er det i alle aspekter ret et vidunderligt websted, som jeg synes er meget spændende at udforske.

10. Laicale

Laicale

Bedste e-handelswebbygere

Laicale er en velkendt NYC-frisørsalon og et andet smukt websted, der bruger Squarespace’s eCommerce-motor.

Hvad synes du om sort farve? Nej, det er ikke deprimerende eller melankolsk. Faktisk er det stilfuldt. Det er hvad du skal tænke, når du besøger Laicale-webstedet. Besøg hjemmesiden og se selv! Hjemmesiden har et ret professionelt design. Hovedfarver er sort & hvid, det er en tidløs klassiker, der altid fungerer.

En anden god ting ved webstedet er, at det har en social media bar med praktiske og praktiske knapper. Det eneste, jeg mener, de skal give, er en direkte kontaktformular. Med det ombord vil webstedet næsten helt sikkert være et af de bedste i feltet.

11. cosmik

cosmik

Bedste e-handelswebbygere

cosmik er en ganske usædvanlig prøve af en webshop designet på baggrund af Squarespace-platformen. Onlinebutikken sælger frysetørret is af høj kvalitet, som kunder kan tage, uanset hvor de går. Isen består kun af økologiske premium-ingredienser af høj kvalitet, der bidrager til dens exceptionelle smag og positive sundhedseffekter. Produktet kan ikke smeltes, hvilket gør det skiller sig ud fra mængden og får stigende popularitet hos brugerne.

Hjemmesiden har let og intuitiv navigation, hvilket giver hurtig adgang til webshoppen, der tilbyder flere typer crunchy, cremet, premium frysetørret is. Webstedet tilbyder gratis levering på hver ordre, hvilket gør det overkommeligt for hver enkelt kunde. Der er desuden en mulighed for at abonnere på det nyhedsbrev, der er genereret af systemet, som giver mulighed for at modtage meddelelser om de seneste isopdateringer for at holde sig opmærksom på de brændende tilbud. De samme oplysninger er tilgængelige på konti på det sociale netværk, hvilket også bidrager til stigningen i populariteten af ​​webshoppen.

12. Barking hundesko

Barking hundesko

Bedste e-handelswebbygere

Barking hundesko er en webshop, der sælger et rigt sortiment af sokker, som sikrer den højeste produktkvalitet og enestående komfort til hver eneste kunde. Hjemmesiden fokuserer på at give det højeste niveau af professionalisme, overholdelse af kundernes behov og særlige krav.

Når du er registreret i webshoppen, får du øjeblikkeligt adgang til det rige sæt produkter, der findes på lager. Kataloget omfatter afstivningssokker, Swiftwick-sokker, fodplejeprodukter, gode tilbud osv. Der er også en mulighed for at komme i kontakt med repræsentanter for webshoppen ved at udfylde den online formular, der er tilgængelig i sektionen Kontakter eller ved hjælp af adresse / telefon / e-mail for direkte adgang. En af de ubestridelige fordele ved websitet er tilgængeligheden af ​​Google Maps widget, der forenkler processen med at nå virksomheden. Dette bidrager til brugertilfredshedsprocenten og den samlede vækst på webstedstrafikken.

13. Cedar kolde rammer

Cedar kolde rammer

Bedste e-handelswebbygere

Cedar kolde rammer er en Squarespace-baseret webshop, der fokuserer på at sælge flere kolde toprammer. De skiller sig ud fra mængden på grund af deres kvalitet og overflod af avancerede funktioner – fra automatiske udluftningsmuligheder og op til ergonomisk design, som sikrer stressfri og bekvem havearbejdsproces.

Webbutikdesign ser enkel, intuitiv og nem at gennemse. Den samlede baggrundsfarve er snehvid med farvede fotos, der står imod den. For at sikre maksimal brugervenlighed og browsing-bekvemmelighed er webstedet logisk opdelt i flere sektioner. Det er her brugere kan finde ud af mere om ideen om projektoprettelse, de produkter, der er tilgængelige på lager, monteringsvejledningen og kontaktpersoner i webshoppen.

Webstedsforfattere har også taget sig af dets informationsværdi og tilføjet brugerudtalelser for at give de potentielle kunder uvildige og ærlige anmeldelser af deres tidligere klienter. Blog-sektionen, som også findes på webstedet, kommer med masser af havearbejde og kolde rammerelaterede instruktioner, som kan komme godt med alle, der har ideen til at blive involveret i virksomheden. Webstedet giver også adgang til de sociale konti i webshoppen, som indeholder de opdaterede forretningsoplysninger, som abonnenterne kan være interesseret i. Cedar Cold Frames er den lyse prøve af webshoppen, der omfatter funktionalitet, tiltalende design og intuitiv karakter, alt sammen i en pakke.

14. Badger tilpassede greb

Badger tilpassede greb

Bedste e-handelswebbygere

Badger tilpassede greb er en webbutik af høj kvalitet, der er specialiseret i revolvergreb beregnet til ivrige skydespil. Alle de greb, der findes på lager her, er håndlavet af butikkejeren David Gates, som også er en professionel træarbejder med livslang erfaring. Webshoppen leverer ikke kun sortiment af produkter til salg, men det giver også mulighed for at tilpasse de valgte greb for at give dem et strejf af personalisering..

Bortset fra den integrerede eCommerce-funktionalitet leverer webstedet masser af relaterede oplysninger, der håndterer processen med at montere greb, video- og fotogennemgang af de mest populære modeller såvel som generelle fakta om det produkt, som potentielle kunder kan være interesseret i.

Når det kommer til design af webshoppen, imponerer webstedet brugere med billeder i fuldskærmskvalitet, videoer og diasshow, der giver de detaljerede produktegenskaber og gør det muligt at se de emner, du planlægger, for at blive mere opmærksomme. Hvis du ikke lykkes at finde det produkt, du leder efter, kan du prøve at bruge søgefilterindstillingen for at forenkle shoppingprocessen og skære ned på søgetiden.

15. Kampøkse

Kampøkse

Bedste e-handelswebbygere

Kampøkse er en moderne amerikansk internetbutik med det uafhængige animations- og designstudie, der drives og administreres af Adam Plouff – en professionel designer og animator. Webstedet blev oprettet med Squrespace, hvilket afsløres i dets funktionalitet, design og e-handelsfokus. Webshoppen giver adgang til det rige produktkatalog over animationsprojekter beregnet til After Effects.

Hele webstedsdesignet svarer fuldstændigt til dets specialisering. Den fremherskende mængde billeder præsenteres her i den grafiske tilstand, der perfekt passer til webshopens fokus og produktpræsentation. Der er også interessante og underholdende videovurderinger af produkter her, som også bidrager til at øge brugerens interesse og engagement. Hvert produkt har desuden detaljerede beskrivelser og Køb nu-knapper, der gør det muligt at placere en ordre direkte på webstedet.

Før en bestilling kan en bruger desuden gennemse andre kundevurderinger og attester samt gennem FAQ-sektioner for at finde svar på alle de spørgsmål, han / hun er bekymret med. Konto-knapper på det sociale netværk gør det muligt at holde styr på opdateringerne til webshoppen / virksomheden ved at se gennem feedsne på det sociale netværk. Det er også muligt at tilmelde dig e-mail-opdateringer for at følge nylige begivenheder, nyheder og nyttige opdateringer. Alt i alt er Battle Axe en af ​​de bedste eksempler på onlinebutikker oprettet med Squarespace-webstedsbyggeren.

Bundlinie

Mange moderne virksomheder og uafhængige fagfolk drager fordel af e-handel til at fremvise og sælge deres produkter globalt, og en af ​​de nemmeste måder at få en webshop i gang er at bruge en webstedsbygger med e-handelsfunktioner, som Squarespace. Det er ikke underligt, da webstedsbyggeren leveres med en af ​​de mest kraftfulde, fleksible og funktionsladede eCommerce-platforme, der ikke kun gør det muligt at starte alle slags små til store webbutikker, men også giver mulighed for deres dybe tilpasning via brugen af ​​det avancerede integrerede værktøjssæt.

Websteder, der er lanceret med Squarespace, ser sommetider lidt ens ud, men de har høje endeydelse og leveres med enestående design, der altid fører brugerens opmærksomhed. Hvis du gerne vil være det næste featured Squarespace-websted, skal du bare skrive en kommentar nedenfor!

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map