JustHost Review, Cupons, ofertes, preu i molt més

JustHost
és una altra companyia massiva d’acollida web que vol atreure’s lluny del vostre entorn d’allotjament actual. Val la pena? Les seves ofertes i especials són un gran valor?


Malauradament, JustHost promet molt, però al final no es lliuren del tot.

El resultat final és que del 2013 al 2017, els proveïdors aproximadament la meitat dels seus noms de domini allotjats.

A principis del 2013, JustHost tenia gairebé mig milió de noms de domini, a finals del 2017, aquest nombre rondava els 240.000.

La majoria dels seus negocis es van perdre amb GoDaddy i Dyn-Oracle.

Què és només host i com funciona?

logotip de justhost

JustHost va ser un productor tardà en el negoci d’allotjament web, ja que va ser llançat el 2008 per l’empresari britànic Chris Phillips. JustHost ara forma part del grup d’Endurance International (EIG), bàsicament Microsoft o Microsoft Google d’allotjament web. Mengen més petits web Hosting empreses i després continuar comercialitzant-les com a marques autònomes.

EIG també és propietari de BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domini.com, i Bluehost, entre d’altres.

Com la majoria d’empreses modernes d’allotjament web, JustHost ofereix una gran varietat de plans i paquets, a partir del seu pla bàsic d’allotjament compartit de fons de roca, així com VPS i plans de revenda.

Un VPS és un servidor privat virtual que et fa il·lusió tenir un servidor propi, però està allotjat en un equip amb altres comptes VPS. El vostre compte està separat dels altres i podeu obtenir l’equivalent a l’accés “root” per a la vostra secció del servidor.

JustHost té com a objectiu principal el gran mercat d’allotjament compartit amb preus de fons aparentment rocosos i moltes campanades i xiulades afegides. Prometen molt espai i amplada de banda per molt pocs diners.

Com ara moltes empreses d’allotjament web, ofereixen instal·lacions d’un clic de sistemes populars de gestió de contingut com ara WordPress.

Allò que fa que només sigui host

Honestament? Res realment fa que JustHost sigui únic. JustHost és una altra companyia de serveis d’allotjament web que ofereix el sol, la lluna i les estrelles als preus més baixos.

Igual que moltes altres empreses d’allotjament web al seu espai competitiu general, Just Host atrau a la gent amb preus econòmics i acabi amb molts clients insatisfets. Probablement per a alguns usuaris que tenen un lloc web funcionen com a hobby, Just Host és suficient i fa la feina. Tanmateix, en base a les revisions dels usuaris, JustHost té un suport terrible i pot ser molt, molt, molt lent.

Simplement no us espereu gaire de Just Host i podríeu trobar que és una opció barata per a les vostres necessitats d’allotjament web. Probablement no és el millor servei d’allotjament web per a una empresa.

Preu

Preu

JustHost es promociona a si mateix com una gran quantitat, però és cert?

La realitat: l’estructura de preus de JustHost no és tan gran com inicialment ho anunciaven. La seva promoció sencera de preus mensuals baixos no és en absolut un preu “mensual”, sinó un descompte que obteniu per comprar molts mesos (en realitat: anys) per avançat..

En realitat no us avisaran quin és el pagament total dels seus “termes” fins que no arribeu a la pàgina de compra. Hi llisten tot el preu “mensual”, tot i que no es poden pagar els termes mes a mes.

Els diferents nivells de preu o “termes” de JustHost es desglossen de la manera següent:

1. Preu mensual

Aquest és el preu real si pagueu de mes en mes. Tot i això, JustHost farà tot el possible per utilitzar el programari del seu carretó de la compra per obligar-lo a comprar durant un termini més llarg.

2. Termini de 12 mesos

En aquest lloc no accepteu pagar durant 12 mesos, sinó on pagueu per avançat durant 12 mesos. Per exemple, el paquet “Bàsic” apareix en 10,99 dòlars mensuals per al termini de 12 mesos, però això significa que el vostre pagament anticipat real seria 131,88 dòlars.

3. Termini 24 mesos

Observeu que diuen 24 mesos i no dos anys? Per al paquet bàsic, es presenta com a 9,99 dòlars el mes, que surt a un prepagament de 239,76 dòlars.

4. Termini de 36 mesos

Aquest és un excel·lent tres anys d’allotjament que compraríeu per endavant. La taxa és gairebé millor que el termini de 24 mesos a 9,49 dòlars el mes. El total que pagueu per endavant per un pla bàsic (amb un sol lloc web) és 341,64 dòlars.

Tingueu en compte que si compreu un paquet de descompte quan us registreu per primera vegada (a 3,95 dòlars mensuals) durant 36 mesos, un cop han passat aquests mesos, se us farà càrrec automàticament. 341,64 dòlars.

Els quatre nivells de servei de l’amfitrió

Just Host té quatre nivells de servei, Basic, Plus, Prime i Pro.

1. Bàsic

Basic ofereix un rendiment “estàndard”, un lloc web, cinc comptes de correu electrònic. Aquest nivell ofereix 50 GB d’emmagatzematge, no “il·limitat” tal com s’anuncien, amb un recompte d’arxius és de 50.000, tot i que tenen una nota a peu de pàgina que normalment no apliquen el límit fins a arribar a 200.000..

No rebeu cap crèdit de publicitat gratuït amb aquest nivell ni s’obté cap protecció contra el correu brossa.

2. A més

Plus ofereix un emmagatzematge il·limitat en termes de gigabytes, amb un límit de comptabilitat de fitxers de 50.000 (la mateixa nota que anteriorment). Teniu 10 llocs web amb aquest pla. També teniu “SpamExperts” en un domini i 100 comptes de correu electrònic. El nivell de rendiment del servei continua sent “estàndard”.

3. Primer

El nivell Prime és com Plus, només amb llocs web i adreces de correu electrònic il·limitades.

4. Pro

Pro suma el nivell “d’alt rendiment” i augmenta el límit d’arxiu fins a 300.000. El servei de correu brossa està disponible per a dos dominis en lloc d’un.

Només costosos complements de l’amfitrió

Logotip de complements de checkout

Si bé al principi poden semblar barats, els serveis addicionals (molts dels quals necessitareu) comencen a sumar-se. Inclouen:

 • Noms de domini addicionals: 15,99 dòlars per any de registre
 • IP dedicada: 5,99 dòlars mensuals
 • Certificats SSL: 49,99 dòlars anuals
 • Filtratge de correu SpamExperts: 2,99 dòlars al mes per nom de domini
 • Privacitat: $ 14,88 Privadesa de domini per domini i any
 • SiteLock: a partir de 23,88 dòlars per domini i any
 • Còpia de seguretat i restauració del lloc: 35,88 dòlars anuals
 • Reactivacions del compte caducades: 30,00 dòlars

Com veieu, 15,99 dòlars anuals per cada nom de domini no són barats, i el seu cost per a la “privadesa” dels vostres noms de domini és molt car a 14,88 dòlars per domini cada any. Els certificats SSL no estan inclosos.

No està clar si el servei de còpia de seguretat i restauració del lloc és per lloc web o per a tot el seu compte, per la qual cosa haureu d’assumir que és per lloc web. Això vol dir que si heu utilitzat la còpia de seguretat del lloc i restaurar la funcionalitat de 10 llocs web, voleu obtenir més de 350 dòlars anuals en costos addicionals.

Percepció pública (altres ressenyes de l’amfitrió només)

gent caminant

Malauradament, en la seva majoria, Just Host obté comentaris terribles per part dels usuaris.

Les queixes més habituals són una mala assistència tècnica, una incapacitat per aturar-se per telèfon, la velocitat lenta dels llocs web i l’augment de preus després del termini inicial..

Alguns usuaris també s’han queixat que la versió de cPanel és terrible i té menys funcions de les que normalment es poden trobar amb una instal·lació de cPanel..

Sembla que la qualitat del servei de Just Host va començar a disminuir a finals del 2016 o principis del 2017 a partir dels comentaris d’alguns clients descontents. Només els titulars de comptes d’amfitrió que han estat amb l’empresa durant anys han declarat que el servei ha començat a disminuir en els darrers dos anys. Molts d’aquests usuaris han expressat la seva intenció de traslladar-se a un altre servei d’allotjament web.

Podeu trobar algunes revisions positives en línia de JustHost, però heu d’anar amb compte. Alguns articles en línia que donen a JustHost una revisió positiva potser han estat escrits per afiliats o venedors que obtindran una comissió per la compra de Just Host..

Com es compara

poma i taronja a la mà

JustHost és clarament el denominador comú més baix amb la seva comercialització. En altres paraules, el principal punt de venda és que suposadament són “barats” o “un gran”.

Si el fet de tenir un lloc web és només un hobby per a vosaltres i no teniu la intenció de fer una promoció intensa per a això, Just Host només és una altra empresa d’allotjament web barata que probablement serà suficient per a les vostres necessitats..

Si ets desenvolupador i vols un servidor personalitzat amb control de root i l’opció d’utilitzar una cosa com Webmin en lloc de cPanel, t’agradaria millor amb una empresa com Oceà Digital.

Probablement seria millor que les empreses que necessiten una mica més de suport i garantisquen un temps de funcionament garantit amb un servidor gestionat amb Rackspace o LiquidWeb. Si bé ambdues empreses tenen problemes, potser tenen una infraestructura millor per a llocs web més populars i botigues en línia que han de ser funcionals les 24 hores del dia..

Què pensem

logotip pensar

La nostra valoració sobre JustHost és una de 2 estrelles sobre 5. Es limita a la qualificació d’una estrella, perquè gairebé totes les revisions dels usuaris són uniformement negatives. Tanmateix, si sabeu que el seu preu augmentarà després del termini inicial, pot ser que us valgui la pena el preu molt baix dels primers tres anys..

En el millor dels casos, Just Host és el vostre fabricant mitjà d’allotjament web que realment no té gaire especials per oferir. Si teniu un lloc web petit que no produeix molt trànsit i no confieu en ell per al vostre negoci, pot ser que només estigui prou host.

Tanmateix, si teniu previst executar un lloc web a nivell d’empresa, o si teniu un bloc o una botiga en línia ben tractada, Just Host definitivament és l’opció incorrecta. Amb tantes queixes sobre el seu suport tècnic sub-par i sense cap garantia de temps de vida, JustHost és probablement l’últim lloc que desitgi allotjar un lloc web molt traficat que ha de ser 24 hores al dia..

Tampoc ens agrada com JustHost obsequi els seus preus amb intenció. Com hem esmentat anteriorment, heu de cavar per conèixer exactament quines són les tarifes mensuals reals per a cada nivell de preus. L’opció de compra predeterminada és el termini més llarg, que és de 36 mesos. Això vol dir que estareu bloquejats durant tres anys sencers. Tres anys!

Aquest tipus de confusions intencionades per fer-vos comprar un paquet a llarg termini són iguals al curs en aquests dies amb moltes empreses d’allotjament web barates. Tot i això, això no ho fa bé.

Cupons i ofertes

JustHost ofereix diversos incentius per animar els clients potencials a registrar-se en els seus serveis d’allotjament web. La majoria d’aquestes ofertes es mostren de manera destacada a la pàgina principal del lloc web.

1. Garantia de devolució de diners

logotip de devolució

Just Host ofereix una garantia de devolució de 30 dies en els seus plans d’allotjament, però això no inclou cap despesa de configuració que hagi pogut pagar. Si heu registrat un domini amb JustHost, no podreu obtenir cap reemborsament, però el vostre domini és el vostre.

2. Oferta especial d’introducció

logotip d'oferta especial

A partir d’aquest escrit, Just Host ofereix un import de 3,95 dòlars al mes per al seu paquet bàsic d’allotjament. La lletra petita diu que només es tracta del primer “terme”, però la definició de “terme” no és clara. Es tracta d’un termini d’un mes? Un termini de 12 mesos?

Només esbrineu que els 3,95 dòlars al mes corresponen a un termini de prepagament de 36 mesos quan arribeu a la meitat del procés de registre. Això arriba als 142,20 dòlars que s’han de pagar per endavant.

En comparació, el seu pla bàsic d’allotjament és d’11,99 dòlars / mes i 10,99 dòlars / mes quan compra un any per avançat.

3. Crèdits de publicitat gratuïta

crèdits publicitaris

JustHost, com la majoria d’altres empreses d’allotjament, en aquests dies, ofereix crèdits publicitaris gratuïts amb Google AdWords i Bing Search. El problema és que, normalment, aquestes ofertes només són bones per a comptes nous amb Google i Bing. Probablement, si ja heu pagat a Google AdWords per anunciar la vostra empresa, no obtindreu l’avantatge del crèdit publicitari de JustHost..

4. Nom de domini gratuït

logotip de domini

Obteniu un nom de domini gratuït en configurar el compte. Però, llegint la lletra petita, sembla que no podreu obtenir cap reemborsament per a la part del vostre pagament inicial si escolliu deixar el servei en 30 dies o menys..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map