Bedste Weebly-blogeksempler

Eksempler på weebly-blogs


Weebly – er en skywebsite-builder, der har vundet popularitet hos over 50 millioner brugere over hele verden. Det leveres med integrerede blogging- og eCommerce-motorer og tillader opbygning af disse og andre typer websteder uden behov for at have programmeringsevner. Systemet har brugervenlighed, men det betyder ikke, at dygtige webdesignere ikke kan bruge det til at oprette store blogs.

I stedet giver Weebly denne mulighed til alle, uanset ekspertise i webdesign og kreativitet. Intuitiv drag-and-drop-editor for webstedsbyggeren, dens bekvemmelighed og rige funktionssæt har gjort tjenesten til en af ​​de mest brugervenlige webstedsbyggere der findes derude.

Dog er Weebly virkelig så nem at bruge, som det ser ud til? Kan det dække et bredt spektrum af dine evner til webdesign, eller er der stadig meget at ønske her? Lad os have et hurtigt overblik over de mest effektive Weebly-blogeksempler for at besvare disse spørgsmål. Dette giver dig idéen om, hvor funktionel og praktisk webstedsbyggeren er.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Opret en blog GRATIS

Leadapreneur er et websted for virksomheden, der hjælper virksomheder med at øge medarbejdernes produktivitet ved at opgradere dem til status som ”agile digitale innovatører” kendt som leadapreneurs. Denne mission kan virke noget akavet eller ikke helt forståelig for brugerne, men den bredskærmsvideo, der findes på hjemmesiden til hjemmesiden, hjælper med at rydde op i situationen. Der er også en lys og detaljeret forklaring af hele processen og dens stadier.

Brugere får adgang til konti på det sociale netværk og en blogsektion med flere indlæg skrevet og tilføjet af teammedlemmerne. Kommentarindstillingen er også aktiveret her, så hver læser kan efterlade sine indtryk og tanker om artiklen. Hvis du er interesseret i andre blogindlæg, er du velkommen til at gennemse arkivafsnittet, hvor alle indlæg er opdelt i måneder for at lette søgningen. Bloggen er også tilgængelig på det spanske sprog.

2. LyBlog

LyBlog

Opret en blog GRATIS

LyBlog er en blog, der fokuserer på forfatterens personlige kamp med kronisk Lyme-sygdom og giver adgang til snesevis af emnerelaterede artikler, opdateringer, nyheder, statusrapporter samt individuelle oplevelser forbundet med sundhedstilstanden. Bloggen gør det muligt at finde ud af mere om de metoder, som forfatterne brugte, når de behandlede sygdommen. Med netop dette formål har han offentliggjort sin egen historie, de symptomer, han stod overfor, behandlingsprotokollen og andre måder at overvinde problemet på. Brugere har også en mulighed for at sende en personlig besked til forfatteren af ​​bloggen for at finde ud af de nuancer, der ikke er blevet diskuteret på webstedet, men som udløser deres ægte interesse.

Bloggen i sig selv er let at gennemse, uanset din tidligere oplevelse – bare rul ned på siden for at se de nyligt tilføjede artikler og læse dem i detaljer. For at forenkle søgeprocessen er det også muligt at se listen over kategorier, der er tilgængelige til højre for siden eller se arkivsektionen, der indeholder alt det materiale, der er tilgængeligt på webstedet angivet i kronologisk rækkefølge. Hele LyBlog-designet er enkelt, men alligevel moderne. Bloggen er intuitiv og velstruktureret for at sikre maksimal brugervenlighed for hver eneste læser.

3. Vi snakker penge

Vi snakker penge

Opret en blog GRATIS

Vi snakker penge er det australsk-baserede finansielle reklamevirksomhed, der giver sine kunder de objektive og objektive anbefalinger og rådgivning uden at blive sponsoreret af tredjepartsbrugere. De hævder, at deres økonomiske henstillinger er absolut pålidelige og afbalancerede. Virksomhedens hjemmeside er logisk struktureret. Du kan finde ud af de vigtigste oplysninger, du er interesseret i, når du ruller ned på websiden.

Den tilgængelige menu i det venstre webstedspanel giver adgang til det vigtigste afsnit, inklusive en blog. Blogafsnittet er kortfattet men informativt. Det indeholder flere indlæg, der dækker de mest afgørende emner, som brugerne for det meste er interesseret i. Bloggen opdateres regelmæssigt, mens de indlæg, den indeholder, er opdelt i tematiske kategorier for at lette søgningen. Der er kontaktsektionen i sidefoden, der tilbyder adgang til sociale mediekonti, nylige opdateringer og CTA-knap, som gør det muligt at komme i kontakt med virksomhedens ledere.

4. Detaljerede engagementer

Detaljerede engagementer

Opret en blog GRATIS

Detaljerede engagementer er et værdigt eksempel på webstedet, som helt sikkert vil være praktisk for alle, der leder efter et bryllups- og begivenhedsplanlægningsfirma med fuld service eller ønsker at lancere det. Virksomheden er fokuseret på planlægning og styring af bryllupper og andre typer begivenheder i New England-området. Når du surfer på webstedet, vil du finde ud af mere om virksomhedens mission og de tjenester, det tilbyder.

Blog-sektionen er dog lidt anderledes. Du kommer ikke på standardindlæg her, men du vil blive tilbudt interessante artikler om ægte bryllupper og begivenheder, der specificerer virkelige fakta, antal, forventninger og budgetter. Bloggen handler om bryllupstendenser, brudebuketter, klæder og andre medarbejdere, som besøgende på webstedet er mest interesseret i. Indlægene er opdelt i tematiske kategorier, og der er arkivet med alle de artikler, der er anført i bloggen..

5. Butch Wonders

Butch Wonders

Opret en blog GRATIS

Butch Wonders er en personlig blog om en butch lesbisk kvinde, der har startet det med det eneste formål i tankerne – at fortælle andre mennesker, der deler hew livssyn, mere om hendes egne oplevelser, herunder mode, de mest udbredte livssituationer og andre relaterede problemer . Denne og andre oplysninger leveres på den praktiske og let at gennemse måde på webstedet. Der er flere tematiske sektioner her baseret på de emner, der er behandlet. Disse inkluderer Blog, Om, Kontakt osv. Der skal være særlig opmærksomhed på Butch Store: Genderqueer Us-sektionen, der giver adgang til onlinebutikken med et rigt udvalg af tøj og tilbehør til slagter.

Hjemmesiden gør det også muligt at gennemse andre blogs relateret til det samme emne, som forfatteren anbefaler. Der er desuden en mulighed for at se indlæg, der er offentliggjort i flere webstedsektioner, samt se gennem de artikler, der er tilgængelige i arkiverne. Sådan webstedsstruktur bidrager til let søgning og tidsøkonomi. Hvad mere er, Butch Wonders giver mulighed for at komme i kontakt med forfatteren af ​​bloggen via sociale netværkskonti og e-mail tilgængelig på webstedet.

6. Stasia Rose-blog

Stasia Rose-blog

Opret en blog GRATIS

Stasiarose bruger Weeblys blogging-motor til at skrive om iværksætteri, rejser, mode og alt derimellem. Stasias websted byder dig velkommen med en ren, minimalistisk hjemmeside og en tilmeldingsformular, der beder hendes besøgende om at deltage i hendes nyhedsbrev. Tilmeldingsformularen indeholder Stasias foto og hendes personlige invitation. Disse personaliserede elementer hjælper med at gøre hendes bloglæsere til gentagne besøgende.

Stasia brugte et af de mest enkle Weebly-temaer til at oprette sin blog. Dens pæne layout, elegante skrifttyper og billeder i høj kvalitet gør bloggen nem at navigere og læse. Rulningsmuligheden gør det praktisk at gennemse hjemmesiden, hvor der udsendes masser af interessante blogartikler. Forfatteren af ​​bloggen opdaterer dem regelmæssigt og tiltrækker således nye besøgende.

Listen over de nyligt tilføjede indlæg såvel som et rigt udvalg af kategorier og arkiver findes på venstre side af hjemmesiden for at holde brugerne opmærksomme på de opdateringer, de muligvis er interesseret i. Disse funktioner gør webstedet til en af ​​de bedste blogeksempler oprettet på basis af Weebly-platformen!

7. Cold River Soap Works Blog

Cold River Soap Works Blog

Opret en blog GRATIS

Cold River Soap Works er en levende prøve af et kvalitetswebsted lanceret med Weebly. Hjemmesiden har pænt design, hvilket gør det værd at være opmærksom på brugeren. Det handler om farverne her. Præsentationen af ​​hvert individuelt indlæg og det samlede layout på hjemmesiden er pæn og iøjnefaldende.

Webstedsdesignet er enkelt, men denne enkelhed bidrager til det generelle indtryk, bloggen får på brugerne. Det ser ud til at være skabt til travle mennesker, der ikke har meget tid til at gennemse hjemmesiden på udkig efter de krævede produkter. Hjemmesiden præsenterer de største barberings- og postbarberingsprodukter med deres generelle beskrivelse.

For dem, der har lyst til at afgive en online-ordre, tilbyder webstedet “Shop Nu” -knappen, der omdirigerer brugeren direkte til det korte, men forståelige katalog. Dette er bloggen, hvor “den gamle verdens tradition møder amerikansk innovation”!

8. 2Care2Teach4Kids Blog

2Care2Teach4Kids Blog

Opret en blog GRATIS

2Care2Teach4Kids er et websted, der tilhører Miss Kelly – grundlæggeren og lederen af ​​den webbaserede ressource til pleje og uddannelse til børnepasning. Projektet blev lanceret for mere end 20 år siden, og det nyder stadig popularitet hos forældre og andre brugere, der på en eller anden måde er forbundet med undervisningen i den tidlige barndom. Projektet indeholder nyttigt indhold og masser af webbaserede ressourcer, der hjælper med at gøre den tidlige uddannelse enkel, interessant, effektiv og spændende for alle.

Bloggen indeholder masser af artikler relateret til processen med uddannelse af tidlige børn, der er opdelt i tematiske kategorier. Der er desuden en mulighed for at gennemse arkiverne, der også indeholder flere ressourcer relateret til tidlig uddannelse. Blogdesign er enkelt, men alligevel intuitivt og forståeligt for alle. Derudover er det børnorienteret, hvilket afsløres i de anvendte skrifttyper, billeder og grafiske elementer. Alt i alt er dette en værdig prøve af en webstedsblog af høj kvalitet designet med Weebly.

9. K9 instinkt

K9 instinkt

Opret en blog GRATIS

K9instinct.com er et websted dedikeret til at hjælpe hundeejere fra hele verden med at vælge de bedste løsninger til deres kæledyrs pleje og sundhedsstøtte samt de bedste ernærings- og træningsmuligheder. Hjemmesiden drives og administreres af den certificerede dyreplejetekniker, der fokuserer på at hjælpe hundeelskere i forskellige lande med at finde og bruge de ressourcer, de vil være nyttige, når de passe deres kæledyr.

Blogsafsnittet er en separat opmærksomhed. Det indeholder flere artikler, der tackle hundesundhed, ernæring, træning og andre livssfærer. Alle indlæg opdateres regelmæssigt for kun at give læserne nyere oplysninger. Der er søgefilterindstillingen her, der forenkler valget af det krævede indhold, mens alle indlæg med vilje er opdelt i tematiske kategorier, som de fleste hundeejere er interesseret i. Disse inkluderer Kost, Dental Health, sygdom, Hundeprodukter & Anmeldelser, Tygge, Limning, Træning, Hundetræning, Jæger, Nyheder, Ernæring, Rå maddiæt, Socialisering, Behandler, Vacciner og mere. De fleste artikler er baseret på virkelige situationer og fakta og indeholder fotos / videoer af begivenheder beskrevet der. Dette er en ganske praktisk og informativ webressource, som de fleste hundeejere vil sætte pris på.

10. Ancestor Hunt

Ancestor Hunt

Opret et websted GRATIS

Ancestor Hunt er et websted lanceret og opdateret af Kenneth R Marks, der bor i Arizona og fokuserer på at hjælpe folk med at finde deres slægtninge eller opdage fakta om deres familiehistorie. Webstedsejer kalder processen “stamfarjagt”, som beskriver den største specialisering af ressourcen bedst. Webstedet indeholder flere sektioner, der hver især er viet til et bestemt emne. Det er her du kan gennemse sektioner som Blog, Aviser, Links, Fotos, Nekrologer, Skilsmisseposter, Årbøger og mange flere.

Blogafsnittet er en af ​​de mest informative og populære webstedssider, der leverer masser af nyttige oplysninger, der er knyttet til projektets specialisering. Bloggen indeholder hovedsageligt flere online kirkelige poster divideret med de amerikanske stater. Dette er meget praktisk, når det kommer til at lede efter den krævede info. Der er desuden en mulighed for at gennemse og bruge gratis ressourcelink, abonnere på e-mailen for at få posten og andre relaterede webstedinfo direkte til din e-mail-boks og søge på webstedet for at læse de krævede data. Blogdesign er ganske enkelt og nichrelateret. Webstedet indeholder sort-hvide og retro fotos, der helt kommer op på dens nichespecialisering.

11. KidSparkz

KidSparkz

Opret en blog GRATIS

KidSparkz er et websted, der er oprettet og administreret af Susan Portman, som ser hendes mission i at hjælpe forældre og lærere med at finde og bruge forskellige former for barndoms printables og aktivitetspakker. Disse, der kan downloades, gratis og lave omkostninger til udskrivning af tidlig barndom, falder i forskellige kategorier baseret på store børns interesser og uddannelsesområder.

Masser af disse ressourcer findes i Blog-sektionen, der regelmæssigt opdateres med nye pakker. Alle ressourcer er let at finde, mens deres brug ikke kræver nogen forberedende forberedelse eller specifik viden. For at sikre maksimal brugervenlighed har blogforfatteren opdelt materialerne i tematiske kategorier baseret på alsidige kriterier. Nogle af de mest populære og udbredte kategorier omfatter alfabet, tilbage til skolen, jul, efterår, gratis download, nytår, tal, videnskab, forår, sommer, vinter og mange flere. Hele blogdesignet overholder fuldstændigt den store websidespecialisering. Dette afsløres gennem den udstrakte brug af farver, lyse billeder, skrifttyper, grafiske elementer og andre webstedsartikler, der kommer op til interesserne for børn i børnehaver, førskole og skolealder.

12. Calvary Chapel Relief

Calvary Chapel Relief

Opret et websted GRATIS

Calvary Chapel Relief er et informativt knudepunkt, der koordinerer Calvary Chapel Affiliates, Calvary Chapels og nogle andre Kristus-fokuserede ministerier relateret til internationale og indenlandske katastrofer. Hjemmesiden indeholder de mest opdaterede og friske oplysninger om naturkatastrofer, der sker på tilsvarende steder. For at give unik information og for at lade besøgende på websitet finde ud af de seneste nyheder og begivenhedsopdateringer er der mulighed for at gennemse flere webstedsafsnit. Disse inkluderer Bliv involveret, Nyheder, Generel Info, Doner, Arkiver.

I betragtning af den overordnede specialisering af websteder er der særlig opmærksomhed omkring sektionen Nyheder. Det er her du kan støde på nylige oplysninger, der er relateret til begivenhederne, der har fundet sted på et af de steder, webstedet fokuserer på. Nyhederne tilføjes regelmæssigt for at holde læserne informeret om katastroferne, der skete for ikke længe siden. Der er også adgang til arkivafsnittet, hvor du kan støde på alle nyheder divideret med tidspunktet for deres upload. Sammen med tekstinfo kommer mange nyheder med videoer, der leverer visuelt indhold relateret til begivenheden. Dette gør nyhedspræsentationen mere engagerende og informativ.

13. ThroBak

ThroBak

Opret en blog GRATIS

ThroBak er et websted for producenten af ​​de mest nøjagtige og reproduktionsmæssige PAF pickups for kvalitet. De bygger grundigt hvert emne ved at bruge komponenter og udstyr af bedste kvalitet, der kan dateres tilbage til 1950’erne og svarer til de originale produkter. Hele sortimentet af ThroBak-varer og -tjenester er vist på deres hjemmeside – bare gennemse de store sektioner for at komme på tværs af de krævede produkter. Nogle af kategorierne inkluderer PAF pickupper, tele pickupper, strat pickupper, pedaler, P-90 pickupper, strenge, dele & Gear osv. Hjemmesiden giver også adgang til indkøbskurven, hvor du kan tilføje de valgte varer for yderligere at placere ordren.

Bortset fra det rige produktsortiment og en webshop, leveres ThroBak også med en Blog-sektion administreret af to forfattere. Bloggen indeholder flere produktanmeldelser, tip og anbefalinger om at øge effektiviteten af ​​produktindsamlingsprocessen samt anden relateret info. Hele blogdesignet er tiltalende og intuitivt – enkel og intuitiv navigation er det, som de fleste brugere kan lide det. Dette er en dejlig prøve af et komplet projekt oprettet med Weebly!

14. Katernæring

Katernæring

Opret en blog GRATIS

Katernæring er et websted, hvis hovedopgave er at give de mest eksplicitte og nyttige oplysninger om katteernæring og fodringsprincipper. Projektet leverer også info om kattesygdomme, madproduktion, pleje, dyrlæger og andre spørgsmål, som katteejere er bekymrede for. Der er desuden en mulighed for at gennemse informative webbaserede ressourcer, der også indeholder værdifulde data om kattepleje og fodring. Afsnittet Donere giver dig mulighed for at investere lidt i webstedsudvikling.

Cat Nutrition-blog kan ikke andet end tiltrække bruger opmærksomhed på grund af den omfattende tilgængelighed af kat-relaterede oplysninger. Det er her du kan gennemse flere indlæg, der tackle webstedets emne og opdateres regelmæssigt for kun at give katteejere værdifulde og nyttige oplysninger. Indlægene leveres med kommentarfunktionen, der lader læserne dele deres meninger og ideer om de artikler, de læser. Hvis der er noget, du ikke kan finde på én gang, eller du bare mangler tid til at gennemse postkataloget, skal du gå igennem for at kigge igennem bloggarkivet, som inkluderer alle artikler, der er struktureret efter udgivelsesdatoen. Bloggen ser tiltalende ud og indeholder flere tematiske fotos og videoer, som de fleste katteejere vil sætte pris på.

15. Den studerendes fysioterapeut

Den studerendes fysioterapeut

Opret et websted GRATIS

Den studerendes fysioterapeut er et Weebly-baseret websted, der ser sin mission i at udfordre sports- og ortopædiske fysioterapeuter til at forbedre deres faglige opmærksomhed og blive kliniske eksperter ved at tilbyde uddannelse på opholdsniveau. Hjemmesiden ejes og drives af tre fysioterapeuter, der er dedikerede til at dele deres erhvervserfaring, viden, resultater og nyere branche-relaterede oplysninger.

Særlig opmærksomhed rettes mod ortopæden & Manuel terapiblog tilgængelig på webstedet. Bloggen opdateres regelmæssigt for kun at give nyeste og opdaterede niche nyheder og data. Dette er stedet, hvor forfatterne skriver om deres behandlingsfilosofi, der kan være interessant for læserne. For maksimal bekvemmelighed er alle blogindlæg opdelt i kategorier baseret på de emner, der er behandlet. Der er også adgang til sektionen Arkiv, hvor du kan gennemse hele listen over artikler, der nogensinde er blevet offentliggjort i bloggen. Projektet indeholder også masser af brancherelaterede billeder og videoer relateret til de omhandlede blogemner. Dette bidrager til dets informationsværdi og giver blogindlæggene pålideligt udseende og fornemmelse.

Bundlinie

Vores udforskning af disse Weebly-bloggseksempler var en virkelig fornøjelig oplevelse. De Weebly-brugere, der er ansvarlige for disse websteder, bør bifalder både for deres hengivenhed til at dele deres oplevelser og synspunkter og for at etablere en kreativ, professionel udseende og hvad der er vigtigere – effektiv web-tilstedeværelse.

Er du en Weebly-bruger? Del derefter din blog med os!

Opret en blog GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map