Bokmärksexempel på webbplatser

bokmärke webbplats exempel


Bokmärke – är en innovativ byggmaskin för molnwebbplatser, som drivs av den avancerade AI-tekniken. Detta är en av höjdpunkterna i tjänsten, vilket gör att den sticker ut från mängden och lockar till sig oerfarna och skickliga webbutvecklare från hela världen.

Webbplatsbyggaren erbjuder professionell hjälp av de mäktiga AIDA-assistent som guider dig genom hela webbbyggnadsprocessen och utformar en anständig webbplats för dig från början. AIDA är unik och levererar exceptionell webbbyggnadsupplevelse till alla som använder den.

Plattformen fungerar bra för utveckling av affärswebbplatser, webbbutiker och målsidor som initialt kommer med responsiv design. Det påstås ha enastående användarvänlighet, men är det verkligen så enkelt och intuitivt för alla? Kan AIDA enkelt täcka huvuddelen av dina webbbyggnadsbehov eller behöver du fortfarande ha programmeringskunskap? Låt oss titta på några av de bästa bokmärkeswebbproven för att definiera deras för- och nackdelar.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Skapa en sådan webbplats

Gaardmedia.com är en webbplats för fullservicebyrån för sociala medier som fokuserar på att leverera sociala mediatjänster, utveckla och genomföra digitala kampanjer. Detta är en webbplats med en sida som innehåller flera viktiga avsnitt som behövs för att ge användarna all information de är intresserade av. Dessa handlar om, vad vi gör, team och kontaktsektioner.

Webbplatsen ser enkel men ändå ovanlig ut på grund av pop-up fånga slagord som visas när du bläddrar ner på sidan. Sociala nätverksknappar gör det möjligt att utforska tjänsterna i detaljer om externa resurser och stärka företagets rykte. Det finns också ”Let’s Talk” -knappen som uppmanar användarna att komma i kontakt med teamet för att diskutera sina projektidéer. Det är exakt vad de flesta användare behöver när de väljer SMM-företaget.

2. Alla saker nya

Alla saker nya

Skapa en sådan webbplats

Det allra första som får uppmärksamheten när du besöker Allthingsnewwtn.com är en ovanlig bildreglage som finns i rubriken. Det presenterar webbplatsens uppdrag på bästa sätt som möjligt eftersom allt är nytt för att göra ditt liv och dina personliga tillhörigheter mer organiserade. Menyn på webbplatsen finns på den vänstra panelen för att spara plats och inte för att distrahera användarnas uppmärksamhet. Avsnitten som den innehåller – Hem, Organisering, Nedskalning, Design och Kontakta oss – ger tillgång till all företagsrelaterad information och de tjänster de erbjuder. Bilderna ser distinkta och lockande ut på den vita bakgrunden för att betona de viktigaste aspekterna som företaget täcker. Webbplatsen är ett anständigt bokmärkeexempel.

3. PakaPaka Store

PakaPaka Store

Skapa en sådan webbplats

Pakapakastore.com är ett trevligt urval av en brasiliansk webbutik som erbjuder kontorsmaterial, nämligen anteckningsböcker och pennor för barn och vuxna. Produkterna ser underhållande och ovanliga ut – precis som hela webbutikens design. Webbplatsens färgpalett är rosa och vit, med ljusa prover av webbutiksprodukterna. Var och en av dem har specifikationer för pris och parametrar, men det finns inga detaljerade produktöversikter här.

Det finns också tillgång till sociala nätverkskonton här och kontakter med onlineformuläret, där alla kan göra en beställning. Den engelska versionen av webbutiken är inte tillgänglig också, vilket komplicerar kundernas shoppingprocess.

4: ClearPay Financial Midsouth

ClearPay Financial Solutions

Skapa en sådan webbplats

Clearpaymidsouth.com är en webbplats för ClearPay-företaget som erbjuder finansiella lösningar till företag och branscher baserat på deras specifika behov. Webbplatsen ser tillförlitlig och modern ut från första början. Det täcker ett brett utbud av informationskunder som vill veta om företaget. Det finns en detaljerad beskrivning av varje tjänst som erbjuds på webbplatsens hemsida. Detta skulle hjälpa potentiella kunder att besluta om deras nuvarande behov och tjänster de kan använda när de handlar med företaget.

Menyn finns på den vänstra webbplatspanelen. Den består av flera punkter bara för att förenkla användarnas val. Det är också möjligt att få en gratis bedömning på kortast möjliga tid med CTA-knappen. Ett snyggt, modernt och trovärdigt exempel på en företagswebbplats byggd med bokmärke.

5. Shivys indiska kök

Shivys

Skapa en sådan webbplats

Shivysindiankitchen.com är namnet på webbplatsen som talar för sig själv. Detta är onlinebutiken med de mest utsökta indiska matvaror. Det finns dock bara en produkt – Shivy’s Ghee – som för närvarande säljs på webbplatsen. Förmodligen kommer andra produkter att läggas till i produktlistan snart. Webbutiken ser sitt uppdrag att uppmuntra kunder att donera varm och näringsrik måltid till fattiga och hemlösa barn i Indien.

Webbplatsen gör det möjligt att dela produktlänkar i sociala nätverk, registrera sig för ett nyhetsbrev för att hålla dig medveten om uppdateringarna av webbutiken och komma i kontakt med webbplatsägare genom att fylla i det onlineformulär som finns tillgängligt i avsnittet Kontakter.

6. AidenLife Finest Integrated Training

AidenLife FIT

Skapa en sådan webbplats

Aidenlifefit.net är den bästa platsen för alla, som är en fan av en balanserad livsstil och letar efter ett sätt att förbättra hälsotillståndet. AidenLife FIT-studion har olika program, tjänster och förslag för att ändra varje kunds livsstil till det bättre. Webbstudionens webbplats motsvarar dess stora uppdrag. Videobakgrund som finns tillgänglig på hemsidan uppmanar önskan att fortsätta surfa på webbplatsen för att ta reda på mer om de tjänster som erbjuds.

Alla som vill prova studiotjänsterna kan boka den första sessionen gratis direkt på hemsidan. Det finns också ett omfattande fotogalleri, sociala nätverkskonton och detaljerade kontakter i studion med exakt Google-kartplats på webbplatsen.

Slutsats

Bokmärke är en modern och lättanvänd plattform för alla som behöver en anständig webbplats för personliga eller affärsändamål. Detta är ett trevligt val för byggnad små till medelstora e-handelswebbplatser, som syftar till anständig affärspresentation och kundengagemang. Höjdpunkten hos webbplatsbyggaren är dess avancerade AIDA-assistent som förenklar webbprocessen, gör den engagerande och erbjuder en mängd integrerade teman för att möta mångsidiga användares behov.

Alla prover av bokmärkesbaserade webbplatser har modern design och har enkel men intuitiv navigering. Det är inget komplicerat med dem, men detta är en fördel i sig för användare som saknar webbdesignfärdigheter och vill få funktionella webbplatser designade med Bookmark AIDA. Ett bra val för att täcka dina personliga och affärsbehov för webbdesign!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map