Ecwid-alternativ och konkurrenter

Ecwid-alternativ och konkurrenter


Ecwid – är en mångfaldig plattform utformad för att möta köpmännens behov Det kommer som en webbaserad programvara som ger två huvudalternativ. Först av allt kan användare utnyttja den inbyggda webbplatsbyggaren och utveckla sina egna digitala butiker från grunden. För det andra gör Ecwid eCommerce-plugin det möjligt att integrera en fullständig webbutik med en befintlig webbplats.

Systemet erbjuder en mängd försäljnings- och marknadsföringsverktyg. Webbplatsredaktören använder dra-och-släpp-funktionalitet vilket gör det enkelt att skapa siddesign eller struktur utan kodningsfärdigheter. De dåliga nyheterna är att Ecwid endast är bra för små och medelstora handlare. Det ger inte tillräckligt med e-handelsinstrument för att öka din försäljning och varumärke.

Användare kommer att behöva använda begränsade anpassningsfunktioner, ett ganska komplicerat produkthanteringssystem och ganska dyra planer. Av den anledningen har vi gjort en lista över betrodda e-handelsorienterade plattformar som kan vara ett bättre alternativ till Ecwid med fler sätt att växa din online-verksamhet.

De bästa alternativen till Ecwid:

 1. Shopify – Allt-i-ett-handelslösning
 2. Wix – Den bästa e-handelsbyggaren för webbsajt
 3. WooCommerce – eCommerce For WordPress
 4. Squarespace – Enkel e-handelsalternativ till Ecwid
 5. Weebly – Ecwid Alternativ för e-handelswebbplats

Shopify – Allt-i-ett-handelslösning

Shopify - Allt-i-ett-handelslösning

Shopify – är världens populära e-handelsprogramvara som inte kräver någon presentation alls. Som Ecwid, detta är en specialiserad tjänst vars huvudfokus går till utveckling och hantering av små till stora onlinebutiker. Den har allt som en säljare kan behöva för att få ut mesta möjliga av webbplatsens försäljningseffektivitet. Här är de största höjdpunkterna på plattformen:

 • Responsiva e-handelsmallar. Ursprungligen inriktad på utvecklingen av onlinebutiker erbjuder mjukvaran ett rikt mallgalleri med gratis och betalda responsiva e-handels teman samt mångsidiga designanpassningsverktyg.
 • Köp knapp. Shopify gör det möjligt att integrera sin Buy-knapp i den befintliga webbplatsen eller Facebook-sidorna för att låta dina kunder köpa från dig.
 • Programvara för försäljning. Tjänsten levereras med den avancerade POS-funktionen för att företagarna ska kunna sälja sina produkter både i online- och offline-lägen för att maximera sin vinst.
 • Amazon Marketplace Synchronization. Om du har en framgångsrik upplevelse av handel på Amazon kan du synkronisera ditt konto med det på Shopify för att effektivt öka kundbasen och öka försäljningsvolymen.
 • Shopcodes. Funktionen är gratis tillgänglig i Shopify App Store och gör det enkelt att handla mobilt genom att använda QR-koder som ger uttömmande information om dem.
 • Realtidsbild. Funktionen gör det möjligt att se din kontostatistik (konverteringsfrekvens, försäljningsvolym, orderinformation och statuser, information om besökare, antal sidor som visas av klienter, etc..) i realtidsläge för att spåra produktiviteten i din onlinebutik, kundtrender och andra anmärkningsvärda marknadsförings- och försäljningsaspekter.
 • Övergiven utcheckning. Shopify hjälper dig att öka din produktförsäljning genom att skicka automatiska e-postmeddelanden till kunder som inte har slutfört sina inköp och lämnat sina kundvagnar av någon anledning.
 • Augmented Reality. Funktionen förbättrar effektiviteten i online shoppingprocessen genom att ge den interaktiva beröring (dina kunder kommer att kunna se produktbilder i 3D-läge för att ta reda på deras detaljerade egenskaper och undersöka dem från olika sidor).

Shopify-pris: Shopify har inte en gratis plan, och erbjuder fyra betalda alternativ istället. Kostnaden för planerna börjar med $ 9 / mo för det billigaste prenumerationen och når $ 299 / mo för den dyraste planen. Programvaran debiterar inga avgifter för transaktionerna som görs i systemet men har dock provisionskurser för kreditkortsbetalningar.

Prova Shopify gratis

Wix – Den bästa e-handelsbyggaren för webbsajt

Wix - Den bästa e-handelsbyggaren för webbsajt

Wix – är det enklaste Ecwid-alternativet, som är allt-i-ett-lösningen för att skapa olika typer av webbplatser, inklusive webbutiker. Wix är enkelt, intuitivt och bekvämt för alla användarkategorier, oavsett kompetenshastighet och färdigheter. Dess visuella redaktör gör det möjligt att kontrollera alla steg i webbdesignprocessen, medan drag-and-drop-funktionen minskar utvecklingstiden (se verkliga Wix eCommerce-exempel). Nedan listas de viktigaste fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Mångsidighet med mobilfärdiga e-handelsmallar. Webbplatsbyggaren har ett imponerande urval av e-handelsmallar och en uppsättning anpassningsverktyg som säkerställer säker och bekväm webbbyggnadsprocess.
 • Enkel onlinehantering. Oavsett vilken butik du skapar med systemet, kommer det att vara lätt för dig att anpassa det, spåra beställningsinformation och status, hantera inventeringslistor, ställa in produktparametrar och egenskaper, ange deras lagerbelopp, skicka ShoutOut-utskick till kunder, etc..
 • Säkra betalningsalternativ. Wix säkerställer största säkerhet vid varje transaktion som görs och gör det möjligt att välja mellan olika betalningsalternativ, inklusive PayPal, kreditkort, och vad inte. Det är upp till dig att ställa in skatter, priser, leveransvillkor och riktlinjer för att få dina kunder att känna sig säkra på sina pengar och konfidentiell information.
 • Produktgallerier. Med Wix kan du visa upp dina produkter och deras egenskaper genom att ladda upp deras foton och skapa bildgallerier direkt på webbplatsen.

Wix Pris: mjukvaran har en obegränsad gratis plan, vilket är bra för nybörjare som inte vill betala i förväg utan att förstå hur systemet fungerar. Det gratis abonnemanget räcker dock inte ens för en innehållsbaserad webbplats som inte nämner en digital butik. Lyckligtvis har Wix en separat kit för köpmän och företagare. Business Basic-planen är 23 USD per månad med en chans att ställa in online-betalningar och börja sälja produkter. När din butik växer kan du byta till Business Unlimited eller VIP VIP-planer som kostar $ 27 respektive $ 49.

Prova Wix gratis

WooCommerce – eCommerce For WordPress

WooCommerce - eCommerce For WordPress

WooCommerce – är en öppen gran eCommerce-plattform byggd för WordPress användare. Det finns som ett gratis plugin som är lätt att ställa in och köra. Det levererar olika produkthanteringsverktyg, inbyggda integrationer och premiumförlängningar för att öka intäkterna, skaffa användare, förbättra omvandlingar osv. Även om det inte låter dig faktiskt skapa en butik från tomma bättre lösning när det är parat med något av e-handels WordPress-teman.

De viktigaste funktionerna i WooCommerce är följande:

 • Intuitiv kontrollpanel – Från det ögonblick du börjar med plugin-till-redigering av produktsidor ser WooCommerce ganska enkelt ut. För att ställa in plugin följer du bara de första rekommendationerna, skapar nya sidor, redigerar innehållet på samma sätt som du gör det i någon annan WordPress-artikel. Vissa av de inbyggda funktionerna som betalningsalternativ aktiveras som standard. Du behöver bara välja den önskade i insticksinställningarna.
 • Inbyggda funktioner – plugin kommer med stöd för olika valutor och betalningsportar. Du är också fri att hantera fraktpriser och krav, skatteberäkning och malm.
 • Produktledning – Användarna kan redigera alla huvudfält på produktsidan. De inkluderar inte bara artikelbeskrivningar, titlar och bilder, utan också metataggar för SEO, produktkategorier osv.
 • Extensions – medan du ska använda WooCommerce med WordPress-temat, kommer du att ha tillgång till andra plugins som tjänar e-handel och andra behov. De inkluderar e-postmarknadsföringstjänster SEO-widgetar, annonsbannrar, kampanjer osv. Dessutom kommer WooCommerce med en uppsättning av sina anpassade tillägg och integrationer. Du kan ansluta PayPal eller Stripe, lägga till WooCommerce-bokningsfunktionen, ge medlemskap åtkomst till andra lagkamrater, ansluta Amazon Pay, installera produkttillägg och mer. Vissa tillägg är gratis att använda medan andra betalas.

WooCommerce-pris: som många andra WordPress-plugins är WooCommerce ursprungligen gratis. Men med en gratisversion får du endast baslinjefunktioner som inkluderar produkthantering och möjligheten att acceptera betalningar online via PayPal eller Stripe. Om du behöver växa din butik, kommer den betalda tillägget att kosta dig från $ 40 till $ 300 och mer beroende på tjänsten. Dessutom fungerar inte pluginet själv utan en webbplats, värd och domännamn. Det är här Bluehost WooCommerce-optimerade planer kommer att komma till hands kostar från $ 6/95 till $ 12,95 per månad.

Prova WooCommerce gratis

Squarespace – Enkel e-handelsalternativ till Ecwid

Squarespace - Enkel e-handelsalternativ till Ecwid

Squarespace – är ett trevligt ersättare för Ecwid eftersom det låter dig visa upp produkterna i det mest gynnsamma ljuset med hjälp av systemets rika funktioner. Webbutiker utvecklade med plattformen har tilltalande design och logisk struktur som bidrar till deras prestanda. De mest särdragen hos webbplatsbyggaren är följande:

 • Kundengagemangsverktyg. Squarespace erbjuder en uppsättning verktyg som kan öka kunduppmärksamheten, uppmuntra användare att utforska plattformen och bygga webbplatser med den (video- och bildinbäddning, produktgalleri, bloggpublikation, skapande av evenemang och hantering, etc.).
 • Integrerad statistiksamling. Om du vill spåra prestanda i din webbbutik kan du integrera Google Analytics eller använda Squarespace Metrics App för att kunna analysera resultaten och dra motsvarande slutsatser i tid.
 • e-handelsteman. Webbplatsbyggaren kan inte skryta med flera nischmallar, men de som är tillgängliga för företagarna, har responsiv karaktär, hög kvalitet, flexibilitet och anpassningsbarhet. Du kan ta en titt på Squarespace e-handelswebbplatser här.
 • Kontakta Form Builder. Squarespace gör det möjligt att använda integrerade kontaktformulär eller skapa dina egna via applikationen av Contact Form Builder.

Kvadratpriset: Squarespace erbjuder inte en gratis plan, men det är möjligt att testa tjänsten i 14 dagar utan kostnad. Om du har för avsikt att designa en fullfjädrad e-handelswebbplats är du välkommen att få en betald prenumeration. Kostnaden för de betalade planerna börjar med $ 12 / mo och går upp till $ 40 / mo baserat på de implicerade villkoren och funktionerna.

Prova Squarespace gratis

Weebly – Ecwid Alternativ för e-handelswebbplats

Weebly - Ecwid Alternativ för e-handelswebbplats

Weebly – är en webbplatsbyggare som är byggd med e-handelsfokus i åtanke. I april 2018 tillkännagav systemet sin sammanslagning med Square, vilket har en positiv inverkan på utvecklingen av onlinebutiker. Plattformen levereras med drag-and-drop-redigeraren och rutan modellstruktur som gör processen för webbplatsutveckling enklare och mer bekväm för nybörjare. Erfarna webbdesigners kan använda sin CSS / HTML-kunskap för att lansera förstklassiga webbplatser med en unik design (ta en titt på live Weebly-drivna onlinebutiker). Låt oss titta på de största fördelarna med webbplatsbyggaren nu:

 • e-handelsdesign. Weebly erbjuder en värdig samling av teman, som har högkvalitativ, lyhörd karaktär och enkelt kan anpassas för mobil och stationär visning.
 • CSV-fil importera / exportera. Om du väljer att migrera från / till Weebly kan du enkelt göra det genom att importera / exportera produktfiler i CSV-format.
 • E-post marknadsföring. Du kan skicka e-postmeddelanden till kunder för att hålla dem medvetna om senaste uppdateringar, nyhetsbutiker och specialerbjudanden.
 • Weebly Promote Tool. Genom att använda verktyget kan du presentera dina produkter till fördelen och därmed bidra till deras bättre marknadsföring.
 • Sökfilter. Användare kan leta efter de produkter de är intresserade av genom att använda sökfiltret, vilket gör det möjligt att sortera föremålen efter deras huvudsakliga egenskaper (typ, storlek, kostnad, mått, färg osv.)

Weebly-pris: Weebly erbjuder prisplaner för e-handelsprojekt. Kostnaden för planerna börjar på $ 6 / mo och når $ 26 / mo. Förutom en gratis plan kan användare välja Personlig (från 6 $), Professionell (från 9 $) och prestationsplan (från $ 26). Dessutom kan du använda den exklusiva Performance Plan, som är ett utmärkt val för återförsäljare som har långsiktiga mål. Kostnaden för planen är $ 38 / mo för de användare som beslutar att köpa årsabonnemanget på en gång.

Prova Weebly gratis

Slutsats

Ecwid – är ett bra alternativ för små och medelstora onlinebutiker. Handlare kommer att dra nytta av olika tillvägagångssätt när det gäller att skapa en digital butik. Programvaran passar deras behov antingen de har en löpande webbplats men utan butik eller så vill de bygga ett nytt eCommerce-projekt från början. Enkel redigering, flera widgetar för att integrera, dra-och-släpp-funktionalitet, gratis plan och andra alternativ gör det till ett värdigt verktyg.

Men när det gäller växande och skalbar online-verksamhet kanske Ecwid inte fungerar på grund av brist på anpassningsfunktioner och komplexitet när det gäller att hantera flera produkttyper och kategorier. Lyckligtvis innehåller listan över granskade alternativ mer flexibla e-handelslösningar när det gäller inte bara levererade instrument utan också prissättning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map