Etsy-alternativ

Etsy-alternativ


Såvitt den rådande mängden hantverkare saknar kompetens för webbdesign och aldrig har hört talas om nyanserna i webbutikens utvecklingsprocess, börjar de leta efter en plattform som kommer att omfatta användarvänlighet, bekvämlighet och intuitiv natur. Prissättningsaspekten är mycket viktig också. Etsy är en av de plattformar som många användare stöter på när de utför sin online-sökning.

Oavsett vad du gör i DIY är chansen att sälja dem till bra kostnader och vinna kunders lojalitet ganska hög med Etsy. Detta är särskilt sant om detta är ditt först försöka starta e-handel och du tänker ta reda på om din produkt kommer att efterfrågas av kunder. Men om du har för avsikt att starta en fullfjädrad online-verksamhet är Etsy marknadsplats inte den bästa lösningen.

Saken är att konkurrensen är ganska tuff här och det är ganska lätt att gå vilse i miljoner produktpositioner som liknar din. Det enda rimliga Etsy-alternativet är att lansera din egen onlinebutik, som endast kommer att fokusera på dina DIY-produkter utan att distrahera användarnas uppmärksamhet på de artiklar som erbjuds av konkurrenterna.

De bästa alternativen till Etsy:

 1. Shopify – den bästa allt-i-ett-e-handelslösningen
 2. Wix – Webbplatsbyggare för e-handel
 3. Ecwid – e-handelsplattform som liknar Etsy
 4. Squarespace – Webbplatsbyggare med kundvagn
 5. Weebly – enklaste alternativ till Etsy

Shopify – den bästa allt-i-ett-e-handelslösningen

Shopify - den bästa allt-i-ett-lösningen för e-handel

Shopify – är den bästa allt-i-ett-e-handelslösningen som visar sig vara ett värdigt alternativ till Etsy på grund av den kraftfulla integrerade funktionaliteten. Det är en känd mjukvara som har vunnit global popularitet på grund av överflödet av nischspecifika funktioner och verktyg.

Shopify fungerar bäst för människor som har för avsikt att sälja sina produkter online, oavsett vilken nisch de fokuserar på, deras affärsmål och webbupplevelse. De viktigaste fördelarna med programvaran är följande:

 • Programvara för försäljning. Plattformen har sin egen POS (Försäljningsstället) programvara, vars huvudsakliga implikation är att låta hantverkare sälja sina DIY-produkter i detaljhandelsområdet (offline-läget), hantera flera personalkonton och synkronisera med bokföringsprogramvaran, om det finns ett sådant behov.
 • Responsiva e-handelsmallar. Programvaran är fokuserad på utvecklingen av onlinebutiker och kommer därför med ett omfattande urval av gratis och betalda nischspecifika mallar som är lyhörda och enkla att anpassa (se Shopify butiksexempel).
 • Omfattande integrationsalternativ. En av de utmärkande Shopify-fördelarna är dess integration med världskända marknadsplatser och externa tjänster som Xero, Quickbooks och annan redovisningsprogramvara.
 • Amazon-synkronisering. Om du redan har Amazon-konto eller bara planerar att få det, kan du synkronisera det med ditt Shopify-konto för att öka försäljningsbeloppet och bygga kundbas.
 • Realtidsbild. Funktionen gör det möjligt att spåra prestanda i din webbshop (konverteringsfrekvens, information om besökare, försäljningsvolym, beställningsinfo, antal sidor som visas av kunder osv.) i realtidsläge.
 • Bedrägeriskydd. Funktionen är för närvarande tillgänglig för amerikanska köpmän som vill skydda Shopify-betalningar från kunder från alla typer av bedrägliga handlingar.
 • Shopcodes. Shopcode-funktionen är gratis tillgänglig i Shopify-appmarknaden och förenklar processen för mobilshopping genom att erbjuda QR-koder som innehåller all information om det objekt som kan säljas.
 • Augmented Reality. De avancerad AR-funktion gör processen för online-shopping mer interaktiv och informativ genom att tillhandahålla 3D-produktbilder som kunder kan utforska i detaljer från olika vinklar.

Shopify-kostnad: Shopify har måttlig prissättningspolicy som fullständigt uppfyller funktionens uppsättning i sina planer. Programvaran har inte en helt gratis plan men det finns en möjlighet att testa dess integrerade funktionalitet under den 14-dagars gratisversionen. När det gäller de betalda prenumerationerna har systemet tre prissättningslösningar. Dessa inkluderar Basic Shopify, Shopify och Advanced Shopify. Deras kostnad utgör på motsvarande sätt $ 29, $ 79 och $ 299 per månad. Tänk på att programvaran inte tar ut några extra avgifter för transaktioner som görs i tjänsten, men den tar ut provision för kreditkortsbetalningar.

Prova Shopify gratis

Wix – Den bästa e-handelsbyggaren för webbsajt

Wix - Den bästa e-handelsbyggaren för webbsajt

Wix – är en av de mest populära e-handelsbyggarna, som också är det enklaste alternativet till Etsy marknadsplats. Du kan enkelt använda den för att starta vilken webbplats som helst, inklusive en webbutik.

Systemet är enkelt, bekvämt och förståeligt för alla, oavsett tillgängliga webbdesignfärdigheter, kunskap och expertisgrad. Det kommer med en visuell redigerare och dra-och-släpp-funktionalitet, vilket förenklar webbbyggnadsprocessen och gör det möjligt att anpassa webbplatsdesign utan allvarliga problem eller tidsförlust. Här är de största fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Wix e-handel. Systemet har en egen eCommerce-plattform designad för små till mitten online-butiker, som har flera anpassningsbara alternativ och funktioner (tillägg och anpassning av produktgallerier, professionell webbutikhantering, uppsättning av betalningsalternativ, skatte- och leveransparametrar, kuponger och rabatter, 24/7 kundtjänst, CSV-produktimport / -export, skicka utskick, status för spårorder och lagerlistor etc..).
 • e-handelsmallar. Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess rika samling nischmallar, som är optimerade för mobilt surfning och kan anpassas som du vill (titta på Wix eCommerce-exempel).
 • Designredigeringslösningar. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja mellan två praktiska redigeringslösningar för design för att följa systemanvändarnas behov och färdigheter. Den avancerade Wix ADI verktyget är ett bra val för nybörjare som tar sina första steg i webbutveckling och därför inte har tillräckligt med kompetens för att komma igång enkelt. Funktionen hjälper dem att automatiskt utforma en webbutik baserat på innehållet som skickas in på dess begäran. Ett annat alternativ är att använda en standard Wix Editor som möjliggör djupare designanpassning.
 • App Market. Wix App Market erbjuder ett omfattande urval av gratis och betalda applikationer och widgets som kan integreras på din eCommerce-webbplats för att ge den extra funktionalitet (Sälj nedladdningar, Amazon-widget, lokaliserad – Store Mapper, webbutikannonser, butiksmetriker, online-betalningar, Wix-butiker, Google-annonser & Shopping, enkel e-handel, få Google-annonser, hämtningssändning, ShipStations och mer).
 • Flerspråkig support. Webbplatsbyggaren har integrerat flerspråkigt stöd som gör det möjligt att skapa onlinebutiker på olika språk. Detta skulle så småningom hjälpa till att bygga starka partnerskapsrelationer med internationella kunder och därmed öka försäljningsvolymen och mängden trafik.
 • Stig av Wix. Wix sticker också ut från mängden på grund av sin höga Ascend by Wix-funktion. Detta är allt-i-ett CRM-lösning som ger tillgång till cirka 20 affärsverktyg och produkter tillgängliga på ett ställe. Deras applikation bidrar till effektiv marknadsföring och marknadsföring av webbutiker. Genom att använda Ascend kan du optimera kundinteraktionsalternativ och använda flera integrerade affärsfunktioner, till exempel arbetsflöden, pristilbud, fakturor, automatiseringar, uppgifter & påminnelser.

Wix-kostnad: Wix har en gratis plan som aldrig går ut, som kommer att uppfylla behoven hos de användare som har för avsikt att utforska huvudfunktionerna i systemet. När det gäller professionell utveckling av e-handelswebbplatser gör systemet det möjligt att välja mellan två typer av betalda planer, nämligen Standard och Business / eCommerce. Uppenbarligen kommer den andra gruppen av planer att fungera bäst för skapandet av onlinebutiker. Prenumerationer som ingår i detta paket är följande: Business Basic, Business Unlimited, Business VIP och Enterprise. Deras kostnad utgör motsvarande $ 23, $ 27, $ 49 och $ 500 per månad.

Prova Wix gratis

Ecwid – E-handelsplattform liknande Etsy

Ecwid - E-handelsplattform liknande Etsy

Ecwid – är ett kundvagnsplugin som du kan integrera på din webbplats byggd med alla CMS eller nästan alla webbplatsbyggare för att förse den med avancerade e-handelsfunktioner. Detta är ett ganska trevligt alternativ för Etsy-användare, som redan har sina webbplatser och planerar att sälja något genom dem.

Ta en titt på de distinkta e-handelsfunktionerna i Ecwid:

 • Universal Show Window. Ecwid tillhandahåller inte en malluppsättning, men har ett universellt visningsfönster för alla e-handelswebbplatser som är inbyggda med den. Du kan dessutom välja ett färgschema i lagermallen, skapa din egen design från början med hjälp av CSS-färdigheter eller välja ett unikt individuellt betalt tema.
 • eBay-synkronisering. Du kan synkronisera ditt Ecwid-konto med det på eBay för att förbättra din försäljningsvolym och öka kundbasen.
 • Specifika e-handelsalternativ. Ecwid-plugin erbjuder en uppsättning anständiga e-handelsalternativ, inklusive rapporter, produktkatalog, kundbas, skatter och leveransinställningar, kundvagn, betalningsalternativ, integration av sociala nätverk, meddelanden inställningar samt en chans att installera betalda paket med applikationer som behövs för att förbättra webbbutikens prestanda.
 • Produktimport / export. I likhet med vanliga e-handelssystem tillåter Ecwid import / export av produkter i CSV-format. Detta kan behövas för att överföra dina beställningar, produktinformation, kunddata och annan relaterad information, när du flyttar från en e-handelsplattform till en annan.
 • Stöd för flera språk. Plugin erbjuder flerspråkigt stöd som gör det möjligt att översätta din färdiga webbbutik till mer än 50 språk du väljer. Med andra ord, du kunder och potentiella partners kommer att kunna surfa i din webbutik på det språk de väljer baserat på platsaspekten eller deras personliga preferenser.
 • Integrationsalternativ. Ecwid kan inte skryta med omfattande integrationsmöjligheter men det finns ett trevligt urval av widgetar / applikationer som du kan välja och integrera på din eCommerce-webbplats. De mest populära av dem inkluderar för närvarande: Printful, AfterShip, Lucky Orange, Xero, Mailchimp, ShipStation, Freshbooks, Zapier, £ 71, LiveChat, ShippingEasy och några andra.
 • Alternativ för flera säljkanaler. Plugin ger åtkomst till olika alternativ för försäljningskanaler. Detta låter dig sälja produkter på olika plattformar, hantera och kontrollera processen från den enda administratörspanelen. Dessutom kan du välja mellan flera sociala medieintegrationer, inklusive Instagram, Facebook, Amazon, Shopzilla, Nextag, Google Shopping och många fler.

Ecwid-kostnad: Ecwid har en gratis plan som gör det möjligt att lägga till ett showfönster med 10 produkter som erbjuds till salu. Kostnaden för betalda planer beror på deras villkor. Plugin erbjuder för närvarande tre betalda prenumerationer, nämligen Venture Plan, Business Plans och Unlimited Plan. Deras kostnad utgör $ 15, $ 35 och $ 99 per månad. Men om du vill spara budgeten kan du göra en engångsbetalning årligen. I detta fall kommer planerna att kosta $ 12,50, $ 29,17 och $ 82,50 per månad.

Prova Ecwid gratis

Squarespace – Webbplatsbyggare med kundvagn

Squarespace - Webbplatsbyggare med kundvagn

Squarespace – är en pålitlig USA-baserad webbplatsbyggare med en kundvagn som initialt positionerar sig som programvaran för att starta och hantera bloggar, små webbbutiker och portföljer. Tjänsten fungerar som ett utmärkt Etsy-alternativ för annonsörer som är villiga att visa upp sina produkter på bästa sätt. Webbplatser skapade med den har tilltalande utseende och är välstrukturerade för att ge anständiga prestanda (se levande bevis).

De största fördelarna med webbplatsbyggaren inkluderar:

 • e-handelsverktyg. Squarespace har en uppsättning specifika e-handelsverktyg som är speciellt avsedda för att göra din webbutiks prestanda till den helt nya nivån (sociala medieknappar, bild- och fotogallerier, dra-och-släpp-redaktör, övergivna kundvagns återhämtning osv.). Systemet gör det också möjligt att ansluta ett SSL-certifikat helt gratis, integrera en kundvagn i valfri webbsida, skapa produktvisningsfönster, bädda in Google Maps, aktivera kommentarer och e-postmarknadsföringsfunktioner. Dessutom är det möjligt att integrera sociala mediekonton i din webbutik, nämligen Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Behance, Twitch, Yelp, Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Pinterest, SoundCloud och mer. Bland andra element som du kan lägga till på din webbplats är det vettigt att nämna webbbutikens logotyp, onlinekalender och många fler. De kan hjälpa dig att öka kundernas engagemangsgrader och försäljningsvolymer.
 • Alternativ för produkthantering. Squarespace låter dig ladda upp och hantera den obegränsade produktkatalogen med flera varianter och SKU, organisera artiklarna med taggar och kategorier, justera synlighet och schemaläggningsinställningar etc..
 • Integrerat verktyg för insamling av statistik. Det finns en möjlighet att integrera Google Analytics-verktyg eller välja specialiserad Squarespace Metrics-app för att hålla reda på din webbbutiks prestanda.
 • Responsiva nischmallar. Squarespace har en begränsad e-handelsmallsamling, men kvaliteten på teman (som är känsliga som standard) är på toppnivån. När du arbetar med din anpassning av din webbutik kan du välja Cover Page Builder och använda den för att skapa ditt omslag på webbshop. Dessutom kan du få åtkomst till Checkout-sidredigeraren för digitala butiker, som låter dig justera din webbbutiks design.
 • Kontakta Form Builder. Du kan antingen använda det inbyggda kontaktformuläret för att anpassa din onlinebutik eller välja Contact Form Builder för att skapa dina egna utsökta användares anklagningsverktyg.
 • Kundengagemangsverktyg. Med Squarespace kan du öka ditt kundengagemang genom att bädda in videor, bilder och produkter på dina webbsidor, blogginlägg, evenemang osv..
 • Flera bidragsgivare. Squarespace uppmuntrar till teamarbete för webbutveckling. Det är upp till dig att kontrollera webbdesignprocessen och tilldela dina gruppmedlemmar särskilda åtkomsträttigheter. Bland de roller du kan fördela mellan medlemmarna i ditt team är det vettigt att nämna administratör, fakturering, rapportering, innehållsredigerare, betrodd kommentar, kommentar moderator, butikschef etc..
 • Acuity Scheduling. Webbplatsbyggaren tillåter också integration med dess avancerade Acuity Scheduling-plattform. Detta är ett professionellt schemaläggningssystem för online-möten, som kommer att uppskattas till fördel av webbbutiksägare som är villiga att skapa tillförlitlig webb-närvaro för deras lokala verksamhet. Tjänsten låter dig göra / hantera online-möten, använda flera integrerade småföretagverktyg och andra funktioner för att schemalägga dina e-handelsuppgifter.

Kvadratisk kostnad: Webbplatsbyggaren har inte en gratis plan, men den erbjuder en 14-dagars provperiod. Om du vill starta en fullständig webbutik kan du prenumerera på en av de betalda planerna som webbplatsbyggaren erbjuder. Dessa inkluderar Personal, Business, Basic och Advanced. Kostnaden för dessa prenumerationer utgör $ 12, $ 18, $ 26 och $ 40 per månad.

Prova Squarespace gratis

Weebly – enklaste alternativ till Etsy

Weebly - enklaste alternativ till Etsy

Weebly – är det enklaste alternativet till Etsy och en av de mest populära webbplatsbyggarna som för närvarande lägger stor vikt vid utvecklingen av e-handelswebbplatser. Systemet har en bekväm drag-and-drop-redigerare och boxmodellstruktur som förenklar webbdesignprocessen. Systemet är användarvänligt för alla som är villiga att lansera en kvalitetswebbplats och det ger också en möjlighet att tillämpa CSS / HTML-färdigheter för att ge din webbplats avancerat utseende och prestanda.

De viktigaste fördelarna med Weebly jämfört med Etsy listas nedan:

 • e-handelsmotor. Weebly har en fullständig e-handelsmotor som låter dig skapa och hantera en funktionell onlinebutik (integrerad kundvagn, säkra betalningsalternativ, spårning av produkter och beställningar, produktuppladdning och -hantering, fraktuppsättning, specialinställningar för handgjorda artiklar etc.).
 • e-handelsmallar. Weebly har en samling högkvalitativa och responsiva e-handelsmallar som du kan anpassa i stationära och mobila versioner (se verkliga exempel).
 • Alternativ för sökfilter.Funktionen ger Weebly-användare en möjlighet att bläddra i produktsortimentet och sortera det efter flera parametrar, inklusive pris, färg, typ, dimensioner och andra egenskaper.
 • E-post marknadsföring. Systemet kommer att underrätta kunderna om nyheter och händelser som händer i butiken (rabatter och specialerbjudanden, produktuppdateringar, nya erbjudanden som erbjuds till salu etc.).
 • Mobilappar. Du kan hantera din webbshop när du är på språng genom att installera Android- och iPhone-appar som Weebly erbjuder.
 • CSV-fil importera / exportera. Om du redan har Shopify eller Etsy webbutik kan du överföra den till Weebly genom att importera / exportera produkter från CSV-filen.
 • Weebly Promote Tool. Det hjälper till att introducera dina produkter i det mest gynnsamma ljuset för att öka din webbutik-marknadsföring.

Weebly-kostnad: Weebly har separata prisplaner för e-handelswebbplatser. Deras kostnad varierar mellan $ 8 / mo och $ 25 / mo. När du bygger en e-handelswebbplats kan du också använda den avancerade Performance Plan som fungerar bra för erfarna detaljhandlare. Kostnaden utgör $ 38 / mo beviljas för att du betalar en gång per år.

Prova Weebly gratis

Slutsats

Det finns många värdefulla Etsy-alternativ för alla användare som av någon anledning inte är nöjda med marknaden. De skiljer sig åt i egenskaper, funktionsuppsättningar och prissättning, men alla av dem tillåta att skapa trevliga och fullständiga webbutiker.

Att välja den tjänst som kommer att vara det bästa alternativet till Etsy är verkligen en utmaning. Det tar tid och ansträngning att definiera den mest lämpliga tjänsten, som också kommer att uppfylla dina behov, färdigheter och krav. Det är just därför, vi rekommenderar att du testar alla plattformar som granskas i artikeln för att göra det val du kommer att vara helt nöjd med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map