Weebly-alternativ

Weebly-alternativ


Weebly – är en webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa kvalitetsbloggar, webbutiker och affärswebbplatser. Det kommer med massor av professionella mallar, bekväm drag-and-drop-redigerare, skräddarsy stegvisa riktlinjer och andra funktioner som bidrar till den snabba och effektiva webbbyggnadsprocessen.

En sådan mängd olika verktyg och alternativ kan dock verka lite förvirrande för användare med liten eller ingen kodningskunskap alls. Det tar tid att utforska och behärska alla funktioner i systemet. Detta är en av de viktigaste anledningarna till att användare letar efter enklare Weebly-alternativ.

De bästa alternativen till Weebly

 1. WIX – Det bästa weebly-alternativet
 2. WordPress – Självvärt Weebly Alternativ (CMS)
 3. Shopify – Bästa e-handelsalternativ
 4. uKit – Den billigaste och enklaste webbplatsbyggaren
 5. Webflow – responsivt webbdesignverktyg och CMS
 6. Squarespace – Allt-i-ett-webbplatsbyggare

WIX – Det bästa weebly-alternativet

WIX - Det bästa weebly-alternativet

Wix – är webbplatsbyggaren som tjänar olika behov. Det ger tillräckligt med flexibilitet för att skapa olika webbplatser utan kodningsförmåga. Medan Weebly fortfarande kräver lite teknisk kunskap, är Wix en mycket enklare lösning tack vare drag-and-drop-redigeraren och AI-baserad funktion. Inbyggd avancerad teknik skapar webbplatser för en användare baserat på hans eller hennes förväntningar.

Dessutom kan du dra nytta av extrafunktioner:

 • Responsiva mallar – Wix har förmodligen den största samlingen responsiva mallar bland andra SaaS webbplatsbyggare. Det erbjuder för närvarande 500+ teman för alla affärsnischer. Användare kan välja mellan färdiga portföljer, fastighetsmodeller, småföretagswebbplatser, digitala butiker etc. Alla mallar hänvisar till en viss kategori. Dessutom är de gratis att använda, redigera eller anpassa.
 • Wix App Market – Trots att Weebly har ett eget App Center, erbjuder Wix ett bredare urval av tillägg och widgets. Från räknare, gallerier och kontaktformulär till analys- och betalningsalternativ – användare kan ansluta alla tjänster med ett klick. Endast en viss manuell inställning krävs. Återigen får plattformsabonnenter gratis tillgång till appmarknaden.
 • e-handel – Att bygga en digital butik med Wix är enkelt. Du får en komplett uppsättning alternativ från färdiga webbshoppmallar med integrerade funktioner till Wix anpassade kampanjpaket. Redaktören kommer med ett intuitivt produkthanteringssystem där du kan lägga till och redigera objekt, ladda upp foton, ställa priser, ansluta betalningsportaler och mer utan tekniska färdigheter.
 • Wix ADI – funktionen som gör programvaran till en av de enklaste webbplatsbyggarna på marknaden. Implementeringen av Artificiell intelligens gjorde det möjligt att skapa färdiga webbplatser på mindre än 10 minuter. En användare bör bara tillhandahålla grundläggande information om den framtida webbplatsen och verksamheten, medan systemet automatiskt väljer en layout och en uppsättning inbyggda funktioner utan att behöva anpassa webbplatsen.

Wix-pris: användare kan dra nytta av en obegränsad gratis plan utan tidsramar. Men det ger inte full tillgång till alla funktioner. Dessutom måste du köpa ett domännamn separat. Det är meningslöst, eftersom Wix är en allt-i-ett-lösning. För endast $ 13 per månad får du en komplett uppsättning alternativ utöver en 1-års gratis domän och värd. De som handlar med onlinebutiker kan behöva lite mer resurser. Systemet erbjuder e-handelsplaner för skum som börjar på $ 23 per månad.

Prova Wix gratis

WordPress – Självvärt Weebly-alternativ (CMS)

WordPress - Self-Hosted Weebly Alternative (CMS)

WordPress – är en av de långsiktiga CMS på marknaden. Det faktum att det ursprungligen utvecklades för innehållsbaserade webbplatser gör WP till bättre alternativ till Weebly när det gäller att bygga bloggar, nyhetsportaler, onlinemagasiner osv. Innehållshanteringssystemet med öppen källkod erbjuder oändliga anpassningsfunktioner. Dessutom verkar det vara mer flexibelt när det gäller budgetplanering eller att välja en plats att hysa din webbplats.

Å ena sidan är systemet inte så lätt att behärska för nybörjare redan från början. Men efter att du har kommit fram till hur det fungerar drar du nytta av ökad flexibilitet och följande funktioner:

 • Integration & plugins – En WordPress-webbplats kan ha så många plugins som du behöver. Valet av tillägg är överväldigande. Här har vi både betalda plugins samt deras gratisalternativ. Vissa är tillgängliga på prenumerationsbaser medan andra vid livslängd. Från kontaktformulär, kalendrar, skript och källkodslådor till e-handel, e-postmarknadsföring, annonskampanjer, visuella effekter och realtidsanalys – välj bara den och ha den installerad i din instrumentbräda. Observera också att de flesta plugins kräver manuell installation och uppdateringar. Men detta kan lösas med hjälp av WP-optimerad hosting (läs mer i avsnittet ”WordPress-pris”).
 • Tusentals mallar – en annan anledning att välja WordPress. Användare kan välja mellan bokstavligen tusentals gratis och betalda mallar. De flesta teman fungerar bra för innehållsbaserade och andra typer av webbplatser. Även om vissa ser lite liknande ut kan du anpassa dem genom att redigera källkoden eller med hjälp av många plugins.
 • SEO och innehållshantering – WordPress är en av de mest flexibla plattformarna när det gäller innehållsföring och SEO-optimering. Först av allt är systemet open source. Det betyder att du kan redigera koden och göra den mer sökmotorvänlig. Det kommer att kräva vissa tekniska färdigheter. För det andra hjälper olika plugins användare att hitta korrekt textformatering vilket gör innehållet lättare att läsa och mer attraktivt för sökbots. Sist men inte minst kan användare redigera avancerade SEO-inställningar inklusive metadata, webbadresser, fokusord, etc. Vissa tjänster hjälper till att se om innehållet är läsbart och SEO-vänligt nog.

WordPress-pris: Du kommer att kunna redigera och anpassa webbplatsen utan kostnad. Men för att leva med det behöver du en domän och värd. WP-optimerade servrar verkar vara överkomliga. De erbjuder sömlös integration, automatiserade plugin- och systemuppdateringar, avancerade säkerhetsmedel och förbättrad prestanda. Bluehost är ännu en av de bästa och WordPress-rekommenderade värdleverantörerna med WP planerar att kosta från $ 2,95 per månad.

Prova WordPress nu

Shopify – Bästa e-handelsalternativ

Shopify - Bästa e-handelsalternativ

Shopify – är en e-handelsorienterad plattform. Det utvecklades för att hjälpa företagare och företag att sälja produkter online. Det kommer med förbättrad funktionalitet inte bara för att skapa digitala butiker i alla storlekar utan också för att lansera marknadsföringskampanjer, kampanjer, personliga erbjudanden och öka försäljningen. Plattformen levererar en uppsättning extra förmåner, som gör det till ett bättre alternativ till Weebly när det gäller e-handel.

 • Avancerat produkthanteringssystem – Bortsett från basproduktbilder, titlar och beskrivningar, erbjuder Shopify ett större utbud av verktyg för att representera dina varor på det mest attraktiva sättet. Här har vi anpassade gallerier till markera produkter i 3D, presenterad artikelfunktion, integrerade katalogmoduler, verktyg för att ställa in rabatter eller försäljning, erbjuda kuponger och kampanjkoder, etc..
 • Flera betalningsportar – Att sälja varor med Shopify är enkelt. Du kan erbjuda flexibla lösningar för köparen i ansiktet om flera betalningsmetoder som kan integreras med ett klick. Förutom traditionella PayPal och Stripe har systemet stöd för Amazon Pay, Klarna, Worldpay och andra.
 • Widgets och appar – plattformen har sin egen App Store med verktyg för att förhindra att vagnen överges, marknadsföringsinstrument, nedräkningar, produktbildsreglage och gallerier, affärsdiagram, etc..
 • Analysverktyg – e-handelsprojekt kräver förbättrad analys och det är vad Shopify kan göra. Systemet har en anpassad instrumentpanel för att spåra försäljning och kunder. Det genererar automatiserade rapporter med de mest gynnsamma och mest sålda produkterna inklusive shopping sessioner eller inkomstkällor. Användare kan också dra nytta av insikter om annonscamping och kampanj.
 • POS-integration – Med Shopify kan du utöka säljinflytandet och distribuera produkter, inte bara online utan också på live-webbplatser. Systemet kan integreras med olika POS-lösningar som Square för att sälja merchandising och fysiska produkter.

Shopify-pris: det finns tre tillgängliga Shopify-kokkärl beroende på butikens storlek och mängden varor du ska sälja. Planerna inkluderar Basic, Shopify main och Advanced plan som kostar $ 29, $ 79 respektive $ 299.

Prova Shopify gratis

uKit – Den billigaste och enklaste webbplatsbyggaren

uKit - Den billigaste och enklaste webbplatsbyggaren

uKit – är en enkel plattform som låter användare skapa färdiga webbplatser till lägsta kostnad och ansträngning. Det kräver ingen teknisk bakgrund, medan byggprocessen knappt tar dig mer än 30 minuter. Dessutom är uKit en allt-i-ett-lösning. Det betyder nollproblem när du letar efter en skryt eller registrerar ett domännamn. Användare kommer att uppskatta en samling responsiva mallar med baslinje-SEO-inställningar och inbyggda funktioner.

 • Perfekt för småföretagens behov – uKit är den bästa plattformen att skapa professionella portföljer, målsidor, småföretag eller webbplatser med en sida. På grund av användarvänligheten kan den inte kompletteras med Weebly när det gäller anpassning men det är definitivt ett billigare och enklare alternativ för nybörjare som vill bygga online-representation snabbt.
 • Responsiva mallar – mallkollektionen är ganska bred. Den innehåller cirka 400 teman och var och en av dem ser snygg ut. De fungerar bra på olika enheter och har en mobil förhandsvisning och redigeringsalternativ. I de tillgängliga kategorierna kan användare hitta olika layouter för att skapa målsidor, portföljer eller till och med små digitala butiker med redan integrerade appar och tillägg.
 • e-handel – Trots att digitala butiker inte är den viktigaste uKit-specialiseringen erbjuder plattformen fortfarande baslinje e-handelsfunktioner. Det är bra för företagare som bara vill komma igång med ett litet antal produkter att sälja online. Förenklad funktionalitet kommer med intuitiva produkthanteringsverktyg, inbyggda betalningsportar, vagnshanteringsinstrument och mer.

pris på pris: var och en av de fyra tillgängliga planerna har en 14-dagars gratisversion. Om du behöver en enkel webbplats för små företag eller en portfölj räcker den minimala planen med $ 5 per månad. Grundplanen är för användare som behöver avancerad insikt och statistik. Det kostar $ 10 varje månad. Det finns ett separat e-handelsabonnemang som kostar $ 12 och en Pro-plan för $ 15 med kodningsmöjligheter för erfarna användare.

Prova uKit gratis

Webflow – responsivt webbdesignverktyg och CMS

Webflow - responsivt webbdesignverktyg och CMS

Webflow – är en plattform utvecklad för erfarna proffs. Både Webflow och Weebly är fokuserade på dedikerade webbutvecklare men på ett annat sätt. Den viktigaste skillnaden är att Webflow har sitt anpassade innehållshanteringssystem som gör det lättare för användare att arbeta med programvaran.

 • Avancerat CMS – systemet har sin anpassning CMS-verktyg att redigera och hantera innehåll på plats. Det gör det möjligt att lägga till texter, medieinnehåll, bilder osv. Användarna kan fritt skapa layoutmallen och använda den på olika sidor samt identifiera innehållstypen med fördesignade anpassade fält. Extra CMS-funktioner inkluderar samarbete med andra utvecklare och webbdesigners.
 • Anpassad sajtdesigner – den här funktionen kommer att vara användbar för utvecklare som arbetar med HTML / CSS / JS. Det är ett automatiseringsinstrument som hjälper till att redigera källkoden utan att programmera. Allt du behöver är att välja en önskad funktion och justera den med hjälp av Site Editor till vilken plats som helst på sidan. När vi säger “funktion” menar vi vissa element, komponenter eller delar av webbplatslayouten.
 • Animering – Webflow ger avancerade interaktionsinstrument ut ur lådan. Animeringsfunktionen är en av dem. Tanken är att få bokstavligen varje element på sidan till liv. Funktionen kan tillämpas på valfri komponent från ett menyblock till en viss innehållsdel som gör att den rör sig varje gång en användare interagerar.

Webflödespris: plattformen erbjuder flexibla prissättningsalternativ som är indelade i två huvudkategorier: webbplats- och kontoplaner. Webbplatsplaner finns i tre huvudalternativ som kostar $ 12, $ 16 och $ 36 per månad. Det finns också ett separat paket för e-handelsbehov. Kontoplanerna inkluderar Starter, Lite och Pro som kostar $ 0, $ 16 och $ 35 per månad. Användare kan prova varje paket gratis.

Prova webbflödet nu

Squarespace – Allt-i-ett-webbplatsbyggare

Squarespace - Allt-i-ett-webbplatsbyggare

Squarespace – är en webbplatsbyggare som levererar mycket flexibla mallar som kan ändras och redigeras för att skapa en verkligt unik layout för den framtida webbplatsen. Byggprocessen är mycket lättare än med Weebly, det kräver inte tekniska färdigheter, medan responsiva teman ser väldigt eleganta och uppdaterade. Webbplatsbyggaren kan tjäna flera behov. Det är bra för e-handel också.

 • Snygg malldesign – temasamlingen har mer än 90 olika layouter. De ser fantastiska ut och är 100% lyhörda. De flesta mockups avser huvudsakligen bloggar och webbplatser för små företag. Men e-handelsavsnittet har flera snygga mallar för webbshop också. Alla teman är lätta att ändra. Användare kan redigera alla element, ordna om komponenter, ändra styling osv.
 • Cover Page Builder – ett fantastiskt instrument för att skapa professionella målsidor på farten. Den innehåller cirka 30 fördesignade mallar med åtkomst till HTML / CSS. Kodanpassningsfunktionen är endast tillgänglig med Premium-planer.
 • e-handel – Om du vill sälja online erbjuder plattformen ett intuitivt produkthanteringssystem med möjlighet att integrera PayPal, Stripe eller Apple Pay. Användare kan sortera objekt efter kategorier, redigera priser, ställa in bilder, beskrivningar och ytterligare information. Det finns ett inbyggt varningssystem som spårar mängden produkter jonlager och meddelar när du har slut på någon artikel.
 • Kampanjverktyg – För att driva mer trafik och förbättra användarnas tillfredsställelse erbjuder Squarespace marknadsföringsalternativ som inkluderar gratis fraktkuponger, popup-annonser, personliga erbjudanden, kommande försäljningsmeddelanden och mer.

Kvadratpriset: de fyra tillgängliga Squarespace-planerna inkluderar Personliga som kostar $ 12 per månad (två gånger högre jämfört med Weebly Starter-planen), Företag (18 $ per månad), Grundläggande e-handel ($ 26 per månad) och avancerad e-handel (40 $ per månad). Priserna anges vid årlig fakturering. För faktiskt samma pris.

Prova Squarespace gratis

Slutsats

Weebly är en bra webbplatsbyggare som du kan använda för att skapa och hantera målsidor av hög kvalitet, företagswebbplatser och onlinebutiker. Systemet har mycket att erbjuda användare och dess funktionsuppsättning fortsätter att utvecklas snabbt. Men det är inte helt bekvämt och lätt att använda för nybörjare. Det saknar något drag-and-drop-alternativ och det kräver tid att behärska.

Användare, som alltid saknar tid och ansträngning för att utforska Weebly, kan välja bland de granskade plattformarna som är värda alternativ till webbplatsbyggaren med flera fördelar och specifika parametrar att erbjuda. Oavsett Weebly-alternativ du kommer att gå för kommer du inte ångra det. Dessa tjänster är ledarna på listan över de bästa webbplatsbyggarna. De är definitivt värda att använda!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map