Midphase Services gjennomgang, funksjoner, pris og mer

Midphase ble født i 2003 og har alle muligheter som trengs for nettsteder av alle slag. Etter å ha vært i vertsindustrien i femten år, lover Midphase å tilby hosting-tjenester for noens budsjett og behov.


De har lag over hele verden – i større byer som Providence og Salt Lake City, Utah, over Atlanterhavet i London, Storbritannia og så langt øst som Lviv, Ukraina.

Organisasjonen legger stor vekt på å holde kundedataene sikre. Midphases data blir lagret i et Tier 3 datasenter på en katastrofesikker plass i Salt Lake City, Utah, og lovet å holde brukerinformasjon låst og nøkkel..

Datasenteret er beskyttet av 24-timers overvåkning, har backup-kraftgeneratorer for sine backup-kraftgeneratorer og er utstyrt med kalde kalde kjøling.

Midfase-hosting kommer til rimelige priser og gir brukerne mange muligheter for serverne sine.

Oversikt over tjenester og priser

Midphase

Midphase tilbyr et stort utvalg av tjenester i tillegg til grunnleggende webhotell.

Domenenavn, WordPress-hosting, alle mulige typer webhotell og ekstra funksjoner som Cloudflare og Sitelock gir deg mange nyttige alternativer å velge mellom.

domener

domener

Å velge riktig domenenavn kan utgjøre hele forskjellen i suksessen til et nettsted. Den definerer bildet ditt på internett. Verden vil oppfatte deg deretter.

Med Midphase kan du finne det ideelle domenenavnet for nettstedet ditt. Velg blant deres bestselgere eller bla gjennom de nyere domenetilleggene. De fleste alternativene passer til noens budsjett.

De stedsbaserte domenene er vanligvis de dyreste. Navn som .ca og .tokyo går for $ 16,99 per år, mens andre, som .la, kan være så mye som $ 39,50 per år..

Nyere domenenavn er også noe dyrere så langt domene går. .agency går for $ 23.99 / år, mens oppløsninger koster $ 29.99 / år.

En nyttig funksjon som Midphase gir er et søkeverktøy for domenenavn. Alt du trenger å gjøre er å oppgi domenenavnet du ønsker å finne de tilgjengelige domenetilleggene. De har også et bulkregistreringsverktøy for de som trenger flere domener.

Midfase-domener har flere funksjoner, inkludert:

 • Én gratis webside per domene
 • Videresending av e-post fra opptil 5 forskjellige e-postkontoer
 • Gratis full DNS-kontroll
 • 24/7 Kundestøtte
 • Gratis personvernbeskyttelse for domenet når du registrerer et nytt domene

Dette ser ut til å være en av de beste webhotellene å kjøpe domenet ditt fra.

WordPress Hosting

WordPress Hosting

Midphase tilbyr også WordPress-hosting-tjenester. 25% av alle nettbaserte nettsteder WordPress, og det er den mest foretrukne plattformen for bedrifter, bloggere og nettsteder. Midphase inneholder tre primære kategorier av WordPress-nettsteder, inkludert e-handel, blogger og nettsteder.

WordPress-hosting fra Midphase starter på $ 1,99 / måned og inkluderer funksjoner som automatisk fjerning av skadelig programvare, 10 GB SSD-diskplass, FTP-tilgang, 50 optimaliserte temaer, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og mer.

Cloud, dedikert, VPS og Managed Hosting

Cloud, dedikert, VPS og Managed Hosting

Fra delt hosting til dedikert hosting og alt derimellom, gjør Midphase alt.

Pro-medlemmer får muligheten til å velge mellom alle tilgjengelige vertsmetoder som er bedre, delt, dedikert eller skyhosting? gjelder også:

 • Webhotell
 • Cloud hosting
 • SSD virtuelle private servere
 • Dedikerte servere
 • Administrert hosting

Cloud hosting kommer med fordelen av å kunne skalere for å endre krav til en webserver. For nettsteder som trenger den ytterste ytelse og fleksibilitet, er ofte en administrert skyserver den ideelle løsningen. Planene starter på $ 45,82 / måned.

SSD VPS-servere har lynraskt tilkobling og gir mulighet for presis kontroll. VPS-servere er også svært skalerbare. Planene starter på $ 8,00 per måned.

Dedikerte servere er for deg som trenger full pakke med tanke på hosting – total kontroll, maksimal sikkerhet og tilpassbare alternativer. Større selskaper og kontrollører av sensitiv data foretrekker dette alternativet. Planene starter på $ 117,60 / måned.

Administrert hosting kombinerer det beste fra både delt hosting og dedikert hosting. Med administrert hosting kan du glede deg over alle fordelene ved dedikert hosting uten bryet med å måtte kjøre og vedlikeholde din egen server.

Et helt teknisk team vil håndtere detaljene for deg (for en pris, selvfølgelig). Som med andre tilbydere, er dette det mest kostbare alternativet. Planene starter på $ 216,60 / måned.

Tilleggstjenester

Midphase har også alternativer for noen tilleggsfunksjoner for e-post, sikkerhet og SEO.

Deres “SEO SEO Guru” -verktøy hevder å vise deg hvor SEO din mest mangler og foreslår endringer for å forbedre seg. Bruk av dette verktøyet starter på $ 14,95 per måned.

Midphase tilbyr Cloudflare-tjenester som et gratis tillegg til nettstedet ditt. Cloudflare hjelper deg med å forbedre nettstedets sikkerhet ved å føre all trafikk gjennom innholdsleveringsnettverket. Over to millioner nettsteder bruker Cloudflare.

Ved å oppbevare dataene dine på 35 forskjellige steder i hele verden, kan nettstedet nå et hvilket som helst nettverk som ber om det dobbelt så raskt. Søkemotorer og besøkende vil være mest fornøyd. Denne lagringsmetoden øker også nettstedets oppetid til nesten 99,99%. Igjen kommer Cloudflare gratis med Midphase hosting.

I tillegg gir Midphase deg muligheten til $ 0,50 / måned e-posthotell og $ 1,67 / måned Sitelock malware gjenkjenning.

Dette er bare en introduksjon til tjenestene som tilbys av Midphase.

Anmeldelser av Midphase Services

Jente som bruker bærbar PC

Midphase har en fire-stjerners totalvurdering på TrustPIlot.com alle disse anmeldelsene er fem-stjerner, så det er trygt å anta at summen er dratt ned på grunn av noen få sinte troll. Dette alene antyder at Midfase kan være en av de beste hostingtjenestene som er tilgjengelige.

La oss se på noen av disse femstjerners anmeldelsene fra TrustPilot.com.

Positive midtfaseanmeldelser

Én bruker som heter “D.M.S.B.Randiligama” hevder å finne Midphase overlegen i forhold til de andre 5 store hostingfirmaene han eller hun har brukt tidligere. Denne brukeren beskriver ytelsen deres som “veldig høy” og sier at de har den “beste kundesupporten 24/7.”

Tyler Wearing of Sideways Gaming Network gir Midphase en femstjerners rangering. Etter å ha omtalt om hvordan GoDaddy var “ubrukelig” for domenehosting, kontrasterer han opplevelsen han hadde der med Midfase ved å si at de har “stor støtte” og “ingen skjulte gebyrer.”

Jefferson Imgbi beskriver tjenesten som “fantastisk.” Han sier at han har brukt Midphase i mer enn 5 år og nettopp flyttet til sin egen dedikerte server. Gjennom årene har de holdt seg “veldig fantastiske” og svart på støttebilletter på en riktig måte.

Selvfølgelig er disse tre anmeldelsene omtalt på selve Midphase-nettstedet, noe som betyr at de kan være partiske. Vil du være vertskap for negative anmeldelser av tjenesten din på nettstedet ditt? Sannsynligvis ikke.

Et positivt aspekt som vises gang på gang i disse vurderingene, har å gjøre med server oppetid. I følge de aller fleste brukere har nettsteder som er vert på Midphase-servere, en gjennomsnitt på ca. 99,97%. Oftest er oppetiden enda nærmere 100%. Sammenlign dette med bransjegjennomsnittet på 99,94%.

En annen betydelig fordel som blir omtalt ofte er det faktum at Midphase tilbyr gratis migrering av nettsteder og filoverføring. Mens noen konkurrenter krever opp til $ 150 for å bare flytte det eksisterende nettstedet til deres nye server, vil Midphase la deg gjøre det gratis. Så hvis du allerede har et nettsted og ikke er fornøyd med den nåværende hostingleverandøren, kan dette gi deg et insentiv til å gi Midphase et skudd.

Mange bemerker at kundeservicen på Midphase er utmerket. Noen hevder å ha fått problemene sine løst på 40 minutter eller mindre. Selskapet tilbyr gratis og internasjonal telefonsupport.

Fortsatt er det mindre positive Midfase-anmeldelser andre steder.

Negative midtfaseanmeldelser

En ting som blir gjentatt om og om igjen, er hvor forferdelig kundestøtten er på Midphase.

Dette er interessant, med tanke på at det motsatte er sant når man ser på de positive vurderingene. Noen mennesker sier at det er flott, andre sier at det er det verste i verden.

Det er selvfølgelig ikke lett å ha konsekvent kundestøtte. Det er tøft å svare på samtaler og håndtere frustrerte kunder hele dagen. Kanskje de negative menneskene fanget noen på en dårlig dag, eller bare hadde tilfeldigvis uflaks og nådde en inhabil kundeservicerepresentant.

En ting er sikkert – nesten alle selskaper på nettet i dag har klager på kundestøtten sin et sted der ute. Noen kunder vil aldri bli fornøyde uansett hva du gjør. Og noen liker bare å være troll og søppel alle i hele nettet der de kan.

Uansett årsak, bør negative vurderinger som omtaler dårlig kundeservice som deres primære poengpunkt, vurderes i riktig sammenheng.

Noe treg lastetid for side er en annen potensiell bekymring. En bruker loggte sin gjennomsnittlige sideinnlastningstid i løpet av en åtte måneders periode fra slutten av 3. kvartal 2017 til begynnelsen av 2. kvartal 2018. De fant ut at siden deres tok alt fra 1 088 til 1 299 ms å laste.

Dette er egentlig ikke veldig mye – dyrere alternativer kan ha litt bedre lastetid, men ikke så mye. Noen få hundre millisekunder langsommere lasting vil ikke gjøre noen ting for folk flest og kan være verdt reduserte kostnader sammenlignet med konkurrenter.

Andre, men spesielt de som driver kommersielle nettsteder som er veldig avhengige av konverteringer og brukervennlighet, vil kanskje foretrekke å være vertskap for bedriftssiden deres andre steder. Den svake økningen i betalte vertspriser kan kompenseres for økt fortjeneste.

Thiru M. fra payscardriving.info beskriver sin opplevelse av Midphase som å være et “mareritt”..

Han sier at støtten deres ikke er “nyttig i det hele tatt”, og er langsom med å svare halvparten av tiden, og han ser ut til å ta saken med en støtteombud som heter David. Denne personen ber bare Thiru M. sende ham en e-post hver gang han har et problem, og ikke noe mer.

Denne brukeren hevder også at serveren deres gikk ned hele 24 timer på et tidspunkt.

Merril Guice fra thegoosenest.com sier at han betaler en avgift på $ 150 for å migrere nettstedene sine fra Midphase og til en annen leverandør av servere.

Hans primære klage er at helt siden selskapet ble kompromittert av hackere, har de vært så altfor sikkerhetsbevisste at de begrenser funksjonaliteten til brukerens nettsteder. Det er vanskelig å til og med logge på uten å kontakte kundestøtte.

Ifølge denne brukeren er ikke Midphase verdt det, selv ikke for den gode prisen. Å måtte ringe kundeservice hver gang du trenger å logge på er for mye bryderi, sier han.

Hashem Zahran fra hashemzahran.com uttaler at “Midtfasen var den verste i teknisk støtte.” Han siterer lange responstider for supportbilletter som grunnen til kritikken hans.

Imidlertid er hans omtale av å vente fem timer på svar på en høyprioritetsbillett ikke så ille sammenlignet med de fleste selskaper der ute, enten de jobber i webhotell eller andre tjenester. Han hevder også at nettprater er ubrukelige og at representantene vil “snakke med deg i 90 minutter uten å løse problemet ditt.”

Det ser ut som at de fleste negative Midfase-anmeldelser har en ting til felles: dårlige erfaringer med kundestøtte.

Konklusjon: Midphase Review Summary

Mann som bruker bærbar PC

Alt i alt er Midphase et godt tilbud for delt webhotell. De tilbyr alle alternativene alle måtte trenge – dedikerte servere, skyservere, virtuelle private servere, administrerte servere og selvfølgelig delte servere. Flere tillegg er også rikelig.

Så langt vi kan si, var alle anmeldelsene som er nevnt ovenfor for delte servere som er vert for Miphase. Med mindre noen anfører noe annet, er det trygt å anta at de bruker en delt server, ettersom det er det mest brukte og rimeligste vertsalternativet.

Hvis du nettopp begynner, er Midphase et fantastisk alternativ.

Videre, hvis du allerede har et nettsted og ønsker å endre hostingleverandører, er Midphase den perfekte løsningen, gitt at de lar deg migrere nettstedet ditt 100% gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map