Shopify alternativ och konkurrenter

Shopify alternativ


Shopify – är en kraftfull och avancerad e-handelsprogramvara som inte behöver introduceras på den moderna webbdesign- och e-handelsmarknaden. Systemet har alltid varit och förblir nu ett av de obestridliga branschledarna och tillhandahåller en mängd funktioner och verktyg som behövs för att täcka ett brett spektrum av kunders behov av webbutveckling (se verkliga Shopify-exempel på webbplatsen).

Men låt oss möta sanningen: oavsett hundratals obestridliga fördelar med plattformen är den fortfarande ganska komplicerad, särskilt för användare, som aldrig har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare. Dessutom finns det användare som plötsligt möter behovet av att sänka sina utgifter för e-handel och skapa en mindre webbutik. Det finns också användare som anser att Shopify transaktionsavgifter, betalda mallar eller tillägg är för dyra. Detta är en av de största bekymmerna för nybörjare, som just startar sina e-handelsföretag och inte är redo att investera mycket i processen.

Oavsett anledning att leta efter ett bättre Shopify-alternativ du har är du säkert medveten om de bästa ersättningarna till systemet som inte lämnar dig likgiltig. Utvecklingen av webbplatsens byggnadsnisch förblir inte densamma och Shopify-konkurrenterna börjar erbjuda lösningar som är enklare, mer prisvärd, mycket bättre i kvalitet och användarvänlighet.

Shopify-alternativ: Wix

Wix webbplatsbyggare

Wix – är det bästa Shopify-alternativet, som förtjänar att kallas nischens ledare. Även om detta inte är den specialiserade tjänsten, fungerar den fortfarande bra för utvecklingen av små och medelstora onlinebutiker, som samtidigt kommer att ha utmärkt e-handelsprestanda. Det kommer med dra och släpp redaktör, vilket gör det möjligt att skapa och anpassa designen på din e-handelswebbplats på kortare tid. Detta är en perfekt webbbyggnadslösning för användare med liten eller ingen erfarenhet av webbdesign alls. Här är en kort översikt över de viktigaste Wix-höjdpunkterna:

 • Designredigeringsalternativ. Med Wix kan användare Välj mellan två webbplatsredigeringsalternativ beroende på deras färdigheter och kodningsmedvetenhetsnivå. Wix ADI fungerar bra för användare som inte kan skryta med rik webbdesignkompetens men ändå har önskan att skapa och anpassa en effektiv liten till medelstor webbutik. Verktyget Artificial Design Intelligence gör bokstavligen allt arbete åt dig och fyller ut den mest lämpliga e-handelsmallen i det automatiska läget.
 • e-handelsmotor. Systemet har en kraftfull e-handelsplattform som låter dig starta och hantera en onlinebutik till och med enklare sätt än med Shopify. Vad du kan göra här är att justera betalnings- och leveransalternativ, skapa exklusiv designfönster, visa rabattkuponger och presentkort, ställa in skattehanteringsparametrar, importera / exportera produkter, ladda upp och hantera produktlistor osv..
 • Enkel hantering. Alla onlinebutiker skapade med Wix är enkla att hantera. Alla beställningar läggs till i butikshanteraren så att du kan spåra deras status och detaljer. Du kan också hantera din inventeringslista här genom att ställa in produktstorlek och färgalternativ, ange antalet tillgängliga produkter etc. Det är också möjligt att hålla kontakten med kunderna genom att skicka ShoutOut-nyhetsbrev för att informera dem om de aktuella produkterbjudanden, försäljning, planer, evenemang och vad inte.
 • Olika professionella e-handelsmallar. Webbplatsbyggaren erbjuder ett ganska stort urval av e-handelsmallar. Alla är som standard mobilsvariga och passar alla skärmupplösningar och storlekar. Ta en titt på riktiga Wix onlinebutiker gjord av dess användare
 • Säkra betalningsalternativ. Wix handlar om säkerheten för varje betalning. Det gör det möjligt att ta emot olika typer av betalningar, inklusive kreditkort, PayPal etc. Som ägare av onlinebutiker kan du ställa in skatte- och fraktregler, ändra priserna och utföra andra åtgärder för att säkerställa en säker shoppingupplevelse för dina kunder.
 • Flerspråkig support. Wix gör det möjligt att skapa flera språkversioner av din webbplats att rikta in sig på kunder och partners från utlandet. Detta ökar särskilt effektiviteten hos webbplatsbyggaren och dess e-handelsfokus.
 • e-handelswidgets och appar. Webbplatsbyggaren erbjuder ett rikt urval av e-handelsspecifika widgetar och applikationer som finns tillgängliga på App Market. Några av widgets som kan läggas till i din webbshops prestanda inkluderar Wix Stores, Etsy Shop, Enkel e-handel, Google-annonser & Shopping, få Google-annonser, hämtad frakt, Shippo, Multiorders, ShipStation och mer.
 • Stig av Wix. Detta är en allt-i-ett-affärslösning som omfattar 20 produkter för effektiv marknadsföring och marknadsföring på ett och samma ställe. Verktyget låter dig effektivt komma i kontakt med dina kunder via onlineformulär, livechatt, inkorgstillträde och integrerad kontakthanterare. För att optimera kvaliteten på interaktionen med klienter är det också möjligt att använda sådana funktioner som fakturor, automatiseringar, arbetsflöden, prisuppgift, uppgifter & Påminnelser. Dessa och andra Ascend-funktioner är tillgängliga i avsnitten Customer Manager eller Marketing tools för snabb och enkel åtkomst och integration.

Kosta: Det finns en gratis plan som låter dig bygga, kontrollera och hantera en färdig webbplats (eller till och med skapa flera webbplatser) med lätthet för det obegränsade tidsintervallet. Men när det gäller e-handelswebbplatsutveckling fungerar den här planen inte alls eftersom den har flera begränsningar och funktionsbegränsningar. Lyckligtvis har Wix en separat grupp planer tillämplig för att skapa affärs- och e-handelswebbplatser. Dessa inkluderar:

 • Business Basic ($ 23 / mo) – integrerad e-handelsmotor, antagande av online-betalningar, mångsidiga leverans- / betalningsalternativ;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – avancerade verktyg för affärsutveckling, affärsappar för företagare, e-handelsplattform;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – komplett Wix Suite, obegränsad bandbredd, obegränsat videolagringsutrymme;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som ger högsta funktionalitet och maximal mängd verktyg.

Ett trick: du kan skapa en onlinebutik med Wix även på en gratis plan. För att göra det, lägg bara till PayPal-knappen på sidan och ställ in dina betalningsinställningar. Men detta fungerar om du säljer en eller två produkter. Och naturligtvis skulle det inte finnas något kundrelationshanteringssystem eller beställning spårning. I detta fall tillhandahålls alla manipulationer på ett manuellt sätt.

Oavsett vilken e-handelspremie du kommer att gå för, erbjuder Wix 14-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta är en avgörande fördel för användare som vill testa e-handelsfunktionen hos webbplatsbyggaren innan de fortsätter till webbutikens utveckling.

Se även:
Wix granskning.
Hur man använder Wix webbplatsbyggare.

Prova Wix gratis

Shopify-alternativ: WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce – är det bästa CMS-alternativet till Shopify. Det är en open-source WordPress-kundvagnsplugin, som låter dig skapa och hantera en perfekt CMS-baserad webbbutik, inte sämre än med Shopify. Plugin är helt gratis att ladda ner och installera, men den har fortfarande en uppsättning betalda funktioner för att bidra till effektiviteten i webbdesignprocessen. Nedan listas de viktigaste fördelarna med plugin:

 • Lätt Integrera. WooCommerce fungerar bra för att bygga små och medelstora onlinebutiker. Det är lätt att integrera den i vilken WordPress-webbplats som helst för att ge den e-handelsfunktioner, vår WordPress vs Shopify jämförelse bevisar det.
 • Detaljerad applikationsguide. Så snart du laddar ner och installerar systemet kommer du att erbjudas en detaljerad guide om hur du kommer igång med skapandet av din webbutik och vidarehantering. Det är detta som gör systemet till ett bra val även för mindre erfarna användare.
 • Komplett uppsättning av out-of-the-box-funktioner. WooCommerce levereras med en komplett uppsättning e-handelsfunktioner som tillhandahålls out-of-the-box. Plugin erbjuder mobiloptimerad design, rabatter och specialerbjudanden, geolocation support, möjlighet att ladda upp och sälja fysiska och digitala produkter, alternativ för att skapa kupongkoder, produktrecensioner, säker och enkel lagerhantering, bekväm produktorganisation, flera kassalternativ och mer.
 • Marknadsföringsalternativ. När du använder plugin kan du styra processen för användarregistrering, skapa produktkataloger, hålla reda på din försäljningsstatistik och målgruppens beteende, ställa in kategorier och sökfilteralternativ, ställa in betalnings-, moms- och leveransinformation, acceptera beställningar och online betalningar, organisera utskick för att öka användarnas engagemang och medvetenhetsgrad.
 • e-handelsdesign. WooCommerce ger tillgång till flera integrerade e-handelsmallar. De har hög kvalitet, absolut anpassningsbarhet och mobiloptimering. Det är detta som gör att WooCommerce-baserade webbbutiker är utmärkta på alla typer av stationära och mobila enheter.
 • Avancerad produktfrakt. Plugin erbjuder praktisk och mångsidig produktfraktningsfunktion. Det innehåller sådana alternativ som schablonfrakt, lokal upphämtning, utländsk och lokal leverans etc. Dessutom ger systemet åtkomst till integrerad automatisk fraktkalkylator som gör det möjligt att ta reda på kostnaden för din beställning, mångfalden av priser för olika fraktområden osv.

Kosta: WooCommerce är ett helt gratis plugin. Men för att dra nytta av det går du inte utan att köpa webbhotell och domännamn för din webbplats. Det mest rimliga valet i detta fall är att använda Bluehost – den officiellt rekommenderade WordPress-värdleverantören. Värdet är lätt att använda och förståeligt och det erbjuder också en uppsättning meriter och funktioner du kan använda, inklusive säkerhet, anständig kundsupport, felfri prestanda, rik marknadsplats, flera skript, unik WordPress-fokuserade funktioner, SEO-verktyg, IP-svartlista, DDOS-skydd, Blockeringsverktyg för platsåtkomst och mer. Bluehost-planerna är också ganska överkomliga. Deras kostnad varierar mellan $ 2,95 / mo och $ 13,95 baserat på de implicita villkoren och tjänsterna.

Se även:
WordPress recension.
Hur man bygger en webbplats med WordPress.

Prova WooCommerce gratis

Shopify-alternativ: Squarespace

Squarespace - B & B-webbplatsbyggare med bokningssystem

Squarespace – är en funktionsladdad molnwebbplatsbyggare, som fungerar bra för nybörjare och webbdesignsexperter på grund av dess omfattande integrerade funktionsuppsättning. Plattformen har en distinkt e-handelsfunktion som gör det möjligt att göra det starta och effektivt hantera olika typer av onlinebutiker. Squarespace kräver inte kodningsförmåga ändå tillåter det att anpassa HTML / CSS-mallkod så att du kan skapa avancerade och helt personifierade e-handelsprojekt. Nedan listas är de viktigaste fördelarna med webbplatsbyggaren i samband med webbutikens utveckling:

 • Kraftfull e-handelsmotor. Precis som Shopify, Squarespace skiljer sig från mängden på grund av den integrerade e-handelsplattformen som ger tillgång till de olika utvecklingsfunktionerna för webbutiker. Systemet låter dig ansluta ett gratis SSL-certifikat, integrera en kundvagn på vilken sida som helst, skapa visuellt tilltalande produktfönster, justera produkthanteringsinställningar, bädda in Google Maps (om det behövs), aktivera e-postmarknadsförings- och kommentarfunktioner, lägga till mångsidiga produktvarianter / SKU, integrera sociala mediekonton (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp och mer). På samma sätt är det möjligt att skapa webbutikslogotyp, lägga till onlinekalender, justera betalnings- / fraktinställningar och använda flera fördelaktiga lojalitetsalternativ för högre kundengagemang.
 • Tillägg och widgets. Webbplatsbyggaren tillåter att välja och integrera specifika e-handelstillägg och widgetar. Dessa inkluderar tillägg för bildgallerier, e-handelsverktyg för kaféer och restauranger, sociala medieknappar och mer.
 • Webbutikens statistikspårningsverktyg. Med plattformen kan du använda integrerade verktyg för att spåra statistik över webbutiker tillsammans med kundens data. Det finns en möjlighet att integrera Squarespace Metrics App eller Google Analytics för att upptäcka de aspekter som kräver förbättring.
 • Acuity Scheduling. Squarespace gör det nu möjligt att integrera med det avancerade Acuity Scheduling-plattform. Detta är ett professionellt schemaläggningssystem för online-möten som kan komma till nytta för ägarna av webbbutiker, som också har etablerat lokal närvaro. Verktyget låter dem slutföra sina försäljningsavtal och hålla kontakten med kunder på olika sätt. Du kan boka och hantera möten online och använda en rik uppsättning integrerade småföretagverktyg för att schemalägga dina e-handelsrelaterade uppgifter.
 • Flera bidragsgivare. Med Squarespace kan du arbeta med din webbutikutveckling med ett team av webbdesigners och tilldela särskild åtkomsträtt för webbplatsen till var och en av dem.
 • e-handelsdesign. Squarespace-mallkollektionen innehåller också en uppsättning kvalitetstema för digitala butiker, som är professionella, anpassningsbara och lyhörda. När du arbetar med din mallanpassning kan du ställa in synlighetsinställningar innan du går live. Det är också möjligt att använda Cover Page Builder för att designa en tilltalande omslag för ditt projekt. Slutligen finns det en avancerad Checkout Page Editor för digitala butiker här som låter dig anpassa hur din webbutik ser ut (se Exempel på e-handel med Squarespace).

Kosta: Squarespace är en måttligt prissatt webbplatsbyggare. Det finns ingen helt gratis plan här, men det är möjligt att välja ett premiumabonnemang och testa det i 14 dagar till nollkostnad för att se vad det har att erbjuda. Här är listan över planer du för närvarande kan välja mellan:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 3% transaktionsavgift, gratis anpassad domänanslutning, 20 webbplatser;
 • Företag ($ 18 / mo) – 2% försäljningsavgift, AdWords-kredit, obegränsat antal webbsidor;
 • Grundläggande ($ 26 / mo) – obegränsad bandbredd och lagringsutrymme på disk, obegränsat produktnummer, integrerad bokföringsfunktion;
 • Avancerad ($ 40 / mo) – etikettutskrift, övergiven kassautorisering, realtidstransportfartyg osv.

Oavsett vilken betalningsplan du kommer att gå för kommer webbplatsbyggaren att låta dig använda gratis värd och domännamn. Om du redan har det, gå vidare till att utse det till ditt Squarespace-konto för att fortsätta arbeta med det.

Se även: Detaljerad granskning av Squarespace.

Prova Squarespace gratis

Shopify-alternativ: Volusion

Volusion ecommerce builder

Volusion – är en av de mest prisvärda nischspecifika eCommerce-webbplatsbyggare, vilket gör det möjligt att bygga anständiga webbbutiker till måttlig kostnad. Systemet är inte så populärt som de kända nischledarna som granskats ovan, men det är fortfarande värt uppmärksamheten på grund av den imponerande funktioner som tillhandahålls. Programvaran eCommerce säkerställer levande kundsupport dygnet runt, pålitliga skyddsalternativ mot bedrägerier, säkra betalningstransaktioner och andra funktioner som användare värderar mycket. Dessa inkluderar:

 • Imponerande e-handelsverktyg. Programvaran kommer med en uppsättning viktiga verktyg, av vilka många är ännu bättre än de från Shopify. Dessa är: omfattande inventeringslista, streckkodegenerator, avancerat lagerhanteringssystem och mer.
 • CSV-filproduktimport / -export. Oavsett om du ska sälja fysiska eller digitala produkter kommer du inte att få problem när du gör upp katalogen och laddar upp produkter där. Funktionen för export / import av CSV-filprodukter hjälper till att förenkla uppgiften.
 • Förbättrade prestandaverktyg för webbshop. Med Volusion kan du förbättra din webbbutiks prestanda genom att använda nischspecifika funktioner och verktyg. Bland de element du kan integrera på din e-handelswebbplats är det vettigt att nämna följande: frakt- och skattesatsberäknare, avancerade återhämtningsverktyg, kundkontohantering, speciella leverantörskoder, enkel orderbehandling, integrering av fraktleveranser, lageruppsättningar, bot captcha-funktion, professionella valutaverktyg osv.
 • Kvalitet e-handelsmallar. Som ett e-handelssystem erbjuder Volusion en samling nischmallar uppdelade efter kategorier. Valet är inte riktigt omfattande (från och med idag finns det över 40 e-handelsmallar här), men kvaliteten på teman är på toppnivå (se se exemplen). Oavsett vilken mall du kommer att gå för, kommer det att vara lyhörd, 100% anpassningsbar och erbjuder avancerade WYSIWYG- och CSS / HTML-kodredigeringsalternativ för dem som har sådana färdigheter.

Kosta: Prissättningspolicyn följer olika e-handelskrav, mål och färdigheter. Systemet har ingen gratis plan, men det erbjuder fyra betalda abonnemang istället. Dessa inkluderar:

 • Personlig ($ 29 / mo) – möjlighet att sälja upp till 100 produkter, 1 personalkonto osv .;
 • Professionell ($ 79 / mo) – möjlighet att sälja upp till 5 000 produkter;
 • Företag ($ 299) – obegränsade produkter, prioritetsstöd;
 • Främsta (priset förhandlas fram oberoende) – fungerar bra för stora internationella företag som behöver VIP support och avancerade funktioner.

Se även: Granskning av volusion.

Prova Volusion gratis

Shopify-alternativ: BigCommerce

Bigcommerce e-handelsprogramvara

BigCommerce – är det bästa e-handelsfokuserade Shopify-substitutet, som låter dig starta webbplatser för små, medelstora och storskaliga försäljningsorienterade företag. Själva titeln på webbplatsen för eCommerce-webbplatsen ger dig en antydan om plattformens nischspecialisering, samtidigt som utbudet av verktyg och element den erbjuder, i jämförelse med Shopify är över genomsnittet. Låt oss titta på de stora BigCommerce-funktionerna för att inse vad den har att erbjuda:

 • Kraftfulla e-handelsintegrationsalternativ. Webbplatsbyggaren kommer med en uppsättning kraftfulla e-handelsintegrationsalternativ som är speciellt skapade för att förbättra kvaliteten på webbbutiker skapade med systemet. Bland de tillgängliga integrationerna kan du välja och ansluta flera marknadsförings- och konverteringsappar (Google AdWords, HubSpot, A / B-testsviter som Optimizely etc.), ERP-integrationer för att öka effektiviteten för din webbplatsprestanda (Brightpearl, NetSuite och Microsoft Dynamics) , leveransapplikationer (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation och ShippingEasy), CRM-appar (Salesforce, NetSuite och Zoho), API och redovisningsverktyg etc..
 • Marknadsmöjligheter. Med BigCommerce kan du ställa in marknadsföringsappar och funktioner som socialt kontointegration, sälja produkter via flera handelsplattformar, ställa in automatiserade e-postmarknadsföringsverktyg, organisera produktutbyte / returprocesser, skapa och hantera inventeringslistan, tilldela produktparametrar och specifikationer, designa annonsbanners, utfärda presentkort och rabatterbjudanden osv.
 • CSV-export / import. Systemet gör det möjligt att enkelt ladda upp produktlistan med den avancerade CSV-export / importfunktionen som systemet erbjuder som standard.
 • Responsiva e-handelsmallar. Med BigCommerce kan du välja mellan mer än 100 mallar, som alla är lyhörd i naturen och helt anpassningsbara. Tänk på att den rådande mängden teman tillhandahålls på betald basis, men kostnaden är måttlig och är definitivt värt kvaliteten på varje tillhandahållen mall.

Kosta: BigCommerce är inte ett gratis system. Det finns dock en möjlighet att testa dess funktioner i 14 dagar utan kostnad. De betalade planerna innehåller 3 prenumerationer, nämligen:

 • Standardplan ($ 29.95 / mo) – obegränsad bandbredd och lagringsutrymme på disk, möjlighet att lägga till önskat antal produkter;
 • Plusplan ($ 79.95 / mo) – kundsegmenteringsfunktioner, övergivna vagnsparare
 • Pro-plan ($ 249,95 / mo) – anpassad SSL, Google recensioner och mer;
 • Företag (kostnaden beror på företagets typ och komplexitet) – en individuellt anpassad lösning för stora företag med höga försäljningsvolymer och intäkter.

Det är möjligt att spara 10% av initialkostnaden genom att göra den årliga betalningen. Slutligen erbjuder systemet en unik företagsplan som inte har ett fast pris och vars kostnad diskuteras i detalj med produktchefen i varje enskilt fall.

Se även: BigCommerce granskning.

Prova BigCommerce gratis

Slutsats

Har du rätt att starta en e-handelswebbplats och leta efter ett bättre Shopify-alternativ? Det finns många tjänster där ute, som kan komma till smak, kapacitet, färdigheter, mål och budget. Webbplatsbyggare fungerar bra för den rådande mängden e-handelsuppgifter och du kan välja vilken som helst som passar din budget och behöver mest av allt.

Det finns många webbplatser som Shopify; i vårt inlägg har vi bara nämnt de som skiljer sig från Shopify i den föredragna användargruppen (små och medelstora företag), funktioner, prissättning och användarvänlighet. SaaS webbplatsbyggare är den bästa lösningen för småföretagare och de företagare som kommer att sälja flera dussintals produkter.

Fördelarna med Wix, WooCommerce, Squarespace, Volusion och BigCommerce är uppenbara: enkelhet i webbprocessen, bekvämligheten med användningen av handelsmodulen och mer prisvärda prisplaner. Hur som helst är det vettigt att testa dessa alternativ och göra ditt val innan du startar ditt eget företag.

Skapa en onlinebutik gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map