Bedste Wix-blogeksempler

Eksempler på Wix Blogs


Der er to hovedårsager til, at folk bruger internettet: at dele ting og blive informeret. Heldigvis har du ikke brug for en programmeringsgrad for at designe dit eget websted og begynde at dele med andre med moderne kodefrie webstedsbyggere. Du har bare brug for en interesse og lidenskab.

I dag ønsker vi at vise nogle af de vidunderlige DIY-websteder oprettet ved hjælp af Wix webstedsbygger. Dagens samling viser websteder med indbyggede Wix-blogs.

Bemærk, at de skærmbilleder, vi har taget, kan give dig et forkert indtryk af hele design af disse websteder. Vi anbefaler, at du kigger nærmere på hvert websted for at se deres struktur, overskrifter, sidefødder og andre elementer.

1. New Media Institute

New Media Institute

Opret en blog gratis

New Media Institute er et websted for NMI (New Media Institute) – en forsknings- og fakta-organisation, der ser sin mission i at forbedre den offentlige forståelse af spørgsmål, der tackle de vigtigste midler til digital kommunikation. Instituttet samarbejder i vid udstrækning med lokal og international forskning, nyhedsmediegrupper, regeringsrepræsentanter og industrieksperter.

Webstedet giver adgang til flere statistikker, fakta, analytiske data og andre oplysninger fra hele verden. Denne info er bekvemt opdelt i flere sektioner – Forskning, download Awards, Presse, Om osv., Som opdateres regelmæssigt og giver uvildige, men alligevel værdifulde data. Der er også en mulighed for at anmode om et interview med en af ​​NMI-eksperterne ved at udfylde feltet Kontakt os. Det overordnede webstedsdesign er grundigt gennemtænkt for at give praktisk oplevelse af webbrowsing. Funktionen Search Site hjælper med at skære ned den tid, der kræves for at finde den krævede information, og der er også en mulighed for at gennemse feeds på det sociale netværk for at opdage de seneste nyheder og opdateringer. Det siger sig selv, at dette Wix-baserede websted bestemt er værd at være opmærksom på brugeren.

2. Mind Heart Space

Mind Heart Space

Opret en blog gratis

Det eneste kig på Mindheart Space Hjemmeside skaber beroligende og roligt indtryk på grund af den afslappende videobaggrund ved havet, den indeholder. Hjemmesiden hører til Adrienne Lopez, der ser sin mission i at hjælpe folk med at føle sig afslappet og støtte deres individualitet.

Community-bloggen leveres med nyttige artikler relateret til webstedsemnet. Det underretter brugerne om begivenhederne, der sker i Adriennes liv, hendes vision om den omkringliggende verden, hendes ideer og særlige tilbud til nuværende og potentielle abonnenter. Der er de seneste indlæg og sektioner med de mest interessante artikler. Kategorien Søg efter tags gør det muligt at kigge efter tematiske artikler efter tags, mens det omfattende arkiv tilbyder en liste over indlæg, der er kategoriseret efter dato. Læsere kan følge blogopdateringerne på de sociale netværk ved at slutte sig til grupperne.

3. Ethel elsker mig

Ethel elsker mig

Opret en blog gratis

Ethel elsker mig pesenter en række unikke kunstværker og sjældenheder, hvoraf mange tilbydes i begrænsede udgaver. Webstedet leveres med eCommerce-funktionen, der tilbyder en række originale stykker oprettet af Ethel. Blogdesignet er tiltalende, blidt og lidt barnligt, men dette skaber enkel og betroet atmosfære.

Bloggafsnittet indeholder masser af artikler om Ethel, hendes mest populære værker og kreative ideer. For de læsere, der er interesseret i forfatterens kreativitet, er der afsnittet Featured Posts, de seneste poster og arkiverne, hvor de kan gennemgå de tidligere publicerede poster. Adgang til socialt netværk er også tilgængelig her for at give mulighed for at følge nyhederne om bloggen og opdateringerne, så snart de er offentliggjort.

4. Riboudin Retreats

Riboudin Retreats

Opret en blog gratis

Riboudin Retreats er et Frankrig-baseret boligbyområde, hvor du kan slappe af og glemme dine hverdagslige problemer, at praktisere yoga, afslapning, meditation og velvære.

Bloggen såvel som webstedet generelt ser forfriskende og lys ud, med farverige indbydende fotos af stedet og de tjenester, du kan benytte der. Der er også mange informative indlæg om sund levevis, opskrifter, meditation og andre afslapningsanbefalinger. Arkiver-sektionen, de valgte poster og funktionerne Søg efter tags gør det muligt at finde de poster, du er interesseret i uden nogen særlig indsats overhovedet. Ønsker du at modtage blogopdateringerne? Abonner derefter på webstedets nyhedsbrev for at holde dig informeret om dem. Stedets kontakter er tilgængelige i sidefoden for hurtig og nem adgang.

5. MikoDesign

Eksempler på Wix Blogs - MikoDesign

Opret en blog gratis

MikoDesign er et websted for det Rotterdam-baserede designstudie, der ejes og drives af Erika Harberts. Erika vil virkelig sprede kreativitet blandt sine læsere. Hendes blog har et rent udseende, giver dig mulighed for at søge efter tags og har også nylige indlæg og blokke til valgte indlæg.

Webstedet har rent, pænt og iøjnefaldende design. Der er intet, der distraherer brugernes opmærksomhed her. Tværtimod er alle elementerne deres steder, hvilket øger let søgningen og bekvemmeligheden. Dette er hvad der gør webstedet brugervenligt og enkelt at gennemse.

Hjemmesiden indeholder ikke meget info om bloggen, dens ejer eller de meddelelser, hun gerne vil videregive. I stedet er disse oplysninger tilgængelige i 9 sektioner i hovedmenuen, som ikke inkluderer detaljerede oplysninger om bloggen, men også indeholder video- og fototutorials, artikler og kontaktdata. Bloggen leveres med den indbyggede online shop, hvor de bedste originale forfatters værker tilbydes til salg. Hver af dem fås med fotoet i høj opløsning og beskrivelsen, som giver dig lettere valg. Enkel, men effektiv blogeksempel oprettet på basis af Wix-platformen!

6. Scran Line

Eksempler på Wix Blogs - Scran Line

Opret en blog gratis

Enhver på diæt, pas på Scran Line internet side; det indeholder billeder, der vil gøre dig virkelig sulten! Den skumle blog er ejet af Nick Makrides, en australsk konditor og amatør mad fotograf. Scran Line afspejler Nicks passion for mad og design og hans enestående evner som fotograf.

Nicks websted imponerer med opmærksomhed på detaljer og kreativ tilgang. Hans blog bruger et næsten ‘klassisk’, velkendt Wix’s blogdesign, men det er stadig utroligt smukt. Hvad er hemmeligheden? Nick bruger en hvid baggrund, der vindende understreger det lækre billedsprog. Resultatet er imponerende – bloggen ser frisk, ren og professionel ud; placeringen af ​​siteelementer er gennemtænkt.

Nick ved helt sikkert, hvordan man får mest muligt ud af Wix. Udover Wixs bloggingfunktioner bruger han gallerifunktionen til at vise sine designrelaterede værker, en tilmeldingsformular til nyhedsbrev, en kontaktformular og integration af sociale medier. Webstedet er mærket fra favorit til sidefoden. Tillykke med et smukt websted, Nick!

7. NoraMinno

Eksempler på Wix-blogs - NoraMinno

Opret en blog gratis

NoraMinno er et websted for en registreret diætist og certificeret personlig træner med base i New York, NY. Hendes minimalistiske blog har ren typografi og frisk farvepalet. Det hjælper hende med at dele hendes lidenskab for fitness og sund livsstil.

Den første ting, der fanger opmærksomheden hos brugere, der besøger denne Wix-baserede blog, er den store skyderen, der har klare fotos i høj opløsning og de tekster, der tilskynder besøgende til at fortsætte med at gennemse bloggen. Det ser ud til, at alle oplysninger, du muligvis er interesseret i, findes her. Skyderen kan omdirigere dig til ethvert afsnit, du har brug for, baseret på de overskrifter, du vil se på billederne.

Derudover involverer startsiden widgets af sociale netværk, du kan besøge for at dele dine ideer og tanker relateret til sund ernæring og livsstil med ligesindede brugere. Dette er meget praktisk og hjælper med at spare din tid!

8. BezlDesign

Eksempler på Wix-blogs - BezlDesign

Opret en blog gratis

Hvad fandt vores opmærksomhed omkring BezlDesign var den generøse brug af hvidrum. De forstår, at de ikke blot giver ud info, men de ønsker at forvandle læsere til kunder. BezlDesigns blog har en solid visuel struktur, der giver masser af oplysninger uden at overvælde læseren.

Bloggen oprettes ved hjælp af fordelene, der tilbydes af Wix-webstedsbyggeren. Dette afspejles tilsvarende i designen af ​​webstedet. Den hvide baggrund, vi allerede har talt om, peger effektivt på fordelene ved Bezl Products. Webstedets farvepalet hjælper med at understrege effekten og tiltrækker således nye kunder.

Blandt de andre praktiske funktioner giver det mening at nævne tilgængeligheden af ​​detaljerede oplysninger om det produkt, bloggen er viet til. Du behøver ikke at gennemse stedet og leder efter de oplysninger, du har brug for i andre sektioner. Bare rul ned på startsiden for at se egenskaberne ved produkterne og fordelene, de tilbyder dig. Hvis du stadig er i tvivl om købet, kan afsnittet om kundeanmeldelse, der findes i den nederste del af siden, hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Opret en blog gratis

Black Hound Design Company er et websted for det amerikansk-baserede selskab, der fremstiller forskellige slags møbler, herunder tilpassede restaurantmøbler, bryggerimøbler, kontrakthuseudstyr samt detailarmaturer og displayartikler. Det overordnede webdesign er enkelt, men alligevel elegant og raffineret. Hver bruger får adgang til de vigtigste og mest værdifulde virksomhedsrelaterede oplysninger, inklusive historien om deres udvikling, portefølje af erhvervs- og boligprojekter, produktkatalog, garantiproblemer og andre must-have aspekter.

Webstedsblog, der er tilgængelig på en separat side, leverer alsidig og værdifuld info om alle nuancer, der tackler møbelfremstillingsindustrien. Stillingerne er her nemt opdelt i kategorier baseret på nogle vigtige kriterier. Disse inkluderer Restaurantmøbler, Restaurantdesign, Boligmøbler, Mød Maker osv. I søgefilterfeltet kan du vælge de poster, du måske er interesseret i baseret på specifikke parametre eller søgeord. Brugerkommenteringsindstilling er også aktiveret her, hvilket gør det muligt for læsere at forlade deres kommentarer, meninger, ideer og forslag baseret på emnerne for artikler, de læser. Dette bidrager til brugerkommunikation og hjælper med at øge webstedstrafikken.

10. Suppestudier

Eksempler på Wix Blogs - Suppestudier

Opret en blog gratis

Suppestudier er et professionelt Wix-drevet websted, der hører til Derek Edward Pfohl, den erfarne restaurantfotograf, der har besluttet at oprette stedet for at bringe sin kreativitet, logik og sjæl på et sted.

Siden ser professionel ud fra den allerførste side, der forbyder genoptryk, omfordeling eller gengivelse af de tilgængelige materialer. Når du besøger hjemmesiden, er du forbløffet over dens design, der ser opmærksom ud og griber en saftig farvepalet. Den fremherskende del af hjemmesiden repræsenterer et stort foto, der fokuserer brugernes opmærksomhed på bloggens emne og afslører forfatterens professionalisme lige fra starten..

Webstedsnavigation er let og forståelig med kun 6 hovedmenusafsnit. Dette er dog nok til at få den maksimale information om forfatteren og hans værker. Galleriet er repræsenteret af to kategorier afhængigt af den type projekt, en bruger er interesseret i. Alt i alt imødekommer bloggen behovene hos de besøgende, der leder efter en kvalificeret fotograf! Godt job!

11. Angelina Darrisaw

Eksempler på Wix-blogs - Angelina Darrisaw

Opret en blog gratis

AngelinaDarrisaw er et personligt websted, der hører til Angelina Darrisaw, en international forretnings- og karriere coach, brandambassadør og digital mediestrateg. Hun er grundlæggeren af ​​C-Suite Coach, en karrierecoaching og indholdsplatform, der leverer karriere- og coachingindhold til folk, der har brug for denne info.

Webstedet er designet på basis af Wix-platformen og er en af ​​de bedste eksempler på blogs, der er tilgængelige på Internettet. Designet af hjemmesiden overholder webstedets emne. Elementerne, det indebærer, flettes sammen til et enkelt projekt, der repræsenterer forfatteren af ​​webstedet og hendes faglige aktivitet på den mest fordelagtige måde. Hjemmesidens lysegrå baggrund hjælper med at fokusere brugernes opmærksomhed på forfatterens foto og oplysninger om hende.

Hjemmesiden indeholder 7 hovedmenupunkter, der er anført i øverste del af siden. Disse er “Hjem”, “Om”, “C-Suite Coach”, “Presse”, “Blog”, “Udseende” og “Kontakt”. Hver kategori bugner af fotos, videoer, artikler og anden information af høj kvalitet, som en besøgende kan være interesseret i. Dette er en ganske succesrig personlig blogeksempel, der helt sikkert vil være en succes!

12. Jan Avellana

Eksempler på Wix Blogs - Jan Avellana

Opret en blog gratis

JanAvellana hører til den talentfulde kunstner og forfatter. Webstedet er opkaldt efter forfatteren og repræsenterer hendes kreativitet i det mest gunstige lys.

Bloggen har karakteristisk, klart og pænt design med masser af tiltalende elementer, der fremhæver meddelelserne fra forfatteren, der er afsløret i hvert indlæg. Den hvide baggrund af hjemmesiden bidrager til bedre synlighed af indholdet. Bloggen bugner af interessante artikler skrevet af Jan Avellana for at beskrive sit liv og begivenheder, hun har gennemlevet. Et af højdepunkterne i bloggen er de billeder og citater, der følger med hvert indlæg og afspejler forfatterens tanker på en præcis og forståelig måde.

Blogmets forfatter lægger særlig vægt på rettidige indholdsopdateringer. Den eneste ulempe ved bloggen er små skrifttyper, der næsten ikke er synlige, selv på hjemmesidens lyse baggrund. Dette komplicerer læseprocessen og kan være en alvorlig hindring for nogle brugere.

13. Kør kultur

Kør kultur

Opret en blog gratis

Kør kultur er et websted, der ejes og drives af Dane Verwey, som har været en selvsikker og selvbevidst løbentusiast i over 20 år. Dane mener, at løbning hjælper mennesker med at leve et fuldt og sundt liv, og derfor opmuntrer han andre til at deltage i sin hobby. Det er grunden til, at han lancerede webstedet, der centrerer omkring løbende problemer og hjælper kørende fans med at holde forbindelsen, støtte og lære af hinanden.

Webstedet leverer udtømmende information om løb, der kan være nyttigt og interessant for entusiasterne. Med dette formål har webstedsforfatteren oprettet flere webstedsektioner, som hver især fokuserer på et bestemt emne. Således kan du gennemse følgende sider: Om os, blog, uglerne, køre terapi, medlemmer og endda butik. Webstedsdesign er tiltalende, intuitivt og alligevel ganske enkelt. Dette bidrager til let browsing og sikrer maksimal brugervenlighed. Den dominerende baggrundsfarve er hvid, hvilket skaber beroligende indtryk fremhævet af de højopløst farvede fotos, der er noget relateret til at køre. Webstedsmedlemmer har også en mulighed for at abonnere på blogopdateringerne via e-mail for at modtage underretninger om nye artikler til tiden.

14. Tal og trives

Tal og trives

Opret en blog gratis

Tal og trives er et websted, der er forpligtet til at hjælpe forældre med at øge seksuel bevidsthed om deres børn på en korrekt, sund og smart måde. Ejeren, forfatteren og hovedbidrageren af ​​bloggen er Emi Canahuati – den professionelle AASECT-certificerede seksuelle pædagog, der også har været en træner i over 17 år. Bortset fra at give generelle oplysninger om børns seksuelle undervisning, giver webstedet også de tjenester, som hvert medlem kan benytte / bestille på webstedet. Der er også en mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet for at få alle de relaterede oplysninger til tiden og se uddannelsesvideoer, der er specielt oprettet til børn og deres forældre.

Talk and Thrive Blog er på sin side også dedikeret til at støtte forældre i deres forsøg på at give deres børn korrekt sex og seksualitetsrelateret information. Blog-sektionen opdateres regelmæssigt med nye indlæg, der ikke kun giver høj informationsværdi, men også er interessante for børn og voksne. Der er en mulighed for at blive et registreret webstedmedlem for at kunne give dine kommentarer, når du har læst de artikler, du er interesseret i. En anden ting, der fængsler brugerens opmærksomhed, er det faktum, at hver artikel leveres med farvede og underholdende fotos, der tilføjer værdi til indlæg, de kommer med.

15. Kreativ kanal

Kreativ kanal

Opret en blog gratis

Kreativ kanal er et websted for Strategic Retail Marketing Agency, der har over 20 års ekspertise inden for inspirerende købspassion, der til sidst hjælper med at forbedre menneskers liv. De anvender deres shoppercentriske tilgang og giver uovertruffen indsigt og data, der er nødvendige for at drive deres kunders kampagner og shoppingstrategier. Webstedet dækker ikke kun de vigtigste shoppingrelaterede aspekter, men giver også adgang til flere vigtige kategorier, nemlig Retail Xpert Værktøjskasse, Karriere, Kundeside samt Kontakt os sektionen.

Bortset fra at benytte generel info, får brugerne en mulighed for at gennemse sektionen Insights-websted, hvor de kan læse nylige industrirelaterede nyheder, samlinger af historier, data og Retail Labs Marketplace Reports, som gør det muligt at skabe fleksibel og dybdegående forståelse af kundeadfærden hos brugerne samt den generelle brugeroplevelse. Der er adgang til flere indlæg her, som opdateres regelmæssigt for kun at give de nyeste, ajourførte og virkelig uvildige oplysninger. Creative Channel er en fantastisk prøve af det Wix-baserede websted, der leveres med en kvalitet med fuld funktion.

Bundlinie

Selvom det kan være svært at oprette en virkelig unik blog, der vil være anderledes end de mange, der findes online, er det utroligt let at starte en ren, velstruktureret blog, hvor alt indhold præsenteres smart, så læsning er let for dit publikum. Farverige overskrifter og brugerdefinerede tegne baggrunde skaber ikke en god blog. Bloggen har brug for en smart visuel struktur og et dybtgående hierarki af siteelementer.

For at oprette en enestående blog skal du have friske ideer og kreativ tilgang, men du behøver ikke at gå til langt at eksperimentere med design. Overkomplicér aldrig dit websted bare for at gøre det ‘unikt’. Gå ikke over bord, hold det enkelt.

Opret en gratis blog med Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map