WordPress-alternativ

wordpress-alternatives


WordPress är en av de mest populära och mest använda CMS som gör det möjligt att skapa högkvalitativa, professionella och funktionella webbplatser. Systemet är dock inte så lätt att använda som det kan verka vid första anblicken. Om du någonsin har försökt starta en webbplats med den här plattformen, har du förstahands kunskap om hur utmanande och tidskrävande processen är.

Medan erfarna webbutvecklare redan har lärt sig att hantera WordPress-utmaningar ganska bra, möter nybörjare många oväntade problem. Som ett resultat påverkar detta kvaliteten och prestanda på deras webbplatser. Detta för att inte nämna det slöseri med tid och ansträngning som kan spenderas på webbplatsutveckling och marknadsföring.

För att undvika dessa svårigheter är det vettigt att använda enkla plattformar, som är lättare att behärska och säkerställa anständigt resultat.

Bästa WordPress-alternativ

Medan WordPress ursprungligen är ett bloggningssystem för innehållshantering, möter oförfarna användare ofta behovet av att leta efter enklare webbbyggnadsalternativ. I detta avseende är webbplatsbyggare det bästa valet. Dessa system är avsiktligt inriktade på krav, färdigheter och budgetar för nykomlingar i åtanke. De kräver inte kodningskunskap, komplexa programmeringsnyanser från tidigare webbdesignupplevelser för att kunna användas till fördel.

Genom att använda en mångfacetterad webbplatsbyggare av hög kvalitet, starta en portfölj, en företags webbplats, en landningssida och till och med en Webbutik kommer inte att vara ett problem alls. Vad du förväntas göra är att registrera dig för den tjänst du väljer, välj en mall och nå instrumentpanelen för att välja önskad designanpassningsverktyg för att göra webbplatsen redo för publicering. Det är hög tid att granska de bästa nischrepresentanterna nu för att välja de plattformar du kommer att kunna använda istället för WordPress.

1. Wix

Wix webbplatsbyggare

Wix – är det bästa WordPress-alternativet och den mest populära, lättanvända och pålitliga webbplatsbyggaren du kan hitta i den moderna webbbyggnadsnisch. Systemet används i över 190 länder i världen och erbjuder över 17 språklokaliseringar och fler av dem läggs till av systemutvecklarna för att utvidga dess popularitet och höga prestandanivå. Webbplatsbyggaren har modernt utseende och gör det möjligt att bygga alla typer av projekt baserat på användarnas behov och skicklighet. Funktionsuppsättningen för tjänsten är värd separat uppmärksamhet och den har för närvarande mycket att erbjuda användare:

 • Bloggplattform. Medan WordPress ursprungligen designades som en bloggplattform, erbjuder Wix nu sin egen integrerade bloggmotor. Det gör det möjligt att lägga till en multifunktionell blogg till din webbplats för att lägga till och schemalägga inlägg, justera och ändra blogginställningar, lägga till en Featured Posts-sektion och ett taggmoln, välja bloggmallar, växla Facebook-kommentarer, skapa anpassade flöden och mer.
 • Mallsamling. Wix mallkollektion överskrider för närvarande 550 högkvalitativa och mobilklara teman. De är 100% anpassningsbara, indelade i tematiska ämnen och tillgängliga både gratis och extra kostnad.
 • Avancerade designanpassningsalternativ. Webbplatsbyggaren har unika funktioner som särskilt kan bidra till den visuella appellens webbsida. Verktygen och alternativen som finns i instrumentpanelen inkluderar bildspel-integration, filmavsnitt, grafiska element, designinställningar, integration av sociala nätverksknappar, infogning av mediefiler etc..
 • Wix ADI. Webbplatsbyggaren erbjuder en avancerad Wix ADI-verktyg som automatiskt skapar vilken webbplats som helst med hjälp av det medföljande innehållet. Detta eliminerar behovet av att förbättra dina kodfärdigheter (även om du har några) för att få det resultat som du hoppades få.
 • Standard- och mobilredigerare. Om du av någon anledning inte planerar att använda Wix ADI, ger webbplatsbyggaren en möjlighet att manuellt utforma den valda webbplatsmallen såväl som den mobila versionen. Ändringarna som gjorts i mobilläget visas inte i skrivbordsversionen, medan de du gör i standardredigeraren presenteras omedelbart i standardwebbplatsläget.
 • App Store. Medan WordPress är känt för sina integrationsalternativ för plugin, tillåter Wix att välja och integrera hundratals gratis och betalda widgetar, tillägg och tillägg. Deras urval är ganska omfattande och det finns sökfilteralternativet för att hjälpa dina att hitta widgets som perfekt matchar din webbplats specialisering.
 • Allt-i-ett-paket. Oavsett betald prenumeration du väljer att välja får du värd, domän, mallar och andra funktioner (många av dem är gratis) utöver SSL-säkerhet, obegränsad bandbredd och lagring beroende på planen.

Kosta: Wix har en fördelaktig obegränsad gratis plan för första gången systemanvändare, som vill testa dess funktioner och öva sina färdigheter. Webbplatsbyggaren erbjuder dessutom betalda planer för de användare som planerar att arbeta med det i framtiden. Sammantaget finns det fem betalda prenumerationer här, vars kostnad varierar mellan $ 4,50 och $ 24,50 per månad baserat på de villkor som ingår och de avsikter som användare har.

Prova Wix gratis

2. Shopify

Shopify eCommerce-programvara

Shopify – är den världskända eCommerce-mjukvaran och det är detta som är ett bra alternativ till WordPress-användare som syftar till att starta sin eCommerce-verksamhet. Genom att använda systemet kan du skapa, hantera, uppdatera och utveckla olika typer av onlinebutiker – från små och upp till stor skala. Tjänsten fungerar bra för användare som tänker sälja sina produkter och tjänster på nätet, oavsett vilken nisch de fokuserar på. Systemet samarbetar framgångsrikt med välkända varumärken och varumärken, vilket är ett av de viktigaste bevisen på dess trovärdighet och professionalism. De viktigaste fördelarna med programvaran är följande:

 • Programvara för försäljning. POS-programvaran är en av systemhöjdpunkterna, vilket gör det möjligt för entreprenörer att sälja sina produkter både i online- och offline-lägen, hantera flera anställdskonton och synkronisera med tillgängligt redovisningsprogram.
 • Alternativ för integrering och synkronisering. Shopify är stolt över sina avancerade alternativ för integrering och synkronisering. De låter dig få ut det mesta av att integrera ditt Shopify-konto med viktiga externa system och populära marknadsplatser som Amazon, Xero, Quickbooks och vad inte.
 • Omfattande marknadsföringsfunktioner. Med Shopify kan du effektivt öka din webbplatsstatistik. Systemet använder en uppsättning marknadsföringsverktyg som gör det möjligt att spåra, kontrollera, analysera och ändra marknadsföringsmetod för hela webbplatsens prestationsprocess för att öka dess statistik, kundengagemang och lönsamhet (Live View Mode, åtkomst till kundprofiler, övergivna återhämtning i kassan, konverteringsfrekvenser och faktorer som påverkar dem, flera betalningsalternativ, shopping- och orderparametrar, platsstatistik, shoppingaktivitet för användare etc.).
 • Säkerhetsåtgärder. Systemet ägnar särskild uppmärksamhet åt säkerhetsaspekten eftersom det är ansvarigt för att hålla e-handelswebbplatserna som skapats med det säkra och skyddade från förbjudna webbplatsåtkomst för tredje parts användare. Av denna anledning har programvaran nyligen introducerat alternativet Fraud Protection Feature, SSL Certification, Tag and Chip Reader, Shopcodes etc..
 • Produktpresentation. Inledningsvis inriktat på att öka användarnas engagemang och tillfredsställelse genomför Shopify särskilda åtgärder för att presentera de produkter som erbjuds till försäljning i det mest gynnsamma ljuset. Användare kan skapa och hantera tilltalande show windows, använda sig av Augmented Reality Feature, läs detaljerade produktrecensioner, bläddra i bildsamlingar och gallerier osv.

Kosta: Shopify är inte en billig e-handelsprogramvara, men kostnaden är definitivt värt investeringen. Systemet har en kostnadsfri 14-dagars provperiod och det erbjuder fyra betalda prenumerationer. Kostnaden för det billigaste alternativet utgör $ 9 / mo, medan det av det dyraste alternativet når $ 299 / mo. Systemet tar inte ut några extra avgifter för de transaktioner som görs i det, men det innebär kreditkortstransaktionskostnader. Programvaran erbjuder ofta rabatter som gör det möjligt att spara upp till 8-10% av planens initiala kostnad.

Prova Shopify gratis

3. uKit

uKit webbplatsbyggare

uKit – är en anständig webbplatsbyggare, som kan vara ett bra ersättare för WordPress när det gäller enkelhet, bekvämlighet, prisvärdhet och intuitiv webbbyggande natur. Precis som WordPress kan uKit användas för att starta företagswebbplatser. Den enda märkliga skillnaden är att uKit ursprungligen inriktade sig på att slutföra dessa uppgifter. Att skapa små webbplatser för företagare är den största specialiseringen av tjänsten. Låt oss titta närmare på den omfattande funktionsuppsättningen för tjänsten:

 • Exceptionell användarvänlighet. uKit är inte bara enkelt för alla – det är exceptionellt lätt att använda, särskilt för de människor som inte har en enda uppfattning om vad webbplatsutveckling faktiskt är. Detta beror delvis på WYSIWYG-webbplatsredigeraren och dra-och-släpp-funktionen som gör det enkelt att kontrollera alla stadier i webbdesignprocessen.
 • Mallsamling. uKit har en rik samling av responsiva mallar, som ingår i nischkategorier och är 100% anpassningsbara för att passa alla nischer.
 • Förbättrad systemintegration. Du är välkommen att integrera ditt uKit-konto med kontot för andra externa tjänster eller CRM för att öka försäljningsbeloppet, spårhantering, webbplatsstatistik, konverteringsfrekvenser och faktorer som påverkar dem. Detta är ett trevligt sätt att få extra vinster och fördelar från de alternativ som tillhandahålls av tredjepartsförlängningar du hanterar, som video- och ljudspelare, Analytics, strömmande appar och vad inte.
 • Outsourcing kapacitet. uKit Developer Access gör det möjligt för företagare att etablera partnerskapsrelationer med utvecklare, marknadsförare, innehållschefer och andra medlemmar, som kan arbeta till förmån för företaget.
 • Integrerade affärswidgets. Webbplatsbyggaren har en uppsättning företagsspecifika widgetar och tillägg, där integrationen kommer att öka din företags specialisering på webbplatsen. Dessa inkluderar online-kalkylator (den välkända uCalc), tidslinje, steg och mer.
 • Tillfälliga rättigheter för webbplatshantering. Om du tänker arbeta med din webbplatsutveckling med co-partners kan du tilldela dem delade åtkomsträttigheter till dem. Dessa människor kommer att kunna göra de stora webbplatsändringarna som att redigera / uppdatera innehållet, lägga till / ta bort widgets och sidor, komma åt Google Analytics-formulär, konfigurera SEO-parametrar etc., men de har inte tillgång till betalnings- och faktureringsinformation (det är bara kontots ägare som har tillgång till denna information). Dessutom skapar systemet automatiskt säkerhetskopieringsversionen av webbplatsen så snart du aktiverar funktionen.
 • e-handelsalternativ. Med uKit kan du starta en webbshop på ett av två sätt – antingen genom att integrera en speciell eCommerce-widget på webbplatsen eller genom att synkronisera ditt uKit-konto med det på Ecwid.

Kosta: uKit är en av de billigaste webbplatserna för småföretag som finns tillgängliga där ute. Den har en kostnadsfri testversion som sträcker sig över 14 dagar och fyra betalda prenumerationer. Kostnaden för de betalda planerna sträcker sig från $ 4 / mo för den mest prisvärda Premium Plan och växer upp till $ 12 / mo för den dyraste Pro Plan. Således är priserna mer än rimliga med hänsyn till plattformens affärsinriktning. Dessutom erbjuder webbplatsbyggaren regelbundet rabatter och specialerbjudanden för att sänka kostnaderna för webbplatsutveckling för vanliga användare och nybörjare.

Prova uKit gratis

4. Joomla

Joomla CMS

Joomla är det bästa gratis WordPress-alternativet om du bestämmer dig för att skapa en webbplats med CMS. Lanserade 2005 och har vunnit popularitet bland användare som syftar till utvecklingen av fullständiga projekt. Joomla är dock mer komplicerad jämfört med WordPress vad gäller användbarhet, användarvänlighet och bekvämlighet. Samtidigt erbjuder det mindre integrerade teman och plugins än WordPress. Bland de mest uppenbara höjdpunkterna i tjänsten är det vettigt att nämna följande:

 • Enkel och snabb installation. Det kräver inte mycket ansträngning och tid att installera programvaran. Inga kodningsfärdigheter krävs också. Allt är enkelt och intuitivt – följ bara de tips och instruktioner som systemet genererar för att effektivt vägleda dig genom alla stadier i webbdesignprocessen.
 • Förbättrad funktionalitet. Medan WordPress kräver plugins för varje webbplatsfunktion, har Joomla en uppsättning integrerade widgetar, tillägg, tillägg och funktioner som tillhandahålls ur rutan. Detta betyder dock inte att du inte har möjlighet att integrera tredjeparts plugins eller widgets från webben – det finns många av dem där ute och det är bara upp till dig att bestämma om du behöver dem eller inte.
 • Intuitiv instrumentbräda. CMS har en användarvänlig och intuitiv instrumentpanel, som har en uppsättning integrerade verktyg som behövs för att förenkla webbdesignprocessen för alla användarkategorier. Det tar mer tid att behärska instrumentpanelen jämfört med WordPress, men så fort du lyckas göra det kommer du att inse hur bekvämt och enkelt det är att lägga till och uppdatera nya moduler, avsnitt, kategorier och andra innehållstyper.
 • Behovet av PHP- och SQL-databasfärdigheter. För att få ut mesta möjliga av att arbeta med systemet innebär Joomla kunskapen om grundläggande PHP och SQL.

Kosta: Joomla är ett gratis innehållshanteringssystem. Det kräver inga registrerings- eller användningsavgifter. I detta avseende liknar det något WordPress. På samma sätt kan du stöta på betalda mallar och plugins som finns tillgängliga på webben. Mycket uppmärksamhet bör ägnas åt val av värd. Den mest föredragna lösningen när du använder Joomla är Bluehost. Denna värdleverantör är för närvarande överst på listan i sin nisch. Detta beror på att tjänsten är den officiella WordPress-webbhotell som är känd för sina starka drifttider, snabb sidhastighet, avancerade kundsupportalternativ, flexibilitet, säkerhet och prisvärda planer. Kostnaden för att använda Bluehost börjar med $ 2,95 / mo och når $ 5,45 / mo baserat på de tjänster och villkor som ingår i varje paket.

Prova Joomla gratis

5. Drupal

Drupal CMS

Drupal – är Open Source Content Management System, som har fått gemenskapens erkännande som ett anständigt WordPress-alternativ för webbutikens utveckling. Detta är plattformen som gör det möjligt att organisera och sedan starta och hantera onlinesbutiker – från små butiker och upp till allvarliga stormarknader. Experter understryker ofta att Drupal-funktioner gör det mycket mer än bara en vanlig open-source CMS. Plattformen kommer med en app-utvecklingsram, välstrukturerad webbdesignmetod och omfattande kodredigeringsalternativ. Här är en kort översikt över de viktigaste Drupal-funktionerna:

 • Avancerad meny- och användarhantering. Programvaran levereras med en uppsättning funktioner som gör det lättare för användare att skapa enkla men fullständiga webbplatser, portföljer, bloggar, alternativ för sociala nätverk etc..
 • Innehållshantering. Med Drupal kan användare skapa och hantera flera innehållstyper, inklusive omröstningar, texter, videor och bilder, bloggar osv.
 • customizability. CMS är mycket anpassningsbart, vilket innebär att det är möjligt att redigera webbplatser skapade med det, integrera och distribuera nya funktioner och alternativ. Drupal är en av nischledarna när det gäller tillförlitlighet, skalbarhet, säkerhet, tillgänglighet av resurser, hanterbarhet och andra aspekter som betyder mycket.
 • Drupal Taxonomy System. CMS har kraftfull taxonomi som hjälper till att organisera och tagga innehållet. Systemet gör det enklare att rikta in de nödvändiga nyckelorden eftersom det mestadels är utformat för samhällsbaserade projekt.
 • Plugins och mönster. Du kan välja mellan inbyggda och integrerbara Drupal-plugins och design, beroende på webbplatsens specialisering och affärsmål..

Kosta: Drupal är en gratis open source-plattform. Nedladdning och installation av systemet är helt gratis för alla. Resten av utgifterna beror huvudsakligen på den funktionsskala och det mål du anger. Om du vill att ditt projekt ska vara fullständigt kan du dessutom integrera extra plugins, mallar, widgets, tillägg och andra tillägg. Det finns många av dem tillgängliga på webben och de är tillgängliga både gratis och mot extra kostnad.

Dessutom bör du ta hand om värd som inte finns i systemet som standard. En av de mest lämpliga och rimliga lösningarna för Drupal är Siteground. Detta är ett oberoende värdföretag som har sina servrar över hela världen. Systemet kännetecknas av flexibilitet, bra drifttidsaspekt, räckviddsuppsättning, utökad kundsupport dygnet runt. Den mest kostnadseffektiva startplanen kostar $ 3,95 / mo, medan den dyraste GoGeek-lösningen kostar $ 11,95 / mo.

Prova Drupal gratis

Slutsats

WordPress har alltid varit och förblir en av de bästa CMS, vilket gör det möjligt att göra det skapa kvalitetswebbplatser med överlägsen funktionalitet. Det finns dock användare som inte är helt nöjda med utbudet av tjänster som tillhandahålls av CMS. Systemet kan verka för komplicerat för nybörjare på grund av nödvändigheten att behärska många funktioner åt gången. De tillåter dock att skapa olika typer av projekt baserade på användarnas speciella behov.

TOPP WordPress-alternativ:

WixWix är allt-i-ett-webbplatsbyggare, som är det mest populära alternativet till WordPress på grund av dess fantastiska funktionsuppsättning, omfattande webbdesignalternativ, anpassningsbarhet, enkelhet och prisvärdhet. Systemet hjälper till att genomföra olika webbdesignuppgifter utan nästan problem och slöseri med tid alls. Wix.com

ShopifyShopify är världens största och kraftfullaste e-handelsprogramvara som gör det möjligt att bygga små till stora onlinebutiker och erbjuder ett brett utbud av funktioner som behövs för att täcka dessa uppgifter. Webbplatsbyggaren fungerar bra för ansvarsfulla företagare, som är kundorienterade och har en avsikt att utveckla sina e-handelsstarter med maximal effektivitet. Shopify.com

uKituKit är den enklaste webbplatsbyggaren som fokuserar på e-handelsnisch. Dess funktioner, designanpassningsverktyg, SEO och marknadsföringsalternativ och andra element är inriktade på utveckling av små och medelstora företag. Webbplatsbyggaren imponerar alla genom sin avancerade prissättningspolicy, som är mer än prisvärd för moderna företagare. uKit.com

JoomlaJoomla är ett känt CMS, som rankas tvåa efter WordPress när det gäller popularitet av tjänster som omfattas, designegenskaper, funktionsuppsättning och integrationsalternativ. Systemet är ett av de äldsta innehållshanteringssystemen, som fungerar bra för utveckling av fullständiga projekt, även om det är mer komplicerat att behärska det jämfört med WordPress. joomla.org

DrupalDrupal är eCommerce CMS, popularitetsgraden är något mindre jämfört med WordPress och till och med Joomla. Tjänsten är ganska svår att behärska, särskilt för första gången användare. Det kräver integration av externa plugins och teman som behövs för att starta och hantera små till stora onlinebutiker. drupal.org

WordPress är en fullfjädrad öppen källkod CMS, som åtnjuter global popularitet och är allmänt känd i den moderna webbdesignnisch. Om du har vant dig vid att arbeta med programvaran och anser att det är nödvändigt att leta efter ett bättre alternativ till det, kan det ta lite tid och ansträngning att hitta det bästa alternativet till WordPress.

Om du för närvarande har sådana problem, ta dig tid att utforska och testa webbplatsbyggarna och CMS som granskas i inlägget. Dessa system är speciellt skapade med behov och färdigheter i olika användarkategorier i åtanke och du kommer säkert att hitta den bästa WordPress-ersättaren bland dem. Försök bara!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map