Recenzie JustHost, cupoane, oferte, preț și multe altele

JustHost
este încă o companie masivă de gazdă web care caută să vă atragă departe de mediul dvs. actual de găzduire. Merita? Ofertele și ofertele lor sunt o valoare deosebită?


Din păcate, JustHost promite multe, dar până la urmă nu se livrează pe deplin.

Rezultatul final este că din 2013 până în 2017, furnizorii aproximativ jumătate din numele lor de domeniu găzduite.

La începutul anului 2013, JustHost avea aproape jumătate de milion de nume de domeniu, până la sfârșitul lui 2017, acest număr se ridica la aproximativ 240.000.

Majoritatea afacerilor lor au fost pierdute pentru GoDaddy și Dyn-Oracle.

Ce este doar gazdă și cum funcționează?

logo-ul justhost

JustHost a fost un partener târziu al afacerii de găzduire web, deoarece a fost lansat în 2008 de către antreprenorul britanic Chris Phillips. JustHost este acum o parte a grupului Endurance International (EIG), care este practic Microsoft sau Google de găzduire web. Ei mănâncă mai mici web hosting companii și apoi continuă să le comercializeze ca mărci de sine stătătoare.

De asemenea, EIG deține BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domain.com, și Bluehost, printre altele.

La fel ca majoritatea companiilor moderne de găzduire web, JustHost oferă o varietate de planuri și pachete, pornind de la partea de jos a planului de găzduire partajat de bază, precum și VPS și planuri de revânzare.

Un VPS este un server privat virtual care vă oferă iluzia de a avea propriul server, dar este găzduit pe un computer cu alte conturi VPS. Contul dvs. este separat de celelalte și puteți obține echivalentul accesului „root” pentru secțiunea dvs. de server.

JustHost vizează în principal marea piață de găzduire comună, cu prețuri de jos aparent rock și o mulțime de clopote și fluiere. Acestea promit mult spațiu și lățime de bandă pentru foarte puțini bani.

La fel ca multe companii de găzduire web astăzi, acestea oferă instalări cu 1 clic ale sistemelor populare de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress.

Ce face doar gazdă unică

Sincer? Nimic nu face JustHost unic. JustHost este încă o companie de găzduire web care promite soarele, luna și stelele pentru cele mai mici prețuri pe care le pot gestiona.

La fel ca multe alte companii de găzduire web din spațiul lor competitiv general, Just Host îi atrage pe oameni cu prețuri ieftine și ajunge cu mulți clienți nemulțumiți. Probabil pentru unii utilizatori care au un site web pe care îl rulează ca hobby, Just Host este suficient și face treaba. Cu toate acestea, pe baza recenziilor utilizatorilor, JustHost are un suport teribil și poate fi foarte, foarte, foarte lent.

Doar nu vă așteptați foarte mult de la Just Host și puteți considera că este o opțiune ieftină pentru nevoile dvs. personale de găzduire web. Probabil nu este cel mai bun serviciu de găzduire web pentru o afacere.

Prețuri

Prețuri

JustHost se promovează pe sine însuși, dar este adevărat?

Realitatea: structura de prețuri a JustHost nu este la fel de grozavă, deoarece inițial anunțează că este. Întreaga lor promovare a prețurilor lunare scăzute nu înseamnă deloc un preț „lunar”, ci o reducere pe care o obțineți pentru achiziționarea mai multor luni (în realitate: ani) în avans.

În realitate, nu vă vor anunța care este plata totală pentru „termenii” lor până când nu ajungeți pe pagina de checkout. Acestea listează totul după prețul „lunar”, chiar dacă nu puteți plăti termenii de la lună la lună.

Diferitele niveluri de prețuri sau „termeni” de JustHost se defalează după cum urmează:

1. Preț lunar

Acesta este prețul real dacă ați plătit lună în lună. Cu toate acestea, JustHost va face tot ce poate pentru a folosi software-ul coșului de cumpărături pentru a vă obliga să cumpărați pentru un „termen mai lung”.

2. Termen de 12 luni

Acesta nu este locul în care acceptați să plătiți timp de 12 luni, ci unde plătiți în avans timp de 12 luni. De exemplu, pachetul „Basic” este listat ca fiind de 10,99 USD / lună pentru termenul de 12 luni, dar asta înseamnă că plata dvs. anticipată efectivă ar fi $ 131,88.

3. Termen de 24 de luni

Observați că spun 24 de luni și nu doi ani? Pentru pachetul de bază, acesta este listat ca 9,99 USD / lună, care se livrează la o pre-plată a $ 239,76.

4. Termen de 36 de luni

Acesta este o perioadă de trei ani de găzduire pe care le-ați cumpăra în avans. Rata este cu greu mai bună decât termenul de 24 de luni, la 9,49 USD / lună. Totalul pe care îl plătiți în avans pentru un plan de bază (cu un singur site web) este $ 341,64.

Rețineți că, dacă cumpărați un pachet de reduceri la prima înregistrare (la 3,95 USD pe „lună” timp de 36 de luni), odată ce aceste luni au trecut, veți fi încasat automat $ 341,64.

Doar cele patru niveluri ale serviciului gazdă

Just Host are patru niveluri de servicii, Basic, Plus, Prime și Pro.

1. de bază

Basic oferă performanțe „standard”, un site web, cinci conturi de e-mail. Acest nivel oferă spațiu de stocare de 50 GB, nu „nelimitat” așa cum este anunțat, cu un număr de fișiere este de 50.000, deși au o notă de subsol pe care nu le aplică în mod obișnuit până la 200.000..

Nu primiți niciun credit publicitar gratuit cu acest nivel și nu primiți niciun fel de protecție împotriva spamului.

2. Plus

Plus oferă spațiu de stocare nelimitat în termeni de gigabyte, cu o limită de număr de fișiere de 50.000 (aceeași notă ca mai sus). Aveți 10 site-uri web cu acest plan. De asemenea, primiți „SpamExperts” pe un singur domeniu, precum și 100 de conturi de e-mail. Nivelul de performanță al serviciilor este încă „standard”.

3. Prime

Nivelul Prime este ca Plus, doar cu site-uri web și adrese de e-mail nelimitate.

4. Pro

Pro adaugă nivelul de „performanță ridicată” și crește limita de fișiere la 300.000. Serviciul de spam este disponibil pentru două domenii în loc de unul.

Doar suplimentele costisitoare ale gazdelor

Logo-ul suplimentelor pentru checkout

În timp ce pot părea ieftine la început, serviciile suplimentare (de care multe veți avea nevoie) încep să se adauge. Ei includ:

 • Nume de domeniu suplimentare: 15,99 USD pe an de înregistrare
 • IP dedicat: 5,99 USD pe lună
 • Certificate SSL: 49,99 USD pe an
 • Filtrare prin poștă SpamExperts: 2,99 USD pe lună pe nume de domeniu
 • Confidențialitate: 14,88 USD Confidențialitate domeniu pe domeniu pe an
 • SiteLock: Începând de la 23,88 USD pe domeniu pe an
 • Backup și Restore Pro site: 35,88 USD pe an
 • Reactivări expirate ale contului: 30,00 USD

După cum puteți vedea, 15,99 USD pe an pentru fiecare nume de domeniu nu este ieftin, iar costul lor pentru „confidențialitate” pentru numele dvs. de domeniu este foarte scump la 14,88 USD pe domeniu în fiecare an. Certificatele SSL nu sunt incluse.

Nu este clar dacă serviciul lor de Backup și Restore Pro Site este pentru fiecare site web sau pentru întregul cont, deci trebuie să presupuneți că acesta este pe site. Asta înseamnă că dacă ai folosit backup-ul site-ului și restaurarea funcționalității pentru 10 site-uri web, te uiți la mai mult de 350 USD pe costuri suplimentare.

Percepția publică (alte recenzii doar pentru gazdă)

oameni care merg pe jos

Din păcate, în cea mai mare parte, Just Host primește recenzii groaznice din partea utilizatorilor.

Cele mai frecvente reclamații sunt asistența tehnică slabă, incapacitatea de a obține suportul prin telefon, viteza lentă a site-urilor web și creșterea prețurilor după termenul inițial.

Unii utilizatori s-au plâns, de asemenea, că versiunea cPanel este îngrozitoare și are mai puține caracteristici decât puteți găsi de obicei cu o instalare cPanel.

Se pare că calitatea serviciilor Just Host a început să scadă la sfârșitul anului 2016 sau la începutul anului 2017 pe baza comentariilor unor clienți nemulțumiți. Doar deținătorii de conturi gazdă care au fost alături de companie de ani de zile au declarat că serviciul a început să scadă în ultimii doi ani. Mulți dintre acești utilizatori și-au exprimat intenția de a se muta la un alt serviciu de găzduire web.

Puteți găsi câteva recenzii online pozitive despre JustHost, dar trebuie să fiți atenți. Unele articole online care oferă recenziei pozitive JustHost sunt probabil scrise de afiliați sau revânzători care vor câștiga un comision prin achiziția dvs. Just Host.

Cum se compară

măr și portocaliu în mână

JustHost merge clar pentru cel mai mic numitor comun cu marketingul lor. Cu alte cuvinte, principalul lor punct de vânzare este că se presupune că sunt „ieftine” sau „o mare afacere”.

Dacă să ai un site web este doar un hobby pentru tine și nu plănuiești cu adevărat să faci o promovare grea pentru el, atunci Just Host este doar o altă companie de găzduire web ieftină, care va fi probabil suficientă pentru nevoile tale..

Dacă sunteți dezvoltator și doriți un server personalizat cu control root și opțiunea de a folosi ceva de genul Webmin în loc de cPanel, v-ar fi mai bine cu o companie ca Oceanul digital.

Companiile care au nevoie de un pic mai mult suport și timp de funcționare garantat cu serverul gestionat ar fi probabil mai bine să meargă cu Rackspace sau LiquidWeb. În timp ce ambele companii au problemele lor, ei au poate o infrastructură mai bună pentru site-uri web mai populare și magazine online care trebuie să fie funcționale 24/7.

Ce gândim

gândește logo-ul

Evaluarea noastră pentru JustHost este 2 din 5 stele. Este înclinată la marginea unui rating de o stea, deoarece aproape toate recenziile utilizatorilor sunt uniform negative. Cu toate acestea, dacă știți că prețul lor va crește după termenul inițial, prețul extrem de mic pentru primii trei ani ar putea să merite pentru dvs..

În cel mai bun caz, doar gazda este moșia dvs. medie de găzduire web care într-adevăr nu are prea multe de oferit. Dacă aveți un site web mic, care nu oferă prea mult trafic și nu vă bazați pe acesta pentru afacerea dvs., atunci doar gazda ar putea fi suficientă.

Cu toate acestea, dacă intenționați să rulați un site web la nivel de întreprindere sau dacă aveți un blog sau un magazin online bine traficat, Just Host este cu siguranță alegerea greșită. Cu atât de multe reclamații cu privire la suportul tehnic sub-par și fără o garanție de funcționare, JustHost este probabil ultimul loc în care doriți să găzduiți un site web extrem de traficat, care trebuie să fie la maxim 24 de ore din 24.

De asemenea, nu ne place modul în care JustHost își desfășoară în mod obiectiv prețurile. După cum am menționat mai sus, trebuie să săpați pentru a afla exact care sunt taxele lunare reale pentru fiecare nivel de preț. Opțiunea implicită de cumpărare este cea mai lungă durată, care este de 36 de luni. Aceasta înseamnă că veți fi închis timp de trei ani întregi. Trei ani!

Acest tip de confuzie intenționată pentru a vă face să cumpărați un pachet pe termen lung este egal pentru curs în aceste zile, cu multe companii ieftine de găzduire web. Totuși, acest lucru nu este corect.

Cupoane și oferte

JustHost oferă o serie de stimulente pentru a încuraja potențialii clienți să se înscrie la serviciile lor de găzduire web. Cele mai multe dintre aceste oferte sunt prezentate în mod proeminent pe pagina principală a site-ului lor web.

1. Garanție de returnare a banilor

sigla de returnare a banilor

Doar gazda oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru planurile lor de găzduire, dar aceasta nu include nicio taxă de configurare pe care ați putea să o plătiți. Dacă ați înregistrat un domeniu cu JustHost, nu puteți obține o rambursare pentru asta, dar numele de domeniu este de păstrat.

2. Ofertă de introducere specială

sigla ofertei speciale

În baza acestei scrieri, Just Host oferă o sumă de 3,95 USD / lună pentru pachetul lor de găzduire de bază. Tipăritul spune că acesta este doar pentru primul „termen”, cu toate acestea, definiția „termenului” nu este clară. Este un termen de o lună? Un termen de 12 luni?

Aflați doar că 3,95 USD / lună sunt pentru un termen plătit în prealabil de 36 de luni, atunci când veți obține la jumătatea procesului de înscriere. Aceasta se ridică la 142,20 USD care trebuie plătită în avans.

Pentru comparație, planul lor de bază de găzduire este de 11,99 USD / lună și 10,99 USD / lună atunci când achiziționați un an în avans.

3. Credite de publicitate gratuite

credite publicitare

JustHost, la fel ca majoritatea celorlalte companii de găzduire din zilele noastre, oferă credite de publicitate gratuite cu Google AdWords și Bing Search. Problema este că, de obicei, aceste oferte sunt bune doar pentru conturile noi cu Google și Bing. Probabil, dacă ați plătit deja Google AdWords pentru a face publicitate afacerii dvs., nu veți obține avantajul creditului publicitar JustHost..

4. Nume de domeniu gratuit

logo-ul domeniului

Obțineți un nume de domeniu gratuit atunci când configurați contul. Dar, citind amprenta, se pare că nu veți putea primi o rambursare pentru partea respectivă a plății inițiale, dacă alegeți să părăsiți serviciul în cel mult 30 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map