Bedste Weebly-porteføljeeksempler

Eksempler på Weebly-portefølje


Weebly – har omkring 50 millioner websteder over hele verden. Webstedsbyggeren er kendt for at være praktisk træk-og-slip-editor, brugervenlighed, “kasse” -model og intuitiv webopbygningsproces, der imødekommer behovene hos erfarne brugere og newbies.

Weebly kan bruges til at opbygge forskellige typer websteder. Porteføljer er ikke en undtagelse. Webstedsbyggeren er en dejlig løsning for alle, der har en idé om oprette og administrere et fantastisk porteføljewebsted til personlig eller forretningsbrug.

Hvis du stadig er i tvivl om rimeligheden ved at bruge Weebly som et porteføljeopbygningsværktøj, har vi håndplukket 10 bedste eksempler på sådanne projekter for at afsløre den tilgang, systemet anvender til webudviklingsprocessen. Så hvor god er Weebly, når det kommer til porteføljeoprettelse? Kan det opfylde dine bygningsbehov og forventninger? Vi håber, at disse porteføljeprøver på websider vil inspirere dig og bevise, at Weebly er en anstændig webpubliceringsløsning.

1. Brand iD

Brand iD

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Effektiv brandudvikling er et must-have for enhver virksomhed. Det er her Brand iD vil være til stor hjælp. Dette er webstedet for det Melbourne-baserede agentur, der er involveret i udvikling og markedsføring af brandidentitet. Bortset fra at give detaljerede oplysninger om tjenesterne og virksomhedens store mission, giver webstedet adgang til deres rige portefølje med kreative ideer og casestudier.

Du kan se på stadierne i brand-udviklingsprocessen for at vide, hvad de kan forvente af virksomheden. For at komme i kontakt med virksomhedens repræsentanter kan du enten bruge kontaktoplysningerne eller udfylde den online formular, der findes på webstedet for at spare din indsats og tid.

2. SF Bay-området grafisk design

Bedste Weebly-porteføljeeksempler

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

SF Bay-området grafisk design er et grafisk designagentur kendt som Alchemy. Agenturet fokuserer på branding, grafik, webdesign, print / UI og social marketing. Studiets websted dækker det brede spektrum af nuancer, der er relateret til virksomhedens præstation. Dette er den rigtige destination for klienter, der er ved at vælge et professionelt bureau at arbejde sammen med, men ikke kan beslutte, om den bedste mulighed.

Ved at gennemse hjemmesiden vil du komme på tværs af virksomhedsinfo, kundeanmeldelser og selvfølgelig en dejlig portefølje med casestudier, som virksomheden er stolt af. Du kan også se gennem listen over klienter, som agenturet har arbejdet med. Det er også muligt at komme i kontakt med virksomheden ved at udfylde onlinekontaktformularen og specificere den niche, du er interesseret i.

3. Wendy Harrop Begivenheder

Wendy Harrop Begivenheder

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Når det kommer til porteføljer, giver store billeder kraftfulde udsagn. Wendy Harrop Begivenheder bruger en ‘heltoverskrift’ – et fuldskærmsfoto med et logo og navigation øverst på et websted. Det billede, Wendy bruger, gør det klart for sine besøgende, hvilken slags tjenester hun tilbyder. Bemærk effektiviteten af ​​at bruge en kontrast af mørk tekst og logo med lyse farver på fotografiet.

Så hvis du bor i Boston-området og planlægger ægteskab, kan du modigt bruge Wendy Harrop Events som service. For øvrig har vores gennemgangsside masser af eksempler på organiserede bryllupsdage.

4. Pixel Chrome Photo Tours

Pixel Chrome Photo Tours

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Pixel Chrome Photo Tours er et personligt projekt af Jeremy Woodhouse. Jeremys prisvindende fotos er vist på tryk over hele verden. Hjemmesiden til Jeremys websted har et fuldskærmsbillede med hvid stor type, der øjeblikkeligt fanger din opmærksomhed. Typen er stadig let at læse selv på lette dele af billedet takket være dens størrelse. Webstedet har masser af engagerende indhold, der præsenteres på en ikke-pushy måde.

Det, der skuffer – er, at en sådan rigtig cool webside har blogopdatering, der dateres i august 2015. Webstedsforfatteren bør mere nøje overvåge sin blog. Og efter min mening skal mindst 2-3 ture præsenteres på hovedsiden som et forslag om at købe dem.

5. Fotografering tidløs

Fotografering tidløs

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Designet af Fotografering tidløs er ekstremt enkel, men det er det, der gør det så let at navigere og iøjnefaldende. Med en simpel menu viser Martina Hohnjec – ejeren af ​​stedet – sine bedste fotografier og skræddersyede bryllupsrelaterede produkter. En af de mest effektive funktioner på webstedet er en fotoslider, der findes på hjemmesiden. Det leveres med Pause-indstillingen for at gøre det lettere for hver bruger at se hvert foto i detaljer og vurdere en fotografes professionalisme.

Her kan du finde ikke kun fotografportefølje, men også en løbende blog, og detaljerede FAQ om, hvad du skal gøre, hvis du vil samarbejde med Martina. En anden god idé til dette websted er knappen “Kontroller min tilgængelighed”.

Kontaktsektionen involverer onlineformularen, hvor en bruger skal specificere den type fotosession, han / hun har brug for. Dette taler til fordel for en fotografs troværdighed, der ønsker at give hver klient den bedste fotograferingsoplevelse nogensinde!

6. Benk

Benk

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Næste op er Benk, en portefølje oprettet af en Melbourne-baseret kunstner, illustratør og animator. Jeg elsker virkelig den kreative brug af skyderen og videoen: disse holder besøgende engageret og viser med det samme Benks bedste kunstværker.

For at fortælle sandheden ser dette websted lidt simpelt ud, det ville være dejligt at lave mindst korte beskrivelser af forfatterens maleri. Men “Køb” -knappen er på sin plads – på den første skærm, som den skal være.

Forfatterens portefølje er smart opdelt i kategorierne baseret på året for deres oprettelse for at demonstrere kunstnerens professionelle fremskridt. Illustrationer, der er placeret på webstedets lysviolette baggrund, skildrer mesterligt sammenhængen mellem natur, menneskehed og teknologi – de områder, der vil blive sammenkoblet i en levetid. Fantastisk stykke arbejde, Benk!

7. Magnolia Visual Arts

Magnolia Visual Arts

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Magnolia Visual Arts er et projekt oprettet af Magdalena Biskup, endnu en fotograf. Hjemmesiden skitserer sine bedste billeder i et pænt, professionelt format. Det rene og pæne design hjælper besøgende med at fokusere på kunstværkerne i stedet for at distrahere deres opmærksomhed på de unødvendige webstedselementer. Det er dette, der gør designenes enkelhed og minimalistiske ideer nøglen til succes for dette porteføljewebsted oprettet med Weebly!

Men den nederste menu er næsten usynlig. Ved første kig tænkte jeg, at det er en fotobeskrivelse. Stilstil i lille skala skal være større, og det er ønskeligt at placere den på toppen. Dette vil fokusere besøgende på de kategorier af fotos, de er interesseret i mest af alt, hvilket reducerer spild af tid og kræfter. Alligevel er dette et temmelig pænt arbejde, der helt sikkert vil være en succes!

8. Kate Ditewig-Morris

Kate Ditewig-Morris

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Kate Ditewig-Morris er et projekt, der hører til erhvervskommunikationsinstruktøren. Dette er stedet, hvor Kate viser sit CV, der kan downloades, viser studerendes og erhvervsudtalelser og fortæller hendes historie. Det er velstruktureret og rent.

Hvert element på webstedet ser ud til at være på sit eget sted for at give de besøgende den nøjagtige information, de har brug for om instruktøren og hendes arbejde. Hjemmesiden for webstedet udføres i det subtile grå og sorte farveskema med et stort HD-foto af instruktøren og citationen, der er den største meddelelse, der afslører essensen af ​​hendes arbejde.

Webstedets hovedmenu er enkel og nem at bruge for alle. Med kun 5 sektioner skaber det et dejligt indtryk og gør det nemt for en besøgende at gennemse hjemmesiden. Sådan skal en virksomhedswebsite, der drives af Weebly, endelig se ud!

9. Kiko plast

Kiko plast

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Kiko plast er et porteføljewebsted, der tilhører Kiko Rodriguez – en professionel grafisk designer og kunstner, der bor og arbejder i Miami. Kiko bruger billeder og illustrationer som et vigtigt redskab til at reflektere sine tanker og ideer. Han ser sin mission i at eksperimentere med de digitale og traditionelle teknikker, skabe dynamiske og organiske projekter.

Webstedet er ikke kun en værdig prøve, der er inkluderet i Weebly-samlingen, men det er også det mest pålidelige bevis på Kikos professionalisme og nicheekspertise. Det er logisk struktureret, hvilket giver adgang til det krævede indhold opdelt i flere sektioner. Hjemmesiden, der præsenteres som projektsiden, gør det muligt at gennemse designerens mest populære og kvalitets værker. Hvert værk har en beskrivelse, så brugerne kan forstå forfatterens hovedbudskab. Om siden leverer info om Kiko, hans kreativitet og hans personlige vision af virkeligheden afsløret i hans værker. Endelig er der en mulighed for at vælge nogle af de bedste værker af designeren i det tilsvarende Shop-afsnit. Dette er let, hurtigt og praktisk.

10. Prop & Spil design

Plug & Play-design

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Prop & Spil design er et webudviklingsbureau beliggende i London og Surrey. De fokuserer på at levere en bred vifte af webdesigntjenester, der er specifikt tilpasset deres kunders behov. Alle de projekter, de arbejder på, har et højt kreativitetsniveau, kreativ tænkning og innovativ tilgang.

For at få idéen om agenturets ekspertise og professionalisme niveau, skal du oprindeligt begynde med at gennemse dets websted. Hjemmesiden vil imponere dig med de mest populære projekter, de har afsluttet. Bare rul ned på siden for at se på deres beskrivelser samt på resten af ​​agenturets relaterede info (dens mission, tjenester, karrieremuligheder, kontakter). Hvis du ønsker at få adgang til andre sider, skal du nå den skjulte menu, der findes i hjørnet af hjemmesiden. Sådan kan du se andre værker, der er udført af agenturet, som er opdelt i kategorier baseret på deres nichefokus. Dette er en ret flot og fuldt udstyret prøve af et Weebly-baseret porteføljewebsted.

Bundlinie

Eksemplerne afbildet ovenfor er det bedste bevis på, at oprettelse af et porteføljewebsted med Weebly er bestemt en smart idé, der vil resultere i den øgede kundebase og anstændige udseende af din billedsamling! prøv at opbygge en sådan slags hjemmeside med Weebly på egen hånd. Og rolig ikke, hvis denne webstedsbygger skuffer dig med tiden – det kan du nemt flyt webstedet til WordPress eller enhver anden CMS eller online builder. Tjenesten giver dig mulighed for at oprette og downloade den fulde webstedskopi inklusive indhold og stildesign.

Er du en Weebly-bruger? Del med os din oplevelse, og vis, hvor perfekt er dit Weebly-websted!

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map