Webflowalternativ

Webflowalternativ


WebFlow – är en känd plattform som riktar sig till professionella webbdesigners och utvecklare. Systemet tillhandahåller en omfattande funktionsuppsättning, som omfattar flera alternativ för redigering och designanpassning, kraftfulla integrationer, tillägg och webbkampanjverktyg.

Vad du dock bör veta är att tjänsten har en komplex struktur och webbdesignverktyg som kan verka ganska förvirrande och komplicerade för nybörjare som saknar teknisk kompetens och webbdesignbakgrund. I detta avseende liknar Webflow något innehållshanteringssystemet som kräver djupare medvetenhet om nyanser i webbdesign. Av just denna anledning börjar många användare leta efter enklare webbflödesalternativ utformade för människor utan webbutveckling eller kodningskompetens.

Oavsett orsakerna till att du letar efter ett lämpligt webbflödesalternativ är det ett måste att vara medveten om de tjänster som kan vara ett trevligt ersättare för denna plattform. Det beror på att du måste ta reda på de starka och svaga punkterna i varje system som du kan använda för din webbplatsutvecklingsprocess.

Bästa webbflödesalternativ

Anta att du har beslutat att byta från Webflow till ett enklare och mer intuitivt alternativ, som kommer att omfatta flexibilitet, avancerad funktionalitet och prisvärdhet. Vilken tjänst fungerar bättre för detta ändamål? Vilken av dem kan tillhandahålla den uttömmande funktionen som täcker den rådande mängden webbutvecklingsbehov?

I denna forskning har vi undersökt de mest populära plattformarna du kan använda istället för Webflow, beroende på vilka webbdesignuppgifter du har angett. Således kommer vi att granska allt-i-ett-lösningar såväl som specialiserade system för att identifiera deras fallgropar såväl som viktiga funktioner som gör dessa plattformar till de bästa webbflödesersättningarna.

1. Wix

Wix hemsida

Wix – är det bästa alternativet till Webflow. Det har gjort ett fantastiskt namn för sig själv som skryter miljoner vackra webbplatser på den globala webben. Det har visat sig vara ett enkelt och effektivt webbplatsbyggnadsverktyg för användare utan kodning eller webbdesignbakgrund.

Wix levererar tillräckligt med flexibilitet för att hantera alla typer av webbplatser. Användare kan dra nytta av ett intuitivt gränssnitt och redigeringsverktyg förutom ett stort urval av mobiloptimerade mallar, en enorm samling widgets och tillägg, integrationsfunktioner och mer.

Vilka typer av webbplatser är Wix bra för?

Wix låter dig bygga bokstavligen alla typer av webbplatser. Det levererar ett oändligt urval av färdiga mallar från över 70 olika kategorier inklusive e-handel, bloggar, affärssidor osv..

Du kan använda plattformen för att skapa professionella portföljer med högkvalitativa bilder som säkert kommer att uppmärksamma potentiella kunder. Wix är ett bra alternativ för målsidor eller webbplatser med en sida. Plattformen har tillräckligt med e-handelsfunktioner för att bygga, hantera och marknadsföra en medium digital butik. En AI-baserad programvara gör byggprocessen ännu enklare. Den ställer användaren flera enkla frågor och skapar en anpassad mall baserad på svar och preferenser.

Wix har en fantastisk bloggfunktion för dig som vill tala volymer på den globala webben. Användare kan skapa en kraftfull bloggplattform och implementera tillgängliga SEO-inställningar för att nå en bredare publik och få webbplatsen till högre sökmotorranger.

Varför Wix är ett bättre alternativ till webbflöde?

Plattformen levererar ett stort urval av praktiska funktioner ur lådan utöver dess enkelhet:

 • Enkla redigeringsverktyg – Wix var designad för nybörjare. Det innebär att du kan bygga och publicera alla typer av webbplatser inom ett par timmar utan speciella färdigheter tack vare WYSIWYG webbplatsredigerare. Det låter dig ta kontroll över varje byggprocess samt lägga till innehåll och mediefiler med en dra-och-släpp-funktion.
 • Mobiloptimerade mallar – Ett urval av mobilvänliga mallar är tillgängliga för användare. En användare bör bara välja ett tema från en viss kategori och börja redigera.
 • Wix ADI – Artificiell intelligens gör processen för webbplatsbyggnad enklare än någonsin tidigare. Wix ADI-verktyget väljer en mall och organiserar innehållet i enlighet med dina preferenser och mål.
 • Design – Wix gör det enkelt att integrera ytterligare verktyg som visuella effekter. Dessutom kan du experimentera med Wix-koden om du har åtminstone grundläggande kodfärdigheter för att komma med en unik webbplatsdesign och sticker ut från konkurrenter.
 • Flexibilitet och funktioner – Plattformen har en egen App Store med oändliga widgetar och tillägg från e-handels- och SEO-funktioner som SEO Wizard som kommer att erbjuda den ultimata SEO-panelen för just din webbplats till kraftfulla blogg- och marknadsföringsverktyg.

Wix har en gratis plan som är bra för att testa systemet. Det kommer att vara praktiskt när du vill kontrollera alla tillgängliga verktyg gratis. Det räcker dock inte med att bygga en solid webbplats. Du bör börja med en Combo-anläggning för $ 8,50 per månad. Det betalade paketet har ett gratis domännamn som redan ingår i priset förutom en värd, SSL-säkerhet, kundsupport och mer.

Prova Wix nu

2. WordPress

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är den mest lämpliga lösningen om du vill använda CMS istället Webflow. Detta är det världs-populära kraftfulla Content Management System, som inte kräver någon presentation på grund av dess flexibilitet, avancerade designanpassningsverktyg och omfattande integrationsalternativ.

Tjänsten täcker ett brett spektrum av webbdesignbehov, som ger en rik funktionsuppsättning, imponerande djup av anpassning av webbplatsen och överflöd av plugins som gör det möjligt att avslöja dess funktionalitet till fördel.

Vilka typer av webbplatser är WordPress bra för?

Bortsett från högkvalitativa och funktionella bloggar, som är den stora WordPress-specialiseringen, kan du också starta företagswebbplatser, målsidor, portföljer, webbportaler och till och med e-handelswebbplatser med WordPress. Egentligen, oavsett vilken typ av webbplats du behöver, hittar du ett tillägg, ett plugin eller ett tillägg för att uppnå detta mål.

Antalet tillägg fortsätter att öka, medan själva systemet uppdateras regelbundet för att ha integrationsalternativ, funktionalitet, flexibilitet och anpassningsfrihet. Alla WordPress-baserade projekt är SEO-optimerade, vilket innebär att deras chanser att rangordna högt i sökmotorerna är ganska höga.

Varför är WordPress ett bättre alternativ till webbflöde?

Systemet sticker ut från mängden på grund av dess fantastiska funktionsuppsättning och integrationsalternativ för avancerade funktioner. Låt oss titta på några av dem nu:

 • Värd för värd – Systemet erbjuder inte integrerad värd än det gör det möjligt att välja vilken webbhotell du vill välja. Det är upp till dig att bestämma vilken plattform du kan anförtro till din webbplats. På samma sätt är det upp till dig att välja det önskade domännamnet för ditt projekt för att markera din webbplats och varumärkes popularitet. Förresten, processen att plocka en domän och installera en webbplats på den webbhotell du väljer är snabb och problemfri.
 • Plugin Integration – WordPress gör det möjligt att välja mellan massor av plugins för kvalitet för extra webbplatsprestanda och marknadsföring. När du surfar på webben kan du komma över plugins för SEO-optimering, skydd mot skräppost, e-handelsanvändning, webbplatskarta, titelomvandling och många fler. Valet beror intuitivt på din webbplats typ och specialisering.
 • Integrerad kodredigerare – Erfaren användare kan arbeta med HTML-, PHP- och CSS-koder och bädda in dem i sina projekt för maximal prestanda. Detta är det bästa sättet att anpassa din webbplats djupt, integrera innehållsblock eller widgetar, ersätta befintliga kommentarer med externa appar och vad inte.
 • mallar – WordPress-mallkollektionen är fantastisk och den omfattar för närvarande tusentals teman som finns tillgängliga i systemet och på webben. Designerna är gratis och betalade och det är bara upp till dig att göra rätt val.
 • Kraftfull gemenskap – WordPress har en av de mest fantastiska, omfattande och stödjande samhällen där ute som kommer att ge dig all slags hjälp som behövs för att starta, hantera och marknadsföra ett kvalitetsprojekt.

WordPress är ett helt gratis system. Detta innebär att du kan ladda ner och installera det utan kostnad. Tänk dock på att du inte går utan att köpa plugins, mallar, domännamn och webbhotell. Kostnaden för dessa element skiljer sig åt när det gäller värdleverantören och planen du kommer att gå för (Bluehost är det bästa alternativet här, den billigaste planen utgör endast $ 3,95 / mo), komplexiteten hos de design du väljer (betalda planer kostar dig från $ 25 och upp till $ 300), domännamnet och andra viktiga parametrar.

Prova WordPress nu

3. Shopify

Shopify eCommerce-programvara

Shopify – är bättre än Webflow om du väljer en e-handelswebbplats. Systemet är ett rimligt val för användare som vill starta egna onlinebutiker för att sälja digitala eller fysiska produkter.

Med Shopify får du tillgång till ett brett spektrum av funktioner och verktyg som behövs för att starta, hantera, uppdatera och marknadsföra en fullständig e-handelswebbplats. Programvaran låter dig starta en funktionsbelastad webbbutik med hundratals produkter som listas i nischkollektionerna och ett stort antal marknadsförings- och webbkampanjverktyg. Plattformen låter dig justera leverans-, beskattnings- och betalningsparametrar och säkerställa största säkerhet i alla steg i shoppingprocessen.

Vilka typer av webbplatser är Shopify bra för?

Den enda typen av webbplats som du effektivt kan lansera och hantera med Shopify är en onlinebutik. Det är inget dåligt med det. Det handlar om den specifika nischspecialiseringen av plattformen, som byggdes med inriktning på e-handel webbdesign i åtanke.

När du arbetar med Shopify kan du skapa en storskalig onlinebutik, om inte ens en stormarknad. Det är här där du kan sälja olika typer av produkter (både fysiska och digitala), skapa och organisera imponerande produktgallerier med flera parametrar tilldelade dem, ställa in designanpassningskriterier, marknadsförings- och marknadsföringsegenskaper etc..

Varför är Shopify ett bättre alternativ till webbflöde?

Shopify utmärker sig med funktionalitet. Plattformen levererar en fantastisk uppsättning funktioner som täcker ett brett utbud av marknadsföring, marknadsföring av webbplatser och shopping. Här är funktionslistan som gör att Shopify råder över sina konkurrenter:

 • Kraftfulla integrations- och synkroniseringsalternativ – Systemet synkroniserar och integrerar effektivt med tredjepartsapplikationer och tillägg (dessa inkluderar Quickbooks, Xero, Amazon Marketplace, eBay och mer).
 • Inställningar för produktvisning – Det är upp till dig att skapa och lägga till produktgallerier, justera visningsalternativ, tilldela egenskaper till dem, använda CSV-filens import / exportfunktion, skapa show windows etc. Shopify erbjuder också funktionen Augmented Reality, som ger 3D-bilder av erbjudna produkter till salu, därmed avbildar deras speciella egenskaper i detaljer och bidrar till förbättrad användarunderhållning.
 • e-handelsspecifika funktioner – Programvaran gör det möjligt att ställa in och hantera e-handelsfunktioner. Dessa inkluderar flerkanalsstöd (handelsplattformar, konton för sociala nätverk), återhämtning av kassan, SSL-certifiering, skydd mot bedrägeri för personlig information och betalningsinfo, introduktion av butikskod, flerspråkig support.
 • Marknadsfunktioner – Med Shopify kan du använda flera marknadsföringsverktyg som bidrar till den effektiva försäljningsprocessen. Dessa inkluderar POS-programvara, möjlighet att se och sortera kundprofiler, besöka och välja appar och tillägg från Shopify App Store, utnyttja Shopify Ping mobilapp för att kunna hantera din webbutik från vilken plats som helst, alternativ som låter dig införa rabatter och specialerbjudanden, dynamisk kassaförfarande samt avancerade detaljhandelsfunktioner. Programvaran erbjuder också den helt nya Shopify Tap & Chip Reader – marknadsföringsfunktionen som gör det möjligt att göra ”tryck” -betalningar via Google-appar eller Apple Pay.

Shopify har en kostnadsfri rättegång som sträcker sig över 14 dagar. Så snart testperioden är slut kan du uppgradera till en av de betalda prenumerationerna – Lite, Basic Shopify, Shopify och Advanced Shopify. Kostnaden för planerna börjar med $ 9 / mo för att nå $ 299 / mo. Den eventuella kostnaden för prenumerationen beror på funktionens uppsättning, villkor, verktyg och tjänster inkluderade.

Prova Shopify nu

4. uKit

uKit hemsida

uKit – är det billigaste webbflödesalternativet. UKit är utvecklat som en enkel DIY-programvara och använder den senaste tekniken för att skapa webbplatser för småföretag. Det erbjuder ett urval av snygga responsiva mallar i kombination med instrument för att skapa innehåll från grunden och hantera webbplatsers digitala identitet.

Vilka typer av webbplatser kan du bygga med uKit?

Precis som Wix, de viktigaste uKit-uppdragen för att hjälpa nybörjare att bygga en solid webbplats från grunden. Inga speciella färdigheter för kodning eller programmering behövs. En användare behöver bara logga in, välja en mall, redigera den, lägga till innehåll och publicera en redo att använda webbplats.

uKit designades för att hjälpa dig bygga små webbbutiker, webbplatser för småföretag, webbplatser med en sida, visitkort, målsidor etc. Du kan lägga till några högkvalitativa bilder för att skapa en professionell portfölj eller lansera en personlig blogg.

CRM-integration och e-handelsfunktioner gör plattformen till ett bra alternativ för små e-handelswebbplatser. Användare kan hitta små digitala butiker och dra nytta av försäljningsspårning och produkthanteringsverktyg.

Vad gör uKit ett bättre webbflödesalternativ?

Låt oss titta på alla viktiga funktioner som gör uKit till ett bättre val för icke-tekniker:

 • Mobila responsiva mallar – Medan uKit är en mångsidig webbplatsbyggare, levererar den ett urval av olika mobilsvariga mallar inklusive färdiga att använda små digitala butiker, mallar på en sida osv..
 • Förhandsvisning av mobil webbplats – En fantastisk funktion för att se hur din webbplats kommer att se ut på olika typer av mobila enheter. Användare kan inte bara förhandsgranska, utan också redigera några av webbplatsavsnitten och blocken, dölja eller visa dem när det behövs.
 • Dra-och-släpp-funktion – Platformens redaktör gör det enkelt att arbeta med alla typer av innehåll. Du kan organisera sidstrukturen samt hantera sektioner, texter eller mediefiler.
 • e-handelsfunktionalitet – uKit låter användare bygga små digitala butiker och tillhandahåller verktyg för att hantera produkter, implementera funktionen “Lägg till i kundvagn”, redigera produktbeskrivningar och bilder.
 • Outsourcing-funktion – Webbplatsbyggaren låter dig enkelt samarbeta med tredje parts webbutvecklare och företag för att arbeta på webbplatsen med hjälp av Developer Access-funktionen.

Du kan prova alla tillgängliga uKit-funktioner gratis. Programvaran har en 14-testperiod. Samtidigt ser de betalda planerna ut som ett fynd. Premium-planen kostar $ 4 per månad och räcker för att skapa en professionell webbplats eller visitkort på sidan. Om du längtar efter fler funktioner för att bygga en e-handelswebbplats kan du välja en avancerad plan som kostar $ 12 / månad.

Prova uKit nu

Poängen

Webflow är verkligen värt att uppmärksamma på grund av dess många funktioner, kraftfulla redigerings- och designverktyg, integrationer och tillägg. Dess levande webbplatsexempel tjäna det bästa beviset på detta uttalande. Plattformen är dock främst inriktad på professionella webbdesigners och redaktörer. Nybörjare lyckas inte ta reda på hur systemet fungerar på grund av dess komplexitet. Det är här allt-i-ett och specialiserade webbplatsbyggnadsplattformar kan hjälpa.

TOP Webflowalternativ:

WixWix – är det bästa webbflödesalternativet. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa fantastiska, visuellt attraktiva och funktionella webbplatser även till nybörjare. Du behöver inte oroa dig för kodningskunskaper eller värdval när du använder tjänsten för dina personliga eller affärsbehov för webbdesign. Wix.com

WordpressWordPress – är den bästa CMS-ersättaren för Webflow. Systemet tillhandahåller avancerade integrationsalternativ som påverkar resultatet av webbplatsutveckling. Trots dess komplexitet kan det fortfarande utforskas och användas av webbexperter och nybörjare – bara investera lite tid för att behärska systemet. WordPress.org

ShopifyShopify – är det bästa e-handelsalternativet till Webflow, som fungerar bra för användare som är villiga att starta och hantera webbbutiker av hög kvalitet. Systemet har mallar av hög kvalitet, avancerade anpassningsverktyg och överflöd av marknadsförings-, webbplatsutvecklings- och marknadsföringsfunktioner. Shopify.com

uKituKit – är det billigaste substansen för webbflöden, som huvudsakligen är inriktad på utveckling av små och medelstora företagswebbplatser. Detta är en prisvärd lösning för alla användarkategorier, som imponerar alla genom dess exceptionella användarvänlighet, rimliga priser och bekvämlighet. uKit.com

Alla system som anges ovan såväl som vissa andra populära tjänster som Adobe Muse, Squarespace eller Webydo kan betraktas som värdefulla webbflödesalternativ. Det slutliga valet bör dock bero på dina kunskaper i webbdesign och det resultat du hoppas kunna utnyttja i slutet av webbutvecklingsprocessen. Om du har tid och budget att investera i webbdesignprocessen, ta dig tid att testa dem som mest uppfyller dina krav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map