Slående mot Weebly

Slående mot Weebly


Slående och Weebly ingår i listan över bästa webbplatsbyggare och inte förgäves. Dessa system sticker ut från mängden på grund av deras funktionalitet, flexibilitet, designanpassningsalternativ, användarvänlighet och enkelhet.

Båda plattformarna är efterfrågade med miljoner användare över hela världen eftersom de används för att starta och hantera olika typer av projekt – från vanliga målsidor och upp till onlinebutiker.

En snabb stillbild:

SlåendeSlående – är en mångfacetterad DIY-webbplatsbyggare som har fått en armé av fans på grund av dess användarvänlighet och orientering på olika användarkategorier. Tjänsten fungerar bra för alla webbdesigners, oavsett kompetensnivå och kompetens. Systemet fungerar utmärkt för utveckling av en sida och standardwebbplatser som låter användare fokusera på specifika affärs- / personliga mål. Slående

WeeblyWeebly – är en molnwebbplatsbyggare, som ursprungligen lanserades för bloggsyften, men har fått ett starkt e-handelsfokus efter förvärvet av Square. Systemet gör det möjligt att börja tilltalande och funktionella webbplatser utan en enda kodningslinje. Dess praktiska drag-and-drop-redigerare gör det möjligt att skapa webbplatser med full funktion utan en enda rad kodning, men det finns möjlighet till avancerad kodredigering för användare som är kompetenta inom nisch. weebly.com

Idag är vi glada att dyka mer detaljerat om dessa till världskända webbplatsbyggare. De har mycket gemensamt och de delar samma mål – att hjälpa nybörjare att skapa webbplatser på ett kodfritt sätt. Men deras tillvägagångssätt till webbdesignprocessen skiljer sig fortfarande något. Låt oss ta reda på vad exakt plattformarna har att erbjuda och vilken av dem som råder över konkurrenten.

1. Användarvänlighet

 • Slående. Webbplatsbyggaren imponerar användare med sin enkelhet. Egentligen är detta en av systemets höjdpunkter. Slående lätt att navigera och det kräver ingen teknisk kompetens och webbdesignbakgrund alls. Systemet stöder in-line redigering som ger en fullständig WYSIWYG webbdesign och anpassningsupplevelse.

  Användarvänlighet avslöjas i alla stadier i webbutvecklingsprocessen – börjar med registreringsprocessen och fram till projektets publikation. För att registrera dig med systemet måste du först ange din inloggningsinformation, det vill säga du e-postadress, lösenord och förnamn.

  Slående redaktör

  Webbplatsbyggaren levereras med intuitiv redaktör, som inte bara förenklar processen för skapande och hantering av webbplatser, utan också gör den engagerande och rolig för alla. Så snart du kommer till instrumentpanelen kommer redigeringssystemet att erbjuda dig en snabb rundtur för att informera dig om nyanser av att arbeta med det.

  Sammantaget tar det ungefär en timme att skapa en webbplats med systemet. Slående webbplatser består av sektioner och det är upp till dig att ändra någon av dem för att skapa din egen projektlayout. Det som är viktigt, du behöver inte vara expert på webbdesign för att klara uppgiften på egen hand. Om du fortfarande har HTML / CSS-färdigheter kommer det att vara en bonus för dig eftersom du kan uppgradera till Pro-planen för att göra nödvändiga ändringar i sidfot / sidhuvud på din webbplats.

 • Weebly. Systemet är ganska förståeligt för alla. Det har fler funktioner och verktyg att erbjuda jämfört med påfallande, men det är ganska elegant och strömlinjeformat också. Den kommer med en detaljerad startguide som avslöjar grunderna för att arbeta med tjänsten och förenklar webbdesignprocessen i allmänhet.

  Weeblys redaktör är också intuitiv, enkel, tydlig, väl utformad och logiskt strukturerad. Instrumentpanelen ger snabb åtkomst till all nödvändig information och alternativ du kan behöva för att bygga webbplatser. Du kommer inte att möta några problem när du söker efter systemverktyget, även om du är en nybörjare. Oavsett om du planerar att integrera bildgallerier, kartor, bildspel, produktannonser, mediaspelare eller andra funktioner, kommer Weebly att ge dig ett tips om hur du gör det med maximal bekvämlighet och enkelhet.

  Weebly webbplatsredigerare

  Tänk emellertid på att redigeraren för webbplatsbyggaren inte har ångra / göra om knappar som gör det möjligt att avbryta de ändringar du har gjort. Således är det omöjligt att återställa den tidigare webbplatsversionen. Du måste göra webbplatsredigeringar klokt för att inte göra om det efteråt.

  Weebly kommer med en dra-och-släpp-redigerare som låter dig välja och placera de viktigaste webbplatselementen som du behöver. Det använder också ett “box” -läge för att ordentligt organisera webbplatsinnehåll. Enligt modellen faller allt webbplatsinnehåll i tematiska containrar när det dras till webbsidan. På så sätt kan du enkelt ordna det på en sida och till och med överföra tillgängligt innehåll från en mall till en annan, om det finns ett sådant behov. Detta är ganska bekvämt och praktiskt för alla.

Slående mot Weebly. Båda plattformarna har praktiska instrumentpaneler där du kan konfigurera stora inställningar för ditt konto och intuitiva redaktörer som låter dig designa din webbplats i en WYSIWYG-redigeringsmiljö. Fördelen med Weebly är att den stöder dra-och-släpp-funktionalitet, medan med påfallande nya element läggs till på sidan genom att peka och klicka.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

 • Slående. Rätt efter grundandet fokuserade webbplatsbyggaren främst på utvecklingen av webbplatser med en sida. Som tiden gick utvidgades funktionsuppsättningen och funktionaliteten i systemet för att göra det till den plattform som nu används för att starta och hantera alla typer av projekt.

  Påfallande kommer blogg- och e-handelsmotorer som realiseras genom möjligheten att integrera funktionerna Simple Blog och Simple Store i ditt projekt, om du tänker starta en blogg eller en webbutik. Om du väljer att lägga till en blogg till din webbplats kommer du att kunna publicera och uppdatera artiklar, länka till andra blogginlägg och sociala konton, aktivera användarkommentationsfunktion, infoga mediefiler (videor, bilder, CTA-knappar, citat, sociala bokmärkeselement osv.).

  Slående butik

  När det gäller e-handelsfunktionen tillåter webbplatsbyggaren att lägga till en webbutik till din webbplats genom att aktivera och hantera ett motsvarande avsnitt. Så här kan du starta en webbutik, ladda upp och anpassa produkter, redigera webbplatsstil, ställa in betalnings- och leveransalternativ. Betalningsalternativ inkluderar Stripe och PayPal. Orderpanelen i byggaren låter dig spåra ditt lager, order och andra processer; det låter dig exportera dina orderdata till en CSV-fil för enkel bokföring.

  En annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren är dess integrerade App Market, där användare kan hitta olika plugins för att lägga till funktionalitet på sin webbplats. Det finns affärs-, social-, e-handels-, dokumentrelaterade och andra appar. Pro-användare kan bädda in alla HTML / CSS / JavaScript direkt på deras webbplats.

  Systemet är också känt på grund av dess mobilfokuserade design. Du kan växla från skrivbordet till surfplatta eller mobilvy i vilket steg som helst i webbutvecklingsprocessen för att se resultatet i handling.

  När det gäller marknadsföringsalternativ har Strikingly mycket att erbjuda också. Det kommer med high end e-postmarknadsföringsverktyget, som endast är tillgängligt för Pro-plananvändare och ger en möjlighet att integreras med MailChimp-systemet. Dessutom är det möjligt att lägga till användarformulär och kontaktsidor till speciella webbplatsfält. Detta gör att användare kan komma i kontakt med dig vid behov.

 • Weebly. Att vara en av de äldsta webbplatsbyggarna (grundades 2006), Weebly har en imponerande funktionsuppsättning. Förutom avancerad blogging och e-handel som inkluderar mobil handel stöder byggmästaren medlemskap och flera bidragsgivare. Med Weebly kan du skapa webbplatser med flera sidor. Det är en mångsidig webbplatsbyggare som främst används för att skapa bloggar, portföljer, onlinebutiker och affärswebbplatser.

  Även om Weebly har byggts med bloggändamål i åtanke, har den nu ett kraftfullt e-handelsfokus som gör det möjligt att skapa fullständiga onlinebutiker som skiljer sig i funktionalitet och nischspecialisering. Systemet är fullt av affärspecifika funktioner som hjälper till att öka din webbbutiks prestanda. Systemet levereras med en integrerad kundvagn, produktuppladdnings- och hanteringsalternativ, bekvämt sökfilteralternativ, flera inställningar för exklusiva erbjudanden, fysiska / digitala produkter, handgjorda artiklar, extra tjänster etc..

  Weebly e-handel

  Förutom eCommerce-funktionen gör Weebly det också möjligt att starta och hantera en blogg med hjälp av den praktiska dra-och-släpp-redigeraren. Faktiskt tar hela bloggprocessen inte längre tid än ett par minuter, medan processen för dess hantering beror på webbplatsens storlek och komplexitet. Således kan du lägga till och uppdatera blogginlägg, schemalägga tidpunkten för deras publicering, välja alternativ för delning av sociala medier, aktivera kommentarsystem, fylla i metataggar för olika inlägg, lägga till sidfot och rubriker etc. Det finns också en samling gratis bloggmallar du kan bläddra för att välja den som matchar din bloggspecialisering.

  Weebly marknadsföringsverktyg är också värda uppmärksamheten. Webbplatsbyggaren ger alltså åtkomst till det avancerade Promote-verktyget, som kommer med en uppsättning förkonstruerade mallar för olika typer av e-postmeddelanden, statistikspårningsverktyg, drag-and-drop-byggare via e-post, tekniska supportverktyg och mer.

  Webbplatsbyggaren sticker också ut från mängden på grund av dess webbhotellalternativ, avancerad Image Editor, formulärbyggare, omfattande App Center med flera gratis och betalda widgetar och tillägg som bara kan integreras och aktiveras med ett klick.

Slående mot Weebly. Sammantaget är Weebly en tydlig vinnare här. Trots att Strikingly gör ett stort intryck och erbjuder en mängd fantastiska funktioner för att göra de flesta typer av webbplatser. Men ändå kan det inte konkurrera med Weebly som möjliggör djupare anpassning och kraftfull e-handelsintegration. Båda webbplatsbyggarna erbjuder gratis mobilappar som gör det möjligt för användare att hantera sina webbplatser när du är på språng.

3. Design

Designjämförelsediagram

SlåendeWeebly
Antal teman:2955
Anpassade teman:&# X2714; JA&# X2714; JA
Teman kostar:FriFri
Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
Temaändring:✘ NEJ&# X2714; JA
CSS-kodredigering:✘ NEJ&# X2714; JA
 • Slående. Webbplatsbyggaren har en samling moderna och rena responsiva mallar. De är 100% anpassningsbara och du kan för närvarande välja mellan 29 teman som kommer med färdigt innehåll. Du kan lämna det som det är eller ersätta med din egen information. Designerna är bekvämt indelade i kategorier baserat på ämnen de refererar till. Dessa inkluderar affär, personlig, start, portfölj, butik och blogg. Pro-användare kan lägga till funktioner endast för mobil (klicka för att ringa, klicka till text osv.).

  En av de obestridliga höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är Template Switcher-verktyget, som gör det möjligt att utforska och testa alla teman du är intresserad av utan några begränsningar och innehållsförlust. Egentligen kan du växla mellan mönster så många gånger du behöver tills du hittar den som bäst kommer till din webbplats specialisering. En annan stor fördel är tillgängligheten till alternativet Förhandsvisning, som låter dig se hur ditt projekt ser ut efter publiceringen. Om det finns något som kräver redigering kan du göra det innan du gör din webbplats tillgänglig på webben.

  Slående mallar

  Även om Strikingly inte kräver kodningskompetens kan du fortfarande lägga till en anpassad HTML-kod till din sidfot eller sidhuvud, om du vet hur du gör det. Den här funktionen är dock endast tillgänglig för Pro Plan-användare. Den ursprungliga CSS-koden kan i sin tur inte redigeras alls. Således lämnar Strikingly inte mycket utrymme för anpassning av design, men det gör det möjligt att ge din webbplats personlig look.

 • Weebly. Mallsamlingen för webbplatsbyggaren är mycket mer omfattande jämfört med påfallande. Dessutom uppdaterar tjänsten utvecklare regelbundet. Från och med idag möter det över 55 mönster, som är responsiva som standard och kan redigeras med avseende på dina behov.

  Det finns tre alternativ för mallval du kan välja mellan. Den första är att välja ett färdigt tema. Den andra är att välja en design utvecklad av en av tredjepartsexperter. Den slutliga (och den mest populära) alternativet är att välja och sedan anpassa en av de mönster som ingår i systemets samling. Denna lösning gör det möjligt att skapa de mest personliga teman eftersom webbplatsbyggaren kommer med både WYSIWYG- och HTML / CSS-redigeringsalternativ.

  Weebly Blog Post Editor

  Den goda nyheten är att Weebly-teman kan bytas och du kan byta till en annan design vid behov, utan att vara rädd för att förlora tidigare skickat innehåll.

Slående mot Weebly. Medan Strikingly mallanpassningsalternativ är något begränsade, tillåter Weebly kreativ frihet och flera designredigeringsmöjligheter. Weebly mallsamling är också mer omfattande och det finns ett alternativ som tillåter kodredigering för att ge projektet personlig design. Det är detta som gör Weebly till en vinnare när det gäller designanpassning.

4. Kundsupport

 • Slående. Påfallande har en omfattande kunskapsbas med startvideohandledning och systemrelaterad information. Det finns också tillräckligt med instruktioner i själva kontrollpanelen. Plattformen erbjuder dessutom en praktisk Pre-Publicera checklista som låter dig granska de måste-ha steg för att starta och publicera ett färdigt projekt. Den här funktionen är särskilt användbar för första gången systemabonnenter.

  Påfallande har en avancerad communityavdelning, som inkluderar idéforum, bloggen och stadens samtal som hjälper dig att få ut mesta möjliga av systemutforskningsalternativ. Slutligen har varje användare en möjlighet att kontakta supportteamet via e-post eller livechatt tillgänglig dygnet runt.

 • Weebly. Weebly har ett enormt hjälpcenter med många videolektioner, artiklar, livechat och telefonsupport. Du kan också skicka en begäran via e-post. När du når kontrollpanelen kommer du att bli imponerad av att se flera instruktioner och popup-fönster som förenklar processen för systemutforskning.

Slående mot Weebly. Båda webbplatsbyggarna erbjuder avancerade kundsupportalternativ som gör det möjligt att starta, hantera och marknadsföra projekt byggda med dem. Oavsett problem du stöter på, medan du arbetar med plattformarna, kommer du att kunna välja mellan flera supportlösningar för att hitta svar på dina frågor.

5. Prissättningspolicy

 • Slående. Slående är en freemium-webbtjänst. Du kan publicera så många webbplatser med gratisfunktioner som du vill. För avancerad anpassning finns det tre betalade paket, nämligen Limited, Pro och VIP-planer. Systemet gör det möjligt att testa vart och ett av dessa prenumerationer gratis under den 14-dagars testperioden för att kontrollera, om deras funktioner uppfyller dina behov och webbdesignkrav eller inte. Kostnaderna för planerna utgör motsvarande $ 12 / mo, $ 20 / mo och $ 48 / mo.

  Slående priser

  Förresten, du kan betala för hela året eller för 2, 5 och 10 år för att använda tjänsten på en gång. Ju mer omfattande varaktigheten är, desto mer pengar kan du spara på lång sikt. Dessutom kommer du att erbjudas att köpa ett domännamn för 24,95 per år eller det med den anpassade e-postadressen. Det senare kostar dig $ 25 / år.

 • Weebly. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja mellan två typer av prenumerationer – för standardwebbplatser och för onlinebutiker. Om du har för avsikt att starta ett vanligt projekt kommer du att ha möjlighet att välja mellan Free, Connect, Starter, Pro och Business-prenumerationer. Deras kostnad utgör $ 0, $ 4, $ 8, $ 12 och $ 25 per månad motsvarande beviljat att du gör en engångsbetalning. Vill du starta och hantera en fullständig webbutik? Då har du en möjlighet att välja en avancerad Performance Plan, som är särskilt inriktad på detaljisternas behov och låter dig inrätta en storskalig webbutik. Kostnaden för prenumerationen utgör $ 38 / mo.

  Snyggt prissättning

SlåendeWeebly
Prissättningsalternativ:&# 10004; Begränsad ($ 12 / mo);
&# 10004; Proffs ($ 20 / mo);
VIP ($ 48 / mo);
&# 10004; Anslut ($ 4 / mo);
&# 10004; Förrätt ($ 8 / mo);
&# 10004; Proffs ($ 12 / mo);
&# 10004; Företag ($ 25 / mo);
&# 10004; Prestanda ($ 38 / mo).
Funktioner:&# 10004; Obegränsad bandbredd;
&# 10004; Bädda in HTML-kod;
&# 10004; Obegränsade gratis webbplatser;
&# 10004; e-handelslösning.
&# 10004; SSL-säkerhet;
&# 10004; Inbyggd kundvagn;
&# 10004; SEO-verktyg;
&# 10004; Live Support;
&# 10004; Responsiva teman.

Slående mot Weebly. Weeblys erbjudanden ser mer attraktiva ut och det finns mer valfrihet här. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja planer för standardwebbplatser och e-handelswebbplatser. Det finns fem betalda prenumerationer att tänka på och var och en av dem har värdefulla villkor. Påfallande prissättningspolitik är också måttlig, men den har mindre prenumerationer jämfört med konkurrenten.

Slutsats

Slående och Weebly är de webbplatsbyggare som står högt i listan över de bästa webbbyggnadsverktygen. Båda är funktionsbelastade och båda kan användas för att starta och sedan effektivt hantera kvalitetsprojekt.

SlåendeSlående – är en webbplatsbyggare, som är känd för sin användarvänlighet, intuitiva karaktär, lyhörda webbdesignsätt och överkomliga priser. Systemet kan användas för att starta personliga och affärsprojekt och det är också ett utmärkt val för nybörjare och webbdesign. Slående

WeeblyWeebly – är en känd byggmästare av DIY-webbplatser, som är enkel att utforska och använda men ändå erbjuder en distinkt uppsättning funktioner som behövs för att starta och hantera ett kvalitetsprojekt. Webbplatsbyggaren har en samling responsiva anpassningsbara mallar, kraftfull e-handelsmotor och måttliga prissättningsplaner för att möta mångsidiga behov. weebly.com

Så vilken tjänst kan betraktas som ett bättre val? Efter alla tester har vi kommit till följande slutsats: varje system har något speciellt att erbjuda användare. Medan Strikingly fungerar bättre för nybörjare på grund av dess begränsade designanpassningsalternativ, är Weebly en utmärkt lösning för alla användarkategorier. Webbplatsbyggaren är funktionsladdad, användarvänlig och flexibel, vilket gör det till en mer föredragen lösning på lång sikt.

Strikingly Weebly: Comparison Chart

SlåendeWeebly
1. Enkelhet8 av 109 av 10
2. Funktioner8 av 109 av 10
3. Design8 av 109 av 10
4. Support9 av 1010 av 10
5. Prissättning9 av 1010 av 10
Övergripande:8.4 av 109.4 av 10
Prova det nu Prova det nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map