Sellfy-butiksexempel

Säljbara exempel på e-handel


Sellfy – är en avancerad molnbaserad e-handelsprogramvara, vilket gör det möjligt att skapa olika typer av onlinebutiker för att möta alla behov. Plattformen är ganska lätt att använda oavsett användarens webbdesignbakgrund och kodningskompetens. Integrationen tar inte mycket tid medan webbutvecklingsprocessen är enkel, snabb och engagerande.

Med Sellfy kan du starta och hantera nästan alla typer av onlinebutiker att sälja både fysiska och digitala produkter. Det är möjligt att installera motorn båda på moderna innehållshanteringssystem såväl som på populära sociala medieplattformar, inklusive Facebook, Instagram, Youtube, SoundCloud och många fler. En av programvarans obestridliga höjdpunkter är att den kan användas antingen som en del av din färdiga webbplats eller som en separat butikskontor – detta beror initialt på dina affärs- och e-handelskrav eller ambitioner.

Så långt plattformen kan användas med olika typer av CMS, är webbbutiker som skapats med den också mångsidiga och funktionsbelastade. De fungerar bra för entreprenörer, bloggare och alla användare som behöver kvalitets e-handelsprojekt för att erbjuda sina fysiska eller digitala produkter till salu. För att ta reda på vilka verktyg och funktioner exakt plattformen har i lager är det hög tid att granska de mest imponerande Sellfy-exemplen på nätet nu.

1. King of the Strings

King of the Strings

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

King of the Strings är ett perfekt val för alla som drömmer om att lära sig konsten att spela gitarr. Webbplatsen erbjuder en möjlighet att välja och köpa videokurser av hög kvalitet som organiseras och hålls av Thomas Zwijsen. Han är YouTube-prisvinnaren med över 120000 prenumeranter, mer än 25 miljoner visningar och över 600 konserter som hålls runt om i världen.

När du bläddrar i detta WordPress-baserade webbplats, kommer du att kunna ta reda på mer om befälhavaren, hans professionella bakgrund, erfarenhet och prestationer. Du kommer också att upptäcka fördelarna och typerna av gitarrkurser som erbjuds, detaljerna om tillgängliga paket, deras kostnad och specifikationer. Tillgänglighet av videor gör det möjligt att titta på Thomas gitarr / skollektioner online för att inse vad du exakt kommer att kunna uppnå på lång sikt.

Den övergripande webbplatsdesignen är lite enkel, men den är verkligen utmärkt när det gäller information och information. Du hittar inte många sidor här – all nödvändig information tillhandahålls på den enda sidan. Det finns flera användarbedömningar här såväl som knappen för direktåtkomst som låter dig registrera dig för den kostnadsfria prövningen. Ett stort urval av webbplatsen som har distinkt e-handelsfunktion som drivs av Sellfy!

2. Beaute Liberee

Beaute Liberee

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Beaute Liberee är en Webflow-driven projekt som tillhör Leila Salomee – en skönhetsekspert, som ser sitt uppdrag att förse kvinnor med 100% naturliga och miljövänliga hårbehandlingsmetoder. Webbplatsen är skapad på franska, vilket gör den något komplicerad för internationella användare. Samtidigt tillgänglighet av videor, länkar till sociala nätverkskonton, personlig information om Leila och hennes speciella vision om kvinnors skönhet.

Webbplatsen innehåller endast en sida. När du bläddrar i den upptäcker du intressanta fakta om Leilas metodik och unika tillvägagångssätt. Webbplatsen har imponerande e-handelsfunktioner som realiseras via Sellfy-integration. Alla som är intresserade av Leilas skönhetshemligheter har möjlighet att köpa sin e-bok skriven av henne. Det är här du hittar den 4-veckors hårbehandlingskurs som så småningom resulterar i hårförstärkning och hälsoförbättring. Det är ett ganska trevligt exempel på webbplatsen med Sellfy-driven e-handelsfunktion!

3. Kid’s Times Tabeller

Kid's Times Tabeller

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Kid’s Times Tabeller garanterar det snabbare sättet för barn att lära sig tidtabeller på det enkla, begripliga och interaktiva sättet – det är precis vad de flesta barn gillar! Det nya systemet ger en unik strategi för att lära sig tidtabellerna genom att använda multiplikationsspel. Systemet utvecklades av Larissa Powell, som också mötte problemen i undervisningsprocessen med sina barn och beslutade att förenkla uppgiften genom att erbjuda sin egen metod.

Webbplatsen byggdes med WordPress, vilket manifesteras i dess funktionalitet och prestanda. Designen är ganska enkel men ändå barnorienterad. Projektet finns i överflöd av grafiska interaktiva bilder, karaktärer, kort, YouTube-videor och andra roliga element som bidrar till dess vädjan och väcker lust att fortsätta surfa på webbplatsen för att ta reda på mer om den föreslagna utbildningsmetoden.

Du kan hitta all nödvändig information på sidan Om oss samt i avsnittet Blogg. För att få produkten och kunna testa metoden på egen hand måste du gå till produktsidan och välja ett av de tillgängliga erbjudandena där. Det finns faktiskt två av dem – Personal Edition och Classroom Edition. Dessutom kan du hitta användarutlåtanden här för att upptäcka upplevelsen som delas av andra kunder, som redan har testat materialet och vill berätta om resultaten. Bra gob!

4. 10Ten Magazine

10Ten Magazine

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

10Ten Magazine är en Wix-drivna projekt, vars eCommerce-funktionalitet säkerställs genom integration av Sellfy-programvara. Onlinetidningen erbjuder publikationer av hög kvalitet relaterade till modebranschen, som skapas med behov av kreativa regissörer, modedesigner, fotografer, konstnärer, stylister, sminkexperter och andra branschpersoner i åtanke. Det är här de kan stöta på många avancerade mode- och stilidéer samt flera inlagor från nischexperter. Det är också möjligt att skicka in dina egna verk till onlinemagasinet om de är kopplade till modebranschen.

När det gäller e-handelsfunktionen har webbplatsen en separat sida med senaste utgåvor av onlinemagasinerna. De visar upp författarnas mode och kreativa talang, som skickar in sina bilder och erbjuder dem till salu. Samlingen uppdateras regelbundet för att erbjuda nya problem som är värda uppmärksamheten. Bläddra bara i tidskriftsgalleriet och välj de som kommer till din branschspecialisering. Lägg sedan till dem i kundvagnen och placera beställningen – det är väldigt enkelt men ändå bekvämt.

5. Coola mockups

Coola mockups

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Coola mockups ger tillgång till den rika samlingen av enkla PSD-mockups med riktigt foto som gör det möjligt att visa upp dina verk på kortast möjliga tid. Effektiv och korrekt tillämpning av dessa foton gör att kunder kan se resultatet av ditt arbete utan.

Bortsett från den allmänna företagsrelaterade informationen, erbjuder denna WordPress-baserade webbplats avancerade e-handelsfunktioner som gör det möjligt att erbjuda några av de mest populära och omfattande PSD-mockupseten till salu. När du bläddrar ner på sidan kommer du att hitta detaljerade beskrivningar av paket att välja mellan. Det är här du kan ta reda på egenskaperna för uppsättningarna, efter att ha förhandsgranskat dem i detaljer och angett kostnaden.

Ett annat viktigt inslag i projektet är en möjlighet att få information om nya mockups eftersom galleriet i webbutiken uppdateras regelbundet. Med detta ändamål bör du prenumerera på företagets nyhetsbrev för att få meddelanden vid behov. Tillgång till konton för sociala nätverk garanterar också denna möjlighet, vilket i sig är en fördel.

6. Camie Cragg Fitness

Camie Cragg Fitness

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Camie Cragg Fitness är fitnessklubben som ägs och drivs av Camie Cragg Fitness, som startade sin idrottskarriär efter den fruktansvärda olyckan som påverkade hennes hälsa och hennes liv. Hon har utvecklat en riktigt unik strategi för utbildningsprocessen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Webbplatsen skapad med WordPress har blivit den enda destinationen för värdefull hälso- och fitnessrelaterad information samt för beprövade program som användare kommer att uppskatta till fördel.

Förutom de fitnessprogram som finns tillgängliga för försäljning på webbplatsen kan man också hitta e-böcker som ger användarna värdefull information. Projektet har e-handelsfokus på grund av den integrerade Sellfy-programvaran, vilket gör det möjligt att välja din egen träningsplan som passar dina sportbehov och budget. Det finns också intressanta videor och kundutlåtanden som kommer med verkliga bilder av Camies kunder, som personligen har testat programmen och ivrigt delar sina resultat och resultat. Denna visuella presentation hjälper användare att göra rätt val.

7. Schackhandledare

Schackhandledare

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Schackhandledare är organisationen, som omfattar en ram av begåvade, professionella och engagerade schackhandledare, som ser sitt uppdrag att hjälpa tusentals studenter att behärska spelet och få särskild inställning till det. Företaget anses med rätta vara ”Head Start-programmet för schack” på grund av deras framgång för att öka användarnas intresse och entusiasm när det gäller att spela schack.

Organisationens webbplats imponerar alla från första början av dess informationsvärde och många funktioner / tjänster som tillhandahålls. Den integrerade e-handelsfunktionen som garanteras av Sellfy, tillåter bokning av schackhandledare och utnyttjar ett brett utbud av andra tjänster direkt på webbplatsen. Därför är det möjligt att anmäla sig till sommarlägerprogrammet här för varje student som vill ha god sommarvila och förbättra schackförmågan.

Det tar lite tid att surfa på webbplatsen och upptäcka alla alternativ Chess Tutors innebär, men det är exakt vad som tilltalar de flesta schackfans som kommer över webbplatsen.

8. 1 Styles Pro

1 Styles Pro

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

1 Styles Pro ger en stor möjlighet att få en mängd olika filmstilar för Capture One för att öka arbetsflödet. Projektet erbjuder över 200 filmstilar, som var och en säkerställer det unika utseendet på projekt som skapats med dem. Detta är ett slags avancerat kreativitetsverktyg som hjälper dig att definiera den bästa och den mest imponerande lösningen för ditt projekt skapande och bearbetning.

Lanserad med WordPress, Sellfy e-handelsintegration och användarfokus i åtanke, gör 1 Styles Pro det möjligt att välja en av två filmstilar i sin webbutik. Dessa inkluderar den ursprungliga filmstilsuppsättningen och den utökade filmstilsuppsättningen. Var och en av uppsättningarna är unika och var och en levererar unika funktioner som bidrar till en framgångsrik projektutveckling.

När du surfar på webbsidor kommer du att kunna prova produkten gratis. Dessutom har du möjlighet att ta reda på hur du installerar stilarna ordentligt för att få ut mesta möjliga av deras funktionalitet. Det finns också videointroduktionen här såväl som flera recensioner publicerade av andra fotografer som har testat produkten. Detta tillvägagångssätt hjälper användare att göra rätt val.

9. Beanie Babies Prisguide

Beanie Babies Prisguide

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Beanie Babies Prisguide är ett WordPres-drivet projekt som erbjuder en möjlighet att sälja Beanie Babies till bästa möjliga pris. Detta är en typ av e-boken, som täcker speciella nyanser och prissättningsaspekter relaterade till processen att sälja Beanie Babies på den moderna marknaden. E-boken riktar sig till ägarna av Beanie Babies, som letar efter flera sätt att sälja produkterna men ännu inte har någon aning om var de borde börja med.

Kunder, som är intresserade av att få prisguiden, kan göra det direkt på webbplatsen enligt de rekommendationer och riktlinjer som finns där. Dessutom finns det möjlighet att ta reda på betydelsen och implikationen av de viktigaste beanie-termerna här för att definiera den bästa prissättningsmetoden. Det finns till och med listan över samlardefinitioner här sammanställd av de bästa branschexperterna, som är redo att dela sin kunskap med likasinnade användare.

10. HighLife-prover

HighLife-prover

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

HighLife-prover är ett projekt som skapades med det enda syftet i åtanke – att ge musikproducenter en plats där de kan stöta på det omfattande biblioteket med slingor, ljud och samplar för olika musikbehov. Företaget arbetar med toppproducenter och ljuddesigners från hela världen för att ge de mest inspirerande och imponerande ljudprover som kunder kan nå.

Webbplatsens e-handelsfokus realiseras via Sellfy-integration. Detta gör det möjligt att leverera högkvalitativa och royaltyfria prover, allt från melodier och vokor och upp till trumslingor, byggsatser, Midi-filer och mer. Webbutiken är enkel och bekväm att bläddra i eftersom alla prover är enkelt uppdelade i flera kategorier. Dessa inkluderar LAbels, genrer, gratis ljud, tjänster, provpaketpaket och specialerbjudanden. Dessutom är det möjligt att prova funktionen Demo Drop här som låter dig skicka ditt eget spår för att få professionell feedback. Webbplatsen erbjuder ofta regelbundna rabatter och specialerbjudanden för att göra shoppingprocessen problemfri och prisvärd åt gången.

Slutsats

Sellfy visar sig vara en funktionsladdad och kraftfull samtida e-handelsplattform som gör det möjligt att skapa och effektivt hantera alla typer av onlinebutiker. Detta kan göras på nästan ingen tid och utan kodningskompetens alls. Programvaran fungerar bra för nybörjare och proffs för webbdesign. Det kan användas både till starta separata e-handelsprojekt samt att ansluta webbbutiker till färdiga webbplatser.

Prover av webbbutiker skapade med Sellfy talar för sig själva. De visar tydligt plattformens funktionalitet realiserad genom integration av avancerade e-handels- och e-postmarknadsföringsverktyg samt mångsidiga analys- och betalningsalternativ. Det är detta som gör Sellfy till ett bra val för utveckling och hantering av kvalitets- och funktionsladdade onlinebutiker.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map