Mobirise-alternativ

Mobirise-alternativ


Mobirise (den aktuella versionen är 4.12.3) – är en enkel, bekväm och prisvärd webbplats byggare. Det lanserades med tanke på icke-teknikers behov och gör det möjligt att skapa webbplatser för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk utan kostnad, med ett brett utbud av alternativ och verktyg som är förståeliga och enkla för användare med olika expertkunskaper.

Den enda märkliga nackdelen med detta offline webbplats byggare är oförmågan att publicera en webbplats direkt efter att den har skapats. För att göra det måste du bry dig om val av värd, välja de mest lämpliga alternativen som passar dina behov. För de användare som inte vill engagera sig i det här besväret har vi granskat några bästa Mobirise-alternativ.

De bästa alternativen för Mobirise

 1. WIX – Det bästa mobiliseringsalternativet (SaaS).
 2. WordPress – Gratis värdplattformalternativ (CMS).
 3. Webflow – Webbdesignprogramvara liknande Mobirise.
 4. Pinegrow – alternativ webbredigerare för professionella.
 5. Web Designer – Webbplatsutvecklingsprogramvara från Google.

WIX – Det bästa mobiliseringsalternativet (SaaS)

WIX - Det bästa mobiliseringsalternativet (SaaS)

Wix – är den bästa allt-i-ett-webbplatsbyggaren med alla nödvändiga verktyg som redan ingår i planen. Användare bör inte söka efter en webbhotell eller domänregistrator separat. Det är detta som gör Wix till mer flexibel och enklare lösning än Mobirise.

Du får en chans att skapa en webbplats och gå live med den direkt. Dessutom är plattformen perfekt för nybörjare som behöver bygga vilken webbplats som helst från en professionell blogg eller portfölj till fullständiga digitala butiker eller webbplatser för små företag.

 • Flerfunktionsplattform – Bortsett från allt-i-ett-paket kan Wix tillgodose olika behov. Det hjälper till att skapa innehållsbaserade webbplatser såväl som online-marknadsplatser. Användare kommer att kunna välja mellan hundratals relevanta färdiga mallar som hänvisar till en viss nisch. De är alla 100% lyhörda. Dessutom ser Wix-teman bra ut och har nödvändiga widgetar med faktiskt inget behov av att anpassa dem. Lägg bara till innehåll, ladda upp bilder och gå online på flera timmar trots webbplatsens typ eller komplexitet.
 • Avancerad webbplatsredigerare – Bortsett från intuitiv dra-och-släpp-funktionalitet, kommer Wix med en uppsättning kraftfulla redigeringsverktyg. Användare kan lägga till nya element och flytta dem runt på sidan. Du kan antingen redigera en förutformad mockup eller skapa en ny sidstruktur från tomt. Den viktigaste fördelen här är att processen inte kräver kodningskompetens. Om du fortfarande vill göra lite kodning ger Wix Corvid en chans för erfarna användare att utveckla exklusiva funktioner för att möta deras affärsbehov.
 • AI-Driven Platform – systemet har implementerats AI-baserade tekniker levererad av Wix ADI. Verktyget förenklar byggprocessen och låter nybörjare skapa färdiga webbplatser på flera minuter. En användare ska bara ange nisch, webbplatstyp och flera andra detaljer medan programvaran kommer med en färdig mockup inklusive tillägg, integrerade tjänster osv..
 • e-handel – För dem som vill sälja produkter online, erbjuder Wix fördesignade digitala butikslayouter utöver hanterbara produktsidor, betalningsalternativ och tredjeparts tjänster för att integrera. Användare kommer också att få tillgång till marknadsföringsinstrument, kuponger och andra specialerbjudanden.

Wix-pris: användare kan prova Wix utan kostnad tack vare en gratis plan. Men det är mycket begränsat och erbjuder inte mycket flexibilitet. Du får välj en betald plan beroende på dina mål med en webbhotell och domän som redan ingår. En kombinationsplan fungerar bra för webbplatser eller portföljer för små företag. Det kostar $ 13 per månad och ger tillgång till alla Wix-mallar och till App Market. Om du behöver en digital butik kan du välja mellan flera e-handelsplaner som börjar på $ 23 per månad.

Prova Wix gratis

WordPress – Gratis värdplattformalternativ (CMS)

WordPress - Gratis värdplattformalternativ (CMS)

WordPress – är en självhäst med öppen källkod innehållshanteringssystem. Precis som med Mobirise kräver WP ytterligare värd för att behålla dina webbplatsfiler. Men skillnaden är att du kommer att kunna välja mellan flera WordPress-optimerade serverlösningar levererade av sådana pålitliga värdleverantörer tycka om Bluehost, till exempel. De erbjuder sömlös integration, gratis domän och andra förmåner som behövs för att lansera och underhålla en webbplats.

De viktigaste fördelarna med WordPress inkluderar:

 • Största urval av teman – WordPress är ur tävlingen när det gäller teman. Användare kan välja att bilda tusentals responsiva mallar antingen de behöver en blogg, forum, webbplats för små företag, onlinebutik osv. Alla teman är designade av tredjepartsutvecklare. Vissa av dem är gratis medan andra betalas. Men även gratis mallar kan enkelt anpassas vid tillräckligt med kodningsförmåga.
 • Total designfrihet – termen “öppen källkod” betyder full kontroll över källkoden för webbplatsen. Användare kan enkelt redigera eller ändra någon av sidelementen, blocken och komponenterna. Du kan också designa egna funktioner, lägga till anpassade skript osv.
 • Plugins för alla behov – Anpassningsfrihet säkerställs av tusentals tillgängliga plugins, tillägg, widgets och tredjeparts tjänster som kan anslutas med ett par klick. Antingen vill du fokusera på webbplatsen SEO, ansluta analysverktyg, skapa engagerande kontaktformulär eller lägga till extra säkerhetsmedel, helt enkelt välja och aktivera det plugin du behöver.
 • Innehållshanteringsverktyg – WordPress är den ultimata plattformen för att hantera innehåll. Det utvecklades ursprungligen för bloggare. Användare kommer att ha alla nödvändiga textformateringsinstrument, verktyg för att publicera blogginlägg, skapa separata innehållskategorier, artikel Taggar och mer. Du får tillgång till inbyggda publiceringsalternativ som låter dig skapa SEO-vänliga texter och sidor.

WordPress-pris: för att börja använda WordPress behöver du inte betala ett öre. Du kommer dock att behöva en plats för att vara värd för din framtida webbplats medan vissa plugins, mallar och tjänster från tredje part betalas. p style = ”text-align: justify;”>Bluehost sätter samman alla dessa saker och hanterar det för användaren. Värdleverantören erbjuder sina WP-optimerade serverlösningar som inkluderar webbplatssäkerhetspaket, bra prestanda, tillgång till plugins och teman, full integration med CMS, etc. Priset går från $ 2,95 per månad.

Prova WordPress gratis

Webflow – Webbdesignprogramvara liknande Mobirise

Webflow - Webbdesignprogramvara liknande Mobirise

Webflow – är en flexibel programvara med stöd för HTML, JS och CSS. Det är bra för både nybörjare som inte vet hur man kodar såväl som för professionella webbdesigners som vill göra det bästa av anpassade CRM, designelement, animering och visuella effekter.

Några av Webflow-funktionerna är liknar Mobirise. Men det kommer med fler fördelar som inkluderar värd, inline-redigering, fantastiska samarbetsverktyg, etc. Titta:

 • Visuell strategi – Webflow har etablerat en exklusiv strategi för webbplatsbyggnad där stor uppmärksamhet ägnas åt visualisering. Även om du inte vet hur du kodar kan du enkelt lägga till 3D-animering och komplexa visuella effekter medan systemet gör kodningen åt dig.
 • En rad komponenter – från inbäddade kodbehållare och flikar till responsiv webbplatsnavigering, social delning, text och andra element – välj en komponent och välj den plats du behöver för den på sidan utan att interagera med källkoden.
 • Hosting ingår – plattformen har värdfaciliteter. Det betyder att du kan gå live med din webbplats när du är klar med anpassningen. Programvaran lovar 99,9% drifttid, omedelbara systemuppdateringar, ett anpassat domännamn, säkerhetskopiering av webbplatser dagligen och mer.
 • Utställningsverktyg – Varje webbflödesanvändare har en chans att lyfta fram sina kunskaper, senaste verk, resultat osv. När du har prenumererat kommer en offentlig portfölj automatiskt att anslutas till ditt konto. Det kan innehålla länkar till din egen webbplats samt låta dig utveckla ett personligt varumärke.

Webflödespris: Du kan välja mellan fyra av de allmänna webbplatsplanerna som innehåller Basic (12 $ per månad), CMS ($ 16 per månad), Företag ($ 36) och Enterprise (förhandlingsbar) prenumerationer utöver Webflow separata e-handelserbjudanden. Om du behöver sälja produkter online lägger du till en standard-, plus- eller avancerad plan som kostar $ 29, $ 47 och $ 212 per månad.

Prova webbflödet gratis

Pinegrow – alternativ webbredigerare för professionella

Pinegrow - alternativ webbredigerare för professionella

Pinegrow – är en plattform för proffs som gärna vill dra nytta av en rad Bootstrap- och Foundation-komponenter. Programvaran gör det möjligt att bygga och hantera flera sidor samtidigt med CSS-styling med stöd för LESS och SASS. Det kan användas för att skapa WordPress-teman såväl som fullständiga HTML-baserade webbplatser. Precis som Mobirise är Pinegrow en nedladdningsbar app tillgänglig för Windows och Mac. Men det är de enda vanliga sakerna mellan två plattformar.

Pinegrow-funktioner är följande:

 • Statiska sidor i WP-teman – Från och med nu kan Pinegrow-användare konvertera sina statiska HTML-sidor till WordPress-teman (men inte vice versa). Allt du behöver är att ställa in nödvändiga parametrar i redigeraren för en befintlig layout och lägga till WordPress-åtgärd. Då kan du exportera en redo att gå WP-mall.
 • WordPress-sidor från Scratch – plattformen gör det enkelt att bygga fullständiga WordPress-teman från det tomma. Systemet erbjuder ett urval av fördesignade WordPress-element som kan läggas till med ett klick. De inkluderar inlägg, bokmärken, kategorier, navigering osv.
 • Smart dra och släpp-redigerare – även om systemet är utformat för proffs, har systemet fortfarande en dra-och-släpp-funktion för att låta dig ordna om befintliga element, flytta nya block, klona nödvändiga komponenter, lägga till eller ta bort olika HTML-element.
 • bootstrap & fundament – Pinegrow har ett bibliotek med färdiga ramkomponenter. Användare kan komma åt visuella kontroller för layout, ändra storlek på kolumner, ändra rutnät och anpassa teman med hjälp av verktyg som gäller både Bootstrap och Foundation.

Pinegrow-pris: För att börja använda programvaran måste du ha appen installerad. Det är kompatibelt med både Windows och MAC. Användare kan välja mellan tre grundläggande licenser som är tillgängliga som ett livstidsabonnemang. Licensen inkluderar Standard, Pro, ad Pro med WordPress som kostar $ 49, $ 99 och 149 $ per månad.

Prova Pinegrow gratis

Web Designer – Webbplatsutvecklingsprogramvara från Google

Web Designer - Webbplatsutvecklingsprogramvara från Google

Webbdesigner – är en webbplatsbyggare av Google utvecklad för att bygga HTML5-responsiva sidor. Precis som Mobirise är systemet utmärkt för nybörjare som vill skapa visuellt attraktivt innehåll, sidor och annonsbanners utan att röra sig med koden. Fördelen med Web Designer är att programvaran är tillgänglig som en gratis nedladdningsbar app istället för sin grannprodukt – Googles webbplatser.

Ytterligare plattforms funktioner inkluderar:

 • Elementpositionering – funktionen aktiveras av Fluid Layout-funktionen som låter dig ändra storlek, bredd och andra elementparametrar. Användare kan ändra varje behållare utan att komma åt källkoden.
 • Händelseinställningar – Web Designer gör det möjligt att ställa in evenemang och göra innehållet mer attraktivt för användare. Du har en chans att lägga till gallerier, implementera fysiska gester och visuella effekter som rotation eller skakning för mobila enheter.
 • Dra-och-släpp-komponenter – välj en behållare eller element du behöver och sväva den till den nödvändiga platsen på sidan. Användare kan välja reglage, gallerier, kartor, videospelare och andra block.
 • Integration – en unik funktion som bara webbdesigner har. Systemet kan integreras med Google Drive. Förutom förmågan att uppdatera webbplatsdokument och mediefiler kan den användas för att förhandsgranska alla dina skapelser online i en webbläsare. Dessutom är den som standard ansluten till andra Google-tjänster som Search Console, G Suite och Google Analytics.

Web Designerpris: plattformen är gratis att använda. Ladda ner appen och börja bygga webbsidan.

Prova webbdesigner gratis

Slutsats

Mobirise – är definitivt det första systemet som kommer att tänka på när det gäller valet av offline-webbplatsbyggare. Det beror på att det är superlätt, bekvämt och gratis. Plattformens enda allvarliga nackdel är värd, som måste väljas separat. Detta kräver extra investeringar av tid, pengar och ansträngning.

För användare som inte tycker att det är bekvämt verkar ovannämnda alternativ vara ett enklare alternativ. De är alla tillräckligt anständiga och definitivt värda uppmärksamheten. Testa systemen för att definiera din egen vinnare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map