Adobe Muse Alternativ

adobe museealternativ


Adobe Muse är en mjukvara för webbplatsbyggare som inledningsvis är inriktad på användarnas behov, som har viss webbdesignbakgrund, grad av kodningsmedvetenhet och erfarenhet av utveckling av komplicerade projekt. Men hur är det med de användare som är nybörjare i denna nisch?

Vad sägs om de som just har gjort sig uppfattade om att skapa en fullständig webbplats och leta efter ett anständigt Adobe Muse-alternativ för att komma igång framgångsrikt och enkelt? I detta avseende hittar du inte en bättre lösning än webbplatsbyggare. Den mest övertygande och meningsfulla fördelen med dessa system är att de är speciellt skapade med behov, färdigheter och ansträngningar för nybörjare i åtanke..

Bästa Adobe Muse-alternativ

Webbplatsbyggare ger exceptionell användarvänlighet, bekvämlighet, funktionalitet, intuitiv natur och prisvärdhet. Det här är de faktorer som inledningsvis påverkar beslutet från användare som söker ett värdigt ersättare till Adobe Muse. Oavsett om du är en webbdesignproff eller en nykomling som är intresserad av nisch och villig att testa och förbättra dina webbdesignförmågor, kommer webbplatsbyggare att fungera bäst för att slutföra dina uppgifter.

Om du har bestämt dig kommer granskningen av de bästa tjänsterna som fungerar bra för den rådande mängden användare att vara av stor vikt. I den här artikeln kommer vi att prata om Wix, uKit och WordPress – de system som för närvarande anses vara de bästa Adobe Muse-alternativen. Här är varför.

1. Wix

Wix webbplatsbyggare

Wix – är en webbplatsbyggare som med rätta förtjänar titeln på “bästa Adobe Muse” -alternativet. Systemet är otroligt enkelt, förståeligt och bekvämt, särskilt för de användare som inte har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare. Det finns inget behov av att ha programmeringskunskap för att skapa ett fullständigt projekt med Wix – enkla och enkla pop-up och integrerade tips eller instruktioner gör att du kan starta en unik webbplats från grunden utan kodningsfärdigheter alls. Låt oss se vad exakt Wix har att erbjuda oss just nu:

 • Professionella mallar. Webbplatsbyggarens designgalleri omfattar för närvarande över 550 professionella mallar av hög kvalitet som är indelade i temagrupper för användarvänlighet. Webbplatsmallar som tillhandahålls som standard är mobilklara, anpassar sig till alla stationära och mobila enheter utan att behöva göra några ändringar i förväg.
 • Anpassningsverktyg. Oavsett vilken mall du kommer att gå för, kommer den att vara 100% anpassningsbar, med massor av gratis och betalda funktioner (som grafiska element, designinställningar, integration av bildspel, cinemagraphs, mediefiler och integration av sociala nätverksknappar etc.) som kan användas för detta ändamål.
 • Designredigeringsalternativ. För användare som saknar webbdesignupplevelse erbjuder Wix två huvudsakliga sätt att komma igång med sina projekt – Wix ADI och Standard Wix Editor. Medan det innovativa Wix Artificial Design Intelligence-verktyget hjälper dig att automatiskt utforma en webbplats genom att använda det tidigare skickade innehållet, kommer Standard Editor att göra det möjligt för dig att skapa ditt eget projekt från grunden genom att manuellt redigera det. Så här kan du inte bara göra din webbplats mer unik, utan också förbättra dina egna kodfärdigheter.
 • Mobilredigerare. Wix-mallar svarar inte, men den mobila redigeraren för tjänsten gör det möjligt att skapa sina mobilversioner på egen hand. Detta innebär att du kan ändra din webbsajt för mobilen helt och hållet när du är på språng utan att göra dessa ändringar synliga i skrivbordswebversionen. Alla ändringar som du gör i skrivbordsläget visas emellertid oundvikligen i mobilversionen för att hålla användarna medvetna om de senaste nyheterna och uppdateringarna.
 • Bloggmotor. Wix gör det möjligt att starta och hantera bloggar 24/7. På grund av den integrerade bloggmotorn kommer du att kunna lägga till och redigera inlägg, tilldela nya funktioner och funktioner till befintliga inlägg, planera schemalagda publikationer, ändra allmänna mossinställningar, ta ut ett avsnitt om utmärkta inlägg, lägga till taggar, välja och anpassa bloggmallar eller flöden osv.
 • e-handelsalternativ. Med Wix kan du skapa och hantera en liten eller medelstor onlinebutik. Systemet gör det möjligt att utforma tilltalande och funktionella fönster för att effektivt visa de produkter du erbjuder för försäljning, hantera och uppdatera webbutiken när som helst på dygnet, justera betalnings- och leveransdetaljer, skatteinställningar, välja och anpassa e-handelsmallar, säkerställa säkra och enkla shoppingprocess, importera / exportera produkter från CSV-filerna, säkerställa kundtjänst dygnet runt och andra flera fördelar som kunder uppskattar.
 • Wix-kod. Webbplatsbyggaren är inte fokuserad på professionell webbplatsutveckling, men den har ett bra verktyg att erbjuda sina användare. Det här är Wix Code verktyg, vilket tillåter lansering och inställning av komplexa webbappar som ser ut och fungerar professionellt. Det finns inget behov att slåss med koder och komplexa webbdesignverktyg här – vad du behöver istället är att följa tips som finns i gränssnittet för att skapa dina egna applikationer och effekter för den avancerade webbplatsens prestanda.

Kosta: Wix är mer än prisvärt webbplatsbyggare. För att testa systemet kan du använda den gratis planen som aldrig löper ut så länge du behöver det. För användare som beslutar att uppgradera till högre planer avslöjar systemet en möjlighet att välja mellan fem betalda prenumerationer, som skiljer sig åt i de tjänster, verktyg och villkor som erbjuds samt i prisaspekten.. Kostnaden för de betalade planerna börjar med $ 4,50 för den mest kostnadseffektiva lösningen för att nå $ 24,50 för det dyraste erbjudandet. Wix erbjuder också ofta rabatter och specialerbjudanden för första gången och lojala användare.

Prova Wix gratis

2. uKit

uKit webbplatsbyggare

uKit – är en webbplatsbyggare, som är det bästa Adobe Muse-alternativet för dem som behöver en webbplats för små företag. Trots tjänstens affärsinriktning är det möjligt att skapa andra typer av fullständiga projekt med den – så intuitiv, enkel och funktionell webbplatsbyggaren är. Även oerfarna webbmasters kan behärska uKit och lansera en webbplats med den på bara några timmar – från det ögonblick du registrerar dig med tjänsten och fram till det ögonblick du publicerar det färdiga projektet. Låter fantastiskt? Titta på systemets funktionsuppsättning för att se till att det inte är ett skämt:

 • WYSIWYG Webbplatsredigerare. Webbplatsbyggaren är initialt värt uppmärksamheten på grund av dess fantastiska enkelhet och bekvämlighet. Det kommer med en praktisk WYSIWYG webbplatsredigerare som visar alla redigeringar du gör på en sida och låter dig fixa dem i tid. Dra-och-släpp-funktionen bidrar till användarvänlighet och bekvämlighet.
 • Responsiv mallsamling. val av uKit-mall är lite mindre omfattande än det som erbjuds av Wix, men det gäller inte kvalitetsaspekten. Från och med idag erbjuder webbplatsbyggaren över 400 professionella kategorispecifika mallar, som alla svarar som standard. Oavsett vilken mall du kommer att gå för kommer du att kunna förhandsgranska dess mobil- och stationära versioner för att förstå hur det kommer att se ut på vilken enhet som helst. Mallar kan ändras på vilket som helst stadium i webbdesignprocessen utan innehållsförlust.
 • Integrable Widgets. Webbplatsbyggaren har en samling integrerbara widgetar som kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din projektprestanda. Widget-insamlingen är ganska rik och innehåller flera element som kan passa en perfekt matchning för ditt projekt (sociala nätverksknappar, användarkommentarer, onlinechatt, tidslinje, timern, kalkylator för onlinetjänst – uCalc, callback-widget är bara några av de bästa exemplen).
 • e-handelsmotor. uKit förtjänar uppmärksamhet på grund av dess kraftfulla e-handelsalternativ. När du använder systemet kan du välja mellan två lägen som gör att du kan ansluta en webbutik till din webbplats. Du kan antingen ansluta en befintlig eCommerce-widget som finns tillgänglig eller integrera en Ecwid-plugin för att få en fullständig e-handelswebbplats.
 • Omfattande integrationsalternativ. Med uKit är det möjligt att integrera med andra tjänster från tredje part (som video- och ljudspelare, Analytics, strömningsappar etc.) för förbättrad kundgenereringsnivå, tillväxt av klientbas, statistikinsamling och analys. Således till exempel, med CRM-integration, kan du öka mängden försäljning, kontrollera ledningsflöde, omvandlingsfrekvensstatistik och aspekter som påverkar dem.
 • Delade rättigheter för webbhantering. uKit är ett trevligt val för teamarbete. En projektledare kan dela rättigheter på webbplatser med medarbetare, som ömsesidigt utformar ett projekt. De ansvarar uteslutande för webbplatsutveckling och marknadsföring, medan ägaren till webbplatsen har tillgång till betalnings- och faktureringsinformation.

Kosta: uKit är den billigaste webbplatsbyggaren du nu kan hitta i den moderna webbdesignnisch. Webbplatsbyggaren erbjuder fyra betalda planer. Deras kostnad varierar mellan $ 4 / mo och upp till $ 12 / mo baserat på de villkor och funktioner som ingår. Således är till och med den mest avancerade och dyra planen mer än prisvärd för alla och ger ett brett spektrum av funktioner. Oavsett betald plan du kommer att gå för, kommer du säkert att vara nöjd med kostnadsaspekten.

Prova uKit gratis

3. WordPress

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är det bästa gratis Adobe Muse-alternativet om du väljer att lansera en webbplats med CMS. Systemet är mest värt uppmärksamhet av erfarna webbdesigners, vars färdigheter och programmeringskunskap hjälper dem att använda hela plattformens funktionsuppsättning. WordPress åtnjuter också popularitet hos de användare som just har börjat utforskningen av webbdesignnisch och av vissa skäl inte vill använda webbplatsbyggare. Låt oss titta på de funktioner som gör systemet så populärt på den moderna webbdesignmarknaden:

 • Bloggmotor. CMS har ursprungligen vunnit världsomspännande erkännande som en bloggplattform, men det utvecklades snabbt till en allt-i-ett-lösning. När det gäller bloggutveckling är systemet dock en av ledarna för webbdesignnisch.
 • Plugin Integration. Detta är förmodligen den mest distinkta WordPress-fördelen – den är verkligen stolt över. Det är nära omöjligt att beräkna det exakta antalet gratis och betalda plugins som finns tillgängliga i systemet och på webben. Mängden integrerade plugins och tillägg överstiger särskilt det som finns på lager. Det finns en enda nyans som du bör ta hänsyn till här: se till att du hanterar en betrodd webbutvecklare när du väljer ett plugin där ute. Annars kan hela webbplatsens säkerhet och konfidentiella information vara i fara.
 • Mallval. Urvalet av tillgängliga mallar finns inte i WordPress. Du kan dock söka efter mycket mer av dem på webben för att ytterligare anpassa dem som du vill. WordPress-mallar kan också vara gratis och betalda. Urvalsvillkoren och användningsrekommendationerna är nästan desamma också, eftersom externa WordPress-teman också utvecklas av webbdesigners som du inte alls känner till.
 • Kodredigering. Systemet innebär medvetenhet om kodningsfärdigheter och grunder. Om du inte har något kommando över programmeringsspråk kan det vara en utmaning för dig att skapa en unik webbplats. Men om dina webbdesignfärdigheter är på en anständig nivå kommer du att dra fördel av att använda dem.
 • Omfattande användargemenskap. Trots att CMS inte kan skryta med kraftfull kundsupport, kompenseras användarnas behov av kvalitetsstöd helt och hållet av informationen från det omfattande användarsamhället, som har vuxit mycket sedan dagen för systemets grundande.
 • Gratis värdval. WordPress har inte sin egen integrerade webbhotell, men varje användare har en möjlighet att välja vilken värd han / hon väljer.

Kosta: WordPress är ett gratis open source content management system. Användare kan skapa och hantera webbplatser utan kostnad här. Men om du har behov av att skapa fullständiga projekt med många funktioner, plugins, widgets och mallar av hög kvalitet, kommer du inte att gå utan att köpa dem på webben. Dessutom måste du ta hand om värd eftersom WordPress inte har en integrerad värdlösning. Egentligen är den bästa värdleverantören, som också är den officiella rekommendationen från själva systemet Bluehost. Bortsett från ett brett utbud av tjänster erbjuder det tre planer, vars kostnad börjar med $ 2,95 / mo och når upp till $ 5,45 / mo.

Prova WordPress gratis

Slutsats

Adobe Muse är en skrivbordsapplikation av hög kvalitet som har en visuell redigerare som förenklar webbbyggnadsprocessen. Systemet är dock inte riktigt lätt att använda för personer som saknar webbdesignfärdigheter och det innebär också nödvändigheten av att utföra extra åtgärder för att göra en webbplats tillgänglig på webben. Valet av det bästa Adobe Muse-alternativet är ofta en utmaning, såvida du inte vet vad som är uppmärksam på när du fortsätter till webbutvecklingsprocessen..

TOPP Adobe Muse Alternativ:

WixWix är den bästa allt-i-ett-webbplatsbyggaren, som tillåter lansering av olika typer av webbplatser. Dess fantastiska funktionsuppsättning, omfattande webbdesign och anpassningsalternativ, enkelhet och överkomliga priser har gjort systemet till en obestridlig ersättning för Adobe Muse.
Wix.com

uKituKit är en webbplatsbyggare av hög kvalitet, som fungerar bra för att lansera webbplatser för små företag, även om du också kan använda systemet för att skapa andra webbplatser. Det finns inget behov av att förstå webbdesign eller kodningsaspekter, välja värd och ladda upp din webbplats till den. Allt görs direkt i systemet, vilket säkerställer anständigt resultat och problemfri webbbyggnadsupplevelse. uKit.com

WordpressWordPress är en gratis öppen källkod CMS, som har global popularitet på grund av dess enkelhet, funktionsuppsättning, inga speciella krav för kodningskunskap och fantastiskt resultat som du så småningom kommer att utnyttja. Systemet är också känt för sina kraftfulla integrationsalternativ som också bidrar till ett fantastiskt resultat. WordPress.org

Dessa system är speciellt skapade med tanke på användarnas behov. De är ett trevligt val för icke-tekniker, men de fungerar också bra för skickliga webbutvecklare. Alla plattformar är enkla att använda, bekväma och supereffektiva. De säkerställer smidig och framgångsrik webbdesignupplevelse, vilket leder till anständigt resultat.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map