Bedste Weebly-webstedeksempler

Websteder med weebly-eksempel


Weebly – er uden tvivl en af ​​de nemmeste måder at starte et kvalitetswebsted i løbet af få minutter. Mange vælger Weebly for sin forenklede, widget-baserede browser-editor, der ikke kræver nogen programmeringsoplevelse overhovedet. Webstedsbyggeren bruger den såkaldte “boks” -model, der forenkler processen med oprettelse af websteder.

Systemet leveres også med kraftfulde integrerede blogging- og eCommerce-motorer samt flere designtilpasningsmuligheder. Disse funktioner gør det muligt for nybegynderne og dygtige webudviklere at starte forskellige typer projekter – fra enkle landingssider og op til komplette online butikker, porteføljer og forretningswebsteder.

Grundlæggende i 2006 af tre 22-årige studerende, og denne web-stedet-konstruktør er vært for over 50 millioner websteder over hele kloden. Så lad os se på nogle af Weebly-webstedets eksempler.

I denne artikel viser vi dig forskellige Weebly-drevne websteder, fra porteføljer til e-butikker. Dette er ikke de bedste Weebly-websteder – du finder meget mere kreative og effektive Weebly-websteder derude.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Opret et websted GRATIS

BLACKreBRANDED er en informativ online-rejse- og udvandringsinformationsaggregator, som samarbejder med annoncer, rejsende og andre brugere, der agter at offentliggøre rejserelaterede indlæg på webstedet til offentlig eksponering.

Webstedet indeholder snesevis af nicheartikler, der falder i flere kategorier baseret på de placeringer, de henviser til. Disse er Afrika, Amerika, Asien, Europa, Mellemøsten og Oceanien. Et interaktivt JS-kort tilgængeligt på hjemmesiden tilskynder læsernes interesse og opmuntrer til yderligere udforskning af websider. Sociale netværksknapper tillader at blive medlem af gruppen af ​​webstedsbidragere, mens listen over de for nylig indsendte indlæg gør det mere interessant at opdage nye fakta om verden. Dette er et perfekt eksempel på et populært Weebly-drevet websted.

2. Ina Road Kristi kirke

Ina Road Kristi kirke

Opret et websted GRATIS

Ina Road Kristi kirke ser sin mission i at tilskynde folk til at melde sig ind i kirken og opbygge tro på Jesus Kristus. Ressourcen har en enkel og rolig farvepalet, der ikke distraherer brugerens opmærksomhed fra hovedpunktet. Afsnittet Radioprogram gør det muligt at lytte til de seneste episoder af prædikener.

Der er også en mulighed for at se videoer af de nylige prædikener for unge og for små grupper. Du kan ansøge om en medlemsformular direkte på webstedet for at blive inviteret af webstedsteamet. Afsnittet Kommende begivenheder underretter brugerne om de forventede begivenheder, der vil blive afholdt i kirken. For alle, der ønsker at holde sig informeret om kirkerelaterede grundlæggende elementer, er der et detaljeret afsnit i sidefoden for at give adgang til de store websitetskategorier, herunder tilbedelsesplaner, tidspunkter og retninger, teammedlemmer, ofte stillede spørgsmål, prædikener, begivenheder, websideblog etc.

3. Travmarket

Travmarket

Opret et websted GRATIS

Travmarket.com leverer rejsebureauer et high end marketing-automatiseringsprogram, som inkluderer rejsemarkedsføringstragte, udsendte e-mails, landingssider sammen med den professionelle platform for sociale medier. Virksomheden sikrer også unik træningstilgang og support.

Webstedet leverer alle virksomhedsrelaterede oplysninger på en bekvem, forståelig og tiltalende måde. Det er godt struktureret til at sikre intuitiv navigering på webstedet og let adgang til alle de krævede data. Alle oplysninger er tilgængelige i flere webstedsafsnit, herunder tjenester, indhold, nyhedsbreve, træning & Support, prisfastsættelse. Indholdet vises på den hvide baggrund med orange og sorte dominerende farver, der fører brugerens opmærksomhed.

For alle disse brugere, der er på udkig efter muligheden for at komme i kontakt med teammedlemmerne, er der hurtig adgang til sociale netværksknapper tilgængelige i webside-sidefod og sidefod. Der er også FAQ-sektionen såvel som kontaktdata, der giver brugerne mulighed for at finde ud af alle de oplysninger, de er interesseret i. Det er en temmelig flot prøve af et forretningswebsted oprettet med Weebly.

4. Fusedale Design

Fusedale Design

Opret et websted GRATIS

Fusedale Design er en øverste destination for brugere, der leder efter enestående design af deres projekter. Studiet er involveret i udvikling og færdiggørelse af alsidige designopgaver baseret på deres kunders behov og krav. Designet af webstedet taler højere end et dusin ord.

En glideskærm på fuld skærm giver adgang til porteføljer af værker, som studiet har afsluttet, mens den lange menu, der findes på sidewebpanelet, giver adgang til adskillige projekter kun med få klik. Dette sikrer let og bekvem søgning og distraherer ikke brugerens opmærksomhed fra webstedets indhold.

5. Harry Carays restaurantgruppe

Harry Carays restaurantgruppe

Opret et websted GRATIS

Harry Carays restaurantgruppe er et websted, der tilhører Harry Caray; der er ejer og manager af en restaurantkæde flere steder. Virksomheden startede i 1987 og har vundet ekstrem popularitet siden den tid.

Hjemmesiden har et interessant introduktionsfoto af Harry Caray på hjemmesiden, som tilskynder til at foretage reservation lige fra starten. Webstedsmenuen er tilgængelig øverst på hjemmesiden og granta-adgang til forskellige undermenuepunkter med rullelister. Dette er restauranter og deres sorter, private begivenheder, ferier og begivenheder, gavekort og detailhandel, om os og kontaktsektioner. Højdepunktet på hjemmesiden er galleriet med berømtheder, der nogensinde har besøgt Harry Carays restauranter. Dette kan ikke andet end tiltrække opmærksomheden fra alle, der besøger webstedet for første gang.

6. Castle Hill Resort and Spa

Castle Hill Resort and Spa

Opret et websted GRATIS

Den allerførste ting, der fører brugerens opmærksomhed, når man kommer til Castle Hill Resort and Spa er en billedskyder på fuld skærm med imponerende placeringer af Castle Hill Resort and Spa beliggende i Vermont. Billederne er så tydelige og lyse, at de straks opfordrer til ønsket om at se, hvad resortet har at byde på.

Når du surfer på webstedet, støder du på overnatningssteder, tjenester, tilbud samt bryllup og spisemuligheder, du kan vælge imellem. Knappen “Kontroller priser”, der er tilgængelig øverst på hjemmesiden, giver dig mulighed for at finde ud af priserne for booking af resortets tjenester med angivelse af de datoer, du er interesseret i. Hvis du ønsker at holde dig informeret om de tilbud, som resortet har, skal du kan abonnere på deres nyhedsbrev eller slutte sig til grupperne i sociale netværk.

7. April Borrelli

April Borrelli

Opret et websted GRATIS

April Borrelli er et iøjnefaldende, minimalistisk personlig moderne projekt af en kunstner, der arbejder som teknisk designer for et tøjfirma. Aprils websted har en blog, et simpelt galleri og en kontaktformular. Webstedet er knyttet til Aprils Etsy-butik, hvor hun sælger sine kunsthåndværk.

Navigering af webstedet kunne være mere intuitivt. April Borelli har en standard Weebly-favorit. Brug af en masse hvidafstand holder et websted ryddig og gør det lettere for dine besøgende at opfatte visuelle oplysninger. Tilpassede, håndtegnet billeder hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære og spiller en vigtig rolle i etablering af dit brand (mens overbrugte stockbilleder kan skade dit billede).

8. Ancestor Hunt

Ancestor Hunt

Opret et websted GRATIS

Som projektets navn antyder, Ancestor Hunt er fuldt fokuseret på at hjælpe folk med at opdage deres familiehistorie ved at bruge flere tilgængelige ressourcer her. Hjemmesiden ejes og administreres af Kenneth R Marks, der personligt har brugt alle de leverede kilder og teknikker til at opdage de største nuancer omkring hans forfædre.

Hjemmesiden ser ganske interessant ud, da det bestemt overholder det store mål. Det avislignende design omfatter flere sort / hvid / retro fotos, der præsenteres på den grå baggrund med tilsvarende skrifttyper og stilarter. Menuen er også ganske rig her – den giver adgang til flere sektioner, hvor alle kan finde alle de emnerelaterede oplysninger. Disse inkluderer aviser, blog, avislinks, nekrologer, BMD-poster, fotos, årbøger, skilsmisseposter osv. Rullemenuen giver adgang til masser af andre webstedssektioner med masser af nyttig information.

For at starte online-søgning af dine forfædre direkte på webstedet, skal du bruge det integrerede søgefilterfelt, hvor du skal indtaste navn og efternavn på den person, du er interesseret i. Systemet genererer automatisk resultaterne, som vil hjælpe dig med at fortsætte søgningen. Det er meget praktisk, forståeligt, let og interessant for alle!

9. New England Fyrtårne

New England Fyrtårne

Opret et websted GRATIS

New England Fyrtårne leverer udtømmende information om mere end 200 fyrtårne ​​beliggende i flere stater i New England. Det er her alle, der er interesseret i denne form for information, kan finde detaljerede kendsgerninger om historien og den aktuelle tilstand af disse objekter.

Webstedsstruktur og navigation er forståelig og enkel fra første øjekast. Gennemse blot de vigtigste sektioner for at finde de nichespecifikke oplysninger, som kan være nyttige for dig. For at starte søgningen og gøre den enklere og mere effektiv skal du gå til afsnittet “Fyrtårne ​​efter stat”, der findes i webstedets menu. Vælg derefter din stat og hold kigge efter fyrtårninfo, du er interesseret i. Andre sektioner på websitet inkluderer Statskort, Fyrtårn Print & Boghandel, kontakter osv. Menuen er ret rig, og den kommer således med dropdown-muligheden for at gøre webstedet intuitivt og ikke så mættet med kategorier.

Webstedsdesign er ret tiltalende og beroligende. Alt indhold vises på den lyseblå baggrund med fotos i høj kvalitet af fyrtårne, der fører brugerens opmærksomhed. Den integrerede kalender, der er tilgængelig på hjemmesiden, indeholder information om de kommende begivenheder, hvilket er ganske praktisk for almindelige og første gangs brugere.

10. Leo Edwards Photography

Leo Edwards Photography

Opret et websted GRATIS

Leo Edwards Photography er en portefølje, der tilhører Leo Edwards – miljøportrettfotografen, hvis lidenskab er at skildre mennesker i deres naturlige omgivelser. Leo har masser af priser, mens hans bedste fotos udstilles forskellige steder overalt i verden. Hjemmesiden fortæller ikke kun fotografens historie, men har også en blog, en pressesektion og et galleri, der viser hans mest populære værker.

Så snart du åbner webstedet, får du tilbud om at downloade Adventure Photography Handbook, hvor du kan finde ud af insider-tricks og tip til, hvordan du øger dine rejsefotograferingsevner. Det er en anden funktion, der adskiller dette porteføljewebsted fra andre lignende projekter drevet af Weebly.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Opret et websted GRATIS

Karen Hurd er en online ernæringspraksis, der ejes og administreres af Karen Hurd, der hjælper hendes patienter og andre brugere, der er interesseret i emnet, lærer de vigtigste kost- og livsstilsgrundsæt for at åbne de mest effektive sundhedsprincipper..

Der er meget info, du kan finde ud af, mens du gennemser ressourcen. For at finde det emne, du er interesseret i, skal du udforske de webstedsafsnit, der er tilgængelige i menuen eller bruge søgefilterindstillingen til at angive den nøjagtige søgeforespørgsel. Menuen findes i hjørnet af hjemmesiden, hvilket giver den et tydeligt udseende. Menuen giver adgang til hovedwebsektionerne, herunder Emner, Om Karen (websteds ejer), Kontakt, podcasts, tale, opskrifter, vidnesbyrd og mere. Derudover er der Store-sektionen, hvor brugere kan bestille og købe produkter / e-kurser, Karen tilbyder til salg.

Det overordnede webdesign er ganske enkelt, men alligevel praktisk og tiltalende. Hele skærmbilleder og højopløsningsbilleder af maleriske landskaber kan ikke andet end tiltrække brugerens opmærksomhed og skabe en trøstende følelse af afslapning. Det er hvad mange brugere sætter pris på ved projektet.

12. Sadel og ruskind

Sadel og ruskind

Opret et websted GRATIS

Sadel og ruskind er et mand-og-kone-team, der skriver om mode, hjem og liv. Hjemmesiden har masser af hvidafstand og enkel navigation. Siden “Om” er værd at blive set. Det er sandsynligvis den mest kreative side af sådan art. Vi kan læse en fuld kærlighedshistorie og et romantisk forhold der. Som en ulempe kan jeg nævne, at tekstformatering kunne være mere konsistent.

13. Dwarmis

Dwarmis

Opret et websted GRATIS

Dwarmis er en webshop drevet af Weebly, som ejes og administreres af Dwarmis Concepcion. Efter at have arbejdet i modebranchen i et par år, besluttede Dwarmis at skabe sit eget mærke tøj, der skulle afspejle hendes individuelle vision for den omkringliggende verden. Modedesigneren fokuserer på elegance, stil og unikke former påvirket af latinamerikanske trends.

Onlinebutikken overholder absolut generel projektspecialisering såvel som til de grundlæggende e-handelstrends. Webstedet ser moderne, men alligevel almindeligt ud med billeder med høj opløsning (både farvet og sort-hvidt) samt elegante skitser af nye kollektioner, der står på den hvide baggrund. Dette fremhæver det store fokus på websitet. Der er også den integrerede indkøbsvogn og den kategoriserede butiksafdeling, hvor du kan gennemse produktspecifikationer og placere en ordre. Kontakter Page er også tilgængelig på webstedet, så du kan komme i kontakt med designeren eller abonnere på nyhedsbrevet. Godt job!

14. The Box Bros

The Box Bros

Opret et websted GRATIS

The Box Bros er et smukt Weebly-projekt designet omkring store billeder, der lokker besøgende og giver produktfordele. På hjemmesiden er der en video, der viser, hvordan Box Bros-produkterne produceres. Den eneste ulempe kan være rullemulighed på hovedsiden. Det er en kreativ beslutning, men det ser mærkeligt ud.

15. Rose City slik

Rose City slik

Opret et websted GRATIS

Rose City slik lokker besøgende med billeder af konfekt i høj kvalitet. Ejeren af ​​webstedet bruger kortene eller fliserne til at organisere sit indhold. Denne designtrend er effektiv ikke kun fordi den giver en side et rent udseende og præg, men også fordi det let tilpasser sig en række skærmstørrelser. Hovedsiden skal være mere informativ, og den skal bruges tilpasset favicon. Link til online shop går til Etsy markedsplads. Det er en smart beslutning for dem, der allerede har en Etsy-konto.

16. Vores tabel

Vores tabel

Opret et websted GRATIS

Vores tabel er et godt bevis på, hvad vi har sagt før, og vi siger det igen: et fantastisk logo, brugerdefineret domænenavn og smukke billeder med høj opløsning er nogle af de bedste måder at få din virksomhed til at se poleret og professionel ud. Denne side er et kooperativ af landmænd og producenter, der samarbejder om at skabe håndlavet, lækker mad til det lokale samfund. Det er et perfekt eksempel på en lokal fødevareleverandør. Et fladt design i gammel stil ser på samme tid attraktivt og seriøst ud.

17. Whiskybolden

Whiskybolden

Opret et websted GRATIS

Whiskybolden er et godt eksempel på, hvordan det at placere en video i høj kvalitet på din startside bliver en god måde at få besøgende opmærksomhed på, når de først ankommer og holde dem engagerede. Især hvis den video beskriver dit nøgleprodukt. Webstedsejere ved, hvordan det fungerer i virkeligheden. Dette sted bruger et smukt baggrundsbillede og en introduktionsvideo med en klar opfordring til handling. Men det kunne deles via mere end et socialt netværk.

18. Crosley

Crosley

Opret et websted GRATIS

Crosley er det amerikanske ikoniske brand, der er specialiseret i elektronik og apparater i verdensklasse, der sælges af virksomhedens distributører og detailhandlere. Mærket har vundet anerkendelse og popularitet blandt millioner af kunder. Virksomhedens hjemmeside kommer helt op til sin status og nichespecialisering. Dens design ser enkel og ganske minimalistisk ud, men det er netop det, der fremkalder brugernes tillid og beviser virksomhedens troværdighed.

Når du kommer til startsiden, vil du være i stand til at åbne webstedets menu i venstre panel for hurtig adgang. Menuen er omfattende og giver maksimal information om de vigtigste områder i brandets specialisering. Det er her du kan gennemse sektioner som køkken, vaskeri, komfort i hjemmet, Crosley Professional, kundeservice, om os, udvidet garantiregistrering, køb udvidet garanti osv..

Det, der er vigtigt, leverer webstedet detaljerede oplysninger om alle de produkter, der tilbydes til salg, inklusive produkter, hvis fremstilling er afbrudt. Valg af søgefilter hjælper med at finde den krævede info med mindst mulig investering i tid / kræfter til tiden. Crosley er en levende prøve på et kvalitetswebsted oprettet med Weebly.

19. Coppers Dream

Coppers Dream

Opret et websted GRATIS

Coppers Dream er den non-profit all-race hunde redning organisation beliggende i San Francisco Bay Area, der tilbyder hundeoptagelse tjenester. Organisationens navn blev inspireret af navnet på hunden – Kobber – som tilhørte grundlæggeren af ​​dyre-redningen.

Organisationens websted ser tiltalende og nichefokuseret ud. Der er masser af hundefotos på alle sider samt mange historier og værdifuld information om dem. Uanset hvilke fakta du gerne vil finde ud af om organisationen og de tjenester, den tilbyder, skal du bare komme til webstedets menu for at finde den der. Menuen er ret omfattende, og den kommer med dropdown-muligheden for at give maksimal information mulig. Det er her du kan finde nyttige fakta om de hunde og hvalpe, du kan adoptere, donations- og frivillighedsmuligheder, generel info om organisationen, online ressourcer samt flere succeshistorier Coppers Dream er stolt af.

Projektet har også konti på det sociale netværk, du kan abonnere på, hvis du ønsker at holde dig informeret om de seneste nyheder, begivenheder, opdateringer og planer for organisationen. Alt i alt fortjener dette Weebly-baserede websted bruger opmærksomhed som en kvalitetsprøve af et enkelt, men informativt websted.

20. Bioidentiske læger

Bioidentiske læger

Opret et websted GRATIS

Bioidentiske læger er et webbaseret projekt, hvor alle, der har behov for bioidentisk hormonbehandling, kan komme i kontakt med læger, der er specialiserede i behandlingen af ​​problemet for at diskutere de tilgængelige muligheder. Webstedet giver adgang til det lokale lokale bibliotek, med masser af klinikker og læger inkluderet på listen.

Hvad du har brug for for at komme i gang med din søgning er at vælge den tilstand, du bor i, fra den omfattende liste over tilgængelige steder på hjemmesiden og derefter bruge lægerens kontakter til at finde den bedst mulige variant med hensyn til dit individuelle helbredsproblem. Bortset fra online biblioteket giver webstedet adgang til adskillige sektioner, der leverer de krævede oplysninger om projektet, dets fordele, kontakter osv. Der er et separat FAQ-afsnit, hvor du kan finde svar på alle de spørgsmål, du måske er interesseret i.

Der skal lægges særlig vægt på funktionen “Telemedicine”, som er tilgængelig direkte på webstedet og hjælper med at nå patienterne i fjerntliggende regioner eller dem, der fysisk ikke er i stand til at kontakte læger personligt, men alligevel har brug for deres hjælp. Telemedicin involverer specielt audiovisuelt udstyr, der gør det muligt at levere sundhedsdiagnostik, vurdering, behandling og konsultationer i fjerntilstand. Denne funktion er et ægte højdepunkt på webstedet, hvilket gør det skiller sig ud fra mængden.

Bundlinie

Leder du efter en anstændig webstedsbygger til at lancere et funktionelt og visuelt tiltalende websted? Derefter Weebly er en af ​​de bedste løsninger, du kan gå efter. Uanset om du planlægger at oprette en blog, et forretningswebsted, en webshop eller en portefølje, kommer denne platform op til et af disse formål. Websteder, der er gennemgået ovenfor, er det bedste bevis på dette. De har en fantastisk kombination af tiltalende design, funktionalitet og et rigt funktionssæt. De indeholder den krævede mængde menussektioner til at dække alle de nuancer, som brugerne muligvis er interesseret i.

Hvad mere er, Weebly-websteder er nemme at navigere og brugervenlige. Dette reducerer browsingtiden til et minimum. Men selv hvis du var startet med Weebly og skuffet over det, kan du nemt forvandle dit websted til anden web builder eller CMS; se i denne vejledning for flere detaljer: Svage til WordPress-migration.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map