Slående mot Wix: Vilket är bättre?

Slående mot Wix


Slående och Wix är webbplatsbyggare, som börjar med att utforma alla typer av webbplatser enkla projekt på en sida och upp till portföljer eller webbutiker. Båda systemen har distinkta funktionsuppsättningar och designanpassningsalternativ som behövs för att täcka en mängd användares behov. Men var och en av dem levererar personlig funktionalitet för att matcha kraven från nybörjare och proffs för webbdesign.

Wix och Strikingly har mångsidiga funktioner, prisalternativ och designanpassningsverktyg som behövs för att lansera kvalitetswebbplatser. Webbplatsbyggarna är intuitiva och flexibla, men det finns fortfarande avgörande skillnader som skiljer dem från varandra. För att kunna välja rätt verktyg är det ett måste att granska varje system i detaljer. Det är det helt säkra sättet att definiera, vilken av dem som uppfyller dina behov och krav mest.

Jämförelsediagram för webbplatsbyggare

SlåendeWix
Vår poäng:
Grundad:20122006
Hemsida:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Bäst för:Företagswebbplatser, små webbutiker, portföljer, bloggarAffärsprojekt, kampanjwebbplatser, bloggar, målsidor, små / medelstora webbbutiker
Lätthet:LättVäldigt lätt
mallar:Begränsat val av gratis responsiva mönsterHundratals gratis, mobiloptimerade, branschspecifika mönster
Teknisk support:Kraftfull kunskapsbas, Pre-Publicer checklista, Idéforum, 24/7 livechattOmfattande kunskapsbas, biljetteringssystem, VIP-support
blogga:Inbyggd bloggmotorIntegrerad bloggplattform
SEO-alternativ:Omfattande SEO-alternativKraftfulla och mångsidiga SEO-funktioner
Prissättning:Gratis till $ 49 / moGratis till $ 49 / mo
Mer information:Slående recension →Wix Review →

Strikingly och Wix gör det möjligt att starta kvalitetswebbplatser, men de flesta användare står fortfarande inför flera frågor och problem när det gäller valet av en värdig plattform. Vilken tjänst har mer att erbjuda? Vilken av dem kan täcka ett bredare utbud av webbdesignbehov för att säkerställa bästa resultat? För att ta reda på svar på dessa och andra frågor är det vettigt att granska och analysera varje system i detaljer. Det är vad vi ska göra med en gång.

Strikingly Wix: Allmän översikt

Strikingly Wix: Allmän översikt

Slående är en modern byggmästare av DIY-webbplatser, som har vunnit enorm popularitet på grund av dess flexibilitet och funktionalitet. Systemet uppfyller behoven hos alla användarkategorier och det förtjänar värdefull utvärdering på grund av dess intuitiva natur, bekvämlighet och användarvänlighet. Du behöver inte ha kodningsförmåga eller webbdesignbakgrund att starta webbprojekt av hög kvalitet med Slående – följ bara rekommendationer, tips och riktlinjer som systemet genererar som standard för att ge ett värdigt resultat.

Dess gränssnitt är intuitivt och kodfritt – precis som själva systemet. Detta är en verklig fördel för nybörjare som aldrig har haft någon webbdesignupplevelse tidigare men vill starta professionella projekt med full funktion. Samtidigt tillåter Strikingly att infoga HTML / CSS-koder i sidfot eller sidhuvud.

Slående mot Wix: Vilket är bättre?

På ett slående sätt garanterar du en enkel och snabb registreringsprocess, som bara kan slutföras med några få klick. Du förväntas bara ange dina inloggningsuppgifter och välja den lämpligaste mallen för att börja arbeta med systemet. På grund av den bekväma och förståelige WYSIWYG webbdesignupplevelsen och redigering av innehåll som plattformen stöder, visar webbutvecklingsprocessen vara engagerande, rolig, intuitiv, snabb och enkel.

När det gäller webbplatsbyggaren är huvudsakligen inriktad på nybörjars behov och färdigheter, följer dess designanpassningssätt helt och hållet deras krav. Det är detta som gör systemet till ett värdigt val för den här användarkategorin. Det tar ungefär en timme eller två att slutföra ett projekt med Strikingly, även om detta är din första webbdesignupplevelse någonsin.

Wix har utmärkt sig som världskänd allt-i-ett-webbplatsbyggare, som levererar en kraftfull funktionsuppsättning, integrerade blogg- och e-handelsmotorer, flera webbplatsredigeringsalternativ och avancerade verktyg för anpassning av design. Detta är bara några av de funktioner som har gjort webbplatsbyggaren till en ledare för den moderna webbdesignmarknaden som inte verkar ha några allvarliga konkurrenter. Systemets funktionsuppsättning är mer än tillräckligt för att låta nybörjare och skickliga webbutvecklare starta och hantera mobilfärdiga avancerade webbprojekt, som skiljer sig från specialisering, komplexitetsnivå, storlek och mål.

Wix redaktör

Wix lanserades 2006 och har nu blivit den bästa webbplatsbyggaren med huvudkontor runt om i världen (Kanada, USA, Israel, Tyskland, Irland, Litauen, Indien, Brasilien, Ukraina osv.). Du kan använda plattformen för att skapa fullständiga webbplatser, även om du inte har någon kodningskompetens eller webbdesignbakgrund alls. Med Wix är det möjligt att starta företagswebbplatser, bloggar, affärsprojekt, målsidor samt små till medelstora onlinebutiker. Systemet erbjuder freemium-modellen, som gör det möjligt att testa dess funktionalitet på en gratis plan men ändå gör det möjligt att uppgradera till ett av de betalda prenumerationerna vid behov.

Webbplatsbyggaren är känd för sitt omfattande urval av mobilklara design, som är 100% anpassningsbara och kan anpassas med avseende på dina behov i den praktiska dra-och-släpp-redigeraren för systemet. Det finns också ett omfattande urval av avancerade designanpassningsverktyg, effektiva systemintegrationer och andra element som bidrar till enkel och problemfri webbplatsutvecklingsprocess.

Wix är ett bra val för alla användare som saknar kompetens för webbdesign men ändå vill uttrycka sina kreativa idéer för att starta professionella webbplatser. Systemet fungerar utmärkt för modeller, artister, kreativiteter, musiker samt för företagare som är villiga att etablera online-närvaro för sina företag.

Således är Strikingly och Wix verkligen värt användarnas uppmärksamhet som kvalitet och funktionella webbplatsbyggare. När du kommer närmare deras flexibilitet och funktionsuppsättningar, kommer du att upptäcka att Wix råder över sin konkurrent på grund av sin enkla instrumentpanel, intuitiva kontrollpanel som finns i funktioner, verktyg och element som är inom räckhåll här för alla.

Strikingly Wix: Vilken är lättare att använda?

Slående mot Wix: Vilken är lättare att använda?

Slående är en mångfacetterad webbplatsbyggare, som fungerar bra för utveckling av olika typer av projekt. Dessa inkluderar mestadels webbplatser med en sida, affärsprojekt, målsidor, bloggar och portföljer. Det är också möjligt att starta en liten webbutik, om det behövs, eftersom systemet kommer med eCommerce-motoren realiserad genom integrationen av Simple Store-widgeten. För att hantera och marknadsföra en webbutik med systemet kan du skapa och uppdatera produktgallerier, anpassa och redigera webbutikssidor, justera leverans- / betalningsinställningar, exportera / importera produkter från CSV-filer, hantera klientorder och slutföra flera webbutikrelaterade uppgifter.

Slående e-handel

Förutom e-handelswebbplatsutveckling tillåter Strikingly att starta och ändra fullständiga bloggar. Vad du kan göra här är att lägga till och uppdatera inlägg, länka till befintliga inlägg och sociala nätverk, integrera mediefiler (som bilder, videor, ljud, grafik, CTA-knappar etc.), lägga till kommentarer och mer. Webbplatsbyggaren har också utmärkt sig på grund av den integrerade App Market som liknar den som erbjuds av Wix. Detta är den bästa destinationen för webbdesignare som letar efter widgetar och plugins som kommer att bidra till deras projektprestanda. De mest populära integrerade Strikingly-widgetarna inkluderar Business, eCommerce, Social, Document-relaterade etc. Dessutom kommer Pro Plan-prenumeranter att erbjudas en möjlighet att bädda in några av de populära webbplatskoderna för att få ut mesta möjliga av deras projekt funktionalitet och design.

En annan höjdpunkt i systemet är tillgängligheten till marknadsföringsfunktioner som det erbjuder. Således tillhandahåller webbplatsbyggaren ett alternativ som gör det möjligt att använda ett kraftfullt e-postmarknadsföringsverktyg som låter dig effektivt integrera med MailChimp. Denna funktion är emellertid för närvarande endast tillgänglig för Pro Plan-prenumeranter.

När det gäller användarvänlighet, visar Strikingly att vara ett av de enklaste systemen som gör det möjligt att hantera alla steg i webbdesignprocessen utan problem och kodkännedom alls. Enkelhet avslöjas i alla stadier i webbutvecklingsprocessen, börjar med registreringsprocessen och fram till slutprojektet. Tillsammans med den intuitiva designredigeraren ger Strikingly åtkomst till den avancerade HTML / CSS-redigeraren, som låter Pro Plan-abonnenter göra rubrik- / sidfotredigeringar.

Andra viktiga fördelar med webbplatsbyggaren inkluderar integrationsalternativ för sociala medier, integrerade webbplatsanalyser och marknadsföringsverktyg / funktioner, SSL-certifikatanslutningsalternativ, mobiloptimering, registrering av domännamn och överföringsalternativ.

Wix sticker ut från mängden på grund av dess avancerade funktionsuppsättning som möjliggör problemfri, bekväm och enkel webbplatsutveckling. Plattformen kommer med en intuitiv dra-och-släpp-redigerare, tydligt gränssnitt och rikt sortiment av designanpassningsverktyg som du kan använda för att starta nästan alla typer av projekt, vare sig det är en affärswebbplats, en blogg, en webbutik, en portfölj eller en målsida.

En av särdragen hos webbplatsbyggaren är dess omfattande designredigeringsalternativ. Således gör systemet det möjligt för nybörjare att arbeta med det integrerade Wix ADI-verktyg. Det låter dig få ut det mesta av funktionerna för artificiell intelligens till starta ett kvalitetsprojekt nästan från början. Det du behöver är bara att svara på frågorna som systemet genererar för att låta det utforma en webbplats för dig i det automatiserade läget. Om du fortfarande vill anpassa projektet fullt ut och ha programmeringskunskap för att göra det, kan du komma åt integrerad Standard Wix-redaktör att slutföra uppgiften på egen hand.

Wix ADI

På samma sätt som sin konkurrent tillåter Wix plocka och integrera applikationer och widgetar från App Market. Det finns cirka 300 betalda och gratis appar här och alla tillägg är ett perfekt bidrag till alla projekt du arbetar med. Wix gör det dessutom möjligt att skapa webbapplikationer utan programmeringskunskap som krävs. Detta är möjligt på grund av tillämpningen av avancerade Corvid av Wix verktyg – webbappsbyggaren som gör nästan allt jobbet åt dig.

Wix-appmarknad

Slutligen levererar Wix kvalitets e-handel och bloggupplevelse. Systemet låter dig ställa in och hantera bloggar och små till medelstora onlinebutiker. Men om du tänker utveckla en stormarknad kommer Wix inte att vara den bästa lösningen för det. Tänk på alla dessa nyanser när du bestämmer dig för vilken projekttyp du vill ställa in.

Plattformen innebär inte medvetenheten om grunderna för kodning för att designa projekt med den. Men om det finns något du inte förstår eller om du behöver professionell hjälp kan du kontakta kundens supportteam för tjänsten. Det består av den omfattande Knowledge Base, VIP-supportalternativ, biljettsystem och andra användbara lösningar.

När det handlar om användarvänlighet och bekvämlighetsaspekt, både slående och Wix har mycket att erbjuda sina abonnenter. Wix är dock den obestridliga vinnaren i denna jämförelsedel och det bästa alternativet att gå för. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess integrerade blogg- och e-handelsplattformar, avancerade Wix ADI-verktyg som drivs av Artificial Intelligence, omfattande App Market, Wix Code-verktyg och ett stort antal anpassningsalternativ för design som behövs för att starta en professionell responsiv webbplats från början.

Strikingly Wix: Design och flexibilitet

Strikingly Wix: Design och flexibilitet

Slående kan inte skryta med en omfattande samling mallar. För närvarande omfattar dess katalog cirka 30 mönster, som har fin kvalitet. Alla mönster är dock anpassningsbara och lyhörda, vilket gör att de enkelt kan anpassas till alla mobila och stationära enheter. Systemet gör det möjligt att växla mellan teman, vilket innebär att du kan välja en annan design halvvägs genom skapandet av webbplatsen. Det som är viktigt, du förlorar inte tidigare skickat innehåll, vilket sparar din ansträngning och tid.

Webbplatsbyggaren har en bekväm förhandsgranskningsfunktion som låter dig se hur ditt projekt ser ut på mobila och stationära enheter. Alla teman är grundligt indelade i kategorier baserade på de nischer de tillhör. Detta hjälper till att minska användarsökningstiden och bidrar till systemets bekvämlighet. Pro Plan-användare har dessutom tillgång till endast funktioner för mobil, som kan lägga till funktionalitet på deras webbplatser.

Slående mall

En av de mest imponerande nyanserna som påtagligt skiljer sig från andra webbplatsbyggare är den avancerade mallomkopplaren, vilket tillåter textning och utforska de mönster du kanske är intresserad av. Aktivera bara förhandsgranskningsfunktionen och se hur din webbplats kommer att se ut innan den publiceras. Om du är en kodmedveten användare gör Strikingly det möjligt för dig att infoga koder i sidfoten / sidhuvudet på din webbplats för att ge den en mer personlig look. Systemet tillåter dock inte större frihet för anpassning av design.

I motsats till påfallande har Wix märkbar förekomst när det gäller designanpassning och flexibilitet. Webbplatsbyggaren har för närvarande cirka 550 professionella mallar, som också kan anpassas efter dina behov. De är som standard klara för mobilen och de är indelade i kategorier baserade på de nischer de refererar till. Dessutom är det möjligt att välja mellan populära och nya mallar, som också delas ut i separata kategorier. För de systemabonnenter som inte kan hitta en lämplig design från de som erbjuds av plattformen finns det en möjlighet att välja en tom mall och designa en helt personlig webbplats från grunden (se verkliga Wix-webbplatsexempel).

Wix mallar

Den enda nackdelen vi redan har nämnt är det faktum att systemet inte låter dig ändra mallarna under processen för anpassning av projekt. Så ta dig tid att göra ett smart val. Lyckligtvis har systemet ett förhandsgranskningsalternativ så att du kan se vilket tema du ska välja exakt.

Förutom standardredigeringsalternativ tillåter Wix arbetar med den mobila versionen av ditt projekt. Tänk på att alla redigeringar du gör i mobilversionen inte kommer att visas i skrivbordsläget. De ändringar du gör i skrivbordswebversionen kommer dock att återspeglas i mobilläget. Detta är mycket praktiskt och bekvämt för nybörjare och proffs.

På tal om designval och anpassning är det till och med ingen mening att jämföra Strikingly och Wix. Wix är en tydlig ledare i denna del av jämförelsen. Den övervinner sin konkurrent när det gäller kvalitet och kvantitet av de mallar som erbjuds, mängden anpassningsverktyg för design, frihet för mallredigering och andra designrelaterade parametrar.

Strikingly Wix: Allmän prissättning jämförelse

Strikingly Wix: Allmän prissättning jämförelse

Påfallande prissättningspolitik är ganska överkomligt för alla. Webbplatsbyggaren har en gratis plan som gör det möjligt att testa dess funktionalitet under obegränsad tid. För de användare som beslutar att använda de avancerade funktionerna i tjänsten finns det en möjlighet att uppgradera till en av dess betalda prenumerationer. Det finns tre planer att välja mellan:

Slående priser

 • Begränsad ($ 8 / mo faktureras årligen) – anpassat domännamn, 2 begränsade webbplatser, obegränsad gratis webbplatser, 50 GB månatlig bandbredd, 1 GB disk lagringsutrymme per webbplats, gratis domän, 24/7 support, enkel webbutik (5 produkter per webbplats);
 • Proffs ($ 16 / mo faktureras årligen) – anpassat domännamn, 3 pro-webbplatser, obegränsad gratis webbplatser, obegränsad bandbredd, 3 GB lagringsutrymme per webbplats, enkel butik (300 produkter per webbplats), Slående App Store-åtkomst, HTML / CSS / JavaScript-inbäddning, frånvaro av systemannonsbaner, lösenordsskydd, anpassning av anpassat teckensnitt;
 • VIP ($ 49 / mo faktureras årligen) – 10 GB lagringsutrymme per webbplats, enkel butik (500 produkter per webbplats), prioriterad kundservice, nyhetsbrev (2000 kontakter per månad), kontohantering, engelsk telefonsupport.

Vilken plan du än är intresserad av kan du testa den utan kostnad under den 14-dagars rättegången. På ett slående sätt införs också rabatter som gör det möjligt att spara stort om du väljer att välja 2, 5 eller 10-årsplanen och göra en engångsbetalning. Ju längre tidsintervall för abonnemanget är, desto större kommer ekonomin att visa sig vara. Med Slående kan du få ett domännamn för $ 24,95 / år och om du behöver ett e-postmeddelande till det kommer kostnaden att utgöra $ 25 / år.

Wix erbjuder en mer omfattande och rimlig prissättningspolitik jämfört med Strikingly. Den har också en gratis plan som aldrig löper ut och låter dig skapa ett obegränsat antal webbplatser med det. När det gäller betalda prenumerationer, Wix har flera planer erbjuds som en del av standard- och affärs- / e-handelsplaner. Titta på deras villkor och tjänster direkt:

Standard Wix-planer

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis värd, avsaknad av systemannonsbannrar, gratis domänanslutning;
 • Obegränsad ($ 17 / mo) – 10 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd;
 • Proffs ($ 22 / mo) – integrerade Google Analytics- och statistikinsamlingsverktyg, 2 timmars lagringsutrymme för video;
 • VIP ($ 39 / mo) – professionell logotyp, första prioritetsstöd osv.

Affärs- / e-handelsplaner

Affärs- / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – antagande av online-betalningar;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – affärsutvecklingsverktyg, integrerad e-handelsplattform, specialappar för företagare;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – obegränsad bandbredd, obegränsad videolagringsutrymme, komplett Wix Suite;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som ger högsta funktionalitet och maximal mängd verktyg.

Webbplatsbyggaren är också känd för sina generösa specialerbjudanden. Det har specialrabatter och bonusar (som en gratis domännamn) tillhandahålls regelbundet för att öka kundlojaliteten och uppmuntra nya användare att gå med i systemet. Förresten, Wix har alternativet pengarna-tillbaka-garanti som låter dig få tillbaka de pengar du har investerat i planen. Du kan använda alternativet under 14 dagar sedan köpet.

När det gäller prissättningen är Strikingly och Wix båda måttliga priser. När du jämför systemen kommer du dock att upptäcka att Wix fortfarande har vinnande positioner. Trots att kostnaden för planer som erbjuds av båda webbplatsbyggarna är nästan lika, är alternativen som erbjuds av Wix-redaktören mycket mer omfattande jämfört med dem som tillhandahålls av Strikingly. Detta är för att inte nämna hundratals gratis applikationer plattformen kommer med för att öka webbplatsens prestanda.

Strikingly Wix: Vilken som är bäst för SEO?

Slående mot Wix: Vilken är bäst för SEO?

Slående låter dig fylla i speciella SEO-parametrar för ditt projekt för att säkerställa att det är högt rankat i sökmotorerna. Således kan du fylla i metataggar för separata webbplatssidor såväl som för hela webbplatsen. Dessa inkluderar titlar, beskrivningar och nyckelord. Det är också möjligt att välja och ställa in din webbplatskategori, välja och ställa in favicon, social delning av bild för ditt projekt etc. Vad är viktigt och bekvämt, webbplatsbyggaren ger den detaljerade SEO-checklistan som ger användbara tips om de viktigaste SEO-parametrarna som kräver förbättring för att öka Googles webbplatsrankning.

Slående SEO

För att få tillgång till Strikingly SEO-parametrar, bör du nå inställningsavsnittet som är tillgängligt i instrumentpanelen. Det är här du kommer att stöta på avancerade verktyg som hjälper till att öka din webbplats synlighet. För att göra det kan du lägga till nyckelord i textrubrikerna, aktivera funktionen för Googles verifiering av webbplatsen, tilldela bild-alt-taggar och slutföra andra steg som är ett måste för effektiv SEO-marknadsföring.

Wix är en SEO-vänlig webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa projekt som är väloptimerad för sökmotorerna och därmed är bättre indexerade för att inneha högre positioner. Detta uppnås på grund av användningen av det avancerade SEO Wiz-verktyget, vilket gör det möjligt att ställa in, redigera och ändra viktiga SEO-parametrar. Praktiska steg-för-steg-riktlinjer och tips hjälper dig att minska tiden du investerat i din webbplats SEO-marknadsföring och hålla processen under kontroll.

Tillsammans med SEO Wiz-verktyget kan du välja och integrera speciella widgetar och tillägg som finns tillgängliga på App Market. De gör det möjligt att spåra din webbplatsstatistik och bidrar därmed till bättre projektfrämjande. Dessa inkluderar knappar för återuppringning, e-postdistribution och verktyg för sociala nätverk, onlinekonsult, popup-fönster och marknadsföringsverktyg. Wix möjliggör också att ställa in SEO-parametrar för webbplatser (metataggar på webbsidor, rubriktaggar, Alt-taggar för bilder, omdirigeringsverktyg, ankarlänkar, Google Analytics, webbplatsverifiering etc.) i manuellt läge.

Både slående och Wix säkerställer trevlig SEO-optimering av webbplatser som skapats med dem. Wix kommer dock med det avancerade SEO Wiz-verktyget samt speciella integrerbara widgetar / tillägg. De förenklar processen för webbkampanj, vilket hjälper till att kontrollera / ställa in de måste-ha SEO-parametrar i tid.

Slående mot Wix: Vilken är bättre för webbplatser för små företag

Slående mot Wix: Vilken är bättre för webbplatser för små företag

Slående är ett ganska trevligt val när det gäller utveckling av affärswebbplatser. Systemet möjliggör hantering och redigering av olika typer av affärsprojekt. Webbplatsbyggaren har en omfattande integrerad funktionsuppsättning som gör det möjligt att ladda upp innehåll, ansluta anpassad domän, lägga till nya webbplatsavsnitt och redigera projektdesign. Det finns en möjlighet att integrera medieblock, kontaktformulär, informationsrutor och andra affärselement som är ett måste för denna webbplatstyp.

Om du vill integrera med sociala mediekonton kan du på ett slående sätt ansluta ett socialt flödesavsnitt för att ytterligare ändra det med avseende på dina affärsbehov. Webbplatsbyggaren låter dig också se och analysera din webbplatsstatistik för att spåra antalet användare under en viss tidsperiod, platser de kommer från, sidor de besöker oftare, trafikkällor, populära produkter / tjänster som användare är intresserade av etc. Entreprenörer , som har avsikt att sälja något via webbplatsen, har en möjlighet att ansluta SSL-certifikat till sina projekt för att säkerställa maximal säkerhet och använda e-postmarknadsföringsverktyget för att hålla kontakten med sina kunder.

Wix fungerar bra för att skapa affärswebbplatser, oavsett vilka nischer de hänvisar till. Tjänstens integrerade affärscentrerade funktionalitet kommer särskilt att tilltala annonsörer som har för avsikt att sälja sina verk (handgjorda produkter, bilder, foton, videor etc..) online och tjäna med dem (se levande exempel)

På samma sätt kommer systemet att vara till stor hjälp för ägarna av hotell, kaféer, restauranger, resebyråer och andra företag som innebär interaktion / samarbete med kunder. För att öka effektiviteten och populariteten för sådana projekt gör Wix det möjligt att välja och integrera flera affärswidgets från sin App Market (mat / rum / biljettbeställning, mångsidiga bokningsalternativ). En riktig höjdpunkt för webbplatsbyggaren är dess avancerade Ascend-plattform. Detta är allt-i-ett-uppsättningen affärsverktyg (det finns mer än 20 av dem här) som möjliggör professionell hantering och marknadsföring av affärswebbplatser.

Om du behöver en kvalitetsföretagswebbplats bör valet mellan Strikingly och Wix inte alls vara komplicerat. Wixs uppsättning integrerade affärsfunktioner och verktyg är verkligen imponerande och kraftfull. Det garanterar det bästa resultatet utan allvarlig tid / ansträngning investering, även om du inte är en webbdesign pro.

Vilken är bäst för e-handel – slående eller Wix?

Vilken är bäst för e-handel - slående eller Wix?

Slående eCommerce-plattformen är inte riktigt kraftfull, men den låter dig starta och hantera en liten webbutik. Detta kan göras genom att aktivera motsvarande avsnitt för e-handel för att ytterligare ladda upp / redigera produkter och justera de önskade inställningarna för webbshop. Du kan också nå instrumentpanelen för att testa olika layouter, anpassa hela stilen i din onlinebutik, ställa in betalnings- / leveransparametrar osv..

Påfallande tar inga transaktionsavgifter för inköp / försäljning som görs via sina webbbutiker. Du förväntas göra en standard Stripe / PayPal transaktionsavgift som systemet innebär. Antalet produkter du kommer att kunna sälja såväl som utbudet av tjänster du kommer att använda beror på vilken plan du kommer att prenumerera på. Ju fler funktioner och produkter du behöver – desto mer avancerade (dyr) prenumerationen ska vara.

Wix levererar en verkligt omfattande funktionsuppsättning för e-handelswebbplatsutveckling. Webbbutiksanslutningsfunktion realiseras med hjälp av Wix Store-widgetintegration. Med widgeten kan du skapa flera produktkort och tilltalande showfönster, ställa in / hantera speciella parametrar för webbshop, välja mellan flera e-handelswidgets som finns tillgängliga i den integrerade Wix App Market. Med Wix kan du lika lägga till och sälja både fysiska och digitala produkter, vilket särskilt utvidgar din e-handelspotential (se korrektur). För att öka kundlojaliteten och uppmuntra nya kunder att hantera dig är det möjligt att skapa och erbjuda flera rabatter, bonusar, specialerbjudanden och till och med presentkort.

Dessutom ger Wix tillgång till avancerade analys- och statistikspårningsverktyg, e-postmarknadsförings- / nätverksfunktioner, klientinteraktionsalternativ, omfattande produkthanteringslösningar, betalnings- / leveransalternativ, flera e-handelsmallar och andra funktioner / verktyg som är ett måste för din lilla / medelstora e-handelswebbplats.

När vi talar om e-handelsaspekten är valet av den bästa plattformen uppenbart. Wix är samma webbplatsbyggare som möjliggör effektiv, enkel och bekväm skapande / hanteringsprocess för webbutiker. Förutom det breda utbudet av integrerade e-handelsfunktioner, levererar webbplatsbyggaren också mångsidiga verktyg för marknadsföring av sociala medier och marknadsföring av webbplatser som kommer att bidra till en effektivare marknadsföring av ditt eCommerce-projekt.

Vilken man ska välja för bloggning – påfallande eller Wix?

Vilken man ska välja för bloggning - påfallande eller Wix?

Slående gör det möjligt att starta och hantera en trevlig blogg. Med detta ändamål bör du bara lägga till Bloggsektionen på önskad sida du väljer och börja hantera / anpassa det efter dina behov. Systemet gör det möjligt att lägga till det obegränsade antalet inlägg och infoga mediefiler i var och en av dem för att ge din blogg den nödvändiga funktionaliteten. Det kan vara bilder, citat, sociala bokmärkeselement, videor, uppmaningsknappar och vad inte. Slående och släpp-redigerare gör det möjligt att arrangera och uppdatera ditt blogginnehåll med hänsyn till dina behov. Du kan fritt anpassa dina blogginlägg och aktivera kommentarer / sociala delningsfunktioner vid behov.

Wix bloggplattform är också ganska kraftfull och rik. Webbplatsbyggaren tillåter start och hantering av fullständiga bloggar relaterade till olika nischer. Systemet låter dig lägga till, schemalägga och redigera blogginlägg, skapa flera avsnitt och anpassade flöden, aktivera kommenteringsfunktion, lägga till / tilldela bloggkategorier, sortera ut befintliga publikationer etc. Wix mallsamling har en separat bloggsektion, där du kan välja en lämplig mall för att ytterligare anpassa den efter behov. Dessutom kan du lägga till ett avsnitt om utmärkta inlägg, använda avancerad AMP-teknik, importera den befintliga WordPress-bloggen till Wix, ställa in SEO-parametrar och slutföra ett brett utbud av andra bloggrelaterade uppgifter.

När du väljer från Strikingly och Wix för dina bloggbehov, är det definitivt vettigt att föredra Wix. Webbplatsbyggaren har en kraftfull och funktionsladdad bloggplattform som finns i många funktioner, verktyg och alternativ som krävs för att starta / hantera en personlig eller en affärsblogg. Systemet erbjuder också avancerade blogghanterings- och marknadsföringsverktyg för att effektivt marknadsföra ditt projekt på webben.

Viktiga skillnader mellan slående och Wix

SlåendeWix
Enkel användning:Slående är en lättanvänd webbplatsbyggare, som kommer att tilltala nybörjare och experter på webbdesign. Systemet gör det möjligt att starta / hantera affärswebbplatser, bloggar, målsidor, portföljer och till och med små webbutiker.Wix är ett bra val för nybörjare och experter på webbdesign, även om det kanske inte är lätt att behärska redaktören på en gång. Webbplatsbyggaren erbjuder ett avancerat Wix ADI-verktyg som hjälper till att skapa en ny webbplats från grunden i det automatiserade läget med hjälp av den preliminära inlämnade informationen. Standard Editor möjliggör djupare anpassning av design. Wix är bra för affärswebbplatser, bloggar, portföljer, forum, målsidor och små webbutiker.
Funktionalitet:Systemet är känt för sina enkla designanpassningsalternativ, integrerade blogg- och e-handelsplattformar, integrationsalternativ för sociala medier, marknadsföring, SEO, säkerhets- och statistikspårningsverktyg.Webbplatsbyggaren kommer med avancerad integrerad funktionalitet. Förutom kraftfulla designredigeringsalternativ finns det tillgång till dess rika plattformar för App Market, Wix Corvid och Ascend.
Design:Slående mallsamling är inte rik. Det finns cirka 30 mallar här, men alla är lyhörda, sorterade efter bransch, anpassningsbar och kvalitet.Systemet gör det möjligt att välja mellan mer än 550 gratis branschspecifika mönster som är anpassningsbara och mobilklara som standard.
e-handel:Webbplatsbyggaren låter dig starta och hantera små webbbutiker genom att skapa produktgallerier, justera betalnings- / leveransalternativ, ställa in visningsalternativ för visningsfönster etc..Wix Store tillåter att skapa små och medelstora webbbutiker, vilket ger tillgång till massor av e-handelsverktyg och funktioner.
blogga:Med Slående kan du också lägga till ett bloggsnitt till vilken webbplats du behöver. Det är här du kan ladda upp nya inlägg, redigera befintliga, anpassa layout och bloggdesign i allmänhet, integrera mediefiler etc..Wix-bloggplattform gör det möjligt att starta och hantera bloggar för personlig eller affärsverksamhet med hjälp av systemets avancerade funktionsuppsättning.
Litet företag:Webbplatsbyggaren kan användas för att starta och hantera småföretagsprojekt, integrera nya widgetar och mediefiler, ladda upp nytt innehåll, ställa in SEO / säkerhetsparametrar etc..Systemet är bra för småföretagsprojekt eftersom det kommer med flera företagsspecifika widgetar, avancerad Ascend-plattform, nischmallar och andra affärsrelaterade funktioner.
Prissättning:Påfallande har en gratis plan och tre betalda prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 8 / mo.Wix har en gratis plan och två grupper av prenumerationer för Standard- och Business / eCommerce-webbplatser. Deras kostnad börjar med $ 13 / mo.
SEO:Med påfallande är det möjligt att konfigurera och hantera din webbplats SEO-parametrar för att maximera sina positioner i sökmotorerna.Plattformen gör det möjligt att använda sitt SEO Wiz-verktyg för att förenkla processen för optimering av SEO-webbplatser.
Kundsupport:Informativ kunskapsbas, praktisk checklista för förpublicering, idéforum, livechatt dygnet runtKraftfull Knowledge Base, biljetteringssystem, VIP-support

Jämförelse Slutsats: Vilken som är bättre?

När du väljer mellan Wix och Strikingly, finns det flera aspekter att tänka på. Båda webbplatsbyggarna är inriktade på nybörjare och proffs för webbdesign och båda är tillräckligt laddade för att utveckla professionella projekt. Systemen skiljer sig emellertid fortfarande i sina designanpassningsalternativ och funktionalitet som så småningom påverkar resultatet.

Wix är vinnaren i alla delar av jämförelsen. Webbplatsbyggaren har vunnit popularitet hos miljoner användare runt om i världen och inte förgäves. Detta är en av de mest ansedda, prisvärda och professionella webbplatsbyggarna som finns där och det är definitivt värt att använda om du tänker utforma avancerade projekt.

Slående är en DIY-webbplatsbyggare, som kommer med integrerad blogging och e-handelsfunktioner, App Market, responsiva mallar och flera funktioner som gör det möjligt att skapa alla typer av enkla och komplexa projekt. Wix på sin tur skiljer sig från mängden på grund av det integrerade Wix ADI-verktyget, e-handels- och bloggmotorer, Wix Code-funktionen, Rich App Market och hundratals professionella responsiva mönster. Dessa är de funktioner som gör det till den obestridliga ledaren för den moderna webbdesignnisch.

Slående mot Wix: Vilket är bättre? 5,0

 • Den bästa allt-i-ett-webbplatsbyggaren
 • Wix ADI och Standard Editor
 • Wix Ascend-plattformen
 • Standard / affärsplaner

Besök hemsida wix.com Slående mot Wix: Vilket är bättre? 3,5

 • Out-of-the-box mobiloptimering
 • Integrerad blogg och butiksmotorer
 • Pre-Publicera och SEO checklistor
 • Tre betalda prenumerationer

Besök webbplatsen strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map