Bedste Wix-webstedeksempler

Wix-eksempelwebsteder


Wix har vundet verdensomspændende popularitet som den bedste alt-i-en-webstedsbygger, der kan prale af et omfattende sæt af avancerede værktøjer og muligheder. Platformen tillader oprettelse af forskellige typer projekter ved at udnytte kraften i dens integrerede funktioner. Træk-og-slip-editor, hundreder af fantastiske tilpasselige og gratis skabeloner, masser af magtfulde apps, mobileditor, sikker hosting, avanceret Wix ADI-værktøj – dette er et ufuldstændigt sæt højdepunkter, som webstedsbyggeren har på lager!.

Brugere, der er usikre på at vælge Wix til at oprette deres websteder, er ofte interesserede i at se nogle rigtige websteder designet med denne webstedsbygger, før de træffer deres beslutninger, så i dag tager vi et kig på forskellige Wix-drevne websteder – fra porteføljer til virksomheder, samfund og butikker.

1. Chase Dekker Wild-Life-billeder

Chase Dekker Wild-Life-billeder

Opret et websted GRATIS

Chase Dekker er et projekt af Chase Dekker, der kalder sig selv en “dyreliv og bevaringsmand” fotograf. Chase er en ægte naturentusiast, der prøver sit bedste for at afsløre skønheden i den omkringliggende verden i sine billeder. Bare kig på de bedste værker fra fotografen i det interaktive startside-lysbilledshow for at forstå, at han har et rigtigt kald til hans besættelse.

Når du gennemser webstedet, kan du se galleriet med forfatterens bedste værker, tilmelde sig hans workshops, se nye udgivelser, shoppe for de mest imponerende digitale downloads, brugerdefinerede tryk, plakater og endda en kalender med hans bedste naturbilleder! Det er også muligt at tjekke Chases Instagram-feed. Ønsker du at holde dig informeret om de seneste begivenheder og opdateringer? Tilmeld dig derefter nyhedsbrevet for at være opmærksom på alt, hvad Chase Dekker vil have, at hans fans skal vide!

2. Mario Moreno Photography

Mario Moreno Photography

Opret et websted GRATIS

Mario Moreno Photography er en utrolig smuk og opmærksomhedsfangende ressource oprettet med Wix. Det hører til Mario Moreno – en fotograf, der er dygtig i forskellige fotografiske genrer og kan rejse verden rundt for at fuldføre ordrene.

Fotografens professionalisme og talent manifesteres levende i hans lyse og levende fotos repræsenteret i skyderen på fuld skærm på hjemmesiden. Dette er også stedet, hvor du kan finde ud af kontakterne fra fotografen, hans sociale netværkskonti og onlineformular for at komme i kontakt med ham. Menuen er skjult i øverste højre hjørne af webstedet, hvilket giver adgang til Marios samling af værker, klientudtalelser, sektion om købsprinter og workshopinfo. Dette er en anstændig og informativ prøve af et Wix-drevet websted!

3. Liran Vardiel

Bedste Wix-webstedeksempler

Opret et websted GRATIS

Liran Vardiel er en portefølje af Liran Vardiel, en talentfuld kunstner, der skaber fantastiske malerier om forskellige emner. Forfatterens fantastiske kunstværker præsenteres i slideshowet på hjemmesiden for at henlede brugerens opmærksomhed fra første blik.

Der er også personlige fotos af kunstneren fra hans udstillinger og videoer af den kreative proces. Du kan abonnere på Lirans Instagram-feed for at være opmærksom på hans opdateringer og kommende kunstshows. Billederne præsenteres mod fotografens sort-hvide baggrundsbillede for at skabe et samlet indtryk. Det er muligt at abonnere på webstedets nyhedsbrev for at holde sig orienteret om de seneste nyheder og begivenheder uden at skulle besøge webstedet igen og igen.

4. Dage til lykke

Dage til lykke

Opret et websted GRATIS

Dage til lykke dukkede op som et resultat af WordPress til Wix migration. Dette er en ressource for et førende medarbejderengagement-system, der ser dets mission at levere værktøjer og selvopdagelsesaktiviteter, der især kan øge medarbejderengagement, som er tæt forbundet med virksomhedens produktivitet på lang sigt. Grundlæggeren af ​​systemet, Corey Davis, mener, at hvert hæderligt firma skal passe på oprettelsen af ​​glade og engagerede medarbejdere i verdensklasse, der vil arbejde hårdt for deres virksomheds velstand.

Det allerførste kig på hjemmesiden skaber inspirerende og endda en smule magisk følelse. Animeret baggrund på fuldskærm, lyse farver, store skrifttyper kan ikke andet end tiltrække brugerens opmærksomhed og tilskynde til yderligere browsing på websitet. Hele projektet fremkalder positive følelser og munter ånd. Webstedet er ikke kun informativt, men det kommer også med flere ordsprog, citater, citater, højopløsningsbilleder og masser af statistikker, der understreger vigtigheden af ​​at skabe glade og positive omgivelser for virksomhedens ansatte! Det er en virkelig værdig prøve af et Wix-baseret websted!

5. Hun bygger mærker

Hun bygger mærker

Opret et websted GRATIS

SheBuildsBrands.com er et velorganiseret personligt projekt, der er fyldt med socialt bevis og kundecentrisk indhold. Der er links til YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter og endda SoundCloud! Kubi Springer, ejeren af ​​hjemmesiden, har en imponerende liste over mærker i hendes CV, herunder Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week og MOBO Awards, blandt andre.

Der er meget at udforske på She Builds Brands – forfatteren tilbyder masser af detaljerede oplysninger om, hvad hendes team gør. Der er en ofte opdateret blog, en tilmeldingsformular til nyhedsbrev, masser af videoer og endda en butik. Gennem hjemmesiden kan besøgende købe lyd-mp3’er, bøger og video-dvd’er, der kan hjælpe dem med at opbygge deres brand.

Hjemmesiden er smukt designet, men hvad der virkelig skiller sig ud for os er fokus på kunden og værdifuldt indhold. Tillykke til Kubi med et attraktivt, effektivt websted!

6. Gruvi juice

Gruvi juice

Opret et websted GRATIS

Gruvi juice skaber en virkelig unik stemning. Hvid plads er nøgleordet her. Produktpositioneringen skaber et velorganiseret layout til hjemmesiden. Det, der er specielt interessant her, er, at produktdisplayet vises på en naturlig, ikke-pushy måde.

Hjemmesiden viser os, at smart brug af hvidt rum fører en læser fra et element til et andet. Det lægger også vægt på indholdsområdet. Den første skærm giver os klart en forståelse af, hvad vi kan finde her.

7. French Knot Studios

French Knot Studios

Opret et websted GRATIS

French Knot Studios er en dejlig prøve på, hvordan en velstruktureret og funktionel ressource skal se ud. Projektet hører til begivenhedsplanlægnings- og fotostylingstudioet beliggende i Savannah, Georgien.

Fra det første kig på webstedet imponerer det brugerne med sit design. Webstedet blev oprettet i en beroligende, inspirerende og munter atmosfære, og det er, hvad der tiltrækker brugernes opmærksomhed og opfordrer dem til fortsat at udforske ressourcen. Smart brug af skyder og porteføljebilleder, der skiller sig ud fra mængden på grund af deres høje kvalitet, giver design af webstedet romantisk og rørende look.

Bortset fra det enestående design har webstedet også funktionalitet, der manifesteres i tilgængeligheden af ​​sociale medieknapper, online kontaktformularer og detaljerede oplysninger, der altid er til rådighed.

8. J Media Global

Bedste Wix-webstedeksempler

Opret et websted GRATIS

J Media Global er det velkendte marketing- og reklamevirksomhed, der betjener det jødiske marked og sigter mod at levere avancerede annoncerelaterede tjenester sammen med high end tech-løsninger. Projektet ser ganske enkelt ud, men alligevel udsøgt ved første øjekast. Du finder ikke nogen avancerede webdesignelementer eller tilgange her, og det er dette, der gør webstedet praktisk og nemt at gennemse.

Den allerførste ting, der får brugerens opmærksomhed, når man får adgang til websitet, er videobaggrunden til den blå overskyede himmel. Det giver projektets engagerende look og opmuntrer således brugerne til at fortsætte med at gennemse det yderligere. Hjemmesiden skaber behageligt, beroligende og lidt afslappende indtryk, hvilket hjælper med at distrahere hverdagens besvær.

Webstedet er logisk struktureret, hvor alle elementer og sektioner findes på deres steder. Al den vigtige info er tilgængelig i de følgende sektioner: Om, Kunder, Mediesæt (findes på to sprog – engelsk og jødisk) og kontakt. Sidstnævnte indeholder de vigtigste kontaktoplysninger sammen med Google Maps-appen, der hjælper brugere uden problemer at finde deres fysiske placering. En praktisk indbygget kontaktformular bidrager på sin side til en mere effektiv og bekvem interaktion med klienter. Alt i alt er J Media Global en værdig prøve af det Wix-baserede websted!

9. Niagara på søen

Niagara på søen

Opret et websted GRATIS

Niagara på søen fanger brugerens opmærksomhed helt fra de første sekunder, du besøger det – så lyst, underholdende og muntert dets design er! Dette er stedet for Niagara-on-the-Lake-samfundet, der fokuserer på at tilskynde til udvikling af turisme på stedet. Projektdesignerne hævder, at “Niagara ved søen har en unik og meget speciel indflydelse på mennesker”, og det føles lige fra starten.

Hjemmesiden indeholder masser af oplysninger, der leverer de udtømmende fakta om alle de livsområder, som turister kan være interesseret i. Denne info er tilgængelig i de følgende sektioner: Om, Spise middag, Bo, Shaw Festival, Attraktioner, Vingårde, Parker Canada, Oplevelser, Begivenheder , Kultur, shopping, magasin og endda Live Cam. Alle oplysninger præsenteres på appalign og naturlig måde, mens selve webstedet bugner af lyse saftige billeder, diasshow, fotogallerier og medieelementer, der bare ikke kan stimulere til yderligere browsing på websitet.

For at gøre indvirkningen på potentielle turister stærkere har udviklerne af webstedet integreret imponerende videoer om placeringen og dens særlige fordele. Der er også adgang til sociale medieknapper, der vil omdirigere dig til konti på stedet i de sociale netværk, hvor du kan følge opdateringerne. Et rigtigt højdepunkt i projektet er tilgængeligheden af ​​live-cams, som du kan se placeringen i realtidstilstand – det er bestemt en spændende oplevelse!

10. Cuts And Bruises Barbershop

Cuts And Bruises Barbershop

Opret et websted GRATIS

Med sit virkelig mandlige design, Cuts And Bruises Barbershop viser sig at være et perfekt eksempel på en barbershop. Med vildmarkens motiver, et stærkt iørefaldende navn og kontrasterende sort / hvid farveskema, tiltrækker webstedet ikke andet end brugerens opmærksomhed fra første blik.

Det er ikke nødvendigt at gennemse webstedet på udkig efter den krævede information her, selvom denne mulighed også findes på webstedet. Info om os, kontakterne med en praktisk Google Map-app og endda YouTube-videoen bidrager til let opfattelse og giver maksimal info om det barbershop, som en bruger måske er interesseret i.

Hvad der er vigtigt, er listen over tjenester og deres omkostninger også tilgængelig på hjemmesiden. Dette er en afgørende faktor for mange kunder, der vælger mellem flere barbershops. Online bookingindstillingen samt rullemenuen, der giver mulighed for at vælge den foretrukne frisør, er også tilgængelige på webstedet for at sikre kunderne, at de får de nødvendige tjenester til tiden..

11. Arbejde for en kreditforening

Arbejde for en kreditforening

Opret et websted GRATIS

Foruden hi-res-billeder og et moderne ‘kortstil’ -layout, er Arbejde for en kreditforening lykkes med en af ​​de vigtigste ting i deres branche – etablering af tillid. Lad os se på tre attributter, der hjælper med at opbygge tillid:

 • Design af høj kvalitet. Vi er alle visuelle af natur, så den første ting, vi bemærker, er billeder og det samlede udseende og følelse af et websted. Work for a Credit Union har et moderne look med spøgelsesknapper, masser af hvidrum og fotos i høj kvalitet.
 • Masser af information. Det er en kunst at præsentere masser af information på en organiseret og let at navigere måde, og dette websted lykkes med det. Der er en omfattende Om os-side, masser af oplysninger om kreditforeninger, og hvad der er mere vigtigt – kontaktoplysninger. Der er et Google Maps-integreret med firmaets fysiske adresse, telefonnummer og en feedbackformular.
 • Opdateret information. Dette er en af ​​de almindelige ting, som webstedsejere overser. Fra dit websteds copyright-dato i sidefoden til din blog skal dit websted se opdateret ud. Ejere af webstedet Work for a Credit Union kender denne regel og opdaterer regelmæssigt deres blog.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Opret et websted GRATIS

Karoline O. F. Pettersen er et visuelt centreret projekt, der har et enkelt, rent og inspirerende design. Karoline bruger et højopløsningsbillede på fuldskærms baggrundsbillede, der øjeblikkeligt betager seerne. Den overordnede minimale stil hjælper med at fokusere opmærksomheden på forfatterens fotografier, som sitet promoverer.

Men vær forsigtig – HD-fotos og videoer, der er integreret på dit websted, kan bremse indlæsningen af ​​websitet. Ikke enhver bruger kan vente i lang tid. Og en note til – menuskrifterne skal være mere fed eller kontrast – når det første billede ruller på dem, er det næsten umuligt at læse menuen korrekt.

13. Flex R&D

Flex FoU

Opret et websted GRATIS

Flex R&D gør et godt stykke arbejde med at fortælle potentielle kunder, hvad de gør anderledes end andre, og hvordan det ville være til gavn for deres kunder. På hele hjemmesiden viser de eksempler på deres arbejde til støtte for deres påstande. Hvad er fantastisk ved Flex R&D’s side er, at de formår at give besøgende mange oplysninger, mens de stadig opretholder et velorganiseret, brugervenligt websted. De gør det ved at drage fuld fordel af de tilgængelige funktioner gennem Wix HTML5 sitebuilder. Nogle af disse inkluderer en blog, en skyder til hjemmesiden, videoindlejringer og mere.

Et andet problem med menuen på dette websted – det er undermenu dækker hovedteksten, når den åbnes. Og bloggen skal opdateres oftere, men ikke en gang om året.

14. Inhering the Nations School

Inhering the Nations School

Opret et websted GRATIS

Arve nationerne er en kristen skole med religiøs orientering, der giver dyb viden om Bibelen blandt dens tilhængere. Den lærer de vigtigste principper for religion, teologi og begivenhederne og handlingerne på den nationskole præsenteres for omkring flere dusinvis af fantastiske billeder og videoer på INS Experience-siden på deres websted.

Det er et eksempel på klassisk webstedsopbygning – med hjemmeside, kontakter og nogle oplysninger mellem disse to sider. En perfekt organisationsbeslutning – alt er klart.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Opret et websted GRATIS

Monica Pack Pilates ejes af Monica Pack – en professionel og certificeret træner, der har specialiseret sig i freestyle pilates. Hun er forfatter og udvikler af Nova Method-metoden, der kombinerer alternative og traditionelle Pilates-stilarter sammen med viden om biomekanik, menneskelig anatomi, grundlæggende rehabilitering osv..

Webstedets overordnede stil svarer fuldstændigt til området med Monicas specialisering. Der er meget info, du kan finde ud af om træner og pilates generelt. Et særligt tilbud til nybegynder, der findes i overskriften på hjemmesiden, tilføjer projektet popularitet og skaber klientattraktion. Når du ruller ned ad siden, kan du booke en lektion online, finde ud af mere om de tjenester, Monica tilbyder og se rigtige billeder, der demonstrerer hendes arbejdsmetode. Derudover indeholder webstedet flere sider, der fokuserer på et bestemt emne. Disse inkluderer Hjem, Om mig, Om Pilates, klasser, priser og kontakt. Webstedet i sig selv er lyst og skaber et positivt indtryk lige fra det første øjeblik du besøger det!

16. Corsos cookies

Corsos cookies

Opret et websted GRATIS

Corsos cookies tilbyder de mest lækre og Amerikas favorit dekorerede cookies, der ikke kun er velsmagende, men også attraktive, lyse og sikre for børn og voksne. De er bagt og dekoreret personligt af Tina Corso, der er forfatteren til ideen og ejeren af ​​virksomheden. Alle, der besøger hjemmesiden, er virkelig betaget af sortimentet af cookies og den generelle atmosfære i madlavningsprocessen. Det kan bare ikke forlade nogen ligeglade og opfordrer det øjeblikkelige ønske om at afgive en ordre.

Hjemmesiden indeholder alle de nødvendige oplysninger om virksomheden og kokken. Når du gennemser ressourcen, vil du støde på historien om bagerifundamentet, udvalget af cookies, der tilbydes til salg og kontaktinfo. Hvad der er vigtigt og praktisk for kunderne, er produkterne opdelt i kategorier for at forenkle søgningen. Hver cookie har en detaljeret beskrivelse og lyse “saftige” fotos, der straks skaber brugerens opmærksomhed.

Tina finder det også vigtigt at give listen over ingredienser, som hver cookie indeholder, for at sikre ”sikkerheden først”. Dette værdsættes meget af hendes faste og nye kunder. Hjemmesiden ser munter, lys og behagelig at gennemse. Det fremkalder utvivlsomt ønsket om at købe og smage disse perfekte cookies! Godt arbejde!

17. Bzz Agent

Bzz Agent

Opret et websted GRATIS

Bzz Agent er det internationale online community af brugere, der ivrig deler deres frivillige anmeldelser og personlige oplevelser om de mest populære tjenester og produkter, de har testet. Dette er en nyttig informationskilde for de kunder, der bare vil købe visse produkter og gerne vil finde ud af, hvad andre kunders mening er om dem..

Hjemmesiden ser ved første øjekast temmelig enkel og praktisk ud. Når du kommer til startsiden, får du tilbud om en kort, men detaljeret instruktion om, hvordan du tilmelder dig samfundet. Der er en “Deltag” -knap her, du kan aktivere for at gå videre til processen med produktgennemgang. Der er også kommentarer fra brugere, der allerede har forladt deres anmeldelser og nu deler deres intentioner og mål, der forfølges. Hvis der er noget, du ikke forstår om processen med at interagere med samfundet, står FAQ også til din rådighed her. Derudover er det muligt at bruge kontakterne i det tilsvarende afsnit til at komme i kontakt med webstedsteamet og følge deres retningslinjer og anbefalinger. Et dejligt eksempel på det Wix-baserede websted til daglig brug!

18. OCD Online

OCD Online

Opret et websted GRATIS

OCD Online er en ressource, der er fuldstændigt fokuseret på OCD-årsager og effektive behandlingsmuligheder. Alle, der er interesseret i emnet, vil støde på masser af nyttige oplysninger her. Ligeledes har alle, der håber at slippe af med forstyrrelsen, en stor chance for personligt at kontakte Dr. Steven Phillipson, ejeren af ​​webstedet og den autoriserede kliniske psykolog. Han giver de mest effektive behandlingsmuligheder, der hjælper hans patienter med at glemme sygdommen og fortsætte med at leve et sundt og lykkeligt liv.

Hjemmesiden ser ganske praktisk ud og let at gennemse for alle. Det sikrer enkel og intuitiv navigation – bare komme til startsiden for at nå de sektioner og info, du i øjeblikket er interesseret i. Disse inkluderer OCD 101-side, Uddannelse, Succeshistorier og behandlingsmuligheder (individuel, gruppe, parterapi samt intensiv terapi og Skype / telefonopkald). Alle kontakter er tilgængelige i webstedsoverskriften og sidefoden for at være inden for rækkevidde for alle, der leder efter professionel psykologisk hjælp.

Det overordnede webdesign er afsluttet i behagelige og tiltalende lyseblå og hvide farver og deres kombinationer. Dette skaber beroligende og afslappende effekt, hvilket hjælper brugerne med at holde fokus på deres faktiske behov og information, de leder efter.

19. Copacabana Night Club

Copacabana Night Club

Opret et websted GRATIS

Copacabana Night Club er den mest legendariske, populære og kosmopolitiske natklub beliggende i New York. Det er her du kan benytte dig af at være i stand til at slappe af og nyde fantastiske shows og specielle begivenheder, der nyder den største popularitet hos brugerne. Bare tag dig tid til at gennemse hjemmesiden og finde ud af de tilgængelige annoncer og plakater.

Alle forestillinger (både nuværende og kommende) og begivenheder kan ses direkte på hjemmesiden. Det er også muligt at se gæstelister, klædekodekrav til hver lejlighed og endda købe billetter til de shows, du gerne vil besøge. Særlige sektioner på websider oprettes separat for de brugere, der er interesseret i VIP-pakker, selve Natklubben, Catering-tilbud og særlige anbefalinger. For alle dem, der ønsker at have det sjovt at læse underholdende og informative indlæg, tilbyder webstedet adgang til Blog-sektionen, der regelmæssigt opdateres med nye artikler.

Webstedsdesign er ikke så kompliceret, da alt indholdet præsenteres på den snehvide baggrund for at være tydeligt synligt for hver eneste bruger. Lyse og farvede billeder såvel som interaktiv videobakgrund skaber den såkaldte “natklub” eller “casino” atmosfære. Der er også detaljerede kontakter tilgængelige på websidefoden til hurtig og nem interaktion med natklubcheferne – du kan bruge den adresse, der følger med en praktisk Google Maps-widget eller udfylde kontaktformularen for at få feedback.

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Opret et websted GRATIS

Baltimore Research er en leverandør af markedsundersøgelser og indsigt, der bruges til at hjælpe virksomheder med at indføre rimelige løsninger baseret på den dybe markedsanalyse. Virksomheden har til hensigt at målrette mod forskellige målgrupper og opfordre dem til at besøge deres websted, der ser pålidelig og pålidelig ud. Det ser, at dens mission er at hjælpe virksomheder med at udvikle sig ved hjælp af bedre forståelse af deres kunders behov.

Den vigtigste generelle info om virksomheden, dens mål, tilgange, gæsteservices og andre relaterede problemer findes direkte på hjemmesiden. Det griber brugerens opmærksomhed på grund af tilgængeligheden af ​​billeder på fuld skærm og en harmonisk kombination af farver. Når du ruller ned på websidernes sider, kommer du på mere detaljeret info. Det er tilgængeligt i flere webstedsektioner, nemlig Hjemmeside, Panelist, Gæsteservices, Studios, Om os og Kom i kontakt.

På grund af den enkle webstedsnavigation og popup-menu er det ganske let at finde de krævede oplysninger om virksomheden og de tjenester, det tilbyder. Dette er de vigtigste funktioner, der gør projektet til en af ​​de mest troværdige eksempler på en professionel forretningswebsted lanceret med Wix.

Bundlinie

Lancering af et websted med Wix er meget enklere, end du måske tror. Webstedsbyggeren ser i første omgang sin mission er at hjælpe ikke-teknikere uden kodning baggrundsstart og derefter let administrere kvalitetsprojekter til personlig eller forretningsbrug. Platformen tilbyder flere designtilpasningsværktøjer og funktioner, der bidrager til problemfri og problemfri webstedsudvikling.

På grund af det integrerede Wix ADI-værktøj, avancerede blogging- og eCommerce-motorer såvel som hundredvis af mobil-klare skabeloner, kan selv en nybegynder køre et professionelt websted uden at investere en dollar i det. Vil du prøve lige nu? Gå derefter videre til at tilmelde dig webstedbyggeren og begynde at arbejde på dit første projekt!

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map