Bokmärk vs WordPress

Bookmark and WordPress är två helt olika webbbyggnadsplattformar, som gör det möjligt att skapa kvalitetsprojekt med anständiga prestanda. Tjänsterna använder mångsidiga metoder för att skapa webbplatser, även om de har ett gemensamt mål – att hjälpa användare med olika webbdesignbakgrund att skapa och hantera professionella webbplatser. Plattformarna erbjuder en omfattande funktionsuppsättning och avancerade verktyg för att säkerställa den oöverträffade webbupplevelsen.


BokmärkeBokmärke – är en molnwebbplatsbyggare som kan skryta med ett avancerat AI-verktyg. Tjänsten är intuitiv och användarvänlig. Det har modernt innovativt utseende och logiskt strukturerat gränssnitt för att vara förståeligt för nybörjare. bookmark.com

WordpressWordPress – är en världsberömd plattform som inte kräver någon presentation. Detta är Content Management System, som ursprungligen lanserades som en bloggplattform, men nu tillämpas för olika webbbyggnadsbehov. WordPress.org

Det verkar lite konstigt att jämföra WordPress vs Bookmark vid första anblicken. Detta beror på att systemen är ganska olika när det gäller användarvänlighet, funktionalitet, webbdesignmetoder, tekniker och verktyg som används.

Samtidigt kan denna jämförelse vara av stort intresse för nybörjare och proffs för webbdesign som letar efter en anständig och fullständig tjänst för att starta sina projekt. Det är hög tid nu att granska båda systemen i detaljer för att jämföra deras funktionsuppsättningar, användarvänlighet, bekvämlighet och effektivitet. Låt oss börja!

1. Användarvänlighet

 • Bokmärke. Webbplatsbyggaren är ganska lätt att använda eftersom systemet ger dig förståelige och detaljerade instruktioner. Registrering tar bara några minuter – Bokmärke gör det möjligt att registrera dig för tjänsten via Facebook- och Google+-konton. Så snart du är klar med det kan du fortsätta arbeta med din webbplatsutveckling genom att använda avancerat AIDA-verktyg, vilket definitivt är höjdpunkten i systemet.

  Bokmärkesredigerare

  AIDA är Artificial Intelligence Design Assistant, som enkelt leder dig genom webbbyggnadsprocessen och automatiskt utformar en webbplats för dig baserad på den information du skickar in.

  Webbplatsbyggarens instrumentpanel är också enkel och elegant. Även en nybörjare kan lätt förstå implikationen av de flesta inställningar. Som ett resultat minskar detta webbutvecklingstiden och garanterar det erforderliga resultatet.

  Bokmärke Dashboard

 • WordPress. Detta är öppen källkodsprogramvara som ser relativt enkel ut vid första anblicken, men kan orsaka problem när det gäller processen att skapa webbplatser. CMS kräver särskild förberedelse för webbdesignprocessen och det är nästan omöjligt att gå utan programmeringskunskap här. Som ett resultat tar det mer tid att hantera webbdesignprocessen och slutföra ett anständigt projekt med WordPress.

  WordPress Sidredigerare

  Systemet är känt för sina integrationsalternativ för plugin, som gör det möjligt att skapa nästan alla typer av projekt, vilket ger det avancerad funktionalitet. Den rådande mängden plugins är tillgänglig på webben, även om systemet har sin egen integrerade plugin-samling. Detsamma handlar om mallar. Du kan stöta på flera tillgängliga teman på webben, som mest utvecklas av tredje parts användare och som särskilt kan bidra till din webbplatsdesign och prestanda.

Bokmärk vs WordPress. Det är enklare och bekvämare att använda bokmärken jämfört med WordPress. Webbplatsbyggaren är intuitiv, användarvänlig och flexibel. Du behöver inte vara en proffs för att skapa tilltalande projekt med det – verktyget Artificial Intelligence ger webbdesignproblemet till ett minimum.

När det gäller WordPress är detta ett Content Management System och detta faktum talar för sig själv. Plattformen är svårare att behärska eftersom den kräver webbdesignbakgrund och ibland till och med kodningskunskaper. Det kräver också ytterligare plugin-integration för bättre webbplatsprestanda. Således är detta ett mer komplicerat verktyg för oerfarna webbdesigners.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

 • Bokmärke. Webbplatsbyggaren erbjuder en imponerande funktionsuppsättning som behövs för att starta och hantera en anständig webbplats. Så snart du kommer till arbetsområdet i systemet kommer du att se att det består av två delar – instrumentpanelen och webbplatsredigeraren. I instrumentpanelen kan du få åtkomst till dina webbplatser, deras statistikdata, systemnyheter, uppdateringar, aviseringar, handledning och anslutning till systemexperter. Det är möjligt att starta valfritt antal webbplatser här utan kostnad och växla mellan dem om du behöver göra några ändringar.

  WYSIWYG-webbplatsredigeraren omfattar inställningarna som kan variera baserat på den mall du kommer att gå till. Detta är platsen, där du kan förhandsgranska webbplatsen i olika lägen, välja färdiga innehållsblock och moduler (antingen standard eller e-handel), lagra nedladdade filer, justera webbplatsdesign och inställningar osv..

  Bokmärk fokus

  Bokmärke erbjuder också en avancerad fokusfunktion, som innehåller en uppsättning av unikt designade och funktionella webbsektioner som du kan integrera i någon del av din webbplats med bara några klick. Varje bokmärkesmall innefattar 20 fokusavsnitt, som alla matchar sin stil och tema.

  Bokmärkes e-handelsmodul gör det möjligt att skapa och hantera en onlinebutik i alla storlekar du behöver för att ytterligare sälja produkterna på webben eller via sociala medier.

  Bokmärk e-handel

  Höjdpunkten för webbplatsbyggaren är dock AIDA-assistenten. Den här funktionen gör att bokmärken sticker ut från mängden eftersom den utesluter behovet av att ha webbdesignfärdigheter för att skapa en webbplats. Istället gör systemet automatiskt allt åt dig – från mallval och fram till publicering av det färdiga projektet.

  Det du behöver är att tillhandahålla ditt eget innehåll och systemet kommer att generera en webbplats för dig. Hela processen tar inte längre tid än flera minuter, medan resultatet verkligen är fantastiskt – du får en fullständig webbplats på otroligt kort tid. Är inte så imponerande?

 • WordPress. Systemet har ett brett utbud av verktyg och funktioner för designanpassningar som gör det möjligt att lansera funktionella och uppmärksamma webbplatser. CMS skapades ursprungligen som ett bloggsystem och kan därför nu användas för att bygga olika typer av projekt. Det är lätt att ladda upp och hantera innehåll här, men du bör vara redo att använda kodningskunskaper om du planerar att skapa en fullständig webbplats. Om du saknar denna kunskap tar det tid och ansträngning att få den.

  Plattformens funktionalitet beror mest på integrationsalternativ. Systemet har ett antal inbyggda plugins och teman, som dock inte räcker om du har för avsikt att få ett storskaligt projekt. För att öka din webbplatsprestanda går du inte utan att ladda ner och integrera externa plugins och mallar.

  WordPress Plugins

  Det finns tusentals av dem på webben och många fler utvecklas av tredjepartsanvändare. Plugin-integration är ett säkert sätt att bygga kundförtroende och förbättra webbplatsens prestanda. Men du bör vara riktigt försiktig när du väljer dem. Det beror på att du inte kan vara 100% säker på trovärdigheten för webbdesigners som skapade dem. Därför är det rimligt att välja betalda och säkra plugins.

  Vad du också bör komma ihåg är att plugin-integration påverkar frekvensen av webbplatsuppdateringar du måste göra. Ju fler plugins du använder, desto oftare måste du uppdatera och hantera din webbplats. Att göra detta kommer att vara en utmaning om du inte har de nödvändiga kunskaperna i webbdesign.

  En annan viktig fråga om WordPress flexibilitet är behovet av att köpa hosting. Till skillnad från bokmärke med sin integrerade webbhotell, innebär WordPress behovet av att välja värd på egen hand.

Bokmärk vs WordPress. På tal om flexibilitet och funktionsuppsättning, bör vi konstatera att Bokmärke tillhandahåller hela den funktion som behövs för att starta en nyckelnyckelwebbplats från början. Du behöver inte leta efter extra integrationer där ute – AIDA har en out-of-the-box funktionalitet till hands.

När det gäller WordPress tar det tid och ansträngning att behärska alla dess alternativ och integrationsverktyg. Det är inte alla användare som är redo att göra det på grund av otillräcklig kunskap om webbdesign. Om du fortfarande bestämmer dig för att försöka använda WordPress, glöm inte de ökade bedrägeriskerna, som så småningom kan utgöra fara för ditt projekt. Om du inte vill riskera, gå till bokmärke eftersom det är en mycket enklare lösning.

3. Design

BokmärkeWordPress
Antal teman:Obegränsat10 000
Gratis teman&# X2714; JA&# X2714; JA
Kostnad för betalda teman:FriFree-to $ 299
Responsiv design&# X2714; JA&# X2714; JA NEJ
Sortera efter bransch:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ&# X2714; JA
 • Bokmärke. Till skillnad från de flesta populära webbplatsbyggare erbjuder bokmärken inte en standarddesignkollektion. Detta minskar emellertid inte dess fördelar. Det är AIDA, som gör hela webbdesignprocessen åt dig. Du behöver inga mallar eller designanpassningsverktyg för att ge din webbplats det önskade utseendet. Så snart du skickar in din företagsinfo och innehåll väljer AIDA automatiskt den lämpligaste mallen för dig för att ytterligare fylla den med relaterat innehåll.

  Mallar AIDA skapar mångsidiga och intressanta – det finns inga två liknande teman här eftersom varje mall har sin egen struktur och layout. Teman är lyhörda, vilket är ett måste för alla moderna webbplatser samt för samtida användare.

  Om du inte gillar den mall som plattformen erbjuder som standard, kan du be AIDA att välja en annan tills den erbjuder det tema som idealiskt uppfyller dina behov. Hela processen för att skapa webbplatser med bokmärke tar bara några minuter medan systemet säkerställer en säker och engagerande webbupplevelseupplevelse.

  Även om AIDA skapar webbplatsdesign i det automatiska läget, är det också möjligt att göra nödvändiga ändringar, om du har en sådan nödvändighet. Gå bara till avsnittet Inställningar i instrumentpanelen och gå vidare för att redigera bakgrunden, stilen och andra delar av ditt projekt!

 • WordPress. CMS erbjuder en samling gratis och premiummallar som matchar dina stil- och ämnepreferenser. Dessa teman är dock ganska lika varandra. Lyckligtvis ger WordPress CSS-filåtkomst så att du kan redigera webbdesign med hänsyn till dina behov.

  Om du har tillräckligt med programmeringskunskaper och färdigheter kan du ändra webbplatstitlar, typografi, stil, färgpalett, bakgrund och andra inställningar. Det är också möjligt att surfa på webben och välja specialanpassade WordPress-teman där för att ytterligare integrera dem på din webbplats. Precis som med plugin-integration måste du dock vara mycket uppmärksam på att välja säkra och högkvalitativa mallar som inte utgör någon fara för din webbplats.

Bokmärk vs WordPress. När det gäller designanpassning är Bookmark definitivt ledaren. Du behöver inte oroa dig för anpassning av mallar här som artificiell intelligensverktyg med handtag som åt dig. Detta är en anmärkningsvärd fördel för nybörjare. WordPress är också bra på design, men bara för de användare som har kodningsförmåga och kan använda dessa fördelar på ett korrekt sätt. Bokmärke är i sin tur också bra på design.

4. Kundsupport

 • Bokmärke. Kundtjänstgruppen för tjänsten är tillgänglig dygnet runt. För att komma i kontakt med dem bör du antingen fylla i ett skriftligt formulär eller använda livechattfönstret. Det senare finns på alla systemets sidor. Ett annat sätt att kontakta kundsupporttjänsten är att använda feedbackformuläret som finns i “Hjälp” -menyn.

 • WordPress. Detta open-source CMS kan inte skryta med någon kundsupport alls. Istället har den en omfattande community av användare, som är ganska kraftfull och kan ge dig alla svar på dina frågor. WordPress-forum finns tillgängliga på webben och du kan få alla dina förfrågningar hanterade där på kortast möjliga tid.

WordPress vs Bookmark. Varken Bokmärke eller WordPress erbjuder omfattande kundsupportalternativ. De som tillhandahålls av bokmärken är dock mer detaljerade eftersom systemet har ett kundsupportteam som användare kan kontakta på flera sätt när som helst på dygnet.

5. Prissättning

 • Bokmärke. Webbplatsbyggaren har en oändlig gratisplan Om du behöver en fullständig webbplats kan du välja mellan flera prenumerationer. Dessa är personliga, professionella och affärsplaner. Deras kostnad varierar mellan $ 4,99 och $ 24,99 per månad baserat på prenumerationen och villkoren för det. Prispolitiken är måttlig och rimlig när det gäller långsiktiga webbbyggnadsmål.

  BokmärkeWordPress
  Prissättningsplaner:&# X2714; Fri;
  &# X2714; Professionell ($ 11.99 / mo);
  &# X2714; Företag ($ 24.99 / mo).
  &# X2714; Hosting ($ 10-15 / mo);
  &# X2714; Plugins ($ 20- $ 50 / mo).
  Funktioner:&# X2714; Obegränsad bandbredd och lagring;
  &# X2714; Gratis domän;
  &# X2714; Obegränsade butiksprodukter;
  &# X2714; Gratis SSL.
  &# X2714; Många plugins;
  &# X2714; Gratis att ladda ner;
  &# X2714; Full anpassning.
 • WordPress. Själva systemet är gratis att ladda ner för varje användare. Detta gäller kostnaderna för att skapa webbplatser i allmänhet. För att få ett fullständigt projekt måste du investera i premiumtema, plugins och tillägg. Så snart du är klar med din webbdesign måste du köpa webbhotell och domännamn. Annars når du inte anständigt resultat utan dessa finansiella utgifter.

Bokmärk vs WordPress. När det gäller jämförelsen av prisaspekterna gör bokmärket allt klart från början. Om du behöver en enkel webbplats, gå sedan efter en gratis plan. Behöver du ett mer komplicerat projekt? Gå vidare för att uppgradera till ett av premiumabonnemangen. Det är enkelt. Med en bred funktionsuppsättning är WordPress-webbplatser vanligtvis dyrare. Tänk på det när du gör det slutliga valet.

Slutsats

Bokmärke och WordPress är anständiga webbbyggnadsverktyg för användare som har för avsikt att skapa en fullständig, informativ och skalbar webbplats med utmärkt design och topp prestanda. Tjänsterna använder emellertid olika tillvägagångssätt för processen för att skapa webbplatser, vilket så småningom återspeglas i deras egenskaper, applikationsfär, parametrar och grad av medvetenhet om webbdesign.

BokmärkeBokmärke är en intuitiv webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa anständiga webbplatser på grund av det integrerade artificiella intelligensverktyget AIDA. Att bygga projekt med systemet är otroligt enkelt eftersom det bokstavligen gör det åt dig. bookmark.com

WordpressWordPress är ett känt Content Management System, som fungerar utmärkt för stora projekt och för proffs. Nybörjare kommer att ha svårt att behärska systemet och skapa webbplatser med det. Du kommer också att behöva bry dig om värd och domänval, integrerbara plugins och mallar för mer effektiv SEO-marknadsföring, analysuppsättning och andra liknande nyanser. WordPress.org

Sammanfattningsvis är båda systemen värda uppmärksamheten. De är anständiga konkurrenter, som fungerar bra i sina egna nischer. Om du behöver snabbt men kvalitetsresultat och inte kan skryta med programmeringskunskap är Bokmärke den bästa lösningen för dig.

Översikt Jämförelsetabell

BokmärkeWordPress
Enkel användning:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress
Funktioner:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress
Designs:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress
Kundsupport:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress
Prissättning:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress
Totala poängen:Bokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPressBokmärk vs WordPress

Skapa en webbplats med bokmärke

 Det är gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map