Eksempel på bogmærker på websteder

bogmærkewebsiteeksempler


Bogmærke – er en innovativ skywebbuilder, som drives af den avancerede AI-teknologi. Dette er et af højdepunkterne i tjenesten, der får den til at skille sig ud fra mængden og tiltrækker uerfarne og dygtige webudviklere fra hele verden.

Webstedsbyggeren tilbyder professionel hjælp fra de magtfulde AIDA assistent der guider dig gennem hele webbygningsprocessen ved at designe et anstændigt websted for dig fra bunden af. AIDA er unik og leverer enestående webbygningsoplevelse til alle, der bruger den.

Platformen fungerer godt til udvikling af forretningswebsteder, webbutikker og destinationssider, der oprindeligt kommer med responsivt design. Det hævdes, at det har usædvanlig brugervenlighed, men er det virkelig så enkelt og intuitivt for alle? Kan AIDA let dække størstedelen af ​​dine webbygningsbehov, eller har du stadig brug for at have programmeringsviden? For at fjerne det, lad os se på nogle af de bedste bogmærkewebsiteeksempler for at definere deres fordele og ulemper.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Opret en sådan webside

Gaardmedia.com er et websted for det fulde serviceagentur for sociale medier, der fokuserer på at levere sociale medietjenester, udvikle og udføre digitale kampagner. Dette er et websted på én side, der indeholder flere vigtige sektioner, der er nødvendige for at give brugerne al information, de er interesseret i. Disse handler om, hvad vi gør, team og kontaktsektioner.

Hjemmesiden ser enkel og alligevel usædvanlig ud på grund af de pop-up iørefaldende slogans, der vises, når du ruller ned ad siden. Sociale netværksknapper gør det muligt at udforske tjenesterne i detaljer om eksterne ressourcer og styrke virksomhedens omdømme. Der er også opfordring til handling “Let’s Talk” -knap, der opfordrer brugere til at komme i kontakt med teamet for at diskutere deres projektideer. Det er præcis, hvad de fleste brugere har brug for, når de vælger SMM-virksomheden.

2. Alle ting nye

Alle ting nye

Opret en sådan webside

Den allerførste ting, der fanger opmærksomheden, når du besøger Allthingsnewwtn.com, er en usædvanlig billedskyder, der findes i overskriften. Den præsenterer webstedets mission på den bedst mulige måde, da Alt nyt er et sted, der kan hjælpe med at gøre dit liv og dine personlige ejendele mere organiserede. Menuen på webstedet er tilgængelig på venstre panel for at gemme sted og ikke for at distrahere brugerens opmærksomhed. De sektioner, den indeholder – Hjem, Organisering, Nedbrydning, Design og Kontakt os – giver adgang til al virksomhedsrelateret information og de tjenester, de tilbyder. Billederne ser tydelige og lokkende ud på den hvide baggrund for at understrege de mest afgørende aspekter, som virksomheden dækker. Hjemmesiden er en anstændig bogmærkeeksempel.

3. PakaPaka Store

PakaPaka Store

Opret en sådan webside

Pakapakastore.com er en dejlig prøve af en brasiliansk webshop, der tilbyder kontorartikler, nemlig notebooks og penne til børn og voksne. Produkterne ser underholdende og usædvanlige ud – ligesom hele webshoppedesignet. Webstedets farvepalet er lyserød og hvid med lyse prøver af webshopprodukterne. Hver af dem leveres med pris- og parameterspecifikationer, skønt der ikke er nogen detaljerede produktoversigter her.

Der er også adgang til sociale netværkskonti her og til kontakterafsnittet med onlineformularen, hvor alle kan placere en ordre. Den engelske version af webshoppen er heller ikke tilgængelig, hvilket komplicerer indkøbsprocessen for kunderne.

4: ClearPay Financial Midsouth

ClearPay finansielle løsninger

Opret en sådan webside

Clearpaymidsouth.com er et websted for ClearPay-selskabet, der tilbyder økonomiske løsninger til virksomheder og brancher baseret på deres særlige behov. Hjemmesiden ser pålidelig og moderne helt fra første øjekast. Det dækker en lang række informationskunder, som gerne vil vide om virksomheden. Der er en detaljeret beskrivelse af hver tjeneste, der tilbydes på hjemmesiden til hjemmesiden. Dette skal hjælpe potentielle kunder med at beslutte deres aktuelle behov og tjenester, som de muligvis kan benytte sig af, når de handler med virksomheden.

Menuen findes på det venstre webstedspanel. Det består kun af flere punkter for at forenkle brugernes valg. Det er også muligt at få en gratis vurdering på kortest mulig tid ved at bruge CTA-knappen. En stilfuld, moderne og troværdig prøve af et forretningswebsted bygget med bogmærke.

5. Shivys indiske køkken

Shivys

Opret en sådan webside

Shivysindiankitchen.com er navnet på det websted, der taler for sig selv. Dette er online butikken med de mest lækre indiske madlavnings hæfteklammer. Der er dog kun et produkt – Shivy’s Ghee – der i øjeblikket sælges på webstedet. Sandsynligvis vil andre produkter snart blive føjet til produktlisten. Webshoppen ser sin mission med at tilskynde kunder til at donere varmt og nærende måltid til fattige og hjemløse børn i Indien.

Hjemmesiden gør det muligt at dele produktlinkene i sociale netværk, tilmelde dig et nyhedsbrev for at holde dig opmærksom på opdateringer af webshoppen og komme i kontakt med webstedsejere ved at udfylde den online formular, der er tilgængelig i sektionen Kontakter.

6. AidenLife Finest Integrated Training

AidenLife FIT

Opret en sådan webside

Aidenlifefit.net er det øverste hak sted for alle, der er fan af en afbalanceret livsstil og leder efter en måde at forbedre sundhedstilstanden på. AidenLife FIT-studiet har forskellige programmer, tjenester og forslag til at ændre hver kundes livsstil til det bedre. Webstudioets websted svarer til dets største mission. Videobaggrund tilgængelig på hjemmesiden opfordrer til ønsket om at fortsætte med at gennemse hjemmesiden for at finde ud af mere om de tilbudte tjenester.

Alle, der vil prøve studietjenesterne, kan booke den første session gratis direkte på hjemmesiden. Der er også et omfattende fotogalleri, konti på sociale netværk og detaljerede kontakter i studiet med den nøjagtige placering af Google maps på webstedet.

Bundlinie

Bogmærke er en moderne og brugervenlig platform for alle, der har brug for et anstændigt websted til personlige eller forretningsmæssige formål. Dette er et dejligt valg til bygning små til mellemstore e-handelswebsteder, der sigter mod anstændig forretningspræsentation og kundetilslutning. Højdepunktet i webstedsbyggeren er dens avancerede AIDA-assistent, der forenkler weboprettelsesprocessen, gør den engagerende og tilbyder en række integrerede temaer for at imødekomme alsidige brugers behov.

Alle eksempler på bogmærke-baserede websteder har moderne design og har simpel men intuitiv navigation. Der er ikke noget kompliceret ved dem, men dette er en fordel i sig selv for brugere, der mangler webdesignfærdigheder og ønsker at få funktionelle websteder designet med Bookmark AIDA. Et godt valg til at dække dine personlige og forretningsmæssige webdesignbehov!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map