Bedste webflow-webstedeksempler

Bedste webflow-webstedeksempler


Webflow – er en professionel webstedsbygger, der blev oprettet med behov, færdigheder og krav hos kvalificerede webdesignere i tankerne. Platformen er hovedsageligt orienteret om dygtige webudviklere, bureauer og uafhængige freelancere, der arbejder med oprettelsen af ​​klientprojekter og ønsker at benytte resultater fra topniveau uden behov for at udnytte deres kodningsviden og færdigheder.

Sammenlignes med dets konkurrenter, systemet leveres med kraftfulde værktøjer til designtilpasning, der gør det muligt for brugere at oprette fantastiske websteder og give dem intuitive indholdsredigeringsmuligheder. Med Webflow kan du opbygge professionelle porteføljer, marketingwebsteder, store kommercielle og samfundsprojekter. At være en ganske kompliceret platform (ikke langt lettere end Webydo), det garanterer stadig bekvem webopbygningsoplevelse og leveres med en intuitiv interface, der har et sæt standardwebelementer.

Så hvor svært det virkelig er at bruge Webflow, og hvordan kan du drage fordel af at arbejde med tjenesten? Vi har gennemgået nogle af de mest imponerende Webflow-prøver for at fremhæve deres fordele og ulemper. Se på dem for at beslutte, om deres kvalitet og funktionalitet overholder dine særlige behov for webbygning, og om systemet lever op til dine krav.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Opret et websted GRATIS

Andre Givenchy er et personligt projekt af en webdesigner, Andre Givenchy, der har lanceret det med det eneste formål for øje – at vise sine bedste projekter. Lad os indse det – han gør det på en genial måde! Hjemmesiden tiltrækker bruger opmærksomhed fra første blik af den kontrastfulde farvekombination, der smelter sammen med enkelhed og bekvemmelighed.

Hjemmesiden til hjemmesiden har slående sort baggrund, der ændres med de hvide og lilla farver, når du ruller ned ad siden. De vigtigste elementer og knapper fremhæves af den røde farve, der ikke kan fokusere brugerens opmærksomhed på dem og bruges som en opfordring til handling. Der er også pop-up live chat-vinduet og kundevurderinger nederst på siden. Separat butiksektion omdirigerer en bruger direkte til onlinebutikken, hvor alle fans af designeren kan købe hans bedste produkter. Alt i alt er dette en stor prøve af et websted, der er lanceret med Webflow!

2. Overton Graphics

Overton Graphics

Opret et websted GRATIS

Overton Graphics er en pragtfuld porteføljeprøve lanceret af Josh Overton, en London-baseret designer, der fokuserer på UI // UX interface og webdesign. Dette er en webside med én side, der ser streng og kortfattet ud. Du finder ikke en flersektionsmenu her – alle sider er udpeget på et separat venstre panel med pop op-vinduer. Sociale netværksknapper er også tilgængelige her. Dette gøres for ikke at distrahere brugerens opmærksomhed og fokusere det på den vigtigste del af hjemmesiden – porteføljen.

Webstedet er oprettet i rolige og enkle grønne, hvide og grå farver, hvis succesrige kombination hjælper med at fremhæve de vigtigste sektioner. Det skaber behageligt indtryk og opfordrer brugerne til at fortsætte med at gennemse hjemmesiden for at finde ud af mere om ejeren.

3. Hastighed sort

Hastighed sort

Opret et websted GRATIS

Hastighed sort er et promo-projekt, der er afsat til præsentationen af ​​den innovative Velocity Black App. Udviklerne af applikationen kalder det ”livsstilsassistent”, der omfatter teamet af betroede specialister til at give appbrugere de rejsrelaterede anbefalinger, de har brug for. Den første ting, der fanger brugerens opmærksomhed, er videobaggrunden, som er den bedste præsentation af produktet.

Når du ruller ned ad siden, støder du på oplysninger om applikationen, videoer, citater fra velkendte ressourcer og massemedier samt anden relateret information. Hjemmesiden skaber generelt den spændende brugeroplevelse og udløser ønsket om at fortsætte med at udforske appen.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Opret et websted GRATIS

Blaise Posmyouck er en professionel portefølje tilhørende Blaise Posmyouck, der har specialiseret sig i webstedsudvikling. Hjemmesiden præsenteres på en enkel, men informativ måde. Det er ikke nødvendigt at spilde din tid ved at rulle ned på siden for at finde ud af mere om forfatteren. Hjemmesiden præsenteres på baggrund af stjernehimmelen, der ser mystisk og spændende ud. Det er her du kan se korte oplysninger om webstedsejeren, kontoknapperne på det sociale netværk og kontaktdata. Er der noget andet, der skal leveres på hjemmesiden?

Menuen findes i det venstre panel med sektionerne Om, Portfolio, Betingelser og Kontakter. Webstedet er tilgængeligt på to sprog – engelsk og fransk, hvilket især udvider målgruppen.

5. Weglot til webflow

Weglot til webflow

Opret et websted GRATIS

Weglot til webflow er destinationen, der skal nås, hvis du har til hensigt at oversætte dit webflow-websted til et hvilket som helst sprog efter dit valg. Det gør det også muligt at oprette flersprogede projekter med Webflow uden en kodningslinje. Når du gennemser webstedet, vil du finde ud af essensen og den største implikation af Weglot-løsningen, dens vigtigste fordele og de resultater, du til sidst vil få.

Alle disse brugere, som ikke er sikre på at bruge Weglot eller dem, der er interesseret i dens effektivitet, kan gennemse eksemplerne på flersprogede websteder oprettet med widget-integrationen. Udviklerne af løsningen har taget sig af brugernes bekvemmelighed og leveret de detaljerede videoinstruktioner om, hvordan man bruger widgeten. Der er også trinvise anbefalinger, der giver dig et tip om, hvordan du arbejder med Weglot for at få mest muligt ud af dens anvendelse.

Hjemmesiden er strukturelt praktisk og intuitiv. Det dækker de vigtigste aspekter ved brug af widgetten. Der er også en mulighed for at tilmelde sig ressourcen og teste det fulde sæt af Weglot-meritter gratis.

6. Finsweet

Finsweet

Opret et websted GRATIS

Finsweet er en betroet Webflow-partner, der leverer et sæt kraftfulde og avancerede webstedsdesignværktøjer, der sikrer kreativ frihed og gør det muligt at starte professionelle websteder med Webflow uden kodningskompetence overhovedet. Finsweet-webstedet er det bedste bevis på dets troværdighed – bare kig på webstedets design for at sikre, at det virkelig er værd at prøve!

Hjemmesiden imponerer alle fra første øjekast. Når du kommer til hjemmesiden, vil du blive forbløffet over den animerede farvede grafik, overflod af webstedets designelementer og tilgængeligheden af ​​værdifulde oplysninger, som brugere ofte søger. Der er også masser af webstedseksempler og kundeudtalelser her, som demonstrerer webstedets troværdighed og professionelle tilgang.

Når du gennemser ressourcen, kommer du over flere sektioner, der leverer de mest udtømmende oplysninger om Finsweet. Disse inkluderer Story, Pricing, Webflow, Clients, Portfolio og Contact. Webstedsnavigation og -struktur er også intuitiv og forståelig, hvilket bidrager til problemfri og praktisk brug af websitet. Dette er en af ​​de bedste eksempler på projekter, der er lanceret med Webflow, hvis kvalitet taler for sig selv!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Opret et websted GRATIS

Ashley Janelle er en portefølje oprettet af Ashley Janelle – iværksætteren, UI / UX designer og blogger. Webstedets generelle farveskema er lyserødt og hvidt, hvilket helt svarer til dets præferencer og smag. Der er også et stort billede af Ashley på hjemmesiden, der skaber behageligt og behageligt indtryk.

Webstedets menu inkluderer Blog, Om, Portfolio og Kontakter. Ashley administrerer og opdaterer personligt sin blog, hvor hun poster informative artikler om webdesign. Dette kan lyde interessant for repræsentanterne for den samme niche. Webstedet er en værdig prøve i Webflow-samlingen.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Opret et websted GRATIS

Education Union Lab er en uafhængig virksomhed, der er fokuseret på udvikling af tilpasset indsigt for lederne af uddannelsesunionen. De giver brugerne flere muligheder, der gør det muligt at vinde kvalitetskontrakter, ansvarlighed for charterskoler og fair finansiering af uddannelsesinstitutioner.

Virksomhedens hjemmeside er enkel, men alligevel informativ og forståelig, selv for de brugere, der ikke har rig erfaring med browsing af websteder. Det er strukturelt opdelt i sektioner, der dækker den mest afgørende virksomhedsrelaterede information. Disse inkluderer sider, hvad vi tilbyder, om os, blog og kontakt os sider.

Bloggen opdateres regelmæssigt for at levere det mest interessante og opdaterede nicherelaterede indhold. Der er endda en mulighed for at abonnere på virksomhedens nyhedsbrev for at få de seneste artikler og nyheder til din e-mail. Derudover har webstedsudviklerne integreret indstillingen til søgefilter, der giver mulighed for at finde oplysninger på webstedet. Alt i alt er det en temmelig god prøve af et websted oprettet med Webflow.

9. Masker vores helte

maskourheroes

Opret et websted GRATIS

Masker vores helte er et af de nyeste online projekter oprettet med Webflow. Dette er hjemmesiden for organisationen, der ser sin mission med at fremstille og levere vaskbare ansigtsmasker til støtte for de ansatte, der arbejder på Akron-hospitaler. Webprojektet indeholder detaljerede oplysninger om organisationen og den måde, den realiserer sine mål.

Strukturen og designet af hjemmesiden er ganske enkel, men projektet handler ikke om high end design eller enestående ydeevne. Det handler mere om projektets hovedbudskab – at hjælpe medicinsk personale med at få nok ansigtsmasker til at beskytte sig selv, især under COVID-19-pandemien. Når du gennemser ressourcen, lærer du, hvordan repræsentanterne for organisationen fremstiller masker. De beskriver processen i detaljer, fra søgning af materialer og frem til levering af færdige produkter.

For at give indsigt i fremstillingsprocessen for ansigtsmaske tilbyder webstedet masser af billeder og endda en video, der viser alle stadier i den. Derudover offentliggør de flere materialer i Nyhederne & Sektion med opdateringer for at holde læsere og potentielle investorer opmærksomme på den aktuelle situation.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Opret et websted GRATIS

Avenir Creative er en portefølje af Avenir Creative studio, der udvikler innovative og moderne interiørdesignprojekter. Hjemmesiden kommer helt op til specialiseringen af ​​studiet. Det består af geometriske elementer, der flyder mod baggrunden for at blive yderligere efterfulgt af fotos på fuld skærm.

Webstedets menu består af følgende punkter: Projekt, Studio, Services, Kontakt. Afsnittene indeholder detaljerede oplysninger om studiet, dets bedste værker, klienter og anden relateret info. Webstedet er let at navigere og det opfordrer brugere til at komme til essensen. Dejlig prøve af en Webflow-portefølje og forretningswebsted!

11. MyKart

MyKart

Opret et websted GRATIS

MyKart er en e-handelsplatform for social shopping, som gør det muligt at forbedre dit brand popularitet, øge salgsvolumen og generere trafik. Dette er appen, der omfatter de bedste funktioner og designelementer på top sociale netværksplatforme.

Hjemmesiden leverer udtømmende information om appen, dens implikationer, fordele og ulemper samt dens mission og tro. Der er mulighed for at oprette enten en sælger eller en kundekonto her, afhængigt af de mål, du forfølger, og den type forretning, du driver.

Som sælger vil du være i stand til at personalisere din webshop, uploade, administrere og opdatere produkter, dele lagerbeholdningen og få fortjeneste. Ligeledes tilbyder appen flere fordele til kunder, herunder muligheden for at bringe deres webshoppingoplevelse på platformen, nyde shoppingprocessen og fordelene, den tilbyder, shoppe fra flere virksomheder og sælgere efter eget valg osv. For at være opmærksom på de nyeste appopdateringer , kan du nå firmaets sociale netværkskonti, der er tilgængelige på webstedet.

12. HandPrint Inc.

handprint

Opret et websted GRATIS

HandPrint Inc. tilbyder håndholdte enheder og mobile stregkodeudskrivningsløsninger. De er specialiserede i salg, indkøb, genanvendelse og renovering af håndholdte enheder, mobile computere, tablets, stregkodesprintere og forskellige POS-udstyr.

Som en førende leverandør af nye, renoverede og brugte stregkoder og mobile computerenheder tilbyder virksomheden nu alle en stor mulighed for at gennemse deres websted for at finde ud af mere om de tjenester / produkter, det tilbyder. Uanset hvilket emne du er interesseret i, kan du forlade tilbudet ved at udfylde online-formularen direkte på webstedet og komme i kontakt med virksomhedens eksperter for at definere detaljerne.

Virksomhedens websted dækker de mest afgørende problemer med dets resultater. Brugere kan få hurtig og nem adgang til sektioner om produkter og tjenester. Dette hjælper med at udvide kundebasen og nå hele spektret af forretningsmæssige mål. Disse funktioner gør webstedet til et praktisk værktøj, der hjælper virksomheden med at nå sine mål.

13. Central Coast Hyundai Erhvervskøretøjer

Central Coast Hyundai Erhvervskøretøjer

Opret et websted GRATIS

Central Coast Hyundai Erhvervskøretøjer tilbyder en bred vifte af splinternye og forudgående ejede Hyundai erhvervskøretøjer. Virksomheden er beliggende i Australien og har partnerskabsrelationer med mange lokale virksomheder. Deres websted ser pålidelig og professionel ud ved første øjekast.

Når du kommer til startsiden, kan du se det fulde skærmbillede med høj opløsning med biler. Dette har direkte forbindelse til virksomhedens vigtigste specialisering, hvilket giver brugerne forståelse for den type projekt, de gennemsøger. Når du ruller ned ad siden, ser du listen over køretøjer, som virksomheden tilbyder. Hver vare leveres med kvalitetsfotos og detaljerede specifikationer for at give den bedst mulige beskrivelse.

For at få adgang til det fulde katalog over køretøjer kan du få adgang til en af ​​to knapper – Brugte køretøjer og i øjeblikket på lager. Du kan også se de tilsvarende webstedsafsnit i menuen. Derudover er det muligt at besøge sektioner for service og finansiering af websteder for at finde ud af, hvad virksomheden har at tilbyde. Der er særlig opmærksomhed på siden Kontakter. Bortset fra kontaktoplysningerne, er der en praktisk integreret Google Maps-widget, som hjælper med at finde den nøjagtige placering af virksomheden. Webstedet er således en perfekt prøve af forretningswebstedet bygget med Webflow.

14. EMdash

EMdash

Opret et websted GRATIS

Når det kommer til start af rentable og effektive e-mail-kampagner, EMdash er øverst på listen. Virksomheden ser sin mission i at hjælpe sine kunder med at starte pixel-perfekte og kvalitet håndlavede e-mail-kampagner, der øger konverteringsfrekvensen og er specielt skræddersyet til forbedring af markedsstrategi.

Virksomhedens hjemmeside ser godt struktureret, tiltalende og funktionel ud. Dette er et kvalitetsprojekt, der omfatter alle virksomhedsrelaterede oplysninger ét sted. Bare rul ned på startsiden for at finde ud af generel info om virksomheden, dens mål, metoder, tilgange og leverede tjenester. Der er også kundevurderinger her og prøver af værker, der er udført med succes for andre klienter.

Webstedsdesign ser professionel og udsøgt ud, selvom den har enkle elementer og strenge linjer. Lys kombination af hvide, mørkeblå og røde farver ser kontrasterende ud, men det tiltrækker bestemt brugerens opmærksomhed. EMdash er et professionelt webflow-baseret websted, som fortjener at blive inkluderet i virksomhedens katalog.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Opret et websted GRATIS

MYHALIHALI fokuserer på innovative og avancerede moderne møbler, tøj, boligindretningsgenstande, der skiller sig ud fra mængden på grund af deres udsøgte designer-tilgang. De samarbejder også med kunsthåndværkere, der søger efter unikke genstande, der er produceret i Australien for at kunne kildes til produkterne til tilsvarende designrelaterede industrier.

Det eneste kig på virksomhedens websted er nok til at forstå, hvor dedikeret de er til deres forretning. Projektet indeholder kun flere sider, mens mængden af ​​information, de omfatter, virkelig er spektakulær. Ved at gennemse de store websektionssektioner finder du ud af virksomhedsejernes mål, de tjenester, de tilbyder, særlige funktioner i deres unikke handelsprogram samt deres historie. Hvis der er noget, du gerne vil rydde ud, kan du nå FAQ-sektionen, sociale netværkskonti eller kontakte webstedsejere via den integrerede online formular.

Webstedets design og farveskema er også ret imponerende og tiltalende. Harmonisk kombination af lysegrå og hvide farver med lyse fotos af produkter, der står på baggrunden. Dette skaber behageligt indtryk, der tilskynder til yderligere browsing på websitet.

Bundlinie

Webflow er en anstændig webbygningsplatform, der udelukkende fungerer godt til professionelle webdesignere og agenturer, der arbejder med udvikling af specialfremstillede klientprojekter og i nogle tilfælde kunne være en bedre erstatning til et berømt WordPress CMS. Webstedsbyggeren imponerer endda erfarne webdesignere med sin brede vifte af tilpasningsværktøjer, mulighed for at integrere parallax-rulleeffekter, multi-trins-animationer og andre funktioner, der ikke er tilgængelige i enkle webstedsbyggere som Adobe Muse.

Websteder, der er gennemgået ovenfor, er det vigtigste bevis på, at det er praktisk og spændende at opbygge et tiltalende og funktionelt websted med Webflow. Dog i sammenligning med Squarespace, for eksempel tager det kræfter, viden, ekspertise og tid at nå det krævede resultat. Websteder, der er lanceret med platformen, har enestående design, overlegen ydelse og flere elementer, der får dem til at skille sig ud fra mængden. Vær ikke bange for at eksperimentere med webdesignværktøjer og muligheder, som systemet har på lager for at få det projekt, du forventer.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map