Exempel på Square Online Store

Exempel på Square Online Store


Square – är en kraftfull och avancerad e-handelsprogramvara, som erbjuder ett omfattande utbud av verktyg och funktioner som är ett måste för webbhantering, order- och betalningsbehandling. Tjänsten startade 2009 som ett litet svepbaserat smarttelefonbehandlingssystem och utvecklades snabbt till ett avancerat och världskänt system för professionell e-handelshantering. För ett par år sedan har plattformen förvärvat Weebly, vilket har gjort det till en av ledarna för den samtida e-handelsnisch.

Mjukvaran levereras med en serie produkter, verktyg och tjänster som ger säljare från hela världen möjlighet att starta, driva och växa sina företag. Några av systemets höjdpunkter inkluderar Point of Sale-programvara, frånvaro av månadsavgifter, schablonprissättning, olika gratisverktyg för att sälja produkter på webben, avancerat analys- och rapporteringssystem, kvalitetsintegrationer, lager och kundhanteringsverktyg liksom mångsidiga betalningsalternativ.

Square fungerar bra för professionell skapande och hantering av webbutiker. För att ta reda på exakt vad systemet har att erbjuda är det vettigt att titta på proverna från webbplatser som har lanserats med det. Det är precis vad vi ska göra med en gång.

1. Det gröna apoteket

Det gröna apoteket

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Det gröna apoteket är apoteket som erbjuder ett rikt sortiment av certifierade kosttillskott, homeopatiska medel och örter härrörande från naturliga ingredienser av hög kvalitet. Alla produktlinjer som apoteket erbjuder tillverkas med avseende på de senaste kliniska forskningsresultaten, kundåterkoppling och tillverkarens anspråk.

Green Pharmacy ser sitt uppdrag att tillhandahålla professionella kundtjänsttjänster som följer de senaste hälso- och livsstilsstandarderna. I detta syfte omfattar företagets webbplats ett brett utbud av produkter och varumärken som används för en mängd olika behandlingsalternativ. Oavsett hälsoproblem du står inför finns det definitivt en kvalitetslösning som passar din budget och dina behov här. Bläddra bara i den imponerande katalogen för att hitta den produkt du för närvarande behöver.

Lyckligtvis gör webbplatsen det möjligt att välja mediciner antingen efter märke eller efter kategori. Det finns också ett sökfilteralternativ tillgängligt på webbplatsen som förenklar processen att välja nödvändiga åtgärder. Själva shoppingförfarandet är också enkelt och snabbt. Vad du behöver är att registrera dig på webbplatsen (eller logga in om du redan har kontot) och lägg till de valda produkterna i kundvagnen för att ytterligare beställa och göra betalningen. Det finns också alternativet Snabbvy här för att låta dig se detaljerna om varje produkt närmare. Dessutom är det möjligt att läsa beskrivningen, användningsrekommendationerna och speciella tilläggsfakta för att ta reda på mer information om produkten du är intresserad av.!

2. Broderi Super Deal

Broderi Super Deal

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Broderi Super Deal erbjuder de bästa maskinbroderiprodukterna, tillbehören och designpaketen som används för att skapa en stor variation av DIY-föremål. Webbplatsen är lätt att bläddra eftersom den erbjuder intuitiv navigering och tydlig välstrukturerad layout. Det är detta som gör shoppingprocessen enkel, snabb och begriplig för varje kund.

Webbplatsen erbjuder en möjlighet att handla tillgängliga produkter per kategori. Det finns flera kategorier att välja mellan här baserat på deras typer, mönster, stilar, ämnen och andra parametrar. Således kan användare välja bland följande produktkategorier: Alla paket, påskpaket, broderiteckensnitt, presenterade, i hopp och oklassificerade. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kategorin Bestsäljare, där alla kan hitta de mest populära produkterna.

Användare kan också hitta artiklar som rekommenderas av experterna såväl som nya produkter som nyligen har lagts till i katalogen. Oavsett produkt du är intresserad av kommer du att kunna se dess detaljerade beskrivning, specifikationer, kostnad, foton och andra viktiga parametrar som kan påverka ditt val. Alternativet Sökfilter hjälper till att sortera objekten med avseende på kundernas preferenser. Detta bidrar också till att minska shoppingtiden. För de användare som har några företagsrelaterade frågor finns det ett separat FAQ-avsnitt som innehåller svar på de mest utbredda kundfrågorna. Om det fortfarande finns något du är intresserad av kan du kontakta butikscheferna via det online kontaktformulär som finns på webbplatsen.

3. Bara bordtennis

Bara bordtennis

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Bara bordtennis är ett av de mest spektakulära exemplen av projekt som stöds av Square. Detta är den australiensiska webbutiken som erbjuder en imponerande mängd bordtennisbutiker till salu. Alla produkter hämtas direkt från tillverkarna och är tillgängliga för omedelbar leverans.

Webbplatsen imponerar varje användare från första början på grund av dess integrerade funktionalitet, mångsidighet av produkter som finns tillgängliga i katalogen och det övergripande informationsvärdet. När du handlar efter ett tennisbord kommer du att kunna bläddra i flera produktkategorier baserat på det märke och tillverkaren du föredrar. Det finns också en möjlighet att se urvalet av nya, presenterade och högst rankade produkter att se, vilka av dem har den största populariteten hos kunderna.

Har du några speciella preferenser eller krav? Använd sedan produktfilteralternativet för att specificera detaljerna och välja bland de mest lämpliga erbjudanden som automatiskt genereras av systemet. Det finns också en möjlighet att handla efter önskade varor antingen efter märke eller kategori för att öka effektiviteten i shoppingprocessen. En av höjdpunkterna i webbutiken är dess popup-meny på den högra panelen. Det låter dig välja det önskade valutalternativet (USD, EUR, AUD, GBP eller NZD) baserat på platsen du bor på. Detta bidrar också till en enkel, snabb och effektiv shoppingprocess, som så småningom hjälper till att öka kundernas engagemang och nöjdhetsgrader.

4. Hantverkare Bonsai

Hantverkare Bonsai

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Hantverkare Bonsai gör det möjligt att välja en fantastisk variation av Bonsai-relaterade produkter, pre-Bonsai-material eller färdiga Bonsai-träd för att möta dina speciella behov. Förutom produkterna erbjuder webbplatsen också användbara och intressanta workshops / klasser för nybörjare och nischexperter. Dessa klasser undervisas av Bonsai-mästare från olika världshörnor. För att bli meddelad om de schemalagda eller kommande händelserna måste en användare registrera sig för e-postlistan, vilket görs med några få klick.

Förutom Bonsai-produkter och verkstäder ger webbplatsen också tillgång till de olika specialtjänsterna, inklusive Bonsai-hyror för specialevenemang, leasing och underhåll för visning av hem / kontor, Koi-dammar och vattenfall, Bonsai-ledningar och styling, omläggning, deadwood carving och andra relaterade tjänster som finns tillgängliga i motsvarande webbplatskategorier.

För att köpa den produkt du är intresserad av, bläddra bara i den integrerade katalogen och dess flera sektioner, visa produktbeskrivningar och specifikationer och lägga till önskade artiklar i kundvagnen för att ytterligare beställa. Avsnittet Galleri hjälper dig att se riktiga bilder på produkter som erbjuds till salu, vilket också kan förenkla ditt val. Webbplatsen ser ganska enkel ut men den erbjuder djup e-handelsfunktioner som drivs av Square.

5. The Worshipful Society of Apothecaries

The Worshipful Society of Apothecaries

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

The Worshipful Society of Apothecaries är en progressiv innovativ London-baserad institution grundad i framkant av samtida hälsotendenser. Detta är också en av de ledande inom medicinska kunskaper och forskningsnischer, som har utmärkt sig som en viktig och meningsfull medicinsk institution.

Webbplatsen ger en uttömmande och värdefull information om samhället, dess uppdrag, mål, tjänster och värderingar. Denna information är tillgänglig i de stora webbplatsavsnitten, nämligen Society, Venue & Händelser, tentor, fakultet, kontakt osv. I rullgardinsmenyn får du tillgång till den imponerande mångfalden av underkategorier som ger massor av värdefull samhällsrelaterad information och fakta. En separat butiksektion bidrar till webbplatsens funktionalitet, vilket gör det möjligt att köpa tillbehör, varor och andra artiklar relaterade till organisationen. Dessutom är det möjligt att bläddra i samhällets konton i de mest populära sociala nätverken för att få ett allmänt intryck av dess implikation och uppdrag.

Webbplatsdesign förtjänar särskild uppmärksamhet. Det skapar en verkligt unik kunglig atmosfär på grund av tillgången till bilder, stilar och typsnitt som utgör webbplatsens look. Det finns även föreningens emblem här, som definitivt har särskild inverkan på varje besökare på webbplatsen.

6. Indigo Wolf

Indigo Wolf

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Indigo Wolf är ett klädmärke som erbjuder plagg av hög kvalitet som kunder personligen kan anpassa efter deras designpreferenser. Dessutom är det möjligt att välja och beställa färdiga modeller, som alltid finns i lager. Webbplatsen garanterar enkel och intuitiv navigering för att låta användare välja mellan flera plagg de letar efter.

Indigo Wolf Custom Apparel skiljer sig från mängden på grund av dess anpassningsbarhet och kvalitet. Produktkatalogen innehåller alla varor som erbjuds till salu. Bläddra i samlingen genom att bläddra ner på sidan, välj och förhandsgranska den produkt du vill få reda på dess individuella parametrar och detaljerad beskrivning, välj önskad storlek och mängd föremål att köpa och slutligen lägga till varan i kundvagnen. Själva shoppingprocessen är enkel och snabb för alla.

Webbplatsen gör det möjligt att läsa användarutlåtanden, senaste företagsnyheter och listan med vanliga frågor för att hitta svar på alla frågor du har. För att hålla dig uppdaterad med företagsnyheter och specialerbjudanden kan du gå med i den adresslista som finns i sidfoten på webbplatsen. Detta är också platsen, där du kan gå med i företagets konton i sociala nätverk för att spåra deras uppdateringar och för att kunna ansluta till dem vid behov. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör webbplatsen till ett värdigt fyrkantigt stött projekt.

7. FastKash Trading Co.

FastKash Trading Co.

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

FastKash Trading Co. är en nischledare inom kortfristiga tillgångsbaserade lån för kunder som beslutar att använda sina värdesaker som säkerheter. Företaget accepterar olika produkter som ytterligare visas och säljs i butiksavsnittet. De accepterar och köper produkter gjorda av guld och andra ädelmetaller, smycken, diamanter, lyxvaror, tillbehör, ryggsäckar, kläder, handväskor, lyxklockor, solglasögon, plånböcker, plånböcker och andra produkter tillgängliga till olika priser.

Varje användare som är villig att ta itu med företaget, bör initialt få en offert direkt på webbplatsen, vänta på feedback från chefer för att diskutera detaljerna, skicka föremålet för att få det utvärderat och sedan vänta tills det säljs. Alla produkter som är tillgängliga för försäljning listas i katalogen, som kan filtreras ut efter typ av artikel, märke och pris. Varje artikel har den detaljerade beskrivningen och flera foton som du kan förhandsgranska innan du köper. Det är väldigt praktiskt, bekvämt, snabbt och enkelt.

8. Whistler Wines

Whistler Wines

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Whistler Wines är ett familjeägt druvodlings- och vinproduktionsföretag som har över 80 års härlig historia. Vinframställningens kunskaper och färdigheter överfördes från en generation till en annan, vilket så småningom resulterade i produktion av kvalitets- och unika viner som nu åtnjuter popularitet hos kunder.

För de användare som har läst familjens historia och deras verksamhetsdetaljer ger webbplatsen åtkomst till avsnittet Köp. Det är här du kan bläddra, se och beställa några av de bästa vinerna som tillverkas av Whistler-familjen. Produktkatalogen är ganska imponerande, med dussintals sorter som erbjuds till salu. Varje vin har den detaljerade beskrivningen, kostnaden och ingredienserna det innehåller. Det viktiga är att varje artikel har sitt unika varumärke, flaskdesign och tillverkningsår. Dessa uppgifter anges också i katalogen för att förenkla användarnas val.

När du letar efter den önskade produkten eller gör en beställning är det möjligt att använda filteralternativet. Det låter dig sortera produkterna efter olika parametrar, inklusive deras namn, typ, år, popularitet, kostnad etc. Detta förenklar processen för vinshopping, vilket gör det mer bekvämt och praktiskt för alla.

9. är PRESS

är PRESS

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

är PRESS är ett förlagspress och studioutrymme baserat i Denver, som ser sitt uppdrag att publicera kortböcker av konstböcker. De dokumenterar stadskonsttrender och konceptuell tidsbaserad konst, som utforskar och visar sambandet mellan vardagsliv och konst. Studion är också involverad i publicering av tryck av begränsad utgåva som tillhör de konstnärer som de samarbetar med.

För att få tillgång till publikationer som studion erbjuder, bör alla inledningsvis besöka motsvarande butiksavdelning. Låt oss inse: du hittar inte många produkter som erbjuds till salu här, men de som finns i lager är värda investeringen. Varje bok / publikation sticker ut från mängden på grund av dess attraktiva och visuellt imponerande design. För att se detaljerna är det möjligt att klicka på det objekt du är intresserad av. Så här kan du se bilderna på produkten, dess beskrivning, specifikationer, kostnad samt antalet tillgängliga böcker. För att placera beställningen, lägg bara till publikationen i kundvagnen och fortsätt till ytterligare steg som systemet kommer att ge som standard. Sammantaget är detta enkelt, snabbt och bekvämt.

10. Pipkins Bears

Pipkins Bears

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Pipkins Bears är en webbutik som erbjuder flera samlingar av vackra miniatyr Pipkins Bears designade och skapade av Jane Mogford. Efter att ha samlat små björnar länge hade Jane en speciell smak åt dem. Det var det som fick henne att börja utforma sina egna små björnar som så småningom gav henne popularitet.

För att kunna beställa någon av miniatyrens Pipkinsbjörnar, bör du först nå Shop-sektionen. Här kan du bläddra bland alla samlingar som erbjuds till salu. Alla artiklar som finns på lager är handgjorda med bästa kvalitet, traditionella miljövänliga komponenter och tyger. Varje björn man kan köpa i butiken kommer med en detaljerad beskrivning och produktspecifikationer, produktrecensioner och kostnad. Kunder kan också förhandsgranska bilderna på varje liten björn för att se vad de kommer att köpa. Det finns också en möjlighet att gå med i företagets sociala nätverkskonton för att hålla sig medveten om de senaste nyheterna, uppdateringar, evenemang och annan relaterad information. Webbutiken är definitivt värt uppmärksamheten för användare som är förtjust i att samla in sådana söta föremål.

Slutsats

Square tillåter skapa och hantera funktionsladdade webbbutiker med avancerad produkthantering, betalnings- och leveransalternativ oavsett affärsstorlek och specialisering. Mjukvaran kräver ingen kunskap om grunderna för kodning att låta dig skapa och publicera en e-handelswebbplats. Dess integrerade webbplatsbyggare hjälper dig att effektivt slutföra alla stadier i webbutikens design och publiceringsprocess med liten ansträngning / tid / budgetinvestering.

Prover av fyrkantiga nätbutiker är det bästa beviset på systemets funktionalitet och anspråk. De hanterar olika nischer och utför olika funktioner, men det är en sak som är gemensam för dem alla – starkt e-handelsfokus i kombination med flexibilitet och avancerad prestanda. Om du verkligen tänker få mer än en professionell e-handelswebbplats för att följa alla dina affärsbehov, gå vidare för att dra full nytta av Square!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map