Adobe Dreamweaver-alternativ

Adobe Dreamweaver-alternativ


Adobe Dreamweaver – är en kraftfull visuell redaktör utvecklad för erfarna proffs. Det erbjuder en uppsättning förbättrade verktyg för webbdesign som finns tillgängliga i det nedladdningsbara programvarupaketet. Produkten kommer som en del av Adobes kommersiella paket och levererar olika funktioner för att skapa unika mockups för webbplatser.

Trots alla fördelar som Dreamweaver har är programvaran ganska komplex. Dessutom har det gått ganska inaktuellt genom åren. Dessutom är plattformen snarare en visuell redigerare än en webbcykelbyggare med full cykel. Det erbjuder inte värd eller domän i sitt paket. Det syftar främst till att bygga mobilvänliga teman med djupgående kodningskompetens.

Av detta skäl kanske användare vill dra nytta av enklare och mer flexibla lösningar med alla alternativ som redan ingår i planen. Några populära webbplatsbyggare kommer med utökad funktionalitet även till lägre eller nollpris. Så låt oss titta på Dreamweaver-alternativ som kan visa sig vara ett bättre alternativ.

De bästa alternativen till Adobe Dreamweaver:

 1. WIX – Det bästa gratis Adobe Dreamweaver-alternativet
 2. WordPress – Gratis Dreamweaver-alternativ (CMS)
 3. Webflow – responsivt webbdesignverktyg
 4. Mobirise – Gratis webbdesignprogramvara som Dreamweaver
 5. Pinegrow – En professionell visuell redigerare
 6. Konsoler – Lätt, öppen källkodsredigerare
 7. Aptana Studio – Open source-webbutvecklings-IDE
 8. BlueGriffon – Modern och gratis HTML Editor
 9. Apache NetBeans – Open Source IDE för Windows, Mac, Linux
 10. openElement – Kraftfull & Intuitiv redaktör
 11. Google Web Designer – Program för Windows, Mac och Linux
 12. TOWeb – Responsive Website and Creation Software för webbshop
 13. CoffeeCup – Responsive Web Design Tools och HTML-programvara
 14. Microsoft Expression Web – Fullständigt professionellt verktyg

Wix – Det bästa gratis Adobe Dreamweaver-alternativet

Wix - Det bästa gratis Adobe Dreamweaver-alternativet

Wix – är en ultimat webbplatsbyggare med miljoner aktiva användare och stödda onlineprojekt. Det är den mest flexibla lösningen för nybörjare som vill skapa fantastiska webbplatser med nollkodning. Plattformen har tillräckligt med verktyg för att du kan bokstavligen skapa vilken webbplats som helst från landningssidor och småföretagens webbplatser till digitala butiker och mer.

 • Enkel men kraftfull redaktör – Wix förlitar sig helt och hållet dra-och-släpp-funktionalitet vilket gör det superlätt att skapa webbplatser och sidor trots strukturen och komplexiteten. Dessutom kommer erfarna användare att kunna anpassa sina webbplatser med några unika och specialdesignade element.
 • Artificiell intelligens – systemet använder sin Wix ADI-plattform som skapar webbplatser automatiskt baserat på användarens preferenser, projekttyper och funktioner du kan behöva. Du får en redo att gå med alla nödvändiga verktyg och alternativ som redan är integrerade.
 • Wix Corvid – verktyget för avancerad webbapplikationsutveckling. En intuitiv visuell byggare låter användare hantera front-end-utveckling eller ändra över 100 UI-element. Instrumentet kan användas för att modifiera och anpassa några av blocken såväl som hela webbplatsen.

Wix-pris: plattformen är ursprungligen fri att använda. Du kan testa det utan att spendera en dollar. Men om du vill dra nytta av allt-i-ett-lösningen med en gratis domän, en fullständig uppsättning eleganta plattformar och tillgång till alla appar är Combo-planen en bra idé att börja med. Det kostar $ 13 per månad om det faktureras årligen. Wix erbjuder också separata planer för e-handelsprojekt som börjar på $ 23 per månad.

Prova Wix gratis

WordPress – Gratis Dreamweaver-alternativ (CMS)

Wordpress - Free Dreamweaver Alternative (CMS)

WordPress – är # 1 CMS-plattform som ger maximal flexibilitet och frihet för webbdesign. Plattformen är helt gratis att använda även om du kommer att behöva ta hand om domän och värd. Lyckligtvis erbjuder olika värdleverantörer WP-optimerade serverlösningar som förvandlar WordPress till en heltäckande och mångsidig webbplatsbyggnadsplattform.

 • CMS med öppen källkod – Du är fri att anpassa dina webbplatser vad du än behöver. Systemet kräver inte speciella färdigheter. Allt du behöver är lite HTML-kunskap. Även om du inte har dessa färdigheter är WordPress fortfarande ett bra alternativ att skapa olika webbplatstyper.
 • Oändliga plugins – WordPress är förmodligen den bästa plattformen när det gäller anpassning. Det levereras med tusentals olika plugins för att optimera, marknadsföra, skydda, förbättra eller ändra ditt projekt. Alla plugins är enkla att ställa in och installera. Åh, och de flesta av dem är fria att använda.
 • Tusentals responsiva teman – En enorm mallsamling innehåller både gratis och betalda premiumtema för att möta användarnas krav. Dessutom är användarna fritt att anpassa varje layout eller till och med redigera källkoden.

WordPress-pris: CMS själv är helt gratis att använda. Du måste dock betala för domänen och hosting. Det bästa sättet är att välja WordPress-optimerade leverantörer som Bluehost. Det erbjuder sömlös WP-integration, auto-uppdateringar, säkerhetskopior, en 1-årig domän och kraftfull WP-värd som börjar på $ 2,95 per månad medan Choice Plus-planen med obegränsad bandbredd för obegränsade webbplatser kostar bara $ 5,45 per månad.

Prova WordPress nu

Webflow – responsivt webbdesignverktyg

Webflow - responsivt webbdesignverktyg

Webflow – är en mjukvara som låter dig skapa professionella och lyhörd webbplatser. Plattformen är ganska komplex eftersom den främst fokuserar på erfarna webbutvecklare och designers. Samtidigt har den en kraftfull visuell redigerare som gör det möjligt att skapa webbsidor och till och med digitala butiker utan kodning eller typiska mallar.

 • Webflow CMS för designers – verktyget gör det möjligt att utforma vilken innehållsstruktur som helst. Med hjälp av CMS kan användare lägga till innehåll manuellt eller använda API och sedan anpassa det i samarbete med redaktörer, innehållshanterare osv.
 • Kraftfull webbredigerare – systemet levererar kraften i CSS och HTML-kodning i den visuella duken. Dessutom kan du skapa olika interaktionselement, animationer och andra saker för att hålla besökarna engagerade. Dessutom kan du välja ett färdigt tema och redigera det också.
 • Inline Editing – uppdatera eller ändra dina webbplatssidor när som helst utan att behöva växla mellan flera skärmar. Alla ändringar sparas automatiskt i realtid.

Webflödespris: användare kan för närvarande välja mellan tre stora planer. De inkluderar Basic, CMS och Business som kostar $ 12, $ 16 respektive $ 36 per månad. Priset beror på webbplatsens typ och komplexitet.

Prova webbflödet gratis

Mobirise – Gratis webbdesignprogramvara som Dreamweaver

Mobirise - Gratis webbdesignprogramvara som Dreamweaver

Mobirise – är en offline webbplats byggare. Det betyder att du kan använda den antingen om du har en internetanslutning eller inte. Användare är tänkt att ha mjukvaran laddas ner och installerad för att få full tillgång till dess funktioner. Plattformen är enkel att använda och låter dig hantera olika uppgifter utan tekniska färdigheter.

 • Intuitiv redaktör – redaktören använder dra-och-släpp-funktionalitet. Sidstrukturen består av block som du enkelt kan flytta, ordna om eller redigera med avancerade inställningar.
 • Bootstrap-driven programvara – Mobirise gör det möjligt att skapa responsiva och mobilvänliga projekt som fungerar lika bra på olika enheter trots operatören och operativsystemet.
 • 100% kompatibilitet – Det nedladdningsbara paketet kan användas med Mac eller Windows OS.
 • AMP Builder – funktionen introducerar AMP (Accelererad mobil sida) byggare. Det hjälper till att skapa innehållsbaserade webbplatser som laddas snabbare på olika enheter. Varje artikel får en AMP-ikon från Google medan sökmotorn väljer dem först för att visas.

Mobirise-pris: själva webbplatsbyggaren är gratis. Men du kommer inte att kunna använda alla dess funktioner såväl som åtkomst till valet av mallar. Den prissatta livslicensen innehåller alla Mobirise-förmåner. Standardpriset för Full Website Builder Kit är $ 4019. Emellertid erbjuder systemet för närvarande 97% rabatter med en chans att, men hela paketet till endast $ 99.

Prova Mobrise gratis

Pinegrow – En professionell visuell redigerare

Pinegrow - En professionell visuell redigerare

Pinegrow – är en avancerad webbplatsredaktör utvecklad för professionella webbdesigners och programmerare. Plattformen kommer som en nedladdningsbar programvara med en massa fantastiska funktioner för att skapa lyhörd webbplatser på Mac, Windows eller Linux.

 • Kraftfulla visuella verktyg – du får en uppsättning verktyg för att flytta, redigera, ändra eller lägga till nya HTML- och CSS-element. Välj att repeatern ska infoga ett valt element för att ändra hela layouten med några drag.
 • Multi Review och Editing Mode – användare har en chans att kontrollera hur webbplatsen fungerar på olika enheter. Systemet analyserar automatiskt alla formatmallar för att upptäcka möjliga brytpunkter.
 • Anpassad CMS – systemet kan användas som en anpassad CMS-plattform för statiska HTML-sidor. Det kommer att göra hanteringen av innehåll och webbplatselement enklare.

Pinegrow-pris: Pinegrow erbjuder flera faktureringsmodeller. De inkluderar månads- och årsabonnemang samt livslicenser. Det andra alternativet är förmodligen det bästa medan priset för Pro-licens startar från $ 99. Paketet är för närvarande tillgängligt med 50% rabatt.

Prova Pinegrow gratis

Konsoler – Lätt, Open Source Text Editor

Konsoler - Lätt, Open Source Text Editor

konsoler – är en superlätt och enkel textredigerare. Programvaran designades och byggdes för kodare och webbdesigners samt för front-end-utvecklare. Det erbjuder en uppsättning lättanvända visuella verktyg för att ändra källkoden och skapa nya skript eller element från grunden.

 • Lätt men kraftfull – Du kan arbeta med flera kodstycken i ett enda fönster. Använd ditt personliga ID för att göra kodning utan popups. Använd CSS-väljaren för att tillämpa alla element i din webbläsare. Han har också stöd för inline-redigering.
 • Användare inom parentes kan ladda ner olika tillägg utan kostnad. De kommer med flerspråkiga parentesstöd, kommentargeneratorer, anpassade färgtema osv.
 • Live-förhandsvisningsläge – ditt projekt kan anslutas sömlöst med webbläsaren i realtid. Det låter dig göra alla ändringar live och se hur de påverkar det övergripande projektet.

Pris inom parentes: mjukvaran är gratis att använda. Du kan ladda ner den från den officiella webbplatsen samt alla tillgängliga tillägg.

Prova parentes gratis

Aptana Studio – Open source-webbutvecklings-IDE

Aptana Studio - Open source-webbutvecklings-IDE

Aptana Studio – är en kraftfull och snabb IDE-utveckling. Open-source-plattformen har byggts om. Det erbjuder nu en uppsättning nya funktioner efter att den senaste Studio 3-versionen har rullats ut. Systemet har mer än 6 000 000 nedladdningar. Den är främst utformad för att låta utvecklare skapa webbapplikationer så snabbt som möjligt.

 • Omfattande kodningsstöd – mjukvaran levereras med integrerade kodning första hjälpen-paket inför HTML, CSS, PHP och JS-stöd.
 • Inbyggd felsökare – en fantastisk funktion för den automatiska felsökningsprocessen. Systemet har integrerat Ruby & Rails och JavaScript-felsökare för att upptäcka och eliminera möjliga brytpunkter.
 • Anpassningsbar IDE – användare är fria att anpassa IDE-appen och skapa ett tillämpligt utvecklingsekosystem med hjälp av skript från listan med anpassade kommandon..

Aptana Studiopris: mjukvaran är helt gratis att använda.

Prova Aptana Studio gratis

BlueGriffon – Modern och gratis HTML Editor

BlueGriffon - Modern och gratis HTML Editor

BlueGriffon – är en plattform för dra och släpp som skapades för att låta webbdesigners och utvecklare skapa PUB-dokument och webbsidor från grunden. Systemet använder WYSIWYG-funktionalitet. Den nedladdningsbara licensen innehåller mallar för webbsidor, formatmallar och andra funktioner.

 • Autouppdateringar – du behöver inte ta hand om systemuppdateringar. Alla funktioner kommer att ändras när den nya versionen har rullats ut.
 • Landingssidor & Webblankett – användare kommer att kunna skapa sina egna formulär från början samt använda färdiga målsidamallar och ändra mockup.
 • Import Export – systemet har en funktion för export / import för innehåll för att ladda ner dina egna mallar och element eller ladda upp webbsidafiler.

BlueGriffon-pris: produkten finns i två stora nedladdningsbara licenser med livstidspriser. De inkluderar baslicensen som kostar 75 dollar och EPUB-licensen som kostar 195 dollar. Var uppmärksam på att den slutliga kostnaden inte inkluderar moms som kommer att lösas in under köpet.

Prova BlueGriffon gratis

Apache NetBeans – Open Source IDE för Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans - Open Source IDE för Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans – är en plattform för öppen källkodsbyggnad som hjälper till att utveckla mobil- och webbapplikationer. Det levereras med integrerad felsökningsfunktionalitet utöver distribueringshantering, verktyg för kodredigering etc. Systemet stöder flera språk och har ett avancerat utvecklingsgränssnitt.

 • Avancerad kodredigerare – redaktören kan lyfta fram olika delar av källkoden både semantiskt och syntaktiskt.
 • Multispråkiga appar – NetBeans erbjuder färdiga mallar utöver kodningsguider och redaktörer för att utveckla mobila och stationära appar i Java, PHP och andra programmeringsspråk.
 • plugins – mjukvaran kan utökas med hjälp av anpassade plugins. Listan med tillägg och widgets är tillgänglig på pluginportalen för Apache NetBeans.

Apache NetBeans-pris: mjukvaran är gratis att använda och ladda ner. Den hänvisar inte bara till äldre utan också nyligen uppdaterade versioner.

Prova Apache NetBeans gratis

openElement – Kraftfull & Intuitiv redaktör

openElement - Kraftfull och intuitiv redigerare

openElement – är en multifunktionell webbplattform. Det hjälper webbplatsägare att ändra sina webbplatser, implementera effektiv SEO-optimeringstaktik, ändra källkoden och ändra några av webbplatselementen med en kraftfull kodredigerare. Dessutom levererar den databashanteringsinstrument samt några andra praktiska funktioner:

 • Dra-och-släpp-teknik – webbplatsredigeraren har en inbyggd dra-och-släpp-funktionalitet som gör anpassningsprocessen enklare.
 • Responsiv design – skapa mobilvänliga webbsidor och layouter. Förhandsgranska projekt från flera enheter.
 • SEO – mjukvaran gör det möjligt att minimera koden och optimera medieinnehållet (bilder och videor). Det resulterar i förbättrade användare erfarna och högre sökmotorer.

öppet pris: användare kan ladda ner mjukvaran helt gratis med nollavgifter eller förnyelseavgifter.

Prova openElement gratis

Google Web Designer – Program för Windows, Mac och Linux

Google Web Designer - Program för Windows, Mac och Linux

Googles webbdesigner – är ett visuellt verktyg utvecklat för nybörjare som vill arbeta visuellt utan att dyka djupt in i källkoden. Plattformen är främst bra för att designa annonsbanners eller enkla HTML5-webbplatser. Även om det inte fungerar för större projekt kan det fortfarande vara praktiskt med tanke på följande funktioner.

 • Fristående programvara – Web Designer är en separat Google-produkt som är helt kompatibel med alla större operativsystem. Det kan användas med Windows, Mac eller Linux på samma produktivitetsnivå.
 • Fluid Layouts – ett enkelt verktyg för att arbeta med elementets dimensioner. Det låter dig ställa in bredd, höjd eller andra parametrar i procent. Samma teknik gäller för positionering av vissa element.
 • 3D-författare – ett bra verktyg för att kontrollera hur varje element ser ut från alla sidor. Funktionen låter dig faktiskt övervaka elementen i 3D från olika vinklar.

Google Web Developer-pris: Programmet är gratis att ladda ner och använda utan begränsningar.

Prova Google Web Designer gratis

TOWeb – Responsive Website and Creation Software för webbshop

TOWeb - Responsive Website and Creation Software för webbshop

TOWeb – är en enkel webbplatsbyggare designad speciellt för nybörjare. Programvaran är ganska enkel, vilket är ett plus för icke-tekniker. För att komma igång och gå online behöver du bara installera den, välja en mall, lägga till innehåll och gå live. Dessutom kommer användarna att uppskatta några praktiska extrafunktioner.

 • Responsiva webbplatser – TOWeb gör det enkelt att skapa en enda HTML5- eller CSS3-webbplats som fungerar lika bra på alla mobila enheter. Systemet har ett integrerat RWD-tillvägagångssätt som förbättrar mobil tillgänglighet.
 • Gratis mallar – välj någon av de tillgängliga gratismallarna som kan användas just här just nu eller ändras innan installationen. Varje layout kan anpassas med hjälp av WYSIWYG-teknik.
 • e-handelsfunktionalitet – systemet erbjuder några basalternativ för att skapa din digitala butik och börja sälja online utan komplexa konfigurationer. Lägg bara till en kundvagn, visa produkter och integrera alla tillgängliga betalningsalternativ.

TOWeb pris: plattformen erbjuder tre betalda planer utöver dess gratispaket. Priset för en inträdesplan börjar på $ 49 per licens medan den mest avancerade paketfunktionen eCommerce-funktionalitet kostar dig $ 199 per licens.

Prova TOWeb gratis

CoffeeCup – Responsive Web Design Tools och HTML-programvara

CoffeeCup - Responsive Web Design Tools och HTML-programvara

Kaffekopp – är en beprövad veteran på arenan för webbplatsbyggnad. Mjukvaran debuterade redan 1996. Tusentals webbplatsägare använder programvaran för att enkelt skapa mobilvänliga projekt. Även om systemet ser lite daterat ut såväl som några av dess mallar, kan det fortfarande vara ett billigare alternativ till Dreamweaver som överväger några av dess funktioner.

 • Avancerad teknik – mjukvaran har stöd för HTML5 och CSS3 så att du kan skapa responsiva sidor som fungerar bra på flera enheter.
 • Responsiva teman – CoffeeCup har sin egen temabutik med responsiva mallar. Även om vissa layouter ser lite gammaldags ut, kan du hitta några bra alternativ som är gratis att använda. Vissa mallar betalas, så följ ett öga på priset när du tittar igenom alla teman.
 • App Store – användare kan få ytterligare appar inklusive formbyggare, responsiva e-postdesigners eller till och med Bootstrap-byggare. Den dåliga nyheten är att alla appar betalas.

CoffeeCup-pris: användare kan ladda ner separata licenser för Mac och Windows. Priset är detsamma och det börjar på $ 199 per licens. När vi säger “startar” menar vi att du kan behöva betala ytterligare för några av de teman och appar som finns i den lokala butiken.

Prova CoffeeCup gratis

Microsoft Expression Web – Fullständigt professionellt verktyg

Microsoft Expression Web - Fullständigt professionellt verktyg

Microsoft Expression Web – är ett professionellt webbdesignverktyg utvecklat för erfarna användare. Det fungerar bra för att skapa webbplatser från marken med hjälp av de senaste utvecklingsteknologierna. Den nedladdningsbara programvaran har flerspråkig support, en gratis version för att testa systemet och en rad extra funktioner.

 • Flera programmeringsspråk – Expression Web kommer att räkna ut om du bygger webbplatser och sidor med HTML, JavaScript, PHP, CSS eller andra programmeringsspråk. Systemet uppfyller alla nödvändiga tekniska standarder.
 • Flexibilitet – Plattformen kan enkelt integreras med andra Microsoft-produkter inklusive Visual och Expression Studio.
 • Omfattande support – Även om Expression Web är ungefär samma som Dreamweaver, kommer det att knappast att hoppa till ny programvara vara besväret. Du hittar ett massivt informationsnav med dokumentation, detaljer, handledning, guider och andra källor för att få ut mesta möjliga av programvaran.

Microsoft Expression Web-pris: precis som Dreamweaver är Expression Web en del av Microsofts produktsats. Det kan köpas separat för $ 299 eller tillsammans med alla andra Microsoft Studios för $ 599. Som vi har nämnt tidigare finns det en gratis licens. Men det kommer utan stöd.

Prova Microsoft Expression Web gratis

FAQ

Använder någon fortfarande Dreamweaver?

Antalet Dreamweaver-användare faller drastiskt ner. Systemet är mycket daterat även om vissa dedikerade användare fortfarande kan använda det.

Är Dreamweaver föråldrad?

Ja det är det. Medan nya plattformar får avancerad utvecklingsteknologi verkar Dreamweaver fastna på samma nivå.

Finns det en gratisversion av Dreamweaver?

Nej det är det inte. Du kan bara köpa den som en separat programvara eller som en del av Adobes produktpaket. Det finns dock en 7-dagars kostnadsfri testperiod.

Vad kan jag använda istället för Dreamweaver?

Det beror på din tekniska bakgrund och dina mål. Nybörjare kommer att uppskatta Wix eller WordPress som en enklare och mer flexibel lösning medan hängivna fans gillar Microsoft Expression Web som är gratis och generellt liknar Dreamweaver.

Kan jag använda Dreamweaver utan kodning?

Jo det kan du. Men den största mjukvarufördelen är i full webbdesignfrihet som bara kan implementeras med hjälp av kodning och programmering. Annars finns det ingen mening med att använda den.

Är Dreamweaver en WYSIWYG?

Nej det är det inte. Dreamweaver är huvudsakligen en kodredigerare med några små tips om WYSIWYG-funktionalitet.

Slutsats

Adobe Dreamweaver är en webbbyggnadsprogramvara som en gång varit extremt populär. Men teknologierna utvecklas snabbt. Vissa nya webbplatsbyggare uppstår med mer avancerad funktionalitet och förbättrad flexibilitet.

De erbjuder uppdaterade mallar och designverktyg förutom en rad anpassningsfunktioner som Dreamweaver helt enkelt inte har. Huvudfrågan här “Är det verkligen värt de pengarna?”. Självklart inte. Om du är i stadiet av att välja plattform, bör du välja ett verktyg som passar din tekniska bakgrund och projektmål.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map