Exempel på Weebly-bröllopswebbplatser

Bröllopswebbplatser är en växande trend. Det är ett sätt att inte bara sprida nyheter om ditt bröllop, utan också att dela lite information om paret och logistiken för den stora dagen – allt du inte kan passa i bröllopinbjudan.


Nyligen blev jag ombedd att göra en samling av Weebly exempel på bröllopswebbplatser, och jag måste säga att det var en mycket tuff uppgift! Jag önskar att Weebly hade en “Showcase” -sida eller något liknande. Det var nästan omöjligt att hitta en bröllopsplats byggd med Weebly. Förmodligen beror det delvis på att Weebly har några bröllopsmallar och dels för att många par förhindrar att deras webbplatser indexeras. Oavsett anledning, här är fyra webbplatser jag lyckades hitta.

Exempel 1: Sarah Owens och Ryan Gentry Wedding

Sarah Owens och Ryan Gentry Wedding

Skapa en sådan webbplats

Sarahowensryangentry.weebly.com ser enkel men romantisk och informativ åt gången. Detta är en bröllopswebbplats som tillhör Sarah Owens och Ryan Gentry, som verkligen är glada över att föra sina vänner och familj tillsammans på sin speciella dag. De försökte verkligen hårt att planera sitt bröllop och att lansera en webbplats som skulle innehålla exakt information om det. Webbplatsens design är enkel, men den belyser parets foton som står mot den vita bakgrunden och avslöjar parets kärlekshistoria.

Webbplatsen erbjuder en informativ meny med flera avsnitt som ger detaljerad information om varje steg i bröllopsförberedelseprocessen. För de gäster som inte känner parets kärlekshistoria finns det en speciell webbplats där de delar den. Resten av avsnitten – Bröllopsfest, detaljer och hotell, register – hjälper till att göra varje gäst medveten om platsen där festen och bröllopet äger rum, gästlistan och andra viktiga nyanser. Webbplatsen använder ett viktigt RSVP-avsnitt för att spåra gästernas räkning. Genom att klicka på länken informerar gästerna paret om deras närvaro i bröllopet. Detta är mycket bekvämt när det gäller att planera tillfället.

Exempel 2: Liz och Chris

Liz och Chris

Skapa en sådan webbplats

Lizandchris2018.weebly.com är en bröllopswebbplats för Liz Breen och Chris Ahern, som skapar ett trevligt intryck från det första ögonblicket du når det. Det beror på att det finns många foton av det lyckliga paret där och en mängd information om tillfället. Det finns ingen anledning att surfa på webbplatsen och leta efter de viktigaste uppgifterna – bläddra bara ner på hemsidan för att ta reda på tidpunkten för bröllopet, platsen där den hålls, mottagningsplatsen etc. Det är också intressant att läsa kärlekshistorien av paret, deras första datum, förslagsdagen och de planer de har för framtiden.

Händelsessidan informerar gästerna om schemat som paret har sammanställt, inklusive repetitionsmiddagen, välkomstfesten, själva bröllopsceremonin, mottagningen och festen efter festen. Resesidan innehåller detaljer om boendet, resor och transport, medan Registry-sidan ger en tydlig gästlista med avseende på de platser de kommer att bo på. Om du vill njuta av parets foton, nå motsvarande webbplats till visa dem. Detta är ett trevligt och inspirerande exempel på en bröllopswebbplats som drivs av Weebly!

Exempel 3: Lauren och Chads bröllop

Colemanlutzwedding

Skapa en sådan webbplats

Colemanlutzwedding.weebly.com är en enkel men informativ bröllopswebbplats som avslöjar kärlekshistorien till Lauren och James och täcker alla nyanser av deras bröllopsceremoni. Webbplatsgränssnittet är intuitivt och garanterar snabb och enkel surfupplevelse.

Det som lockar användarnas uppmärksamhet är kombinationen av svartvit och färgglada designelement för hemsidor. Detta skapar den ovanliga känslan av romantik som är kopplad till parets kärlekshistoria och själva vigseln. Ovanliga interaktiva videoeffekter, olika fotografier av paret, utbredning av ljusa färger och överflöd av information om bröllopsceremonin bidrar till den övergripande visuella appellen och prestandan på webbplatsen..

Parets gäster kan bläddra i flera avsnitt för att ta reda på informationen om den kommande bröllopsceremonin. Dessa inkluderar vår berättelse, register, vårt bröllopsfest, plats, vanliga frågor och till och med resenärers guide. Paret har tagit hand om gästernas bekvämlighet genom att integrera en Google Maps-widget som anger bröllopsplatsen, en interaktiv bostadsguide och till och med de sevärdheter som gästerna kan besöka när de bor i staden. Detta är ett bra exempel på en bröllopswebbplats som täcker alla nödvändiga aspekter av den kommande ceremonin.

Exempel 4: Meghan och Thomas

Meghan och Thomas

Skapa en sådan webbplats

Meghanandthomas.weebly.com bröllopswebbplatsen har enkel, men trevlig och tilltalande design som skapar en romantisk atmosfär och uppmuntrar en besökare att fortsätta surfa på den för att ta reda på mer om paret och deras bröllopsdagförberedelser.

Färgbilden på webbplatsen är lugnande och lugn, med färgglada foton av Meghan och Thomas som utmärker sig ut mot den vita bakgrunden. Strukturen och innehållet på bröllopswebbplatsen är medvetet genomtänkt. Från det ögonblick du kommer till sajten, förstår du att paret har tagit hand om deras söks bekvämlighet. Webbplatsen har följande avsnitt: Hem, Detaljer, Hotell, Bröllopsfest, register. Innehållet i varje avsnitt täcker alla frågor relaterade till ämnet. För dem som inte lyckats hitta den information de behöver eller bara för att kommentera på webbplatsen finns det ett kontaktformulär som är bekvämt placerat längst ner på hemsidan. Sammantaget skapar denna bröllopswebbplats ett behagligt intryck och ser tilltalande ut.

Exempel 5: Clint och Kristin

Clint och Kristin

Skapa en sådan webbplats

Shobertwedding.weebly.com är en drivs bröllopswebbplats som skapades med användarens sökvänlighet och informationsvärde i åtanke. Paret, Clint och Kristin, delar gladlynt information som rör deras förberedelser inför bröllopsdagen med sina gäster.

Webbplatsen har en enkel men ögonblicklig design med dominans av ljusa färger. Du hittar inte många foton av paret här, men de som finns på webbplatsen ser romantiska och till och med spännande ut. Titta bara på det centrala fotot på hemsidan för att förstå att paret har använt en unik strategi för utformningen av deras bröllopswebbplats! De viktigaste fakta om den stora dagen finns i avsnittet Bröllopinfo på webbplatsen. Det finns också registerdelen som länkar till önskelistan som paret har. Detta hjälper gästerna att spara sina ansträngningar och tid när de letar efter bröllop presenter. Höjdpunkten på webbplatsen är nedräkningswidgeten som visar den exakta tiden som är kvar till bröllopsdagen. Detta är en måste-ha-funktion för alla webbplatser av denna typ!

Exempel 6: Dave och Jade

Dave och Jade

Skapa en sådan webbplats

Daveandjadegetmarried.weebly.com ser så romantisk och mild att det helt enkelt är omöjligt att ta bort ögonen tills du bläddrar i det till slutet. Det skapas på ett enkelt men genomtänkt sätt, där varje detalj är på sin plats.

Webbplatsens ljusa färgschema skapar ett tilltalande intryck och distraherar inte användarens uppmärksamhet från huvuddelen – innehållet. Paret har verkligen lagt mycket arbete och tid i deras bröllop webbplats design. Oavsett fråga eller förfrågan du har hittar du ett svar här.

Webbplatsen innehåller allmän information om paret, deras kärlekshistoria, foton, presenter och bröllopsinfo som täcker alla detaljer om bröllopsdagen som planeras till den andra. Gästerna kommer säkert att uppskatta tillgången till en karta med den exakta platsen för vigselceremonin och riktlinjer för transport. Det finns också RSVP-avsnittet med ett bekvämt onlineformulär som gästerna kan fylla i för att meddela paret om deras närvaro och till och med dietpreferenser. Vilket tankeväckande och rörande attribut!

Exempel 7: Christine och David

Christine och David

Skapa en sådan webbplats

Christineanddave.weebly.com sticker ut från mängden på grund av dess designfunktioner. Webbplatsens hemsida lockar uppmärksamheten av landskapsfotouppsättningen med bredbild som bakgrund för en sida. Du hittar inte mycket information här – bara namnen på paret på mitten av en sida och en standardmeny i den övre delen av den omdirigerar dig till de stora avsnitten på webbplatsen med detaljerad information om bröllopsdagen.

Menyn består av de avsnitt som är ett måste för varje bröllopswebbplats, antar jag. Dessa är parets kärlekshistoria med ett romantiskt fotogalleri, information om bröllopshelgen med en popup-undermeny, ceremonin, presentregistret och till och med FAQ-avsnittet, vilket är ett trevligt tillägg till webbplatsen av denna typ. Ett enkelt men informativt urval av en bröllopswebbplats som drivs av Weebly!

Exempel 8: Lauren och James

Lauren och James

Skapa en sådan webbplats

Lauren och James tog en mycket enkel inställning till deras bröllopssida Rasmussen-banovz.weebly.com. Deras minimalistiska och aktuella version av en bröllopswebbplats presenterar allt det väsentliga och ger dig en känsla av vad som kan förväntas från ceremonin.

Även om minimalism är bra, är det också en mycket komplicerad stil att lyckas med. Varje väsentlig detalj i bröllopet representeras på webbplatsen, men det är inte så spännande att utforska det. Det verkar som om paret ville att det skulle vara ett slags digitalt vykort, men det finns bara för mycket tomt utrymme inuti som kan fyllas med visuellt material, inte bara text. Det bra är en bild av kartan som också ser ut som den är handritad – en fin personlig touch. Förmodligen förberett det härliga paret en stor överraskning för sina gäster på en bröllopsdag och de vill bara inte förstöra allt kul. Fortfarande skulle det vara trevligt att se minst ett foto av dem.

Sammantaget är det ett bra exempel på vilken stor daginfo en bröllopswebbplats bör innehålla. Jag skulle bara föreslå att du lägger till några bilder på webbplatsen för att göra den mer tilltalande.

Exempel 9: Framtida fru Brake

Framtida fru Brake

Skapa en sådan webbplats

Futuremrsbrake.weebly.com är en bröllopsplaneringssida som delar parets historia och informerar gästerna om ceremonin. Designen för en sådan händelse kan vara lite lättare, men å andra sidan drar den inte mycket uppmärksamhet åt sig själv och låter dig fokusera på innehållet.

Menyn är strukturerad i kronologisk ordning: förslag, ceremoni, klänning … Och den sista är en webbutik, där paret försöker sälja några saker de förmodligen inte behöver efter bröllopet (nej, brudklänningen är inte på marknaden). Varje avsnitt har en kort introduktion och ett fotogalleri, som visar platsen, möjliga klännings- och hårval etc. Du kan se att webbplatsen är skapad lika mycket för gästerna som för bruden själv – lagra valen för bröllopsdekor på ett ställe är definitivt praktiskt. Och genom att dela dem med sina vänner och familj kan hon till exempel få feedback om vilken klänning som passar henne bäst.

Exempel 10: Myer-Robbins Wedding

Myer-Robbinswedding

Skapa en sådan webbplats

Myer-Robbinswedding.weebly.com är ett ljust och uppmärksamt exempel på en bröllopswebbplats skapad med Weebly. Så snart du kommer till hemsidan blir du förvånad över dess färgstarka design, som skapar en glad och festlig stämning. Ett härligt foto av paret och deras kärlekshistoria finns också på hemsidan. Detta är en måste-ha-funktion på alla bröllopswebbplatser, som alltid förblir trendiga och ser passande ut.

Webbplatsdesign är lite ovanligt eftersom varje sida har sin egen bakgrund och innehåll som gästerna är intresserade av. De viktigaste menysektionerna inkluderar Om oss, vårt förslag, ceremoni och mottagning, bröllopsfest, våra register och mer. Ett separat RSVP-avsnitt finns också tillgängligt på webbplatsen. Genom att fylla i dess fält kommer gästerna att meddela paret om deras förmåga att acceptera inbjudan och antalet personer som kommer att vara närvarande vid ceremonin. Detta är ett trevligt urval av en bröllopswebbplats som ger all nödvändig information om paret och bröllopet i allmänhet.

Slutsats

Weebly webbplatsbyggare erbjuder alla verktyg för att skapa en enastående bröllopswebbplats. Även om dessa fyra exempel inte visar alla fördelarna med plattformen, visar de fortfarande stor potential. Det är enkelt att skapa en webbplats som innehåller all information som dina gäster behöver veta om det kommande evenemanget, dela dina idéer och foton. Förbereder du dig för ett bröllop? Tveka inte, skapa en egen webbplats!

Se fler prover i vår Weebly bloggar exempel och Weebly potrfolio-exempel.

Skapa en bröllopswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map