JustHost Review, coupons, aanbiedingen, prijs en meer

JustHost
is weer een enorm webhostbedrijf dat u weg wil lokken van uw huidige hostingomgeving. Is het het waard? Zijn hun aanbiedingen en specials van grote waarde?


Helaas belooft JustHost veel, maar uiteindelijk leveren ze niet volledig op.

Het eindresultaat is dat van 2013 tot 2017 providers ongeveer de helft van hun gehoste domeinnamen hebben.

Begin 2013 had JustHost bijna een half miljoen domeinnamen, eind 2017 schommelde dat aantal rond de 240.000.

Het grootste deel van hun bedrijf ging verloren van GoDaddy en Dyn-Oracle.

Wat is host en hoe werkt het??

Justhost-logo

JustHost was een laatkomer op het gebied van webhosting, zoals het in 2008 werd gelanceerd door de Britse techneut Chris Phillips. JustHost maakt nu deel uit van de Endurance International Group (EIG), wat in feite de Microsoft of is Google van webhosting. Ze eten kleiner op web hosting bedrijven en deze vervolgens op de markt blijven brengen als zelfstandige merken.

EIG is ook eigenaar van BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domain.com, en onder andere Bluehost.

Zoals de meeste moderne webhostingbedrijven biedt JustHost een verscheidenheid aan plannen en pakketten, te beginnen met hun basis Basic shared hosting-plan, evenals VPS- en reseller-abonnementen.

Een VPS is een Virtual Private Server die je de illusie geeft een eigen server te hebben, maar deze wordt gehost op een computer met andere VPS-accounts. Uw account is gescheiden van de andere en u krijgt mogelijk het equivalent van ‘root’-toegang voor uw sectie van de server.

JustHost richt zich voornamelijk op de grote shared hosting-markt met schijnbaar bodemprijzen en veel toeters en bellen toegevoegd. Ze beloven veel ruimte en bandbreedte voor heel weinig geld.

Zoals veel webhostingbedrijven tegenwoordig, bieden ze installaties met één klik van populaire inhoudbeheersystemen zoals WordPress.

Wat maakt Host uniek?

Eerlijk gezegd? Niets maakt JustHost echt uniek. JustHost is weer een gewone webhostingbedrijf dat de zon, de maan en de sterren belooft voor de laagste prijzen die ze kunnen beheren.

Net als veel andere webhostingbedrijven in hun algemene competitieve ruimte, lokt Just Host mensen binnen met goedkope prijzen en eindigt met veel ontevreden klanten. Waarschijnlijk voor sommige gebruikers die een website hebben die ze als hobby hebben, is Just Host voldoende en doet het zijn werk. Op basis van gebruikersrecensies heeft JustHost echter vreselijke ondersteuning en het kan heel, heel, heel langzaam zijn.

Verwacht gewoon niet veel van Just Host en misschien vindt u het een goedkope optie voor uw persoonlijke webhostingbehoeften. Het is waarschijnlijk niet de beste webhostingservice voor een bedrijf.

Prijzen

Prijzen

JustHost promoot zichzelf als een groot deel, maar is dat echt waar?

De realiteit: de prijsstructuur van JustHost is niet zo goed als ze aanvankelijk adverteren. Hun hele promotie van lage maandprijzen gaat helemaal niet over een “maandelijkse” prijs, maar over een korting die je krijgt als je vele maanden (in werkelijkheid: jaren) van tevoren koopt.

Ze laten je pas weten wat de totale betaling is voor hun ‘voorwaarden’ totdat je op de betaalpagina komt. Ze vermelden alles op ‘maandelijkse’ prijs, ook al kunt u niet maandelijks voor de voorwaarden betalen.

De verschillende prijsniveaus of “voorwaarden” van JustHost zijn als volgt verdeeld:

1. Maandelijkse prijs

Dit is de werkelijke prijs als u maandelijks heeft betaald. JustHost zal er echter alles aan doen om hun winkelwagen-software te gebruiken om u te dwingen om voor een langere “periode” te kopen.

2. Termijn van 12 maanden

Dit is niet waar u akkoord gaat om 12 maanden te betalen, maar waar u 12 maanden vooruit betaalt. Het “Basic” -pakket wordt bijvoorbeeld vermeld als $ 10,99 / maand voor de periode van 12 maanden, maar dat betekent dat uw daadwerkelijke vooruitbetaling zou zijn $ 131,88.

3. Termijn van 24 maanden

Merk op dat ze zeggen 24 maanden en niet twee jaar? Voor het basispakket wordt dit vermeld als $ 9,99 / maand, wat neerkomt op een aanbetaling van $ 239,76.

4. Looptijd van 36 maanden

Dit is maar liefst drie jaar hosting die u van tevoren zou kopen. Het tarief is nauwelijks beter dan de termijn van 24 maanden op $ 9,49 / maand. Het totaal dat u vooraf zou betalen voor een basisplan (met slechts één website) is $ 341,64.

Merk op dat als u een kortingspakket koopt wanneer u zich voor het eerst aanmeldt (voor $ 3,95 per “maand” gedurende 36 maanden), zodra die maanden voorbij zijn, er automatisch kosten in rekening worden gebracht $ 341,64.

Alleen de vier serviceniveaus van Host

Just Host heeft vier serviceniveaus: Basic, Plus, Prime en Pro.

1. Basis

Basic biedt “standaard” prestaties, één website, vijf e-mailaccounts. Dit niveau biedt 50 GB opslagruimte, niet “onbeperkt” zoals geadverteerd, met een bestandsaantal van 50.000, hoewel ze een voetnoot hebben dat ze de limiet doorgaans niet afdwingen totdat deze op 200.000 komt.

U krijgt geen gratis advertentietegoed op dit niveau en u krijgt ook geen spambescherming.

2. Plus

Plus biedt onbeperkte opslag in termen van gigabytes, met een maximale bestandsaantal van 50.000 (dezelfde opmerking als hierboven). Je krijgt 10 websites met dit plan. U krijgt ook “SpamExperts” op één domein en 100 e-mailaccounts. Het serviceprestatieniveau is nog steeds ‘standaard’.

3. Prime

Het Prime-niveau is net als Plus, alleen met onbeperkte websites en e-mailadressen.

4. Pro

Pro voegt toe op het “high performance” -niveau en verhoogt de bestandslimiet tot 300.000. De spamdienst is beschikbaar voor twee domeinen in plaats van één.

Alleen dure add-ons van Host

Check-out add-ons-logo

Hoewel ze in het begin misschien goedkoop lijken, beginnen de aanvullende services (waarvan u er veel nodig heeft) op te tellen. Ze bevatten:

 • Extra domeinnamen: $ 15,99 per registratiejaar
 • Dedicated IP: $ 5,99 per maand
 • SSL-certificaten: $ 49,99 per jaar
 • Mailfiltering van SpamExperts: $ 2,99 per maand per domeinnaam
 • Privacy: $ 14,88 Domeinprivacy per domein per jaar
 • SiteLock: vanaf $ 23,88 per domein per jaar
 • Site Backup and Restore Pro: $ 35,88 per jaar
 • Verlopen accountreactivaties: $ 30,00

Zoals u kunt zien, is $ 15,99 per jaar voor elke domeinnaam niet goedkoop, en de kosten voor “privacy” voor uw domeinnamen zijn erg duur, namelijk $ 14,88 per domein per jaar. SSL-certificaten zijn niet inbegrepen.

Het is niet duidelijk of hun Site Backup and Restore Pro-service per website is of voor uw hele account, dus u moet ervan uitgaan dat dit per website is. Dat betekent dat als u hun site back-up- en herstelfunctionaliteit voor 10 websites gebruikt, u meer dan $ 350 per jaar aan extra kosten betaalt.

Publieke perceptie (andere beoordelingen van alleen hosts)

mensen lopen

Helaas krijgt Just Host voor het grootste deel vreselijke recensies van gebruikers.

De meest voorkomende klachten zijn slechte technische ondersteuning, onvermogen om telefonisch ondersteuning te krijgen, trage snelheid van de websites en prijsverhogingen na de eerste termijn.

Sommige gebruikers hebben ook geklaagd dat de versie van cPanel vreselijk is en minder functies heeft dan je normaal zou vinden bij een cPanel-installatie.

Het lijkt erop dat de servicekwaliteit van Just Host eind 2016 of begin 2017 begon af te nemen op basis van de opmerkingen van enkele ontevreden klanten. Just Host-accounthouders die al jaren bij het bedrijf werken, hebben aangegeven dat de service de afgelopen twee jaar is gaan afnemen. Veel van deze gebruikers hebben de intentie uitgesproken om over te stappen naar een andere webhostingservice.

Je kunt enkele positieve online beoordelingen van JustHost vinden, maar je moet voorzichtig zijn. Sommige online artikelen die JustHost een positieve beoordeling geven, zijn misschien geschreven door gelieerde ondernemingen of wederverkopers die commissie ontvangen voor uw Just Host-aankoop.

Hoe het zich verhoudt

appel en sinaasappel in de hand

JustHost gaat duidelijk voor de laagste gemene deler met hun marketing. Met andere woorden, hun belangrijkste verkoopargument is dat ze zogenaamd ‘goedkoop’ of ‘veel’ zijn.

Als het hebben van een website slechts een hobby voor u is, en u niet echt van plan bent er zware promoties voor te doen, dan is Just Host gewoon een ander goedkoop webhostingbedrijf dat waarschijnlijk meestal voldoende is voor uw behoeften.

Als u een ontwikkelaar bent en een aangepaste server wilt met rootcontrole en de mogelijkheid om iets als Webmin te gebruiken in plaats van cPanel, zou u beter af zijn met een bedrijf als Digital Ocean.

Bedrijven die wat meer ondersteuning en gegarandeerde uptime met beheerde server nodig hebben, zouden waarschijnlijk beter af zijn met Rackspace of LiquidWeb. Hoewel beide bedrijven hun problemen hebben, hebben ze misschien een betere infrastructuur voor meer populaire websites en online winkels die 24/7 functioneel moeten zijn.

Wat wij denken

denk logo

Onze beoordeling voor JustHost is een 2 van de 5 sterren. Het staat aan de rand van een beoordeling met één ster, omdat bijna alle gebruikersrecensies uniform negatief zijn. Als u zich er echter van bewust bent dat hun prijzen na uw eerste termijn zullen stijgen, is de extreem lage prijs voor de eerste drie jaar misschien de moeite waard voor u.

In het beste geval is Just Host uw gemiddelde webhostingmolen die echt niet veel speciaals te bieden heeft. Als u een kleine website heeft die niet veel verkeer genereert en u er niet op vertrouwt voor uw bedrijf, dan is Just Host wellicht voldoende.

Als u echter van plan bent een website op bedrijfsniveau te runnen, of een goed verhandelde blog of online winkel heeft, is Just Host absoluut de verkeerde keuze. Met zoveel klachten over hun ondermaatse technische ondersteuning en geen uptime-garantie, is JustHost waarschijnlijk de laatste plaats waar u een zeer verhandelde website wilt hosten die 24/7 actief moet zijn.

We vinden het ook niet leuk hoe JustHost hun prijzen doelbewust verdoezelt. Zoals we hierboven vermeldden, moet je graven om erachter te komen wat de echte maandelijkse kosten zijn voor elk prijsniveau. De standaardaankoopoptie is de langste termijn, namelijk 36 maanden. Dit betekent dat je drie hele jaren opgesloten zit. Drie jaar!

Dit soort doelbewuste verwarring om ervoor te zorgen dat u een langetermijnpakket koopt, is tegenwoordig de norm bij veel goedkope webhostingbedrijven. Maar dat maakt het nog niet goed.

Coupons en aanbiedingen

JustHost biedt een aantal prikkels om potentiële klanten aan te moedigen zich aan te melden voor hun webhostingservices. De meeste van deze deals staan ​​prominent op de startpagina van hun website.

1. Geld-terug-garantie

geld terug logo

Just Host biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op hun hostingplannen, maar dit omvat geen instelkosten die u mogelijk heeft betaald. Als je een domein bij JustHost hebt geregistreerd, kun je daar geen restitutie voor krijgen, maar de domeinnaam mag je behouden.

2. Speciale introductieaanbieding

speciale aanbieding-logo

Op het moment van schrijven biedt Just Host een deal van $ 3,95 / maand voor hun basis hostingpakket. De kleine lettertjes zeggen dat dit alleen voor de eerste “term” is, maar de definitie van “term” is niet duidelijk. Is dit een termijn van één maand? Een looptijd van 12 maanden?

Je komt er pas achter dat de $ 3,95 / maand voor een vooraf betaalde periode van 36 maanden is wanneer je halverwege het aanmeldingsproces bent. Dit komt uit op $ 142,20 die vooraf moet worden betaald.

Ter vergelijking: hun Basic-hostingplan is $ 11,99 / maand en $ 10,99 / maand wanneer u een jaar van tevoren koopt.

3. Gratis advertentietegoed

advertentiekredieten

JustHost biedt, zoals de meeste andere hostingbedrijven tegenwoordig, gratis advertentietegoed aan met Google AdWords en Bing Search. Het probleem is dat deze aanbiedingen doorgaans alleen goed zijn voor nieuwe accounts bij Google en Bing. Als u Google AdWords al heeft betaald om voor uw bedrijf te adverteren, krijgt u waarschijnlijk niet het voordeel van het advertentietegoed van JustHost.

4. Gratis domeinnaam

domein logo

Je krijgt een gratis domeinnaam wanneer je je account aanmaakt. Maar als u de kleine lettertjes leest, lijkt het erop dat u geen restitutie kunt krijgen voor dat deel van uw eerste betaling als u ervoor kiest de service binnen 30 dagen of minder te verlaten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map