Keskivaihepalvelut, ominaisuudet, hinta ja paljon muuta

Midphase syntyi vuonna 2003, ja siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet kaikenlaisiin sivustoihin. Koska Midphase on toiminut isännöintialalla viidentoista vuoden ajan, se lupaa tarjota isännöintipalveluita kenen tahansa budjetille ja tarpeille.


Heillä on joukkueita ympäri maailmaa – suurissa kaupungeissa, kuten Providence ja Salt Lake City, Utah, Atlantin yli Lontoossa, Iso-Britanniassa ja niin kaukana idässä kuin Lviv, Ukraina.

Organisaatio menee pitkään pitämään asiakastiedot turvassa. Midphasen tiedot lupaavat pitää käyttäjätiedot lukituksen ja avaimen alla ja tallennetaan Tier 3 -keskukseen katastrofiturvallisessa tilassa Salt Lake Cityssä, Utah..

Suojattu 24 tunnin valvonnalla, tietokeskuksessa on varavirtalähteet generaattoreille varageneraattoreilleen ja se on varustettu katosen kylmärivijäähdytyksellä.

Keskifaasin isännöinti on edulliseen hintaan ja antaa käyttäjille paljon vaihtoehtoja palvelimilleen.

Yleiskatsaus palveluista ja hinnoista

MIDPHASE

Midphase tarjoaa laajan valikoiman palveluita tavallisen web-isännöinnin lisäksi.

Verkkotunnukset, WordPress-hosting, kaikentyyppiset web-isäntämahdollisuudet ja lisäominaisuudet, kuten Cloudflare ja Sitelock, tarjoavat sinulle runsaasti hyödyllisiä vaihtoehtoja, joista valita.

verkkotunnukset

verkkotunnukset

Oikean verkkotunnuksen valitseminen voi vaikuttaa kaikki verkkosivuston menestykseen. Se määrittelee kuvan Internetissä. Maailma havaitsee sinut vastaavasti.

Midphasen avulla löydät ihanteellisen verkkotunnuksen sivustollesi. Valitse heidän parhaimmista myyjistä tai selaa heidän uudempia verkkotunnuslaajennuksia. Suurin osa vaihtoehdoista sopii kenenkään budjettiin.

Paikkaperusteiset verkkotunnukset ovat yleensä kalleimpia. Nimien, kuten .ca ja .tokyo hinta on 16,99 dollaria / vuosi, kun taas toiset, kuten .la, voivat olla jopa 39,50 dollaria / vuosi.

Uudemmat verkkotunnukset ovat myös jonkin verran kalliimpia kuin verkkotunnukset menevät. .agency maksaa 23,99 dollaria / vuosi, kun taas .solutions maksaa 29,99 dollaria / vuosi.

Yksi hyödyllinen ominaisuus, jonka Midphase tarjoaa, on verkkotunnuksen hakutyökalu. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa verkkotunnus, jonka haluat löytää käytettävissä olevat verkkotunnuksen laajennukset. Heillä on myös joukkorekisteröintityökalu niille, jotka tarvitsevat useita verkkotunnuksia.

Keskivaiheisissa verkkotunnuksissa on useita ominaisuuksia, kuten:

 • Yksi ilmainen verkkosivu verkkotunnusta kohden
 • Sähköpostin edelleenlähetys jopa viideltä eri sähköpostitililtä
 • Ilmainen täysi DNS-ohjaus
 • 24/7 asiakastuki
 • Ilmainen verkkotunnuksen yksityisyyden suoja uuden verkkotunnuksen rekisteröinnissä

Tämä näyttää olevan yksi parhaista web-hosting-palveluista ostaa verkkotunnuksesi osoitteesta.

WordPress-hosting

WordPress-hosting

Midphase tarjoaa myös WordPress-hosting-palveluita. 25% kaikista verkkosivuston käytöstä WordPress, ja se on suosituin alusta yrityksille, bloggaajille ja verkkokauppasivustoille. Midphase tarjoaa kolme pääluokkaa WordPress-sivustoja, mukaan lukien sähköinen kauppa, blogit ja verkkosivustot.

Midphasen WordPress-hosting alkaa 1,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää ominaisuuksia, kuten automaattinen haittaohjelmien poisto, 10 Gt SSD-levytilaa, FTP-käyttö, 50 optimoitua teemaa, 30 päivän rahojen palautustakuu ja paljon muuta.

Cloud, Dedicated, VPS ja Managed Hosting

Cloud, Dedicated, VPS ja Managed Hosting

Midphase tekee kaikesta jaetusta isännöinnistä omistettuun isännöintiin ja kaikkeen väliseen.

Pro-jäsenillä on mahdollisuus valita kaikkien käytettävissä olevien isännöintitapojen välillä, mikä on parempi, jaettu, omistettu tai pilvimahdollisuus? mukaan lukien:

 • sivujen ylläpito
 • Pilvipalvelu
 • SSD-virtuaaliset yksityiset palvelimet
 • Dedikoidut palvelimet
 • Ylläpito hosting

Pilvipalveluiden etuna on se, että ne voivat skaalautua muuttuviin vaatimuksiin web-palvelimelle. Sivustoille, jotka tarvitsevat erittäin suurta suorituskykyä ja joustavuutta, hallittu pilvipalvelin on usein ihanteellinen ratkaisu. Suunnitelmat alkavat 45,82 dollaria / kuukausi.

SSD VPS -palvelimet toimitetaan salamannopealla yhteydellä ja mahdollistavat tarkan hallinnan. VPS-palvelimet ovat myös erittäin skaalautuvia. Suunnitelmat alkavat 8,00 dollaria / kuukausi.

Dedikoidut palvelimet ovat niille, jotka tarvitsevat koko paketin isännöinnin suhteen – täydellinen hallinta, maksimaalinen turvallisuus ja muokattavat vaihtoehdot. Suuremmat yritykset ja arkaluonteisten tietojen hallitsijat pitävät tätä vaihtoehtoa. Suunnitelmat alkavat 117,60 dollaria / kuukausi.

Hallinnoidussa isännöinnissä yhdistyvät sekä jaetun isännöinnin että omistetun isännöinnin parhaat puolet. Hallitun isännöinnin avulla voit nauttia omistetun isännöinnin kaikista eduista ilman vaivaa joutua ylläpitämään ja ylläpitämään omaa palvelinta.

Koko tekninen ryhmä käsittelee yksityiskohdat puolestasi (tietysti hintaan). Kuten muutkin palveluntarjoajat, tämä on kallein vaihtoehto. Suunnitelmat alkavat 216,60 dollaria / kuukausi.

Lisäpalvelut

Midphase tarjoaa myös vaihtoehtoja joillekin lisäominaisuuksille sähköpostille, tietoturvalle ja SEO: lle.

Heidän ”Website SEO Guru” -työkalunsa väittää osoittavan sinulle, mistä hakukoneoptimoinnistasi puuttuu eniten, ja ehdottaa muutoksia parantamiseksi. Tämän työkalun käyttö alkaa 14,95 dollaria / kuukausi.

Midphase tarjoaa Cloudflare-palveluita ilmaisena lisäyksenä sivustoosi. Cloudflare auttaa parantamaan sivustosi turvallisuutta johtamalla kaiken liikenteen sisällönjakeluverkon kautta. Yli kaksi miljoonaa sivustoa käyttää Cloudflare-tekniikkaa.

Pitämällä tietosi 35 eri paikassa ympäri maailmaa sivustosi voi tavoittaa kaikki verkot, jotka sitä pyytävät kaksi kertaa nopeammin. Hakukoneet ja sivuston kävijät ovat erittäin tyytyväisiä. Tämä tallennusmenetelmä lisää myös sivustosi käytettävyyden lähes 99,99%: iin. Cloudflare tulee jälleen ilmaiseksi Midphase-isännöinnillä.

Lisäksi Midphase antaa sinulle mahdollisuuden 0,50 dollaria / kuukausi sähköpostin isännöintiä ja 1,67 dollaria / kuukausi Sitelock-haittaohjelmien havaitsemisen tarkistusta.

Tämä on vain johdanto Midphasen tarjoamiin palveluihin.

Arvostelut Midphase Services

Tyttö käyttää kannettavaa tietokonetta

Midphase on neljän tähden kokonaisarvosana TrustPIlot.com kaikki nämä arvostelut ovat viiden tähden, joten on turvallista olettaa, että kokonaismäärä on vähentynyt muutaman vihaisen peikon takia. Pelkästään tämä viittaa siihen, että Midphase saattaa olla yksi parhaista käytettävissä olevista isännöintipalveluista.

Katsotaanpa joitain niistä TrustPilot.com-sivuston viiden tähden arvosteluista.

Positiiviset keskivaihe-arvostelut

Yksi ”D.M.S.B.Randiligama” -niminen käyttäjä väittää löytävänsä Midfaasin yli viiden muun ison isäntäyrityksen, jota hän on aiemmin käyttänyt. Tämä käyttäjä kuvaa heidän suorituskykynsä olevan “erittäin korkeaa” ja sanoo, että heillä on “paras 24/7 asiakastukipalvelu”.

Tylers Wearing of Sideways Gaming Network antaa Midphaselle viiden tähden luokituksen. Suihkuttuaan siitä, kuinka GoDaddy oli “hyödytön” verkkotunnuksen isännöinnissä, hän vastustaa kokemusta, joka hänellä oli Midphasen kokemukseen, sanomalla, että heillä on “suuri tuki” ja “ei piilotettuja maksuja”.

Jefferson Imgbi kuvaa palvelua hämmästyttäväksi. Hänen mukaansa hän on käyttänyt Midphasea jo yli 5 vuotta ja muutti juuri omalle erilliselle palvelimelleen. Vuosien ajan he ovat pysyneet ”erittäin uskomattomina” ja vastanneet tukilippuihin ajoissa.

Tietenkin nämä kolme arvostelua ovat esillä itse Midphase-sivustolla, mikä tarkoittaa, että ne saattavat olla puolueellisia. Haluatko isännöidä negatiivisia arvosteluja palvelustasi sivustollasi? Luultavasti ei.

Yksi positiivinen näkökohta, joka nähdään toistuvasti näissä arvosteluissa, liittyy palvelimen käytettävyyteen. Suurimman osan käyttäjistä kertoo, että Midphasen-palvelimilla ylläpidetyillä verkkosivustoilla on keskimäärin noin 99,97%. Useimmiten käyttöaika on vielä lähempänä 100%. Vertaa tätä alan keskiarvoon 99,94%.

Toinen merkittävä maininta, joka mainitaan usein, on se, että Midphase tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtämisen ja tiedostojen siirron. Vaikka jotkut kilpailijat veloittavat jopa 150 dollaria yksinkertaisesti siirtämällä nykyisen sivustosi uudelle palvelimelle, Midphase antaa sinun tehdä sen ilmaiseksi. Joten, jos sinulla on jo sivusto ja et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaasi, tämä saattaa antaa sinulle kannustimen antaa Midfaasin laukaus.

Monet toteavat, että Midphasen asiakaspalvelu on erinomaista. Jotkut väittävät, että heidän ongelmansa oli ratkaistu enintään 40 minuutissa. Yhtiö tarjoaa maksuttoman ja kansainvälisen puhelintuen.

Silti muualla on vähemmän positiivisia keskifaasin arvosteluita.

Negatiiviset keskivaihe arvostelut

Yksi asia, joka toistuu uudestaan ​​ja uudestaan, on se, kuinka kauheaa asiakastuki on Midphasessa.

Tämä on mielenkiintoista, kun otetaan huomioon päinvastainen totta, kun tarkastellaan positiivisia arvosteluja. Jotkut sanovat, että se on hienoa, toiset sanovat, että se on maailman pahin.

Jatkuvaa asiakastukea ei tietenkään ole helppoa. On vaikeaa vastata puheluihin ja käsitellä turhautuneita asiakkaita koko päivän. Ehkä negatiiviset ihmiset kiinni jonkun huonolla päivällä tai vain sattui olemaan huonoa onnea ja tavoittamaan epäpätevä asiakaspalveluedustaja.

Yksi asia on varma – melkein jokaisella tänään verkossa olevalla yrityksellä on valituksia asiakastuestaan ​​jossain ulkopuolella. Jotkut asiakkaat eivät koskaan ole tyytyväisiä riippumatta siitä, mitä teet. Ja jotkut ihmiset vain nauttivat olemisesta peikkopeleistä ja roskakoriin kaikista kyberavaruudessa kaikkialla, missä he voivat.

Olipa syy mikä tahansa, kielteisiä arvosteluja, joiden mukaan huono asiakaspalvelu on heidän ensisijaista väitettään, olisi pidettävä oikeassa yhteydessä.

Jonkin verran hidas sivun latausaika on toinen potentiaalinen huolenaihe. Yksi käyttäjä kirjasi keskimääräisen sivun latausajansa kahdeksan kuukauden ajanjakson aikana vuoden 2017 kolmannen neljänneksen lopusta vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen alkuun. He havaitsivat, että heidän sivunsa lataaminen kestää 1 088 – 1 299 ms..

Tämä ei ole oikeastaan ​​suuri hinta – kalliimpien vaihtoehtojen latausajat saattavat olla hiukan parempia, mutta eivät paljon. Muutaman sadan millisekunnin hitaampi lastaus ei ole suuri juttu useimmille ihmisille, ja se saattaa olla alennettujen kustannusten arvoinen verrattuna kilpailijoihin.

Toiset, etenkin ne, jotka ylläpitävät kaupallisia sivustoja, jotka luottavat suuresti tuloksiin ja käytettävyyteen, saattavat mieluummin isännöidä yrityssivustoaan muualla. Maksettujen hosting-hintojen pieni nousu voitaisiin kompensoida kasvaneilla voittoilla.

Paycardriving.info: n Thiru M. kuvaa hänen kokemustaan ​​Midphasesta “eräänlaisena painajaisena”.

Hänen mukaansa heidän tuestaan ​​ei ole “hyötyä lainkaan”, vastataan hitaasti puoli kertaa, ja näyttää siltä, ​​että hän keskustelee yhden tukiedustajan kanssa, nimeltään David. Tämä henkilö vain kehottaa Thiru M. lähettämään hänelle sähköpostia aina, kun hänellä on ongelma, enkä muuta.

Tämä käyttäjä väittää myös, että heidän palvelimensa laski kokonaan 24 tuntia yhdestä kohdasta.

Thegoosenest.com-sivuston Merril Guice sanoo maksavansa 150 dollarin palkkion verkkosivustojensa siirtämisestä pois Midphase-palvelusta toisen palveluntarjoajan palvelimille.

Hänen ensisijainen valituksensa on, että siitä lähtien, kun hakkerit ovat vaaranneet yrityksen, he ovat olleet niin turvallisuustietoisia, että rajoittavat käyttäjän sivustojen toimintoja. On vaikea edes kirjautua sisään ottamatta yhteyttä asiakastukeen.

Tämän käyttäjän mukaan Midphase ei ole sen arvoinen, edes edulliseen hintaan. Hänen mukaansa se, että joudut soittamaan asiakaspalveluun joka kerta, kun sinun on kirjauduttava sisään, on liikaa vaivaa.

Hashem Zahran sivustosta hashemzahran.com toteaa, että ”Midphase oli huonoin teknisessä tuessa.” Hän mainitsee kritiikkiinsä pitkät tukilippujen vastausajat.

Hänen mainintansa odottaa viiden tunnin vastausta ensisijaiseen lippuun ei kuitenkaan ole niin paha kuin useimmissa yrityksissä, riippumatta siitä, työskentelevätkö ne web-isännöinnissä tai muissa palveluissa. Hän väittää myös, että verkkokeskusteluissa ei ole hyötyä ja että edustajat “puhuvat kanssasi 90 minuutin ajan ratkaisematta ongelmasi”.

Näyttää siltä, ​​että useimmissa negatiivisissa Midfaasin arvosteluissa on yksi yhteinen asia: huonot kokemukset asiakastuesta.

Johtopäätös: yhteenveto puolivaiheesta

Mies käyttää kannettavaa tietokonetta

Kaiken kaikkiaan Midphase on hieno kauppa jaetulle web-hosting-palvelulle. Ne tarjoavat kaikki vaihtoehdot, joita kuka tahansa mahdollisesti tarvitsee – omistettu palvelimet, pilvipalvelimet, virtuaaliset yksityiset palvelimet, hallitut palvelimet ja tietysti jaetut palvelimet. Muita lisäosia on myös runsaasti.

Sikäli kuin voimme kertoa, kaikki edellä mainitut arvostelut olivat jaettuja palvelimia, joita Miphase isännöi. Ellei joku toisin ilmoita, on turvallista olettaa käyttävänsä jaettua palvelinta, koska se on yleisimmin käytetty ja edullisin isännöintivaihtoehto..

Jos olet vasta aloittamassa, Midphase on loistava vaihtoehto.

Lisäksi, jos sinulla on jo sivusto ja haluat muuttaa palveluntarjoajia, Midphase on täydellinen ratkaisu, koska ne antavat sinun siirtää sivustosi 100% ilmaiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map