Bedste Wix e-handelseksempler

Eksempler på Wix e-handel


Wix har sit eget e-handelssystem, der giver dig mulighed for at tilføje en smuk, tilpasselig online butik til dit Wix-websted. Wix eCommerce er ganske fleksibel: den understøtter flere betalingsmetoder som PayPal og Webmoney, giver dig mulighed for at importere hele din online butik til Facebook og aktivere forskellige e-handelsrelaterede applikationer, såsom gavekort, Sellfy (en app, der giver mulighed for at sælge downloads) og mere.

Wix webshop-funktionalitet er en del af en af ​​dens e-handelsplaner. I øjeblikket tilbyder webstedsbyggeren flere forretnings- / e-handelsabonnementer, der adskiller sig i funktioner, vilkår, webbygningsværktøjer og leverede tjenester. Således kan brugere vælge mellem Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) og Enterprise ($ 500 / mo) planer med hensyn til deres e-handelsbehov og færdigheder. Planerne er provisionfrie og dermed overkommelige ikke kun for de fleste iværksættere, men også for almindelige brugere.

Bortset fra anmeldelser er der en anden fantastisk metode til at se og føle, hvordan Wix eCommerce virkelig fungerer – se eksempler på Wix eCommerce. Heldigvis viser bygherren sine klienters værker på deres officielle side, så du nemt kan gennemse dem.

Vi har omhyggeligt udvalgt nogle af de bedste eksempler. Her går de.

1. Tør Steppers

Tør Steppers

Bedste e-handelswebbygere

Tør Steppers er en webshop, der tilbyder en samling af tørt stepper, der vil beskytte dine sko mod fugt og mudder på en regnvejrsdag. Webshoppen er logisk struktureret med flere menupunkter, der fuldstændigt afslører webstedets indikation. Intuitiv og enkel navigation, en billedskyder, der leverer de produkter, der er tilgængelige til salg, kundevurderinger og en video, der giver indsigt i den tørre steppers universelle karakter, gør online-butikken værd at besøge.

Du kan også gennemse sektionen Ofte stillede spørgsmål og nå sociale netværkskonti i webshoppen for at holde dig opmærksom på de seneste indsamlingsopdateringer. For de brugere, der er interesseret i detaljer om indkøbsprocessen, tilbyder webstedet en mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev eller komme i kontakt med teamet ved at udfylde den kontaktformular, der er tilgængelig nederst på hjemmesiden.

2. Stykke historie

Stykke historie

Bedste e-handelswebbygere

Stykke historie er et websted for det Tel-Aviv-baserede designstudie, der fokuserer på at skabe historierelateret legetøj, prints og T-shirts. Studiets hovedmål er at skabe seje, moderne gaver, der bringer israelsk og jødisk folklore til en ny æra.

Selvom webstedet rummer meget indhold, ser det rent og pænt ud. Med hensyn til design bruges det tidløse sort / hvide farveskema, der giver et indtryk af minimalisme og elegance. Skyderen på hovedskærmen er bestemt iøjnefaldende – jeg så den tre gange. Det ledsages af promo-koden nedenfor, som er et godt marketingtriks, der sigter mod at engagere besøgende på webstedet til salgsprocessen lige fra starten.

3. Vintique Watch

Vintique Watch

Bedste e-handelswebbygere

Vintique Watch er webshoppen med vintage-inspirerede ure med antikt design. Hjemmesiden skaber behageligt indtryk og opfordrer en bruger til at gennemse produktkataloget for at se, hvad det har at tilbyde dem.

Lys farvepalet, udbredelse af hvid farve, der skaber atmosfære af plads og komfort, minimal brug af tekst og overflod af fotos af høj kvalitet af ure, der taler højere end ord, giver webstedet et stilfuldt, yndefuldt og moderne look. De mest udsøgte urmodeller leveres direkte på hjemmesiden, mens knappen “Vis fuld samling” omdirigerer til kataloget over ure, der tilbydes til salg.

Disse brugere, der ønsker at komme i kontakt med webshopholdet, kan gøre det ved at bruge kontakterne eller udfylde kontaktformularen. Hvis du ønsker at blive informeret om de nye katalogopdateringer eller butiksnyheder, er der en mulighed, der giver dig mulighed for at deltage i adresselisten og få den nødvendige information til tiden. En vellykket prøve af et Wix-baseret e-handelswebsted!

4. Det originale viskestykker Co.

Det originale viskestykker Co

Bedste e-handelswebbygere

Det originale viskestykker Co. er en familiedrevet virksomhed, der producerer og sælger en bred vifte af viskestykker, inklusive dem med personaliserede udskrifter. Med en historie bag mærket bliver viskestykket mere end bare et stykke stof. Jeg må sige, at ejere af webstedet gør et godt stykke arbejde med at fremhæve den originale idé bag deres produkter, og her er hvorfor.

Dette websted kan være et perfekt eksempel på, hvordan du kan opbygge dit eCommerce-websted ved hjælp af Wix. Den første ting, der fanger opmærksomhed, er kreativiteten i topmenuen, der visualiseres i form af viskestykker, der er vasket og hængt langs linjen for at tørre. Hver viskestykke (menuindgang) repræsenterer en producent og fører brugeren til det tilsvarende katalog. Den nederste menu afslutter sammensætningen, da menublokkene bruger den samme skrifttype og stil.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Bedste e-handelswebbygere

Bensimon Boutique er et Wix-drevet e-handelswebsted, der er grundlagt og ejet af Tanya Hamersfeld, der kommer fra en familie af juvelerer. Webstedets design afspejler dets essens og mission – at sælge moderne smykker med en legende twist.

Ligesom hvert smykke, der vises i E-Boutique-sektionen, er luksuriøst og eksklusivt, har hver side på webstedet trendy og stilfuldt design. Dets sort / hvide generelle farveskema er mesterligt skabt for at påpege skønheden i farverige billeder af smykkeartikler fra Bensimon-kollektionen.

En detaljeret pop-up-menu findes øverst på hjemmesiden, informativt kontaktsektion, integreret online-butik, widget til socialt netværk og tilgængelighed for at gennemse webstedet ved at vælge et af de tilbudte sprog og få ressourcen til at skille sig ud fra mængden!

6. Amoodz

Amoodz

Bedste e-handelswebbygere

Amoodz er et e-handelswebsted, der er professionelt udviklet af Wix webstedsbygger. Webstedet er oprettet med hensyn til moderne webdesignideer og trends. Det har alt, hvad en besøgende har brug for for at blive begejstret for at fortsætte med at gennemse stedet og vælge et af de mest eksklusive og luksuriøse smykkestykker, som en besøgende har brug for.

Webstedets design ser ganske enkel ud, men elegant og stilfuld på samme tid. Webstedet er oprettet på fransk, så det er ikke rigtig praktisk for en engelsktalende besøgende at gennemse det. Dette forhindrer imidlertid ikke brugerne i at evaluere smykkekollektionen på webstedet, som leveres med fotos og videoer i høj kvalitet, der demonstrerer dets smag. Et dejligt eksempel på et e-handelswebsted!

7. Lille skift Finery

Lille skift Finery

Bedste e-handelswebbygere

Lille skift Finery er en online shop, der er placeret i New Orleans og blev oprettet på basis af Wix webstedsbygger. Webstedet tilbyder eksklusive øreringe, halskæder og armbånd til salg.

Designet af dette eCommerce-websted svarer til ideerne og beskederne i onlinebutikken og har noget aggressivt, men opmærksomt gripende look. Den lysebrune hjemmeside leveres med fotos i høj kvalitet, der demonstrerer skønheden og ægtheden af ​​de varer, der tilbydes til salg her, og har knappen Shop nu, som opfordrer en besøgende til at fortsætte med at gennemsøge hjemmesiden. Den integrerede widget til sociale netværk giver ejere af webstedet mulighed for at holde kontakten med deres klienter døgnet rundt.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Bedste e-handelswebbygere

Andrea Miranda Salas er et websted for produktdesigneren af ​​udsmykning og arkitektoniske objekter med base i Brooklyn, New York. Hun brænder for materialer, teknikker og håndværk, som du kan se fra det første kig på hendes hjemmeside.

Signaturfunktionen på dette websted er brugen af ​​hvide rum og billeder i høj kvalitet, hvilket giver indholdet og brugernes øjne plads til at trække vejret. Et andet interessant element er en fast navigationslinje, der ruller ned ad en side med dig og giver mulighed for interaktion, når du klikker på den. Det eneste, der bevæger sig, er de ting, du kan købe. Stilfuld og ren, dette er et af de bedste eksempler på websteder på listen.

9. Lefaye produkter

Lefaye produkter

Bedste e-handelswebbygere

Lefaye produkter er et firma stiftet af mor og datter, Jennifer og Morgan Keitt, som er dedikeret til at give kvinder produkter af topkvalitet, der forenkler og beriger deres daglige rutine. Selvom en sort-hvid farvepalle kan virke overdreven, ser det ud til at være en perfekt pasform til LeFaye Products. På den ene side viser det en vis grad af høj klassesans for deres kosmetik, og på den anden side har det også en beroligende effekt på de besøgende. Det sofistikerede minimalistiske udseende hjælper med at henlede opmærksomheden på de produkter, der vises, og beder dig om at udforske dem i detaljer. Det eneste, jeg ville forbedre, er sortimentet. Jeg ville ønske, at der var flere varer til katalogets komplette udseende.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Bedste e-handelswebbygere

Clay Crocks er et websted for den Boston-baserede studiepotter, Jeremy Ogusky, som også er grundlæggeren af ​​Boston Fermentation Festival. Jeremy brænder for sin hobby og tilbringer den rådende mængde af sin tid på værkstedet, hvor han skaber håndlavede keramikstykker til kokke, barbers, bagere, hoteller, gæringsmænd, bartendere, bloggere og andre klienter, der er interesseret i hans tjenester.

Hjemmesiden i sig selv ser ganske usædvanlig og ekstraordinær ud fra første blik. Du kan ikke finde noget indhold på hjemmesiden undtagen det store lysbilledshow med stor opløsning, der præsenterer webstedsforfatter og hans mesterværker. For at få adgang til den detaljerede info om keramikstudiet skal du aktivere knappen “Enter”, der er tilgængelig i hjørnet af hjemmesiden. Dette vil omdirigere dig til yderligere websidesider, hvor du finder ud af mere om selve studiet, porteføljen af ​​Jeremy’s værker, instruktioner om, hvordan du arbejder med materialerne såvel som de største gæringshemmeligheder. Derudover vil du være i stand til at lære mere om de kommende begivenheder og projekter, som forfatteren gerne vil have dig til at vide om.

Hele webstedets design er enkel, men alligevel interessant, og præsenterer alt indholdet på en visuelt tiltalende og logisk måde. Bortset fra de tilgængelige oplysninger i webstedssektioner, kan brugere få adgang til konti på det sociale netværk for forfatteren / studiet for at se gennem flere fotos, videoer og andet relateret indhold. Webshopets tilgængelighed gør det muligt at shoppe de håndlavede varer, som pottemageren opretter på egen hånd, og tilbyder til salg til det store udbud af kunder. eCommerce-funktionalitet realiseres via Etsy plugin-integration her, hvilket gør det muligt at tilbyde produkterne til salg på en hurtig og effektiv måde. Det er en temmelig god prøve af standardwebshoppen oprettet med Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Bedste e-handelswebbygere

Kerri Pom er et personligt websted for Kerri Pomarolli, der er en talentfuld komiker, forfatter, skuespiller og taler. Hjemmesiden leverer de eksplicitte oplysninger om Kerri, hendes aktivitet, karriere, bedste shows og andre relaterede fakta, skuespillerens fans vil gerne vide om hende. Der er en mulighed for at gennemse flere fotos, videoer, præsentationer af de kommende shows og andre begivenheder, hvor hun skal deltage i. Brugervurderinger, der er tilgængelige i det tilsvarende afsnit, er det bedste bevis på Kerris popularitet, professionalisme og anerkendelse.

Webstedet er logisk struktureret, alligevel ser det noget overbelastet ud med lyse fotos, grafiske elementer, videoer, sjove historier og andre typer underholdende indhold, der bidrager til det samlede brugerengagement og tilfredshedsgrad. Kontoknapper på det sociale netværk giver adgang til Kerris profiler i populære sociale netværk. Blandt andre menu-links kan brugere gennemse og aktivere, det giver mening at nævne kalenderen for de kommende begivenheder, pressepublikationer, medieindhold, anmeldelser, blog og endda en butik. På grund af den kraftfulde integrerede e-handelsmotor, som Wix kan prale af, bliver det muligt at gennemse og købe webshop varer, som forfatteren tilbyder til salg. Produktbeholdningen opdateres regelmæssigt for at holde Kerris fans tilfredse. Det er en fantastisk prøve af den Wix-baserede butik, der er forbundet med webstedet.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Bedste e-handelswebbygere

Kim Weitkamp er et websted for historiefortælleren, taleren og en ledertræner, Kim Weitkam, hvis talent, motivation og færdigheder hjalp mange mennesker med at finde svar på deres flere spørgsmål og endda nå succes på deres personlige / forretningssfære. Hjemmesiden indeholder meget info om Kim, herunder hendes personlige livshistorie, vejledning til succes / motivation, kommende projekter og planer osv. Denne og anden info præsenteres i de store websidesektioner, såsom Hvad Kim gør, Tour, Kontakt, Media / Press , Sjove ting og mere.

Når det kommer til mere detaljeret browsing af websteder, kan brugerne ikke være opmærksomme på Shop-sektionen, hvor de bedste og prisbelønnede Kims albums fyldt med hendes historier, taler og sange udbydes til salg. Ethvert album er tilgængeligt i den digitale downloadvariant – bare send den e-mail tilgængelig på kontaktsiden med angivelse af de titler, du gerne vil have, og vent på svaret. Det er virkelig, enkelt, praktisk og hurtigt.

Webstedsdesignet oprettes i en avislignende stil, hvor alle skrifttyper præsenteres på den hvide baggrund for at skabe den bedste effekt og fokusere brugerens opmærksomhed på webstedets vigtigste mission. Sociale netværksknapper er også tilgængelige her, hvilket giver ekstra information om forfatteren og hendes kreativitet.

13. Tarot by Seven

Tarot by Seven

Bedste e-handelswebbygere

Tarot by Seven er et websted for producenten af ​​Tarot, Oracle & Lenormand dæk og tilbehør. Forfatteren af ​​webstedet kendt som “Seven Stars” tilbyder også private læsninger for at hjælpe andre med at finde svar på deres spørgsmål. Hun har øvet kortlæsning siden 1987 for endelig at komme med Deck of the Bastard – en samling af flere gamle dæk, der danner et sæt kort – i 2012, som hurtigt har fået popularitet hos kunder over hele kloden.

Hele webstedsdesignet matcher fuldstændigt den overordnede webstedsspecialisering. Det ser usædvanligt, usædvanligt og endda noget mystisk ud. Deck of the Bastard-videopræsentation såvel som andre relaterede videoer, der er tilgængelige på hjemmesiden til hjemmesiden, indeholder detaljerede oplysninger om produktet. Det vil bestemt fange brugerens opmærksomhed og tilskynde dem til at shoppe efter de mange forskellige produkter, der findes på lager i den integrerede webshop. Det er her du kan vælge alle typer kort (Tarot, Lenormand, Oracle og mere), tilbehør (Lg & Sm Reading Mats, Journals, Pouches og mere), Crystal Grid Collection og andre relaterede genstande.

Hvis du ikke er sikker på, om det produkt, du er interesseret i – enten dets kvalitet, egenskaber eller andre nuancer – får kundernes udtalelser, der findes på webstedet, hjælp til at træffe det rigtige valg. Alt i alt har webstedet tiltalende, opmærksomme design, der ikke går på kompromis med dets informationsværdi og eCommerce-funktionalitet.

14. Guitarbøjlen

Guitarbøjlen

Bedste e-handelswebbygere

Guitarbøjlen er et websted, der fokuserer på fordelene og brugervenligheden af ​​guitarbøjler, der hjælper med at opbevare disse ting let og praktisk for alle. Webstedet leverer eksplicit information om produkterne, dets specielle egenskaber, applikationer samt fordele i forhold til andre lignende varer.

Den første ting, der fanger brugerens opmærksomhed, når man når hjemmesiden, er videopræsentationen af ​​guitarhangeren samt linket til kundebillede-slideshow. Porteføljen består af ægte fotos uploadet af disse kunder, der allerede har købt produktet og vurderet dets fordel til fordel. Hvis der stadig er noget, du gerne vil finde ud af om tilbehøret, er du velkommen til at besøge andre sektioner på websitet, herunder Om, Presse og anmeldelser, Kunstnere, Forhandlere & Distributører. Det er her du finder yderligere info om produktet, der giver dig hurtig og nem adgang til instrumentet ved at hænge det på den nærmeste negle-, krog- eller skabstang.

Så snart du er klar til at afgive en ordre, giver webstedet dig mulighed for at nå sin butiksektion, der giver et udvalg af kvalitetsgiterstativ til rådighed til overkommelige priser. Hvert produkt leveres med detaljerede beskrivelser, zoomede fotos, der gør det muligt at forstørre varebilleder samt knappen “Tilføj i indkøbskurv”, der giver dig mulighed for at placere ordren i mindre end et par klik. Således realiseres e-handelsfunktionaliteten på en praktisk og professionel måde her, der appellerer til de fleste af webstedets brugere.

Bundlinie

Hvis du har haft en chance for at følge linkene og se nærmere på de eksempler på websteder, der er vist ovenfor, skal du have en god idé om et omfattende udvalg af muligheder, som Wix tilbyder. Designindstillingerne er virkelig uendelige, og hver skabelon kan ændres uden genkendelse. Alt afhænger kun af dine præferencer og æstetiske smag.

Kender du andre e-handelswebsteder bygget med Wix, der er værd at byde på? Hvis du har en i tankerne, tøv ikke med at dele den i kommentarerne!

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map