Bedste Squarespace-porteføljeeksempler

Bedste Squarespace-porteføljeeksempler


Squarespace – er en skywebsite-builder, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dens høje ende-funktionalitet, tilpassbarhed og fleksibilitet. Platformen gør det muligt for webstedsudviklere med kreative ideer og langvarige forhåbninger om at starte professionelle projekter for at imødekomme deres behov.

Webstedsbyggeren er et perfekt valg for kunstnere, designere, fotografer og kreative, der har til hensigt at fremvise deres værker for målgruppen ved hjælp af porteføljeudvikling. I denne henseende har Squarespace meget at tilbyde sine abonnenter. Systemet leveres med et praktisk træk-og-slip-editor, integrerede widgets, indbygget mulighed for socialt netværk osv., der sikrer intuitiv, enkel og praktisk webdesignproces. Der er også flere integrerede funktioner her, som bidrager til effektiviteten og kvaliteten af procedure for oprettelse af portefølje. Disse inkluderer Cover Page Builder, Logo Maker, Style Editor og mange flere. En sådan imponerende funktionalitet hjælper med at skabe, opdatere, administrere og promovere professionelle porteføljer.

For at finde ud af hele spektret af Squarespace-funktioner, lad os se på nogle af de bedste eksempler på porteføljewebsteder, der er lanceret med webstedsbyggeren. Dette er den helt sikre måde at definere, hvordan dit projekt kan se ud, og hvad du kan forvente af det.

1. Arthur Korbiel Photography

Arthur Korbiel Photography

Opret en portefølje gratis

Arthur Korbiel Photography er en professionel portefølje af en Canada-baseret bryllupsfotograf – Arthur Korbiel, der har udmærket sig som fotografekspert. Arthur tilbyder professionelt engagement og bryllupsfotografering og behandler hvert projekt med særlig opmærksomhed, kreativitet og omhu.

Porteføljen er det bedste bevis på Arthurs professionalisme og ekspertise. Hjemmesiden ser blid, nichefokuseret og informativ ud. Når du kommer til hjemmesiden, ser du oprindeligt et fuldskærmsfoto af et par på deres bryllupsdag, der står mod den blå overskyede himmel. Det ser virkelig tiltalende ud og præsenterer porteføljefokus på den bedst mulige måde. Når du ruller ned ad siden, kommer du over den detaljerede info om fotografen og nogle af hans farvede og sort-hvide fotos. Der er også adgang til Arthurs fotosamlinger – dem, der indeholder bryllups- og forlovelsesfotos. Der er også “Book Now” -knappen, der omdirigerer til den tilsvarende kontaktperson-side. Det er her du kan udfylde online ordreskemaet eller finde ud af kontaktoplysninger.

For at finde ud af mere om Arthur og hans karriere kan du gennemse rullemenuen, der giver adgang til alle de nødvendige oplysninger. Man skal være særlig opmærksom på Portfolio-siden, hvor man kan se gennem bryllup, forlovelsesfotos såvel som film oprettet af forfatteren. Hvert foto leveres med preview-indstillingen, der giver mulighed for at se værkerne i detaljer. Det er en perfekt prøve af en Squarespace-drevet portefølje!

2. Makisha Noël

Makisha Noël

Opret en portefølje gratis

Makisha Noël er et personligt projekt, der tilhører Makisha Noël, en digital marketing-specialist, brandstrateg, højttaler, begivenhedsvært og bare en multi-passioneret digital nomad. Makisha ser sin mission i at hjælpe klienter med at designe og promovere projekter for at tage dem til det næste niveau. Hun gør det gennem re-branding, brand udvikling og strategivækst, historiefortælling, social media management og andre brand udviklingsværktøjer.

Webstedet omfatter flere must-have-spørgsmål, der er dækket på flere sider, nemlig Om, Services, Portfolio og Blog. Hver sektion behandler et bestemt aspekt, som potentielle kunder kan være interesserede i. Der er en mulighed for at finde ud af fakta om Makisha og de tjenester, hun tilbyder, mens Portfolio-siden giver adgang til de vellykkede gennemførte projekter. Blog-sektionen indeholder på sin side nyttige artikler relateret til den vigtigste Makishas specialisering. De opdateres regelmæssigt for at give læserne de nyeste oplysninger, de måske er interesseret i.

Højdepunktet i porteføljen, der adskiller den fra andre lignende projekter, er afsnittet “Arbejd med mig”. Det er her man kan udfylde forespørgselskemaet med angivelse af de ønskede projektrelaterede detaljer. Det er en praktisk mulighed for potentielle kunder, der er villige til at handle med forfatteren.

3. Ben Rizzo

Ben Rizzo

Opret en portefølje gratis

Ben Rizzo er en anden prøve af et kvalitetsporteføljewebsted designet med Squarespace. Porteføljen hører til Ben Rizzo – en professionel kunstner, der ønsker at præsentere sin kreativitet for offentligheden og fortælle dem om hans personlige og ganske unikke vision om maleri og kunst generelt.

Porteføljen ser ved første øjekast ganske enkel ud, og der mangler bestemt nogle must-have-elementer her. Dette mærkes fra de allerførste øjeblikke, der blev brugt på hjemmesiden. Når du kommer til hjemmesiden, ser du oprindeligt to forside på fuld skærm – Malerier og tegninger. Det er temmelig godt, da du har en mulighed for direkte at gå videre til processen med browsing af galleri. Hver gallerisektion indeholder snesevis af kunstværker oprettet af Ben. Der er også mulighed for forhåndsvisning, som gør det muligt at se hvert arbejde tættere og nyde dets specielle lokkemåde. Dette hjælper med at føle forfatterens vision og kreative talent.

På den anden side finder du ikke oplysninger om Ben, hans biografi, karriere, professionelle fremskridt eller kunsttrends, han følger. Dette er en af ​​de mest afgørende underskud på denne portefølje. For at specificere de detaljer, du er interesseret i, skal du gå videre til sektionen Kontakter eller til kunstnerens Instagram-konto, som også er tilgængelig her. Disse brugere, der er interesseret i kunst, vil sætte pris på en mulighed for at læse de indlæg, der er offentliggjort i sektionen Lektioner. Der er ikke mange af dem her, men siden opdateres regelmæssigt med nye nicherelaterede artikler.

4. Lee Holmes

Lee Holmes

Opret en portefølje gratis

Lee Holmes er en kvalitet, informativ og funktionsladet portefølje af Lee Holmes, en professionel filmproducent, producent, instruktør, redaktør og ekspert i bevægelsesgrafik. Lees erfaring er virkelig enorm og imponerende, lige fra produktion af spillefilm og op til oprettelsen af ​​musikvideo og samarbejde med verdensberømte virksomheder som National Geographic TV & Virgin EMI eller Harper’s Bazaar. Dette hjælper med at skabe et positivt indtryk om Lee, hans talent og professionelle resultater.

Porteføljen imponerer hver eneste besøgende lige fra de første sekunder, hvor de gennemser den. Når du kommer til startsiden, ser du oprindeligt billeder på fuld skærm fra forfatterens samling. De har ikke nogen beskrivelser eller påtegninger, der kan hjælpe dig med at finde detaljerne i disse projekter.

Det eneste, du vil bemærke på siden, er Enter-knappen, der vil omdirigere dig til andre websidesider. Der er faktisk kun to af dem her, men det er nok, når det kommer til porteføljeudvikling. Siden Om giver kort information om Lee og hans vigtigste kontakter, mens siden Valgt arbejde giver dig mulighed for at få vist nogle af de bedste projekter oprettet af filmproducenten. Derudover er der adgang til forfatterens sociale netværkskonti, hvor man også kan finde ud af de manglende detaljer. Dette er en interessant prøve af Squarespace-porteføljen.

5. Christine Gregory Photography

Christine Gregory Photography

Opret en portefølje gratis

”Jeg er forelsket i at fange kærlighed” – det er mottoet, der vises på hjemmesiden til Christine Gregory Photography brugere ser, når de besøger porteføljen. Webstedet tilhører Christine Gregory, en professionel fotograf, der er bosiddende i Virginia. Christine fokuserer hovedsageligt på portrætter, men hun laver også selv fotografering, som nyder popularitet hos sine klienter. Hun indrømmer, at hun elsker at arbejde med mennesker, og hun har en særlig passion for at fange ægte følelser og specielle øjeblikke, hun kan dele med par og familier.

Porteføljen er virkelig forbløffende, da den lader mærke de specielle følelser afsløret på hvert foto. Fra det første sekund, du bruger på hjemmesiden, får du ønsket om at fortsætte med at gennemse porteføljen for at se alle gallerier med dine egne øjne. Og det er ikke underligt, da hjemmesiden involverer et fuldskærms sort-hvidt foto af et par, der ser så blid, romantisk og speciel ud, at du føler trang til at se resten af ​​Christines mesterværker. For at gøre det skal du bare aktivere knappen Capures for at blive omdirigeret til selve porteføljen. Der er også adgang til Christines konti i populære sociale netværk, hvor brugere måske finder ud af mere om hende.

Når du kommer til porteføljesiden, vil du også føle den specielle lokkemåde og usædvanlige atmosfære, som er så typisk for fotografen. Dette manifesteres oprindeligt i navne på gallerisektioner, der lyder unikt, men alligevel så specielt. Således kan du gennemse følgende sektioner: kys, jeg doser, mødre og far og babyer, bor, et Boudoir. Der er også Kontakt-, Om- og Blog-sider her, der leverer den udtømmende info om Christine. Det er faktisk en særlig Squarespace-baseret porteføljeprøve!

6. Mine tilfældige udsigter

Mine tilfældige udsigter

Opret en portefølje gratis

Mine tilfældige udsigter leverer interessant og nyttig information om Derrick Lee Parker. Han er en professionel fotograf, historiefortæller, webdesigner og endda kit flyer. Denne portfolio-webside er et specielt sted for Derrick at dele både hans fotos og livshistorier, der afslører hans personlighed.

Webstedet ser ikke indviklet ud eller overbelastet med specielle funktioner eller designelementer. I stedet er det enkelt, velstruktureret og intuitivt – det er præcis, hvad de fleste brugere sætter pris på ved sådanne projekter. Hjemmesiden indeholder masser af små farvede fotos taget af Derrick, der står mod den hvide baggrund og ser virkelig lokkende ud. Der er også kort info om fotografen samt adgang til hans flere konti på det sociale netværk, hvor alle kan finde ud af mere om ham og gennemse hans fotosamlinger.

Fra hjemmesiden kan du komme til en af ​​to sektioner – Billeder eller historier – kun med et par klik. Siden Billeder indeholder på sin side adskillige underkategorier baseret på den inkluderede indholdstype. Dette er billeder, historier, fotografilektioner og om mig. Der er også nogle af klientudtalelser her, der hjælper med at skabe det rigtige indtryk om forfatteren. Siden Stories er stedet, hvor Derrick kan udtrykke sin glæde ved at tage billeder, hans hobbyer, ideer og interessante livshistorier. Det er muligt at sortere historierne efter kategori her for at finde dem, du virkelig er interesseret i. Det er praktisk og praktisk for alle.

7. Hues of Comfort

Hues of Comfort

Opret en portefølje gratis

Hues of Comfort er en fotografiportefølje, der ejes og administreres af Nicole. Dette er stedet, hvor hun har en tendens til at offentliggøre sine fotografier og interessante poster om livssituationer og historier, hun gerne vil dele med sine læsere.

Hjemmesiden skaber positive indtryk lige fra starten – det ser lyst og attraktivt ud, hvilket fremkalder ønsket om fortsat at gennemsøge sine andre sektioner. På samme tid finder du ikke mange indlæg her, da de største porteføljefokus fokuserer omkring fotos taget af Nicole. Det er dog typisk for denne type projekter.

Porteføljesiden med en fantastisk fotosamling taler bedre end ord. Alle billederne er opdelt i gallerier med hensyn til nicher, de tilhører. Disse inkluderer gader, landskaber, Mundane og portrætter. Hvert billede kan ses i detaljer, og hvert af dem har høj kvalitet. Dette er det bedste bevis på Nicoles professionalisme. Bortset fra porteføljesiden kan man få adgang til siderne Blog, Kontakter og Om. Fotografens sociale netværkskonti er også tilgængelige her. Dette bidrager til porteføljens funktionalitet og browservenlighed. Fantastisk job, der bestemt er værd at være opmærksom!

Bundlinie

Squarespace er en af ​​de mest funktionsladede og populære DIY websted bygherrer, som fortjener at blive inkluderet på listen over de bedste moderne webbygningsværktøjer. Platformen er funktionel og fleksibel nok til at lade brugerne oprette forskellige typer projekter. Dets funktionssæt og integrerede designtilpasningsværktøjer gør det imidlertid til et godt valg for porteføljeudvikling af websteder.

Porteføljer designet med Squarespace ser funktionelt ind og visuelt tiltalende. De leveres med alle de nødvendige sektioner, kategorier og webdesignelementer. Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette og integrere mærkelogoer og forsider for at give hver portefølje tilpasset design. Der er også en mulighed for at uploade fotos i høj kvalitet for at skabe fantastiske gallerier, integrere knapper på sociale medier, online-formularer og andre elementer, der er et must-have for enhver professionel portefølje. Dette er hvad der gør Squarespace til et værdigt valg for alle, der har til hensigt at starte et projekt for at fremvise kunstværker eller personlige mesterværker.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map