BigCommerce-alternativ

BigCommerce-alternativ


BigCommerce – är utan tvekan en känd ledare inom e-handelsnisch. Denna specialiserade webbplatsbyggare skapades med behov av online-butiksägare i åtanke och erbjuder därför den uppsättning funktioner och verktyg som krävs för att starta en kraftfull, funktionell och tilltalande webbshop. Systemet har många fans som fortsätter att använda det regelbundet för att lösa sina e-handelsuppgifter.

Men det finns också de användare som inte gillar BigCommerce av någon anledning, vare sig det är komplexiteten i systemet, dess kostnader etc. De börjar leta efter bättre alternativ till webbplatsbyggaren.

Lyckligtvis finns det många webbplatsbyggare, CMS eller eCommerce-plugins det kan vara ett trevligt ersättare för BigCommerce idag. Vi har testat dussintals system och utvalda topp sju plattformar som fungerar bäst för olika typer av onlinebutiker – från stora hypermarknader online och upp till små show-fönster med ett par dussintals produktpositioner. Låt oss ha en översikt över dessa tjänster nu.

De bästa BigCommerce-alternativen:

 1. Shopify – Det bästa BigCommerce-alternativet
 2. Wix – # 1 e-handelsklar webbplatsbyggare
 3. WooCommerce – eCommerce Plugin för WordPress
 4. Volusion – Alternativ för kundvagnssoftware
 5. 3dcart – Alternativ e-handelsprogramvara
 6. Squarespace – Allt-i-ett SaaS Webbplatsbyggare
 7. Magento – e-handelsplattform för småföretag

Shopify – Det bästa BigCommerce-alternativet

Shopify - Det bästa BigCommerce-alternativet

Shopify – är det bästa alternativet till BigCommerce. Webbplatsbyggaren skapades uteslutande med behov av onlinehandlare och deras kunder i åtanke.
Plattformen kan användas för att bygga olika typer av webbutiker beroende på användarens behov och krav. Tjänsten är full av verktyg och funktioner som kan ta med dina eCommerce webbupplevelser till den helt nya nivån och säkerställa anständigt resultat.

Shopify-funktioner inkluderar:

 • Nischspecifika mallar – Som en specialiserad webbplatsbyggare kan Shopify skryta med en imponerande samling nischspecifika e-handelsmallar. Dom är lyhörda från början och du kan välja mellan gratis och betalda teman, som alla är av hög kvalitet. Systemet erbjuder en uppsättning anpassningsverktyg som gör det möjligt att ändra designen på din onlinebutik med avseende på dina preferenser och behov (ta en titt på riktiga Shopify onlinebutiker).
 • Programvara för försäljning – En av funktionerna som Shopify är känd för är programvaran Point of Sale, som gör det möjligt att använda den tillgängliga externa kortterminalen, skapa flera säkra personalkonton, ta emot beställningar i offline-läge, snabbt integrera med all redovisningsprogramvara du ska att använda osv.
 • Amazon Integration – Om du tänker arbeta med Amazon Marketplace, är Shopify definitivt det bästa alternativet för dig. Systemet har nyligen meddelat Amazon-integration, vilket gör det möjligt att synkronisera din Shopify-webbutik med Amazon-konto för att öka mängden försäljning och bygga kundförtroende.
 • Bloggplattform – Shopify har sin egen bloggplattform, som är ett användbart verktyg när det gäller interaktion med klienter. Tillgängligheten till en blogg gör det möjligt för kunder och ägare av webbutiker att kommunicera med varandra, posta och ta reda på ny information om shoppingprocessen, skapa lookbooks och utföra andra åtgärder.
 • App Store – Shopify App Store erbjuder en rad gratis och betalda applikationer som kan förbättra din webbplats prestanda. Alla appar sorteras här efter kategorier för att förenkla användarsökningen. De mest populära kategorierna inkluderar marknadsföring, försäljning, verktyg, lager, synkronisering med externa tjänster, produktsökning för försäljning, sociala tjänster, kundtjänst, statistikinsamling etc..
 • Stöd för flera språk – mjukvaran kommer med flerspråkigt stöd, vilket är en praktisk funktion för alla webbutiker. Oavsett vilken onlinebutik du behöver – du kommer säkert att dra nytta av att skapa flera språkversioner av den för att leta efter kunder och affärspartners över hela världen.

Shopify-pris: plattformen är en allt-i-ett-lösning för e-handel, vilket innebär att domän och webbhotell redan ingår i planen utöver själva webbplatsbyggaren. Det finns en gratis testversion för att testa hur systemet fungerar. Då måste du välja någon av de tre tillgängliga planerna. Var och en av dem låter dig sälja obegränsade produkter. Men de skiljer sig åt när det gäller antalet personalkonton, transaktionsavgifter och några extra förmåner. Basic Shopify kostar $ 29 per månad för en liten butik. Ett bra alternativ att komma igång. Shopify kostar $ 79 per månad med professionella rapporter och lägre transaktionsavgifter. Advanced Shopify är för växande marknadsplatser som kostar $ 299 per månad med de lägsta avgifterna utöver en avancerad reporter och tjänster från tredje part för automatisk beräkningsfrekvens.

Prova Shopify gratis

Wix – # 1 e-handelsklar webbplatsbyggare

Wix - # 1 e-handelsklar webbplatsbyggare

Wix – är den bästa allt-i-ett-lösningen, som har global popularitet och används för att skapa professionella, kvalitet och visuellt tilltalande webbplatser av olika typer, inklusive onlinebutiker.

Systemet kan betraktas som ett trevligt BigCommerce-alternativ på grund av dess rika funktionsuppsättning, dra-och-släpp-funktionalitet, användarvänligt gränssnitt och andra funktioner som gör det möjligt att lansera kvalitetswebbplatser till överkomliga priser.

Wix-kärnfunktioner är följande:

 • e-handelsmallar – som en universell webbplatsbyggare har Wix ett omfattande mallgalleri, som är uppdelat i flera avsnitt baserat på de valda teman. Här finns också e-handelsmallar och de skiljer sig från mängden på grund av deras höga kvalitet, eleganta och moderna utseende. Webbplatsbyggaren erbjuder också en uppsättning designanpassningsverktyg som säkerställer en smidig webbbyggnadsprocess och gör det möjligt att göra det skapa en design av en webbshop du för närvarande behöver. Alla mallar som tjänsten erbjuder är mobila redo från början, vilket är en avgörande aspekt för alla webbutiker.
 • Enkel användning – Wix är känd för sin användarvänlighet och intuitiva natur. Till och med en nybörjare kan starta och hantera en onlinebutik här – så enkel och förståelig processen är. Det finns en butikschef här som låter spåra statusen och detaljerna för alla beställningar, hantera inventeringslistor, ställa in produktparametrar och bilder, skicka ShoutOut-nyhetsbrev till kunder för att hålla dem medvetna om alla produkterbjudanden, uppdateringar, kampanjåtgärder, försäljning, evenemang etc..
 • Artificiell intelligens – Plattformen har det avancerade ADI-verktyget, som är en riktig bonus för användare med liten eller ingen webbdesignfärdighet. Funktionen Artificial Design Intelligence gör det möjligt att bygga en webbutik från grunden genom att följa enkla steg som tjänsten erbjuder. Du behöver bara svara på frågorna som systemet genererar automatiskt, tillhandahålla huvudinfo om ditt företag, länkar till sociala nätverkskonton och annan relaterad information och titta på resultatet.
 • Wix App Market – användare kommer att ha tillgång till App Market, där de kan hitta gratis och betalda applikationer för effektiv butikshantering. Här hittar du specialiserade e-handelsapplikationer som enkelt kan integreras i din onlinebutik för att öka dess prestanda.
 • Forum- och bloggalternativ – Wix kommer med kraftfull bloggning och forumfunktioner. Detta är en fördel för alla onlinebutiker eftersom det ger dig en chans att skapa och ansluta ett forum eller en blogg till din färdiga e-handelswebbplats. Detta säkerställer mer produktiv kommunikation mellan dig och dina klienter och förenklar sökningen efter önskad information för nybörjare.
 • Produktgallerier – rätt produktpresentation betyder mycket för effektiviteten i försäljningsprocessen. Ju bättre du lyckas presentera dina produkter för målgruppen, desto större chanser har de att vädja till dem. När du bygger en webbutik med Wix har du en möjlighet att skapa, lägga till och hantera produktgallerier för att visa upp de produkter som erbjuds till försäljning och deras detaljerade egenskaper. Alla bilder som läggs till i galleriet visas i full storlek och du kan ladda upp så många bilder du behöver för bättre produktpresentation.
 • Betalningsalternativens tillgänglighet – kunder har ett trevligt val av betalningsalternativ att välja mellan, inklusive de mest populära PayPal, kreditkort etc. Alla betalningar är säkra, vilket är ett måste för alla kunder. Det är möjligt att ställa in frakt- och skatteregler, uppdatera priserna och utföra alla andra åtgärder du behöver för att göra shoppingprocessen säker och effektiv.

Wix-pris: För att sälja produkter online behöver du alla planer från Business & Handelsavsnitt. Här har vi fyra prenumerationer som inkluderar Business Basic som kostar $ 23 per månad för att acceptera betalningar online, Business Unlimited kostar $ 27 per månad med professionell logotypfunktion, Google Analytics-integration och mer. Business VIP-plan är för den fullständiga digitala butiken som kostar $ 35 per månad med obegränsad bandbredd och 50 GB lagring. Företagsplanen är för enorma företag med internationell representation som är redo att betala $ 500 varje månad.

Prova Wix gratis

WooCommerce – eCommerce Plugin för WordPress

WooCommerce - eCommerce Plugin för WordPress

WooCommerce – är en gratis WordPress plugin utvecklat för användare som vill hålla sig till det mest populära CMS och använd den för att sälja produkter online. Användare bör tydligt förstå att det inte kan användas som en separat plattform för att bygga onlinebutiker. Det kommer som ett tillägg till en befintlig WP-baserad plattform. Plugin kommer med ett enkelt produkthanteringssystem utöver tillägg och premiumtjänster för att marknadsföra ditt företag online.

Här är några baslinjefunktioner att leta efter i WooCommerce:

 • Enkel användning – Den här funktionen hänvisar till hanteringen av själva plugin. Det kräver inte speciella färdigheter eller kunskaper. Du behöver bara ha den installerad och aktivera precis som alla andra WP-plugin. Installationsprocessen innehåller flera enkla steg där du kan ange valutan, välja betalningsalternativ för att ansluta, ställa fraktkrav osv.
 • Produktledning – att hantera produkter med WooCommerce är faktiskt detsamma som att lägga till en ny artikel i WordPress. Du kommer att kunna lägga till artikelbeskrivningar, ladda ner foton, skapa nya produktkategorier och samlingar, ställa SEO-inställningar på varje produktsida och mer. Om du inte är ny med CMS kommer du att hitta produkthanteringssystemet mycket enkelt.
 • Plugins och integrationer – när den används tillsammans med WordPress är WooCommerce kompatibel med tusentals andra plugins som inkluderar rapporteringsverktyg, SEO-instrument, kassverktyg och mer. Det kan anslutas till MailChimp och andra e-postmarknadsföringstjänster. Dessutom kommer plugin med sina egna tillägg för att marknadsföra produkter med belöningar, kampanjkoder, WooCommerce-poäng och andra betalda tjänster.

WooCommerce-pris: användare kan installera och använda plugin till nollkostnad. Men dess kostnadsfria version ger endast baslinjefunktioner för att börja sälja varor online. Om du behöver extra marknadsföringsinstrument måste du betala för separata tillägg och tjänster från tredje part. Priset kan variera från $ 40 till $ 300. Dessutom ska du ha en domän och värd. Att välja WP-optimerade serverlösningar som Bluehost är det bästa alternativet. De börjar på $ 2,95 per månad. Dessutom kan du behöva ett premium-WP-tema för att sticker ut.

Prova WooCommerce gratis

Volusion – Alternativ för kundvagnssoftware

Volusion - Alternativ för kundvagnssoftware

Volusion – är en välkänd webbplatsbyggare som skapats för att hjälpa användare att bygga e-handelswebbplatser. Fördelen med nyckelplattformen är att det fungerar bra för nybörjare och erfarna utvecklare. Du kan antingen välja en mall, göra några små inställningar och gå live eller dyka djupt in i webbdesign och anpassningsprocessen. Oavsett vad du väljer kommer systemet att ha tillräckligt med funktioner för att utveckla en redo att gå från början (se riktigt Exempel på Volusion webbplats).

Volusionsfunktioner är följande:

 • Online Shop Builder – webbplatsredigeraren kommer som en ultimat byggare av onlinebutiker som låter användare skapa produktsidor, dela varor i kategorier, ställa in preferenser, ladda upp bilder och mer.
 • SEO och rapportering – användare kommer att kunna komma åt den anpassade instrumentpanelen för Volusion där de kan redigera SEO och andra inställningar. De inkluderar anpassade URL: er, SEO-titlar och beskrivningar, metataggar för produktsidor och mer. Plattformen låter dig också redigera altattribut och göra produktbilder mer SEO-vänliga såväl som online-butiken i allmänhet.
 • Intuitiv produkthantering – Att hantera produkter med Volusion är mycket enkelt. Platformens utvecklare skapade en separat sida där användare kan skapa nya kategorier och underkategorier samt redigera befintliga. Varje fält är anpassningsbart och redigerbart – från produkter SEO-inställningar och foton till textinnehåll, produktalternativ, poster osv.
 • Förbättrad flexibilitet – Om du vill starta en växande och skalbar verksamhet kommer du att vara intresserad av att komma in på några av de största globala marknadsplatserna. Volusion kan integreras med eBay och Amazon för maximal exponering. Dessutom kommer användarna att uppskatta mer än 30 olika betalningsalternativ tillgängliga för sömlös integration utöver traditionella betalningsportar som Paypal och Stripe.

Volusionspris: plattformen erbjuder fyra olika planer att välja beroende på butikens storlek, antalet produkter du vill sälja och andra funktioner. Dessa planer inkluderar Persona (29 $ per månad), Professionell (79 $ per månad), Företag (299 $ per månad) och Prime (förhandlingsbar). Ju mer försäljning per år du förväntar dig, desto högre plan behöver du. Varje plan innehåller inbyggda SEO-verktyg, lagerhantering och mer. Premiumplaner kommer dessutom med kunduppsägning, telefonorder och andra funktioner.

Prova Volusion gratis

3dcart – Alternativ e-handelsprogramvara

3dcart - Alternativ e-handelsprogramvara

3dcart – är en av de långsiktigt byggande e-handelswebbplatserna som lanserades 1997. Plattformen är branschveteran som levererar ett urval av försäljnings-, marknadsförings- och marknadsföringsverktyg ur lådan. Det kommer med användarvänlighet som gör programvaran bra för nybörjare.

Här är några orsaker till att 3dcart kan vara ett bra alternativ:

 • Anpassning av produktsidan – användare kan välja mellan tre huvudsakliga produkttyper att lägga till. De inkluderar digitala, fysiska varor och presentkort / certifikat. Det finns en möjlighet att sortera dem efter kategorier, hantera produktlistor, redigera leveransinformation, ladda upp bilder och redigera beskrivningar.
 • marknadsföring – mjukvaran har inbyggda tjänster och marknadsföringsinstrument. Din framtida butik kommer att ha integrerade shopping plugins som Nextag, Feed Export, Shopzilla och andra. Varje plugin kan ställas in manuellt. Det finns också ett promotionshanteringsverktyg för att skapa specialerbjudanden, försäljning och anpassade erbjudanden baserade på specifika algoritmer.
 • stats & Analytics – 3dcart erbjuder en kraftfull rapporteringsfunktion som tillhandahåller olika typer av diagram och statistik. Användare kan spåra köparens aktivitet och onlinesessioner. Analytiska instrument belyser kundernas favorit- och bästsäljande produkter. Systemet gör det möjligt att övervaka leveransdestinationer samt mest använda betalningsportar.
 • SEO-inställningar – För att öka dina webbplatsrader ger plattformen avancerade SEO-optimeringsverktyg som låter användare redigera webbplatskartor och robotfiler, ställa in omdirigeringar av 301 till målsidan, arbeta med Open Graph-värden och mer.

Pris för 3dcart: var och en av fem tillgängliga 3dcart-planer erbjuder domänregistrering, integrerad kundvagnsfunktion, obegränsad order och bandbredd, inbyggd bloggfunktion och mer. Planerna är följande: Startup Store ($ 19 per månad), Basic Store (29 $ per månad), Plus Store (79 $ per månad), Power Store (129 $ per månad) och Pro Store (229 $ per månad). Alla planer har noll transaktionsavgifter.

Prova 3dcart gratis

Squarespace – Allt-i-ett SaaS Webbplatsbyggare

Squarespace - Allt-i-ett SaaS webbplatsbyggare

Squarespace – är en allt-i-ett webbplatsbyggare som har en samling snygga teman med fokus på e-handel. Alla mallar har integrerade försäljningsalternativ för att låta nybörjare gå live med sina nya och fullständiga digitala butiker på några minuter (se real Squarespace-butiker). Du kommer att uppskatta en uppsättning verktyg för lager och produkthantering utöver intuitiv innehållshanterare, marknadsföringsverktyg och mer.

 • Klara mallar – När du behöver lansera en digital butik byggd med Squarespace, behöver du bara välja en mall och redigera innehåll. Valet av block och komponenter har allt du behöver inklusive CTA-block, förvärvsformulär, produktgallerier, kontaktinfo och mer. Ingen teknisk kompetens eller manuell uppsättning behövs.
 • Innehållshantering – en produkthanteringsfunktion implementeras genom den anpassade Content Manager. Verktyget gör det enkelt att redigera varje produkt. Förutom att redigera texter och ladda upp bilder, kommer användare att kunna skapa separata produktkategorier, ändra priser, erbjuda flera produktvariationer och ändringar.
 • Inbyggda funktioner – medan programvaran inte är beroende av tjänster från tredje part eller widgets, erbjuder den några inbyggda instrument för sig. Till exempel finns det ett automatiskt varningssystem som meddelar en användare när produkten slut på lager.
 • Integrerade betalningsportar – du behöver inte ansluta betalningsmetoder manuellt när du använder Squarespace. De är redan inställda och redo att användas. Även om systemet inte erbjuder ett mycket rikt alternativ kan du fortfarande göra det bästa av tillgängliga Paypal, Stripe eller Apple Pay. Det finns en chans att få betalt direkt tack vare ett partnerskap med Stripe. Men du ska ha ett giltigt bankkonto för att använda funktionen.
 • Kampanjverktyg – dra nytta av förbättrad kundlojalitet och skapa specialerbjudanden för dina kunder med kampanjkoder, kuponger, popup-annonser, annonseringsfält och mer. Du kan skapa och anpassa din egen annonskampanj.

Kvadratpriset: de fyra stora Squarespace-planerna inkluderar Personal (12 $ per månad), Företag (18 $ per månad), Grundläggande ($ 26 per månad) och avancerat (40 $ per månad). Gratis SSL, domän, mallar, SEO och andra funktioner ingår i priset. Premiumplaner erbjuder dessutom en försäljningslösning, presentkort, e-handelsanalys och andra praktiska verktyg.

Prova Squarespace gratis

Magento – e-handelsplattform för småföretag

Magento - e-handelsplattform för småföretag

Magento – är förmodligen den mest robusta och kraftfulla eCommerce CMS som finns på marknaden. Även om det kräver lite av en inlärningskurva för att komma igång, är programvaran perfekt att bygga och hantera alla digitala butiker trots storleken eller specialiseringen. Systemet erbjuder olika tillägg och tillägg för att driva en butik och distribuera produkter över hela världen.

Här är några viktiga funktioner som Magento erbjuder:

 • Hantera produkter – mjukvaran är ett CMS. Det betyder maximal flexibilitet när det gäller produktsida och innehållsredigering. Användare kan enkelt lägga till nya artiklar, ändra och uppdatera grundläggande produktinformation som titel eller beskrivning, skapa och välja från olika kategorier, göra SEO-inställningen för varje produktsida.
 • Marknadsverktyg – Med Magento får användarna några unika marknadsföringsmöjligheter som att skapa en kunds önskelista för att marknadsföra specifika varor också med hjälp av kampanjkoder som distribueras fysiskt eller online. Butiksägarna kan också göra en lista över de bästa produkterna, skapa jämförelser med mer detaljerade beskrivningar och representationer.
 • Betalningsmetoder – Plattformanvändare kan välja mellan gratis och betalda betalningsportar. Å ena sidan finns det en chans att ansluta Paypal, Stripe eller Braintree till nollkostnad. Å andra sidan kan du ansluta extra verktyg för att behandla betalkort. Men det är bara betalda alternativ.
 • Kassaprocess – Att köpa produkter är enkelt med Magento. Antingen av registrerade användare eller gäster kan hantera kassaprocessen, vilket sparar tid. De kommer att se det slutliga priset med skatter och fraktkostnader inkluderade och beräknas automatiskt.

Magento-pris: plattformen med öppen källkod är gratis att använda. För att starta en fullständig butik behöver du dock ytterligare tillägg. Du kommer också att behöva ta hand om domän och värd. Båda kan kosta dig från $ 10 till $ 50 och mer per månad. Dessutom kanske du vill sticka ut med en exklusiv Magento-mall från premiumlistan. I det här fallet, gör dig redo att betala ytterligare $ 20- $ 400.

Prova Magento gratis

Slutsats

BigCommerce – är definitivt en bra SaaS-plattform för e-handelsbehov. Det är ett bra val för köpmän som vill sälja både digitala och fysiska varor. Dessutom är systemet extremt enkelt att använda, vilket gör det till ett perfekt val för nybörjare som vill komma åt det anpassade produktbiblioteket, integrerade leveransalternativ, inbyggd utcheckningsfunktionalitet och mer.

Samtidigt saknar BigCommerce säkert avancerade verktyg för att hantera och marknadsföra produkter. En begränsad samling teman och minsta anpassningsfunktioner kan vara en avgörande nackdel för krävande företagare. Det är här du kanske behöver en mer flexibel och dedicerad e-handelslösning för listan ovan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map