Slående vs Squarespace: Vilket är bättre?

Slående mot Squarespace


Strikingly och Squarespace är kända DIY-webbplatsbyggare, som förtjänar särskild uppmärksamhet på grund av deras funktionalitet, omfattande anpassningsbarhet och prisvärdhet. Systemen fungerar bra lika för nybörjare och webbdesignproffs, och erbjuder ett brett utbud av verktyg och funktioner som krävs för att slutföra alla typer av projekt.

Du kan välja någon av dessa webbplatsbyggare om du behöver starta ett kvalitetsprojekt utan någon specifik kodningskompetens eller webbdesignupplevelse. Dessa mångfacetterade plattformar fungerar bra för utveckling av bloggar, portföljer, företagswebbplatser, målsidor och andra typer av projekt. Var och en av dem har dock sin integrerade funktionalitet, prispolicy och designanpassningsalternativ som tilltalar en viss användarkategori. Det är detta som ofta får användare att tveka mellan val av rätt webbbyggnadsverktyg som fungerar bäst för deras webbbyggnadsuppgifter.

Jämförelsediagram för webbplatsbyggare

SlåendeWix
Vår poäng:
Grundad:20122003
Hemsida:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
Bäst för:Företagswebbplatser, små webbutiker, portföljer, bloggarBloggar, webbplatser för småföretag, professionella portföljer, webbutiker
Lätthet:LättMedel
mallar:Begränsat val av gratis responsiva mönsterDussintals gratis responsiva mallar
Teknisk support:Kraftfull kunskapsbas, Pre-Publicer checklista, Idéforum, 24/7 livechatt24/7 Live Chat, E-postsupport, Community Forum, Ticketing System, FAQ-avsnitt
blogga:Inbyggd bloggmotorIntegrerad bloggplattform
SEO-alternativ:Omfattande SEO-alternativAvancerade SEO-parametrar
Prissättning:Gratis till $ 49 / moBörjar från $ 12 / mo
Mer information:Slående recension →Squarespace Review →

Strikingly och Squarespace är värdefulla företrädare för den moderna webbdesignnisch, men alla av dem har något speciellt att erbjuda. Så, vem av dem blir vinnaren av jämförelsen? Vilken tjänst kan ge dig de bästa resultaten i förhållande till de pengar som investerats och krävs? Låt oss ta reda på det nu. Lyckligtvis är det ganska enkelt eftersom de två webbplatsbyggarna är mycket olika

Strikingly Squarespace: Allmän översikt

Strikingly Squarespace: Allmän översikt

Slående är en mångfacetterad molnwebbplatsbyggare, som har vunnit global erkännande på grund av sin enkelhet som inte kompromissar med flexibilitet och funktionalitet. Systemet är ett bra val för alla användare, oavsett deras webbdesignkompetens och kompetensnivå. Du kan använda plattformen för att starta standardprojekt och en-sidiga projekt samt komplexa affärs- / personliga webbplatser.

Webbplatsbyggaren är känd för sin exceptionella enkelhet, som inte äventyrar bekvämligheten och funktionaliteten. På grund av det intuitiva och kodfria gränssnittet kan alla behärska systemet på kortast möjliga tid och utan speciella färdigheter krävs. Samtidigt är det möjligt att infoga önskad HTML / CSS-kod.

Slående redaktör

Webbplatsbyggaren erbjuder enkel och snabb registreringsprocess och det är också ganska lätt att navigera även till de användare som inte har gjort det tidigare. Plattformen stödjer innehållsredigering online, vilket garanterar den största WYSIWYG webbdesignupplevelsen. Det är en annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren.

Påfallande skapades med nybörjars behov i åtanke, vilket förklarar dess enkla designanpassningssätt. Själva utvecklingen av webbplatsen tar inte längre tid än ett par timmar, men den slutliga tiden beror fortfarande på typen och komplexiteten för det projekt du arbetar med..

Squarespace körs nu i sin sjunde version, vilket är mycket mer intuitivt än sina föregångare. Ändå har den fortfarande en liten inlärningskurva som innebär behovet av att investera ansträngning och tid i systemutforskningen.

Squarespace är en ganska komplicerad plattform, särskilt för de användare som inte har haft någon webbdesignupplevelse tidigare. Systemet har emellertid ett logiskt strukturerat och ganska intuitivt gränssnitt, vars minimalistiska design gör processen för systemutforskning och användning något enklare för nybörjare.

Squarespace Editor

Webbplatsbyggaren stöder inline-redigeringsläget, vilket eliminerar behovet av att växla mellan webbplatshanteraren och förhandsgranskningsläget. Oavsett redigeringar du kommer att göra kommer de oundvikligen att visas på skärmen så att du kan se resultatet och fixa felen i tid. När du skapar webbplatsdesign bör du inte oroa dig för att spara backupversionen av projektet som alla ändringar sparas automatiskt.

Men den här funktionen har en nackdel – oförmåga att se den slutliga versionen av webbplatsen före publiceringen. Med andra ord måste du återgå till redigeringsläget för design för att göra nödvändiga redigeringar och sedan publicera projektet igen.

En annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren är dess kraftfulla Style Editor, som är bekväm och lätt att använda för alla. Editorn gör det möjligt att anpassa sidorna på din webbplats, experimentera med objekt, element och avsnitt tillgängliga där. Som ett resultat kommer du att kunna skapa mångsidiga webbsidor, inklusive produktsidor, omslagssida, blogg, gallerier, evenemangs- och indexsidor etc. Som ett resultat får du en multifunktionell webbplats för att täcka hela spektrumet av våra webbbyggnadsbehov.

Slående och fyrkant är två kvalitetswebbplatsbyggare, men den senare slår definitivt konkurrenten när det gäller flexibilitet och funktionalitet. Samtidigt tar det fortfarande ansträngning och tid att behärska Squarespace på grund av dess komplexa instrumentpanel och komplicerade webbutvecklingsprocess.

Strikingly Squarespace: Vilken är lättare att använda?

Slående vs Squarespace: Vilken är lättare att använda?

Slående är en ganska funktionsladdad plattform, som har utvecklats till en kraftfull tjänst sedan skapandet. Systemet används för närvarande för att lansera och hantera moderna personliga och affärswebbplatser, webbbutiker, målsidor och andra projekt som hjälper användarna att effektivt presentera sina tjänster / produkter på ett kompakt och visuellt påverkande sätt.

Det kommer med avancerade e-handels- och bloggmotorer som gör det möjligt att skapa och hantera fullständiga onlinebutiker och bloggar. Dessa funktioner realiseras genom möjligheten att integrera widgetar Simple Store och Simple Blog.

När du arbetar med din webbutikutveckling kommer du att kunna ladda upp och hantera produkter, ställa in betalnings- och leveransparametrar, redigera webbplatsstil, acceptera och hantera beställningar i motsvarande avsnitt Order Order. Detta är också platsen, där du kan spåra inventeringsverktyg, exportera orderdata till CSV-filer för att förenkla bokföring, bearbeta beställningar och slutföra andra åtgärder.

Slående e-handel

Om du tänker lägga till en blogg på din webbplats får du tillgång till följande alternativ: lägg till, uppdatera och publicera, länka till sociala nätverk och andra inlägg publicerade i din blogg, aktivera kommentarfunktionen, infoga mediefiler etc. Bland mediaelement som du kan integrera, det är vettigt att nämna CTA-knappar, bilder, videor, sociala bokmärkeselement och många fler.

Integrerad appmarknad är en annan slående fördel. När du bläddrar i avsnittet kommer du att kunna hitta och välja flera plugins och widgets för din webbplats. Det är här du kommer att stöta på mångsidiga sociala, affärsmässiga, dokumentrelaterade, e-handel och andra applikationer. Om du har kodfärdigheter och har prenumererat på Pro-planen kan du bädda in HTML / CSS / JavaScript i ditt projekt för att ge det extra prestanda.

Slående är också bra på marknadsföringsalternativ. Det kommer med avancerat e-postmarknadsföringsverktyg (även om det är tillgängligt för Pro Plan-användare). Verktyget möjliggör snabb och enkel integration med MailChimp. Dessutom är det möjligt att lägga till användarformulär, kontaktsidor och andra webbplatselement i vissa fält. Sammantaget erbjuder webbplatsbyggaren tillräckligt med verktyg för att bygga ett anmärkningsvärt projekt.

Trots att webbplatsbyggaren är ganska lätt att behärska för alla, erbjuder den fortfarande en imponerande Knowledge Base för alla systemanvändare. Detta kommer särskilt att vara praktiskt för nybörjare som arbetar med plattformen för första gången. En bekväm checklista före publicering hjälper dig att kontrollera alla stadier i webbdesignprocessen innan du går live. Dessutom ger plattformen tillgång till det omfattande community-avsnittet, e-postsupport och livechatt. Här finns även text- / videotutorials, tips och instruktioner om hur man skapar kvalitetsprojekt med Strikingly.

Squarespace riktar både veteran webbutvecklare och nya användare. Det erbjuder både ett DIY-redigeringsgränssnitt och ett avancerat utvecklarläge som låter användare djupt anpassa sina webbplatser med flera sidor.

Squarespace’s funktionsuppsättning är mycket rik. Det har kraftfulla blogg- och e-handelsmotorer, möjlighet att lägga till flera bidragsgivare etc. Systemet erbjuder också omfattande import / exportalternativ, som tillåter import av blogginnehåll från populära plattformar som tumblr, WordPress, Blogger, Posterous och mer. Dessutom kan du importera innehåll från andra typer av webbplatser, inklusive Shopify, BigCartel, SmugMug och mer. Innehållsexport till WordPress är också möjligt här.

Squarespace e-handel

Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja och integrera en mängd widgetar och appar i ditt projekt. Dessa inkluderar tillägg och widgets för e-handelsprojekt, bildgallerier, restauranger och kaféer, Google Analytics, knappar för sociala medier etc. Om du är en aktiv användare av socialt nätverk kan du dela ditt webbplatsinnehåll i populära system som Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp och många fler. Detta möjliggör effektivare och snabbare webbutveckling och marknadsföring.

Squarespace sticker ut från mängden på grund av dess Logo Maker Tool och Acuity Scheduling. Systemet låter dig designa och ladda upp din egen företagslogotyp för att öka företagets popularitet. Du kan välja vilken logotyp som helst och anpassa de viktigaste designinställningarna för att skapa en one-of-a-kind logotyp. På tal om online kalender gör webbplatsbyggaren det möjligt att integrera den på din webbplats för att hålla användarna medvetna om nyheter, händelser, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information relaterad till ditt företag.

Squarespace logotyp tillverkare

Andra funktioner som gör Squarespace till ett av de mest imponerande systemen i webbdesignnisch omfattar Google Maps inbäddning, SEO-verktyg, e-postmarknadsföring, Team Cooperation-möjligheter etc. Systemet integreras också med Unfold, som är ett avancerat verktygssätt för berättelser, vilket gör det möjligt att skapa och publicera engagerande berättelser för Snapchat och sociala nätverk.

Systemet erbjuder praktiska kundsupportalternativ för att vänja sig med webbplatsbyggaren och börja arbeta med den. Det finns en möjlighet att komma i kontakt med supportteamet via 24-timmars livechatt, skicka e-postförfrågningar, bläddra i extra källor som lektionsresurser eller communityforum med flera videor, artiklar och vanliga frågor som förenklar processen att arbeta med systemet. Webbplatsbyggaren erbjuder dessutom biljetteringssystem med rund klick, möjlighet att delta i webbseminarier samt tillgång till hjälpcentret med flera riktlinjer och workshops.

Den viktigaste skillnaden mellan Slående och fyrkant är att det första systemet är en fullständig webbplatsbyggare med ett intuitivt gränssnitt, vilket gör det bra för nybörjare. Squarespace är i sin tur ett sofistikerat CMS som lämnar mycket utrymme för anpassning och tillväxt men det krävs mycket mer erfarenhet för att anpassa en webbplats korrekt. Det är fortfarande upp till dig att välja systemet som fungerar bäst för dina individuella behov och krav på webbdesign.

Strikingly vs Squarespace: Design och flexibilitet

Strikingly vs Squarespace: Design och flexibilitet

Slående erbjuder en samling av 29 moderna produktcentrerade mallar. Dessa kan bytas: när du har publicerat din webbplats kan du gå tillbaka till biblioteket och välja ett annat tema.

Den goda nyheten är att ändra mallen kommer att bevara all data från din sida. Varje slående mall har en ‘block’ innehållsstruktur, så innehåll kan enkelt överföras mellan mallarna.

Slående teman är alla lyhörda och 100% anpassningsbara. Använd förhandsvisningsalternativet för mobil / surfplatta för att se hur din webbplats ser ut på mindre skärmar. För att underlätta sökningen är de indelade i kategorier baserade på ämnen de är relaterade till. Några av de mest populära teman inkluderar personliga, företag, blogg, butik, portfölj och startmallar. Om du är en Pro Plan-prenumerant ger systemet en möjlighet att lägga till endast funktioner för mobil, till exempel klick-till-text, klicka för att ringa osv..

Slående mall

Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess high end Template Switcher-verktyg som låter dig text och utforska teman du är intresserad av utan innehållsförlust och begränsningar. En bekväm förhandsgranskningsfunktion tillåter i sin tur att se resultatet av webbdesignprocessen pågår innan du bestämmer dig för att publicera den. Användare med kodkod kan infoga anpassade koder på sina sidfot och sidhuvud, men de måste uppgradera till Pro-planen för att göra det. CSS-kodredigering är inte heller tillåten här. Detta betyder att Strikingly inte garanterar omfattande designfrihetsanpassning, men det låter dig ge ditt projekt en touch av anpassning.

Squarespace mallar passar också till alla skärmstorlekar. Deras samling är större än Strikingly – det finns cirka fyrtio teman här, några skapade i samarbetemed några av världens mest inflytelserika människor’. Du kan när som helst byta utan att tappa ditt innehåll.

Fyrkantens teman har modernt utseende och de är känsliga i naturen. De flesta av dem har unika mobilkonstruktioner som automatiskt anpassas till alla skärmupplösningar och storlekar. Den här funktionen kallas “mobilstil” -design och är som standard aktiverad när du börjar arbeta med din mallanpassning. Om du inte behöver den här funktionen kan du dock inaktivera den när som helst. Om du vill titta på hur ditt projekt ser ut på mobila enheter kan du aktivera Device View-funktionen på kontrollpanelen på din webbplats.

En annan designrelaterad höjdpunkt i systemet är dess integrerade Cover Page Builder. Det gör det möjligt att skapa imponerande omslagssidor för alla projekt du arbetar med. Det du behöver för att designa en fantastisk omslagssida är att fylla den med innehållsblock efter eget val, lägga till affärsrelaterat innehåll, infoga mediefiler, redigera webbplatsinställningar etc. Affärsabonnemang låter dig dessutom redigera webbsidor med CSS / HTML kodredigering för att få en verkligt unik webbdesign.

När det gäller designanpassning och flexibilitet, Squarespace är den tydliga vinnaren här. Webbplatsbyggaren rymmer inställningar och element som gör det möjligt att skapa one-of-a-kind webbdesign. Det erbjuder också fler mallar som har professionellt utseende och som svarar som standard. Till skillnad från Squarespace är anpassningsalternativ för slående design inte så mångsidiga.

Strikingly Squarespace: Allmän prissättning jämförelse

Strikingly Squarespace: Allmän prissättning jämförelse

Slående prissättningen är överkomlig och mångsidig. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att testa systemets funktionalitet och öva dina färdigheter genom att använda dess gratis plan. Det är tillgängligt under obegränsat tidsintervall. Så snart du ser till att systemet uppfyller ditt behov och du vill starta ett projekt med det kan du uppgradera till ett av dess betalda prenumerationer. För närvarande erbjuder webbplatsbyggaren tre av dem:

Slående priser

 • Begränsad ($ 8 / mo faktureras årligen) – 2 begränsade webbplatser, anpassat domännamn, 1 GB hårddiskutrymme per webbplats, 50 GB månatlig bandbredd, gratis domän, obegränsad gratis webbplatser, enkel webbutik (5 produkter per webbplats), 24/7 support;
 • Proffs ($ 16 / mo faktureras årligen) – anpassat domännamn, 3 pro-webbplatser, 3 GB lagringsutrymme per webbplats, enkel butik (300 produkter per webbplats), obegränsade gratiswebbplatser, frånvaro av systemannonsbannern, HTML / CSS / JavaScript-inbäddning, anpassad teckensnittöverföring, obegränsad bandbredd, slående App Store-åtkomst, lösenordsskydd;
 • VIP ($ 49 / mo faktureras årligen) – enkel butik (500 produkter per webbplats), prioriterad kundservice, 10 GB lagringsutrymme per webbplats, nyhetsbrev (2000 kontakter per månad), kontohantering, engelsk telefonsupport.

Alla påfallande planer skiljer sig med avseende på deras integrerade funktionalitet, villkor och tjänster inkluderade. Oavsett vilket prenumeration du vill välja kommer du att kunna testa dess funktionsuppsättning under de gratis testerna, som sträcker sig över 14 dagar. Webbplatsbyggaren gör det dessutom möjligt att använda sina rabatter som införs regelbundet så att du sparar stort. Detta blir möjligt om du betalar en engångsbetalning för en plan som varar i 2, 5 eller 10 år. Om du tänker köpa ett slående domännamn kommer det att kosta dig $ 24,95 per år. Kostnaden för domännamnet som medföljer e-postmeddelandet, kommer att vara något högre och utgör $ 25 per år.

Squarespace prissättningsalternativ är mer mångsidiga jämfört med påfallande. Webbplatsbyggaren är rimligt prissatt, även om den inte har en gratis plan. Istället tillåter det att testa systemets funktionalitet under den 14-dagars gratisversionen. När du uppgraderar till betalda planer kan du välja mellan de som är avsedda för standardwebbplatser och för webbutiker. Titta på listan med standardplaner nu:

Kvadratmåns prissättning

 • Personlig ($ 12 / mo) – 20 webbsidor, 3% försäljningstransaktionsavgift, gratis anpassat domännamn;
 • Företag ($ 18 / mo) – obegränsad webbsidor, 2% försäljningsavgift, AdWords-kredit;
 • Grundläggande ($ 26 / mo) – obegränsat antal produkter att sälja, obegränsad mängd lagring och bandbredd, integrerade redovisningsalternativ;
 • Avancerad ($ 40 / mo) – etikettutskrift, leverans av realtidstransporter, övergivna kassan.

Alla Squarespace-prenumerationer har gratis värd och domännamn. Om du redan har en domän har du möjlighet att utse den till Squarespace och justera de inställningar som krävs.

Vid jämförelse av prissättningsalternativ för Strikingly och Squarespace bör vi erkänna att den senare webbplatsbyggaren är mer rimligt prissatt. Trots att Strikingly har en gratis plan är dess prisalternativ mindre mångsidiga och funktionsbelastade jämfört med de som erbjuds av Squarespace. Dessutom gör Squarespace det möjligt att välja mellan standard- och e-handelsabonnemang beroende på dina inställningar för webbdesign.

Strikingly Squarespace: Vilken som är bäst för SEO?

Slående vs Squarespace: Vilken är bäst för SEO?

Slående levererar extensite SEO-alternativ. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att fylla i SEP-parametrarna på webbplatsen för bättre projektrankning i sökmotorerna. Bland inställningarna som du kan fylla i är det vettigt att anskaffa metataggar för alla sidor på din webbplats och för hela projektet. Dessutom kan du välja och ställa in lämplig webbplatskategori, lämplig favorit, social delningsbild för din webbplats och andra konfigurationer som är ett måste för din webbplats Sökmotoroptimering. Nybörjare kommer säkert att uppskatta möjligheten att bläddra i SEO-checklistan, vilket gör det möjligt att kontrollera om du har fyllt i alla parametrar ordentligt innan du går live med ditt projekt.

Squarespace SEO-funktioner är också på en värdig nivå. Systemet ger åtkomst till de grundläggande inställningarna för produktsidor (om du driver en webbutik) eller bloggsektioner. I motsats till påfallande och massor av andra standard webbplatsbyggare, Squarespace väljer automatiskt och använder namnet på en produkt eller en postrubrik som SEO-titel på en webbplats. Det är förresten omöjligt att manuellt redigera den om du vill göra en annan titel. Detsamma handlar om din webbplats titel som också kommer att visas på alla webbplatser. En märkbar höjdpunkt för webbplatsbyggaren är att den låter dig dölja webbplatsen från indexeringen av sökmotorerna, oavsett vilka skäl du måste göra. Lägg bara till “noindex” -taggen på den webbsida som du vill dölja från indexeringen. Det är allt.

När det gäller SEO-alternativ är Squarespace också ledande. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att inte bara fylla i alla nödvändiga parametrar för korrekt sökmotoroptimering av ditt projekt, utan också att tillåta / avvisa indexering av vissa webbplatssidor. Detta är avgörande för projekt som fortfarande är under uppbyggnad.

Slående vs Squarespace: Vilken som är bättre för webbplatser för små företag

Slående vs Squarespace: Vilken som är bättre för webbplatser för små företag

Slående fungerar ganska bra för utveckling av webbplatser för små företag. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att redigera och hantera olika affärsprojekt med avseende på dina webbdesignkrav och speciella behov. På grund av plattformens omfattande integrerade funktionalitet kan alla användare starta affärsprojekt, ladda upp / hantera / uppdatera innehåll, lägga till / ändra nya sektioner, ansluta domännamn, anpassa design etc..

Dessutom är det möjligt att integrera kontaktformulär, medieblock, informationsrutor, sociala medieelement och annat innehåll, vilket bidrar till bättre prestanda och utveckling av din webbplats för små företag. Det är också möjligt att ansluta sociala mediekonton här. Du kan göra det genom att integrera ett socialt flödesavsnitt i projektet för att ytterligare modifiera det i enlighet med din webbutvecklingsbehov.

Webbplatsbyggaren låter dig kontrollera och analysera webbplatsstatistik för att kontrollera parametrarna som påverkar ditt projekt. Dessa inkluderar antalet besökare på webbplatsen, de stora trafikkällorna, platser som användare kommer från, ofta besökta webbsidor, de mest populära tjänsterna och produkterna. Dessutom kan användare ansluta SSL-certifikat till sina webbplatser för att se till att de är helt säkra för att surfa en ytterligare kampanj.

Squarespace är ett perfekt val för professionell utveckling av webbplatser för små företag. Webbplatsbyggaren levererar ett brett spektrum av verktyg och funktioner som gör det möjligt för företagare att starta och effektivt marknadsföra sina projekt (se verkliga exempel). Systemet levereras med flera widgetar och tillägg, där integration kan förbättra din företags webbplats prestanda. Dessutom är det möjligt att använda e-postmarknadsföringsverktyg, sociala medierintegrationer och statistikspårningsalternativ. Med Squarespace kan du skapa din webbplatslogotyp, bädda in Google Maps, onlinekalender och andra måste-ha affärsverktyg.

Webbplatsbyggarens verkliga höjdpunkt är dess Acuity Scheduling-plattform. Detta är schemaläggningssystemet för online-möten, som fungerar som ett användbart verktyg för företagare som är villiga att marknadsföra sina projekt. Plattformen gör det möjligt att slutföra försäljningen genom att hålla kontakten med kunderna när det behövs.

När du väljer mellan Slående och fyrkant för din affärsutveckling webbplats, Det är definitivt vettigt att föredra Squarespace. Webbplatsbyggaren har ett brett spektrum av verktyg och funktioner som är avsedda för skapande och hantering av affärsprojekt, inklusive flera integrerade widgetar, Acuity Scheduling-plattform, Google Maps och alternativ för kommentarsystem för inbäddning, onlinekalender och många fler.

Vilken är bäst för e-handel – slående eller Wix?

Vilken är bäst för e-handel - slående eller Wix?

Slående kan inte skryta med en kraftfull e-handelsmotor, men det gör det fortfarande möjligt att starta och hantera små onlinebutiker. För att aktivera funktionen bör du initialt aktivera de e-handelsavsnitt som finns tillgängliga i instrumentpanelen på din webbplats och sedan ladda upp produkter du planerar att erbjuda till salu där. För att ge showfönstret den nödvändiga designen är du välkommen att anpassa och redigera produktkatalogen samt utforma den totala webbutikens layout och stil. Här är också möjligt att ställa in leverans- / betalningsparametrar. När du startar en webbshop med Strikingly, kom ihåg att webbplatsbyggaren inte tar ut några transaktionsavgifter för försäljningen med systemet. Det är också viktigt att understryka att antalet produkter och utbudet av tjänster du kommer att få tillgång till kommer att bero på prenumerationen du kommer att uppgradera till.

Squarespace är ett bra val när det gäller e-handelswebbplatsutveckling. Systemet är inriktat på att skapa små / medelstora webbbutiker och det ger också ett brett utbud av verktyg / funktioner som krävs för att starta och hantera en värdig och fullständig e-handelswebbplats. Funktionaliteten du kommer att behöva när du använder Squarespace beror också på vilken prenumerationstyp du kommer att gå till. Webbplatsbyggaren har en separat grupp planer avsedda för e-handelsprojekt. Alla av dem gör det dock möjligt att ansluta ett gratis SSL-certifikat till din webbutik, integrera en kundvagn i valfri sida, skapa / ändra produktlistor, lägga till bilder, tilldela produktkategorier, justera SKU och betalningsalternativ, implementera kundlojalitetsalternativ, integrera sociala mediekonton, bädda in Google Maps och kommentera alternativ etc. Webbbutiksägare kan också integrera onlinekalendrar i sina projekt och ansluta SSL-certifikat för den förbättrade webbshop / betalningssäkerheten. Om du planerar att arbeta i din webbutik med ett team av medarbetare är det också möjligt att lägga till flera bidragsgivare till samma konto.

Om du har rätt till att starta en webbutik och inte kan välja mellan Strikingly och Squarespace, det är vettigt att föredra Squarespace. Webbplatsbyggaren ger ett omfattande urval av e-handelsrelaterade funktioner, verktyg, integrationer, produkthantering och statistikspårningsalternativ. Det här är mer än tillräckligt för att skapa och hantera en funktionsbelastad onlinebutik.

[rå]

Vilken man ska välja för bloggning – påfallande eller fyrkantigt?

Vilken man ska välja för bloggning - påfallande eller fyrkantigt?

Slående möjliggör utveckling och vidarehantering av en ganska fin blogg. För att göra detta bör du lägga till motsvarande bloggsektion till den valda webbsidan och fortsätta med anpassningen. Genom att använda webbplatsbyggaren kan du lägga till och redigera valfritt antal blogginlägg, infoga mediefiler i dem, lägga till bilder, sociala bokmärkeselement, videor, CTA-knappar och andra bloggrelaterade element. Webbplatsbyggaren har en praktisk drag-and-drop-redigerare, som gör det möjligt att starta och uppdatera ditt blogginnehåll när det behövs. Du kan också aktivera funktioner för social delning / kommentering, om det behövs.

Squarespace bloggmotorn är ganska kraftfull och det gör det möjligt att skapa / anpassa en kvalitetsfunktionell blogg (ta en titt på riktiga bloggar drivs av Squarespace). Detta är vad du kan göra för att ge den nödvändig design och funktionalitet: lägg till geolokaliseringstaggar, aktivera trackbacks, RSS-flöde och kommentarer, använd iTunes-taggning etc. Webbplatsbyggaren gör det också möjligt att importera en blogg från Tumblr eller WordPress. Om du har konton i sociala nätverk kan du integrera dem i din blogg för att meddela dina läsare om uppdateringar, nyheter och annan viktig information du vill att de ska veta.

Således gör både Strikingly och Squarespace det möjligt att starta och hantera funktionsbelastade bloggar. Valet bör bero på den bloggstorlek och funktionalitet du förväntar dig. Om du syftar till att skapa en fullständig blogg är det vettigt att välja Squarespace som en mer funktionell och nischfokuserad plattform.

Strikingly vs Squarespace: General Comparison Chart

SlåendeSquarespace
Enkel användning:Slående är en lättanvänd webbplatsbyggare, som kommer att tilltala nybörjare och experter på webbdesign. Systemet gör det möjligt att starta / hantera affärswebbplatser, bloggar, målsidor, portföljer och till och med små webbutiker.Squarespace är en enkel webbplatsbyggare med dra-och-släpp-redigeraren. Systemet fungerar bra för användare med olika webbdesignbakgrund, vilket gör det möjligt att starta bloggar, affärsprojekt, webbutiker, målsidor etc..
Funktionalitet:Systemet är känt för sina enkla designanpassningsalternativ, integrerade blogg- och e-handelsplattformar, integrationsalternativ för sociala medier, marknadsföring, SEO, säkerhets- och statistikspårningsverktyg.Webbplatsbyggaren har en bekväm WYSIWYG-redigerare, inbyggda blogg- och e-handelsmotorer, Cover Page Builder, Logo Maker, sociala integrationer, avancerad marknadsföring, SEO, statistikspårningsverktyg samt inbäddningsfunktioner i Google Maps och kraftfull Acuity Scheduling-plattform.
Design:Mallsamlingen för systemet är inte rik. Det finns cirka 30 mallar här, men alla är lyhörda, nischspecifika, anpassningsbara och kvalitet.Squarespace mallkollektion är inte rikt rik, men designen är lyhörda och kvalitet. De gör det möjligt att starta olika typer av projekt, som är professionella och helt anpassningsbara.
e-handel:Webbplatsbyggaren låter dig starta och hantera små onlinebutiker genom att skapa / uppdatera produktgallerier, justera betalnings- / leveransalternativ, ställa in visningsparametrar för fönstret osv..Squarespace eCommerce-motor gör det möjligt att starta och hantera små och medelstora webbbutiker genom att ställa in deras avgörande parametrar.
blogga:Med Slående kan du också lägga till ett bloggsnitt till vilken sida du behöver. Det är här du kan ladda upp nya inlägg, redigera befintliga, anpassa layout och bloggdesign i allmänhet, integrera mediefiler etc..Med Squarespace kan du också skapa en kvalitetsblogg. Det är upp till dig att uppdatera det med nya inlägg när det behövs samt att anpassa dess design baserat på dina projektpreferenser.
Litet företag:Webbplatsbyggaren kan användas för att starta och hantera småföretagsprojekt, integrera nya widgetar och mediefiler, ladda upp nytt innehåll, ställa in SEO / säkerhetsparametrar etc..Plattformen är ett bra val för webbplatser för små företag. Det gör det möjligt att integrera flera affärswidgets, mediefiler, Acuity Platform samt användbara e-postmarknadsförings- och statistikspårningsverktyg.
Prissättning:Påfallande har ett gratisabonnemang och tre betalade planer. Deras kostnad börjar med $ 8 / mo.Squarespace har en 14-dagars gratis testversion och flera prissättningsplaner för standardwebbplatser och e-handelswebbplatser. Deras kostnad börjar med $ 12 / mo.
SEO:Med påfallande är det möjligt att ställa in SEO-parametrar för webbplatsen för att öka sina positioner i sökmotorerna.Squarespace är en SEO-vänlig webbplatsbyggare. Bortsett från att låta dig fylla i de viktigaste SEO-parametrarna för bättre marknadsföring av projekt, gör det också möjligt att dölja din webbplats eller dess sidor från att indexera av sökmotorerna.
Kundsupport:Informativ kunskapsbas, praktisk checklista för förpublicering, idéforum, livechatt dygnet runt24/7 livechatt, FAQ-avsnitt, Ticketsystem, E-poststöd, Community Forum

Jämförelse Slutsats: Vilken som är bättre?

Strikingly och Squarespace är båda fullständiga webbplatsbyggare som finns i överflöd av alternativ och verktyg som används för att starta och hantera professionella projekt. Var och en av dem har emellertid något speciellt att erbjuda sina användare, vilket avslöjar systemens verkliga implikationer.

Medan Strikingly huvudsakligen fungerar bra för att bygga bloggar, målsidor och små webbutiker, Squarespace fungerar som ett fullständigt innehållshanteringssystem. Det kan användas effektivt för att starta och effektivt hantera funktionsladdade webbplatser för små företag, onlinebutiker och professionella portföljer. Webbplatsbyggaren levererar ett brett spektrum av funktioner, tjänster och verktyg som behövs för att skapa och marknadsföra alla typer av projekt. Dess anpassningsalternativ för avancerad design tillsammans med avancerade affärsverktyg säkerställer kvalitetsresultat utan att kompromissa med användarvänlighet. Dessa funktioner gör plattformen till ett bra val för alla användarkategorier, oavsett deras webbdesignbakgrund.

Slående vs Squarespace: Vilket är bättre? 4,5

 • Fullständig webbplats byggare
 • Acuity schemaläggningsplattform
 • Prisvärd prissättning
 • Fäll ut – berättarverktyg

Besök webbplatsen squarespace.com Slående vs Squarespace: Vilket är bättre? 3,5

 • Out-of-the-box mobiloptimering
 • Blogg- och e-handelsmotorer
 • Pre-publicera och SEO checklistor
 • Måttlig prissättningspolicy

Besök webbplatsen strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map