Pinegrow vs webbflöde

Pinegrow vs webbflöde


När det gäller att bygga webbplatser möter användare ofta samma problem – valet av rätt webbbyggnadsverktyg. Eftersom så många av dem är tillgängliga på webben, blir detta en verklig utmaning, särskilt för första gången.

Pinegrow och Webflow är två webbdesignsystem som erbjuder samma möjlighet – att starta funktionsbelastade webbplatser som skiljer sig åt i komplexitetsnivå och specialiseringsområde.

En snabb stillbild:

PinegrowPinegrow – är en avancerad skrivbordsredigerare designad för Windows, Linux och Mac. Det låter dig bygga känsliga webbplatser för Bootstrap, WordPress och Foundation med live flersidig redigering, SAAS & CSS-styling, CSS Grid-redigerare och andra kraftfulla verktyg och tekniker som gör det möjligt att nå högt slutresultat. Pinegrow

WebFlowWebflow – är en modern molnwebbplatsbyggare, som skiljer sig från mängden på grund av dess funktionalitet, flexibilitet och anseende. Systemet har en komplicerad instrumentbräda som gör det liknar modern CMS och därför krävs det grundlig utforskning för att behärska ordentligt. WebFlow

Pinegrow och Webflow använder olika metoder för att utveckla webbplatsen. De skiljer sig också i sina funktioner, överflöd av designanpassningsverktyg och resultat som de säkerställer på lång sikt. Vilken av dessa tjänster är dock ledande för jämförelsen? Vilken av dem kan ge större flexibilitet och kreativ frihet? Läs vidare för att ta reda på det i vårt vidare.

1. Användarvänlighet

 • Pinegrow. Detta är en skrivbordswebbplatsbyggare som kan öppna och spara standard CSS- och HTML-filer. Programvaran kräver nedladdning och installation för att kunna användas till fördel, men det tar inte lång tid att komma igång med systemet. Förstanvändare kommer dock att hitta systemet komplicerat på grund av dess kontrollpanel. Saken är att webbplatsbyggaren finns i många inställningar, verktyg, funktioner och alternativ man bör använda för att starta och hantera webbplatser.

  Pinegrow-anpassning

  När du kommer till kontrollpanelen kommer du att stöta på flera designanpassningsverktyg, sektioner och kategorier du måste bläddra för att justera din webbplatslayout, visuella överklagande och funktionsinställningar. Pinegrow kräver kunskap om grunderna i CSS och HTML och är därför främst inriktade på professionella webbutvecklare.

  Vad som är viktigt, kan du spara projektet, som är under utveckling för att fortsätta arbeta med det ytterligare. För att göra det måste du välja projektnamnet, öppna det och sedan redigera. Pinegrow kan användas tillsammans med andra webbutvecklingsverktyg, vilket ökar dina chanser att få en helt unik personlig design. En annan fördel är att systemet tillåter utformning av webbplatser offline, vilket eliminerar behovet av att lita på Internet-anslutningen.

 • WebFlow. Webbplatsbyggaren är inte den enklaste plattformen du kan hitta på webben. Men det erbjuder problemfri och enkel registreringsprocess som bara tar några minuter. Ange bara dina inloggningsuppgifter som ska omdirigeras till systemets instrumentpanel för att börja arbeta med din projektutveckling.

  Webflow Editor

  Så snart du kommer till kontrollpanelen kommer du att kunna välja mallen och fortsätta med anpassningen. Det är här du måste välja mellan flera verktyg, funktioner och alternativ för att ge ditt projekt avancerad design och avancerad funktionalitet. Tänk på att nybörjare kan bli förundrade av komplexiteten i kontrollpanelen och överflödet av funktioner eller verktyg de kommer att behöva välja mellan.

  I detta avseende ser systemet något övermättat ut och därmed komplicerat. Det är därför vi kan dra slutsatsen att webbflödet huvudsakligen riktar sig till professionella webbutvecklare som redan har haft viss webbdesignkompetens. Dessutom kommer systemet att kräva programmeringskunskap för att ge ditt projekt personliga utseende.

Pinegrow vs webbflöde. Systemen är båda ganska komplicerade för de användare som inte har haft någon webbdesignkompetens tidigare. Det är svårt att kalla dem användarvänliga på grund av flera verktyg och funktioner som användare måste behärska. Webflow är emellertid fortfarande en mer föredragen lösning, när det gäller användarvänligheten eftersom webbplatsbyggaren är enklare att utforska och amster jämfört med sin skrivbordskonkurrent.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

 • Pinegrow. Om du ofta arbetar med WordPress-teman, HTML-sidor, Foundation och Bootstrap-projekt, då är Pinegrow ett av de måste-ha verktygen i din samling. Här är varför. Webbsidan redaktör påskyndar processen att bygga HTML-webbplatser med visuella kraftverktyg avsedda för att lägga till, redigera, duplicera och ta bort HTML-element. För just detta ändamål låter systemet dig välja och använda sådana verktyg som Repeater, Smart Drag&Släpp, sidbibliotek, sidkodredigerare, infoga element och mer.

  Pinegrow Review

  Pinegrow är också känt för sitt kraftfulla interaktionsverktyg. Systemet har en kraftfull visuell redigerare som används för att designa webbinteraktioner och animationer med hjälp av interaktionskompositör och fullständig animerad tidslinjeditor. Verktyget låter dig designa animerade rullningsscener och lägga till anpassad interaktion till alla webbsideselement. Det erbjuder också en uppsättning förinställda animationer som kan användas för att skapa snabba interaktioner.

  Bland Pinegrow-produkterna är det vettigt att nämna en fristående webbredigerare, en webbredigerare med WordPress Theme Builder, Theme Converter för WordPress, Pinegrow Snapshots och mer. Programvaran kommer också med det allmänna CSS Grid Editor.

  Pinegrow PRO är en annan funktion som gör att webbplatsbyggaren sticker ut från mängden, vilket gör att du kan påskynda webbdesignprocessen med hjälp av smarta funktioner som mastersidor, som låter dig definiera projektmallar. Pinegrow PRO låter dig också skapa kvalitets WordPress-mallar snabbt och med maximal effekt. Systemet låter dig utforma webbsidor och skapa responsiva webbplatser från början. Du kommer att kunna redigera innehåll på en sida, utforma kodavsnitt, samarbeta med andra utvecklare osv.

 • WebFlow. När man jämför systemet med professionella webbdesigntjänster som Adobe Muse, Dreamweaver eller Mobirise, vi kan inte understryka att systemet är känt för dess omfattande uppsättning funktioner, överflöd av designanpassningsverktyg och flera element. De får tjänsten att vinna framför dess många konkurrenter. När du först utforskar systemet kommer du att märka att det är överväldigt med funktioner och verktyg du kan välja och använda för att designa ett avancerat projekt. I detta avseende liknar Webflow Innehållshanteringssystem (tar inte hänsyn till specialiserade visuella plugins som Elementor).

  Webflowet finns i många funktioner som gör det möjligt att skapa professionella projekt. Systemet erbjuder en möjlighet att redigera webbsidor med hjälp av den integrerade HTML / CSS-redigeraren. Det erbjuder också flexibla verktyg för bloggning, webbkampanj och marknadsföring. Webflowintegration med världs-populära program som Adobe Effects, Zapier, Lottie etc., bidrar till enkel, bekväm och djup anpassning av webbplatsen och dess ytterligare prestanda.

  En av funktionerna som gör Webflow till ett värdigt val för miljontals webbplatsutvecklare är dess integrerade e-handelsmotor. Webbplatsbyggaren tillåter inställning av funktionella små och medelstora webbbutiker som skiljer sig åt i komplexitet, storlek och design. Deras funktionalitet begränsas dock av plattformens funktionsuppsättning, som inte enbart fokuserar på e-handelsaspekten. Om du vill designa en mer flexibel och funktionsladdad onlinebutik är det vettigt att välja ett av webbflödesalternativen som Squarespace, till exempel eller andra specialiserade system som Shopify för att få ut mesta möjliga av deras e-handelsfunktionsuppsättning. Om du inte tänker starta ett funktionellt e-handelsprojekt kan Webflow vara ett ganska bra system att starta.

  Webflow e-handel

  Plattformen gör det möjligt att integrera en kundvagn, skapa och uppdatera produktgallerier, införa specialerbjudanden och rabatter, justera frakt, skatt och betalningsinformation etc. Det är också möjligt att lagra kundens data här för att ytterligare använda dem för marknadsföring och marknadsföring av webbplatser. Dessutom kan webbplatsägare använda sig av Lightbox-integrationsalternativ, samtidigt som de skapar video- och fotogallerier för att öka kundernas engagemang och behålla priser.

Pinegrow vs webbflöde. På tal om funktionalitetsproblemet råder definitivt Webflow över sin konkurrent. Webbplatsbyggaren omfattar flera designanpassningsverktyg och funktioner som bidrar till en snabb och effektiv webbdesignprocess. Systemet gör det möjligt att skapa alla typer av projekt, oavsett komplexitet, storlek och nischspecialisering. Pinegrow har en mer begränsad funktionsuppsättning och fokuserar främst på att anpassa webbsidor för populära plattformar.

3. Design

Designjämförelsediagram

PinegrowWebFlow
Antal teman:0200
Temaimport:&# X2714; JA&# X2714; JA
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
CSS-kodredigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA&# X2714; JA
 • Pinegrow. Systemet erbjuder inte integrerade teman, men det gör det möjligt att välja mellan flera webbplatsalternativ. Det är möjligt att bygga webbplatser direkt från början eller redigera befintliga projekt. Systemet har allt som en användare kan behöva för att starta och anpassa projekt, inklusive flera avancerade ramverk och CMS-verktyg, HTML-redigeringsfunktioner, bibliotek med webbplatskomponenter och många fler.

  Användare kan snabbt modellera webbplatssidor för att ytterligare kunna kopiera och experimentera med mångsidiga layouter. Användning av CSS-variabler och avancerade webbdesignfunktioner bidrar till utvecklingen av avancerade anpassningsbara och personliga projekt. Webbplatser skapade med Pinegrow svarar med många stilar som återspeglas i realtidsläget på alla sidor under skapandet av webbplatsen.

  Pinegrow Mallar & Design

  Pinegrow gör det möjligt att välja och öppna externa mallar som en användare kan redigera och anpassa ytterligare med sitt eget innehåll och mediefiler. Detta låter dig se om det valda temat fungerar bra för dig eller inte från början. Det du behöver för att testa ett tema är att öppna en webbsida du hittar på webben (det finns inget behov ens att köpa eller ladda ner det), använd förhandsgransknings- / demoknappen för att öppna den i webbläsaren, få sin URL och börja anpassa den, leka med flera funktioner och verktyg. Du kan spara ändringarna under webbutvecklingsprocessen för att inte förlora resultatet.

  Förutom omfattande designanpassningsalternativ tillåter Pinegrows också lagarbete. Det tillåter användning av standardkällkontrollverktyg som Git, till exempel för avancerad kodhantering och teamsamarbete.

 • WebFlow. Bara som Wix, webbplatsbyggaren har en av de mest omfattande och imponerande mallkollektionerna. Alla webbflödes teman svarar som standard och alla har hög kvalitet och professionell design. Titta bara på den mångsidiga och rika kollektionen exempel på webbplatsen att se till att systemet verkligen är värt uppmärksamheten.

  Webflödesmallar

  För närvarande erbjuder systemet mer än 200 professionella teman och webbplatsutvecklare planerar inte att sluta med denna prestation. De fortsätter arbeta med att skapa avancerade webbflödesmallar som kan anpassas för att få unika webbplatser på lång sikt. Webbplatsbyggaren har gratis och betalda mallar. Experter understryker emellertid att det inte finns några märkbara skillnader mellan dem. För att vara exakt kan du välja mellan 30 gratis teman och massor av betalda teman. Kostnaden för premiumdesign varierar mellan 24 och 79 dollar.

  Om du inte är säker på vilken design du ska välja finns det en möjlighet att aktivera förhandsgranskningsläget för att titta på dess detaljer. Slutligen låter webbplatsbyggaren dig anpassa ett färdigt tema helt från början för att ge det ett personligt utseende.

Pinegrow vs webbflöde. Medan Pinegrow inte erbjuder en integrerad samling mallar och gör det möjligt att välja externa teman för anpassning, erbjuder Webflow en omfattande och imponerande uppsättning responsiva gratis och betalda teman. Detta är mer bekvämt, säkert och tidsbesparande för de flesta systemanvändare.

4. Kundsupport

 • Pinegrow. Som stationär programvara erbjuder Pinegrow ingen live supporthjälp via chattar, Skype eller populära budbärare. Istället har systemet ett ganska trevligt och informativt hjälpcenter, där man kan läsa den systemrelaterade dokumentationen och instruktionsguider och titta på videohandledning. Det finns också en möjlighet att besöka Community Forum eller bläddra i FAQ-avsnittet för att hitta svar på de mest utbredda frågorna. Nybörjare kan få extra stöd från Pinegrow-teamet – de kan få tillgång till nybörjarguiden, där de hittar snabb introduktion till systemet och dess grunder.

  Pinegrow kundtjänst

  Programvaran gör det också möjligt att gå med i deras supervänliga community på Slack och följa den senaste produkten uppdaterad på Twitter och andra sociala nätverk. Om det fortfarande finns några frågor kvar eller om du får problem som du inte kan lösa på egen hand låter Pinegrow kontakta deras supportteam per post. Professionella assistenter kommer att tillhandahålla all nödvändig information om Pinegrow-funktioner, licens- / faktureringsnyanser eller alla andra aspekter du vill ta reda på.

 • WebFlow. Kundsupport är en annan anledning att föredra webbplatsbyggaren. Oavsett om du vill ta reda på hur man byter från webbflöde, anpassar den valda mallen eller gör de nödvändiga projektinställningarna, systemet kommer att ge dig alla typer av professionell och i tid hjälp. Det finns en kraftfull Knowledge Base med massor av texthandledning och videoguider samt individuell användarstöd. Det senare tillhandahålls av de bästa systemexperterna, som ivrigt hjälper sina kunder att hitta svar på alla frågor som hanterar systemets funktionalitet. Individuellt stöd realiseras via livechatt och e-posthjälp. Dessa alternativ är tillgängliga dygnet runt.

  På samma sätt som Webydo och många andra populära webbplatsbyggare, är Webflow huvudsakligen inriktat på behoven hos professionella webbutvecklare istället för nybörjare. Detta förklaras av komplexiteten hos webbplatsbyggaren och dess unika metod för webbdesign. Samtidigt uppmärksammar systemet den pedagogiska aspekten, vilket ger en möjlighet att få djupgående kunskap i avsnittet Webflow University.

Pinegrow vs webbflöde. När det gäller aspekten kundsupport erbjuder båda systemen kvalificerad användarhjälp. Webflow råder dock över Pinegrow på grund av möjligheten att få livechatsupport, vilket betyder mycket för alla systemanvändare, som förväntar sig att utnyttja kvalitetsresultat på kortast möjliga tid utan att behöva vänta på systemets svar.

5. Prissättningspolicy

WebFlowPinegrow
Prissättningsalternativ:&# X2714; Platser för webbplatsen:
Hemsida
(Grundläggande $ 12 / mo, CMS $ 16 / mo,
Business $ 36 / mo
) och
e-handel (Standard $ 29 / mo, Plus $ 74 / mo, Advanced $ 212 / mo);
&# X2714; Kontoplaner:
Enskild
(Gratis 0 / mo, Lite $ 16 / mo,
Pro $ 35 / mo
) och
Team (Team $ 29 / mo, Enterprise $ 74 / mo).
&# X2714; Personliga licenser: Pinegrow Pro med interaktioner ($ 99 / år)
och Pinegrow Pro med interaktioner och WordPress ($ 149 / år)
eller $ 99 / licens för Pinegrow Pro Plan och $ 149 / licens
för Pinegrow Pro med WordPress Plan med den årliga betalningen;
&# X2714; Företagslicenser: Pinegrow Pro med interaktioner ($ 179 / år)
och Pinegrow Pro med interaktioner och WordPress ($ 259 / år)
eller $ 179 / licens för Pinegrow Pro Plan och $ 259 / licens
för Pinegrow Pro med WordPress Plan med den årliga betalningen;
&# X2714; Studenter och ideella licenser:
Standardabonnemang ($ 25 / licens),
Pinegrow Pro-plan ($ 49 / licens)
och Pinegrow Pro med WordPress ($ 63 / licens).
Funktioner:&# X2714; Gratis plan;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Obegränsad värd;
&# X2714; Kundfakturalösning.
&# X2714; 30-dagars återbetalningsgaranti;
&# X2714; Support and Friendly Community;
&# X2714; Gratis uppdateringar;
&# X2714; Verktygset måste vara.
 • Pinegrow. Programvaran erbjuder flera utgåvor och betalningsplaner för att möta mångsidiga användarnas behov. Användare kan för närvarande välja mellan personliga, företags- och studentlicenser.

  Pinegrow-planer och priser

  Personliga licenser fungerar bra för frilansare och individer. De omfattar två typer av planer: Pinegrow Pro med interaktioner ($ 99 / år) och Pinegrow Pro med interaktioner och WordPress ($ 149 / år). Om du bestämmer dig för att göra en engångsbetalning får du på motsvarande sätt planer utan interaktion. Deras kostnad utgör $ 99 / licens för Pinegrow Pro-plan och $ 149 / licens för Pinegrow Pro med WordPress Plan.

  Företagslicenser är bra för organisationer och företag. De innehåller också två typer av planer: Pinegrow Pro med interaktioner ($ 179 / år) och Pinegrow Pro med interaktioner och WordPress ($ 259 / år). Om du vill göra en engångsbetalning får du på motsvarande sätt planer utan interaktion. Deras kostnad utgör $ 179 / licens för Pinegrow Pro Plan och $ 259 / licens för Pinegrow Pro med WordPress Plan.

  Studerande & Ideella licenser är en värdig lösning för studenter, ideella organisationer och lärare. För dessa användarkategorier tillåter systemet att använda dess funktioner för endast halva priset. Det är möjligt att välja en av tre planer: Standardabonnemang ($ 25 / licens), Pinegrow Pro-plan ($ 49 / licens) och Pinegrow Pro med WordPress ($ 63 / licens).

  Vilken plan du än går, systemet erbjuder 30-dagars återbetalningsgaranti, om du av någon anledning väljer att säga upp prenumerationen.

 • WebFlow. På samma sätt som populärt Webflödesalternativ, webbplatsbyggaren följer en praktisk och bekväm freemium-modell. Detta innebär att den har en gratis plan som aldrig går ut och som har funktionsbegränsningar och flera betalda prenumerationer som täcker en mängd mångsidiga användarnas behov.

  När det gäller de betalda planerna har Webflow två stora grupper av prenumerationer. Dessa inkluderar SIte- och kontoplaner. Var och en av dessa planer faller i sin tur i ytterligare två grupper av prenumerationer. Dessa är prenumerationer på webbplatser och e-handel för webbplatsplanerna samt individuella och teamabonnemang för kontoplaner. Men det är inte det. Dessa planer representeras också av flera andra prissättningslösningar. Webbplatsbyggaren har dessutom ett individuellt erbjudande för frilansare. De får en chans att använda klientfakturalösningen, vilket inte innebär några betalningar för att använda systemet men ändå ger en möjlighet att hantera en klient i en person, diskutera kostnaderna för varje projekt individuellt.

Webflow vs Pinegrow. När det gäller prispolicyn erbjuder Pinegrow praktiska planer för olika användarkategorier. Det finns en möjlighet att välja planer med / utan interaktioner såväl som det mest föredragna prissättningsalternativet (antingen per år eller per licens). Pinegrow-priserna ligger dock fortfarande över genomsnittet. Webflow erbjuder i sin tur en mer mångsidig och flexibel prissättningspolicy med flera grupper av planer som användare kan välja utifrån deras behov. Kostnaderna för planerna är måttliga, vilket tilltalar fler användare.

Slutsats

Pinegrow och Webflow är två helt olika webbbyggnadstjänster som tjänar olika mål och riktar sig till olika användarkategorier. Valet mellan systemen ska på motsvarande sätt bero på flera faktorer, nämligen vilken typ av webbplats du planerar att lansera, din webbdesignmedvetenhet, tid / ansträngning / budget du är redo att investera i projektet.

PinegrowPinegrow – är en stationär applikation som används för att skapa webbplatser för Bootstrap, WordPress och Foundation. Det kommer med en unik funktionsuppsättning som behövs för att skapa och redigera professionella webbsidor. Dessa inkluderar live CSS-stylingalternativ, ett brett utbud av Foundation- och Bootstrap-komponenter, WordPress-temabyggare, avancerat integrationsverktyg och många fler. Pinegrow

WebFlowWebflow – är en avancerad samtida webbplatsbyggare som fungerar bra för utveckling och hantering av komplicerade projekt. Systemet riktar sig främst till professionella webbdesigners och har därmed ett brett spektrum av funktioner. Dessa omfattar alternativ för bloggning, integration, e-handel och marknadsföring. WebFlow

Pinegrow och webbflödesjämförelse har avslöjat att båda systemen är fullständiga och funktionella nog för att starta även de mest komplexa projekten. Webflow visar sig dock vara en mer föredragen lösning ur alla synvinklar. Detta gäller användarvänlighet, funktionalitet, prispolicy, designalternativ och kundsupport. Pinegrow verkar för komplicerat även för professionella webbutvecklare, för att inte nämna vanliga användare.

Pinegrow vs webflow: jämförelse diagram

PinegrowWebFlow
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funktioner7 av 109 av 10
3. Design8 av 109 av 10
4. Support10 av 109 av 10
5. Prissättning9 av 109 av 10
Övergripande:8.2 av 109.2 av 10
Prova det nu Prova det nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map