JustHost-arvostelu, kuponkeja, tarjouksia, hinta ja paljon muuta

JustHost
on jälleen yksi massiivinen verkkoisäntäyritys, joka haluaa houkutella sinut pois nykyisestä hosting-ympäristöstäsi. Onko se sen arvoista? Ovatko heidän tarjoukset ja erikoisuutensa suuri arvo?


Valitettavasti JustHost lupaa paljon, mutta lopulta ne eivät toimita täysin.

Lopputulos on, että palveluntarjoajat ovat vuosina 2013–2017 noin puolet isännöimistään verkkotunnuksista.

Vuoden 2013 alussa JustHostilla oli melkein puoli miljoonaa verkkotunnusta, vuoden 2017 loppuun mennessä kyseinen määrä oli noin 240 000.

Suurin osa heidän liiketoiminnastaan ​​menetettiin GoDaddylle ja Dyn-Oraclelle.

Mikä on vain isäntä ja miten se toimii?

Justhost-logo

JustHost oli myöhässä tulija web-hosting-liiketoiminnassa, koska sen käynnisti vuonna 2008 brittiläinen tekniikkayritys Chris Phillips. JustHost on nyt osa Endurance International Groupia (EIG), joka on pohjimmiltaan Microsoft tai Google web-hosting. He syövät pienempiä sivujen ylläpito yrityksiä ja jatkaa niiden markkinointia itsenäisinä tuotemerkeinä.

EIG omistaa myös BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domain.com, ja Bluehost, mm.

Kuten useimmat nykyaikaiset web-hosting-yritykset, JustHost tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia ja paketteja aloittaen niiden perustapohjaisesta jaetusta isännöintisuunnitelmasta sekä VPS- ja jälleenmyyjäsuunnitelmista.

VPS on virtuaalinen yksityinen palvelin, joka antaa sinulle illuusion omasta palvelimesta, mutta se isännöi tietokoneessa muiden VPS-tilien kanssa. Tilisi on erotettu muista ja saatat saada vastaavan määrän root-oikeuksia palvelimen osastolle.

JustHost kohdistuu pääasiassa suurten jaettujen markkinoiden markkinoihin näennäisesti alhaisimmilla hinnoilla ja paljon kellot ja pillit lisätty. He lupaavat paljon tilaa ja kaistanleveyttä hyvin pienellä rahalla.

Kuten monet web-hosting-yritykset tänään tarjoavat, napsautuksen asennukset suosituista sisällönhallintajärjestelmistä, kuten WordPress.

Mikä tekee juuri isännästä ainutlaatuisen

Rehellisesti? Mikään ei todellakaan tee JustHostista ainutlaatuista. JustHost on jälleen tehtaan web-hosting-yritys, joka lupaa auringolle, kuulle ja tähdelle halvimmalla mahdollisella hinnallaan.

Kuten monet muutkin web-hosting-yritykset yleisessä kilpailutilanteessaan, Just Host houkuttelee ihmisiä edullisiin hinnoitteluihin ja päätyy paljon tyytymättömiin asiakkaisiin. Todennäköisesti joillekin käyttäjille, joilla on heidän harrastuksensa alainen verkkosivusto, Just Host riittää ja suorittaa työn. Käyttäjien arvostelujen perusteella JustHostilla on kuitenkin kauhea tuki ja se voi olla erittäin, hyvin, erittäin hidas.

Älä vain odota paljon Just Hostilta, ja saatat huomata, että se on halpa vaihtoehto henkilökohtaisille web-hosting-tarpeillesi. Se ei todennäköisesti kuitenkaan ole paras web-hosting-palvelu yritykselle.

hinnoittelu

hinnoittelu

JustHost mainostaa itseään paljon, mutta onko se totta?

Todellisuus: JustHostin hintarakenne ei ole niin suuri kuin he alun perin mainostavat sen olevan. Heidän koko matalien kuukausihintojen edistämisensä ei tarkoita lainkaan “kuukausittaista” hintaa, vaan alennusta, jonka saat ostaessasi useita kuukausia (todellisuudessa: vuosia) etukäteen.

He eivät todellakaan kerro sinulle, mikä heidän maksuehtojensa kokonaismäärä on, kunnes pääset kassasivulle. He luettelevat kaiken “kuukausittain” -hinnan perusteella, vaikka et voi maksaa ehtoja kuukausittain.

JustHostin eri hinnatasot tai ”ehdot” jakautuvat seuraavasti:

1. Kuukauden hinta

Tämä on todellinen hinta, jos maksoit kuukaudesta toiseen. JustHost tekee kuitenkin kaiken voitavansa ostoskoriohjelmistonsa avulla pakottaaksesi sinut ostamaan pidemmän aikavälin.

2. 12 kuukauden kausi

Tässä ei sovi maksaa 12 kuukaudeksi, vaan maksat etukäteen 12 kuukauden ajan. Esimerkiksi ”Basic” -paketti on 10,99 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajalta, mutta se tarkoittaa, että todellinen ennakkomaksu olisi $ 131,88.

3. 24 kuukauden aika

Huomaa, että he sanovat 24 kuukautta eikä kahta vuotta? Peruspaketissa tämä on merkitty 9,99 dollaria / kk, jonka ennakkomaksu on $ 239,76.

4. 36 kuukauden kausi

Tämä on mahtava kolmen vuoden isännöinti, jonka ostaisit etukäteen. Korko on tuskin parempi kuin 24 kuukauden aikaväli, 9,49 dollaria kuukaudessa. Summa, jonka maksat etukäteen perussuunnitelmasta (vain yhdellä verkkosivustolla), on $ 341,64.

Huomaa, että jos ostat alennuspaketin, kun kirjaudut ensimmäisen kerran (3,95 dollaria kuukaudessa ”36 kuukaudeksi), kun nämä kuukaudet ovat valmiina, sinulta veloitetaan automaattisesti $ 341,64.

Just Hostin neljä palvelutasoa

Just Host -palvelussa on neljä palvelutasoa: Basic, Plus, Prime ja Pro.

1. Perus

Basic tarjoaa “normaalin” suorituskyvyn, yhden verkkosivuston ja viisi sähköpostitiliä. Tämä taso tarjoaa 50 Gt tallennustilaa, ei “rajoittamatonta”, kuten mainostetaan, ja tiedostomäärä on 50 000, vaikka heillä on alaviite, että he eivät yleensä täytä rajoitusta, ennen kuin se saavuttaa 200 000.

Et saa ilmaisia ​​mainontahyvityksiä tällä tasolla, etkä saa roskapostisuojausta.

2. Plus

Plus tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan gigatavuina, tiedostojen lukumäärä on 50 000 (sama huomautus kuin yllä). Saat 10 verkkosivustoa tämän suunnitelman avulla. Saat myös “SpamExperts” yhdellä verkkotunnuksella sekä 100 sähköpostitiliä. Palvelutaso on edelleen ”vakio”.

3. Pohjustaa

Prime-taso on kuin Plus, vain rajattomilla verkkosivustoilla ja sähköpostiosoitteilla.

4. Pro

Pro lisää korkean suorituskyvyn tason ja nostaa tiedostorajan 300 000: een. Roskapostipalvelu on saatavana kahdelle verkkotunnukselle yhden sijasta.

Just Hostin kalliit lisäosat

Kassan lisäosien logo

Vaikka ne saattavat aluksi vaikuttaa halpoilta, lisäpalvelut (joista monia tarvitset) alkavat koota. Ne sisältävät:

 • Lisäverkkotunnukset: 15,99 dollaria rekisteröintivuotta kohti
 • Omistettu IP: 5,99 dollaria kuukaudessa
 • SSL-sertifikaatit: 49,99 dollaria vuodessa
 • SpamExperts-sähköpostisuodatus: 2,99 dollaria kuukaudessa verkkotunnusta kohti
 • Tietosuoja: 14,88 dollaria Verkkotunnuksen yksityisyys verkkotunnusta kohden vuodessa
 • SiteLock: Alkaen 23,88 dollarista per verkkotunnus vuodessa
 • Sivuston varmuuskopiointi ja palautus Pro: 35,88 dollaria vuodessa
 • Tilin uudelleenaktivointi vanhentunut: 30,00 dollaria

Kuten huomaat, 15,99 dollaria vuodessa kullekin verkkotunnukselle ei ole halpaa, ja verkkotunnuksesi yksityisyyden kustannukset ovat erittäin kalliita, 14,88 dollaria verkkotunnusta kohden vuodessa. SSL-varmenteita ei sisälly toimitukseen.

Ei ole selvää onko heidän Site Backup and Restore Pro -palvelu verkkosivustoa vai koko tiliäsi, joten sinun pitäisi olettaa, että se on verkkosivustoa kohden. Tämä tarkoittaa, että jos olet käyttänyt heidän sivuston varmuuskopioita ja palauttanut toimintoja 10 verkkosivustolle, saat yli 350 dollaria vuodessa lisäkustannuksilla.

Julkinen käsitys (muut Just Host -arvostelut)

ihmiset kävelevät

Valitettavasti Just Host saa käyttäjiltä kauhistuttavia arvosteluja.

Yleisimmät valitukset ovat huono tekninen tuki, kyvyttömyys saada tukea puhelimitse, verkkosivustojen hidas nopeus ja hinnankorotukset alkuperäisen kauden jälkeen.

Jotkut käyttäjät ovat myös valittaneet, että cPanel-versio on kauhea ja siinä on vähemmän ominaisuuksia kuin mitä yleensä voi löytää cPanel-asennuksella.

Näyttää siltä, ​​että Just Hostin palvelun laatu alkoi heikentyä vuoden 2016 lopulla tai vuoden 2017 alussa joidenkin tyytymättömien asiakkaiden kommenttien perusteella. Just Host-tilinomistajat, jotka olivat olleet yrityksen kanssa vuosia, ovat todenneet, että palvelu on alkanut laskea kahden viime vuoden aikana. Monet näistä käyttäjistä ovat ilmaisseet aikomuksensa siirtyä toiseen web-hosting-palveluun.

Löydät positiivisia online-arvosteluita JustHostista, mutta sinun on oltava varovainen. Jotkut online-artikkelit, jotka antavat JustHostille positiivisen arvion, ovat ehkä tytäryhtiöiden tai jälleenmyyjien kirjoittamia, jotka saavat palkkion Just Host -ostossuorituksestasi.

Kuinka se vertaa

omena ja appelsiini kädessä

JustHost pyrkii selvästi pienimmän yhteisen nimittäjän markkinointiin. Toisin sanoen heidän tärkein myyntikohta on, että ne ovat oletettavasti ”halpoja” tai “paljon”.

Jos verkkosivuston omistaminen on sinulle vain harrastus, etkä todella suunnittele edistävänsä sitä voimakkaasti, Just Host on vain yksi halpa web-hosting-yritys, joka todennäköisesti riittää suurimmaksi osaksi tarpeitasi.

Jos olet kehittäjä ja haluat räätälöityä palvelinta, jolla on pääkäyttäjä ja mahdollisuus käyttää jotain Webmin: ää cPanelin sijasta, sinun tulisi olla parempi sellaisen yrityksen kanssa kuin Digitaalinen valtameri.

Ne yritykset, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea ja taattua käyttöaikaa hallitussa palvelimessa, olisivat todennäköisesti parempia menemään Rackspaceen tai LiquidWebiin. Vaikka molemmilla yrityksillä on ongelmia, niillä on ehkä parempi infrastruktuuri suositummille verkkosivustoille ja verkkokaupoille, joiden on oltava toiminnallisia ympäri vuorokauden.

Mitä ajattelemme

ajattele logo

JustHost-arvosanomme on 2/5 tähteä. Se on yhden tähden arvostelun reunalla, koska melkein kaikki käyttäjän arvostelut ovat tasaisesti negatiivisia. Jos tiedät kuitenkin, että heidän hinnoittelu nousee alkuperäisen toimikausiisi, kolmen ensimmäisen vuoden erittäin alhainen hinta saattaa olla sinulle arvoinen.

Parhaimmillaan Just Host on keskimääräinen web-hosting-tehdas, jolla ei todellakaan ole paljon erityistä tarjottavaa. Jos sinulla on pieni verkkosivusto, joka ei tuo paljon liikennettä, etkä luota siihen yritykseesi, Just Host saattaa olla riittävä.

Jos aiot kuitenkin ylläpitää yritystason verkkosivustoja tai sinulla on hyvin liikennetty blogi tai verkkokauppa, Just Host on ehdottomasti väärä valinta. Koska JustHost on niin paljon valituksia heidän ala-par-teknisestä tuestaan ​​ja ilman käyttöaikatakuuta, JustHost on todennäköisesti viimeinen paikka, jossa haluat ylläpitää erittäin liikenteellistä verkkosivustoa, jonka on oltava 24/7.

Emme myöskään pidä siitä, kuinka JustHost hämärtää niiden hinnoittelua määrätietoisesti. Kuten edellä mainitsimme, sinun täytyy kaivaa selvittääksesi tarkalleen, mitkä todelliset kuukausimaksut ovat jokaiselle hinnatasolle. Oletusostovaihtoehto on pisin aika, joka on 36 kuukautta. Tämä tarkoittaa, että olet lukittu kolmeksi kokonaiseksi vuodeksi. Kolme vuotta!

Tämäntyyppinen tarkoituksenmukainen sekaannus, jotta saadaan ostamaan pitkäaikainen paketti, on parin kurssi nykyään monien halpojen web-hosting-yritysten kanssa. Se ei silti tee siitä oikein.

Kupongit ja tarjoukset

JustHost tarjoaa useita kannustimia rohkaistakseen potentiaalisia asiakkaita kirjautumaan web-isännöintipalveluihinsa. Suurin osa näistä tarjouksista on esillä näkyvästi heidän verkkosivustonsa kotisivulla.

1. Rahat takaisin -takuu

rahat takaisin -logo

Just Host tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun isännöintisuunnitelmissaan, mutta tämä ei sisällä mahdollisia maksamiasi perustamismaksuja. Jos rekisteröit verkkotunnuksen JustHost-palvelussa, et voi saada hyvitystä siitä, mutta verkkotunnus on sinun pitää säilyttää.

2. Alustava erikoistarjous

erikoistarjouslogo

Tämän kirjoittamisen jälkeen Just Host tarjoaa 3,95 dollaria kuukaudessa heidän perustarjouksestaan. Hieno painatus sanoo, että tämä koskee vain ensimmäistä ”termiä”, mutta termin ”määritelmä” ei ole selvä. Onko tämä yhden kuukauden kausi? 12 kuukauden kausi?

Huomaat vain, että 3,95 dollaria / kuukausi on ennakkomaksu 36 kuukauden ajalta, kun olet kirjautumisprosessin puolivälissä. Tämä on 142,20 dollaria, joka on maksettava etukäteen.

Vertailun vuoksi heidän perustason isännöintisuunnitelma on 11,99 dollaria kuukaudessa ja 10,99 dollaria kuukaudessa, kun ostat vuoden etukäteen.

3. Ilmaiset mainontahyvitykset

mainontahyvitykset

JustHost, kuten useimmat muutkin hosting-yritykset nykyään, tarjoaa ilmaisia ​​mainontahyvityksiä Google AdWordsin ja Bing-haun kautta. Ongelmana on, että tyypillisesti nämä tarjoukset ovat hyviä vain uusille tileille Googlessa ja Bingissä. Todennäköisesti, jos olet jo maksanut Google AdWordsille yrityksesi mainostamisesta, et saa JustHostin mainontahyvitystä.

4. Ilmainen verkkotunnus

verkkotunnuksen logo

Saat ilmaisen verkkotunnuksen, kun määrität tilisi. Mutta hienoa painettaessa näyttää siltä, ​​että et voi saada hyvitystä alkuperäisen maksun siitä osasta, jos päätät poistua palvelusta enintään 30 päivässä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map