Midphase Services Review, caracteristici, preț și multe altele

Midphase s-a născut în 2003 și vine cu toate capacitățile necesare pentru site-uri de tot felul. Având cincisprezece ani în industria de găzduire, Midphase promite să ofere servicii de găzduire pentru bugetul și nevoile oricui.


Au echipe din întreaga lume – în orașe importante precum Providence și Salt Lake City, Utah, peste Atlantic, la Londra, Marea Britanie și până la est ca Lviv, Ucraina.

Organizația merge la distanțe mari pentru a păstra securitatea datelor clienților. Promițând să păstreze informațiile utilizatorului sub cheie și cheie, datele Midphase sunt stocate într-un centru de date de nivel 3 într-un spațiu în caz de dezastre din Salt Lake City, Utah.

Protejat de supraveghere 24 de ore, centrul de date are generatoare de energie de rezervă pentru generatoarele de energie de rezervă și este echipat cu răcire pe linie rece cu baldachin.

Gazduirea Midphase oferă prețuri de chilipir și oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni pentru serverele lor.

Prezentare generală a serviciilor și prețurilor

MIDPHASE

Midphase oferă o mare varietate de servicii, pe lângă găzduirea web de bază.

Numele de domenii, găzduirea WordPress, orice tip de găzduire web posibil și funcții suplimentare precum Cloudflare și Sitelock vă oferă o mulțime de opțiuni utile din care să alegeți.

domenii

domenii

Alegerea numelui de domeniu corespunzător poate face toată diferența în succesul unui site web. Îți definește imaginea pe internet. Lumea te va percepe în consecință.

Cu Midphase, puteți găsi numele dvs. de domeniu ideal pentru site-ul dvs. Alegeți dintre cei mai buni vânzători sau răsfoiți extensiile de domeniu mai noi. Majoritatea opțiunilor se potrivesc bugetului oricui.

Domeniile bazate pe locație sunt, în general, cele mai scumpe. Nume precum .ca și .tokyo au un preț de 16,99 USD / an, în timp ce altele, cum ar fi .la, pot ajunge la 39,50 USD / an.

Numele de domenii mai noi sunt, de asemenea, ceva mai scumpe în ceea ce privește domeniile. .agency este de 23,99 USD / an în timp ce .soluțiile costă 29,99 USD / an.

O caracteristică utilă pe care o oferă Midphase este un instrument de căutare a unui nume de domeniu. Nu trebuie decât să introduceți numele de domeniu pe care doriți să îl descoperiți extensiile de domeniu disponibile. De asemenea, au un instrument de înregistrare în vrac pentru cei care au nevoie de mai multe domenii.

Domeniile Midphase au mai multe caracteristici, inclusiv:

 • O pagină web gratuită pe domeniu
 • Redirecționare prin e-mail de la până la 5 conturi de e-mail diferite
 • Control complet DNS gratuit
 • 24/7 Asistență clienți
 • Protecție gratuită a confidențialității domeniului la înregistrarea unui nou domeniu

Acesta pare să fie unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru a cumpăra domeniul dvs. de la.

Gazduire WordPress

Gazduire WordPress

Midphase oferă și servicii de găzduire WordPress. 25% din toate site-urile utilizează online WordPress, și este cea mai preferată platformă pentru companii, bloggeri și site-uri de comerț electronic. Midphase oferă trei categorii principale de site-uri WordPress, inclusiv comerț electronic, bloguri și site-uri web.

Gazduirea WordPress de la Midphase începe de la 1,99 USD / lună și include funcții precum eliminarea automată a malware-ului, 10 GB spațiu pe disc SSD, acces FTP, 50 de teme optimizate, o garanție de returnare de 30 de zile și multe altele.

Cloud, dedicat, VPS și găzduire gestionată

Cloud, dedicat, VPS și găzduire gestionată

De la găzduire partajată până la găzduire dedicată și tot ceea ce este intermediar, Midphase face totul.

Membrii Pro câștigă capacitatea de a alege între toate metodele de găzduire disponibile, care este mai bună, partajată, dedicată sau cloud hosting? inclusiv:

 • web hosting
 • Gazduire cloud
 • Servere private virtuale SSD
 • Servere dedicate
 • Găzduire administrată

Găzduirea în cloud vine cu avantajul de a fi capabil să se adapteze la schimbarea cererilor de pe un server web. Pentru site-urile care au cea mai mare performanță și flexibilitate, un server cloud gestionat este adesea soluția ideală. Planurile încep de la 45,82 USD / lună.

Serverele VPS SSD sunt conectate rapid cu fulgere și permit un control precis. Serverele VPS sunt, de asemenea, foarte scalabile. Planurile încep de la 8,00 USD / lună.

Serverele dedicate sunt destinate celor care au nevoie de pachetul complet în ceea ce privește găzduirea – control total, securitate maximă și opțiuni personalizabile. Companiile mai mari și controlorii de date sensibile preferă această opțiune. Planurile încep de la 117,60 USD / lună.

Găzduirea administrată combină cele mai bune atât găzduire partajată cât și găzduire dedicată. Cu găzduirea administrată, vă puteți bucura de toate avantajele oferite de găzduire dedicată, fără a vă face nevoia să rulați și să vă mențineți propriul server.

O întreagă echipă tehnică se va ocupa de detaliile dvs. (pentru un preț, desigur). Ca și în cazul altor furnizori, aceasta este opțiunea cea mai costisitoare. Planurile încep de la 216,60 USD / lună.

Servicii aditionale

Midphase are, de asemenea, opțiuni pentru unele funcții suplimentare pentru e-mail, securitate și SEO.

Instrumentul lor „Site SEO Guru” susține că îți arată unde îți lipsește cel mai mult SEO și sugerează schimbări pentru îmbunătățire. Utilizarea acestui instrument începe de la 14,95 USD / lună.

Midphase oferă servicii Cloudflare ca adaos gratuit site-ului dvs. Cloudflare ajută la îmbunătățirea securității site-ului dvs., trecând tot traficul său prin rețeaua de livrare a conținutului. Peste două milioane de site-uri folosesc Cloudflare.

Păstrând datele dvs. în 35 de locații diferite din întreaga lume, site-ul dvs. poate ajunge la orice rețea care le solicită de două ori mai rapid. Motoarele de căutare și vizitatorii site-ului vor fi foarte mulțumiți. Această metodă de stocare crește, de asemenea, timpul de funcționare al site-ului dvs. până la aproape 99,99%. Din nou, Cloudflare vine gratuit cu gazduirea Midphase.

În plus, Midphase vă oferă opțiunea de găzduire prin e-mail de 0,50 USD / lună și 1,67 USD / lună Scanare detectare malware.

Aceasta este doar o introducere a serviciilor oferite de Midphase.

Recenzii despre Midphase Services

Fată care folosește laptop

Midphase are un rating general de patru stele la TrustPIlot.com toate aceste recenzii sunt de cinci stele, așa că este sigur să presupunem că totalul a fost redus din cauza câțiva troll-uri furioase. Numai asta sugerează că Midphase ar putea fi unul dintre cele mai bune servicii de găzduire disponibile.

Să ne uităm la unele dintre aceste recenzii de cinci stele de pe TrustPilot.com.

Recenzii pozitive în midphase

Un utilizator numit „D.M.S.B.Randiligama” susține că a găsit Midphase superioară celorlalte 5 mari companii de găzduire pe care le-a folosit în trecut. Acest utilizator descrie performanțele lor ca fiind „foarte mari” și spune că au „cel mai bun serviciu de asistență 24/7”.

Tyler Wearing of Sideways Gaming Network oferă Midphase un rating de cinci stele. După ce s-a descurcat despre modul în care GoDaddy a fost „inutil” pentru găzduirea de domenii, el contrastează experiența pe care a avut-o acolo cu cea a Midphase, spunând că au „suport mare” și „fără taxe ascunse”.

Jefferson Imgbi descrie serviciul drept „uimitor”. El spune că folosește Midphase de mai bine de 5 ani și tocmai s-a mutat pe propriul său server dedicat. De-a lungul anilor, au rămas „foarte uimitori” și au răspuns la biletele de asistență în timp util.

Desigur, aceste trei recenzii sunt prezentate chiar pe site-ul Midphase, ceea ce înseamnă că ar putea fi părtinitoare. Ați găzdui recenzii negative ale serviciului dvs. pe site-ul dvs.? Probabil ca nu.

Un aspect pozitiv care apare din nou în aceste recenzii are legătură cu timpul de funcționare al serverului. În conformitate cu marea majoritate a utilizatorilor, site-urile web găzduite pe serverele Midphase au media de aproximativ 99,97%. Cel mai adesea, timpul de funcționare este chiar mai aproape de 100%. Comparați acest lucru cu media industriei de 99,94%.

Un alt avantaj semnificativ care este menționat adesea este faptul că Midphase oferă migrație gratuită a site-ului și transferuri de fișiere. În timp ce unii concurenți percep până la 150 USD pentru simpla mutare a site-ului existent pe noul lor server, Midphase vă va permite să îl faceți gratuit. Așadar, dacă aveți deja un site și nu sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de găzduire, acest lucru vă poate oferi un stimulent pentru a oferi fotografiei Midphase.

Mulți oameni observă că serviciul pentru clienți de la Midphase este excelent. Unii susțin că și-au rezolvat problemele în 40 de minute sau mai puțin. Compania oferă asistență telefonică gratuită și internațională.

Cu toate acestea, în alte părți există recenzii Midphase mai puțin pozitive.

Recenzii negative ale midphase

Un lucru care se repetă din nou și este cât de groaznic este asistența clienților la Midphase.

Acest lucru este interesant, având în vedere că exact opusul este adevărat atunci când analizăm recenziile pozitive. Unii spun că este grozav, alții spun că este cel mai rău din lume.

Desigur, nu este ușor să aveți asistență constantă pentru clienți. Este greu să răspunzi la apeluri și să te ocupi de clienți frustrați toată ziua. Poate că oamenii negri au prins pe cineva într-o zi proastă sau doar s-au întâmplat să aibă ghinion și să ajungă la un reprezentant incompetent pentru clienți.

Un lucru este sigur – aproape fiecare companie online de astăzi are plângeri cu privire la asistența clienților undeva acolo. Unii clienți nu vor fi niciodată mulțumiți indiferent de ceea ce faceți. Și unora le place să fie trolluri și să arunce pe toată lumea în spațiul cibernetic unde pot.

Oricare ar fi motivul, recenziile negative care menționează un serviciu slab pentru clienți ca punct principal de conținut ar trebui să fie luate în considerare în contextul corect.

O altă problemă potențială este un timp lent de încărcare a paginilor. Un utilizator și-a autentificat timpul mediu de încărcare a paginilor pe o perioadă de opt luni, de la sfârșitul celui de-al treilea trimestru 2017 până la începutul celui de-al doilea trimestru 2018. Au descoperit că pagina lor a durat oriunde de la 1.088 la 1.299ms la încărcare.

Aceasta nu este într-adevăr o afacere uriașă – opțiunile mai scumpe pot avea timp de încărcare ușor mai bun, dar nu de mult. Încărcare mai lentă de câteva sute de milisecunde nu va fi mare pentru majoritatea oamenilor și ar putea merita costul redus comparativ cu concurenții.

Alții, cu toate acestea, în special cei care rulează site-uri comerciale care se bazează foarte mult pe conversii și utilizabilitate, pot prefera să găzduiască site-ul lor de afaceri în altă parte. O ușoară creștere a prețurilor de găzduire plătite ar putea fi compensată de creșterea profitului.

Thiru M. din paycardriving.info descrie experiența lui despre Midphase ca fiind „un coșmar” de felul acesta.

El spune că susținerea lor nu este „deloc utilă”, să răspundă încet la jumătate de timp și pare să pună problema cu un reprezentant de sprijin, numit David, în special. Această persoană îi spune doar lui Thiru M. să-i trimită un e-mail de fiecare dată când are o problemă și nimic mai mult.

Acest utilizator susține, de asemenea, că serverul său a scăzut timp de 24 de ore la un moment dat.

Merril Guice din thegoosenest.com spune că plătește o taxă de 150 de dolari pentru a-și migra site-urile de la Midphase și pe serverele unui alt furnizor de hosting..

Plângerea sa principală este că, încă de când compania a fost compromisă de hackeri, aceștia au fost atât de conștienți de securitate încât să limiteze funcționalitatea site-urilor utilizatorului lor. Este dificil să te autentifici fără să contactezi asistența pentru clienți.

Potrivit acestui utilizator, Midphase nu merită, chiar și pentru prețul avantajos. Trebuie să apelezi la serviciul clienți de fiecare dată când trebuie să te autentifici este prea dificil, spune el.

Hashem Zahran din hashemzahran.com afirmă că „Midphase a fost cel mai rău din partea asistenței tehnice.” El citează timpii de răspuns lungi pentru biletele de asistență ca fiind motivul criticilor sale.

Cu toate acestea, menționarea sa de așteptarea a cinci ore pentru un răspuns la un bilet cu prioritate ridicată nu este tocmai rea în comparație cu majoritatea companiilor de acolo, indiferent dacă lucrează în web hosting sau alte servicii. El susține, de asemenea, că chaturile online sunt inutile și că reprezentanții vă vor „vorbi timp de 90 de minute fără să vă rezolve problema”.

Se pare că majoritatea recenziilor negative ale Midphase au un lucru în comun: experiențe proaste cu asistență pentru clienți.

Concluzie: Rezumat al revizuirii pe jumătate de fază

Bărbat care folosește laptop

În total, Midphase este o afacere excelentă pentru găzduirea web partajată. Acestea oferă toate opțiunile de care oricine ar putea avea nevoie – servere dedicate, servere cloud, servere private virtuale, servere gestionate și, desigur, servere partajate. Complementele suplimentare sunt de asemenea abundente.

Din câte ne putem da seama, toate recenziile citate mai sus au fost pentru servere partajate găzduite de Miphase. Cu excepția cazului în care cineva afirmă altfel, este sigur să presupunem că utilizează un server comun, deoarece aceasta este opțiunea de găzduire cea mai utilizată și cea mai accesibilă.

Dacă tocmai începeți, Midphase este o opțiune fantastică.

În plus, dacă aveți deja un site și doriți să schimbați furnizorii de hosting, Midphase este soluția perfectă, având în vedere că acestea vă permit să migrați site-ul dvs. 100% gratuit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map