Kvadratspetsalternativ

Squarespace Alternatives - av swb


Squarespace är en av de mest respektfulla och igenkännliga webbplatsbyggarna du kan komma över dessa dagar. Det kan användas för att utveckla bokstavligen alla typer av webbplatser, men det finns ett problem som de flesta användare stöter på när de beslutar att arbeta med systemet.

Trots Squarespaces funktionalitet är det långt ifrån ett enkelt och förståeligt verktyg för användare, vars webbdesignfärdigheter inte är på bästa nivå. Och det är inte konstigt eftersom systemet huvudsakligen är inriktat på behoven och färdigheterna för de användare som har en idé och erfarenhet av att arbeta med liknande program.

Bästa Squarespace-alternativ

När du startar en webbplats med Squarespace kommer du oundvikligen att möta behovet av att utforska och behärska alla de komplicerade menyer, undermenyer, kategorier, verktyg och andra element som systemet kommer med. Som ett resultat är det nu alltid lätt att behärska alla nyanser av att arbeta med tjänsten, särskilt om du är den första gången. Detta är en av de viktigaste anledningarna till att Squarespace-användare letar efter enklare alternativ baserat på deras specifika krav och webbdesignmål..

Anta att du har beslutat att använda en webbplatsbyggare för att upprätta en imponerande närvaro på nätet. Vilken tjänst fungerar bäst för dina personliga eller kommersiella behov? Vilken av dem som uppfyller dina viktigaste krav, säkerställer det resultat du ursprungligen har planerat att nå?

Nedan kommer vi att granska fyra mest populära Squarespace-alternativ som säkert kommer att uppfylla dina förväntningar. Dessa är Wix, uKit, Shopify, Weebly och WordPress – fyra plattformar för webbbyggnad som inte kräver presentation och för närvarande anses vara de mest populära inom webbdesignindustrin. Så låt oss möta TOP 5 Squarespace-alternativ i detaljer.

1. Wix

Wix webbplatsbyggare

Wix – är det bästa Squarespace-alternativet för alla typer av webbplatser du planerar att lansera. Med sin globala popularitet, överflöd av alternativ och rika funktionsuppsättningar visar webbplatsbyggaren sig vara ett mycket konkurrenskraftigt företag som verkligen är värt nischanvändarnas uppmärksamhet. Systemet fungerar utmärkt för användare med olika färdigheter och kompetensnivå. Här är de största fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Mobilklara mallar. Webbplatsbyggaren utmärker sig över kvaliteten och branschindelningen av de mallar som erbjuds. Alla är mobila och har professionellt utseende. Från idag har systemet mer än 550 mallar, av vilka antalet uppdateras regelbundet. Mallar är den verkliga stoltheten för webbplatsbyggaren. I motsats till Wix, kan Squarespace inte skryta med ett så omfattande mallgalleri, för att inte nämna tematens kvalitet och anpassningsbarhet.
 • customizability. Oavsett design du föredrar kommer du att stöta på flera anpassningsverktyg för att ge det unika och en-av-en-sort utseende. Du kan välja mellan gratis och betalda alternativ som kommer att ha betydande inverkan på ditt designutseende (bildspel-integration, filmavsnitt, grafiska element, designinställningar, mediefiler och integration av sociala nätverksknappar är bara några av de bästa exemplen att välja mellan ).
 • Designredigeringslägen. Wix erbjuder två kraftfulla designredigeringslägen, som var och en uppfyller behoven hos olika användarkategorier. Dessa är Wix ADI och Standard Webbplatsredigerare. Med verktyget Artificial Design Intelligence kan till och med en nybörjare enkelt skapa och hantera en webbplats utan problem och slöseri med tid. Detta beror på att systemet automatiskt gör det åt dig baserat på den företagsinfo du skickar in. Om dina webbdesignfärdigheter är på en anständig nivå är det helst att välja en standardwebbplatsredigerare som låter dig manuellt redigera din malldesign och därmed förbättra din professionalism.
 • Mobilredigerare. Om du vill att din webbplats ska vara det tillgängligt i mobilläget, du kan göra ändringarna i den mobila versionen. Detta görs i kontrollpanelen med några klick när som helst på dygnet. Tänk på att ändringarna du gör i mobilläget inte syns i den stora skrivbordsversionen av din webbplats, medan de du gör i skrivbordsläget omedelbart visas i mobilversionen.
 • blogga. Wix har en integrerad bloggplattform, som gör det möjligt att lägga till och redigera inlägg, tilldela specialinställningar och egenskaper till dem, schemalägga publikationer, skapa avsnitt om utvalda inlägg, lägga till taggar, välja och anpassa blogginlägg eller mallar osv..
 • App Market. Wix App Market är platsen, där du kan hitta hundratals gratis och betalda applikationer för att möta alla preferenser och behov. Oavsett vilken nisch du är specialiserad på och vilken typ av webbplats du planerar att lansera kommer du säkert att vara glad att integrera kvalitetsappar härifrån. Från och med idag kan Squarespace inte erbjuda den här funktionen.
 • e-handelsmotor. Wix gör det möjligt för varje användare att starta och hantera små och medelstora onlinebutiker. Genom att använda systemet kan du designa imponerande visningsfönster för att visa dina digitala eller fysiska produkter och tjänster, hantera och uppdatera butiken dygnet runt, justera betalnings- och leveransinformation, ändra skatteinställningar, välja och anpassa e-handelsmallar, importera / exportera produkter från CSV-filen (detta görs manuellt) osv.
 • Gratis forumbyggare. Precis som det är möjligt att lägga till en blogg eller en webbutik på din webbplats är det inte ett problem att göra anslut ett forum gratis också. Medan Squarespace inte har det här verktyget, erbjuder Wix en sådan möjlighet, vilket ökar värdet och rykte för webbplatsbyggaren.
 • Wix-kod. Trots att Squarespace mestadels är inriktad på professionella webbutvecklare, ligger Wix inte efter det när det gäller funktionalitet. Wix Code-verktyget gör det möjligt för nybörjare att skapa funktionella webbapplikationer för att ytterligare integrera dem i sina projekt. Det viktiga är att funktionen inte innebär någon kunskap om kodning eller kunskap om webbdesign – allt är enkelt och intuitivt här.
 • SEO Wizard. Wix SEO Wizard gör det möjligt att förbättra dina sökmotoroptimeringsresultat genom att spåra tillgängliga svaga punkter och beskriva starka. Så vet du om din webbplats är redo för publicering och vilka åtgärder som ska vidtas förbättra sin SEO-ranking. För närvarande har Squarespace inget liknande alternativ, vilket är en allvarlig nackdel med systemet.

Kosta: När det gäller kostnadsaspekten har Wix en anmärkningsvärd fördel över Squarespace i detta avseende. Saken är att Wix har en gratis plan som gör det möjligt att inte bara testa de viktigaste funktionerna i tjänsten utan också skapa enkla webbplatser för att förbättra din webbbyggnadskompetens och kompetensnivå. Den kostnadsfria versionen av systemet är obegränsad. Om du vill få ut mesta möjliga av din webbplats är du välkommen att uppgradera till en av de betalade planerna, från $ 4,50 per månad.

Prova Wix gratis

2. uKit

uKit webbplatsbyggare

uKit – är det billigaste alternativet till Squarespace, vars kvalitet inte kompromissar med den som erbjuds av Wix. Byggaren tillåter företagare att skapa kvalitetswebbplatser på egen hand för att presentera sina företag i det globala nätverket. Det intuitiva gränssnittet gör det möjligt att utforska och behärska systemet bara på några timmar. En sådan möjlighet kan inte lämnas obemärkt. Låt oss ha en snabb översikt över de viktigaste uKit-höjdpunkterna nu:

 • WYSIWYG Webbplatsredigerare. uKit är ursprungligen känt för sin avancerade webbplatsredigerare som låter dig se och kontrollera alla ändringar du gör på webbsidan för att kunna fixa dem i tid.
 • Användarinteraktionsverktyg. För att komma i kontakt med användare och hjälpa dem att lösa sina problem, erbjuder uKit en uppsättning interaktionsalternativ genom användning av specialverktyg och widgets (Callback Forms, LiveChat Widget, MailChimp är de bästa proverna i detta avseende). Detta ökar kundförtroendet och din webbplats trovärdighet.
 • CRM-integration. Om du har rätt att starta en företagswebbplats går du inte utan CRM Integration-funktionen och de fördelar den erbjuder. Detta är ett perfekt verktyg för att kontrollera kundrelationer, projektets lönsamhet, dess statistik samt hantera affärsuppgifter och order utan att lämna systemet. Detta betyder mycket för e-handelswebbplatser.
 • Mallsamling. uKit-mallkollektion omfattar för närvarande cirka 400 teman, som alla är lyhörda och professionellt utformade redan från början. Du kan bläddra mellan flera avsnitt som är tematisk fokuserade, anpassa de valda mönstren och till och med ändra dem under webbbyggnadsprocessen, om du känner att du från början har gjort fel val.
 • Widgetintegration. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja och integrera flera mallar i ditt projekt baserat på dess specialiserings- och webbdesignuppgifter. Systemet erbjuder för närvarande dussintals widgetar, vars integration endast kräver några klick. Dessa är widgets för sociala nätverk (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest etc.), Media Widgets (SoundCloud, SlideShare, Video, News, Timer, Steps etc.), Kontakter (Callback Forms, MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoSite, Cost Miniräknare – uCalc etc.).
 • e-handelsfunktionalitet. Med uKit kan du skapa en liten till mitten e-handelswebbplats på ett av två effektiva sätt. Den första innebär anslutningen av eCommerce-widgeten till webbplatsen, medan den andra gör det möjligt att integrera Ecwid-plugin i den befintliga webbplatsen för att ge den e-handelsfokus.
 • Tillfälliga rättigheter för webbplatshantering. De flesta webbdesignbyråer tränar lagarbete när de hanterar specialbeställda projekt. För att få ut mesta möjliga av detta samarbete låter uKit dig dela tillfälliga rättigheter till webbplatsåtkomst (de sträcker sig inte längre än 999 dagar) med andra teammedlemmar. En viktig fråga är att rättighetshavarna inte har tillgång till fakturerings- eller betalningsinformation (det är du som är ansvarig för denna lagring av information), men de kommer att kunna göra ändringar för effektiv projektutveckling och marknadsföring.

Kosta: uKit erbjuder en 14-dagars gratis provversion av den plan du vill testa. Betalda planer kommer säkert att passa in i din budget, på grund av deras överkomliga priser och rika funktioner som ingår. Kostnaden för den billigaste planen utgör $ 4 / mo, medan den för det dyraste prenumerationen är $ 12 / mo. Därför är uKit-prissättningen mer än prisvärd för alla och den är definitivt mycket billigare jämfört med Squarespace-planer.

Prova uKit gratis

3. Shopify

Shopify eCommerce-programvara

Shopify – är det bästa e-handelsalternativet till Squarespace, som låter dig effektivt skapa och hantera fullständiga onlinebutiker som skiljer sig från storlek (från små till stora), nischspecialisering, komplexitet, flexibilitet som krävs, budget och andra viktiga nyanser. Detta är för närvarande den mest kända e-handelsprogramvaran i världen, som är lätt att utforska och lära sig, oavsett kraft och flexibilitet. Det är ett utmärkt val för användare med liten eller ingen bakgrund av webbdesign alls, som fortfarande har en avsikt att få sina företag på webben och bygga pålitlig webb-närvaro för dem. Titta på några av de mest anmärkningsvärda Shopify-funktionerna:

 • POS-programvara. Point-of-Sale-programvaran är en av höjdpunkterna i systemet som de flesta användare uppmärksammar på när de beslutar att starta sina webbaserade företag. Verktyget gör det möjligt för lokala företagare att sälja sina tjänster och produkter inte bara i onlineläget utan också i lokala butiker. Detta hjälper så småningom att utvidga systemets kundbas.
 • Responsive Designs. Shopify utmärker sig med högkvalitativa, välstrukturerade, lyhörda och 100% anpassningsbara mallar. De ingår i tematiska nischkategorier baserade på webbutikens specialisering. Designerna är gratis och betalda, men detta har inte någon märkbar inverkan på deras kvalitet och intryck de gör på kunderna.
 • Marknadsmöjligheter. Programvaran eCommerce gör det möjligt att använda en uppsättning marknadsföringsverktyg för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av webbplatsstatistiken, utvärdering av prestanda, spårning av kunder och order, klientkontroll, justering av inställningar i webbutiken, förbättring av kundens engagemangsgrad och företagens lönsamhet allmän.
 • Kraftfulla synkroniserings- och integrationsalternativ. Shopify är redo att erbjuda sina kunder en uppsättning kraftfulla och effektiva integrations- och synkroniseringsverktyg och alternativ. Genom att integrera ditt Shopify-konto med Xero, Amazon, Quickbooks och andra externa tjänster kommer du att kunna bidra till en framgångsrik och snabb marknadsföring av dina projekt.
 • Engagerande produktpresentation. För att öka kundernas engagemangsgrad tillåter Shopify att presentera och visa digitala eller fysiska produkter som de erbjuder i en mängd olika fönstervarianter. De introducerar också särskilda åtgärder för att få ut mesta möjliga av produktpresentationen. Således erbjuds användare att prova Augmented Reality Feature, detalisering av produktrecensioner, skapande av tilltalande video- och bildkollektioner etc..
 • Säkerhetsaspekt. Som den avancerade kundorienterade eCommerce-programvaran bryr sig Shopify inledningsvis mycket om användarsäkerhet och bevarande av konfidentiella data. När du startar en webbutik är det viktigt att se till att din betalning och personlig information är skyddad från obehörig tredjepartsåtkomst. Med Shopify kan du ansluta SSL-certifikatet till din webbplats, integrera bedrägerisäkerhetsfunktionen, använda systemet Shopcodes, Tag och Chip Reader och andra säkerhetsskyddsverktyg.

Kosta: Tjänsten erbjuder en gratis 14-dagars provperiod, under vilken du kan prova alla dess funktioner. Antalet betalda abonnemang utgör för närvarande fyra planer. Du måste betala $ 9 / mo för den billigaste planen och $ 299 / mo för det dyraste prenumerationen. Det finns inga extra transaktionsavgifter här, men systemet tar ut pengar för kreditkortbetalningar som görs med det. Samtidigt har Shopify ofta rabatterade erbjudanden för första gången och lojala användare, vilket ibland kan sänka prenumerationskostnaden med 8-10%.

Prova Shopify gratis

4. Weebly

Weebly webbplatsbyggare

Weebly – är ett anständigt Squarespace-alternativ för dem som behöver en liten webbutik. Plattformens e-handelsfokus betyder inte att Weebly är ett strikt e-handelssystem. Oavsett om du tänker skapa en företagswebbplats, en målsida, en portfölj eller något annat projekt, kommer webbplatsbyggaren att hjälpa dig att slutföra uppgiften utan besvär alls. Om du vill veta mer om funktionerna som Weebly för närvarande kan skryta med kommer följande att definitivt vara av stort intresse för dig:

 • Stark e-handelsaccent. Från och med idag tillhandahåller systemet en uppsättning e-handelsverktyg och funktioner (CSV-produktfil-export / import, lagerhantering, order- och lagerspårning, fysiska / digitala varor, flexibla leveransalternativ, integrerad kundvagn, kupongkoder, filtrerad produktsökning, mobil butik, enkel och bekväm produktöverförings- och hanteringsprocess) som gör den mycket konkurrenskraftig i webbbyggnadsnisch.
 • App Center. Webbplatsbyggaren har ett App Center som snabbt utvecklas och erbjuder en möjlighet att integrera funktionella widgetar, tillägg, tillägg etc. i ett projekt för att öka dess prestanda.
 • Effektiv e-postmarknadsföring. Funktionen gör det möjligt att få ut mesta möjliga av e-postmarknadsföringsalternativ som Weebly erbjuder. Genom att använda plattformen kan du hålla dina kunder medvetna om de senaste nyheterna, uppdateringarna, specialerbjudanden och andra händelserelaterade webbplatser.
 • Alternativ för mallanpassning. Systemet har inte hundratals mallar i katalogen (i motsats till det stora konkurrenter), men de som ingår i temakategorier är värda uppmärksamheten på grund av deras höga kvalitet, 100% anpassningsbarhet och lyhördhet. Om du vill använda dina kodfärdigheter kan du redigera en av de tillgängliga mallarna för att ge den mer avancerad design eller till och med integrera din egen mall, om du har den.
 • Teamwebbplatshantering. Systemet tillåter delning av åtkomsträttigheter på webbplatsen med de gruppmedlemmar du planerar att arbeta med i projektet.
 • blogga. Med Weebly kan du starta och hantera en fullständig blogg antingen för personlig eller affärsmässig användning. Vad du kan göra här är att lägga till och redigera blogginlägg, ställa in kommentarfunktionen och hanteringsverktyg, designa bloggmall och layout, utveckla inläggsstruktur osv..

Kosta: De som planerar att utveckla en standardwebbplats kan välja mellan fem prenumerationer, som sträcker sig från en gratis plan och upp till den dyraste affärsplanen ($ 25 / mo). Användare, som har för avsikt att använda Weebly för e-handelsbyggnadsändamål, erbjuds en möjlighet att välja mellan fyra betalda planer. Kostnaden för det billigaste abonnemanget utgör för närvarande $ 8 / mo, medan det för den dyraste Performance Plan kommer att kosta dig $ 38 / mo (med den årliga betalningen).

Prova Weebly gratis

5. WordPress

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är det bästa gratis CMS-alternativet till Squarespace. Plattformen är inledningsvis inriktad på färdigheter och kodning medvetenhet om proffs för webbdesign eftersom det är nära omöjligt att gå utan programmeringskunskap här. Emellertid är WordPress också en trevlig lösning för första gången användare, som planerar att testa och förbättra sina webbdesignfärdigheter. Frånvaro av avgifter, open source-kodredigeringsalternativ och plugin-integration är bara några av de fakta som gör dem till ett lockande erbjudande för användare. Bland de funktioner som är de största fördelarna med tjänsten, bör följande vara de första som nämner:

 • Plugin Integration. Trots att WordPress har en samling integrerade förkonstruerade plugins finns det fortfarande dussintals av dem tillgängliga på webben. Om du inte hittar aktiepluginet är du välkommen att surfa på Internet för att välja mellan dem som har utvecklats av andra webbdesigners. Plugins är gratis och betalade. Tänk på att gratis plugins ofta är mindre säkra än betalade, eftersom de kan innehålla skadliga koder, vilket kan hota din webbplats säkerhet. Samtidigt bör du alltid tänka på ditt val, oavsett vilken plugin du går till.
 • Bloggmotor. CMS är en världskänd bloggplattform, vilket inte är konstigt eftersom systemet ursprungligen skapades med bloggutvecklingsändamål i åtanke. Men det har snabbt blivit en allt-i-ett-lösning för användare som är villiga att utforma andra projekttyper på en anständig nivå.
 • Mallval. Situationen med mallar liknar den med plugins i WordPress. Systemet har en samling färdiga teman, men deras belopp är för litet för att möta alla användares behov. De har också liknande utseende, vilket inte är önskvärt, om du vill kunna motstå nischkonkurrens. Således, om du behöver mer avancerade och mångsidiga WordPress-teman, är du välkommen att surfa på webben för att få dem dit. Återigen, tänk på personligheten hos webbdesignern du hanterar.
 • Webbkodredigering. För att ge din webbplats avancerad design och för att få den att sticker ut från mängden är det ett måste att ha åtminstone grundläggande programmeringsfärdigheter. Om du saknar dem, förvänta dig inte mycket av kvaliteten på projektet – för att inte tala om oförmågan att hantera dina projekt efteråt.
 • Värd för värd. Så långt WordPress inte erbjuder integrerad värd från början ger det dig valfriheten. Handla runt för att hitta lämpliga erbjudanden.
 • Kraftfull och stödjande användargemenskap. Även om systemet inte erbjuder kundsupport som standard, tycker många användare att det är svårt att söka svar på sina systemrelaterade frågor. Det är här en omfattande, stödjande och kraftfull användargemenskap kommer att vara till stor hjälp. Här diskuteras många ämnen varje dag. Oavsett vad din fråga eller problem är – du kommer säkert att lösa det här gratis!

Kosta: WordPress är ett gratis open-source CMS, som nu används för att designa flera enkla till komplexa projekt. Om du tänker starta ett kraftfullare projekt med WordPress går du inte utan att integrera betalda mallar, plugins, widgets, tillägg och tillägg. Glöm inte din webbplatsdomän och webbhotell. Tänk på att WordPress inte har integrerade värdlösningar, men det rekommenderar officiellt att du ska hantera Bluehost. Detta är en pålitlig värdleverantör med många funktioner, tjänster och verktyg som finns tillgängliga i flera planer. Endast på $ 2,95 / mo får du en nästan obegränsad hosting och en bonus domännamn med Bluehost. Är inte det ett värdigt erbjudande?

Prova WordPress gratis

Slutsats

Squarespace är en av de mest igenkännliga och professionella webbplatsbyggarna, som främst skapas för att passa behoven hos webbdesignexperter, som arbetar med att utveckla komplexa personliga och specialanpassade projekt. Men när det gäller oerfarna användare har systemet inte mycket att erbjuda. Det är när de möter behovet av att leta efter enklare Squarespace-alternativ som också säkerställer ett bra resultat utan att kräva kunskap om kodningskompetens.

TOPP Squarespace-alternativ:

WixWix är den bästa allt-i-ett-webbplatsbyggaren, som råder över Squarespace när det gäller kvalitet, kostnad och effektivitet för webbutvecklingsprocessen. Oavsett vilken webbplats du planerar att lansera och oavsett vad din webbdesignfärdighet är, är Wix ett säkert sätt att få framgång. Wix.com

uKituKit är den billigaste ersättaren till Squarespace, som mest används för att utforma webbplatser för små företag. Systemets funktionsuppsättning gör det dock möjligt att använda det för utveckling av andra projekt som avslöjar kvalitet, funktionalitet och visuellt tilltalande responsiv design. uKit.com

ShopifyShopify är det bästa e-handelsalternativet till Squarespace. Överflödet av e-handelsfunktioner, anpassningsbara responsiva mallar, massor av marknadsförings-, marknadsförings- och webbutvecklingsalternativ gör tjänsten till den kända ledaren för den samtida e-handelsnisch. Shopify.com

WeeblyWeebly är en betrodd webbplatsbyggare, som effektivt kan användas av två typer av användare: de som tänker utforma standardprojekt och de som har en idé att bygga små e-handelswebbplatser. Tjänsten levereras med kraftfulla nischspecifika verktyg, avancerade anpassningsfunktioner och flera malldesignalternativ. weebly.com

WordpressWordPress är ett gratis open source-CMS, som gör det möjligt att skapa och uppdatera små-till-komplexa projekt, men ändå innebär medvetenheten om grunderna för kodning för att få ut mesta möjliga av sin fulla potential. WordPress.org

Vad är det bästa alternativet till Squarespace? Det beror på vad du vill ha ut ur din webbplats, hur fördjupad du vill kunna anpassa den och hur mycket du är villig att betala för den. Prova alla dessa Squarespace-ersättare och gör ditt val.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map