Webydo vs webbflöde

webydo vs webbflöde


Samtida webbplatsbyggare är inte samma sak som de brukade vara för ett par år sedan. De ger kreativ frihet som slås samman med introduktionen av avancerade trender för webbdesign.

Det kan verka konstigt, men detta är en av de viktigaste orsakerna som orsakar problem när det gäller valet av en lämplig plattform. Bland olika professionella webbplatsbyggare skiljer sig Webydo och Webflow ut från mängden.

En snabb stillbild:

WebydoWebydo – är en känd webbplatsbyggare som stöder dra-och-släpp-redigeringsalternativ för webbplatser och är avsedd att skapa anständiga webbplatser för professionellt bruk. Systemet är lite komplicerat för första gången användare, vilket inte är konstigt eftersom utvecklarna av tjänsten kallar det “den kompletta webbplatsbyggaren & CMS för designers ”. Uppenbarligen tillhandahåller systemet den avancerade funktionsuppsättning som krävs för att skapa imponerande webbplatser med vita etiketter för kunder. Webydo.com

WebFlowWebflow – är en molnwebbplatsbyggare och CMS, som ger professionella och erfarna webbdesigners, frilansare och webbbyråer att starta och hantera visuellt tilltalande och funktionella webbplatser för sina kunder. Det tar tid och ansträngning att behärska plattformen eftersom den kommer med ett rikt urval av verktyg och alternativ för designanpassning. Webflow.com

Båda webbplatsbyggarna omfattar de funktioner som är typiska för webbplatsbyggare och CMS. De fungerar bra för duktiga webbdesigners och avslöjar en fantastisk uppsättning alternativ och verktyg för att skapa och hantera fantastiska specialanpassade projekt

Vilken av dem fungerar bäst för webbplatsutvecklare? Finns det några funktioner som kan göra att en tjänst får överträffa sin konkurrent? Läs i Webflow kontra Webydo jämförelse för att ta reda på det.

1. Användarvänlighet

 • Webydo. Webydo har ett intuitivt drag-and-drop-gränssnitt, som är lätt att navigera. Det kan dock vara lite svårt för dig att bemästra gränssnittet i gränssnittet från första början. Systemet är indelat i två sektioner, nämligen Dashboard och Design Studio.

  Webydo Editor

  Det senare avsnittet innehåller designläge (platsen, där du kan justera designinställningarna på din webbplats), innehållsläge (avsnittet, där du kan ladda upp och redigera innehållet) och förhandsgranska läget (delen där du kan titta vid resultatet och göra de ändringar som krävs innan du publicerar projektet). Webydo erbjuder en bekväm Revisionshistorik-funktion, vilket gör det möjligt att visa de äldre webbplatsversionerna och återställa den du anser vara den mest framgångsrika.

 • WebFlow. Webbplatsbyggaren är uppenbarligen inriktad på behoven hos webbdesignproffs. Trots att systemet gör det möjligt att fylla i webbplatsmallar med ditt eget innehåll är dess funktionsuppsättning mycket mer imponerande. Genom att förbise de angivna alternativen kan du lämna missnöjd med det slutliga resultatet. Således är det omöjligt att kalla Webflow-gränssnittet enkelt eller minimalistiskt att jämföra med Squarespace alls. Det levereras med flera verktygssätt, funktioner och avsnitt du måste utforska.

  Webflow Editor

  Samtidigt är webbflödesgränssnittet logiskt strukturerat, där alla element finns på deras platser. Ju snabbare du behärskar plattformen – desto snabbare kan du börja arbeta med ditt projekt. I viss utsträckning liknar webbflödesgränssnittet det från Adobe Muse men enklare, erbjuder många verktygsfält, HTML / CSS-redigerare, förhandsgranskningsalternativ och andra funktioner som gör att du kan få kontroll över webbbyggnadsprocessen.

Webydo vs webbflöde. Båda webbplatsbyggarna är något överväldigande för nybörjare. Deras gränssnitt liknar Adobes produkter. Om du känner till dem är det lättare för dig att lära dig gränssnittets komplikationer för dessa tjänster. Webflow är fortfarande en enklare och mer intuitiv lösning jämfört med Webydo.

2. Funktionsuppsättning och flexibilitet

 • Webydo. Webbplatsbyggaren har en kraftfull funktionsuppsättning som omsluter flera designanpassningsverktyg och alternativ som behövs för att skapa en fullständig webbplats för professionellt bruk.

  Plattformen har inte en rik samling av widgetar och applikationer. De enda appar som är värda uppmärksamheten här är de som behövs för att skapa e-handelswebbplatser. När det gäller resten av widgets är de inte lika mångsidiga som de som erbjuds av systemkonkurrenterna.

  Webydo Mobile Editor

  Dra-och-släpp-gränssnittet i systemet låter dig lägga till och ändra elementen och deras positioner för att skapa en tilltalande webbplats. Elementen är mångsidiga och inkluderar texter, videor, bilder, former, gallerier, Flash-filer, widgets, menyer osv. Systemet har också en avancerad integrerad kodfri Parallax-rullningsanimatör. Genom att använda det kommer du att kunna tillämpa fantastiska animationseffekter på alla objekt du behöver, inklusive bilder, former, former, gallerier, .gif-filer, widgets etc..

  Webydo-typografi

  Webydo kan skryta med anständiga blogg- och e-handelsmotorer. Om du planerar att skapa en blogg, gå till Blog Content Mode för att lägga till nyheter och inlägg regelbundet. För detta ändamål måste du utforma en enhetlig mall för att använda och uppdatera den vid behov. Om du tänker starta en webbutik kommer systemet också att ge dig en uppsättning alternativ och verktyg. Den har sin egen e-handelslösning som gör det möjligt att skapa, lägga till och uppdatera den erforderliga mängden produkter.

 • WebFlow. Webflow har ett starkt fokus på utveckling av professionella webbplatser. Kombinationen av HTML / CSS-redigeringsalternativ med avancerade verktyg för anpassning av design gör det möjligt att uppnå ett anständigt resultat. I detta avseende liknar systemet en CMS, eCommerce och en bloggplattform med flera funktioner och verktyg, som ger en stark fördel över dess konkurrenter.

  Med Webflow kan du lägga till anpassad HTML till sidfot och sidhuvud. Det är också möjligt att integrera med Zapier-tjänsten för att arbeta med ett team av utvecklare, som också är engagerade i webbplatsutveckling.

  Webflow CMS

  ECommerce-funktionen realiseras kraftfullt i webbplatsbyggaren. Webflow gör det nu möjligt att designa små till medelstora onlinebutiker, men om du försöker använda din avancerade kodningskunskap kan du till och med starta en fullständig stor onlinebutik med den. Plattformen sätter en användare ansvarig för eCommerce webbbyggnadsprocessen, vilket ger en möjlighet att justera och uppdatera leverans-, betalnings- och skatteinställningar. Webflow integreras också med externa tjänster som bidrar till bättre prestanda för webbbutiker som skapats med den. Bland de system du kan integrera med är det vettigt att nämna MailChimp, QuickBooks, ShipStation och många fler.

  Uppladdning och hantering av produkter är också enkelt och snabbt med webbplatsbyggaren. Det är här du kan skapa produktgallerier med det obegränsade antalet objekt som erbjuds till salu. Dessutom kan du lägga till produktbeskrivningar, titlar, priser, foton och annan relaterad information. Integrering av avancerade designanpassningsinställningar, parallaxeffekter, animationer och andra element gör eCommerce-funktionen till en av höjdpunkterna för webbplatsbyggaren.

  Webflow e-handel

  Webbplatsbyggaren fungerar utmärkt för skapandet av mobilklara webbplatser, mycket enklare än i populära CMS som WordPress. Detta är viktigt för kunder som beställer anpassade projekt och önskar att de ska visas på alla mobila enheter. En annan avgörande höjdpunkt i systemet är en möjlighet att exportera koden du har skapat för att ytterligare överföra projektet till en annan plattform du väljer. Webbdesigners kan också använda sig av en möjlighet att ändra webbplatslayouten. Webflow tillåter också att integrera en uppsättning avancerade funktioner för rörelse design.

  Webflow gör det möjligt att arbeta med mallar i två huvudlägen, nämligen Designer och Editor-lägen. Det första alternativet gör det möjligt att integrera flera widgetar på en webbsida för att förbättra prestandan.

  Bland widgets du kan använda är det vettigt att nämna följande: div-block, captcha, sektion, behållare, bakgrundsvideo, kolumner, lista, knapp, abstrakt, titel, länk, sociala nätverk, komplex text, form, post fält, kryssruta, kodintegration, standard- och popup-fönster med mera.

  Editor-läget gör det möjligt att redigera innehållet på en webbsida (lägg till texter, mediefiler, grafik, länkar och andra element). Bortsett från det är det möjligt att använda speciella symboler, även kända som identifierare, när du skapar en webbplats med Webflow. Dessa är sparade block som levereras med färdiga konstruktioner för att genomföra olika uppgifter.

Webydo vs webbflöde. Båda webbplatsbyggarna tillåter att skapa kraftfulla och fullständiga webbplatser avsedda för professionell användning. De är rika på nischspecifika funktioner och ger tillgång till flera designanpassningsverktyg och alternativ som inte är tillgängliga i andra liknande tjänster.

Båda webbplatsbyggarna genererar produktionskod som är W3C-kompatibel och kan delas med utvecklare om anpassade ändringar måste göras. Men Webydo är fortfarande lite enklare än Webflow och därför är dess funktionsuppsättning något mindre omfattande. Webflow, i sin tur, kommer att imponera på alla av sina möjligheter till webbdesign.

3. Design

 • Designjämförelsediagram

  WebydoWebFlow
  Antal teman:32200
  Temaimport:✘ NEJ&# X2714; JA
  Visual Editor:&# X2714; JA&# X2714; JA
  CSS-kodredigering:&# X2714; JA&# X2714; JA
  Responsiv design:&# X2714; JA&# X2714; JA

  Webydo. Plattformen ger användarna tre webbplatsalternativ. Du kan antingen använda en tom duk för att designa ett projekt från grunden, en layout eller en färdiggjord mall. Det totala antalet Webydo-teman utgör för närvarande cirka 30 mallar.

  De är gratis, lyhörda och 100% anpassningsbara. Systemet erbjuder avancerade CSS-mallredigeringsalternativ. När du arbetar med ditt projekt kan du manuellt skapa separata versioner för olika typer av mobila enheter beroende på dina webbdesigns behov och preferenser.

 • WebFlow. Webbplatsbyggaren erbjuder en fantastisk samling färdiga mallar. Antalet teman har överskridit 200 prover och fortsätter att växa. Tänk på att inte alla webbflödesmallar är gratis. Antalet teman du kan få utan kostnad utgör 30 artiklar.

  Kostnaden för betalda mallar varierar mellan $ 24 och $ 79. Många mallar finns i flera varianter av webbsidespresentation. Till exempel kan det finnas cirka 5-10 exemplar av teman som är tillämpliga på en hemsida, kontakter etc. Förutom färdiga teman finns det en möjlighet att välja en tom duk för att ge den ett personligt utseende. Det finns också ett galleri med webbplatser designade av andra webbutvecklare så att du kan titta på de mest framgångsrika lösningarna.

Webydo vs webbflöde. När det gäller designaspekten har Webflow flera fördelar jämfört med sin konkurrent. Dess mallsamling är mycket mer omfattande. Systemet ger en kraftfull funktionsuppsättning och flera designredigeringsfunktioner, som har märkbar inverkan på funktionaliteten och kvaliteten på färdiga webbplatser.

4. Kundsupport

 • Webydo. Webbplatsbyggaren är känd för sitt användarvänliga samhälle och flera kundsupportalternativ. Det finns en LiveChat tillgänglig direkt på kontrollpanelen redo att svara på alla frågor som användare kan ha. Service aso har en omfattande kunskapsbas som består av video- och texthandledning. Dessutom kan du kontakta supportteamet när som helst på dygnet via telefon (för de amerikanska invånarna) eller genom att fylla i ett feedbackformulär.

 • WebFlow. Webflow har sitt eget universitet, många video- och texthandledning, omfattande kunskapsbas. Dessa kundsupportalternativ finns tillgängliga i webbplatsredigeraren. Teknisk support är tillgängligt via onlinechatt och e-post 24/7.

Webflow vs Webydo. Båda webbplatsbyggarna tillhandahåller tillräckligt med material för att hjälpa användare att lösa sina systemrelaterade problem och hitta svar på sina frågor. Webflow har dock sitt eget universitet, där alla abonnenter kan få tillräckligt med kunskap om hur man använder tjänsten till fördel.

5. Prissättningspolicy

 • Webydo. Webbplatsbyggaren har inte en gratis plan, men den erbjuder istället tre betalda alternativ. Var och en av de betalade planerna har en kostnadsfri 30-dagars provperiod, men du måste lämna dina kreditkortsuppgifter innan du registrerar dig för någon av dem. Detta är en allvarlig nackdel, som kanske inte tilltalar användare, som bara vill testa systemet innan de beslutar om dess ytterligare användning.

  Betalade planer inkluderar Pro ($ 90 / mo), Team ($ 180 / mo) och Byrån ($ 480 / mo). Valet av det mest lämpliga alternativet bör bero på antalet projekt du planerar att starta. Om du har allvarliga och långvariga ambitioner, är det rimligt att uppgradera för en avancerad byråplan som gör det möjligt att få ett märkesunderdomän av systemet, klientens DIY-guide, möjlighet att samarbeta med upp till tio teammedlemmar. Det finns också en företagsplan, vars villkor diskuteras individuellt med en klient.

  WebydoWebFlow
  Prissättningsalternativ:✓ Pro ($ 90 / mo);
  ✓ Team ($ 180 / mo);
  ✓ Byrå ($ 480 / mo).
  ✓ Startmotor (0 $ / mo);
  ✓ Lite ($ 15 / mo);
  ✓ Pro ($ 35 / mo).
  Funktioner:✓ Gratis värd;
  ✓ Vit etikett;
  ✓ Kundfakturering;
  ✓ Dedikerad kontohanterare.
  ✓ Gratis plan;
  ✓ Kundfakturering;
  ✓ 24/7 support;
  ✓ Obegränsad lagring;
  ✓ Vit etikett.
 • WebFlow. Plattformen har en fri och oändlig “Starter” -plan, som dock har vissa begränsningar. Vad du får här är tjänstens underdomän och annonsbannern. Du kommer inte att kunna använda kodexportfunktionen också. Detta är inte vad de flesta målstyrda användare behöver.

  När det gäller de betalda planerna är de indelade i standard och team, som kan faktureras på månads- eller årsbasis. Prisskillnaden är slående och kan utgöra upp till 20-50% beroende på det valda alternativet.

  Standardplaner inkluderar Lite och Pro-optioner, vars kostnad utgör $ 16 och $ 35 per månad på motsvarande sätt. Lagplaner omfattar små, medelstora och stora alternativ, vilket kostar dig $ 70, $ 140 och $ 280 per månad. Kom ihåg att om du är en frilansare som arbetar på klientens vägnar kan du designa webbplatser gratis med alternativet Klientfakturering.

Webydo vs webbflöde. Webflow erbjuder mer mångsidiga och funktionsrika planer för individuell och teamanvändning. Utbudet av alternativ och verktyg som dessa planer innebär skiljer sig också. Detta möjliggör en valfrihet. Webflow har dessutom en gratis plan i motsats till Webydo, som har en kostnadsfri provperiod med kravet på att göra en förbetalning.

Slutsats

Webydo och Webflow är två kraftfulla webbplatsbyggare designade specifikt för skickliga webbutvecklare. Båda plattformarna rankas högt i den professionella webbbyggnadsnisch. De har ett starkt fokus på behagliga webbdesigners behov och gör det möjligt att skapa imponerande webbplatser för bättre marknadsföring online. Vilken av dem kan dock betraktas som ledare? Vilken tjänst som råder över sin rival med tanke på kundnöjdhetsgrad, funktionalitet och bekvämlighet?

WebydoWebydo är mer inriktad på webbdesignbyråer eftersom dess funktioner är mindre mångsidiga. Det är mycket du kan göra här för att anpassa din webbplatsdesign, men funktionsuppsättningen och designanpassningsverktygen du kan använda är inte så omfattande som det är önskvärt. Webydo.com

WebFlowWebflow har mer avancerade designanpassningsfunktioner, verktyg och det är bekvämare för frilansande webbdesigners. Webbplatsbyggaren låter dig skapa olika projekttyper – från vanliga affärswebbplatser och upp till e-handelsprojekt. Detta gör det till en bättre lösning för frilansare och duktiga användare. Webflow.com

Som ni ser är dessa webbplatsbyggare nära konkurrenter. De följer samma mål – att hjälpa professionella designers bygga webbplatser på ett visuellt sätt utan att behöva konvertera sina mönster manuellt till kod. Det är bara upp till dig att välja det bästa verktyget baserat på dina individuella behov och projektspecifikationer.

Översikt Jämförelsetabell

WebydoWebFlow
Enkel användning:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde
Funktioner:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde
Designs:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde
Kundsupport:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde
Prissättning:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde
Totala poängen:Webydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflödeWebydo vs webbflöde

Prova webbflödet nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map