Κριτική JustHost, κουπόνια, προσφορές, τιμή και άλλα

JustHost
είναι μια ακόμη τεράστια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που θέλει να σας παρασύρει από το τρέχον περιβάλλον φιλοξενίας σας. Αξίζει? Είναι οι προσφορές και οι προσφορές τους μια μεγάλη αξία?


Δυστυχώς, το JustHost υπόσχεται πολλά, αλλά στο τέλος, δεν τα αποδίδει πλήρως.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι από το 2013 έως το 2017, οι πάροχοι περίπου τα μισά από τα φιλοξενούμενα ονόματα τομέα τους.

Στις αρχές του 2013, η JustHost είχε σχεδόν μισό εκατομμύριο ονόματα τομέα, μέχρι το τέλος του 2017, ο αριθμός αυτός αιωρούσε περίπου 240.000.

Η πλειοψηφία της επιχείρησής τους χάθηκε από τους GoDaddy και Dyn-Oracle.

Τι είναι απλώς οικοδεσπότης και πώς λειτουργεί?

λογότυπο justhost

Η JustHost ήταν μια εταιρεία που φιλοξενεί τη φιλοξενία ιστοσελίδων, καθώς ξεκίνησε το 2008 από τον τεχνικό του Ηνωμένου Βασιλείου Chris Phillips. Το JustHost είναι τώρα μέρος του Endurance International Group (EIG), το οποίο είναι βασικά το Microsoft ή το Google φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τρώνε μικρότερα φιλοξενία ιστοσελίδων εταιρείες και στη συνέχεια συνεχίζουν να τις εμπορεύονται ως αυτόνομες μάρκες.

Η EIG διαθέτει επίσης BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domain.com, και το Bluehost, μεταξύ άλλων.

Όπως οι περισσότερες σύγχρονες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η JustHost προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων και πακέτων, ξεκινώντας από το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, καθώς και τα σχέδια VPS και μεταπωλητών.

Το VPS είναι ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής που σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχετε τον δικό σας διακομιστή, αλλά φιλοξενείται σε έναν υπολογιστή με άλλους λογαριασμούς VPS. Ο λογαριασμός σας διαχωρίζεται από τους άλλους και ενδέχεται να λάβετε το αντίστοιχο της “root” πρόσβασης για την ενότητα του διακομιστή σας.

Η JustHost στοχεύει κυρίως τη μεγάλη κοινόχρηστη αγορά φιλοξενίας με φαινομενικά χαμηλές τιμές και πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες. Υπόσχονται πολύ χώρο και εύρος ζώνης για πολύ λίγα χρήματα.

Όπως πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων σήμερα, προσφέρουν εγκαταστάσεις με 1 κλικ δημοφιλών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου όπως WordPress.

Τι κάνει το Host Host μοναδικό

Τίμια? Τίποτα δεν κάνει το JustHost μοναδικό. Το JustHost είναι μια ακόμη σειρά της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων του μύλου που υπόσχεται τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια για τις χαμηλότερες τιμές που μπορούν να διαχειριστούν.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον γενικό ανταγωνιστικό τους χώρο, το Just Host δελεάζει τους ανθρώπους με φτηνές τιμές και καταλήγει σε πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες. Πιθανώς για ορισμένους χρήστες που έχουν μια ιστοσελίδα που λειτουργούν ως χόμπι, το Just Host είναι αρκετό και κάνει τη δουλειά. Ωστόσο, με βάση τις κριτικές των χρηστών, το JustHost έχει φοβερή υποστήριξη και μπορεί να είναι πολύ, πολύ, πολύ αργό.

Απλά μην περιμένετε πολλά από το Just Host, και ίσως βρείτε ότι είναι μια φτηνή επιλογή για τις προσωπικές σας ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, δεν είναι ίσως η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για μια επιχείρηση.

Τιμολόγηση

Τιμολόγηση

Η JustHost προωθεί τον εαυτό της ως μεγάλη, αλλά είναι αλήθεια?

Η πραγματικότητα: Η δομή των τιμών της JustHost δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αρχικά την διαφημίζουν. Όλη η προώθηση των χαμηλών μηνιαίων τιμών δεν αφορά καθόλου μια «μηνιαία» τιμή, αλλά μια έκπτωση που λαμβάνετε για την αγορά πολλών μηνών (στην πραγματικότητα: έτη) εκ των προτέρων.

Στην πραγματικότητα δεν θα σας ενημερώσουν ποια είναι η συνολική πληρωμή για τους «όρους» μέχρι να φτάσετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Παραθέτουν τα πάντα με “μηνιαία” τιμή, παρόλο που δεν μπορείτε να πληρώνετε για τους όρους από μήνα σε μήνα.

Τα διάφορα επίπεδα τιμολόγησης ή “όροι” από την JustHost αναλύονται ως εξής:

1. Μηνιαία τιμή

Αυτή είναι η πραγματική τιμή εάν πληρώνατε από μήνα σε μήνα. Ωστόσο, η JustHost θα κάνει ό, τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει το λογισμικό του καλαθιού αγορών για να σας αναγκάσει να αγοράσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

2. Διάρκεια 12 μηνών

Αυτό δεν είναι όπου συμφωνείτε να πληρώσετε για 12 μήνες, αλλά όπου πληρώνετε εκ των προτέρων για 12 μήνες. Για παράδειγμα, το πακέτο “Basic” αναφέρεται ως 10,99 $ / μήνα για την περίοδο 12 μηνών, αλλά αυτό σημαίνει ότι η πραγματική προκαταβολή θα είναι 131,88 $.

3. Διάρκεια 24 μηνών

Παρατηρήστε ότι λένε 24 μήνες και όχι δύο χρόνια; Για το πακέτο Basic, αυτό αναφέρεται ως 9,99 $ / μήνα, το οποίο καταλήγει σε προπληρωμή ύψους 239,76 $.

4. Διάρκεια 36 μηνών

Αυτό είναι ένα επιβλητικό τρία χρόνια φιλοξενίας που θα αγοράζατε εκ των προτέρων. Η τιμή είναι σχεδόν καλύτερη από την περίοδο 24 μηνών στα 9,49 $ / μήνα. Το συνολικό ποσό που θα πληρώνατε για ένα βασικό πρόγραμμα (με μόνο έναν ιστότοπο) είναι 341,64 $.

Λάβετε υπόψη ότι εάν αγοράσετε ένα πακέτο έκπτωσης κατά την πρώτη εγγραφή σας (στα 3,95 $ ανά «μήνα» για 36 μήνες), μόλις τελειώσουν αυτοί οι μήνες, θα χρεωθείτε αυτόματα 341,64 $.

Μόνο τα τέσσερα επίπεδα εξυπηρέτησης του Host

Το Just Host έχει τέσσερα επίπεδα υπηρεσιών, Basic, Plus, Prime και Pro.

1. Βασικό

Βασικές προσφορές «τυπική» απόδοση, ένας ιστότοπος, πέντε λογαριασμοί email. Αυτό το επίπεδο προσφέρει 50 GB αποθηκευτικού χώρου, όχι «απεριόριστο» όπως διαφημίζεται, με τον αριθμό των αρχείων να είναι 50.000, αν και έχουν μια υποσημείωση ότι συνήθως δεν επιβάλλουν το όριο έως ότου φτάσουν τα 200.000.

Δεν λαμβάνετε δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις με αυτό το επίπεδο, ούτε λαμβάνετε προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα.

2. Συν

Το Plus προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης σε gigabyte, με όριο καταμέτρησης αρχείων 50.000 (ίδια σημείωση όπως παραπάνω). Λαμβάνετε 10 ιστότοπους με αυτό το πρόγραμμα. Λαμβάνετε επίσης “SpamExperts” σε έναν τομέα καθώς και 100 λογαριασμούς email. Το επίπεδο απόδοσης της υπηρεσίας εξακολουθεί να είναι «στάνταρ».

3. Πρωθυπουργός

Το Prime επίπεδο είναι όπως το Plus, μόνο με απεριόριστες ιστοσελίδες και διευθύνσεις email.

4. Pro

Το Pro προσθέτει στο επίπεδο «υψηλής απόδοσης» και αυξάνει το όριο των αρχείων σε 300.000. Η υπηρεσία spam είναι διαθέσιμη για δύο τομείς αντί για έναν.

Τα ακριβά πρόσθετα του Host

Λογότυπο πρόσθετων ταμείων

Ενώ φαίνεται να είναι φτηνές στην αρχή, οι πρόσθετες υπηρεσίες (πολλές από τις οποίες θα χρειαστείτε) αρχίζουν να αυξάνονται. Περιλαμβάνουν:

 • Πρόσθετα ονόματα τομέα: 15,99 $ ανά έτος εγγραφής
 • Αφιερωμένη IP: 5,99 $ ανά μήνα
 • Πιστοποιητικά SSL: 49,99 $ ετησίως
 • Φιλτράρισμα αλληλογραφίας SpamExperts: 2,99 $ το μήνα ανά όνομα τομέα
 • Απόρρητο: 14,88 $ Απόρρητο τομέα ανά τομέα ανά έτος
 • SiteLock: Ξεκινώντας από 23,88 $ ανά τομέα ανά έτος
 • Site Backup and Restore Pro: 35,88 $ ετησίως
 • Ενεργοποιημένες εκ νέου ενεργοποιήσεις λογαριασμού: 30,00 $

Όπως μπορείτε να δείτε, 15,99 $ ετησίως για κάθε όνομα τομέα δεν είναι φθηνό και το κόστος τους για «απόρρητο» για τα ονόματα τομέα σας είναι πολύ ακριβό στα 14,88 $ ανά τομέα κάθε χρόνο. Δεν περιλαμβάνονται πιστοποιητικά SSL.

Δεν είναι σαφές εάν η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστότοπου είναι ανά ιστότοπο ή για ολόκληρο τον λογαριασμό σας, επομένως πρέπει να υποθέσετε ότι είναι ανά ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιήσατε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού τους και επαναφέρετε τη λειτουργικότητα για 10 ιστότοπους, αναζητάτε περισσότερα από 350 $ ετησίως με επιπλέον κόστος.

Δημόσια αντίληψη (Άλλες μόνο κριτικές φιλοξενίας)

άνθρωποι που περπατούν

Δυστυχώς, ως επί το πλείστον, το Just Host λαμβάνει τρομερές κριτικές από τους χρήστες.

Τα πιο συνηθισμένα παράπονα είναι η κακή τεχνική υποστήριξη, η αδυναμία λήψης υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, η αργή ταχύτητα των ιστότοπων και η αύξηση των τιμών μετά τον αρχικό όρο.

Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν επίσης ότι η έκδοση του cPanel είναι τρομερή και έχει λιγότερες δυνατότητες από αυτές που συνήθως θα μπορούσατε να βρείτε με μια εγκατάσταση cPanel.

Φαίνεται ότι η ποιότητα της υπηρεσίας Just Host άρχισε να μειώνεται στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017 με βάση τα σχόλια ορισμένων δυσαρεστημένων πελατών. Μόνο οι κάτοχοι λογαριασμού Host που ήταν με την εταιρεία για χρόνια δήλωσαν ότι η υπηρεσία άρχισε να μειώνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλοί από αυτούς τους χρήστες έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να μεταβούν σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μπορείτε να βρείτε μερικές θετικές διαδικτυακές κριτικές για το JustHost, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ορισμένα διαδικτυακά άρθρα που δίνουν θετική κριτική στο JustHost γράφονται ίσως από συνεργάτες ή μεταπωλητές που θα κερδίσουν προμήθεια από την αγορά του Just Host.

Πώς συγκρίνεται

μήλο και πορτοκάλι στο χέρι

Το JustHost πηγαίνει σαφώς για τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή με το μάρκετινγκ τους. Με άλλα λόγια, το κύριο σημείο πώλησής τους είναι ότι υποτίθεται ότι είναι «φθηνά» ή «πολύ».

Εάν το να έχετε έναν ιστότοπο είναι απλώς χόμπι για εσάς και δεν σκοπεύετε πραγματικά να κάνετε μεγάλη προώθηση για αυτό, τότε το Just Host είναι μια άλλη φτηνή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που πιθανότατα θα είναι αρκετή για τις ανάγκες σας.

Εάν είστε προγραμματιστής και θέλετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή με ριζικό έλεγχο και την επιλογή να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν το Webmin αντί του cPanel, θα προτιμούσατε να έχετε μια εταιρεία όπως Ψηφιακός Ωκεανός.

Αυτές οι εταιρείες που χρειάζονται λίγο περισσότερη υποστήριξη και εγγυημένο χρόνο λειτουργίας με διαχειριζόμενο διακομιστή θα ήταν πιθανώς καλύτερα να πηγαίνουν με το Rackspace ή το LiquidWeb. Ενώ και οι δύο αυτές εταιρείες έχουν τα προβλήματά τους, ίσως έχουν καλύτερη υποδομή για πιο δημοφιλείς ιστότοπους και διαδικτυακά καταστήματα που πρέπει να είναι λειτουργικά όλο το 24ωρο.

Τι πιστεύουμε

σκεφτείτε λογότυπο

Η βαθμολογία μας για το JustHost είναι 2 στα 5 αστέρια. Βγαίνει στην άκρη της βαθμολογίας ενός αστεριού, επειδή σχεδόν όλες οι κριτικές χρηστών είναι ομοιόμορφα αρνητικές. Ωστόσο, εάν γνωρίζετε ότι η τιμολόγηση τους θα αυξηθεί μετά την αρχική σας περίοδο, η εξαιρετικά χαμηλή τιμή για τα πρώτα τρία χρόνια μπορεί να σας αξίζει..

Στην καλύτερη περίπτωση, το Just Host είναι ο μέσος μύλος φιλοξενίας ιστού που πραγματικά δεν έχει πολύ ιδιαίτερο να προσφέρει. Εάν έχετε έναν μικρό ιστότοπο που δεν έχει πολλή επισκεψιμότητα και δεν βασίζεστε σε αυτόν για την επιχείρησή σας, τότε το Just Host ενδέχεται να είναι αρκετό.

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο εταιρικού επιπέδου ή έχετε ένα ιστολόγιο ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με καλή διακίνηση, το Just Host είναι σίγουρα η λάθος επιλογή. Με τόσα πολλά παράπονα σχετικά με την τεχνική υποστήριξη δευτερεύουσας ποιότητας και χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας, το JustHost είναι πιθανώς το τελευταίο μέρος που θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο με υψηλή διακίνηση που πρέπει να λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Επίσης, δεν μας αρέσει το πώς η JustHost αποκρύπτει σκόπιμα τις τιμές τους. Όπως αναφέραμε παραπάνω, πρέπει να σκάψετε για να μάθετε ακριβώς ποιες είναι οι πραγματικές μηνιαίες χρεώσεις για κάθε επίπεδο τιμολόγησης. Η προεπιλεγμένη επιλογή αγοράς είναι ο μακροπρόθεσμος, δηλαδή 36 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα κλειδωθείτε για τρία ολόκληρα χρόνια. Τρία χρόνια!

Αυτός ο τύπος σκόπιμης σύγχυσης για να σας κάνει να αγοράσετε ένα μακροπρόθεσμο πακέτο είναι το ίδιο για το μάθημα αυτές τις μέρες με πολλές φτηνές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει σωστό.

Κουπόνια και προσφορές

Η JustHost προσφέρει μια σειρά κινήτρων για να ενθαρρύνει τους πιθανούς πελάτες να εγγραφούν στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές εμφανίζονται εμφανώς στην αρχική σελίδα του ιστότοπού τους.

1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

λογότυπο επιστροφής χρημάτων

Το Just Host προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στα πακέτα φιλοξενίας τους, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει χρεώσεις εγκατάστασης που ενδέχεται να έχετε πληρώσει. Εάν έχετε καταχωρίσει έναν τομέα στο JustHost, δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για αυτό, αλλά το όνομα τομέα είναι δικό σας.

2. Ειδική εισαγωγική προσφορά

λογότυπο ειδικής προσφοράς

Από αυτό το γράψιμο, το Just Host προσφέρει μια προσφορά 3,95 $ / μήνα για το βασικό πακέτο φιλοξενίας τους. Η λεπτή τυπωμένη ύλη λέει ότι πρόκειται μόνο για τον πρώτο «όρο» μόνο, ωστόσο, ο ορισμός του «όρου» δεν είναι σαφής. Είναι όρος ενός μηνός; Διάρκεια 12 μηνών?

Διαπιστώνετε μόνο ότι τα 3,95 $ / μήνα προορίζονται για μια προπληρωμένη περίοδο 36 μηνών όταν φτάσετε στα μισά της διαδικασίας εγγραφής. Αυτό βγαίνει στα 142,20 $ που πρέπει να πληρωθούν εκ των προτέρων.

Συγκριτικά, το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας τους είναι 11,99 $ / μήνα και 10,99 $ / μήνα όταν αγοράζετε ένα χρόνο νωρίτερα.

3. Δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις

διαφημιστικές πιστώσεις

Το JustHost, όπως και οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας αυτές τις μέρες, προσφέρει δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις με το Google AdWords και το Bing Search. Το πρόβλημα είναι ότι, συνήθως, αυτές οι προσφορές είναι καλές μόνο για νέους λογαριασμούς με το Google και το Bing. Πιθανότατα, εάν έχετε ήδη πληρώσει το Google AdWords για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, δεν θα έχετε το όφελος από τη διαφημιστική πίστωση της JustHost.

4. Δωρεάν Όνομα Τομέα

λογότυπο τομέα

Λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Ωστόσο, διαβάζοντας τη λεπτή εκτύπωση, φαίνεται ότι δεν θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για αυτό το τμήμα της αρχικής πληρωμής σας εάν επιλέξετε να αποχωρήσετε από την υπηρεσία σε 30 ημέρες ή λιγότερο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map