Bedste Squarespace-webstedeksempler

Eksempel på websteder med firkantet


Squarespace – er en webstedsbygger, som gør det muligt at oprette forskellige projekter, lige fra blogs og porteføljer og op til små og mellemstore online butikker. Softwaren er en brugervenligt og nemt værktøj til dygtige webudviklere og for dem, der mangler færdigheder på webdesign. Dets blogging og e-handelsfunktioner, lydhør design og overflod af tilpasningsværktøjer gør systemet til et dejligt valg til udvikling af dine moderne webdesignprojekter.

Jeg er sikker på, at du har hørt mange fantastiske ting om Squarespace, specifikt om dens avancerede velkomstside, der er redesignet mindst et par gange om året, dets avancerede, polerede design og ekstremt venlig teknisk support.

Kan du ikke vælge den bedste Squarespace-niche? Ønsker du at finde ud af mere om de websteder, du kan starte med det? Så kig på nogle af de bedste eksempler på websteder designet med Squarespace for at se, hvad platformen har at tilbyde dig.

1. Shine Cycle

Shine Cycle

Opret et websted GRATIS

Shine Cycle er et cykelstudie, som er dedikeret til at hjælpe mennesker med at føre en sund livsstil ved at træne regelmæssig træning og kropsøvelser. Der er ingen mening at tale mere om virksomhedens mål – en introduktionsvideo på fuld skærm, der er tilgængelig på hjemmesiden til webstedet, er værd tusind ord.

Der er også adgang til de store sektioner på websitemenu for at finde ud af information om klasser, instruktører og planlægge studietilbudene. For dem, der ikke er sikre på, om det er rimeligt at få medlemskab af studiet, er det muligt at booke en gratis klasse her for at prøve det.

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Opret et websted GRATIS

Marvil Fit er et fitnessstudie, der ser dets mission at hjælpe folk med at tabe sig, skulpturere deres krop, blive fit og nå deres livsmål. Hjemmesiden ser enkel ud, men alligevel formidler den udtømmende information om studiet og de tjenester, det leverer. De vigtigste menusektioner – Hjem, Vores klasser, instruktører, tidsplan – gør det muligt at udforske de tjenester, studiet tilbyder for at opdage den variant, der passer dig bedst.

Der er mulighed for at købe klasser her ved at tilmelde dig en konto og udforske de vilkår, som hvert program tilbyder. FAQ-sektionen, adgang til det sociale netværkskonto og en blog med informative sundhedsrelaterede indlæg hjælper dig med at holde dig i form og forblive sund.

3. Paradigm For Parity

Paradigm For Parity

Opret et websted GRATIS

Paradigm For Parity er en koalition af erhvervsledere, der fokuserer på generering af ideer til håndtering af virksomhedslederskabs kønsforskelsproblemer. Bevægelsens endelige mål er at opnå fuld kønsparitet i 2030. Hjemmesiden blev udviklet for at styrke denne idé. Det har strengt trendy design og giver detaljerede oplysninger, der dækker de vigtigste aspekter. Menuen omfatter flere punkter – Om, Problemet, Løsningen, Nyhedsrommet, Kontakt os og Blog.

Der er også rullemenuer, der hjælper dig med at få indsigt i problemet og bidrage til dets løsning. Disse brugere, der er interesseret i bevægelsen Paradigm for paritet, kan komme i kontakt med dens repræsentanter ved at udfylde kontaktformularen eller slutte sig til deres konti i de sociale netværk.

4. Penny Burns

Penny Burns

Opret et websted GRATIS

Penny Burns er en familiedrevet designvirksomhed, som oprindeligt blev lanceret af Penny Burns. Dette er en webshop med håndlavet hjemmetilbehør med unikke mønstre og stoffer. Webshoppen præsenterer adskillige samlinger af luksuriøst hjemmetilbehør, der giver en moderne erklæring i ethvert interiør. For at placere en ordre kan du gennemse samlingerne af puder, tekstiler, tekstiler og andre gaver.

Hvert produkt leveres med originale fotos og detaljerede beskrivelser for at forenkle valget. Når du bestiller en bestemt vare, kan du vælge dets specielle parametre som farver, mængde osv. Tag dig tid til at besøge Penny Burns sociale konti for at finde flere shoppingmuligheder.

5. Aimee Betts

Aimee Betts

Opret et websted GRATIS

Aimee Betts er en webshop, der ejes og drives af Aimee Betts – eksperten for blandet medier Tekstildesigner, der har specialiseret sig i fletning og brodering. Websteds design og farvepalette ser ganske enkelt ud ved første øjekast, men de oplysninger, de formidler, er nok til at imødekomme kundernes behov. De lyse fotos af produkter skiller sig tydeligt ud mod den snehvide baggrund og tiltrækker brugerens opmærksomhed. Produktsektionen giver adgang til de vigtigste produktkategorier for at forenkle valget.

Du kan også udforske andre websidesider for at se på de afsluttede projekter, information om Aimee og hendes atelier, workshops, seneste nyheder osv. For at placere en ordre skal du bare finde produktsiden, se gennem detaljerne, fotos og gå videre til køb varen. Dette er en dejlig prøve af en webshop oprettet med Squarespace.

6. Sandford PR

Sandford PR

Opret et websted GRATIS

Sandford PR er det London-baserede integrerede sociale medie- og PR-konsulentbureau, der er specialiseret i sektorer for arkitektur, design, luksus, interiør og livsstil. De hjælper virksomheder med at øge deres produktivitet ved at starte kreative kampagner og udvikle kommunikationsmetoder. Ved at åbne hjemmesiden til hjemmesiden finder du information om agenturet, deres PR og sociale tjenester, klienters porteføljer og konti på sociale medier.

Webstedet er let at navigere, da brugere kan få adgang til den krævede information enten i menuen på webstedet eller direkte på hjemmesiden. Lysbillede af hovedafsnittene står klart mod den snehvide baggrund for at fange brugerens opmærksomhed og tilskynde dem til produktivt samarbejde.

7. Tyve tusinde Hertz

Tyve tusinde Hertz

Opret et websted GRATIS

Tyve tusinde Hertz fører brugerens opmærksomhed helt fra det første øjeblik du besøger det. Hjemmesiden har en bred skærm tegneserie-lignende illustration designet i lyse farver og opfordrer til ønsket om at fortsætte med at rulle ned på siden. Webstedet blev oprettet og administreres nu af Dallas Taylor, der er en udøvende lydproducent, der er specialiseret i produktion af avancerede projekter som blockbuster videospil trailere, promo-kampagner, prisvindende film osv..

Du kan lytte til episoderne, Dallas oprettede, og læse deres beskrivelser. Tilhængere af projektet kan besøge sektionen Butik for at købe mærkevarer der. Det er også muligt at lave donationer her for at støtte videreudvikling af projektet, abonnere på nyhedsbrevet og samarbejde med sponsorer for at bidrage til projektforbedringen. En dejlig prøve af et personligt Squarespace-baseret websted!

8. Meptik

Meptik

Opret et websted GRATIS

Meptik absolut fortjener særlig opmærksomhed. Besøg det bare for at få en følelse af spænding og overraskelse skabt af den fantastiske videowebsite baggrund! Når du har set det, har du ikke andet valg end at fortsætte med at surfe på webstedet for at finde ud af, hvad det handler om. Meptik er et Atlanta-baseret kreativt agentur, der ser sin mission i udviklingen af ​​visuelt imponerende projekter med en stærk vægt på oprettelse af indhold, interaktive installationer, projektionsmapping osv..

Virksomhedsporteføljen er lige så imponerende som hele webstedets design. Gennemse arbejds- og servicesektioner for at få idéen om, hvad de laver. Er du interesseret i yderligere samarbejde? Derefter nå Kontakter-siden for at finde ud af den fysiske placering af studiet, tilmeld dig nyhedsbrevet eller drop en linje til virksomhedens repræsentanter. Dette er en af ​​de mest imponerende eksempler på Squarespace-websteder!

9. Nyt Eco-landskabsdesign & Byg

Nyt Eco-landskabsdesign og -bygning

Opret et websted GRATIS

For alle brugere, der er interesseret i landskabsdesign og kreative ideer, Nyt Eco-landskabsdesign & Byg vil være et dejligt sted at besøge. Dette er webstedet for New Eco-studiet, der er involveret i design og vedligeholdelse af landskaber i New York og de omkringliggende placeringer. Hjemmesiden ser kreativ og unik ud. Med sin billedskyder i fuld størrelse, rig og detaljeret projektgalleri og servicebeskrivelse fortjener den opmærksomhed fra brugere, der leder efter kreative og miljøvenlige idéer til landskabsdesign.

Lyse og mættede projektfotos skiller sig utroligt ud på den hvide baggrund og understreger virksomhedens største interesseområde. Webstedet fortjener bestemt brugernes opmærksomhed, da det er en af ​​de mest attraktive eksempler på projekter, der er udviklet med Squarespace.

10. Squarespace

Squarespace

Opret et websted GRATIS

Ja, du hørte det rigtigt – Squarespace. Deres forreste websted, Squarespace er et almindeligt websted bygget ved hjælp af deres egen bygherre. Det hostes på de samme servere, som deres kunders websteder er vært på. Et smart eksempel på en dræbende markedsføringsstrategi, der er troværdig for kunderne. Og jeg er sikker på, at det fungerer. Hatte af til holdet.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Opret et websted GRATIS

Turner International er et firma, der administrerer videoversionerne af de mest populære Turner-mærker, nemlig TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies sammen med flere lokationsspecifikke virksomheder og netværk med base i Europa, Latinamerika, Afrika, Mellemøsten og Asien-Stillehavet. Det har også partnerskabsrelationer med Warner Bros. og HBO. Deres hjemmeside kommer helt op til virksomhedens store forretningsfokus, og det er bestemt interessant at søge efter hver eneste filmfan.

Hjemmesiden fanger brugerens opmærksomhed fra første blik, da hjemmesiden indeholder store fotos af populære tv-serieplakater / skuespillere. Der er også præcise, men alligevel informative og detaljerede oplysninger om virksomheden og dens status. Når du ruller ned ad siden, vil du støde på videoer med shows og trailere, som virksomheden administrerer. Dette giver projektet underholdende og interaktivt fokus, som tilskynder til yderligere gennemsyn. Flere videoer og forretningsnyheder er tilgængelige i de tilsvarende webstedssektioner – shows & Trailere såvel som nyheder.

Webstedets design og struktur er logisk og kortfattet. Alle elementerne er på deres steder her, og der er hurtig adgang til de vigtigste websidesider. Sort-hvide farver dominerer i webstedets farvepalet, hvilket giver det et attraktivt, troværdigt og professionelt look.

12. WIRED af Design Landing Page

WIRED af Design Landing Page

Opret et websted GRATIS

Når det kommer til destinationssider er Squarespace en strålende løsning. Den nye version af platformen (Firkant 7) har foruden temaer et bibliotek med forside, der er specielt designet til oprettelse af promo-sider eller andre projekter på én side. Et perfekt eksempel på disse ord er denne destinationsside. WIRED brugte Squarespace til at oprette en imponerende destinationsside med en registreringsformular til det nyeste WIRED af Design projekt – et live magasin, der samlede nogle af verdens mest kreative sind. Når du ser på dette sted, kan du formidle masser af oplysninger gennem billeder og minimumskopi, uden at overvælde dine besøgende med masser af tekstindhold.

13. Tufts Center for Study of Drug Development

Tufts Center for Study of Drug Development

Opret et websted GRATIS

Organisationens navn – Tufts Center for Study of Drug Development – taler for sig selv. Dette er et uafhængigt non-profit akademisk forskningscenter, der fungerer på grundlag af Tufts University School of Medicine i Boston, MA. Organisationen ser sin mission med at levere den datadrevne analyse for at hjælpe lægemiddelproducenter og beslutningstagere med at øge effektiviteten af ​​deres forskning og udvikling. Centrets hjemmeside ser pålidelig, imponerende og i overensstemmelse med organisationens hovedmål.

Når du kommer til hjemmesiden, får du tilbud om eksplicit information om centret, dets historie, mål og generelle fakta. Der er også nylige Twitter-indlæg om centrum og dets arbejde samt kontakter og sociale netværksknapper, der er tilgængelige i sidefoden for hurtig kontakt med repræsentanterne for organisationen.

Hjemmesiden har flere sider, der leverer udtømmende information om dens mission, opgaver, afsluttede arbejde og andre vigtige problemer. Rullemenuen er ret omfattende og inkluderer sektioner som Om, Kurser & Uddannelse, publikationer, forskning, CSDD-nyheder og endda en webshop, hvor du kan shoppe efter centerrelaterede ting. Alt i alt er dette en fantastisk prøve af en professionel webside lanceret med Squarespace.

14. Laicale

Lacale

Opret et websted GRATIS

Laicale er ikke kun en webshop, men en velplanlagt web-tilstedeværelse af en frisørsalon. Via denne hjemmeside kan du booke en aftale og også købe naturlige, dyrevennlige hårplejeprodukter. Hjemmesiden ser fantastisk ud og er endda en smule Squarespace-ish i sin layout, skrifttyper og farvepalet. Fra dette Squarespace-eksempel kan du lære, hvordan du laver et strengt designet websted til et næsten perfekt eksempel på mode-e-butik.

15. Velkommen til Winona

Velkommen til Winona

Opret et websted GRATIS

Velkommen til Winona er online-projektet, der fortæller om den lignende navngivne fotobog, der var instrueret af en populær Hollywood-stjerne Winona Ryder. Bogen beskriver skuespillerens livshistorie og indeholder mange fotos af hendes fødeby, som også kaldes Winona. Hvad der er interessant, hver kopi af bogen er underskrevet personligt af Winona Ryder, mens alt det budget, der er opnået ved salg af det, går direkte til American Indian College Fund.

Når du lander på startsiden, kan du ikke undgå at bemærke den fulde skærmvideobaggrund, der viser en af ​​scenerne fra filmen med Winona Ryder. Det er et af højdepunkterne på webstedet, som uden tvivl fanger brugerens opmærksomhed. Når du opholder dig på hjemmesiden, kan du vælge et af to mulige trin – enten for at se filmene med skuespillerinden eller gå til websidens sider, der indeholder detaljerede oplysninger om bogen, skuespillerinden og det sted, hvor hun voksede op. Hjemmesiden bugner af lyse rigtige fotos af lokationen, og dette er en anden funktion, som brugerne kan lide om projektet.

For alle de brugere, der har lyst til at købe bogen, giver webstedet adgang til siden “Køb bogen”, hvor de kan bestille den. Denne eCommerce-funktion tilføjer webstedets ydelse og funktionalitet.

16. Hun gør ham

Hun gør ham

Opret et websted GRATIS

Hun gør ham er et modefokuseret projekt kørt og administreret af Allison Graham – den Jamaica-fødte lesbiske kvinde, der har sin egen vision om herretøj og liv. Ligesom ejeren af ​​websitet ser projektet unikt og noget usædvanligt ud. Den er designet i den lysegrå og hvide farvepalet, hvilket giver den glat og roligt design. Der er også mange lyse billeder her, som levende står imod den hvide baggrund og får brugernes opmærksomhed til de stillinger, Allison offentliggør på webstedet.

For at få indsigt i projektet og historien fortalt af dets ejer, har brugerne en mulighed for at gennemse websiderne. Disse inkluderer Hjem, Mode, Rejse, Projekter og Kontakt. Det er her de kan finde ud af mere om modeideer præsenteret af Allison og det projekt, hun kører. For dem, der har lyst til at købe noget af det mærketøj, hun designer, er der adgang til den separate butiksside “The Man of Her Dreams”. Det er her alle kan placere ordren og få mærketøj fra Allison. En sådan funktionalitet gør projektet til en ret flot blanding af et standardwebsted med en internetbutik forbundet til det – en god idé fra Squarespace-udviklere!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Opret et websted GRATIS

Alissa Bell er et moderne brugerdefineret brevpapirstudie åbnet og drevet af Alissa Bell. Studiet er forpligtet til at levere moderne papirprodukter af høj kvalitet, der har usædvanlig stil, har unikt design og tilfører luksus i alle hverdagslige og specielle livsmomenter. Alle produkter designet af studiet ser fremragende og enestående ud – ligesom webstedet!

Når du kommer til webstedet, lander du på hjemmesiden og tilbyder to muligheder – du kan enten få adgang til flere websidesider eller shoppe den samling, studiet tilbyder til salg. Begge muligheder er praktisk og praktisk, og begge er inden for rækkevidde for alle. Mens du udforsker webstedet, kan du finde ud af generel info om studiet, se dens lookbook, læse forfatterens dagbog og endelig placere ordren med et par klik. Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du kontakte ejeren eller studieledere via sektionen Kontakter eller kigge gennem ofte stillede spørgsmål for at finde svarene der. Her findes alle muligheder, hvilket er praktisk for enhver bruger.

Hvad webstedets design angår, er det let og blidt. Hvid, lysegrå og lyserøde farver er fremherskende i de fleste af webstedets elementer. Dette er, hvad der giver projektet tiltalende, ømt og endda noget romantisk præg.

18. Jules Davies

Jules Davies

Opret et websted GRATIS

Jules Davies er en professionel online portefølje, der taler for sig selv. Du finder ikke meget tekst eller indlæg her – bare fotos, hvor snesevis præsenteres på alle siderne. Porteføljen hører til Jules Davies – en fotograf, der har meget at tilbyde hver klient.

Hjemmesiden er strukturelt enkel og intuitiv. Der er flere sider her, der indeholder en serie fotos inddelt i tematiske kategorier, herunder Livsstil + Udendørs, Redaktion og Mode. Hvert foto, der er tilgængeligt her, har en praktisk eksempelvisningsindstilling, der gør det muligt at se det i detaljer.

Et af de særlige træk ved webstedet er det faktum, at alle fotos (som er lyse og klare) offentliggøres på den snehvide baggrund. Dette fokuserer brugerens opmærksomhed på billeder uden at distrahere til andre ikke-vigtige elementer. Klar til at komme i kontakt med fotografen? Gå derefter videre til adgang til kontaktsiden, hvor du kan forlade dine forespørgsler ved at indsende onlineskemaet eller komme i kontakt med Jules personligt ved at sende e-mailen. Som du ser, kræver en professionel portefølje ikke lange beskrivelser eller mange indlæg – kvalitetsfotos taler altid højere end tusind ord!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Opret et websted GRATIS

Joshua Kissi er en ghanesisk-amerikansk professionel iværksætter, der nu er bosiddende og arbejder i New York. Han fokuserer på kreativ retning, fotografering og historiefortællingsprojekter realiseret ved hjælp af teknologi og kunst.

Webstedet er en levende og kvalitetspræsentation af Joshua’s kreativitet og talent. Der er kun tre sider her, men dette er helt nok til at fortælle de vigtigste oplysninger om iværksætteren. Når du gennemser firmaets side, vil du finde ud af mere om Street Etiketten – det kreative bureau startede og drives af Joshua Kissi og hans partner. Porteføljen giver indsigt i Joshas fototalent. Det er her du kan se flere fotos taget af ham, som er tilgængelige i fire sektioner, nemlig kommerciel, redaktionel, personlig og bevægelse.

Endelig giver Connect-sektionen mulighed for at komme i kontakt med Joshua for at diskutere samarbejdsmuligheder eller andre problemer med ham. Det er en kvalitets Squarespace-baseret porteføljeprøve, som bestemt er værd at være opmærksom på brugeren.

20. Katana Kitten

Katana Kitten

Opret et websted GRATIS

En anden prøve på et professionelt projekt, der blev lanceret med Squarespace, er Katana Kitten. Dette er webstedet til den New York-baserede cocktailbar, der er inkluderet i verdens 50 bedste liste over barer.

Baren har de japanske motiver manifesteret i sin design, traditionelle retter og drikkevarer der serveres der og andre elementer. Den samme japansk-inspirerede tendens spores på sit websted. Sort, hvid og rød farver dominerer i designet her, som også er typisk for japansk kultur. Hjemmesiden indeholder også specielle skrifttyper, stilarter og designelementer, der skaber dette lands unikke atmosfære.

Man skal være særlig opmærksom på den menu, baren tilbyder. Det er tilgængeligt direkte på hjemmesiden for altid at være inden for rækkevidde for kunderne. Alle retter leveres med ingredienslisten, og der er også et fotobibliotek med de mest populære menupunkter. Billederne skiller sig ud fra mængden på grund af deres lyse farver, der bare ikke kan tiltrække brugernes opmærksomhed. For alle dem, der er interesseret i at teste opvasken personligt, tilbyder webstedet detaljerede kontaktdata sammen med den integrerede Google Maps-widget, der forenkler søgningen efter placeringen. Hjemmesiden er en af ​​de bedste Squarespace-prøver, der er tilgængelige i samlingen!

Bundlinie

Squarespace er et markant navn i den moderne webbygningsniche. Dette er en brugervenlig, men alligevel funktionel webstedsbygger, der tilbyder masser af design- og promoveringsværktøjer, e-handel og marketingfunktioner (se også Eksempler på Squarespace-butik). Det kan bruges til at udvikle forskellige typer websteder, lige fra enkle destinationssider og personlige websteder og op til webbutikker og komplekse porteføljer.

Prøverne af websteder, der er udviklet med webstedsbyggeren, er det bedste bevis på dette. De har anstændige og imponerende design med lyse billeder i høj kvalitet, funktionel og let at navigere på webstedsstruktur, klare layouts og intuitive grænseflader. Du behøver ikke at være en kodningsekspert for at være i stand til at starte websteder på egen hånd. Med Squarespace vil du klare det uden besvær overhovedet. Tilmeld dig bare webstedsbyggeren og sørg for dig selv.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map